Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα ρε, ελααααααα ρε Σοφάκι, θα τρελαθω, και εσυ αγόρι;;; Δεν λέω τπτ στον άντρα μου, θα βαρεσει για τρίτο φέτος αφου είναι αγόροχρόνια!!!!

Με το καλο Σοφάκι.. Όλα καλα μέχρι το τέλος!!!!

Χρόνια πολλα κιόλας!Χρηστος Ανέστη!! Γυρίσαμε Τρίτη.. Δεν μπορω να πω πως περάσαμε τέλεια.. Πολυ κούραση, απο το ένα σπίτι στο άλλο, πολυ κρύο, ευτυχώς είχα πάρει κ μπουφάν.. Της αδερφής μου ο μικρός χτύπησε 41 πυρετο μ. Παρασκευή κ Μ. Σάββατο, κλείστηκαν στο ξενοδοχείο.... Εγω αλήτεψα με κουνιαδες κ φίλες 2 βραδιές μετα απο χρόνια.. Με 3 ώρες ύπνο...τέλος κ χειρότερο έφαγα μέχρι σκασμου.. Πολυ ψήσιμο.. Δίαιτα πάλι.. Δεν ζυγιστηκα κάν, φοβάμαι!!!!

Ζώιτσα κ η χρυσοβαλαντουλα είχε αυτα τα εκζεματα πάνω στα μπουτακια μονίμως... Η μονη κρέμα που τα εξαφάνισε ήταν η lipikar baume ap της laroche- posay.. Αν πάρεις το μπουκάλι των 400 ml σου δίνουν δώρο ένα ζελ λαδακι σαν αφρολουτρο.. Σε συνδυασμό με την κρέμα κάνει θαύματα.. Σου λέω δοκίμασα τα πάντα, ότι μου δινε η παιδιάτρος,, τελικα τυχαία την βρήκα απο μονη.. Τα κορμακια κ των δυο είναι σαν βελουδο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ζώιτσα γιορτάζεισς;;;

Χρόνια πολλα φίλη μου.. Ευτυχία κ υγεία σε σένα τα παιδάκια σου κ τον αντρουλη σου!! Ότι καλύτερο!!!

Καλε γιορτάζα κ εγω το ΠΑσχα γαιδουρες!!! Χαχα χαχαχα

Πάντως δεν το θυμήθηκα κάν.. Έκανα χρόνια πολλα λόγω ημέρας, κ όταν μου λέγανε χρόνια πολλα δεν σκεφτόμουν πως εννοουσα για την γιορτή μου!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

πολύ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! και τρυφερο!

καλα αν δεν παθεις εσυ (που αμφιβαλλω) θα παθει ο μικρος μαζι σου στανταρντ!:P

περιμένω με αγωνία να δω!!!

αισθάνομαι κάπως βρε παιδί μου τωρα που ξέρω οτι είναι αγόρι....

λόγω διαφορετικού φύλου, λες και είναι 1η εγκυμοσύνη!

Έλα ρε, ελααααααα ρε Σοφάκι, θα τρελαθω, και εσυ αγόρι;;; Δεν λέω τπτ στον άντρα μου, θα βαρεσει για τρίτο φέτος αφου είναι αγόροχρόνια!!!!

Με το καλο Σοφάκι.. Όλα καλα μέχρι το τέλος!!!!

Χρόνια πολλα κιόλας!Χρηστος Ανέστη!! Γυρίσαμε Τρίτη.. Δεν μπορω να πω πως περάσαμε τέλεια.. Πολυ κούραση, απο το ένα σπίτι στο άλλο, πολυ κρύο, ευτυχώς είχα πάρει κ μπουφάν.. Της αδερφής μου ο μικρός χτύπησε 41 πυρετο μ. Παρασκευή κ Μ. Σάββατο, κλείστηκαν στο ξενοδοχείο.... Εγω αλήτεψα με κουνιαδες κ φίλες 2 βραδιές μετα απο χρόνια.. Με 3 ώρες ύπνο...τέλος κ χειρότερο έφαγα μέχρι σκασμου.. Πολυ ψήσιμο.. Δίαιτα πάλι.. Δεν ζυγιστηκα κάν, φοβάμαι!!!!

Ζώιτσα κ η χρυσοβαλαντουλα είχε αυτα τα εκζεματα πάνω στα μπουτακια μονίμως... Η μονη κρέμα που τα εξαφάνισε ήταν η lipikar baume ap της laroche- posay.. Αν πάρεις το μπουκάλι των 400 ml σου δίνουν δώρο ένα ζελ λαδακι σαν αφρολουτρο.. Σε συνδυασμό με την κρέμα κάνει θαύματα.. Σου λέω δοκίμασα τα πάντα, ότι μου δινε η παιδιάτρος,, τελικα τυχαία την βρήκα απο μονη.. Τα κορμακια κ των δυο είναι σαν βελουδο

ευχαριστω πολύ Λιάκι μου!!!

άντε βάλτε μπρος για το τριτο τωρα που κυκλοφορεί αγοροαερας!!!:tongue:

πωπω ψηθηκε πασχαλιατικα το ανιψάκι σου ε?

τουλάχιστον εσύ έκανες τις τσάρκες σου όμως!!!

μια χαρά!!!

άσε τα ζυγίσματα βρε!!!

το Πάσχα όλοι τρωμε!

η κρεμα που λες Λιακι είναι για κάτι συγκεκριμένο???

Ζώιτσα γιορτάζεισς;;;

Χρόνια πολλα φίλη μου.. Ευτυχία κ υγεία σε σένα τα παιδάκια σου κ τον αντρουλη σου!! Ότι καλύτερο!!!

Καλε γιορτάζα κ εγω το ΠΑσχα γαιδουρες!!! Χαχα χαχαχα

Πάντως δεν το θυμήθηκα κάν.. Έκανα χρόνια πολλα λόγω ημέρας, κ όταν μου λέγανε χρόνια πολλα δεν σκεφτόμουν πως εννοουσα για την γιορτή μου!!

Χρόνια πολλά βρε κοριτσάκι!!!

δεν το ήξερα οτι γιορταζες!!!

καλέ απο που βγαίνει το Λία??????????:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Πασχαλια είναι ολόκληρο το όνομα μου Σοφάκι!!!

Η κρέμα είναι ενυδατική ,, την πήρα για την μπεμπα κ σε μια δοκιμή που έκανα στην χρυσοβαλαντου μέσα σε δυο μέρες εξαφάνισε τα ξηρά σημεία που είχε..

Τα 200 μλ έχουν 15 ευρω κ τα 400 νομίζω 25 ίσως κ λιγότερο!! Σε όσες την πρότεινα έμειναν ικανοποιημενες.. Εγω χρησιμοποιούσα φρεζυντερμ, αλλα πανάκριβες κ δεν κάνανε τπτ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Πασχαλια είναι ολόκληρο το όνομα μου Σοφάκι!!!

Η κρέμα είναι ενυδατική ,, την πήρα για την μπεμπα κ σε μια δοκιμή που έκανα στην χρυσοβαλαντου μέσα σε δυο μέρες εξαφάνισε τα ξηρά σημεία που είχε..

Τα 200 μλ έχουν 15 ευρω κ τα 400 νομίζω 25 ίσως κ λιγότερο!! Σε όσες την πρότεινα έμειναν ικανοποιημενες.. Εγω χρησιμοποιούσα φρεζυντερμ, αλλα πανάκριβες κ δεν κάνανε τπτ

α δεν το ήξερα βρε!!!

μα τι ωραίο ανοιξιάτικο όνομα έχεις!!!

θα τη δοκιμάσω την κρέμα που λες...

ως τωρα έπαιρνα για την ατοπική αλλά δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένα και την εταιρεία που ανέφερες εσύ, την ακούω πολύ τωρα τελευταία γυρω μου....

να σου πω....μη σε πιάνουν κορόιδο στο φαρμακείο σου....

http://www.parapharmacie.gr/categorybrowse/baby-child-care/baby-body-care/?prid=4540

;););););););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Πολυ ωραία τα ρουχακια Σοφάκι.. Σεπτέμβριο γεννας;; Άρα κατευθείαν χειμερινά!!

Μαρακι Αθήνα εσυ θα γεννήσεις;; Να ρθουμε να σε δούμε.. Το χω αποθυμενο να πάω επίσκεψη.. ΧαχαχαχΑ ... Μόνο στην συνυφαδα μου είχα παει το 2007 κ στην αδερφη μου τωρα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

τσα!

εμενα ο Κων/νος δεν καθεται να του βαλω αλοιφες! ποτε δεν ηθελε μασαζ. προχθες του ζεστανα χαμομηλολαδο για το κρυολογημα... με τα χιλια ζορια να του βαλω λιγο στην πλατη! ελεος! ελπιζω ο μικρουλης μου να ειναι πιο δεκτικος στις περιποιησεις μου!

Σοφακι... μην το σκεφτεσαι για το φυλο! ολα παιδακια ειναι, θα σου φανει ακριβως το ιδιο! το μονο που πρεπει να παρεις αποφαση ειναι οτι τα αγορια ειναι πολυυυ γκρινιαρικα, παραπονιαρικα και καθολου ανεκτικα στον πονο! ελπιζω ο δικος σου να ειναι σκληρο καρυδι :P

Διαφημίσεις

Μαρακι Αθήνα εσυ θα γεννήσεις;; Να ρθουμε να σε δούμε.. Το χω αποθυμενο να πάω επίσκεψη.. ΧαχαχαχΑ ... Μόνο στην συνυφαδα μου είχα παει το 2007 κ στην αδερφη μου τωρα

ναι 18 Σεπτέμβρη έχουμε πει...ίσως πάει και κανα δυο μερες αργότερα αν όλα είναι καλά!

ευτυχως είναι ίδια εποχή με τη Βαλ και ξέρω τι θα μου χρειαστεί απο ρουχαλάκια!

καλά απο Αγγλία θα ψωνίσω κυρίως!

κι εγω καημό το έχω να πάω επίσκεψη σε μαιευτηριο να δω νεογεννητάκι!!!

το 2007 στην κουνιάδα μου και το 2009 στην αδερφη μου!

α και στη γειτονισα το 2010 αλλά εκεί γινόταν χαμός οπότε κάτσαμε ελάχιστα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

στο ιασω θα γεννησω μες τον Αυγουστο! ελπιζω να μην εισαι διακοπες:P

θα χαρω πολύ να ερθεις ειλικρινα! και οποια αλλη κοπελα θελει μεγαλη μου τιμη!

τσα!

εμενα ο Κων/νος δεν καθεται να του βαλω αλοιφες! ποτε δεν ηθελε μασαζ. προχθες του ζεστανα χαμομηλολαδο για το κρυολογημα... με τα χιλια ζορια να του βαλω λιγο στην πλατη! ελεος! ελπιζω ο μικρουλης μου να ειναι πιο δεκτικος στις περιποιησεις μου!

Σοφακι... μην το σκεφτεσαι για το φυλο! ολα παιδακια ειναι, θα σου φανει ακριβως το ιδιο! το μονο που πρεπει να παρεις αποφαση ειναι οτι τα αγορια ειναι πολυυυ γκρινιαρικα, παραπονιαρικα και καθολου ανεκτικα στον πονο! ελπιζω ο δικος σου να ειναι σκληρο καρυδι :P

δεν ξερω....προς το παρον αισθάνομαι διαφορετικά αν και νομίζω οτι έχεις δικιο!

ελπίζω ο υιός να παρει απο τη Βαλ παράδειγμα και να μη μου βγει φοβιτσιάρης!!!

απο γκρίνια ξέρω....η Βαλ το τελευταίο 6μηνο με έχει εκπαιδευσει μια χαρα σε αυτό τον τομέα!!!!

χααχαχαχαχαχαχα!!!!

Έλα ρε.. Μήπως είναι προσφορά;;

Εγω πριν 10 μέρες την πήρα 23 ευρω με δώρο αυτο το λαδακι..

Μεγάλη διάφορα... Εσυ απο εδω ψωνιζεις;;

ναι απο εδω ψωνίζω Λιάκι και βρισκω σχεδόν σε όλα τρελές διαφορές με τα ντόπια φαρμακεία....

με 25 ευρώ παίρνεις απο το σάιτ που σου είπα την κρέμα των 400μλ και το λαδάκι των 200μλ!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...