Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

και ποιος θα τα κάνει ρε φιλενάδα;

ε η γυναικα;;; εγω βαζω τη μαμα μου. Δεν το μπορω το σιδερο...Το εχω ξαναπει. Αφου τοσες μερες που τα αφηνω ασιδερωτα θελουν ξανα πλυσιμο. Εκτος της μπεμπας βεβαια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

η παιδιατρος μου ειπε οταν θα κοψουμε την αποστειρωση, θα πλενουμε λεει και ολα τα ρουχα μαζι, τα δικα μας και της μπεμπας. Εχουμε τα ιδια μικροβια. Εσεις θα το κανετε;;; Εγω λεω να συνεχισω να τα πλενω ξεχωριστα.

ovvZp2.png

του μπέμπη θέλω να σιδερώσω...δικά μας δεν έχουν στεγνώσει από χθες! έλεος!

Μωρέ θέλω να αφήσω στη γυναίκα την Παρασκευή μόνο πουκάμισα...δεν θέλω να φάει όλη τη μέρα με το σίδερο, έχει να έρθει και 3 βδομάδες και θέλω να κάνουμε μια ψιλογενική για τις γιορτές...ε θέλουμε 5-6 ώρες...

Διαφημίσεις

χμ δεν είναι μόνο θέμα μικροβίων μωρέ, φοβάμαι και για ερεθισμούς από το απορρυπαντικό...

εκτός των άλλων, τι να πλύνω; τα βρακιά του γιώργη με τα πυτζαμάκια του μπεμπουλίξ; ε όχι! :)

χμ δεν είναι μόνο θέμα μικροβίων μωρέ, φοβάμαι και για ερεθισμούς από το απορρυπαντικό...

εκτός των άλλων, τι να πλύνω; τα βρακιά του γιώργη με τα πυτζαμάκια του μπεμπουλίξ; ε όχι! :)

Ε αυτο σκεφτομαι και γω τα βρακια μας θα πλυνω με τις σαλιαρες της μπεμπας;;; Ειναι δυνατον;;; Ασε που εγω το φοβαμαι το απορρυπαντικο, εδω εμενα πιανει φαγουρα καμια φορα, οχι την μπεμπα. Ειναι πολυ δυνατα αυτα. Ε και με το προδερμ δε ν ομιζω να καθαρισουν τα δικα μας. Ειναι πολυ απαλο.

ovvZp2.png

μωρέ καθαρίζει το προδέρμ τα πυρηνικά σκατάκια, τα δικά μας δεν θα καθαρίσει;

εγώ και τώρα τις δικές μου φόρμες, πυτζάμες και ότι φοράω μέσα σπίτι και ακουμπάει ο μπέμπης τα πλένω με προδέρμ...

άντε καλό ξημέρωμα :)

Για το mitrotan δεν ξέρω (το δίνουν μόνο στην καισαρική;) αλλά ξέρω ότι με το θηλασμό επανέρχεται άμεσα η μήτρα (4-5 μέρες είχα συσπάσεις και τέλος).

Έδωσα ξένο γάλα στο Νικόλα το πρώτο βράδυ γιατί είχε πιει το πρωτόγαλα, δεν είχε κατέβει ακόμα το γάλα και πεινούσε το δεινοσαυράκι!

Την επόμενη μέρα πήγα πάλι να του δώσω να μην πεινάει αλλά αρνήθηκε! Έκλεισε το στόμα και τέλος! Και θήλαζε με μανία να κατεβάσει το γάλα του!

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι και θέμα παιδιού...σε αυτό ήμουν τυχερή...

Το mitrotan το δινουν για την αιμοραγια στη μητρα... Ωστε να περιοριστει, εγω φυσιολογικα γεννησα κ το πητα. Ο γιατρος μου δεν ειναι των φαρμακων, το τονιζω, κ στους 2 καθαρισμους απ τις αποβολες μου το ειχε δωσει.. Mitrotan k Vibramicin Αιμοραγια κ αντιβιωση!

Ζωή θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάντα με επιβραβεύει όποτε πάω και με στηρίζει απ' την πρώτη μέρα.Ίσως γιατί και η ίδια έχει θηλάσει τα τρία κοριτσάκια της.Δεν είναι εύκολη υπόθεση είναι σίγουρο, ειδικά τις πρώτες μέρες.Απλά διαφωνώ με κάποιες μανούλες (στο παλιό parents,στο τοπικ του θηλασμού που λέτε κι εσείς)που είναι πολύυυυυυυ πορωμένες. Ο θηλασμός δε σημαίνει ότι μια μάνα αγαπάει περισσότερο το παιδί της. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις, δεν μπορούν να κατακρίνουν καμιά μανούλα για το θέμα αυτό.

Κ εγω θα συμφωνησω κ με τις 2 σας! Εγω φευγοντας απ το μαιευτηριο ειχα παρει κ 1 κουτι σκονη.. Του δωσα λοιπον 2-3 φορες που νομιζα πως πεινουσε κ δεν τον ειχα ταισει σωστα, οι 2 παιδιατροι μου (εναν στην Αθηνα πριν φυγω, κ ο αλλος εδω στην Παρο χρονια στο κουρμπετι κ αυτος) μου ειπαν οτι δεν θα ξανα δωσω ποτε κ τιποτα! Ουτε σκονη ουτε χαμομηλια ουτε τιποτα απολυτως! Ουτε κρεμες ουτε λαδια! Σιγουρα καποιοι τα παιρνουν χοντρα, αλλα τι να πω τυχερη ειμαι, οι δικοι μου οι γιατροι κανουν λειτουργημα, οχι επαγγελμα...!:wink:

kala den paizsai esi paidi mou , mia kai monadiki prepei na eisai esi pou sou aresei to sidero!!!!

Κανε μας 2!!! Εχω κολπο ομως κ δεν το βαριεμαι καθολου! Κ τρελενομαι κ για μαγειρικη! Κ ειμαι κ πολυ ψωνιο μ αυτο! Αφου ερχονται σπιτι μου για να φανε!!!!

Και συμφωνω με τη Σοφια για το τοπικ του θηλασμου, αφου κατηγορουν και χλευαζουν ολες οσες δε θηλαζουν. Και που ξερουν αυτες την ιστορια καθε γυναικας που δε θηλαζει;;; Το να ειναι κανεις κοντοφθαλμος και δογματικος ειναι πολυ πολυ κακο ακομα και οταν γινεται για καλα πραγματα.

Ετσι ειναι! Εγω ποτε δεν απευθηνθηκα εκει περα μεσα!!!! Η μητροτητα δεν κρινεται απο ενα πραγμα μονο.. Το τι καλο προσφερει η καθε μανα στο παιδι της, κ σε σε τι το οφελησε, θα φανει μεσα στο χρονο.. Δεν τη καταλαβαινω αυτη τη λογικη τους! Δηλαδη αν δε θηλαζεις εισαι κακη μανα κ αν θηλαζεις καλη??? Σκεψου, που εγω τον θηλαζω κι ολας, ε μου τη δινει ολος αυτος ο φανατισμος!!! Σαν να μου λενε δλδ οτι εμενα η μανα μου που δεν με θηλασε, ειναι κακη μανα κ δε με νοιαζεται!!!!

Το αλλο το κουφο σας το χω πει??? Η μαμα μου, γεννηθεις το '55 παρακαλω, κ η γιαγια μου για καποιο λογο δεν ειχε γαλα! Ισως γιατι ηταν το 4ο παιδι, δεν ξερω.. Ε! την εδινε σε μια αλλη γυναικα που ειχε κ αυτη γεννησει την ιδια εποχη κ τη θηλαζε!!!! Το ιδιο κ της γιαγιας μου η μανα.. Ενα της παιδι δεν μπορεσε να το θηλασει, κ το δωσε σε μια αλλη που ειχε!!!!! Τοτε βεβαια δεν υπηρχε κ αλλη επιλογη, αλλα ποσο απλοχερα προσεφεραν το στηθος τους για ολα τα παιδια!.. Κ μεις τωρα το θεωρουμε κατορθωμα..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...