Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοφ'τα μισα μισα...

και εμενα στην αρχη μου ειχε δωσει αναβραζοντα. οπως τα αγορασα ετσι τα πεταξα μολις τα ειδα. ε μετα μου εδωσε αυτα... μια χαρα ειναι δεν αναγουλιαζεις και δεν μυριζουν. ειναι και πολλα! εγω ακομα εχω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοφ'τα μισα μισα...

και εμενα στην αρχη μου ειχε δωσει αναβραζοντα. οπως τα αγορασα ετσι τα πεταξα μολις τα ειδα. ε μετα μου εδωσε αυτα... μια χαρα ειναι δεν αναγουλιαζεις και δεν μυριζουν. ειναι και πολλα! εγω ακομα εχω....

αναβραζον είχα πιει 2-3 φορές στη Βαλ....

τι τραβαγα μεχρι να καταφερω να το πιω όλο....

απαπαπαπαα.....

χίλα ευχαριστω συμπι!!!

θα πω του γιατρού να μου τα γραψει!!!

η άλλη στο φέις βρηκε ευκαιρία να μου προωθησει την εταιρεία πυο συνεργαζεται!!!

26 ευρω έχει το συμπληρωμα που μου πρότεινε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γυρισαμε κ εμεις!!πολυ ζεστη σημερα εσκασα!!

τελικα της πηρε 2 φορεματακια απο ενα στοκ mini raxevski ωραια ειναι παλι καλα να λεμε!(ναι σοφακι δε το συνηθιζει να της παιρνει δωρα γι αυτο εξεπλαγην) μας εδωσε και η πεθερα μου χρηματα και πηραμε και παπουτσια(παλι απο στοκ να ναι καλα τα κοριτσια απ το παρεντς που το υπεδειξαν) 2 ζευγαρια δικα της κ ενα δικο μου ολα μαζι 50ευρω!!(περασμενης σεζον καλοκαιρινα αλλα δε με νοιαζει ηταν και μαρκες)

σοφια δεν ηξερα οτι καταργηθηκαν τα χαπια που περναμε..επαθα ενα σοκ γιατι αυτα τα ειχα συνηθισει...τωρα κ εγω λογικα αυτα που εβαλε στο λινκ το μαρακι μας θα παρω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα!!!

Σοφάκι μεγεια τα ρουχαλάκιαα της Έλλης και τα παπουτσάκια σας μαμα και κόρη!!!

εμεις χθες πήγαμε στα γενέθλια της ανιψιάς!

περάσαμε τέλεια!!!

η Βαλ ξεσάλωσε με τα παιδάκια....ερωτευτηκε σφόδρα έναν 10χρονο (συμπι μη διαβάζεις!) και χόρεψε πολύ!!!

εμεις σκάσαμε απο το φαγητό και γελάσαμε πολύ!!!

σημερα βγηκαμε για καφεδάκι και κατσαμε και εξω για φαγητό....ωραια ηταν!

ξεφυγαμε λίγο!

πλακωσα τα καλαμαρακια και τα χταπόδια!

έφαγε και η Βαλ χταπόδι ξυδάτο! της άρεσε!

τωρα εχω βάλει τα τσουρέκια να φουσκωσουν και ο Θεός βοηθός....

άντε να δούμε τι θα βγει!

έχω έναν φοβο γιατι κάπως μου φάνηκε η μαγιά και ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

αυριο θα ξέρω αν πετυχαν!

πόσο βαριέμαι όμως την αναμονή!!!

κοριτσάκια που έχετε χαθεί, ξερετε εσείς ποιές ειστε, μπείτε να μας πείτε κανένα νέο!!!!

Φιλάκια!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδιτσες μου;; Χαθηκαααα τελείως!! Τι να πω;; Έτυχαν όλα μαζι και δεν έμπαινα ούτε να διαβάσω νέα!! Να πω συγνώμη;; Ξέρω είμαι αδικαιολόγητη.. Το σκεφτομουνα που κ που κ ντρέπομουνα!!!συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηη συγνωμηηηηηηηη συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

Αποθηλασα τελικα, πέρασα ένα μαρτύριο σχεδόν μια βδομάδα με πόνο κ εμετους απο το κωλοχαπι!! Στο καπάκι αρρώστια νέο η χρυσοβαλαντουλα κόλλησε απο τον μπαμπα.. Και μολις παει να γίνει καλα κόλλησω εγω κ το μπεμπε.. Ευτυχώς μόνο βήχα είχαμε ούτε μυτουλες ούτε πυρετο.. Απλα το μικρο δεν κοιμόταν καθόλου την μέρα γιατι μολις ξαπλωνε την έπιανε ο βήχας... Πήραμε μουκοσολβαν μια φορα την ημέρα μόνο 2 μιση μέλ.. Δεν κάνει περισσότερο μου λέει η παιδιάτρος... Ασε, έλειπε κ εξωτερικό, πάντα τέτοιες στιγμές μας πιάνει κάτι!!!

Θα σας διαβάσω το μεσημέρι για να μπορέσω να μάθω νέακια σας!!

Φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

Τετάρτη φεύγω Σέρρες ξημερώματα...

Θα πάω και εγω σήμερα για παπουτσακια στα μικρα μου, φορεματακια πήρα απο αλλουετε τα ίδια κ για τα δυο,,,θα βουλευτών κ με τα χειμερινά γιατι Σέρρες έχει πολυ κρύο!!

Αααααα έχω χάσει 5 σχεδόν κιλα για να φτάσω στα πολυ λίγα μου θέλω αλλα τρία.. Πήγα πήρα κ ένα τζιν( πανάκριβο) δεν με χωράει τώρα αλλα στόχος μου είναι να μπω... Με τα λεφτα που έδωσα δεν νομίζω να μην δεν χάσω κ τα υπόλοιπα κιλα χαχα!!!!

Σας αγαπω πολυυυυυυυυυυ ζουζουνες... Τώρα θα πείτε καλα καλα.. Έτσι αγαπάνε;; Με το να εξαφανίζονται;;;; Σορρυυυυυτυ

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα κ απο μενα και καλη εβδομαδα!

σοφακι ωραια βγηκαν τα τσουρεκια?

λιακι πολυ χαρηκα που εγραψες!!ειναι καλα τα κοριτσια σου τωρα?μπραβο και γι ατα κιλα μια χαρα τα καταφερες!καλα να περασετε στις σερρες!

για το στοκ της ρακσεβσκι ειναι στο περιστερι αλλα δε θυμαμαι την οδο και το νουμερο...δεν εχω και τη σακουλα...θα μιλησω με τον πεθερο μου και θα στο γραψω αργοτερα.κ εμεις σ αγαπαμε πολυ και θελουμε να μας γραφεις νεα!!

μαρακι σημερα δεν εχεις β επιπεδου?καλα αποτελεσματα περιμενουμε νεα!

εμεις καλα σκ ολο βολτες σημερα μας τα χαλασε λιγο ο καιρος εβγαλε και ψυχρα ελπιζω μεχρι το πασχα να χει φτιαξει παλι.

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

lia το κοιταξα στο ιντερνετ η οδος ειναι σφακιων 50 περιστερι!

εχει αρκετα ρουχαλακια τα περισσοτερα ομως ηταν μικρα νουμερα η πολυ μεγαλα...για 2-3 που κοιταζα εγω δεν ειχε μεγαλη ποικιλια.απεναντι ακριβως εχει και στοκ με γυναικεια;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

μαυρα ματια κάναμε Λιάκι!!!

δεν πειράζει όμως!!! τι να κάνουμε!!!

περαστικά σας μωρέ....

μεγεια και το τζινάκι!!! άντε το συντομότερο να το φορέσεις!!!

Σοφάκι μια χαρα τα τσουρέκια μου παρα τα κάποια λάθη που έκανα!!!

σιγουρα θα τα ξαναφτιαξω!!!

αν και προηγούνται τα κουλούρια μια και την πρωτη δόση την τσακίσαμε!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Έχει το Μαρακι β επιπέδου σήμερα,;;;

Μαρακιιι όλα καλα να πανε.. Φανταζεασαι να σου που κορίτσι;;; Χαχαχα!!

Σοφία ευχαριστώ πολυ.. Αλλα μάλλον δεν βολεύει να πάω περιστέρι.. Θα πάω εδω βεικου στα Barbie να πάρω την βαφτηστικια μου ένα φορεματακια παραγγελία κ να δώ αν έχει καμπαρντινουλες για την χρυσοβαλαντουλα .. Παπούτσια θα δώ στα λέλυ κελυ αν έχει κανένα καλο αλλιώς θα προτίμησω ένα εδω της γειτονιάς.. Τι να της πάρω; Πεδιλοοοο;; Θα φενεται άσχημα με καλσον;;ασε που έχουμε κ την τρέλα να μην φοραμεεεε εύκολα καινούργια παπούτσια κ ρούχα.. Πολυ κλαμΑ.. Αθλητικά κ ένα μποτακιιιι ροζ φοράει, έχει κολλήσει με αυτα..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

σοφακι χρυσοχερα μπραβο γι ατα τσουρεκια!καλοφαγωτα!

λιακι τωρα που καλοκαιριαζει πεδιλακια ν ατης παρεις θα μεινουν και γι αργοτερα!η μπαλαρινες!κ εγω της τα φοραω καμια φορα με καλτσες δεν εγινε τιποτε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...