Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιάκι έχεις θέμα με τη μέση σου ή απλά σε έχει πιάσει τωρα?

Πάντως αν έχεις θέμα, θα πρέπει να σου πει ο γιατρός σου τι ασκησεις επιτρέπεται να κάνεις...

Λιάκι εγω δεν είμαι αρμόδια να σου απαντησω για τα εμβόλια καθως διαθέτω κόρη μαζόχα που τρελαίνεται και για εμβόλια και για να της παίρνουν αίμα!!!

ας σου πουν τα άλλα κορίτσια!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λιακι μου σ ευχαριστω για τις ευχες σου!δεν ηξερα οτι γιορταζες το πασχα δε θυμαμαι αν σου ευχηθηκα...χρονια σου πολλα!!

για τα εμβολια κ η δικια μου κλαιει αλλα για λιγο την κραταει αγκαλια ο πατερας της οποτε το δεχεται καλυτερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας Κοριτσακια και απο εμενα111ως ειστε?Ολα καλα διαβαζω....

Εμεις εδω καλα...

Η μικρη μεγαλωσε και εχει πολλες απαιτησεις και ετσι πλεον δεν εχω πολυ χρονο να μπαινω.....Υπαρχουν μερες που κυριολεκτικα μπορει να περασω και 4-5 ωρες ορθια να τρεχω να προλαβω τις δουλειες!!!!Μου φαινεται απιστευτο τι τρεξιμο κκανω...

Κατα τα αλλα εκοψα τπν θηλασμο και αρχιζω σιγα σιγα να προσπαθω να γινω οπως προ εγκυμοσυνης....Ρε συ Λιακι το στηθος σου πως ειναι μετα το δευτερο θηλασμο?Εγω με τον πρωτο δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα αλλα τωρα μπορω να πω οτι πηρα την κατω βολτα......:?:-?:?

ΤΕσπα.....Τα κιλα να χασω και μετα βλεπουμε!!!

Κατα τα αλλα εχουμε καποια οικονομικα προβληματα η κριση μαλλον μας χτυπησε για τα καλα και ετσι δεν εχω και πολυ ορεξη να πολυμπαινω.....

Γραφατε για την διαδικασια υπνου και ηθελα να σχολιασω βασικα τη Σοφια τα οποια οσα περιγραφει εμενα προσωπικα μου φαινονται φυσιολογικα!!!!Και εμεις ακολουθουμε μια μακροσκελη πορεια για υπνο....Βλεπουμε παιδικα και παιζουμε ταυτοχρονα με την πλαστελινη ή ζωγραφιζουμε μετα παμε μπανιο οοπου παιζουμε με τα ζωακια ή ζωγραφίζουμε την μπανιερα μετα πινουμε το γαλα μας με καλαμακι κουταλι πιρουνι κααι κουταλι-μεζουρας μετα παμε πανω για να διαβασουμε παραμυθι μετα φιλιομαστε εκατο φορες απο το κεφαλι μεχρι τις πατουσες και οχι μια αλλα πολλες φορες μετα γαργαλιομαστε με την κουνουπιερα και μετα επιτελους κοιμομαστε!!!!!!!!!!!Ολο αυτο παιρνει περιπου 1 με 1:30 ωρα...

Τωρα αυτο που περασε η Μαρια ηταν δυσκολο το καταλαβαινω...Θελει τεραστια υπομονη και συνηθως δεν την εχεις.....Και εμεις το Σ/κ επειδη ειμασταν ολη την ημερα εξω στην αυλη και ψηναμε ο μικρος δεν κοιμοταν το μεσημερι με αποτελσμα να γινεται το βραδυ ο κακος χαμος!!!!!

Τωρα περναμε και μια φαση με τα αλλα παιδια που τα δερνουμε!!!Τους παιρνουμε τα παιχνιδια και τρεχουμε.............Μιλαμε εχει γινει πολυ Κ@#$παιδο το αγορακι μου και εγω καθε μερα προσπαθω να του εξηγω γιατι δεν φερομαστε ετσι.....Δεν εχω καταφερει και πολλα μεχρι τωρα.....

Τεσπα ....Αυτα τα νεα μας!!!!!

Περαστικα Σοφακι και Χρονια Πολλα στην κορουλα σου!!!!!!!!!! και κατι ακομα να ρωτησω....Γιατι η πρωτομαγια ειναι τετραημερο δεν καταλαβα....:confused::confused::confused:

Καληνυχταααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα!!δε ξυπνησατε ακομα?:tongue:

ζωιτσα σ ευχαριστω για τις ευχες!ευλογη η απορια σου η πρωτομαγια πεφτει τριτη εγω εβαλα αδεια τη δευτερα γι αυτο ειπα τετραημερο:D

κατα τ αλλα καλα η ελλη ξετρελαθηκε με το μικυ που της πηρε ο αδερφος μου παντου τον κουβαλαει μαζι κοιμαται μαζι του τρωει μαζι του τουαλεττα παει μαζι του...τι εξαρτηση κ αυτη θεε μου:D

ευτυχως σημερα κ αυριο θα χουμε αρκετη δουλεια κ ετσι δε θα βαριεμαι:)

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

άρρωστη εγώ....έχω κάτι πολύ περιέργο που δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ στη ζωή μου....ενω αισθάνομαι το λαιμό μου μια χαρα και καταπίνω, έχει "μπουκώσει" και δε μπορώ να μιλήσω!

όποτε πάω να αρθρώσω λέξη, μου έρχεται βηχας...

τι να πω....θα πλακωθω στα τσαγια και τα χαμομηλια μηπως και δε χρειαστεί να πάρω φάρμακα...

καλά η Βαλ μου έβγαλε την πίστη το βραδυ....

απο τις 23:20 μέχρι τις 12 καθόταν στη λεκάνη γιατί ήθελε κακά λέει!!!

και κακά άφαντα......:evil:

δεν ήθελε να πάει η μανταμίτσα για ύπνο και προκειμένου να τη γλιτώσει, ζητάει τουαλέτα που ξέρει οτι δεν της αρνούμαι....η πονήρω....

καλά δεν έκατσα να σκάσω ιδιαίτερα....την αφησα στη λεκάνη να "διαβάζει" Μικυ μαους και εγω έβλεπα ραδιο αρβυλα στο σαλόνι!

Ζωίτσα τωρα που η μικρή πήρε τα πανω της έχεις κυνηγι να ρίχνεις ε?

και σηκώθηκε και νωρίς βρε παιδί μου οπότε παρατείνεται λίγο ο χρόνος που θα την κυνηγάς! κουράγιο!

του χρόνου που εμείς θα γκρινιάζουμε εσύ θα μας λες ειχα βγει βόλτα με το Λυδιάκι χέρι χέρι!

την Πρωτομαγιά την λέει 4ήμερο το Σοφάκι γιατι πέφτει Τρίτη....ε βάζει τη Δευτερα μέσα παρόλο που είναι εργάσιμη!

Ο Τεό που δέρνει τι να σου πω....μάλλον επειδη είναι ανεπτυγμένος τσεκάρει τις δυνάμεις του....

καλά είδα μια φωτο στο φέις και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα....ρε συ είναι κουκλί απίστευτο!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

σοφακι περαστικα!!κ εγω μπουκωμενη ακομα ρε γμτ χθες το βραδυ ειχε βουλωσει τελειως η μυτη μου και δε μπορουσα να παρω ανασα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι περαστικα!!κ εγω μπουκωμενη ακομα ρε γμτ χθες το βραδυ ειχε βουλωσει τελειως η μυτη μου και δε μπορουσα να παρω ανασα!

περαστικά και σε σένα!!!

μακάρι και μένα να ήταν μπουκωμένη η μυτη μου...θα το διαχειριζόμουν πιο εύκολα...αλλά αυτό το περίεργο "μπούκωμα" του λαιμού δεν το έχω ξαναπάθει....

και είχα κανονίσει να πάω τη Βαλ να πάιξουν με τη φιλενάδα της τη γειτόνισα το απόγευμα....

πωπω....και έχω κανονίσει μπελαλίδικο φαγητό για σημερα και πόσο βαριέμαι που δεν αισθάνομαι καλά...

σουπιές με σπανάκι θα φτιάξω και άντε να πλένω σπανακια έτσι όπως είμαι...:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μια γρηγορη καλημερα και από εμενα γιατι εχω δουλιτσες!

Σοφακι φαρυγγιτιδα πρεπει να εχεις. αφοβα χαμομηλακι με μελακι και στρεπσιλς καραμελες. αν φοβασαι το χαμομηλι τρωγε μελακι σκετο!

οι στρεπσιλς ειναι ακινδυνες στο υπογραφω γιατι μου τις ειχε επιτρεψει ο γιατρος μου. χθες το βραδυ ολο εφιαλτες εβλεπα. και εγω σαν τη Ζωουλα δεν εχω και καλη ψυχολογια λογω των οικονομικων μου και βλεπω ότι μπορεις να φανταστεις στον υπνο μου (και στον ξυπνιο μου καμια φορα:tongue:)

κατα τα αλλα καλα ειμαστε, υγεια εχουμε και βλεπουμε! ο καιρος μου τα χαλασε λιγο αλλα δεν βαριεσαι. ξεκινησε με μια ωραιοτατη λιακαδα και μεσα σε μια ωρα εγινε γκριζο το συμπαν! τρελη σκονη μου μυριζεται!

τι αλλο;

περαστικουλια σας αρρωστουλια και μολις μπορεσω θα ξαναμπω :P

μια γρηγορη καλημερα και από εμενα γιατι εχω δουλιτσες!

Σοφακι φαρυγγιτιδα πρεπει να εχεις. αφοβα χαμομηλακι με μελακι και στρεπσιλς καραμελες. αν φοβασαι το χαμομηλι τρωγε μελακι σκετο!

οι στρεπσιλς ειναι ακινδυνες στο υπογραφω γιατι μου τις ειχε επιτρεψει ο γιατρος μου. χθες το βραδυ ολο εφιαλτες εβλεπα. και εγω σαν τη Ζωουλα δεν εχω και καλη ψυχολογια λογω των οικονομικων μου και βλεπω ότι μπορεις να φανταστεις στον υπνο μου (και στον ξυπνιο μου καμια φορα:tongue:)

κατα τα αλλα καλα ειμαστε, υγεια εχουμε και βλεπουμε! ο καιρος μου τα χαλασε λιγο αλλα δεν βαριεσαι. ξεκινησε με μια ωραιοτατη λιακαδα και μεσα σε μια ωρα εγινε γκριζο το συμπαν! τρελη σκονη μου μυριζεται!

τι αλλο;

περαστικουλια σας αρρωστουλια και μολις μπορεσω θα ξαναμπω :P

ωχ φαργγυτιδα λες να ειναι συμπι???

στρεπσιλς τρωω, εχω ρωτησει το γιατρο μου κι εγω...αν και δε μου κάνουν τιποτα...

και εδω λιακαδα αλλά ετσι όπως είμαι, μάλλον θα παρκάρω τη Βαλ να δει κανενα ντιβιντι για να μαγειρέψω και να κάτσω λίγο γιατι δεν έχω κουράγιο για τίποτα...

άσε μη λες για τα οικονομικά....

αυτες τις μέρες τα εχω παρει πολύ άγρια με το αφεντικό του άντρα μου...

του έχει κάνει μείωση, στα'χω πει....

αλλά ρε φίλε δε μπορείς να κάνεις μείωση και κάθε μέρα να μας λένε:

"είδα τον Α. στο sprider και έκανε λογαριασμό 200 ευρω και πλήρωσε μετρητοίς..."

"ο Α. αγόρασε ζάντες για το αμαξι 1000 ευρω...."

"η γυναίκα του Α. είναι συνεχεια στην τάδε μπουτίκ και κάνει κάτι τεράστιους λογαριασμούς..."

και το αποκορύφωμα? το ΣΚ θα πανε οικογενειακώς Αθήνα να παρακολουθησουν τον αγωνα του Ολυμπιακού στο Καραισκάκη!

είπα του άντρα μου να του πει να αρχισει να του ξαναδίνει τον κανονικό μισθό αφού έχει χρηματα για όλα αυτά....:evil:

αν και ο άντρας μου δε σκάει....το έχει δρομολογήσει να φύγει απο κει μέσα κάποια στιγμή και να δεις πως θα τραβαει τα μαλλιά του ο άλλος....

γιατι όλο το γραφείο το κραταει ο άντρας μου....άπαξ και φυγει, ο άλλος καταστράφηκε...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πολύ ωραια λοιπον!

να φυγει με την πρωτη ευκαιρια και χωρις ο αλλος να καταλαβει το παραμικρο! να του σκασει αποτομα η βομβα να δει!

βρηκανε ολοι την καραμελα της κρισης και την εκμεταλλευονται δεοντως!

μωρε ουουουουουστ!

Διαφημίσεις

πολύ ωραια λοιπον!

να φυγει με την πρωτη ευκαιρια και χωρις ο αλλος να καταλαβει το παραμικρο! να του σκασει αποτομα η βομβα να δει!

μωρε ουουουουουστ!

ρε συ ειναι ανεκδιηγητος ο τυπος!

στο γραφείο μαζί με τον άντρα μου δουλεύει και ένα παλικάρι το οποίο είναι ανιψιός του και βαφτισιμιός του συγχρόνως του αφεντικού!

ξέρεις τι μισθό του δίνει πλέον στο όνομα της κρίσης?????????

70 ευρω την εβδομάδα....:?

έχει κάτι εκκρεμότητες μαζί του ο άντρας μου οικονομικές....μόλις λυθούν, επειδή είναι μεγάλα τα ποσά, θα την κάνει....και ο άλλος θα ψάχνεται...

γιατι τον άντρα μου θα τον ακολουθησουν και οι πελάτες....;)

ήδη εδω και χρόνια του ζητάνε να τους αναλάβει κρυφά για να φύγουν απο εκει αλλά για λόγους δεοντολογιας δεν το κάνει ο άντρας μου...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πολύ ωραια λοιπον!

μωρε ουουουουουστ!

συμφωνω με την προλαλησασα!να σηκωθει να φυγει!

εγω παλι ειμαι μαλλον στο κοσμο μου...βαρεθηκα ν αγχωνωμαι με την οικονομικη κριση...και μας μας εχουν κανει μειωσεις μας εχουν κοψει επιδοματα αλλα προς το παρον μπορω να πω οτι παιρνω εναν αξιοπρεπη μισθο:oops:...βεβαια ειναι και ο μονος που μπαινει στο σπιτι οποτε οπως καταλαβαινετε δε μας φτανει.αλλα να σας πω κατι?πως το σκεφτομαι?μπορω να κανω κατι για ν αλλαξω τη κατασταση?οχι...τοτε για πιο λογο ν αγχωνομαι...φροντιζω να περναμε καλα οσο μπορουμε με οσα εχουμε...κανονιζω διακοπες το καλοκαιρι γιατι ξερω οτι μαλλον θα ναι και οι τελευταιες που θα μπορεσουμε να παμε...τουλαχιστον για τοσες μερες...ας τις ευχαριστηθουμε λοιπον...κ πλεον επιτερεπω στον ευατο μου μικρες σπαταλές(και στο παιδι μεγαλυτερες) χωρις να νιωθω τυψεις...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφάκι έτσι όπως τα σκέφτεσαι ωραία ακούγονται αλλά στην πράξη....είναι αλλιώς....

Μπράβο σου βέβαια που το αντιμετωπίζεις έτσι!!!

εγώ πάντως δε μπορώ....

και βλέπω και τα επικείμενα έξοδα....και αγχώνομαι λίγο....

άσε που εγω για να ξαναβγω στην αγορά εργασίας πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα...οπότε ένα μισθό στο σπίτι και αυτός έχει υποστεί τεράστια μείωση...και αν φυγει και απο το γραφειο ο άντρας μου, πάμε σε έσοδα ελευθερου επαγγελματία....η συμπι μου τα ζει απο πρωτο χέρι...

τεσπα.....προς το παρόν είμαστε οκ και κοιτάμε μπροστά....

τουλάχιστον έχουμε την υγεία μας!

τις έφτααξα τις σουπιές....άντε να δούμε τι θα βγει....πρωτη φορά φτιάχνω! απο μυρωδια καλά πάνε πάντως!

έχω και την ανωμαλία και δε δοκιμάζω ποτέ το φαγητό που μαγειρεύω! στο τραπέζι μαθαίνω αν βγηκε καλό!:tongue::tongue::tongue:

για να δούμε η Βαλ θα τις τιμησει ή θα τη βγάλει με ομελέτα???:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γειά σας κοριτσάκια! Διάβασα τα νέα σας..

Με το που γυρίσαμε κι εμείς από το χωριό του Κ. αντιμετωπίσαμε την ίδια πραγματικότητα...Στο γραφείο ακούμε την ηχώ μας...Όπως λέω για πλάκα σε λίγο θα περάσει και η αχυρόμπαλα (όπως στα γουέστερν στην έρημη πόλη)..

Το καλοκαίρι έχουμε έναν γάμο στην Κρ΄τη και θα πάμε και θα κολλήσουμε μερικές μέρες να το κάνουμε "διακοπές" κι έτσι βαυκαλίζομαι μ'αυτό...ψάχνω ξενοδοχεία και τέτοια..Τα λεφτά βέβαια δεν βλέπω..Τρέμω γιατί περικοπές ξε-περικοπές αν εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν έχουμε πελάτες το κλείνουμε το μαγαζάκι..ενώ αν είχα ένα μισθό τουλάχιστον..να μπορούσα κάπου να βασιστώ. Αυτή την αβεβαιότητα γονείς και νέοι...δεν την αντέχω..Που θα πάει αυτή η δουλειά δεν ξέρω. Να ξέραμε τουλάχιστον "Κουράγιο μέχρι τότε" και θα το κάναμε ευχαρίστως. Αλλά και αυτή η ελεύθερη πτώση..Εντάξει έχουμε υπάρξει μ....κες σαν έλληνες αλλά μας είχαν πείσει πως μπορούσαμε να ζήσουμε έτσι ...και να τρώμε και να πίνουμε σαν μαχαραγιάδες...

Τεσπα...όλοι τα ίδια μονολογούμε και μουρμουράμε..έχουμε παραντουρήσει πια..δε μας άξιζε και τέτοια ξεφτύλα..όλα τα έθνη έχουν τη διαφθορά τους. Ας ήταν άξιοι να έχουν ελεγκτικούς μηχανισμούς. Άμα σου βάλουν μπροστά σου ένα χαρτονόμισμα κι όλοι το παίρνουν και δεν έχουν κυρώσεις δε θα το πάρεις κι εσύ καμιά μέρα? Όσο τίμιος και να σαι...ΙΚΑ Εφορίες και υπηρεσίες μου λες μετά...Τα κράτη που δεν έχουν διαφθορά έχουν και καλύτερη αστυνόμευση..έχουν κάτι να φοβούνται.

Anyways...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΚΙ ΣΑΣ ΣΟΦΙΑ!! Στα λέω τώρα μιας και δεν μπήκα χθες..Όπως λέτε κι εσείς λίγο η ψυχολογία...καμιά δουλίτσα γραφείο πρωί-βράδυ...καμιά δουλίτσα σπίτι.. Άντε να ρθει πάλι το ΣΚ να πιούμε κανα ποτάκι (σε κανα σπίτι.. χαχα!) να ξαλεγράρουμε...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

στεβυ μου σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

οταν πρωτοξεκινησε η κριση κ εγω ολα μαυρα τα εβλεπα...καθε μερα η διαθεση μου ηταν χαλια...νευρα τσακωμοι...ειναι κ ο αντωνης τοσο καιρο ανεργος... ψυχολογια υπο το μηδεν...οποτε εκατσα και το φιλοσοφησα..δε με βγαζει πουθενα ολο αυτο...μετα μας εκατσαν τα ασχημα αποτελεσματα της ελλης στις εξετασεις ε και την ειδα αλλιως τελειως...θες αυτο θες η ανοιξη θες η εγκυμοσυνη εχει αλλαξει η διαθεση μου...υπαρχουν μερες που με παιρνει απο κατω αλλα ειναι πολυ λιγοτερες πλεον..

τεσπα την υγεια μας να εχουμε κ ολα θα τα καταφερουμε:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...