Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είμαι πολύ χαρούμενη!!!

το κοριτσι μου έκανε κακά στη λεκάνη πριν λίγο και το βρακακι που εχουμε βάλει απο το πρωί είναι πεντακαθαρο!!!

το απόγευμα θα την πάω τζαμπο να της πάρω κάτι για να το δει ακομα πιο θετικά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είμαι πολύ χαρούμενη!!!

το κοριτσι μου έκανε κακά στη λεκάνη πριν λίγο και το βρακακι που εχουμε βάλει απο το πρωί είναι πεντακαθαρο!!!

το απόγευμα θα την πάω τζαμπο να της πάρω κάτι για να το δει ακομα πιο θετικά!!!

μπραβο αστερια μου! μπραβο και στις δυο σας!!!!!!!!!!!!

μπραβο στη βαλ!!

αχ μ αυτες τις μειωσεις....και στους δικους μου κοψανε πολλα...ειδικα στη μανα μου(δημοσιο) που μπηκε στο ενιαο μισθολογιο χαλια...εγω ακομα δε ξερω...τωρα περνω καποια απ το ικα και καποια απ τον εργοδοτη...σιγουρα εχεουν γινει μειωσεις και σε μας...θα δειξει οταν γυρισω και πληρωθω για το μαιο.

μολις εφαγα κ νιωθω χαλια...παω να πλυνω παλι τα δοντι αμου αμαν πια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα...

δεν εχω καμια διαθεση...

ειμαι με διημερο πονοκεφαλο τον οποιο εχω περιορισει λογω του οτι ηπια ντεπον στις 6,30 το πρωι...

ο μικρος με εχει πεθανει στην γκρινια και δεν αντεχω αλλο... ολο του φωναζω και μαλιστα εχθες το βραδυ εφαγε και μια ξυλια στο μπρατσο. μετα από αυτο φωναζε "το χερι μου το χερι μου". οταν συμβαινει αυτο πιο πολυ στεναχωριεμαι εγω παρα αυτος... δε μπορω ομως αλλο. εχθες μεχρι τις 11 το βραδυ συμμαζευα το σπιτι για να μην το βρουμε αχουρι επιστρεφοντας από αθηνα. ειχα λοιπον το Κων/νο ταυτοχρονα να χαλαει και να γκρινιαζει. σπασαν τα νευρα μου. σημερα το πρωι από τις 6.30 γκρινιαζε. "μου επεσε το μαξιλαρι πιασ'το μου""που ειναι ο φεγγαρακος μου;" που ειναι το πανακι μου;" γιατι εβαλες το μαξιλαρι πανω στο κεφαλι σου;" "δωσ'το μου δικο μου ειναι" και ΟΛΑ αυτα πρωι πρωι βρε κοριτσια... λαλησα και εχω και 4ωρο ταξιδι με οδηγηση μπροστα μου. στις 8.30 που χτυπησε η μανα μου το κουδουνι δεν ακουσα τιποτα. καλα που της εχω δωσει κλειδια για αυτες τις περιπτωσεις!

δεν την παλευω αληθεια, ειμαι κουρελι!

Καλημερεςςςςςς!!!!!

τι κάνετε κοριτσάκια μου???

συννεφιά σήμερα!

εμείς χθες πήγαμε τζάμπο γιατι ήθελε η αδερφη μου να της πάρω κάτι πραγματα για το πάρτυ της ανιψιάς μεθαυριο...

και για να παρουμε και δωράκι στη Βαλ φυσικά που έκανε κακά στη λεκάνη!

της φόρεσα πάνα για να πάμε εννοείται ωστόσο όταν γυρισαμε ήταν στεγνη και μου ζητησε να κάνει τσίσα στο σπίτι!

καλά πάμε θαρρω!:D:D:D

Καθως πηγαιναμε τζαμπο,περνουσαμε με το αμαξι απο τη μαρίνα...ήταν αραγμένα τα σκάφη λοιπόν, εντοπίζει η Βαλ το μεγαλύτερο και τι με ρωτάει??????

"μαμά θα μας αφήσει ο κύριος ψαράς να μπούμε στη βακούλα του???"

αχ το παιδί μου θέλει το σκάφος του Αμπράμοβιτς για να καταλάβει οτι είναι σκάφος....τα άλλα τα βλέπει βαρκούλες!!! χαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue:

καλά έκανα και μια πλάκα σε μια γνωστη μας που συναντησαμε στα τζάμπο...που αν κρινω απο την αντιδραση της, θα την κάνω σε όλους όσους μου κάνουν την ίδια ερωτηση!!!

μιλούσε λοιπόν η γνωστη μας με τη Βαλέρια...

κάποια στιγμή κοιτάει την κοιλιά μου και με ρωτάει:

"είσαι πάλι έγκυος???"

και της απαντάω εγώ:

"όχι!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

κοκκάλωσε η κοπέλα!!! σου λέει πάχυνε το κορίτσι και την προσέβαλλα!!!

πολύ αστείο μου φανηκε!!!

μόλις της είπα οτι ναι ειμαι, μου λέει:

"ουφ τι μου έκανες!!!! ντράπηκα καλέ!!!"

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα...

δεν εχω καμια διαθεση...

ειμαι με διημερο πονοκεφαλο τον οποιο εχω περιορισει λογω του οτι ηπια ντεπον στις 6,30 το πρωι...

ο μικρος με εχει πεθανει στην γκρινια και δεν αντεχω αλλο... ολο του φωναζω και μαλιστα εχθες το βραδυ εφαγε και μια ξυλια στο μπρατσο. μετα από αυτο φωναζε "το χερι μου το χερι μου". οταν συμβαινει αυτο πιο πολυ στεναχωριεμαι εγω παρα αυτος... δε μπορω ομως αλλο. εχθες μεχρι τις 11 το βραδυ συμμαζευα το σπιτι για να μην το βρουμε αχουρι επιστρεφοντας από αθηνα. ειχα λοιπον το Κων/νο ταυτοχρονα να χαλαει και να γκρινιαζει. σπασαν τα νευρα μου. σημερα το πρωι από τις 6.30 γκρινιαζε. "μου επεσε το μαξιλαρι πιασ'το μου""που ειναι ο φεγγαρακος μου;" που ειναι το πανακι μου;" γιατι εβαλες το μαξιλαρι πανω στο κεφαλι σου;" "δωσ'το μου δικο μου ειναι" και ΟΛΑ αυτα πρωι πρωι βρε κοριτσια... λαλησα και εχω και 4ωρο ταξιδι με οδηγηση μπροστα μου. στις 8.30 που χτυπησε η μανα μου το κουδουνι δεν ακουσα τιποτα. καλα που της εχω δωσει κλειδια για αυτες τις περιπτωσεις!

δεν την παλευω αληθεια, ειμαι κουρελι!

ωχ βρε συμπι μου....κουράγιο....

σκέψου οτι θα πας Αθηνα και θα εχεις βοηθεια με το μικρό....

άστον λίγο σε παπουδογιαγιάδες και βγες καμια βολτίτσα με την αδερφούλα σου να ξεσκάσεις...

πίες ένα καφεδάκι τωρα να στανιάρεις...φαε και κάτι....κι αν δεν έχεις πολλη΄δουλειά χαλάρωσε με λίγη μουσικούλα να σου φτιάξει η διάθεση...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

παππουδογιαγιαδες; αααα καλο! εχθες τους ειχα στο σπιτι! κατεβηκαν στο χωριο για Πασχα. μονη μου θα βγαζω παλι το φιδι από την τρυπα στην Αθηνα. ευτυχως θα ειμαι με τον Α αλλα θα δειξει αν θα μπορεσει να με βοηθησει γιατι τις πιο πολλες φορες δεν τον αφηνει ο μικρος :cry:

του λεω εχθες:

"εισαι γκρινιαρης και δεν θα σε θελουν οι γυναικες. στις γυναικες δεν αρεσουν οι γκρινιαρηδες"

"ναι... μονο οι γιαγιαδες και εσυ"

κοινως: μονο οι γιαγιαδες μου θα με θελουνε και εσυ!

"το ζητουμενο δεν ειναι να σε θλεω εγω του λεω. ειναι να σε θελει και καμια αλλη"!

θα το σκοτωσω!!!!!!!!!!!

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι μου περαστικα και κουραγιο...ισως ξυπνησε στραβα ο κων/νος σημερα ελπιζω να φτιαξει η διαθεση του -και η δικια σου καθως προχωρα η μερα!καλο ταξιδι κιολας εχει υπεροχη μερα εδω!

σοφακι μια χαρα τα πατε με τη βαλ!κ εμενα ξυπνησε παλι με στεγνη πανα η δικια μου αντε να βγαλουμε τον υπνοσακο και να ξεκινησουμε να δουμε τι θα γινει.

σημερα θα κατεβουμε στα πεθερικα μου για φαγητο...ειπε κ ο πεθερος μου να παρει ρουχα στην ελλη για το πασχα(καλα αν δε το δω να συμβαινει δε το πιστευω:?) οποτε δε πηγε σταθμο κ την εχω εδω μαζι μου...εφυγε ο αντωνης να παει στο ικα και πλανταξε...που παει ο μπαμπας μου θα κλαιω θελω το μπαμπα μου...καταλαβαινετε..την αφησα κ εγω ν αζησει το "δραμα" του αποχωρισμου απ το μπαμπα κ τωρα παιζει ησυχη.το οιδιποδοιο σ ολο του το μεγαλειο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εγω παω να βαλω βενζινη να ειμαι ετοιμη... δεν εχω και λεφτα ρε γμτ να ξεσκιστω στο shopping therapy να ισιωσω! καλημερα Σοφακι μου! αααχχχχχ μακαρι να εκανε και ο Κων/νος ετσι για τον πατερα του!

παππουδογιαγιαδες; αααα καλο! εχθες τους ειχα στο σπιτι! κατεβηκαν στο χωριο για Πασχα. μονη μου θα βγαζω παλι το φιδι από την τρυπα στην Αθηνα. ευτυχως θα ειμαι με τον Α αλλα θα δειξει αν θα μπορεσει να με βοηθησει γιατι τις πιο πολλες φορες δεν τον αφηνει ο μικρος :cry:

του λεω εχθες:

"εισαι γκρινιαρης και δεν θα σε θελουν οι γυναικες. στις γυναικες δεν αρεσουν οι γκρινιαρηδες"

"ναι... μονο οι γιαγιαδες και εσυ"

κοινως: μονο οι γιαγιαδες μου θα με θελουνε και εσυ!

"το ζητουμενο δεν ειναι να σε θλεω εγω του λεω. ειναι να σε θελει και καμια αλλη"!

θα το σκοτωσω!!!!!!!!!!!

ωχ γκαντεμιά....

δεν πειράζει....έστω και λίγο να τον κρατησει ο Άρης καλά θα είναι πιστευω...

θα τον στρωσει η Βαλ συμπι!!!! μην ανησυχεις!!!

ή στη χειρότερη θα ενώσουν τις γκρίνιες τους!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι μου περαστικα και κουραγιο...ισως ξυπνησε στραβα ο κων/νος σημερα ελπιζω να φτιαξει η διαθεση του -και η δικια σου καθως προχωρα η μερα!καλο ταξιδι κιολας εχει υπεροχη μερα εδω!

σοφακι μια χαρα τα πατε με τη βαλ!κ εμενα ξυπνησε παλι με στεγνη πανα η δικια μου αντε να βγαλουμε τον υπνοσακο και να ξεκινησουμε να δουμε τι θα γινει.

σημερα θα κατεβουμε στα πεθερικα μου για φαγητο...ειπε κ ο πεθερος μου να παρει ρουχα στην ελλη για το πασχα(καλα αν δε το δω να συμβαινει δε το πιστευω:?) οποτε δε πηγε σταθμο κ την εχω εδω μαζι μου...εφυγε ο αντωνης να παει στο ικα και πλανταξε...που παει ο μπαμπας μου θα κλαιω θελω το μπαμπα μου...καταλαβαινετε..την αφησα κ εγω ν αζησει το "δραμα" του αποχωρισμου απ το μπαμπα κ τωρα παιζει ησυχη.το οιδιποδοιο σ ολο του το μεγαλειο!!

α φοράτε υπνόσακο Σοφάκι ε?

εγω ευτυχως που δεν τον χρυσοπληρωσαα γιατι ενω στην αρχη τον φορούσε μια χαρα, μετα τον ξεκούμπωνε και την έβρισκα γυμνη και παγωμένη στο κρεβάτι!

ο πεθερός σου δεν τα συνηθιζει τα δωράκια γιαυτό σου κάνει εντυπωση???

ε μα οι κόρες με τον μπαμπά έχουν ένα κάτι!!!

η Βαλ δεν το έχει τόσο βεβαια αλλά κάτι γίνεται!!!:tongue:

εγω παω να βαλω βενζινη να ειμαι ετοιμη... δεν εχω και λεφτα ρε γμτ να ξεσκιστω στο shopping therapy να ισιωσω! καλημερα Σοφακι μου! αααχχχχχ μακαρι να εκανε και ο Κων/νος ετσι για τον πατερα του!

εγω πάλι βαριέμαι ελεεινά τα ψωνια...

και δεν έχω ούτε ρούχα να φορέσω αλλά ούτε λεφτά να ψωνίσω!!!

χαχαχααχαχαχα!!!

με τις φόρμες κυκλοφορώ αποκλειστικά!!!

έχω μια μαυρη, μια γκρι και μια μπλε και τις φοράω εναλλάξ!!!

α και ένα φορεματακι που το φόρεσα την 25η Μαρτίου!!!

τέλεια ε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

συμπι σος!!!

αν μπορέσεις να κοιταξεις ποιά χάπια έπαιρνες ασβεστιο γιατι αυτό που έπαιρνα εγω και το Σοφάκι, έχει καταργηθεί!!!

δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω μασώμενο ή αναβράζον!!!

μπλιαχχχχχχχ!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα ειδες; τα μεγαλα πνευματα παιδι μου!

ε βέβαια!!!

πάντως τεράστια είναι αυτα εεε???

σαν υπόθετα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...