Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

εγω γυρισα στη δουλεια σημερα χαλαρα προς το παρον οι περισσοτεροι λειπουν με αδεια.

μαρακι καλα εκανες κ εβαλες ξανα β επιπεδου κοντα ειμαστε εγω 3/5 εχω.

ζωιτσα κουραγιο πες μας πως τα πας με το θοδωρακη!

αγγελικη χρονια πολλα να χαιρεσαι τη μαριλιζα!

τελικα ακυρωσα και το ραντεβου για το 2ο τεστ της αυξητικης θα το κανω αργοτερα μετα τα 6-7 της χρονια.θα συνεχισουμε βεβαια να πηγαινουμε για παρακολουθηση κανονικα θα κλεισω ραντεβου για οκτωβρη.

φιλια πολλα σε ολες!

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν αποφασίσετε κοριτσάκι! Στενοχωρήθηκα και διάβασα με πολύ ενδιαφέρον την περιπέτειά σας.... αφού έχετε και τους γιατρούς μαζί σας, όλα καλά θα πάνε! Εύχομαι τα καλύτερα στη συνονόματή μας!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν αποφασίσετε κοριτσάκι! Στενοχωρήθηκα και διάβασα με πολύ ενδιαφέρον την περιπέτειά σας.... αφού έχετε και τους γιατρούς μαζί σας, όλα καλά θα πάνε! Εύχομαι τα καλύτερα στη συνονόματή μας!

να σαι καλα κοριτσακι μου σ ευχαριστω πολυ!!

σοφακι μεγεια το τικερ!

λια εγω στο ρεα θα γεννησω μαλλον χαρα μου να μ επισκεφτεις-και οποια αλλη θελει βεβαια!

αχ ζυγιστηκα κ εγω στο φαρμακειο κ πηρα 3 κιλα ακομα-αποκλειεται δε μπορει μεσα σε 10 μερες να βαλα τοσα κιλα:confused: θα περιμενω να ζυγιστω στο γιατρο μου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Θα έρθω Μαρακι.. Στο υπόσχομαι.. Αύγουστο θα χουμε την βάφτιση, άρα θα μαι εδω!! Διακοπές φέτος δεν έχει.. Πήγαμε για Πάσχα κ φαγαμε 2 χίλ συνολικά.. Ρούχα ξενοδοχεία δωρα.. Ασε..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εμεις πήγαμε γιατρό χθες!!!

το μωράκι μας είναι μια χαρά και θα κατουράει όρθιο!!!;)

χαχαχαχαχαχαχα!!!

ένας αγοραρος με μεγάλα "προσόντα" για την ηλικία του είπε ο ντοκτορ!!!

όλα είναι πολύ καλά και τέλη Μαιου πρέπει να πάω για Β' επιπέδου!

δεν τόλμησε καν να μου αναφερει τον Νικολαίδη φυσικά ως πρόταση!

έχει καλή μνήμη ο ντοκ...:rolleyes:

και μου είπε οτι αυτη τη φορά δε θα τη γλιτωσω και θα κάνω κι εγω καμπύλη ζαχάρου όταν έρθει η ώρα!:?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Τώρα το διάβασα!! ΧΑΧΑΧΑΧα

Συγχαρητήριαααααααααααα!!!

Καλά το χα καταλάβει από τις δυσκολίες με το στομάχι σου...το χω παρατηρήσει σε γνωστές μου ότι τα αγόρια κάνουν τέτοιες δυσπεψίες και μακρόσυρτες αναγούλες κλπ...

Πώς είναι να έχεις αγόρι? Εγώ νομίζω κορίτσι θα κάνω πάλι αλλά θα ήθελα για τον άντρα μου και για την περιέργειά μου να πω την αλήθεια....!!!

Με το καλό κοριτσάκι! Υγεία να έχει!!!!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι φυσικα κ θα έρθω.. Σχετικά κοντα μας είναι.. Θα βγάλω το αποθημενο μου!!!:))))

Τα 3 κιλα θα είναι 1 μιση βρε φιλενάδα.. Μην ξεχνάς πως ζυγιζεσαι με ρούχα παπούτσια!!! Εγω μέχρι κ το βρακι βγάζω όταν ζυγιζομαι.. Είναι κάποια γραμμάρια,, χαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

γεια σας!!!Τι κανετε????

Σοφακι με το καλο ο μπεμπουλης:Dθα τα εχεις ζευγαρακι:D:Dγερος και καλοτυχος να ειναι!!!!!!!!!θα δεις τι ωραια που ειναι και τα αγορακια:Dπολυ ζουζουνιαρικα με τη μαμα τους!!!!!θα ξετρελαθεις και θα ερωτευτεις σφοδρα φιλεναδα!!!!!!μεγαλος καημος σου λεωωωωωωωωωωωω:D:D:D

Ζωιτσα μου χρονια πολλα και καλα !!!!να σε χαιρομαστε και να σε χαιρονται οι δικοι σου:Dκαι του χρονου φιλεναδα.

Λια χρονια πολλα και σε σενα αν και καθυστερημενα:oops:πολυ ωραιο ονομα εχεις!!!!!!!!!!!

εμεις τα ιδια...μια χαρα χαλια δλδ.ο Α δεν την γλιτωσε την αντιβιωση τελικα....ο βηχας καλα κρατει ολο το βραδυ....βρε κοριτσια μην γελασετε...το χαμομηλολαδο θελει κανονικο χαμομηλι αποξηραμενο η κανει και το σακουλακι της λιπτον????ειπα... μην γελασετε......ειμαι ασχετη!!!!

θελω να σχολιασω και άλλα, αλλά ο μικρός βηχει παρα πολυ:(αυριο....

καλο βραδυ

XWF8p2.png

Χρόνια πολλα σοφία Χρηστοσ Ανέστη !!! Περαστικουλια στο παιδάκι σου.. Πολυ ίωση κυκλοφορεί κ γαστρεντεριτιδα!!

Σοφάκι δεν έχω ιδέα για το χαμομηλολαδο.. Ψάξε στο γκουγκλλλλ ίσως σου βγάλει πληροφορίες.. Ας μας πουν κιόλας οι κοπέλες για ώρα ανάγκης πως το κάνουν!!!

Σοφάκι τώρα διάβασα για την ελισαβ .. Ευχομαι όλα να πανε καλα κ να μην χρειαστεί καθόλου να πάρει αυξητική όρμ... Εγω δεν ξέρω στην θέση σου τι θα κανά.. Ίσως δεν ήμουνα τόσο υπομονετικη κ ψύχραιμη να περιμένω.. Ότι μου λέγανε οι γιατροί θα το κανά.. Είμαι χεζ@@@@@@ .. Τέσπα..δώσε λίγο χρόνο κ αποφασίζεται.. Φιλακια στην κουκλιτσα σου κ μεγειες την νέα κούπ!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?το ριξατε στις βολτες το σκ?

λιακι μου σευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.τα κοριτσια σου καλα?

εμεις περασαμε ενα πολυ ομορφο σκ...σαβατο κατεβηκαμε ναυπλιο για βολτα φαγαμε ηπιαμε καφε και γυρισαμε το βραδυ...ωραια ηταν.ψαχνουμε να νοικιασουμε δωματιο για το καλοκαιρι με το μηνα...θα κατεβουμε και το αλλο σαβατο να δουμε καποια απο κοντα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερούδια!!!

Στέβη και Σοφάκι ευχαριστω για τις ευχές σας!!!

Σοφάκι κανονικό χαμομήλι θέλει το χαμομηλόλαδο...βεβαια τωρα που στο λέω....αλλά δεν είχα μπει καθόλου...

Σοφάκι εχεις καμια σχεση με Ναύπλιο ή απλά πάτε επειδή σας αρέσει?

ελάτε και Καλαμάτα καμια φορά βρε!!!

τωρα που θα δωσουν τον καινούριο δρόμο, η διαδρομή θα είναι παιχνιδάκι!

εμείς βγήκαμε χθες για φαγητό....πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί πάνω στο βουνό!

η Βαλέρια έγινε σαν το γουρούνι που κυλιόταν κάτω αλλά το ευχαριστηθήκαμε!

καθίσαμε έξω και είχαμε όλη την Καλαμάτα πιάτο....απίστευτη θέα!

και μέσα στο μαγαζί είχαν βάφτιση...και επειδή ήταν γνωστοί αυτοί που έχουν το μαγαζί εκτός απο οτι παραγγείλαμε, μας έφεραν και κανονικά όλο το μενού της βάπτισης!

δε μπορώ να σας πω πόσο έφαγα.....:tongue::tongue::tongue:

ο μπέμπης απο προχθές έχει γίνει ζωηρότατος και δίνει σήμα συχνά!

ειδικά χθες το βράδυ λες και μου έκανε σήματα Μορς! τοκ τοκ τοκ!

χαχαχαχαχαχα!!!!

η Βαλέρια αρνείται να κοιμηθεί πλεόν τα μεσημέρια...γίνεται χαμός μήπως και την πείσω αλλά δεν....και κατα τις 6 αρχίζει και κουτουλάει απο τη νύστα....πρέπει να βρω τρόπο να ξαναρχίσει να κοιμάται το μεσημέρι γιατι δε θα την παλέψω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σοφακι!

οχι δεν εχουμε καμια σχεση με ναυπλιο απλα μας αρεσει και πηγαινουμε συχνα.αν βρουμε να νοικιασουμε με το μηνα θα κανονισουμε να ερθουμε καμια βολτα προς τα μερη σας!

δινει το παρον ο μπεμπης ε?κ εγω συνηθως τα βραδυα τον ακουω οταν ξαπλωνω.

κ μενα η ελλη δε κοιμαται για μεσημερι εδω και πολυ καιρο...παλι καλα που κοιμαται νωρις για βραδυ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα σοφακι!

οχι δεν εχουμε καμια σχεση με ναυπλιο απλα μας αρεσει και πηγαινουμε συχνα.αν βρουμε να νοικιασουμε με το μηνα θα κανονισουμε να ερθουμε καμια βολτα προς τα μερη σας!

δινει το παρον ο μπεμπης ε?κ εγω συνηθως τα βραδυα τον ακουω οταν ξαπλωνω.

κ μενα η ελλη δε κοιμαται για μεσημερι εδω και πολυ καιρο...παλι καλα που κοιμαται νωρις για βραδυ.

¨εχουμε κάνει μια απο τις πιο ωραιες μας εκδρομές με τον άντρα μου στο Ναύπλιο και μου αρέσει πολύ!!!

ειχαμε μείνεισ ε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο στην παλιά πόλη....πανέμορφο....με φανταστικη θέα!

εσεις τυχεροί θα πάτε και διακοπούλες....εμείς ζητημα αν πάμε 3 μερούλες Ευβοια...

1174853dr83b5attp.gif

Σοφάκι,συγχαρητηρια!!!!!!!!!

Με το καλό ο αγόραρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερούδια σας!!!

Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου!!!

έχουμε βρε κορίτσια κανένα Γιώργο ή Γιωργία εμείς και ξεχνάω να ευχηθώ?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

συννεφιά σήμερα και ενω έλεγα να βγάλω τη μικρη βόλτα, μάλλον θα κάτσω μέσα να σιδερωσω και θα κανονίσω με καμια φιλη αυριο για καφεδάκι...

ψιλοάρρωστη είμαι...άντε να δούμε...

πήγαμε στην κουνιάδα που γιόρταζε χθες...πεινασμένοι γυρίσαμε σπίτι...:rolleyes:

κλασικά....το ξέραμε απο πριν!!!

και του έλεγα του άντρα μου:

έλα να πάμε φαγωμένοι να είμαστε σίγουροι....

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

η Βαλ με την ανιψιά, τρωγόντουσαν σαν τα κοκκόρια...

την πείραζε στα μουλωχτά η μεγάλη τη Βαλ και μετα έκλαιγε σαν νεογέννητο όταν η Βαλ την έσπρωχνε/δάγκωνε,κλπ....

θα μου πειτε χαίρεσαι που το παιδι σου σπρώχνει και δαγκώνει???

γενικά όχι....αλλά όταν το κάνει για αυτοάμυνα δεν επεμβαίνω....

τη ρωτησα τη Βαλ γιατι δάγκωσε τη μεγάλη και μου είπε οτι εκείνη πρωτη την τσίμπησε και τη βάρεσε...και την πιστευω....οπότε απλά χαίρομαι που ξέρει να αμυνεται!

τελικά η ασφαλιστικη δεν καλύπτει το εξωμήτριο και όπως αποδείχτηκε και οτιδήποτε έχει σχεση με εγκυμοσύνη, οπότε αυριο κιόλας την ακυρωνουμε την ασφάλεια...δηλαδή να τους δίνω 1700 ευρω το χρόνο για να μου δωσουν 800 ευρω στη γέννα και τέλος????? μας δουλεύουν....

ετυχε αυτό με την κουνιάδα και κάτσαμε και διαβάσαμε αναλυτικά το συμβόλαιο...μεγάλη κοροιδία....ασάφειες στο συμβόλαιο που φυσικά την κρίσιμη στιγμή θα λειτουργησουν υπέρ της εταιρείας...

προς το παρόν θα κρατησω μόνο της Βαλ αλλά κι αυτό μόνο μέχρι να βρω κάποια άλλη καλύτερη εταιρεία...:evil:

σύμπι μου που εξαφανίστηκες???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...