Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααα!

Σοφακι καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου, ευχομαι ολα να ειναι οπως τα επιθυμειτε!

Αγγελικουλα ευχαριστω για τις ευχες και σου ευχομαι και εσενα συντομα ο,τι επιθυμεις να το αποκτησεις!

Συμπι μου ατιμο πραγμα ο ερπης! δεν εχω βγαλει ποτε μου παρα το τεραστιο στρες που με χαρακτηριζει και απορω πραγματικα ;) παρε τηλ παιδι μου τον γιατρο σου και ρωτα τον μην ταλαιπωρεισαι αδικα.

Λιακι μου καλο πασχα, να περασετε τελεια στις Σερρες!

τα νεα μου από τον αγγειολογο: "μεχρι να γεννησεις το ποδι σου θα εχει διαλυθει!:confused:.. θα επιδεινωθει κι αλλο. θα πρηστει, δεν μπορω να σου κανω τιποτα γιατι εισαι εγκυος. παρε τη σαλοσπιρ αφου τη συνεστησε ο γιατρος και μολις περασουν 3 μηνες από τη γεννηση του παιδιου ελα να σε ξαναδω να δουμε τι θα κανουμε" αυτααααααααααααααααα.... ωραια ε; οπως καταλαβαινετε δυστυχως την ιδεα του τριτου παιδιου μαλλον θα πρεπει να την κρυψω καπου στο πισω μερος του μυαλου μου :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τις πηραμε τις εξετασεις...δυστυχως ειναι οπως τις φανταζομουν...το τεστ αυξητικης δειχνει μερικη ελλειψη της ορμονης...για να καταλαβετε αυτο που μου ειπε ο ενδοκρινολογος στο παιδων για να βγει αρνητικο το τεστ επρεπε εστω και μια τιμη να ειναι >30miu/ml ενω εμας το ανωτερο ηταν 20miu/ml...(συνολικα ηταν 5 ληψεις).μας ειπε οτι πρεπει να γινει επαναληπτικο τεστ(με δαιφορετικη μεθοδο) κ αν βγει και αυτο θετικο να χορηγησουμε ορμονη...απο τωραicon_confused.gif...τι να σας πω ειμαι πολυ μπερδεμενη...απ τη μια δεν εχω σκοπο σε καμια περιπτωση να ξεκινησει το παιδι αυξητικη απο τωρα απ τη στιγμη που υπαρχει περιθωριο να παρει αργοτερα...ο ενδ. του παιδων ειπε οσο νωριτερα τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχουμε...απ την αλλη ο παιδιατρος ειναι κατηγορηματικος οχι τωρα απο τοσο νωρις.τ απογευμα θα παμε και στον ιδιωτη ενδοκρινολογο να δουμε τι θα πει κ αυτος.μας εκλεισαν ραντεβου 23/4 στο παιδων για το δευτερο τεστ...δε ξερω τι να κανω:confused:

μαρακι ελπιζω να φτιαξει το προβλημα με τη σαλοσπιρη..αλλιως αν καταλαβα καλα θα παρεις αλλη θεραπεια μολις γεννησεις?ελπιζω ολα να πανε καλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσια!!!

Ξερω ξερω εχω χαθει...

Αλλα δεν εχω και να γραψω πολλα...

Ειμαστε ολοι καλα....

Η μικρη χθες εφαγε πρωτη φορα αχλαδι και της αρεσε θα ελεγα....Βρισκομαστε και στο σταδιο αποθηλασμου επισης και αν και δυσκολευτηκαμε στην αρχη να την πεισουμε να πιει το υποαλλεργικο τελικα θα ελεγα ειμαστε σε καλο δρομο....Ειναι χαρουμενο κοριτσακι μπουσουλαμε κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν αλλωνιζουμε αλλα εκει που θελουμε να παμε πηγαινουμε......Και φυσικα στοχος μας ειναι να πιασουμε τα παιχνιδια του θοδωρη!!!!Και εχουμε 2-3 μερες τωρα που πιανομαστε και σηκωνομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξερω ειναι πολυ νωρις και ανησυχω λιγο να πω την αληθεια που βιαζεται τοσο πολυ και ολο της λεω να κατσει κατω αλλα αυτη εκει.............αγυριστο κεφαλι......Ελπιζω να μην της δημιουργησει κανενα προβλημα στα ποδαρακια της.......

ΒΑσικα μπηκα γιατι διαβασα το Σοφακι ....Κοριτσακι μου ξερω νιωθεις στεναχωρεμενη αλλα νομιζω και εγω οτι ειναι πολυ νωρις για να βγαλεις συμπερασματα.....Απο την αλλη φοβασαι μηπως αν δεν το κανεις γινουν χειροτερα τα πραγματα....Και εγω παντως θα επαιρνα σβαρνα τους γιατρους μεχρι να βρω καποιον να με καλυψει....Και αυτο το πραγμα να λεει ο ενας εντελως διαφορετικα πραγματα απο τον αλλο.....τι να πω ...

Ελπιζω να μην χρειαστει παντως να κανετε τιποτα και να σας ψηλωσει αποτομα εκει που δεν το περιμενατε.....:tongue::tongue::tongue:

Μαρακι αγοραρος και τελειος ετσι?Μπραβο!!!Αντε με το καλο και ολα καλα θα πανε!!!

Καλα ηθελες και τριτο?Δεν το ηξερα...Τρομαζω οταν ακουω τριτο....Εγω γιατι ρε κοριτσια δεν θελω να σκεφτομαι για αλλο παιδι?

ακομα προσπαθω να ξεπερασω το σοκ οτι εχασα πολυτιμα χρονια απο το μεγαλωμα του Θοδωρη οντας εγκυος και μετα που γεννησα την Λυδια.....:confused::confused::confused:

Ειλικρινα σας το λεω νιωθω τεραστιες τυψεις γιατι νομιζω πως δεν ειναι ευτυχισμενος οτι δεν ασχολουμαι οσο θα επρεπε οτι απαιτω πραγματα απο αυτον που δεν θα επρεπε κανονικα....Δεν ξερω ....Ειμαι πολυ μπερδεμενη σε αυτο το τομεα και δεν ξερω πως θα ξεμπερδευτω.....Γιατι νομιζω οτι με τις τυψεις μου τα κανω χειροτερα τα πραγματα.....Απλα θα ηθελα καποιος να μου πει οτι ειναι ευτυχισμενος ακομα και ετσι....Μαλλον να ψαχνω για ψυχολογο σιγα σιγα σκεφτομαι....

ΜΑρακι αυτο με το ποδι δεν ξερω τι ακριβως ειναι αλλα ειναι τοσο τρομερο ρε συ?Δηλαδη τι θα παθεις δεν εχω καταλαβει να πω την αληθεια.....:confused::confused::confused:

Λιακι Καλα να περασετε....Αν και τα εχουμε πει εμεις σκεφτομαι ομως να σταματησω να σου μιλαω μεχρι να αδυνατισω και εγω γιατι ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωω

Σοφακι Ποτε καλε θα μαθουμε τι μωρακι εχεις βρε?Ξερω εσενα δεν σε νοιαζει αλλα υπαρχει κοσμος εδω που αγωνια!!!!!!χαχαχαχαχ

Κερκυραίικο Σοφακι εχεις χαθει για τα καλα!!!Μπες να πεις κανενα νεο γιατι θα σε ψαξω στο facebook...:tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω να αρχισω να μπαινω πιο συχνα...Τι να πω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

που ειστε καλε ολες σημερα?

ζωιτσα πολυ χαιρομαι που μπηκες κ εγραψες!μπραβο στη λυδια που ξεκινησε και φρουτακια!μη νιωθεις τυψεις εχεις κανει πολυ καλη δουλεια με τα παιδακια σου.....ειναι δυνατον ο θοδωρης να μην ειναι ευτυχισμενος?

πηγαμε και στον ιδιωτη ενδοκρινολογο κ αυτος θεωρει απαραιτητο να γινει και 2ο τεστ...κ αν βγει κ αυτο θετικο συμφωνει στο να χορηγηθει ορμονη απο τωρα...δε θελω κατι τετοιο βεβαια...αλλα εκει που καταληξαμε μετα απο πολυ συζητηση με τον αντρα μου ειναι να κανουμε το 2ο τεστ κανονικα στις 23/4 και μετα να το ξανασυζητησουμε με τους γιατρους κ αν χρειαστει αν παρουμε και τριτη γνωμη.

πηγαμε και στο γυναικολογο ολα καλα ο μπεμπης ειναι 320 ολοκληρα γραμμαρια και πολυ ζορικος...μου εκανε και τρισδιαστατο υπερηχο αλλα δε μας αφησε να δουμε το προσωπακι του ειχε βαλει τα χερακια του μπροστα!του λεω γιατρε ειναι σιγουρα αγορι?να το παρω αποφαση?100% αγορι?και μου ειπε ναι!οποτε σιγουρευτηκαμε για το φυλο:-Dκλεισαμε και β επιπεδου στις 3/5...μιλησαμε και λιγο για το ενδεχομενο φυσιολογικου τοκετου δεν εχει αντιρρηση αν και δε παρελειψε να μου τονισει το κινδυνο ρηξης μητρας αρκει να μη ξεπερασω τα 10 κιλα συνολικα(ειμαι στο +4 τωρα) και να μη κανω διαβητη...αν εμφανισω διαβητη ειναι απολυτος δε το συζητα θα γεννησω γυρω στις 38 εβδομαδες...ας ελπισουμε να μη κανω κ ολα να εξελιχθουν ομαλα μεχρι τελους!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!

Σοφάκι ένα ένα τα βήματα κοριτσάκι...

κάντε πρωτα και το 2ο τεστ και μετα αποφασίζετε...

και πάρτε και 3η γνωμη και να τους βάλετε να σας εξηγήσουν τα πάντα όσον αφορά τη χορήγηση της αυξητικής...

Τι αποτελέσματα περιμένετε, αν υπάρχουν παρενέργειες και ποιές...ρωτήστε τα πάντα για να αποφασίσετε οτι κρίνετε καλύτερο...

τώρα για το vbac αν είσαι αποφασισμένη να το κάνεις μπράβο!

μακάρι να μπορούσα κι εγώ!

μια χαρά ο μπεμπίκος σου ε??????σούπερ!!!

άλλο ένα τσουτσούνι που επιβεβαιώθηκε!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

σύμπι ελπίζω ο αγγειολόγος να ήταν απλά υπερβολικός...

δηλαδή τι εννοεί θα διαλυθεί το πόδι σου???

βρε κοπελιά σου επιτρέπει ο ντόκτορ σου να φας μυδια???

τι σου λέω τωρα....θα τα εχεις φαει!:tongue::tongue::tongue:

συμπι για τον έρπη το κάνω αυτό με το οινόπνευμα! αλλά ελάχιστη διαφορά υπάρχει...θα παρω αργότερα το γιατρό μου για να κλείσω και ραντεβού για την άλλη εβδομάδα...

ο γυναικολόγος στο φεις ο Παπανικολάου μου είπε οτι η Ζοβιράξ επιτρέπεται αλλά θέλω να ρωτησω και το γιατρό μου εννοείται!

Ζωίτσα εμφανίστηκες επιτέλους!!!

ναι να έχεις τύψεις ρε συ....

είναι δυστυχισμένος ο Θοδωράκης!!!

βρε τι λες???????????????????????????????????

και μόνο η αγωνία σου για το πως περνάει και πως αισθάνεται, δείχνει πόσο καλά τα πας!

το Λυδιάκι πήρε τους δρόμους ε?

άστο το κορίτσι!!!

για να τα κάνει σημαίνει οτι το σώμα της μπορεί να ανταποκριθεί...

σε κανα δίμηνο σας βλέπω να βγαίνετε βόλτα και απο το ένα χέρι να ρκατας το Θοδωράκη και απο το άλλο τη Λυδία!!! χαχαχαχα!!!!

Για μένα αν μας κάνει τη χάρη το μπεμπέ θα μάθουμε φύλο λογικά την άλλη εβδομάδα!

οπότε άντε....μια βδομαδούλα υπομονή!!! μη σας φάει και η αγωνία!!!

εγω χθες πολυ΄στεναχωρήθηκα...

βγηκαμε για καφε και συναντήσαμε την κουνιάδα μου οικογενειακώς μαζί με το βαφτιστηρι τους...κάτσαμε όλοι μαζί και ακόμα δε μπορώ να ξεχάσω το θλιμένο βλέμμα του παιδιού...

κάποια στιγμή σχολίασα το πόσο ήσυχο παιδί είναι , 5 ετών, και μου είπε ο άντρας της κουνιάδας οτι τον βλέπω έτσι γιατι τον σαπίζει στο ξύλο ο πατέρας του....ακόμα δε μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου το βλέμμα του παιδιού ρε κορίτσια...

επίσης χθες φόρεσα φορεματάκι...με βλεπει η Βαλ...

"μαμά φοράς φουτάνι??????????? είσαι μια κούκλα!!!"

και τρέχει να με πάρει αγκαλιά η θκατούλα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

Σοφακι μου και εγω θα στεναχωριουμουν- αγχωνομουν στη θεση σου με τα αποτελεσματα των εξετασεων αυτο ειναι το μονο σιγουρο... ΟΜΩΣ... υπαρχει αυτο το τεραστιο ....ΟΜΩΣ... δοξα τω θεω η επιστημη εχει προχωρησει τοσο που αφενος μεν μπορει να εντοπισει ενα προβλημα αφετερου δε να το θεραπευσει σε πολλες περιπτωσεις! ευτυχως αυτο που εχει η Ελλη ειναι κατι που διορθωνεται! βεβαια μπορει να μην γινει κανενα ντερεκι αλλα... θα εχει με την καταλληλη αγωγη ενα ωραιο γυναικειο κομψο υψος ;)

σου ειχα πει πως η σπιτονοικοκυρα μου, η οποια εχει διδυμα από εξωσωματικη, ενα αγορι και ενα κοριτσι, αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα με τον γιο της παρακαλω! ευτυχως που το εντοπισε νωρις (οπως μου ειπε) και τωρα το παλληκαρακι (16 ετων) ειναι πιο ψηλο και από την αδερφη του! επειδη ειναι 16 ετων και ο σκελετος του ακομα 15 συνεχιζει τις ενεσεις αυξηντικης (καθε βραδυ στο ποδι τις κανει)! αν θελεις να την ρωτησω κατι , διοτι εχει γινει ειδικη η γυναικα πια πες μου! ξερει τους καλυτερους ενδοκρινολογους γιατρους και οποια αλλη ειδικοτητα αφορα σε αυτο. νομιζω ομως οτι το παιδι παρακολουθειται στην Πατρα.....

Συμπιιιιιιιιιιιιιιιιιι... εχθες εφτιαξα μυδια αχνιστα! δεν τον ρωταω τον γιατρο γιατι μου εχει πει "ολα επιτρεπονατι με μετρο εκτος από το τσιγαρο"! οποτε... βεβαια μυδια δεν πηρα φρεσκα, ουτε τα εφαγα εξω, πηρα κατεψυγμενα με το τσοφλι από το σουπερ μαρκετ. θελω να πιστευω ότι ειναι πιο ασφαλη!

καλα για τη μπουμπου της Ζωής δεν εχω λογια! ακολουθει τα χναρια του Θοδωρη :). πρωτοπορος και αυτη!

όσο για τις τυψεις που νοιωθεις αγαπημενεη για το θοδωρη καλα κανεις και τις νοιωθεις διοτι εισαι ακομα λεχωνα και συγχωρεισαι!;):tongue:

καλημερα γλυκα μου κοριτσακια!σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας!

σοφακι εννεοιται οτι θα παρουμε και τριτη γνωμη μολις κανουμε και το 2οτεστ...χωραει μεγαλη συζητηση το θεμα και θελει πολυ ψαξιμο...οσο διαβαζω παντως απ τη μια βλεπω καλυτερα αποτελεσματα επιτυγχανονται οσο νωριτερα αρχισει κανεις απ την αλλη παντα υπαρχει περιθωριο παρεμβασης και αργοτερα κοντα στην εφηβεια...για τις παρενεργειες κατι που μου ειπε ο ενδο στο παιδων και μου ακουστηκε λογικο ειναι οτι αν το παιδι εχει προβλημα εμεις απλα του δινουμε κατι που του λειπει και που ειναι απαραιτητο για τον οργανισμο του κ απ αυτη την αποψη δεν εχει παρενεργειεσ...απ την αλλη η μακροχρονια χορηγηση ορμονης δε μπορει να ειναι χωρις παρενεργειες...υπαρχει παντα και η πιθανοτητα το 2ο τεστ να βγει αρνητικο-αν και μεταξυ μας κατι τετοιο μου φαινεται απιθανο:(

μαρακι μου αν μπορεις να ρωτησεις τη κοπελα απο ποτε ξεκινησε ο γιος της αυξητικη?ειχε ολικη η μερικη ελλειψη της ορμονης?αν εμφανισε καθολου παρενεργειες και ποιες και ποσο υψος κερδισε τελικα...και το βασικοτερο αν μπορει να στο απαντησει...αν το αφηνανε το παιδι χωρις αυξητικη τι επιπτωσεις θα ειχε?θα εμενε απλα κοντο η θα επηρεαζοταν και σε αλλους τομεις?και κατι τελευταιο...αν ξερει καποιο παιδοενδοκρινολογο στην αθηνα να παμε για τριτη γνωμη.σ ευχαριστω πολυ!!

σοφακι για το vbac δε ξερω αν θα τα καταφερω αλλα θα θελα να δοκιμασω(ειπαμε ειμαι αναποδος ανθρωπος εγω...στην ελλη ηθελα απ την αρχη καισαρικη και τωρα θελω φυσιολογικο) δε με νοιαζει αν ξαναγινει καισαρικη αλλα θα θελα τουλαχιστον να μην παω με ραντεβου να παω οταν με πιασουν πονοι η σπασουν τα νερα.

κριμα για το παιδακι πολυ στενοχωριεμαι οταν διαβαζω τετοια πραγαματα:(

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημέρα!!!

τι κάνετε???

Σοφάκι μακάρι να καταφέρεις vbac κοριτσάκι!

Βασικά και μόνο να προσπαθησεις, είναι μεγάλο πράγμα!!!

απλά ενημερωσου για να είσαι έτοιμη ψυχολογικά!

Για την αυξητική κάντε και το 2ο τεστ και βλεπετε....ευτυχως εχετε χρόνο για να το σκεφτείτε όσο θέλετε...

εγω κορίτσια χθες ειχα τη χειρότερη μέρα έβερ με τη Βαλ...

αφού δεν απέβαλλα χθες....

με έλιωσε.....

γκρίνια ατελείωτη....κλάματα....φωνές....με δάγκωσε κιόλας και παραλίγο να μου κόψει κομμάτι απο το χέρι....:shock:

εγω βγηκα εκτός εαυτού...άρχισε να με πονάει έντονα η κοιλιά μου κάποια στιγμή....δράμα....

ήμουν και μόνη μου γιατι ο άντρας μου είχε δουλειές....

Στο τέλος κατέληξα να κλαίω μαζί με τη Βαλέρια...

πήρα τηλ τον άντρα μου να έρθει άρον άρον και δεν ήξερε ποιά να πρωτοπαρηγορήσει....

πραγματικά πως κρατηθηκα και δεν τη χτυπησα με όλα αυτα που έκανε....

κρίση θυμού βαρβατη είχε η Βαλ και δε μαζευόταν...

απαπαπαπα.....τα θυμάμαι και συγχίζομαι....

και μετα όλα καλά.....το καλύτερο παιδί του κόσμου!

πηγαμε ψωψνίσαμε στο βαφτιστηρι, αγγελούδι η δικιά μου....

πήγαμε εκκλησία, κιχ δεν έβγαλε....

τι να πω.....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα:Dτι κανετε?????εχω χαθει το ξερω,ειμαι απαραδεκτη....:oops:ελπιζω να ειστε ολοι καλα .δεν σας εχω διαβασει πολυ καιρο....καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα το κανω:Dεχω επισκεψεις και τρεχω πανικοβλητη!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε αν εξαιρεσετε οτι ο Α εχει αλλεργικη ρινιτιδα και ειμαστε με φαρμακα:(

καλη Ανασταση σε ολες:Dυγεια και ευτυχια στα σπιτικα σας και οι εγκυμονουσες γερα παιδακια στις αγκαλιες σας:D

καλα να περασετε!!!!!πολλα φιλια απο τον Ανασταση και εμενα:D:D:D

XWF8p2.png

Γεια σας κ απο εμενα, μια ακομη χαμένη.... χαχαχα

Κοριτσακια καλο Πασχα να έχετε, καλη Ανάσταση και καλά να περάσετε !!!

Cat να χαιρεσε κ τον Ανασταση σου για την αυριανη του γιορτη !

XwAPp3.png

Μπηκα να σας ευχηθω ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Ευχομαι να ειστε ολες (εγκυμονουσες και μη) και ολα τα παιδακια καλα!

Δεν εχω καθολου χρονο να μπαινω.

Τωρα μπηκα στα γρηγορα γιατι ο Παντελης και ο Σ. πηγαν στην ανασταση.

Εγω εμεινα πισω με την μπουμπου η οποια κοιμαται.

Φιλακια πολλα και καλα να περασετε ο,τι κι αν κανετε!

Σας σκεφτομαι συνεχεια...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!!!!!!!!!!!

καλα να περασετε ολες σημερα, υγεια να εχουμε και καλο καιρο να το ευχαριστηθουμε :)

Σοφακι, Ευμορφια μου, Κατερινακι πολύ χαρηκα που ειδα μηνυματακια σας!

σας φιλω πολύ, τα λεμε ;)

καλημερα!!χριστος ανεστη και χρονια πολλα!

σοφια να χαιρεσαι τον ανασταση σου!

καλο πασχα και πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...