Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάρες χρόνια πολλά!!!!!

σοφάκι με το καλό να δεις το μωράκι σήμερα!

Χρόνια πολλά Αννούλα!!!

κι εσυ με το καλό να υποδεχθείς το σκιουράκι-γκομενάκι!!!

άντε τωρα που θα κατεβει η Βελ, κατα τον Ιούνιο, κανόνισε καμία εξόρμηση στα μέρη μας!!! ;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!που ειστε καλε?μπηκα να διαβασω νεα απ το σοφακι...ολα καλα με το γιατρο?ειδατε φυλο?

εγω υποφερω...εβγαλα αιμορροιδες...ολο το βραδυ δε μπορουσα να κοιμηθω..πηρα το πρωι το γιατρο μου μου πε να παρω μια αλοιφη να βαλω τοπικα και για το πονο ξυλοκαινη...ωχ παναγια μου μακαρι να περασει γρηγορα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εμεις πήγαμε γιατρό χθες!!!

το μωράκι μας είναι μια χαρά και θα κατουράει όρθιο!!!;)

χαχαχαχαχαχαχα!!!

ένας αγοραρος με μεγάλα "προσόντα" για την ηλικία του είπε ο ντοκτορ!!!

όλα είναι πολύ καλά και τέλη Μαιου πρέπει να πάω για Β' επιπέδου!

δεν τόλμησε καν να μου αναφερει τον Νικολαίδη φυσικά ως πρόταση!

έχει καλή μνήμη ο ντοκ...:rolleyes:

και μου είπε οτι αυτη τη φορά δε θα τη γλιτωσω και θα κάνω κι εγω καμπύλη ζαχάρου όταν έρθει η ώρα!:?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπραβο σοφακι!αγορακι κ εσυ ε?ωραια θα τα κανουμε σετακι:D

β επιπεδου δηλαδη θα τη κανεις αθηνα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ζωιτσα πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μπραβο σοφακι!αγορακι κ εσυ ε?ωραια θα τα κανουμε σετακι:D

β επιπεδου δηλαδη θα τη κανεις αθηνα?

ναι σετάκι κι εγω!

ναι Β' επιπέδου Αθηνα στον Κούρτη θα κλείσω!

μου είπε ο ντοκ απο 20 Μαιου μέχρι 10 Ιουνίου να πάω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!που ειστε καλε?μπηκα να διαβασω νεα απ το σοφακι...ολα καλα με το γιατρο?ειδατε φυλο?

εγω υποφερω...εβγαλα αιμορροιδες...ολο το βραδυ δε μπορουσα να κοιμηθω..πηρα το πρωι το γιατρο μου μου πε να παρω μια αλοιφη να βαλω τοπικα και για το πονο ξυλοκαινη...ωχ παναγια μου μακαρι να περασει γρηγορα!

είχε βγάλει και η αδερφη μου αιμορροίδες....πόνος....

κάπου είχα διαβάσει οτι ανακουφίζουν πολύ οι παγωμένες κομπρεσες με ελαιόλαδο...δηλαδη παιρνεις γαζούλες, τους βάζεις ελαιόλαδο και τις βάζεις για λίγο στην κατάψυξη και μετα τις βάζεις και σε ανακουφίζουν...

επίσης αν θες να ρωτησω την αδερφη μου ποια κρέμα χρησιμοποίησε γιατι στις 2 μέρες είδε μεγάλη διαφορά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εννοειται να τη ρωτησεις!!εμενα μου ειπε να παρω την preparation h.και να κανω πλυσεις με χλιαρο νερο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

εννοειται να τη ρωτησεις!!εμενα μου ειπε να παρω την preparation h.και να κανω πλυσεις με χλιαρο νερο.

α δε χρειάζεται να τη ρωτησω!

τωρα που την έγραψες θυμηθηκα οτι ειναι αυτη που σου εδωσε ο γιατρός!!

είναι πολύ ευχαριστημένη γιατι είδε άμεσα αποτελέσματα!

μακάρι να ισχυσει και για σένα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλημερα Κοριτσακια!!!!!

Σοφακι και εσυ αγορι ε???????

Μιλαμε Αγοροχρονια φετος!!!!!Και ειδικα Στο καφε μας!!!!

Αντε Σοφακι με το καλο!!!

Ευχαριστω και για τις ευχες σας!!!Ευτυχως υπαρχει και το ιντερνετ να μου θυμιζει οτι γιορταζω γιατι το ειχα ξεχασει τελειως......:tongue::tongue::tongue:

Κατα τα αλλα εμεις εδω καλα....Σταματησε να χτυπαει τη Λυδια επιτελους...Εφαγε μια τιμωρια και εστρωσε..Τωρα πρεπει με καποιο τροπο να του δωσουμε να καταλαβει οτι τον πρροσεχουμε ακομα και οταν ασχολουμαστε με την Λυδια γιατι οταν παω να την παρω αγκαλια ή και να της μιλησω ακομα αρχισει και φωναζει και χοροπηδαει και γενικα γγινεται ενας πανικος....Για να τραβηξει την προσοχηη ολα αυτα!!!Τι ανασφαλεια ειναι αυτη δεν ξερω.....Και πως θα φυγει δεν ξερω....

Εχουμε βγαλει και κατι εκζεματα να το πω?δεν ξερω τι ακριβως ειναι...Σαν μια ξηρη περιοχη στο ποδι του....Μικρη εκταση και δεν φαινεται να τον ενοχλει...Αππλα δεν φευγει και μαλλον πρεπει να επισκεφτω τον γιατρο να το δει για να τελειωνουμε...Προς το παρων αλλαξα αφρολουτρο και απορρυπαντικο ρουχων....Ανντε να δουμε τι ειναι και αυτο...

Η λυδια καλα ειναι....Δεν σταματαει να σηκωνεται....Οπου βρεθει πιανεται και σηκωνεται και το εχει και τοσο καμαρι!

Αυταααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Εγω παντως ρε κοριτσια που εβγαλα αιμοροιδες απο την πρωτη κιολας εγκυμοσυνη δεν με ενοχλησαν ποτε....Και ακουω που λενε οτι ποναει και τετοια αλλα πραγματικα εγω δεν εχω προβλημα.....Τοσο που σκεφτομαι ηπως δεν ειναι αιμοροιδες τελικα.....:confused::confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημεραααααααααααααααααααα!

Συμπεθερακι;;;;; εφτασε η ωρα να παθεις ερωτα και εσυ με πανω από εναν αντρες (σκεψου εγω που εχω 3 τι τριχασμενη προσωπικοτητα θα ειμαι)!

κατ'αρχην μπραβο που ειναι καλο το μαναρι μου

και επειτα:

2970161aj8trrbi58.gif

κανε λιγο πιο μπλε το τικερ τωρα :tongue:

Ζωούλα μου χρόνια πολλά καμαρι μου!να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να εισαι παντα γερή και με υπομονη για να αντιμετωπιζεις τα δυσκολα!

ΚΑλημερα Κοριτσακια!!!!!

Σοφακι και εσυ αγορι ε???????

Μιλαμε Αγοροχρονια φετος!!!!!Και ειδικα Στο καφε μας!!!!

Αντε Σοφακι με το καλο!!!

Ευχαριστω και για τις ευχες σας!!!Ευτυχως υπαρχει και το ιντερνετ να μου θυμιζει οτι γιορταζω γιατι το ειχα ξεχασει τελειως......:tongue::tongue::tongue:

Κατα τα αλλα εμεις εδω καλα....Σταματησε να χτυπαει τη Λυδια επιτελους...Εφαγε μια τιμωρια και εστρωσε..Τωρα πρεπει με καποιο τροπο να του δωσουμε να καταλαβει οτι τον πρροσεχουμε ακομα και οταν ασχολουμαστε με την Λυδια γιατι οταν παω να την παρω αγκαλια ή και να της μιλησω ακομα αρχισει και φωναζει και χοροπηδαει και γενικα γγινεται ενας πανικος....Για να τραβηξει την προσοχηη ολα αυτα!!!Τι ανασφαλεια ειναι αυτη δεν ξερω.....Και πως θα φυγει δεν ξερω....

Εχουμε βγαλει και κατι εκζεματα να το πω?δεν ξερω τι ακριβως ειναι...Σαν μια ξηρη περιοχη στο ποδι του....Μικρη εκταση και δεν φαινεται να τον ενοχλει...Αππλα δεν φευγει και μαλλον πρεπει να επισκεφτω τον γιατρο να το δει για να τελειωνουμε...Προς το παρων αλλαξα αφρολουτρο και απορρυπαντικο ρουχων....Ανντε να δουμε τι ειναι και αυτο...

Η λυδια καλα ειναι....Δεν σταματαει να σηκωνεται....Οπου βρεθει πιανεται και σηκωνεται και το εχει και τοσο καμαρι!

Αυταααααααααα

ευχαριστω Ζωίτσα μου!!!

όντως πολλά αγόρια φέτος!!!

φυσιολογικές είναι οι αντιδράσεις του Θοδωράκη....τωρα που η Λυδία παίρνει τα πάνω της και τραβαει την προσοχή με τα επιτευγματα της, του κακοφαίνεται λιγο!

Το Λυδιάκι σούπερ ε? ε πρωτοπόρα και τα 2 σου παιδιά!!!

καλημεραααααααααααααααααααα!

Συμπεθερακι;;;;; εφτασε η ωρα να παθεις ερωτα και εσυ με πανω από εναν αντρες (σκεψου εγω που εχω 3 τι τριχασμενη προσωπικοτητα θα ειμαι)!

κατ'αρχην μπραβο που ειναι καλο το μαναρι μου

και επειτα:

2970161aj8trrbi58.gif

κανε λιγο πιο μπλε το τικερ τωρα :tongue:

Ζωούλα μου χρόνια πολλά καμαρι μου!να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να εισαι παντα γερή και με υπομονη για να αντιμετωπιζεις τα δυσκολα!

λες βρε συμπι να πάθω έρωτα ε?

για να δούμε!!!:rolleyes:

ενταξει το τικερ????????

εγκρίνεις?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...