Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μμμ γαλατοπιτα μου τεχουν τα σαλια!

εγω εχω φαει τα κερατα μου εδω...δεν εχουμε και πολυ δουλεια τι αλλο να κανω:confused:απ το πρωι εχω φαει 5-6 κρακερς(τα 2 με μαρμελαδα:P) ενα τοστ, ενα κρουασαν κ ενα χυμο...το μεσημερι εχει φακες στο σπιτι.

φακες εχω και εγω αλλα δεν με βλεπω... ο κων/νος θα τις φαει μονο... εγω κανα μπιφτεκι με πατατες :P

ευχαριστω:)

γιατι μωρε δεν εχει νοημα...αφου αποφασισαμε να μη δωσουμε απο τωρα αυξητικη θα το αφησω να το κανουμε αργοτερα...υπαρχει περιθωριο επεμβασης και πιο μετα.αλλωστε πλεον ξερουμε που βαδιζουμε.το παρακολουθουμε το παιδι κ αν σε καποια φαση μεινει στασιμη θα το δουμε τοτε παλι.παντως αν μπορεσεις να ρωτησεις τη γνωστη σου θα σου ειμαι ευγνωμων.

σημερα θα παμε και παιδιατρο αν δειξουμε τις εξετασεις να την δει κιολας εχει πολλες μυξες παλι και βηχα...

εσυ ξέρεις καλύτερα Σοφάκι!!!

αφού προφανως δεν επείγει το θέμα, το παρακολουθείς και το χειρίζεσαι αναλόγως!

μμμ γαλατοπιτα μου τεχουν τα σαλια!

εγω εχω φαει τα κερατα μου εδω...δεν εχουμε και πολυ δουλεια τι αλλο να κανω:confused:απ το πρωι εχω φαει 5-6 κρακερς(τα 2 με μαρμελαδα:P) ενα τοστ, ενα κρουασαν κ ενα χυμο...το μεσημερι εχει φακες στο σπιτι.

το νου σου εσυ με το φαι!!!

έχεις ένα στόχο για vbac μην το ξεχνάς!!!!:tongue::tongue::tongue:

φακες εχω και εγω αλλα δεν με βλεπω... ο κων/νος θα τις φαει μονο... εγω κανα μπιφτεκι με πατατες :P

εγω έχω φάει κόλλημα με τις φακές!!!

κάθε φορά που φτιάχνω τρωω τουλάχιστον 3 πιατα!!!!

μπιφτεκάκια με ρυζάκι και κόκκινη σάλτσα θα κάνω αύριο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

η αληθεια ειναι μεχρι τωρα καλα τα χω παει με το θεμα κιλων...και στη δουλεια που με ειδαν μου παν δεν εχω παρει πολλα...ελπιζω να μη γινει κανα μπαμ στο τριτο τριμηνο...

χθες πηγαμε κομμωτηριο...πολυ μαλλι η ελλη..καλοκαιριαζει κιολας(λεμε τωρα) μη σκαει το παιδι...τα κουρεψα κ εγω λιγο αλλα ειναι χαλια(οχι απ το κουρεμα) η ηλιθια που μ ελουσε μου βαλε μαλλακτικη(προφανως ενα τονο) και λαδωσανε...τεσπα δε ξαναπαω σ αυτην.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσάκιααααααααααααα!! Επιτέλους έχω ιντερνετ!!! Αλλάξαμε πάροχο τηλεφωνίας και λείπαμε για διακοπές και τα σκ....σαμε αλλά τώρα όλα οκ!!

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα και είναι τόσο πολλά! Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Πιάνω "δουλειά"...(και είμαι και δουλειά πλάκα πλάκα, αν δεν τα προλάβω όλα και φύγω για πιτάκι μου επανέρχομαι με σχόλια αύριο πρωί)!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

γυρισαμε κ εμεις!!πολυ ζεστη σημερα εσκασα!!

τελικα της πηρε 2 φορεματακια απο ενα στοκ mini raxevski ωραια ειναι παλι καλα να λεμε!(ναι σοφακι δε το συνηθιζει να της παιρνει δωρα γι αυτο εξεπλαγην) μας εδωσε και η πεθερα μου χρηματα και πηραμε και παπουτσια(παλι απο στοκ να ναι καλα τα κοριτσια απ το παρεντς που το υπεδειξαν) 2 ζευγαρια δικα της κ ενα δικο μου ολα μαζι 50ευρω!!(περασμενης σεζον καλοκαιρινα αλλα δε με νοιαζει ηταν και μαρκες)

σοφια δεν ηξερα οτι καταργηθηκαν τα χαπια που περναμε..επαθα ενα σοκ γιατι αυτα τα ειχα συνηθισει...τωρα κ εγω λογικα αυτα που εβαλε στο λινκ το μαρακι μας θα παρω.

Πριν τελειώσω το διάβασμα κι επειδη κι εμάς μας έδωσαν χρήματα για παπουτσάκια και δε μας νοιάζει η περσινή σεζόν...Οδηγίες και σάιτ πληζ!!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα!στεβυ ελπιζω να περασατε καλα στις γιορτες!

λοιπον για παπουτσακια το στοκ που πηγα ειναι ζησιμοπουλου 93 στο παλαιο φαληρο.νομιζω shoes outlet λεγεται η καπως ετσι.αν φορατε πανω απο 23 εχει περισσοτερα σχεδια.

εμεις πηγαμε παιδιατρο χθες...ειδε τις εξετασεις μιλησαμε λιγο ειπαμε να το αφησουμε το θεμα της αυξητικης γι αργοτερα.την εξετασε εχει λιγο βρασιμο ξεκινησαμε αερολιν κ ελπιζω να μην εχουμε χειροτερα.

δουλεια και σημερα ψιλοβαριεμαι αυριο λεω να παρω τ αμαξι και να φυγω νωρις...η επομενη βδομαδα θα ναι δυσκολη ομως.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρες!!!

τι κάνετε?

εμεις εχουμε το ραντεβού στο γιατρό σήμερα και έχω λίγη αγωνία!

όχι για να μαθω το φύλο αλλά για να είναι όλα καλά.

η αληθεια ειναι μεχρι τωρα καλα τα χω παει με το θεμα κιλων...και στη δουλεια που με ειδαν μου παν δεν εχω παρει πολλα...ελπιζω να μη γινει κανα μπαμ στο τριτο τριμηνο...

χθες πηγαμε κομμωτηριο...πολυ μαλλι η ελλη..καλοκαιριαζει κιολας(λεμε τωρα) μη σκαει το παιδι...τα κουρεψα κ εγω λιγο αλλα ειναι χαλια(οχι απ το κουρεμα) η ηλιθια που μ ελουσε μου βαλε μαλλακτικη(προφανως ενα τονο) και λαδωσανε...τεσπα δε ξαναπαω σ αυτην.

μεγεια τα κουρέματα σας!

κι εγω πρέπει να παώ τη Βαλ οπωσδήποτε....και τον εαυτό μου πρέπει να πάω αλλά αυτό το σκέφτομαι ακόμα...αν περίμεναν τα κομμωτήρια απο πελάτες σαν εμένα, θα είχαν κλείσει! έχω να κουρευτω ή 2 ή 3 χρόνια...δε θυμάμαι!!!:tongue::tongue::tongue:

περαστικά στην Έλλη....μακάρι να της περάσει γρηγορα...

Κοριτσάκιααααααααααααα!! Επιτέλους έχω ιντερνετ!!! Αλλάξαμε πάροχο τηλεφωνίας και λείπαμε για διακοπές και τα σκ....σαμε αλλά τώρα όλα οκ!!

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα και είναι τόσο πολλά! Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Πιάνω "δουλειά"...(και είμαι και δουλειά πλάκα πλάκα, αν δεν τα προλάβω όλα και φύγω για πιτάκι μου επανέρχομαι με σχόλια αύριο πρωί)!

Καλώστο το κορίτσι!

άντε διάβασε γιατι θα σου βάλω τεστ μετά ε?????????

Συμπι τι κάνει ο Κων/νος? πως πάει με το μπουκωμα?

εμάς ήρθε χθες η γειτόνισα που σας έλεγα αλλά έλεος ρε κορίτσια...

είχαμε ντυθεί και τις περιμέναμε απο τις 6 και ήρθαν 8 παρά!!!

λίγο αργα δεν είναι για επίσκεψη για να πάιξουν τα παιδιά???

τουλάχιστον μου έφερε φρέσκα αυγουλάκια!!! χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερουδια και καλως τη Στεβη! χρονια πολλα και καλα κοριτσι :)

Συμπι ο Κων/νος κοιμηθηκε καλα, χωρις μυξουλες το μαναρι μου, το πρωι ειχε λιγες και εβηξε και κανα 2 φορες με φλεματακι. ελπιζω να ειμαστε καλα σημερα. πιστευω οτι βοηθαει πολύ και το singulair που πινει εδω και κανα 5 μηνο καθε βραδυ. το παιρνουμε προληπτικα για το αλλεργικο ασθμα και βοηθαει στα πνευμονακια. ελπιζω μην εχουμε περιπετειες με βρογχιτιδες παλι!

Σοφακι 2 περαστικα στο Ελακι μας!

συμπι τι ωρα εχεις γιατρο;

επειδη τα απογευματα δεν εχω ιντερνετ εννοειται οτι στελνεις μηνυμα στο κινητο! σου ευχομαι να ειναι πανω από ολα γερο (τουρμπο θα ειναι λεμε τωρα) και (αφου δεν εχεις προβλημα με το φυλο) να κατουραει ορθιο χα χα χα χα.... να τα κανεις ζευγαρακι ειναι ωραιο ασε που θα ερωτευθεις σφόδρα!

Διαφημίσεις

καλημερουδια και καλως τη Στεβη! χρονια πολλα και καλα κοριτσι :)

Συμπι ο Κων/νος κοιμηθηκε καλα, χωρις μυξουλες το μαναρι μου, το πρωι ειχε λιγες και εβηξε και κανα 2 φορες με φλεματακι. ελπιζω να ειμαστε καλα σημερα. πιστευω οτι βοηθαει πολύ και το singulair που πινει εδω και κανα 5 μηνο καθε βραδυ. το παιρνουμε προληπτικα για το αλλεργικο ασθμα και βοηθαει στα πνευμονακια. ελπιζω μην εχουμε περιπετειες με βρογχιτιδες παλι!

Σοφακι 2 περαστικα στο Ελακι μας!

συμπι τι ωρα εχεις γιατρο;

επειδη τα απογευματα δεν εχω ιντερνετ εννοειται οτι στελνεις μηνυμα στο κινητο! σου ευχομαι να ειναι πανω από ολα γερο (τουρμπο θα ειναι λεμε τωρα) και (αφου δεν εχεις προβλημα με το φυλο) να κατουραει ορθιο χα χα χα χα.... να τα κανεις ζευγαρακι ειναι ωραιο ασε που θα ερωτευθεις σφόδρα!

Μάλλον τη γλίτωσε ο Κων/νος! ευτυχως!!!

το singulair είναι τύπου ενισχυση του ανοσοποιητικού ε?

εγω ξεχασα να ρωτησω τον ντοκτορ για να δωσω στη Βαλ εχινάκεια το καλοκαιρι...ελπίζω να το θυμηθω την επόμενη φορά!

6:15 εχω γιατρό αλλά λογικά δε θα προλάβω το βραδυ να μπω οπότε εδω τα νέα θα σας τα πω αυριο το πρωι!

εσένα θα σου στείλω μηνυματακι!:D

θέλω να παώ και στον ενδοκρινολόγο επιτέλους....είμαι τελείως απαραδεκτη...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αμαν βρε παιδακι μου... παρε τωρα ενα τηλεφωνο και κλεισε ραντεβου! ΤΩΡΑ ομως!

το singulair δεν θυμαμαι γιατι ειναι :oops:...κατσε να δω....

αντι-ασθματικο είναι, τωρα τι ακριβως καλα....

εχω κλείσει ως τωρα 2 φορές και τις 2 κάτι έχει τυχει και δεν εχω πάει!!!

θα πάω σημερα μετα το γυναικολόγο μια και ειναι στον απο πάνω όροφο, μήπως και δεν έχει κόσμο και με δεχτεί....

αφού με ραντεβού δε μου κάθεται θα πάω χωρίς!

αν και αν με δεχτεί, στανταρ θα θέλει να επαναλάβω τις εξετάσεις και λογικό είναι!

τεσπα....θα πάω και βλέπουμε....στη χειρότερη αν εχει κόσμο θα μπω σφηνα να τον ρωτησω αν θέλει ν επαναλαβω εξετασεις και ποιές και μετα να κλεισω ραντεβού να πάω με τα φρέσκα αποτελέσματα....

αχ το νινι στην κοιλιά αδικημένο τελείως το έχω....:(

καλά το μωρό στο τίκερ σου φοβερό! τα πόδια είναι στο κεφάλι! αρχίζει το στριμωξίδι μου φαίνεται σιγα σιγά!!!

πάω να φτιαξω τα μπιφτεκάκια μου γιατι παραάργησα σημερα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...