Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

εδω ειμαι around με οχι καλη διαθεση! καθε τελος του μηνα που πρεπει να πληρωσω ετσι ειμαι! τα νευρα μου, τι αγχος θεε μου!

επίσης να ευχηθω χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζαν! εγω σε μια φιλη πηγα εχθες, γιορταζε ο αντρας της και δεν πηρα κανεναν τηλεφωνο! θα το κανω σημερα εν ηρεμια θελω να πιστευω!

κατα τα αλλα ο μικρος επειδη αργησαμε να γυρισουμε εχθες (11.30 μην φανταστειτε τιποτα τρελο) με εφαγε με την γκρινια μεχρι να κοιμηθει. κοντεψα να το σκοτωσω μα το θεω. το λυπομουν που εκλαιγε από τη νυστα του αλλα από την λλη λυπομουν και εμενα που με πηρε πανω από μιση ωρα να του φορεσω πυτζαμες και να του καθαρισω τη μυτη με ορό.παρεδωσα το πνευμα μου λεμε....:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σύμπι μου!!!

κουράγιο!!!

και στο λέω εγω που το παιδί μου είναι η βασίλισσα της ιδιοτροπίας πλέον!

όσο τέλεια είναι σε όλα της, αν την πιάσουν οι στραβές της....απαπαπαπαπαπαπαπαπαπα!!!!

κάτσε να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα....διαδικασία ύπνου της Βαλ :

όταν γυρνάμε σπίτι, πρέπει να ανέβει μόνη της τα 3 σκαλιά της εισόδου, εμείς να περιμένουμε 2 μέτρα πιο πίσω και να ανέβουμε μόνο εφόσον μας δωσει το σύνθημα: "ελάτε καλά μου παιδάκια!"

μετα θέλει να ανεβαίνει μόνη της τις σκάλες....2 οροφους...

μόλις μπει στο σπίτι συνειδητοποιεί οτι είναι ωρα να ετοιμαστεί για ύπνο...

και αρχίζει:

"μαμα μου δε νυτάζω....έλα να κουβεντιάσουμε....να δούμε ράδιο αβύλα..."

και γενικά οτι της κατέβει!

με τα χίλια ζόρια τη ντυνουμε...μετα θέλει να έρθει στην κουζίνα να φτιάξουμε μαζί το γάλα της....να διαλέξει ποτήρι και χρωμα καλαμάκι...

το πίνει αγκαλίτσα με μένα στον καναπέ και τρέχει στο κρεβάτι στον πατέρα της να της πει μια ιστορία...κατα προτίμηση το πως φτιάχνεται το τυρί!:shock:

μόλις τελειώσει η ιστορία, κάθεται λίγο και μετα του λέει "δε χωράω!" και φεύγει!

έρχεται σε μένα πυο την περιμένω στο δωματιο της....μου κάνει μια 5λεπτη επίδειξη μπαλέτο και μετα ξαπλώνει....μετα ειτε θέλει να της χαιδεψω την πλατη είτε να φυγω....θα με φωναξει 2-3 φορές για να τη σκεπάσω, αν της δωσω νερό....ε και επιτέλους κοιμάται!

η ίδια διαδικασία κάθε μέρα....

και προσπαθω κια το μεσημερι αλλά τζιφος....αρνειται....κλάμα και πέφτει στα χαλιά!!!

νομίζω οτι με τη γέννηση του μπέμπη θα προσγειωθεί λίγο απότομα αφού εκ των πραγμάτων δε θα υπάρχει χρόνος να γίνουν όλα αυτά....:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμας η διαδικασια δεν ειναι τοοοσοο μεγαλη η αληθεια ειναι αλλα όταν νυσταζει τα πραγματα ειναι εφιαλτικα. μετανοιωσα σου λεω την ωρα και τη στιγμη που πηγα εχθες στην ταβερνα. ειπα και εγω να ξεφυγω λιγο και μου το εβγαλε από τη μυτη. σακο του μποξ ηθελα να τον κανω σου το ορκιζομαι και ντρεπομαι που το λεω. εκλαιγε με λυγμους και αρνιοταν να κανει τα παντα!!!!!!!!

τεσπα.... παω να πληρωσω λογαριασμους , θα μπω σε λιγο! τα αλλα τα κοριτσια που να ναι;;

καλημερα κ απο μενα!

εγω εδω στη δουλεια βαριεμαι...ευτυχως ερχεται τετραημερο(πρωτομαγια):P

κατα τ αλλα καλα λιγο μπουκωμενη ειναι κ ο καιρος χαλια...

σημερα πηγε η ελλη στο παιδικο γλυκα να κερασει για τη γιορτη της(πρωτη φορα που πεφτει καθημερινη) μου κανανε λαθος τη παραγγελια το πρωι και μου σπασαν τα νευρα..

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

εμας η διαδικασια δεν ειναι τοοοσοο μεγαλη η αληθεια ειναι αλλα όταν νυσταζει τα πραγματα ειναι εφιαλτικα. μετανοιωσα σου λεω την ωρα και τη στιγμη που πηγα εχθες στην ταβερνα. ειπα και εγω να ξεφυγω λιγο και μου το εβγαλε από τη μυτη. σακο του μποξ ηθελα να τον κανω σου το ορκιζομαι και ντρεπομαι που το λεω. εκλαιγε με λυγμους και αρνιοταν να κανει τα παντα!!!!!!!!

τεσπα.... παω να πληρωσω λογαριασμους , θα μπω σε λιγο! τα αλλα τα κοριτσια που να ναι;;

βρε δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω....

κάθε μεσημέρι ξέρεις τι γίνεται εδώ μέσα?????????

της Κορέας!!!

κλαίει και φωνάζει οτι δε θέλει να κοιμηθεί....ενω νυστάζει τρελά....

τι την πιανω με το καλό, τι της φωνάζω, τι την απειλώ οτι θα χαρίσω το κρεβάτι της σε άλλο παιδάκι που δεν έχει....

τιποτα εκείνη!!!

χαμός!!!

ασχετο: η κουνιαδα σου πως το πηρες που θα κανεις τον "διαδοχο";

:rolleyes:

αποσο καταλαβα ζήλεψε....αλλά γενικά καταλαβαίνω οτι ζηλεύει για την εγκυμοσύνη...λογικό το βρισκω γιατι εκτός του οτι είναι απο το χαρακτηρα της εξαιρετικά ζηλιάρα, της έτυχε και αυτό με την εξωμήτριο....

Πιο πολύ την είδα και ταραχτηκε όταν η κόρη της ρωτησε τον άντρα μου πως θα τον βγάλουμε τον μπέμπη και της είπε Σταυρος....

σα να μην περίμενε οτι θα το δεχτω εγω....και σα να ζήλεψε που θα βγαλουμε εμείς το όνομα του πατέρα της....

άκρη δε βγαζω....

με μεγάλη μου λύπη χθες ανακαλυψα οτι δεν έχουν πει την αλήθεια στην κόρη της για το εξωμητριο,κλπ....

και κάθεται και λέει σε όλους το παιδάκι οτι η μαμα της θα κάνει μωρό το καλοκαίρι....

ο άντρας μου μου είπε οτι μαζευει λεφτα για να τη στείλει την αδερφη του σε ψυχολόγο...μήπως και σωθεί το παιδί της απο τα δικά της ψυχολογικά...

μιλάμε έχει περάσει στο παιδί όλα της τα κόμπλεξ και τις φοβίες....

το έχει κάνει τελείως ακοινωνητο....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

εγω εδω στη δουλεια βαριεμαι...ευτυχως ερχεται τετραημερο(πρωτομαγια):P

κατα τ αλλα καλα λιγο μπουκωμενη ειναι κ ο καιρος χαλια...

σημερα πηγε η ελλη στο παιδικο γλυκα να κερασει για τη γιορτη της(πρωτη φορα που πεφτει καθημερινη) μου κανανε λαθος τη παραγγελια το πρωι και μου σπασαν τα νευρα..

φιλια πολλα!!

Καλημέρα Σοφάκι!!!

να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!!!!!!!!!

πολύχρονη και πάντα γερη και ευτυχισμένη να ειναι!!!!

αχ και μενα πόσο μου τη σπάει όταν άλλο ζητάω και άλλο μου δίνουν.....

καλέ!!!!!!!!!!!!δε σας είπα τα "κατορθώματα" της Βαλ!

ο πατερας της παραλίγο να πάθει έμφραγμα!!!

τι σουρλουλού κόρη έχω!!!!!!!!!

είχαμε βγει το σαββατο για καφε...στο διπλανό τραπεζάκι ήταν 5-6 παιδάκια και είχαν βγάλει κάτι playmobil κια έπαιζαν...φυσικά πήγε και η δικιά μου και χωθηκε!

ήταν όλα αγοράκια εν τω μεταξύ!

και πάει και κάθεται η Βαλ δίπλα σε ένα αγοράκι....5-6- χρονων....και να τον αγκαλιάζει....και άρχισε να τον φιλάει στο μάγουλο....να σκουπίζεται εκείνος, τύπου μπλιαχ, τι θέλει αυτη....

και αφού απηύδισε η δικιά μου που δεν τις έδινε σημασία, τον βουτάει με τα 2 της χέρια και τον φιλάει στο στόμα!!!!!!!!!!!!

καμάρι ο πιτσιρικάς??????????? τι να σας λέω!!!!!!!!!

ο άντρας μου να μουρμουράει:

"σε θηλεών θα τη στείλω....στις καλόγριες....Βαλέριααααααααααααα έλα εδω να πιείς πορτοκαλάδα!!!"

εγω έπεσα κατω απο τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!

ενταξει πέρα απο την πλάκα της εξηγησα οτι δεν είναι σωστό αλλά εκεινη τη στιγμη, το καμαρι του πιτσιρικά για το φιλί στο στόμα σε συνδιασμό με το σοκ του άντρα μου, ήταν όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σ ευχαριστω σοφακι μου!

χαχαχχα η βαλερια μια χαρα τη βρισκω:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σ ευχαριστω σοφακι μου!

χαχαχχα η βαλερια μια χαρα τη βρισκω:P

καλέ είναι σουρλουλού....τέλος!!!

και την Κυριακή που βγήκαμε για καφέ, κάτι αγόρια κυνηγούσε!!!

8-10 ετων!!!

αυτα την έβλεπαν μικρη και την ψιλοκοροιδευαν αλλά αφού η Βαλ διασκέδαζε την άφησα να τους κυνηγάει!!!

και για να καταλαβετε διαφορά μεταξυ συμπεριφοράς δικής μου και της Βαλ και της κουνιαδας με την κόρη της...

η Βαλ πήγε αμέσως στα άλλα παιδάκια να χωθει στις παρέες και να παιξει κι εγω φυσικά την άφησα...

η ανιψιά δεν έφευγε με τίποτα απο το τραπέζι και η κουνιαδα την ενθαρρυνε να μείνει μαζί μας αντι να πάει στα παιδάκια...

μετα την πήρε ο άντρας μου την ανιψια και την πήγε στα παιδάκια με τη Βαλ και πήγε η κουνιάδα και τους πήρε δωροσακκούλες για να τα κάνει να έρθουν σε εμάς να παίξουν και να φυγουν απο τα παιδάκια....:shock::shock::shock:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χρονια πολλα στο κοριτσακι σου Σοφακι! πολυχρονο να ειναι και γερο!

χαρα που θα εχει η ψυχουλα μου σημερα ε; γλυκακια στους φιλους της... τι ομορφα!

συμπι εννοειται οτι θα ζηλευε η κουνιαδα , από αυτα που εχεις πει. ητανε που ητανε επαθε και το στραπατσο με το εξωμητριο απογινε το κακο!

καλα απαραδεκτο που δεν εχουν πει τιποτα στο παιδι ακομα για το συμβαν με το εμβρυο... απα πα... κατι ανθρωποι βρε παιδι μου....

Διαφημίσεις

χρονια πολλα στο κοριτσακι σου Σοφακι! πολυχρονο να ειναι και γερο!

χαρα που θα εχει η ψυχουλα μου σημερα ε; γλυκακια στους φιλους της... τι ομορφα!

συμπι εννοειται οτι θα ζηλευε η κουνιαδα , από αυτα που εχεις πει. ητανε που ητανε επαθε και το στραπατσο με το εξωμητριο απογινε το κακο!

καλα απαραδεκτο που δεν εχουν πει τιποτα στο παιδι ακομα για το συμβαν με το εμβρυο... απα πα... κατι ανθρωποι βρε παιδι μου....

άσε ρε συ....

πολύ στεναχωριέμαι με το πως μεγαλώνουν το παιδί τους....

όλο ψέματα της λένε λες και αν της εξηγησουν δε θα καταλάβει!

4+ είναι το παιδί!

όλα τα καταλαβαίνει....

δηλαδη το βρισκουν καλυτερο να λέει απο δω κι απο κει οτι θα γεννησει η μαμα της??? τι να πω....

πολλά λάθη μαζεμένα και τα βλέπεις στο παιδί....

χθες εν τω μεταξυ μου έσπασε τα νευρα η κουνιαδα....

προσπαθουσε να παίξει με κάτι η Βαλ και της λέω:

"Βαλέρια με το δεξί χέρι πιάστο για να το καταφέρεις..."

και αρχιζει η κουνιαδα να κοροοιδευει και να λέει οτι τι του λέω του παιδιού και πως να ξεχωρίσει το δεξί απο το αριστερό...

η Βαλέρια εδω και 2 μήνες μια χαρα τα ξεχωρίζει ωστόσο!

της λέω δωσε μου το δεξί ποδι να βάλουμε το παπούτσι και πάντα το σωστό μου δίνει γενικά οποτε της το ζητάω....

ε η κουνιαδα το θεωρούσε τρελό και παράλογο και τυχαίο οτι μου δίνει το σωστό επειδη η δικη της κόρη δεν ξέρει να τα ξεχωρίζει!

δηλαδη οτι δε μπορούν εκεινοι, είναι αδυνατο για τους υπόλοιπους!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χρόνια πολλα Σοφάκι να χερεσαι την Κοριτσαρα σου φίλη μου!!με το καλο να έρθει κ το αδερφακι της!!

Δωστης 2 ζουμερα φιλακια απο εμένα κ την χρυσοβαλαντουλα!!

Πονάει η μέση μου πολυ.. Με βολταρεν είμαι.. Μάλλον πρέπει να πάρω σοβαρά το θέμα γυμναστική!

Έχουμε παιδιατρο σήμερα, κ τα δυο εμβολιο, θα γίνει χαμός.. Την μεγάλη την πιάνουμε τρία άτομα.. Θα μας ακούσει ολη η οικοδομή.. Και τα δικα σας έτσι κάνουν;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

σ ευχαριστω για τις ευχες μαρακι μου!

ναι ειναι χαρουμενη της ειπα οτι ο θειος της πηρε μια κουκλα μινι μαους και περιμενει πως και πως να την παρει τ απογευμα(εχουμε φαει κολλημα με το μικι και τη παρεα του οπως καταλαβατε)

αχ σοφακι κριμα για την ανιψουλα σου να της κρυβουν την αληθεια:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλως το Λιακι!

καλη τυχη με τα εμβολια :P

εμενα ο Κων/νος θα κανει σε 2 χρονια παλι, τα εχουμε τελειωσει αλλα καθε φορα που πηγαιναμε παιδιατρο εκλαιγε ολο και λιγοτερο. την τελευταια δε φορα που εδωσε αιμα (πριν μια εβδομαδα περιπου) δεν εβγαλε κιχ! απιστευτο!!!!!!!!

Σοφακι εννοειται πως το μυαλο της δεν την αφηνει να καταλαβει πως "ναι ... υπαρχουν και παιδακια που καταλαβαινουν περισσοτερα από το δικο σου!"

γιατι απορεις;

Χρόνια πολλα Σοφάκι να χερεσαι την Κοριτσαρα σου φίλη μου!!με το καλο να έρθει κ το αδερφακι της!!

Δωστης 2 ζουμερα φιλακια απο εμένα κ την χρυσοβαλαντουλα!!

Πονάει η μέση μου πολυ.. Με βολταρεν είμαι.. Μάλλον πρέπει να πάρω σοβαρά το θέμα γυμναστική!

Έχουμε παιδιατρο σήμερα, κ τα δυο εμβολιο, θα γίνει χαμός.. Την μεγάλη την πιάνουμε τρία άτομα.. Θα μας ακούσει ολη η οικοδομή.. Και τα δικα σας έτσι κάνουν;

περαστικα Πασχαλία μου!

:P

εκοβα το κεφαλι μου οτι σε λεγανε Ευαγγελια παντως! σου ειχαμε ευχηθει και ολες χρονια πολλα ανημερα την 25η Μαρτιου χα χα χα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...