Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα ...τι κανετε???περαστικα στις Σοφιες μας!!!Σοφια να χαιρεσε την Ελλη σου!!!Γερη και ευτυχισμενη να ειναι!!!Στεβη αν δεν κανω λαθος και η μικρη σου γιορταζε χθες ε??χρονια της πολλα:Dοπως επιθυμειτε να την δειτε!!!

εμεις καλουτσικα ειμαστε:(στεναχωρηενη ειμαι,γι αυτο δεν παινω συχνα:(σορρυ κοριτσια εεεεε.......ο μικρος δεν προλαβαινει να συνελθει απο το ενα τον πιανει το αλλο:(:(:(χθες τα ξηερωματα επεσε απο το κρεβατι και εσκασε με το κεφαλι κατω..εχει ενα τεραστιο μωλωπα στο μισο μετωπο.ευτυχως δεν εχει υπνηλια ουτε εχει κανει εμετο...τουλαχιστον ακομα!!αλλα τον ποναει πολυ εκει και το κεφαλι του:(:(δεν φτανει αυτο και το πρωι το ξαναχτυπαει δυνατα πανω στον τειχο γμτ:(.επισης προχθες επεσε στο σαλονι και εσπασε το μπροστινο δοντι:cry:του εχει φυγει ολοκληρο κομματι:confused:σημερα τον πηγα στην οδοντιατρο και μου ειπε να τον παω σε 30 ερες να δει αν εχει μαυρισει που σημαινει οτι χαλασε το νευρο και να το λειανει....

πηγαμε και οφθαλμιατρο ....ειναι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει στραβισμο αλλα να τον παρακολουθω για λιγο ακομα αλλα ειναι σιγουρος οτι εχει 2 βαθμους αστιγματισμο σε καθε ματι:cry::(:(μια εξεταση χρειαζεται την επομενη εβδομαδα για να σιγουρευτει και μετα μαλλον θα βαλει γυαλια.....

μια χαρα χαλια ειμαστε δλδ.......καλα ,τα οικονομικα δεν θα μπω στον κοπο να τα σχολιασω......

φιλια κουκλιτσες μου!!!!!!!

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνώ με το φιλοσοφείν! Κι εγώ πέρασα μια καλη κριση καποια στιγμη κ αποφάσισα ότι η μιζέρια φέρνει μιζέρια..κι αν είναι να ζήσουμε για πολύ ακόμα έτσι δε λέει..! Το κεφάλι ψηλά κ να ψηφίσουμε σωστά το μέλλον μας! Νέους ανθρώπους που τους καίει το μέλλον τους κι έχουν όρεξη να κάνουν κ τίποτα...φτάνει με τα κομματόσκυλα! Να επωμιστούμε κι εμείς τις ευθύνες μας κ να ψηφισουμε υπευθυνα αυτη τη φορά...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Επίσης ευχαριστώ για τις ευχές αλλά ειναι Ελευθερία! Τον Δεκεμβρη εμεις!
ουπς:oops:ειχα την εντυπωση οτι ειναι Ελισσαβετ!!!!15 Δεκεβριου λοιπον.... την ιδια ημερομηνια εχουμε επετειο γαμου εμεις:D:D

XWF8p2.png

ελα βρε Σοφακι! τι γκαντεμια μανουλα μου! φτου φτου τιποτα να μην σας ξανατυχει σου ευχομαι!

στον αστιγματισμο γιατι θα βαλει γυαλια; εγω εχω εκ γενετης 1,70 και το ανακάλυψα τυχαία ως φοιτητρια! ο οφθαλμιατρος μου ειπε οτι δεν παιρνει τιποτα, θα το εχω μεχρι να πεθανω χωρις να αυξανεται ή να μειωνεται!

Διαφημίσεις

Αρρωστησαμε!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μικρος η μικρη νομιζω θα αρρωστησει...δεν ξερω ακομα!!!!!

Αυτο που περασα σημερα απλα αν δν το ζησεις δεν μπορεις να καταλαβεις....

προσπαθησα να τους εχω χωριστα....ο μικρος στο σαλονι τη μικρη την εφτιαξα ενα χωρο στη τραπεζαρια και τους απαγορευα να πλησιασουν...Δεν πρεπει βεβαια να καταφερα και πολλα.....Εγω με μια μασκα και πλυσιμο οσο μπορουσα γιατι το τρεξιμο που εκανα σημερα απλα δεν περιγραφετε.....Το σπιτι ενα αχορι...Το ενα επιπλο πανω στο αλλο για να μπορεσω να ους εχω χωριστα....καποια στιγμ επλενα τα χερια τον μικρο και η Λυδια σκαρφαλωσε σε μια καρεκλα με αποτελεσμα να πεσει η καρεκλα πανω της....τωρα την ακουω βηχει....Δυσκολα τα πραγματα....Απυρετη ειναι μεχρι τωρα....ο μικρος εκανε ενα πυρετο στις 5 το πρωι 38 και εναν στις 3:30 το μεσημερι 38,5 .....τωρα τον εβαλα για υπνο απυρετο....θα τον ξαναελεγξω αυριο...Αυριο παλι μονη θα ειμαι....τουλαχιστον δεν θα τους εχω χωρια....να γκρινιαζει ο θοδωρης γιατι δεν παιζω μαζι του...να παω να παιξω με αυτον και να γκρινιαζει η Λυδια γιατι την αφησα....2 κομματια δεν εχω ανακαλυψει ακομα πως γινομαι....Αν πω οτι περασα μια κολαση λιγο θα ειναι....δεν εχω φαει τιποτα απολυτως και δεν μπορω να φαω τιποτα.....

ΤΑ γραφω σε εσας γιατι δεν εχω που αλλου να τα πω...

Γενικα το σπιτι μου εδω ειναι κατι σαν παιδικος σταθμος.....στελνουν τα παιδια τους η γειτονια για να τα ξεφορτωθουν και γιατι εγω παιζω μαζι τους ζωγραφιζουμε παιζουμε μαγαζια κανουμε χειροτεχνιες κ.α. ομως ρε κοριτσια χτες μου την εστειλε την αλλη κατευθειαν απο το νηπιαγωγειο οπως ηταν....χωρις να την πλυνει χωρις να της αλλαξει ρουχα...τιποτα.....Γιατι το κανεις αυτο?εχω παιδια και μαλιστα το ενα ειναι τοσο μικρο.....Να δειτε πως απογοητευτηκαν σημερα οταν μου εφερε τον γιο της η μια και της ειπα οτι ο Θοδωρης ειναι αρρωστος!!!!!Ας ελπισουμε οτι θα την περασουμε αναιμακτα....

Οποιος ξερει να ξεματιζει ας μας ξεματιασει λιγο......

Παω να τους ελεγξω.......

Δεν εχω διαβασει τιποτα....Ελπιζω να ειστε ολες καλα....ΚΑληνυχτα..........

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γειά σας κοριτσάκια! Διάβασα τα νέα σας..

Με το που γυρίσαμε κι εμείς από το χωριό του Κ. αντιμετωπίσαμε την ίδια πραγματικότητα...Στο γραφείο ακούμε την ηχώ μας...Όπως λέω για πλάκα σε λίγο θα περάσει και η αχυρόμπαλα (όπως στα γουέστερν στην έρημη πόλη)..

Το καλοκαίρι έχουμε έναν γάμο στην Κρ΄τη και θα πάμε και θα κολλήσουμε μερικές μέρες να το κάνουμε "διακοπές" κι έτσι βαυκαλίζομαι μ'αυτό...ψάχνω ξενοδοχεία και τέτοια..Τα λεφτά βέβαια δεν βλέπω..Τρέμω γιατί περικοπές ξε-περικοπές αν εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουμε πελάτες το κλείνουμε το μαγαζάκι..ενώ αν είχα ένα μισθό τουλάχιστον..να μπορούσα κάπου να βασιστώ. Αυτή την αβεβαιότητα γονείς και νέοι...δεν την αντέχω..Που θα πάει αυτή η δουλειά δεν ξέρω. Να ξέραμε τουλάχιστον "Κουράγιο μέχρι τότε" και θα το κάναμε ευχαρίστως. Αλλά και αυτή η ελεύθερη πτώση..Εντάξει έχουμε υπάρξει μ....κες σαν έλληνες αλλά μας είχαν πείσει πως μπορούσαμε να ζήσουμε έτσι ...και να τρώμε και να πίνουμε σαν μαχαραγιάδες...

Τεσπα...όλοι τα ίδια μονολογούμε και μουρμουράμε..έχουμε παραντουρήσει πια..δε μας άξιζε και τέτοια ξεφτύλα..όλα τα έθνη έχουν τη διαφθορά τους. Ας ήταν άξιοι να έχουν ελεγκτικούς μηχανισμούς. Άμα σου βάλουν μπροστά σου ένα χαρτονόμισμα κι όλοι το παίρνουν και δεν έχουν κυρώσεις δε θα το πάρεις κι εσύ καμιά μέρα? Όσο τίμιος και να σαι...ΙΚΑ Εφορίες και υπηρεσίες μου λες μετά...Τα κράτη που δεν έχουν διαφθορά έχουν και καλύτερη αστυνόμευση..έχουν κάτι να φοβούνται.

Anyways...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΚΙ ΣΑΣ ΣΟΦΙΑ!! Στα λέω τώρα μιας και δεν μπήκα χθες..Όπως λέτε κι εσείς λίγο η ψυχολογία...καμιά δουλίτσα γραφείο πρωί-βράδυ...καμιά δουλίτσα σπίτι.. Άντε να ρθει πάλι το ΣΚ να πιούμε κανα ποτάκι (σε κανα σπίτι.. χαχα!) να ξαλεγράρουμε...

Στεβη μου εγω δεν συμφωνω...Φυσικα και θελω το τζιπ μου και το σπιτι μου σε στυλ δυναστειας και να ξοδευω απερισκεπτα τα λεφτα μου!!!!Δεν βρισκω που ειναι το κακο και γιατι πρεπει να εχουμε τυψεις που μπορουσαμε και το καναμε μεχρι τωρα....Αφου τα ειχαμε τα λεφτα....Τι να λεγαμε ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι το αξιζω??????????????????Μη χ@#$ω

Ασε ρε....ΕΓω για το μονο που σκαω ειναι οτι ακομα και τωρα ο κοσμος πιστευει οτι η Ν.Δ. ή το Πασοκ θα μας σωσουν!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ

καλησπερα ...τι κανετε???περαστικα στις Σοφιες μας!!!Σοφια να χαιρεσε την Ελλη σου!!!Γερη και ευτυχισμενη να ειναι!!!Στεβη αν δεν κανω λαθος και η μικρη σου γιορταζε χθες ε??χρονια της πολλα:Dοπως επιθυμειτε να την δειτε!!!

εμεις καλουτσικα ειμαστε:(στεναχωρηενη ειμαι,γι αυτο δεν παινω συχνα:(σορρυ κοριτσια εεεεε.......ο μικρος δεν προλαβαινει να συνελθει απο το ενα τον πιανει το αλλο:(:(:(χθες τα ξηερωματα επεσε απο το κρεβατι και εσκασε με το κεφαλι κατω..εχει ενα τεραστιο μωλωπα στο μισο μετωπο.ευτυχως δεν εχει υπνηλια ουτε εχει κανει εμετο...τουλαχιστον ακομα!!αλλα τον ποναει πολυ εκει και το κεφαλι του:(:(δεν φτανει αυτο και το πρωι το ξαναχτυπαει δυνατα πανω στον τειχο γμτ:(.επισης προχθες επεσε στο σαλονι και εσπασε το μπροστινο δοντι:cry:του εχει φυγει ολοκληρο κομματι:confused:σημερα τον πηγα στην οδοντιατρο και μου ειπε να τον παω σε 30 ερες να δει αν εχει μαυρισει που σημαινει οτι χαλασε το νευρο και να το λειανει....

πηγαμε και οφθαλμιατρο ....ειναι σχεδον σιγουρος οτι δεν εχει στραβισμο αλλα να τον παρακολουθω για λιγο ακομα αλλα ειναι σιγουρος οτι εχει 2 βαθμους αστιγματισμο σε καθε ματι:cry::(:(μια εξεταση χρειαζεται την επομενη εβδομαδα για να σιγουρευτει και μετα μαλλον θα βαλει γυαλια.....

μια χαρα χαλια ειμαστε δλδ.......καλα ,τα οικονομικα δεν θα μπω στον κοπο να τα σχολιασω......

φιλια κουκλιτσες μου!!!!!!!

Σοφακι μου οτι και να πω λιγο ειναι..........Αλλο τιποτα να μην σας συμβει!!!!

ΘΕλω ρε συ το τηλ σου....αν θελεις στειλτο μου με πμ να τα πουμε λιγο......

Και εμεις Μ.Σαββατο πηγαμε σην γειτονισσα και χοροπηδουσε ο μικρος μαζι με 2 αλλα παιδακια πανω στους καναπεδες και τσουπ.....επεσε και χτυπησε στο τραπεζι πισω στο κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ χρειαστηκα...........αλλα τιποτα δεν επαθε τελικα εκτος απο ενα πρηξιμο και μια μελανια.....Εγω παντως ακομα και τωρα του εχω μαξιλαρια κατω απο το κρεβατι του ωστε αν πεσει να προσγειωθει στα μαλακα.....ΚΑι εχει πεσει μια φορα....αλλα συνεχισε τον υπνο του εκει......

συμφωνω με την προλαλησασα!να σηκωθει να φυγει!

εγω παλι ειμαι μαλλον στο κοσμο μου...βαρεθηκα ν αγχωνωμαι με την οικονομικη κριση...και μας μας εχουν κανει μειωσεις μας εχουν κοψει επιδοματα αλλα προς το παρον μπορω να πω οτι παιρνω εναν αξιοπρεπη μισθο:oops:...βεβαια ειναι και ο μονος που μπαινει στο σπιτι οποτε οπως καταλαβαινετε δε μας φτανει.αλλα να σας πω κατι?πως το σκεφτομαι?μπορω να κανω κατι για ν αλλαξω τη κατασταση?οχι...τοτε για πιο λογο ν αγχωνομαι...φροντιζω να περναμε καλα οσο μπορουμε με οσα εχουμε...κανονιζω διακοπες το καλοκαιρι γιατι ξερω οτι μαλλον θα ναι και οι τελευταιες που θα μπορεσουμε να παμε...τουλαχιστον για τοσες μερες...ας τις ευχαριστηθουμε λοιπον...κ πλεον επιτερεπω στον ευατο μου μικρες σπαταλές(και στο παιδι μεγαλυτερες) χωρις να νιωθω τυψεις...

Ελα ρε Σοφακι και εσεις με ενα μισθο ειστε?ΚΑι εμεις...με την διαφορα οτι ο αντρας μου πηγαινει ακομα στη δουλεια....εδω και ενα μηνα σε απεργιες αλλα δεν βγαινει τιποτα.....θα το κλεισουν το ραδιοφωνο....ΚΑι επισης εμας δεν μας φτανει ο μισθος μου απο οπου και αν κοψουμε.....απλα δεν φτανει.........ΚΑι εγω ποτε απογοητευομαι ποτε τα βλεπω αλλιως......μεχρι και σε καμια καφετερια σκεφτηκα να βγω να δουλεψω τωρα που ειμαι σε αδεια...:confused::confused::confused::confused::confused:

καλημερα!!

σοφακι σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!ελπιζω να μη σας ξανατυχει τιποτε!

ζωιτσα πως ειναι τα μικρα σου σημερα?μακαρι να μην αρρωστησει η λυδια!

εγω δευτερο βραδυ που δε κοιμηθηκα καλα συνεχεια μ ενα χαρτομαντηλο στο χερι ειμαι τι κακο κ αυτο!ολο το χειμωνα δεν επαθα τιποτε και μ επιασε τωρα!

κατα τ αλλα εχει φοβερη μερα σημερα υπεροχος καιρος ποσο θα θελα να μαι σε μια παραλια κ ν απολαμβανω το καφεδακι μου...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

πωπω τι είναι αυτα που διάβασα....

βρε Σοφάκι τιποτα άλλο να μη σας τυχει....

Ζωή μου τι να πω....τι να πρωτοπρολάβεις να κάνεις κι εσυ βρε παιδί μου....

ε κόψε λίγο και το babysitting των παιδιών της γειτονιάς βρε...

ή τουλάχιστον ανακοινωσε τους οτι θα το κάνεις επι πληρωμη απο δω και πέρα...να δεις...θα στα ξαναστείλουν???

περαστικά στον Θοδωράκη και ελπίζω να τη γλιτώσει το λυδιάκι...

εμεις εδω τα ίδια....εγω άρρωστη δεν εχω κοιμηθεί όλο το βράδυ...

πήγαμε χθες στη γειτόνισα να παίξουν τα μικρά αλλά βαρέθηκα να κάνω το διαιτητή!

η μικρη κατω έχει το νταντά για ψωμοτύρι κι όλο έριχνε στη Βαλ κάτι ψιλές...η Βαλ φυσικά έκανε το ίδιο...πάντα ήθελαν το ίδιο παιχνίδι...χαμός!

πιο πολύ κουράστηκα παρά ξεκουράστηκα....καλύτερα να καθόμουν σπίτι!

το καλό είναι οτι πήγα τη Βαλ με βρακάκι και δεν είχαμε ατύχημα!

μια χαρα πήγε στην τουαλέτα τους και εκανε τσίσα! πολύ χαίρομαι!

Σήμερα θα φτιάξω στιφάδο!!! γιάμι γιάμι!:D

οι σουπιές παντως χθες βγηκαν πολύ καλές! ο άντρας μου ενθουσιάστηκε!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελα καλημερα!

φοβαμαι να σας κανω παρεα πια! τι γκαντεμακια ειστε ολες; με αυτα που σας συμβαινουν εχω αρχισει και αισθανομαι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ εκει που με ειχε παρει απο κατω!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σας πειραζω εννοειται ετσι :P:p:p

παντως ειχαμε και εμεις ενα ατυχηματακι εχθες. ο μικρος εκαψε το χερι του με τον ατμο που εβγαζε η κατσαρολα βραζοντας το φαγητο διοτι σηκωσε το καπακι παρολο που η μανουλα μου η καημενη του ελεγε "μη" και "μη"!

του βαζω bepanthol και μοιαζει με τσιμπημα μελισσας αλλα οκ... μπροστα στα δικα σας ειπαμε... πταισματα!

περαστικουλια σε ολους σας και ιδιαιτερα σε σενα Ζωουλα που τραβας τον αλοιμονο πραγματικα μονη με 2 παιδια!

ε το πάθατε κι εσέις το κατιτίς σας συμπι!!!

δεν τη γλιτωσατε!!!

τι στο καλό....μας μάτιασαν ομαδικά?????? χαχαχαχαχαχα!!!

ξύπνησε η βαλ τωρα και μου λέει:

"καλημέρα!!! χιθόνια πολλά! Χιτός Ανέτης!"

Το Πάσχα θα έβλεπε στον ύπνο της!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε το πάθατε κι εσέις το κατιτίς σας συμπι!!!

δεν τη γλιτωσατε!!!

τι στο καλό....μας μάτιασαν ομαδικά?????? χαχαχαχαχαχα!!!

ξύπνησε η βαλ τωρα και μου λέει:

"καλημέρα!!! χιθόνια πολλά! Χιτός Ανέτης!"

Το Πάσχα θα έβλεπε στον ύπνο της!!!:tongue::tongue::tongue:

αληθως ο Κυριος κοριτσακι μου :P:p:p:p:p θεααααααααααα!

μας ζηλευουνε αγαπη μου και θελουνε το κακο μας! εννοειται μας ματιασαν!:tongue:

χα χα χα... ψωναρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...