Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω πολύ στεναχωρηθηκα....πέθανε ο Μητροπάνος...

τι έγινε φέτος???

όλες οι τεράστιες φωνές φεύγουν...:(:(:(

Αυτο τωρα ειναι σιγουρο?Γιατι μια φορα στην ΑΘηνα οταν δουλευα στην Νετ ειχαμε ετοιμαστει να βγαλουμε εκτακτο δελτιο οτι πεθανε ο Μητροπανος......:confused::confused::confused::confused:Στο τσακ δεν το βγαλαμε...Ολη η Ελλαδα θα γελουσε......

Και μιλαμε πριν 4 νομιζω χρονια?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

καλό χειμώνα!!!:tongue::tongue::tongue:

μα μας έχει τρελάνει αυτός ο καιρός πια!!!

καλά το τι λάσπη έχει ρίξει....όλα καφε είναι έξω!

καλησπερα:Dχρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!τι κανετε????

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες αλλα δεν τον γιορταζουμε το Πασχα τον μικρο αλλα στις22 Ιανουαριου που ειναι του Αγιου Αναστασιου!!

εχω τον Α με ωτιτιδα και φαρυγγιτιδα απο την Κυριακη γμτ...μυξεςςςςςςςςςς και βηχαςςςςςς του χαμου:(:(ευτυχως δεν εχει πυρετο το αστερακι μου....πολυ ταλαιπωρειτε:(:(

αντε Σοφακι, 2 μερες αγωνια για τον αντρα σου ακομα:D

Σοφια περαστικα στην ελλη:D

περαστικά στον Ανασταση σου Σοφάκι!!!

ε για τη γιορτη δεν πειράζει!!! πάντα καλές είναι οι ευχές ε?

ελπίζω να το θυμηθούμε το Γενάρη!:rolleyes:

Γεια σας!!!!

Χρονια πολλα!!!!!

Τι κανετε?

Σοφια ειμαι σιγουρη οτι και περυσι το πασχα το ιδιο ακριβως μας εγραψες για τον Ανασταση!!!!:tongue::tongue::tongue:

εμεις περασαμε καλα!!!Οικογενειακα με τα πεθερικα.....Στο τελος λιγο νευριασα αλλα την βγαλαμε αναιμακτα......

Τωρα περναω την φαση να στρωσω τον Θοδωρη διοτι νομιζει οτι κανει κουμαντο αυτος εδω μεσα....Δεν με ακουει χτυπαει συνεχεια την Λυδια διαταζει φωναζει και αλλα ωραια....Σημερα πρωτη μερα που εβαλα μπρος το σχεδιο δεν θα ελεγα οτι τα παω και πολυ καλα...

Τεσπα.....

Κατα τα αλλα νομιζω περναει το σπιτι μου μια φαση ζουγκλας....Οταν ειμαι με τα μικρα ή που θα τσιριζουν ή που θα κλαινε.....Αν κατσει Ο Κοσμας ολα ειναι αρνακια!!!!Θα τρελλαθω μιλαμε ειμαι ετοιμη να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι μπας και ηρεμισουν λιγο......

Αυτα τα νεα μας

Σοφακι Περαστικα!!!Τι ειναι και αυτο βρε κοριτσι μου πολυ περιεργα σας εκατσε η ανοιξη φετος......

Σοφια παραμυθενια περιμενουμε επιτελους νεα.....

Καληνυχταααααααααααααααα

Ζωίτσα τι σχεδιο έχεις βάλει μπροστα για στρωσιμο του Θοδωράκη???

για ρίξε καμια ιδέα γιατι η Βαλ τα έχω πει....ξεσαλώνει...

κάθε μεσημέρι τσακωνόμαστε για να κοιμηθεί...

ε αυριο το βραδυ θα σας πω οτι μάθω!!!

ένα είναι το σίγουρο....ή αγόρι ή κορίτσι θα είναι! χαχαχαχα!!!

Αυτο τωρα ειναι σιγουρο?Γιατι μια φορα στην ΑΘηνα οταν δουλευα στην Νετ ειχαμε ετοιμαστει να βγαλουμε εκτακτο δελτιο οτι πεθανε ο Μητροπανος......:confused::confused::confused::confused:Στο τσακ δεν το βγαλαμε...Ολη η Ελλαδα θα γελουσε......

Και μιλαμε πριν 4 νομιζω χρονια?

δυστυχώς σίγουρο είναι....:(

τον Μητροπάνο τον είχαν πεθάνει αρκετες φορές λόγω της νεφρικής ανεπάρκειας που είχε...

καλά η Βαλ φοράει φόρμες και απο πάνω τζιν σαλοπέτα φούστα!

οτι να'ναι!!!

εμένα το βραδυ το μπεμπέ έπαιζε ποδόσφαιρο με την κύστη μου και ετρεχα τουαλέτα όλο το βραδυ!

και κοιτωντας το ημερολόγιο εγκυμοσύνης που είχα στη Βαλ διαπίστωσα οτι και τη Βαλ και το μπεμπέ, τα άκουσα ακριβως στην ίδια ηλικία κύησης!!! 16+1! καλό ε???:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας!!!!

Χρονια πολλα!!!!!

Τι κανετε?

Σοφια ειμαι σιγουρη οτι και περυσι το πασχα το ιδιο ακριβως μας εγραψες για τον Ανασταση!!!!:tongue::tongue::tongue:

εμεις περασαμε καλα!!!Οικογενειακα με τα πεθερικα.....Στο τελος λιγο νευριασα αλλα την βγαλαμε αναιμακτα......

Τωρα περναω την φαση να στρωσω τον Θοδωρη διοτι νομιζει οτι κανει κουμαντο αυτος εδω μεσα....Δεν με ακουει χτυπαει συνεχεια την Λυδια διαταζει φωναζει και αλλα ωραια....Σημερα πρωτη μερα που εβαλα μπρος το σχεδιο δεν θα ελεγα οτι τα παω και πολυ καλα...

Τεσπα.....

Κατα τα αλλα νομιζω περναει το σπιτι μου μια φαση ζουγκλας....Οταν ειμαι με τα μικρα ή που θα τσιριζουν ή που θα κλαινε.....Αν κατσει Ο Κοσμας ολα ειναι αρνακια!!!!Θα τρελλαθω μιλαμε ειμαι ετοιμη να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι μπας και ηρεμισουν λιγο......

Αυτα τα νεα μας

Σοφακι Περαστικα!!!Τι ειναι και αυτο βρε κοριτσι μου πολυ περιεργα σας εκατσε η ανοιξη φετος......

Σοφια παραμυθενια περιμενουμε επιτελους νεα.....

Καληνυχταααααααααααααααα

καλημερα!!!!χαχα Ζωιτσα δικιο εχεις:Dακριβως τα ιδια ειχα γραψει:tongue::tongue::D

αλλα καμια δεν το θυμηθηκε:tongue::tongue::tongue::(;)

αστα φετος μας παει.....μην το πω καλυτερα:(θα φαω καρτα!!!!το αλλο στο ειπα ??????ο μικρος εχει και εκζεματικη δερματιτιδα.εχει 2 μεγαλα εκζεματα ,ενα σε καθε ποδι.με κορτιζονη ειμαστε εκτος των αλλων φαρμακων.αντε να βρω τωρα τι τον πειραζει:confused:τουλαχιστον εσενα τα εχουν απο μικρα και ξερεις πανω κατω!εγω τι να πρωτοκοψω τωρα εεεεεεεεε????????????????

εφυγα μολις ξυπνησε και βηχει πολυ:( φιλια σε ολες:D

XWF8p2.png

καλημερα!

περαστικα στον Ανασταση σου Σοφακι μου! και εγω εχω από εχθες τον μικρο μου αρρωστουλη με συναχι και μυξες για την ωρα plus πολλή γκρίνια και παραξενιά :Pτο βραδυ ολη την ωρα παραμίλαγε και ρουθουνιζε μεχρι που στις 3 του εβαλα ορο και σταγονιτσες στη μυτη του εφτιαξα και ενα μπουκαλι ζεστο γαλατακι και ξανακοιμηθηκε.ας ελπισουμε να μεινει μονο στο συναχι γιατι ο μικρουλης της κουνιαδας μου εχει μαλλον βρογχιτιδα και μαλλον από εκει κολλησαμε και εμεις..

Ζωηηηηηηηηη ωραιες στιγμες οικογενειακης ευτυχίας και ηρεμιας παρουσιαζεις. ανυπομονω να τις ζησω και εγω :tongue::P... φτανει η ωρα μου το βλεπω... χαχαχα

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!χαχα Ζωιτσα δικιο εχεις:Dακριβως τα ιδια ειχα γραψει:tongue::tongue::D

αλλα καμια δεν το θυμηθηκε:tongue::tongue::tongue::(;)

αστα φετος μας παει.....μην το πω καλυτερα:(θα φαω καρτα!!!!το αλλο στο ειπα ??????ο μικρος εχει και εκζεματικη δερματιτιδα.εχει 2 μεγαλα εκζεματα ,ενα σε καθε ποδι.με κορτιζονη ειμαστε εκτος των αλλων φαρμακων.αντε να βρω τωρα τι τον πειραζει:confused:τουλαχιστον εσενα τα εχουν απο μικρα και ξερεις πανω κατω!εγω τι να πρωτοκοψω τωρα εεεεεεεεε????????????????

εφυγα μολις ξυπνησε και βηχει πολυ:( φιλια σε ολες:D

να δοκιμάσεις μήπως του φταίει κανενα αφρόλουτρο...

και όταν του πλένεις τα ρούχα να του βάζεις έξτρα ξέβγαλμα...

είχε και η ανιψιά μου και της έδωσε η αλλεργιολόγος κάτι φτιαχτές κρέμες και είδε τεράστια διαφορά μέσα σε 2 μέρες!

καλημερα!

περαστικα στον Ανασταση σου Σοφακι μου! και εγω εχω από εχθες τον μικρο μου αρρωστουλη με συναχι και μυξες για την ωρα plus πολλή γκρίνια και παραξενιά :Pτο βραδυ ολη την ωρα παραμίλαγε και ρουθουνιζε μεχρι που στις 3 του εβαλα ορο και σταγονιτσες στη μυτη του εφτιαξα και ενα μπουκαλι ζεστο γαλατακι και ξανακοιμηθηκε.ας ελπισουμε να μεινει μονο στο συναχι γιατι ο μικρουλης της κουνιαδας μου εχει μαλλον βρογχιτιδα και μαλλον από εκει κολλησαμε και εμεις..

Ζωηηηηηηηηη ωραιες στιγμες οικογενειακης ευτυχίας και ηρεμιας παρουσιαζεις. ανυπομονω να τις ζησω και εγω :tongue::P... φτανει η ωρα μου το βλεπω... χαχαχα

ωχ συμπι συνεχεια ορό ρίχνε του να το προλάβεις το πολύ μπούκωμα....

ευχομαι να είναι απλό κρύωμα και όχι βρογχίτιδα...

συμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

εγω ημερολογιο εγκυμοσυνης δεν κρατω και δεν θυμαμαι τιποτα η γαιδαρα!

καλά όταν λέω ημερολόγιο εγκυμοσύνης μη φανταστείς κανένα χλιδάτο πράγμα....

απλά έχω απο αυτά τα μικρά ημερολόγια που γραφουν και τις γιορτές πάνω(!) και όταν τυχει κάτι αξιοσημείωτο το γράφω στην ημέρα που πρέπει....όπως σημειωνω και σε κάθε ραντεβού με το γιατρό, την ηλικία κύησης, τα κιλά και την πίεση μου και το βάρος του μωρού...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα και εγω δεν φανταζομουν κατι τετοιο

2877248frz4bgnrz1.jpg

αν και θα ηταν πολύ ωραιο νομιζω :)

εγω σου λεω δεν θυμαμαι τιποτα. παντως το μικρο με εχει ταραξει στην κλωτσια πλεον

αλλαξα και το ραντεβου για β επιπεδου, το πηγα 2/5 στις 4 μμ

ο θειος μου μου ειπε οτι μαλλον εκ του περισσου θ ανεβω αφου μου εχουν κανει ηδη β επιπεδου στο ιατρειο τους αλλα δεν ξερω... 4 ματια ειναι καλυτερα από 2... για καθαρα ψυχολογικους λογους θα παω. ασε που θελω να τον ξαναδω. αχχχ ενας κουκλος ειναι και αυτος αληθεια... νομιζω μοιαζει στον πριγκηπα μου :P

καλα και εγω δεν φανταζομουν κατι τετοιο

2877248frz4bgnrz1.jpg

αν και θα ηταν πολύ ωραιο νομιζω :)

εγω σου λεω δεν θυμαμαι τιποτα. παντως το μικρο με εχει ταραξει στην κλωτσια πλεον

αλλαξα και το ραντεβου για β επιπεδου, το πηγα 2/5 στις 4 μμ

ο θειος μου μου ειπε οτι μαλλον εκ του περισσου θ ανεβω αφου μου εχουν κανει ηδη β επιπεδου στο ιατρειο τους αλλα δεν ξερω... 4 ματια ειναι καλυτερα από 2... για καθαρα ψυχολογικους λογους θα παω. ασε που θελω να τον ξαναδω. αχχχ ενας κουκλος ειναι και αυτος αληθεια... νομιζω μοιαζει στον πριγκηπα μου :P

καλά τελείως στο στυλ μου αυτο που έβαλες!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

η πριγκήπισσα Σίσι!!!:tongue::tongue::tongue:

μπα εγω τα σημείωνα!!!

είδα πχ οτι στην 25η εβδομάδα αρχισε να τρεχει πρωτογαλα απο το στηθος μου!

και μου είναι χρησιμο γιατι εγω απο μνημη γιοκ....

καλά έκανες και έκλεισες για Β πάλι....

συμφωνω οτι 4 ματια καλύτερα απο 2!!!

συν οτι θα ξαναδείς το μπεμπίτο σου!!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα γειτόνισσες!!!

Χρόνια Πολλά σε όλες!!!! Να χαιρεστε τις οικογένειές σας!!!!!

καλημερα αστερι μου!

να εισαι καλα και εσυ και το λελουδο (ειδικα το λελουδο :P) και ο Λ!

χρονια πολλά!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

εγω γυρισα στη δουλεια σημερα χαλαρα προς το παρον οι περισσοτεροι λειπουν με αδεια.

μαρακι καλα εκανες κ εβαλες ξανα β επιπεδου κοντα ειμαστε εγω 3/5 εχω.

ζωιτσα κουραγιο πες μας πως τα πας με το θοδωρακη!

αγγελικη χρονια πολλα να χαιρεσαι τη μαριλιζα!

τελικα ακυρωσα και το ραντεβου για το 2ο τεστ της αυξητικης θα το κανω αργοτερα μετα τα 6-7 της χρονια.θα συνεχισουμε βεβαια να πηγαινουμε για παρακολουθηση κανονικα θα κλεισω ραντεβου για οκτωβρη.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα γειτόνισσες!!!

Χρόνια Πολλά σε όλες!!!! Να χαιρεστε τις οικογένειές σας!!!!!

Χρόνια πολλά Αγγελικούλα!!!

Κι εσυ να χαίρεσαι την οικογένεια σου και όποτε το θελήσεις να τη μεγαλώσετε κι άλλο!!!!;)

καλημερα κ απο μενα!

εγω γυρισα στη δουλεια σημερα χαλαρα προς το παρον οι περισσοτεροι λειπουν με αδεια.

μαρακι καλα εκανες κ εβαλες ξανα β επιπεδου κοντα ειμαστε εγω 3/5 εχω.

ζωιτσα κουραγιο πες μας πως τα πας με το θοδωρακη!

αγγελικη χρονια πολλα να χαιρεσαι τη μαριλιζα!

τελικα ακυρωσα και το ραντεβου για το 2ο τεστ της αυξητικης θα το κανω αργοτερα μετα τα 6-7 της χρονια.θα συνεχισουμε βεβαια να πηγαινουμε για παρακολουθηση κανονικα θα κλεισω ραντεβου για οκτωβρη.

φιλια πολλα σε ολες!

Σοφάκι πως και πήρες αυτη την απόφαση?

εγω τωρα έφτιαξα ενα πρασόρυζο και μια γαλατόπιτα γιατι θα έρθει για καφε η γειτόνισα το απόγευμα!

Έλεγα να φτιάξω σοκολατόπιτα αλλά αφού εγω δεν έχω όρεξη για σοκολάτα, δε θα φάει κανένας άλλος!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλη επανοδο στη δουλεια λοιπον :)

γιατι ακυρωσες το 2ο τεστ του παιδιου;

ευχαριστω:)

γιατι μωρε δεν εχει νοημα...αφου αποφασισαμε να μη δωσουμε απο τωρα αυξητικη θα το αφησω να το κανουμε αργοτερα...υπαρχει περιθωριο επεμβασης και πιο μετα.αλλωστε πλεον ξερουμε που βαδιζουμε.το παρακολουθουμε το παιδι κ αν σε καποια φαση μεινει στασιμη θα το δουμε τοτε παλι.παντως αν μπορεσεις να ρωτησεις τη γνωστη σου θα σου ειμαι ευγνωμων.

σημερα θα παμε και παιδιατρο αν δειξουμε τις εξετασεις να την δει κιολας εχει πολλες μυξες παλι και βηχα...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μμμ γαλατοπιτα μου τεχουν τα σαλια!

εγω εχω φαει τα κερατα μου εδω...δεν εχουμε και πολυ δουλεια τι αλλο να κανω:confused:απ το πρωι εχω φαει 5-6 κρακερς(τα 2 με μαρμελαδα:P) ενα τοστ, ενα κρουασαν κ ενα χυμο...το μεσημερι εχει φακες στο σπιτι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...