Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη κοριτσάκια μου!!!

Ελπίζω να περνάτε όμορφα!!!

Σοφάκι να χαίρεσαι τον Αναστάση σου!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

τι κάνετε κορίτσια μου???

τέλος οι γιορτές και τα κεφάλια μέσα τωρα!

πως περάσατε?

εμείς ησυχα αλλά ωραία!

πήγαμε και στην Ανασταση αλλά η Βαλ την έβγαλε με κλειστα ματια γατζωμένη πάνω στον άντρα μου γιατί γινόταν της τρελής απο τις κροτίδες!

ταραχτηκα κι εγω ελαφρως...κι ενω τη Μ. Πέμπτη ένιωσα το μπεμπέ πρώτη φορά, απο την Ανασταση και μετά ούτε φωνη ούτε ακρόαση! έπαθε σοκ το καημένο φαίνεται!:rolleyes:

Η νονά μας το παράκανε με τα δώρα...τη μάλωσα...εντάξει είπαμε...άλλες εποχές ας έπαιρνε οτι ηθελε, τωρα με την κριση δε χρειαζονται όλα αυτά...

Πάντως της έφτιαξε τη λαμπάδα η ίδια για να καταφέρει να την κάνει όπως τη ζήτησε η Βαλ! μωβ με παντελόνι και παπούτσια! και τα καταφερε τέλεια!

Επίσης της πήρε μπαλαρίνες Replay, παντελόνι τζιν, μπλουζακι, παιχνίδι, αυγό χειροποιητο με έναν ξύλινο κλοουν μαριονέτα πάνω και τσουρέκι!

πρέπει να χάλασε κανένα 200άρι η τρελή!

αφού το τζιν μόνο έκανε 60 ευρώ! έλεος!

και Κυριακή του Πάσχα πήγαμε στο χωριό της νονάς....έπαιξε η Βαλ στην αυλή, πήγε στις κοτούλες, τους τρέλανε και όλους με την πολυλογία της!

Καλά έπεσαν όλοι κάτω απο τα γέλια όταν τους περιέγραφε πως φτιαχνεται το τυρί!:tongue:

Επίσης ο παππούς της οικογένειας μου ζητησε να δει τον αφαλό της Βαλ για να μου πει τι φυλο θα είναι το 2ο και είπε κορίτσι!

για να δούμε την Πέμπτη....θα επαληθευτεί??? χαχαχαχαχαχαχα!!!

Τατιανάκι να χαίρεσαι τη Ραφαελίτσα σου σημερα!!!

Και χρόνια πολλά γαι τη γιορτή σου προχθές!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και χρονια πολλα!

και εμεις ωραια περασαμε, ησυχα, οικογενειακα με το απαραιτητο καυγα φυσικα ανημερα του Πασχα με τον πολυαγαπημενο μου συζυγο! εμεις το εχουμε ταμα στις γιορτες να πλακωνομαστε....ααααααα.... ολα κι ολα τα εθιμα πρεπει να τηρουνται!:tongue:

ηρθε και η κουνιαδα μου από αθηνα με τα 3 ξαδερφακια του Κων/νου και το παιδακι μου εχει παρεουλα και παιζει. ειναι ακομα εδω γιατι ο αντρας της λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι στην αγγλια οποτε εχθες πηγαμε ολοι μαζι παιδοτοπο! ενα κοριτσακι εβηχε πολύ, ο μικρος της κουνιαδας μου ειναι με βρογχιτιδα και ελπιζω να μην κρεβατωθει και το μαναρι μου :confused:

αυταααααααα.....

Διαφημίσεις

καλημερα!!χρονια πολλα κ χριστος ανεστη!

κ εμεις περασαμε ομορφα φαγαμε του σκασμου ηπιαμε...

σημερα η ελλη παλι με μυξες κ λιγο βηχα...ελπιζω να της περασει μεχρι να ξεκινησει παλι σταθμο.

τατιαννα χρονια σας πολλα και με το καλο η μετακομιση!

μαρακι τι ωραια που εχει παρεα ο κων/νος!

σοφακι μου αντε να πας στο γαιτρο να μας πεις νεα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σημερα η ελλη παλι με μυξες κ λιγο βηχα...ελπιζω να της περασει μεχρι να ξεκινησει παλι σταθμο.

φιλια πολλα σε ολες!

καλημερα Σοφακι, ολα καλα;

καλημερα και χρονια πολλα!

και εμεις ωραια περασαμε, ησυχα, οικογενειακα με το απαραιτητο καυγα φυσικα ανημερα του Πασχα με τον πολυαγαπημενο μου συζυγο! εμεις το εχουμε ταμα στις γιορτες να πλακωνομαστε....ααααααα.... ολα κι ολα τα εθιμα πρεπει να τηρουνται!:tongue:

ηρθε και η κουνιαδα μου από αθηνα με τα 3 ξαδερφακια του Κων/νου και το παιδακι μου εχει παρεουλα και παιζει. ειναι ακομα εδω γιατι ο αντρας της λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι στην αγγλια οποτε εχθες πηγαμε ολοι μαζι παιδοτοπο! ενα κοριτσακι εβηχε πολύ, ο μικρος της κουνιαδας μου ειναι με βρογχιτιδα και ελπιζω να μην κρεβατωθει και το μαναρι μου :confused:

αυταααααααα.....

ε είναι μερικά έθιμα σύμπι που πρέπει να τηρούνται!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

ωραία που έχει παρείτσα ο Κων/νος!

σε εμάς η βαλ ήταν το μοναδικό παιδάκι.

Χθες βγηκαμε για καφε και την είχαν αναλαβει κατι κοριτσάκια 5 χρονων στην πλατεία αλλά τη ζάλισαν και ήρθε τρέχοντας σε μένα!

την παίρνουν συνεχεια γακαλιά, την πάνε απο δω κι απο κει και δεν της αρέσει! θέλει την αυτονομία της!

συμπι σε 2 μερουλες εχουμε γιατρο παλι; αντε να δουμε το κιντερ εκπληξη το δικο σου τι επιφυλασσει :P

ναι σε 2 μερούλες!

εγω βρε παιδιά αν γινόταν, δε θα ήθελα να μάθω καθόλου το φύλο αλλά δεν κρατιέται ο άντρας μου!

πραγματικα θα μου άρεσε να το μάθω στη γέννα!

φιλια πολλα σε ολες!

Σοφάκι περαστικά σας....να το ξεπεράσει συντομα το κοριτσάκι σου!

αχ μη λέτε για φαγητό.....

το τι έφαγα δε λέγεται!!!

το μόνο περίεργο είναι οτι ακόμα δε μπορώ να φάω γλυκό!

τι πράγμα κι αυτό!

με κέρασαν προφιτερόλ την Κυριακή και με το ζόρι έφαγα 3 κουταλιές!

και στο καπάκι πήγα και έφαγα λίγη σαλάτα για να μου φύγει η γευση του γλυκού! κουφό? :tongue::tongue::tongue:

αν συνεχίσω έτσι πάντως με τίποτα δε θα φτάσω τα κιλά που είχα πάρει στη Βαλ...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εγω παλι μονο τζατζικι και σαλατες ηθελα :)... το τζατζικι το ειχα στο στομα μου μεχρι που κοιμηθηκα για βραδυ! τρελη καουρα λεμε αλλα το ευχαριστηθηκα!

ατακα Κων/νου εχθες... ετρωγε μια τσιχλα με γευση μεντα (ειναι τρελος τσιχλακιας)..

"τα καψε ολα δεν αφησε τιποτα"

"δεν καταλαβα Κων/νε μου, ποιος τα εκαψε ολα;"

"η τσιχ(λ)α. το στομα μου , το μουσουδι μου... θελω νερακι μαμα"

χα χα χα χα χα... καηκε από τη τσιχλα :P

πωπω πολύ στεναχωρηθηκα....πέθανε ο Μητροπάνος...

τι έγινε φέτος???

όλες οι τεράστιες φωνές φεύγουν...:(:(:(

αντε ρε... ποτε; καλα δεν τον συμπαθουσα και ιδιαιτερα αλλα....

εγω παλι μονο τζατζικι και σαλατες ηθελα :)... το τζατζικι το ειχα στο στομα μου μεχρι που κοιμηθηκα για βραδυ! τρελη καουρα λεμε αλλα το ευχαριστηθηκα!

ατακα Κων/νου εχθες... ετρωγε μια τσιχλα με γευση μεντα (ειναι τρελος τσιχλακιας)..

"τα καψε ολα δεν αφησε τιποτα"

"δεν καταλαβα Κων/νε μου, ποιος τα εκαψε ολα;"

"η τσιχ(λ)α. το στομα μου , το μουσουδι μου... θελω νερακι μαμα"

χα χα χα χα χα... καηκε από τη τσιχλα :P

καλά για το τζατζικι.....εφαγα ένα μπωλ γεματο!!!

χαχαχαχαχαχααχα!!!!

του δινεις τσιχλα συμπι???

πωπω εγω μάλλον είμαι πολύ φοβιτσιάρα ε?

ούτε καν το έχω διανοηθεί να της δώσω!

μια και του δίνεις όμως μια συμβουλή:

να κοιτάς αυτές που του δίνεις να μην έχουν ασπαρτάμη μέσα...

Για να καταλάβεις, καλύτερα να του δίνεις Big Bubble που είναι όλο ζαχαρη παρά τις άλλες που έχουν ασπαρτάμη...

και αυτό ισχυει και για σένα φυσικά ε?

αντε ρε... ποτε; καλα δεν τον συμπαθουσα και ιδιαιτερα αλλα....

σήμερα το πρωί....απο ανακοπή....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα:Dχρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!!!τι κανετε????

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες αλλα δεν τον γιορταζουμε το Πασχα τον μικρο αλλα στις22 Ιανουαριου που ειναι του Αγιου Αναστασιου!!

εχω τον Α με ωτιτιδα και φαρυγγιτιδα απο την Κυριακη γμτ...μυξεςςςςςςςςςς και βηχαςςςςςς του χαμου:(:(ευτυχως δεν εχει πυρετο το αστερακι μου....πολυ ταλαιπωρειτε:(:(

αντε Σοφακι, 2 μερες αγωνια για τον αντρα σου ακομα:D

Σοφια περαστικα στην ελλη:D

XWF8p2.png

Γεια σας!!!!

Χρονια πολλα!!!!!

Τι κανετε?

Σοφια ειμαι σιγουρη οτι και περυσι το πασχα το ιδιο ακριβως μας εγραψες για τον Ανασταση!!!!:tongue::tongue::tongue:

εμεις περασαμε καλα!!!Οικογενειακα με τα πεθερικα.....Στο τελος λιγο νευριασα αλλα την βγαλαμε αναιμακτα......

Τωρα περναω την φαση να στρωσω τον Θοδωρη διοτι νομιζει οτι κανει κουμαντο αυτος εδω μεσα....Δεν με ακουει χτυπαει συνεχεια την Λυδια διαταζει φωναζει και αλλα ωραια....Σημερα πρωτη μερα που εβαλα μπρος το σχεδιο δεν θα ελεγα οτι τα παω και πολυ καλα...

Τεσπα.....

Κατα τα αλλα νομιζω περναει το σπιτι μου μια φαση ζουγκλας....Οταν ειμαι με τα μικρα ή που θα τσιριζουν ή που θα κλαινε.....Αν κατσει Ο Κοσμας ολα ειναι αρνακια!!!!Θα τρελλαθω μιλαμε ειμαι ετοιμη να σηκωθω να φυγω απο το σπιτι μπας και ηρεμισουν λιγο......

Αυτα τα νεα μας

Σοφακι Περαστικα!!!Τι ειναι και αυτο βρε κοριτσι μου πολυ περιεργα σας εκατσε η ανοιξη φετος......

Σοφια παραμυθενια περιμενουμε επιτελους νεα.....

Καληνυχταααααααααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...