Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καληνυχτα Μαρια και οποια αλλη ειναι μεσα...Τα λεμε αυριο!!!!

μη κ δεν μπεις αυριο! εχουμε πολλες ευχες για σενα...! κ να μας κερασεις κ κανενα φοντανακι... αντε καλο βραδυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η παιδιατρος μου ειπε οταν θα κοψουμε την αποστειρωση, θα πλενουμε λεει και ολα τα ρουχα μαζι, τα δικα μας και της μπεμπας. Εχουμε τα ιδια μικροβια. Εσεις θα το κανετε;;; Εγω λεω να συνεχισω να τα πλενω ξεχωριστα.

Eγω ποτε δεν προκειται να βαλω του μπεμπη με τα δικα μας γιατι καθως ο μπαμπας μας σε συνεργειο καταλαβαινεις σε τι κατασταση ειναι τα ρουχα του!! Παντα χωρια θα τα βαζω.

Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα τρελο σιδερο του μπεμπη γιατι ειχα βγαλει της γυναικα ςνα σιδερωσει ολα τα ρουχα που μας εχουν φερει για να δω τι θα του κανει, τωρα πηγαμε για ψωνια χθες εμεις και της εχω βγαλει τρελ σιδερο δικο μας , καθε εβδομαδα και απο κατι...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλημερα!νωρις νωρις σημερα!

αννα χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι το κουκλακι σου!

μαριανθη θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα.

ελευθερια καλα τι φωτος ηταν αυτες?εχουν πολυ πλακα!

ρε κοριτσια εσεις που εχετε γυναικα γ το σπιτι ποσες φορες τη βδομαδα ερχεται?ποσο της δινεται?κ τι δουλειες κανει?σιδερο κ καθαρισμα?μαλλον θα χρειαστω κ εγω.

καλα χτες με τον δικο μου εγινε της που..νας.το μωρο δε κοιμοτανε το βραδυ την ταισα κατα τις 11 κ μετα δε κοιμοτανε με τπτ...πηγε 1 κ αυτη ακομα να κοιμηθει.προσπαθησε ο ηλιθιος να την κοιμησει αλλα αυτη τπτ..εκλαιγε κ χτυπιοταν...ε τι κανει ο να μην τον χαρακτιρισω καλυτερα...μου τη δινει ουρλιαζοντας οτι αν δε σηκωθω να την παρω θα τη πεταξει κατω...κ την πιανει απ τα ποδια κ τη γυρναει αναποδα...τα ειδα ολα εκεινη τη στιγμη...του φωναζω κ εγω να παει στο διαολο να μη τολμησει να ξαναγγιξει το παιδι και οτι θα τον στειλω απο κει που ηρθε...ολα αυτα κ η μπεμπα να κλαει γιατι το μωρο μου ειναι πανεξυπνο κκ ολα τα καταλαβαινει...τελικα την πηρα αγκαλια-ηθελε να χεσει η μικρη μου κ δε μπορουσε την αλλαξα την κοιμησα κ τον εστειλα να κοιμηθει στο σαλονι.

δε ξερω τι θα γινει ειναι η δευτερη φορα που αντιδρα ετσι...θα τον σκοτωσω στο τελος κ θα μας γραψουν οι εφημεριδες...-κ οχι δε κανω πλακα...αν αυτος εχει νευρα κ ξεσπαει ετσι εγω κ το παιδι δε φταιμε σε τπτ..καλα ετσι κ ξυπνησει τωρα τον βλεπω να φευγει απ το μπαλκονι...

τι λετε ρε κοριτσια τι να κανω?κ μη μου πειτε υπομονη γιατι δεν εχω αλλη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εσεις που εχετε γυναικα γ το σπιτι ποσες φορες τη βδομαδα ερχεται?ποσο της δινεται?κ τι δουλειες κανει?σιδερο κ καθαρισμα?μαλλον θα χρειαστω κ εγω.

καλα χτες με τον δικο μου εγινε της που..νας.το μωρο δε κοιμοτανε το βραδυ την ταισα κατα τις 11 κ μετα δε κοιμοτανε με τπτ...πηγε 1 κ αυτη ακομα να κοιμηθει.προσπαθησε ο ηλιθιος να την κοιμησει αλλα αυτη τπτ..εκλαιγε κ χτυπιοταν...ε τι κανει ο να μην τον χαρακτιρισω καλυτερα...μου τη δινει ουρλιαζοντας οτι αν δε σηκωθω να την παρω θα τη πεταξει κατω...κ την πιανει απ τα ποδια κ τη γυρναει αναποδα...τα ειδα ολα εκεινη τη στιγμη...του φωναζω κ εγω να παει στο διαολο να μη τολμησει να ξαναγγιξει το παιδι και οτι θα τον στειλω απο κει που ηρθε...ολα αυτα κ η μπεμπα να κλαει γιατι το μωρο μου ειναι πανεξυπνο κκ ολα τα καταλαβαινει...τελικα την πηρα αγκαλια-ηθελε να χεσει η μικρη μου κ δε μπορουσε την αλλαξα την κοιμησα κ τον εστειλα να κοιμηθει στο σαλονι.

δε ξερω τι θα γινει ειναι η δευτερη φορα που αντιδρα ετσι...θα τον σκοτωσω στο τελος κ θα μας γραψουν οι εφημεριδες...-κ οχι δε κανω πλακα...αν αυτος εχει νευρα κ ξεσπαει ετσι εγω κ το παιδι δε φταιμε σε τπτ..καλα ετσι κ ξυπνησει τωρα τον βλεπω να φευγει απ το μπαλκονι...

Καλημερα και απο εμενα!Χθες κοιμηθηκα κατα τις 3 δεν με επιανε με τιποτα υπνος και σημερα με ξυπνησε 7:30 ο μικρος και νυσταζωωωωωωωωωωωω.

Σοφακι υπομονη δεν θα σου ελεγα να κανεις.Αλλα κατι επισης κοινοτυπο.Συζητησε το.Ειναι λογικο να νευριαζει γιατι οταν ενα μωρο κλαιει πολυ ωρα σου προκαλει συγχιση.Το προβλημα δεν ειναι αυτο.Ολοι ερχομαστε καμια φορα στα ορια μας.Το προβλημα ειναι να μπορεσει να ελεγξει τα νευρα του.Οταν υποψιαζεται οτι θα νευριασει να σου την δινει πιο νωρις και να φευγει.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλη δουλιτσα ευμορφια μου!αληθεια πανω σε τι δουλευεις?

Καλημερα!

Σας διαβαζα πριν κι εβγαζα γαλα με το symphony.150 ml!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη.Και τωρα σε καθε θηλασμο απο το ενα στηθος του δινω και απο το αλλο αντλω.

Σοφακι καλημερα!Ειμαι υπευθυνη σ'ενα καταστημα καλλυντικων (την πιο γνωστη αλυσιδα-μην το πω και κανω και διαφημιση-φανταζομαι παει ο νου σου).

Καλα ε,επαθα πλάκα με τον αντρα σου.Μουδιασα ολοκληρη και μονο που εφερα την εικονα στο μυαλο μου,που να το εβλεπα κιολας:-(

Ηταν απο παντα τοσο νευρικος ή εγινε μετα το παιδι?

Καλημερούδια στις κοπελιές μου!Κι εμείς κοιμηθήκαμε πολύ καλά!!!!Δυο μέρες τώρα κοιμάται 11 και ξυπνάει 9!!!!Τώρα ξανακοιμάται το αγγελούδι μου!

Μαράκι χρόνια σας πολλά!!!!!!Να χαίρεσαι τον Νικόλα!!!!!!

Σοφία τι έγινε δηλαδή στον Τριανταφυλλόπουλο;γιατί δεν παρακολούθησα καθόλου χθες.

Ευμορφία καλή δουλειά κοριτσάκι.Γιατί όμως τόσες πολλές ώρες και κάθε μέρα;Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται;Είναι σεζόν τώρα;

Όλο ερωτήσεις είμαι σήμερα!!!

Βουλιτσα οπως ειπα και στη Σοφια ειμαι υπευθυνη σε καταστημα καλλυντικων και ανοιγουμε καινουργιο εδω στη δυτικη Θεσ/νικη και επρεπε να το στησουμε.Σημερα ανοιγουμε και επισημα για το κοινο.Μετα πλησιαζουν και τα Χριστουγεννα και εχουμε πολυ δουλεια οποτε δουλευω ολη μερα.Παω κατα τις 10 και φευγω κατα τις 9.30.Εννοειται οτι φευγω και τον θηλαζω.Του αφηνω μονο ενα γευμα για τις 12 και εγω παω κατα τις 3 και μετα κατα τις 6-6.30.Ευτυχως ειναι κοντα απο το σπιτι μου και πηγαινοερχομαι με το μηχανακι.Αλλα οσο να ναι με κουρασε αυτο το πηγαινε ελα.Δεν πειραζει ομως.Αν ειναι να πινει το γαλατακι της μαμας,χαλαλι

Τα μωρά που θηλάζουν βάζουν κατά μέσο όρο 2 πόντους το μήνα. Εσείς βάλατε 4 και κάτι ψιλά το μήνα :) Μπράβο σας :D

Για το βάρος έχουμε και λέμε, μέσα στις 9 πρώτες μέρες έβαλε 35,5 γρ κατά μέσο όρο τη μέρα όταν το σύνηθες είναι 20-30γρ. Στις επόμενες 11 έβαλε μέσο όρο 48γρ!!!

Να μην τα πολυλογώ από τη μέρα που γεννήθηκε βάζει 33,5γρ τη μέρα μέσο όρο. Το ότι φρέναρε το βάρος που βάζει είναι φυσιολογικό, γιατί αλλιώς θα γινόταν το ανθρωπάκι της michelin :)

Και ο Νικόλας από κει που έβαζε 400γρ τη βδομάδα, έχει δυο-τρεις βδομάδες τώρα που βάζει 150-170γρ. Ευτυχώς!

Θα το επιβεβαίωσω και με τον παιδίατρο την Πέμπτη που θα πάω και θα σου πω, αλλά πραγματικά σας βρίσκω πολύ καλούς! Συνέχιζε να θηλάζεις όλα είναι σούπερ :D

Α και δεν είμαι γιατρός, ούτε προσπαθώ να το παίξω έξυπνη. Απλά επειδή είμαι πολύ αγχώδης, από έγκυος ακόμα έχω ψάξει και έχω διαβάσει πολύ! Παραξενιές :rolleyes:

Μαρακι ευχαριστω πολυ και μονο που ασχοληθηκες.Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα.

Δεν ηθελα να σε θιξω.Δεν ξερω και πως το εξελαβες...χαριτολογωντας το ειπα.Thanks

τι άλλα νέα;

Σας είπα ότι έφτιαξα την σοκολατόπιτα του Παρλιάρου χθες και κοντεύει να τελειώσει;;;

Απλά τέλεια και πανεύκολη!!!

Επίσης περιμένω πως και πως τα παιχνίδια από Γερμανία. Στάλθηκαν χθες :)

Α και ο καιρός είναι χαζός...δεν έχει ήλιο αλλά ούτε και φυσάει και τα ρούχα δεν στεγνώνουν με τίποτα!

Ποσα μεταφορικα εχει και ποσες μερες παραδοση?

λοιπον επανηλθα με πολυ καλα νεα!!!

βρηκε ο αντρουλης μου δουλεια κ μαλιστα πανω σε αυτο που εχει σπουδασει-ναυτιλιακα-θα ξεκινησει απο αυριο!!επισης τον πηρανε κ απο αλλη δουλεια με καλυτερο μισθο αλλα θα του πουνε μεχρι παρασκευη αν τελικα θα ξεκινησει εκει.κ τελος εκανε τα χαρτια του στο δημο που μενουμε για μια θεση!!τελεια ε?ελπιζω να πανε ολα καλα keep your fingers crossed for us!!!

θα βγουμε το βραδακι να το γιορτασουμε!!εχουμε να βγουμε για φαγητο κανα εξαμηνο...θυμαμαι οταν ειχαμε παει στα γενεθλια μου σ ενα πολυ κυριλε μαγαζι στο θησειο-απ τα καλυτερα της αθηνας-βεβαια ειχαμε δωσει το μισο μισθο τοτε αλλα χαλαλι ειχαμε περασει τελεια...να δουμε σημερα που θα παμε.

Σοφακι συγχαρητηρια στον αντρουλη σου:)

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ευμορφια και ζωη σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

δεν εχω αλλη υπομονη, βαρεθηκα τις συζητησεις.οχι δεν ηταν παντα νευρικος μετα το παιδι εγινε...ενταξει ως εν ασημειο να τον δικαιολογησω...αλλα τα χτεσινα..οσο το σκεφτομαι μου ρχεται να του ανοιξω το κεφαλι στα 2.

εφυγε τωρα να παει γι αδουλεια.εννοειται περα απ τα τυπικα ουτε που του μιλησα.

να δουμε τι θα πει οταν γυρισει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα!

Σας διαβαζα πριν κι εβγαζα γαλα με το symphony.150 ml!!!!Ειμαι πολυ χαρουμενη.Και τωρα σε καθε θηλασμο απο το ενα στηθος του δινω και απο το αλλο αντλω.

Σοφακι καλημερα!Ειμαι υπευθυνη σ'ενα καταστημα καλλυντικων (την πιο γνωστη αλυσιδα-μην το πω και κανω και διαφημιση-φανταζομαι παει ο νου σου).

Καλα ε,επαθα πλάκα με τον αντρα σου.Μουδιασα ολοκληρη και μονο που εφερα την εικονα στο μυαλο μου,που να το εβλεπα κιολας:-(

Ηταν απο παντα τοσο νευρικος ή εγινε μετα το παιδι?

Σοφακι συγχαρητηρια στον αντρουλη σου:)

ευχαριστω!αν δεν ειμουν εγω θα σου λεγ ατωρα τι δουλεια θα εβρισκε...τεσπα ας μη θιξω κ αυτο τωρα κ συγχυστω περισσοτερο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

κοριτσακιμου καλο καλημερα!!!

Αρχικα σε εμενα ερχεται μια φορα την εβδομαδα η γυναικα παιρνει 6 Ε την ωρα ειναι ελληνιδα και πολυ καλη , ,μεσο ορο βγαινει γυρω στα 30 Ε την εβδομαδα με καθαρισμα και σιδερο και οταν λεμε καθαρισμα , καθαριζει κι εκει που εμενα δεν πηγαινε καν ο νους!!

Επομενο θεμα , εμενα ο αντρουλης μου γενικα ειναι νευρικος αλλα με τον μπεμπουλη εχει ηρεμησει πλυ μπορω να πω...μηπως κοριτσακι θελει λιγη περισσοτερη σημασια απο εσενα και γι αυτο αντιδρα ετσι?? αν συμπεριφερεται ετσι σου ειναι κι εσενα δυσκολο να του κανεις χαδακια αλλα αφου το συζητατε και δεν βγαινει ακρη δοκιμασε και αυτο!!

Αννουλα Χρονια σου πολλα κοπελια και οτι επιθυμεις , γερο και δυνατο να ειναι το ζουζουνι σου .

Παω να κανω καμια δουλεια μεχρι να ξυπνησει και μετα βολτιτσα για δωρακια γιατι εχει πολυ καλο καιρο!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλημέρα!!!

Σοφάκι ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να κάτσεις να το συζητήσεις μαζί του...πες του οτι όποτε θεωρεί οτι φτάνει στα όρια του, ας σου αφήνει τη μικρή και ας πηγαίνει μια βόλτα να ηρεμήσει...

Σίγουρα δε θέλει να κάνει κακό στο παιδάκι σας. Ενταξει είναι υπερβολική η αντίδρασή του αλλά πλέον δεν είστε η Σοφία και ο ....

Είστε η μαμά και ο μπαμπάς μιας υπέροχης μπέμπας την οποία πρέπει να αγαπάτε και να προστατεύετε. Οπότε συζητήστε και θα δεις οτι θα αισθανθείτε και οι δυο πολύ καλύτερα.

Αυτο συνεχισε και στο σπιτι μεχρι που καποια μερα τις μεταξε απο μονος του και δεν τις ξαναηθελε, βεβαια το θεμα το δικο μας ειναι οτι δεν πιανει με τιποτα το αριστερο στηθος , μονο το δεξι επομενως στο αριστερτο παιζει μονο θηλαστρο!!

Λιτσάκι αυτό το έπαθα την προηγούμενη εβδομάδα με το αριστερό στήθος και παφραλίγο να αποθηλάσω...

Δοκίμασε να τον θηλάσεις σε διάφορες στάσεις απο το αριστερό...μπορεί να βολεύεται σε κάποια...

εμέναενώ θήλαζε κανονικά στην αγκαλιά μου απο το αριστερό, δεν ξέρω τι έπαθε και δε μπορούσε....και τελικά μετά απο πολλές δοκιμές, για να θηλάσει απο το αριστερό την ξαπλώνω πάνω σε ένα μαξιλάρι το οποίο βάζω δίπλα μου και έτσι θηλάζει έχοντας το σώμα της προς τα πίσω στην πλάτη μου. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά...δεν ξέρω αν κατάλαβες...

Ελευθερία εδώ και μέρες θέλω να σε ρωτήσω: μένεις Καλλιθέα???

Έμενα εκεί απο το 2001 μέχρι το 2005!

Θησέως και Χαροκόπου γωνία! η καλύτερη γειτονιά που υπάρχει!!!

στο δεξί μέρος της εισόδου της πολυκατοικίας είχε ένα μπουγατσάδικο...δίπλα απο το μπουγατσάδικο είχε ζαχαροπλαστείο (Φλείβορ) και αριστερά είχε ψησταριά( Η Θράκα). Συν το περίπτερο που λειτουργεί όλη τη νύχτα!!!

Και να μην ξεχάσω το απίστευτο koko fresh(έτσι γράφεται?) δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού του Ταύρου! το κακλυτερο κοτόπουλο με την καλύτερη σως που έχω φάει ποτέ!!!

(καλά είμαι για τα σίδερα....απο ολόκληρη Καλλιθέα θυμάμαι μόνο οτι έχει να κάνει με φαγητό!!!!).

αχ τι θυμήθηκα πρωί πρωί....φοιτητικά χρόνια....ωραίες εποχές!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι κ λιτσα καλημερα!

λιτσα πως τη βρηκες αυτη τη γυναικα?σε ποια περιοχη μενεις?

σοφακι μου ενταξει να συζητησουμε..σοβαρα ομως.αυτος οποτε συζηταμε το ριχνει στη πλακα για να ξεφυγει..δε ξερω πραγματικα αν δε πει τπτ οταν γυρισει θα τον πιασω κ θα τον σπασω στο ξυλο!!!:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα σε όλες!

Σοφία μου γλυκιά, διάβαζα, διάβαζα και περίμενα να δω το σημείο που θα μας έγραφες ότι μας έκανες κακόγουστη πλάκα αλλά που…

Καταρχάς μην τον σκοτώσεις και μην του σπάσεις το κεφάλι… γιατί το παιδί θα μείνει χωρίς γονείς αφού ο ένας στο χώμα και ο άλλος στη φυλακή!

Προφανώς έχει βγει από τα νερά του και έχει κουραστεί… το ότι άρχισε σήμερα δουλειά είναι πολύ καλό γιατί θα ξεχνιέται εκεί και δε θα είναι όλη μέρα στο σπίτι με το μωρό… οπότε όταν γυρνά θα έχει όρεξη αφού θα του έχετε λείψει.

Προσωπικά θα του πρότεινα να βγούμε έξω για καφέ και θα μιλούσα πολύ ήρεμα, τονίζω πολύ ήρεμα γιατί όταν φωνάζουμε δεν μας παίρνεις κανείς στα σοβαρά, και θα του έλεγα ότι του δίνω μια ακόμα ευκαιρία…. Την επόμενη φορά όμως που θα συμβεί θα τον καταγγείλω για κακοποίηση παιδιού! Αυτό είναι φυσικά αυτό που θα έκανα εγώ! Που πάντα τα βλέπω άσπρο ή μαύρο… γκρι πουθενά!

Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα να ανέχονται τις υστερίες των γονιών τους και δεν επιτρέπεται να παίζουμε με την ψυχολογία τους… θέλουν μόνο αγάπη, αγάπη, αγάπη και φροντίδα τίποτα άλλο… τα υπόλοιπα κόμπλεξ και υστερίες ας τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας!

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...