Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι εγω κάνω τσουρέκια απο ένα αλεύρι πίσω που έχει συνταγές.. Τι μυστικό σε όλα τα τσουρέκια είναι να μπαίνει το βούτυρο στο τέλος, σιγα σιγα κ να μην ζημωνεις με τα χέρια μπουνιες αλλα να διπλωνεις,,,Αλλα μάλλον θα τα ξέρεις αυτα για να τα κανείς!! Φέτος θα δοκιμάσω με λουρπακ, τώρα με μπριζωσες... Θα κάνω κ εγω.. Έχω κ φρέσκα αυγα απο χωριο.. Βράδυ θα τα κάνω που κοιμουνται

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εγω θέλω να κάνω τσουρέκια.. Αλλα είναι σε δίαιτα κ βλέπω να τα τρώω.. Τρελενομαιιιι..

Μαγιά έβαλες απο το αεροπορικό Σοφάκι η ξηρη;;

ξηρη μαγια έβαλα Λιάκι!

σοφακι χρυσοχερα μπραβο γι ατα τσουρεκια!καλοφαγωτα!

λιακι τωρα που καλοκαιριαζει πεδιλακια ν ατης παρεις θα μεινουν και γι αργοτερα!η μπαλαρινες!κ εγω της τα φοραω καμια φορα με καλτσες δεν εγινε τιποτε!

ευχαριστω Σοφάκι!!!

κι εγω αν με ρωτησει η νονα πέδιλα θα της πω να της παρει!!!

γιατι απο κλειστα, ακόμα τα περσινά που της ειχε πάρει το Πάσχα η νονά φοράμε!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Σοφάκι εγω κάνω τσουρέκια απο ένα αλεύρι πίσω που έχει συνταγές.. Τι μυστικό σε όλα τα τσουρέκια είναι να μπαίνει το βούτυρο στο τέλος, σιγα σιγα κ να μην ζημωνεις με τα χέρια μπουνιες αλλα να διπλωνεις,,,Αλλα μάλλον θα τα ξέρεις αυτα για να τα κανείς!! Φέτος θα δοκιμάσω με λουρπακ, τώρα με μπριζωσες... Θα κάνω κ εγω.. Έχω κ φρέσκα αυγα απο χωριο.. Βράδυ θα τα κάνω που κοιμουνται

πρωτη φορά έφτιαξα Λιάκι και έχεις δίκιο σε αυτό πυο λες!!!

διαβασα αρκετες συνταγες και όλες αυτό λένε....το βούτυρο στο τέλος και όχι ζυμωμα...

και η συνταγη μου με λουρπακ ήταν αλλά εγω έβαλα βιταμ για να φάει και η βαλ!

άσε το ένα τσουρέκι το έφαγα ήδη!!!

Μεγάλη Πέμπτη με βλεπω να ξαναφτιάχνω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

φιλεναδες;

ειμαι αθηνα, εκανα τη β επιπεδου ολα καλα! οοοοοχχχιιιιιιι δεν ειναι κοριτσι, οοοοχχχχιιιιιι δεν απορροφηθηκε το πουλακι :tongue:

παιδαρος ειναι μωρε και υγιης. με αριστα το 10 παιρνει 10 ειπε ο γιατρος αυτο ειναι το σημαντικο. 5-5 εχουμε τη β επιπεδου στο ιασω πλεον... για τα κιλα φρικαρανε, 5 το συνολο σε 1,5 μηνα! επεσα πολύ....

σας τα ελεγα εγω!

αυριο εχω αγγειολογο. μαλλον θα παιρνω σαλοσπιρ μεχρι τον 8ο για τον κινδυνο θρομβωσης. ξεκιναω σιδηρο, ασβεστιο κλπ κλπ. δεν εχω κανει ακομα αιματολογικες αλλα λεω να παω Μ Τεταρτη μολις επιστρεψουμε με το καλο. αυταααααα.... ο Κων/νος εχει βγαλει επιθετικοτητα από τον υπερηχο και μετα. νομιζω ζηλευει :confused:δεν ξερω και ακριβως....

σας φιλω πολύ!

φιλεναδες;

ειμαι αθηνα, εκανα τη β επιπεδου ολα καλα! οοοοοχχχιιιιιιι δεν ειναι κοριτσι, οοοοχχχχιιιιιι δεν απορροφηθηκε το πουλακι :tongue:

παιδαρος ειναι μωρε και υγιης. με αριστα το 10 παιρνει 10 ειπε ο γιατρος αυτο ειναι το σημαντικο. 5-5 εχουμε τη β επιπεδου στο ιασω πλεον... για τα κιλα φρικαρανε, 5 το συνολο σε 1,5 μηνα! επεσα πολύ....

σας τα ελεγα εγω!

αυριο εχω αγγειολογο. μαλλον θα παιρνω σαλοσπιρ μεχρι τον 8ο για τον κινδυνο θρομβωσης. ξεκιναω σιδηρο, ασβεστιο κλπ κλπ. δεν εχω κανει ακομα αιματολογικες αλλα λεω να παω Μ Τεταρτη μολις επιστρεψουμε με το καλο. αυταααααα.... ο Κων/νος εχει βγαλει επιθετικοτητα από τον υπερηχο και μετα. νομιζω ζηλευει :confused:δεν ξερω και ακριβως....

σας φιλω πολύ!

ωραια το σιγουρέψαμε 100% λοιπόν!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

βρε μη σκας για τα κιλά!!! σιγά τωρα!!!

αφού ειναι το μωράκι σου γερό, μη σε νοιάζει τίποτα άλλο!!!

ε για τον Κων/νο αναμενόμενο το βρίσκω...και το περιμένω οτι θα το ζήσουμε κι εμείς...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να μας πεις τα νεα αυριο και απο τον αγγειολόγο...

ε και το σαλοσπιρ δεν ειναι τιποτα....καλύτερη η πρόληψη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!δε ξυπνησατε ακομα?:tongue:

μαρακι πολυ ωραια νεα αριστος ο παιδαρος!!οσο για τα κιλα μη χαλιεσαι δεν ειναι πια τοσα πολλα σιγα!!θα τα χασεις κ ουτε που θα το καταλαβεις.λογικο να ζηλευει ο κων/νος να δουμε τι μας περιμενει οταν με το καλο γεννηθουν τα μωρακια μας...

εγω αυριο εχω ραντεβου να κανονισουμε και τη β επιπεδου εχω ενα μηνα να παω οσο να ναι ενα αγχος το χω...εχω και το ραντεβου στο παιδων θα παρουμε τ αποτελεσματα να δουμε τι μας περιμενει κ απο κει.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Bonjour!!!

Σοφάκι εγω αργησα να ξυπνησω!!!:roll::roll::roll:

ήρθε η Βαλέρια στο κρεβάτι και χουζουρευαμε!

έχεις γιατρό αυριο??? τέλεια!!!

εγω την άλλη εβδομάδα!

εχω σπαστει τρομερα....έβγαλα χθες το βραδυ στο πάνω χείλος επιχειλιο έρπητα και νομίζω οτι δεν κάνει αν βάλω τίποτα πάνω...

έχει φουσκωσει και έχει πρηστεί σημερα...

και έλεγα να πάμε εκκλησία το απόγευμα...

πωπω όλοι θα με κοιτάνε!!!

αν και με τη Βαλ μαζί, που θα μιλάει όλη την ωρα, θα μας κοιτάνε έτσι κι αλλιώς!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

ο εοππυ σταματησε να πληρωνει τα μικροβιολογικά και τωρα οτι εξετασεις κάνουμε πρέπει να τις πληρωνουμε....ελπίζω να μη χρειαστει να κάνω συντομα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωχ ρε γμτ....

κόπηκε το ρευμα....

άντε να δούμε τι ώρα θα έρθει...

θα σβησω κι εγω τον υπολογιστη γιατι δε θυμαμαι πόσο κραταει το UPS...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι αν πας στο φαρμακειο εχει ειδικες αλοιφες για τον ερπη η και επιθεματα(εγω ειχα χρησιμοποιησει compeed)

α καλα αυτο με τον εοππυ ειναι για ν ατραβας τα μαλλια σου!!χειροτερα απ οτι ηταν τα κανανε!

ευτυχως ανεσταλλη η μη συνταγογραφηση φαρμακων κ ετσι πηγα κ εγραψα το εμβολιο γι ατην ελλη θα παμε το απογευμα να το κανουμε.

καλημερα αγγελικη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι αν πας στο φαρμακειο εχει ειδικες αλοιφες για τον ερπη η και επιθεματα(εγω ειχα χρησιμοποιησει compeed)

α καλα αυτο με τον εοππυ ειναι για ν ατραβας τα μαλλια σου!!χειροτερα απ οτι ηταν τα κανανε!

ευτυχως ανεσταλλη η μη συνταγογραφηση φαρμακων κ ετσι πηγα κ εγραψα το εμβολιο γι ατην ελλη θα παμε το απογευμα να το κανουμε.

καλημερα αγγελικη!

να'μαι κι εγώ!

βγαζω συχνά έρπη και έχω απ'όλα τα σκευασματα Σοφάκι αλλά τωρα με την εγκυμοσύνη δεν επιτρέπονται!!!

ειδικα η ζοβιραξ που εμενα τουλάχιστον με βοηθούσε αμεσα!

να δούμε τι θα γινει τωρα με τα γενόσημα...

οτι να'ναι μας έχουν κάνει ρε γμτ....

εμβολιάκι η έλλη ε?

εμεις θα κάνουμε 2 μαζί τον Μάιο!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μου διεφυγε τελειως αυτο με την εγκυμοσυνη σορρυ!ουτε τα επιθεματα επιτρεπονται?

καλα μη χεσω με τα γενοσημα...ειδικα στο παιδι δε το συζητω καν...κ ας τα πληρωσουμε απ τη τσεπη μας...οι αχρειοι:twisted:

θεωρησα καλη ευκαιρια να κανουμε τωρα το ενα που θα σταματησει το παιδικο και θα ναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να κολλησει καμαι ιωση(λεμε τωρα παλι την ακουσα να βηχει χθες λιγο:()...και το επομενο καλοκαιρακι...μιας που λεμε για εμβολια ξερει καμια υπαρχει προβλημα αν κανει οσο ειμαι εγκυος το εμβολιο της ανεμοβλογιας η ελλη?ειναι το επομενο στη σειρα...θα ρωτησω βεβαια και το γιατρο σημερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μου διεφυγε τελειως αυτο με την εγκυμοσυνη σορρυ!ουτε τα επιθεματα επιτρεπονται?

καλα μη χεσω με τα γενοσημα...ειδικα στο παιδι δε το συζητω καν...κ ας τα πληρωσουμε απ τη τσεπη μας...οι αχρειοι:twisted:

θεωρησα καλη ευκαιρια να κανουμε τωρα το ενα που θα σταματησει το παιδικο και θα ναι λιγοτερες οι πιθανοτητες να κολλησει καμαι ιωση(λεμε τωρα παλι την ακουσα να βηχει χθες λιγο:()...και το επομενο καλοκαιρακι...μιας που λεμε για εμβολια ξερει καμια υπαρχει προβλημα αν κανει οσο ειμαι εγκυος το εμβολιο της ανεμοβλογιας η ελλη?ειναι το επομενο στη σειρα...θα ρωτησω βεβαια και το γιατρο σημερα.

δεν ξερω για τα επιθεματα αν επιτρεπονται αλλά λέω να τα αποφυγω έτσι κι αλλιώς...

καλά εννοείται στο παιδί ούτε κατα διάνοια με τα γενόσημα...

δεν ξερω για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς τι γίνεται βρε Σοφάκι....

εγω συντομα θα ξέρω αν υπάρχει τωρα κενή θέση σε δημόσιο παιδικό για να τη στείλω απο τον άλλο μήνα!!!

αφού τα παέι καλά με το βρακάκι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλο Πάσχα κ καλη ανάσταση κοριτσάκια!!

Θα τα πούμε απο βδομάδα!!

Να προσέχετε!!!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση Λιάκι!!!

Να περάσετε τέλεια!!!

Φιλάκια!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

λιακι καλα να περασετε στις σερρες!καλη ανασταση και καλο πασχα!

μαρακι γυρισες?ολα καλα με τον αγγειολογο?

εμεις πηγαμε παιδιατρο χθες της εκανε το εμβολιο την εξεταση ευτυχως δεν εχει τιποτε λαιμος και αυτια καθαρα:D μου ειπε γι ατης ανεμοβλογιας αν εχω περασει δεν υπαρχει προβλημα αν οχι δε πρεπει να το κανει η ελλη οσο ειμαι εγκυος.εγω εχω περασει ειμαι σιγουρη παρολα αυτα δε θα της το κανω θα τ αφησω γι αργοτερα.

τωρα ετοιμαζομαι να παω παιδων να παρω τις εξετασεις της...αντε να δουμε.

εντωμεταξυ της πηρε η μανα μου χθες γυαλια ηλιου...ενω στο καταστημα ειχε δοκιμασει πολλα ζευγαρια και μονη της τα διαλεξε δε θελει ουτε να τα δει...μολις τα βλεπει κλαει και δε τα θελει...τι στο καλο επαθε μου λετε?ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι να το χει ξεπερασει:?

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...