Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΟΥΦ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.....εχω πήξει στη δουλειά και τις υποχρεώσεις τις τελευταίες μέρες ρε κορίτσια...και πάλι από αύριο όλο στους δρόμους θα τη βγάλω, έχω δικαστήριο Αθήνα και Παρασκευή πάλι εξωτερικές και ΣΚ της μουρλής...Άντε να δούμε πότε θα μπαίνω...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

τι καλη δηλαδη; λεμε τωρα!

μαυρη μαυριλα εδω με βροχουλα.. με αναμμενα φωτα ειμαστε μεσα σε σπιτια- γραφεια. εγω κοιμηθηκα ασχημα, ο μικρος παραμιλαγε, εκλαιγε, ξεσκεπαζοταν, δραμα. το αποτελεσμα ηταν να σηκωθω για αλλη μια μερα με πονοκεφαλο και ταση για εμετο. επισης εχω τσακισει ενα κρουασαν με σοκολατα και σκεφτομαι πολύ σοβαρα να τσακισω αλλο ενα! μαλλον θα το κανω γιατι δεν μπορω να πιεζομαι :tongue:

εσεις πως ειστε;

Καλημερες!!!

αχ κουρασμένη ειμαι σημερα!!!

έφτιαξα χθες τα κουλουράκια μου μαζί με τη Βαλέρια!

ωραια βγηκαν πάντως!!!

τα έκανα βέβαια εν γνωσει μου λίγο πιο μεγάλα απο οτι τα προτιμω γιατι αν τα έκανα στο μεγεθος που θέλω ακόμα θα έψηνα!

βγηκαν καμια 100αριά κουλουράκια πάντως!

την Κυριακή λεω να κάνω απόπειρα για τσουρέκια!

άντε να δούμε....

ο λαιμός μου με ενοχλεί τα μάλα....ειδικά το βραδυ που πεφτω για ύπνο...

ελπίζω να τη σκαπουλάρω....μην είμαι άρρωστη πασχαλιάτικα...

θέλω να πάω και τη Βαλ στην εκκλησία αλλά που να την παώ την πολυλογού??????

θα θέλει αν της αναλύω ακριβώς τι λέει ο παπάς, μετα να της ερξηγησω όλες τις αγιογραφίες και εμτα θα σχολιάζει τον κόσμο!

"Γιατι η κυρία φοράει ζακέτα???"

"γεια σου παιδάκι!!! τι κάνεις???"

"ο κύριος θα μας δωσει κεράκι???"

απαπαπαπαπα....λες και το βλέπω μπροστά μου!!!

και ήθελα να πάμε φέτος στον επιτάφιο σε ένα μοναστηρι που έχει πολυ κατανυκτικη ατμόσφαιρα αλλά θα τους τη χαλάσει η Βαλ!:tongue::tongue::tongue:

τις πηραμε τις εξετασεις...τα αντισωματα για κοιλιοκακη αρνητικα ,η σωματομεδινη στα φυσιολογικα αλλα χαμηλη...με φτ 44-179 εχει 58...αλλα παει αναλογα με την ηλικια.αυτες οι φ.τ ειναι απο 13 μηνων-3 χρονων..οπως το καταλαβαινω εγω εφοσον κοντευει τα 3 δε θα πρεπε να εχει πανω απο 100?το περιμενα οτι θα ναι χαμηλη...για να δουμε τι θα δειξει και η αυξητικη.

εμεις φαγαμε αρακα με κοτοπουλο στη μαμα μου...και το σκεφτομουν χθες:P

ειμαστε στο αυτοκινητο και γυρναμε σπιτι....σε καποια φαση μου λεει η ελλη

μαμα κοιτα εδω!(εξω απ το παραθυρο εδειχνε)

τι να δω κοριτσι μου?

ενας μαλακας!!

εσκασα στα γελια βεβαια...μας εχει ακουσει πολλες φορες να το λεμε ρε γμτ...

δε νομίζω οτι παέι όπως το σκέφτεσαι με την τιμή της σωματομεδίνης Σοφάκι...εφόσον δηλαδή είναι μέσα στα φυσιολογικά δεν παίζει πρόβλημα...

γιατι και η Βαλ εχει πχ φεριτινη 25 αλλά θα μπορούσε να έχει και 150...δε σημαινει κατι οτι ειναι στα χαμηλα επίπεδα αφού όμως είναι εντός ορίων...

ετσι πιστευω εγω δηλαδή!

μπράβο στην Έλλη!!!

έχει ταλέντο που θα της φανεί χρησιμο στο μέλλον!!!

αφού ξεχωρίζει τους μαλ@κες και μέσα απο το αμάξι, δε θα μπλέξει στη ζωητ ης με κανέναν τέτοιο!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

κατα τα άλλα είναι σφουγγάρια και οτι ακούνε το λένε....

εμένα η Βαλ αμα τσαντιστεί, πχ χθες λέει:

"που πήγε η Μπάμπι μου μαμώτο???"

τα νευρα μου!!!!!

αλλά αυτα ακούει αυτα λέει...δε φταίει το παιδί!

Αμ εγώ που το κάνω αυτό και χωρίς να είμαι έγκυος????

Και μου αρέσουν ΚΑΙ τα πικάντικα...δε με πιάνεις πουθενά δηλαδή να πω "δε θα πάρω"...

Μαρτύριο....

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΑΑΑ!ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΤΑ ΕΜΟΤΙΚΟΟΟΟΝΣ...Δεν έχει τίποτα δεξιά...

το φαγητο είναι απόλαυση Στέβη μου!!!

οπότε γιατι σκάς?????;)

τα εμοτικονς προφανως δε σου εμφανιζονται γιατι δεν το έχεις ρυθμίσει...

πήγαινε στον Πίνακα ελέγχου εκεί που γραφει Επεξεργασία επιλογών αν θυμάμαι καλά και κάπου επιλέγεις Επεξεργαστη κειμένου....πάτα τη Βελτιωμενη έκδοση.

κουράγιο με τη δουλειά....

εγω σε ζηλεύω πάντως!

θα ήθελα να έχω κι εγω κάτι να κάνω...

και δεν πιάνουν και τα χέρια μου βρε παιδί μου να αρχιζα να κάνω κάτι δημιουργικό!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

τι καλη δηλαδη; λεμε τωρα!

μαυρη μαυριλα εδω με βροχουλα.. με αναμμενα φωτα ειμαστε μεσα σε σπιτια- γραφεια. εγω κοιμηθηκα ασχημα, ο μικρος παραμιλαγε, εκλαιγε, ξεσκεπαζοταν, δραμα. το αποτελεσμα ηταν να σηκωθω για αλλη μια μερα με πονοκεφαλο και ταση για εμετο. επισης εχω τσακισει ενα κρουασαν με σοκολατα και σκεφτομαι πολύ σοβαρα να τσακισω αλλο ενα! μαλλον θα το κανω γιατι δεν μπορω να πιεζομαι :tongue:

εσεις πως ειστε;

κι εδω για βροχούλα το πάει....

φάε το κρουασάν σου συμπι....μην καταπιέζεσαι...

τι είχε μωρε ο Κων/νος???

μήπως τον ενοχλούσε κάτι??

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

εδω ευτυχως εχει λιακαδα αν και πριν λιγο ψιχαλιζε..

αχ σοφακι μ εκανες και γελασα(για το σκηνικο με την ελλη) δε το ειχα σκεφτει αυτο!!μακαρι να μπορει να ξεχωριζει απο τωρα καποια πραγματα!

για τις εξετασεις μαλλον ετσι ειναι οπως το λες εσυ αλλα εγω ως συνηθως αγχωνομαι:)

μπραβο και για τα κουλουρακια εγω να πω την αληθεια βαριεμαι...

οσο για τη δουλεια δε ξερω πως νιωθω...απ τη μια θελω να γυρισω γιατι μ αρεσει αυτο που κανω κ απ την αλλη-κακα τα ψεματα-εχω βολευτει με το να καθομαι σπιτι και να μη κανω τιποτε η να βολταρω απο δω κ απο κει.οπως και να χει θα επιστρεψω στις 18 του μηνα.

μαρακι εννοειται να τσακισεις το κρουασαν μη μου πεις οτι ακομα το σκεφτεσαι?εγω με το που ξυπνησα εφαγα μισο τσουρεκι παλι-το υπολοιπο το φυλαω γι τ απογευμα:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!!

εδω ευτυχως εχει λιακαδα αν και πριν λιγο ψιχαλιζε..

αχ σοφακι μ εκανες και γελασα(για το σκηνικο με την ελλη) δε το ειχα σκεφτει αυτο!!μακαρι να μπορει να ξεχωριζει απο τωρα καποια πραγματα!

για τις εξετασεις μαλλον ετσι ειναι οπως το λες εσυ αλλα εγω ως συνηθως αγχωνομαι:)

μπραβο και για τα κουλουρακια εγω να πω την αληθεια βαριεμαι...

οσο για τη δουλεια δε ξερω πως νιωθω...απ τη μια θελω να γυρισω γιατι μ αρεσει αυτο που κανω κ απ την αλλη-κακα τα ψεματα-εχω βολευτει με το να καθομαι σπιτι και να μη κανω τιποτε η να βολταρω απο δω κ απο κει.οπως και να χει θα επιστρεψω στις 18 του μηνα.

μαρακι εννοειται να τσακισεις το κρουασαν μη μου πεις οτι ακομα το σκεφτεσαι?εγω με το που ξυπνησα εφαγα μισο τσουρεκι παλι-το υπολοιπο το φυλαω γι τ απογευμα:D

μην αγχωνεσαι βρε!!!

και την άλλη εβδομάδα θα δεις, πάλι όλα καλά θα είναι!!!

άντε να δω μετα τι θα βρεις για να αγχωνεσαι!:tongue::tongue::tongue:

εγω κάθομαι εδω και 2,5 χρόνια Σοφάκι....

και πίστεψε με δεν παλευεται το θέμα εύκολα...

ευτυχως στις αρχες δούλευα απο το σπίτι κι ετσι έκανα κάτι διαφορετικό...μετα όμως που δεν είχαν πολλή δουλειά στο γραφείο και σταματησαν να μου δίνουν....την άκουσα...

και ακόμα δηλαδή....και όπως πάνε τα πράγματα άλλος τόσος καιρός θα περάσει μέχρι να μπορέσω να ψάξω για δουλειά...

να ξεπεταχτεί και το 2ο, να παέι παιδικό και μετά οτι κάνω...

που το πιθανότερο είναι να αναλάβω τις εξωτερικές δουλειές του άντρα μου....εφορίες, τράπεζες,ΙΚΑ,κλπ...

αν και σκεφτόμαστε τότε να ανοίξει δικό του γραφείο επίσημα οπότε να με παρει υπάλληλο!!:D

τεσπα....ας μην το συζηταω γιατι στεναχωριέμαι...

εμένα τα γλυκά δε μου κάνουν κλικ βρε παιδί μου...

βεβαια σε αυτη τη φάση ούτε και τα αλμυρά...

γενικά τρωω επειδη πεινάω...

ειναι περιέργα το στομάχι μου...

μου εδωσε κάτι χάπια ο γιατρός...

εννοείται οτι δε θα τα πάρω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μην αγχωνεσαι βρε!!!

και την άλλη εβδομάδα θα δεις, πάλι όλα καλά θα είναι!!!

άντε να δω μετα τι θα βρεις για να αγχωνεσαι!:tongue::tongue::tongue:

εγω κάθομαι εδω και 2,5 χρόνια Σοφάκι....

και πίστεψε με δεν παλευεται το θέμα εύκολα...

ευτυχως στις αρχες δούλευα απο το σπίτι κι ετσι έκανα κάτι διαφορετικό...μετα όμως που δεν είχαν πολλή δουλειά στο γραφείο και σταματησαν να μου δίνουν....την άκουσα...

και ακόμα δηλαδή....και όπως πάνε τα πράγματα άλλος τόσος καιρός θα περάσει μέχρι να μπορέσω να ψάξω για δουλειά...

να ξεπεταχτεί και το 2ο, να παέι παιδικό και μετά οτι κάνω...

που το πιθανότερο είναι να αναλάβω τις εξωτερικές δουλειές του άντρα μου....εφορίες, τράπεζες,ΙΚΑ,κλπ...

αν και σκεφτόμαστε τότε να ανοίξει δικό του γραφείο επίσημα οπότε να με παρει υπάλληλο!!:D

τεσπα....ας μην το συζηταω γιατι στεναχωριέμαι...

εμένα τα γλυκά δε μου κάνουν κλικ βρε παιδί μου...

βεβαια σε αυτη τη φάση ούτε και τα αλμυρά...

γενικά τρωω επειδη πεινάω...

ειναι περιέργα το στομάχι μου...

μου εδωσε κάτι χάπια ο γιατρός...

εννοείται οτι δε θα τα πάρω!!!

λες να μη βρω κατι αλλο για να αγχωθω?:tongue:ολο και κατι θα υπαρχει:tongue:

καταλαβαινω αυτο που λες...δεν ειναι και οτι καλυτερο να καθεσαι σπιτι και να μην εχειςκατι ν ασχοληθεις να νιωσεις οτι προσφερεις...περνας βεβαια πολυτιμο χρονο με το παιδι σου:D εφοσον υπαρχει η προοπτικη για δουλεια αργοτερα απολαυσε αυτο το χρονο και μη στενοχωριεσαι;)

τι χαπια σου εδωσε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

λες να μη βρω κατι αλλο για να αγχωθω?:tongue:ολο και κατι θα υπαρχει:tongue:

καταλαβαινω αυτο που λες...δεν ειναι και οτι καλυτερο να καθεσαι σπιτι και να μην εχειςκατι ν ασχοληθεις να νιωσεις οτι προσφερεις...περνας βεβαια πολυτιμο χρονο με το παιδι σου:D εφοσον υπαρχει η προοπτικη για δουλεια αργοτερα απολαυσε αυτο το χρονο και μη στενοχωριεσαι;)

τι χαπια σου εδωσε?

ε καλά!!! το ξέρω!!!

εσυ και η σύμπι μου πάντα θα βρίσκετε κάτι να αγχωθείτε!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

δομπεριδόνη μου έδωσε ο γιατρός για το στομάχι...

τωρα σου λέω τη δραστική ουσία γιατι δε θυμάμαι το όνομα τους!!!

καλά δεν παίζει να τα παρω!!!

εγω με το ζόρι πίνω ντεπόν!!!

εφόσν με λίγη κοκα κολα την παλεύω, φάρμακα δεν παίρνω!!!

φυσικά και το απολαμβάνω που μεγαλωσα τη Βαλ και θα μεγαλώσω και το 2ο μόνη μου και όπως ακριβως θέλω εγω αλλά μου λείπει η δημιοργικότητα της δουλειάς...

τεσπαα...ευτυχως έχω και το ίντερνετ και ξεχνιέμαι!!!

έχω καταντησει διδάκτωρ διαδικτυακών αγορών!!!

δε μπορείς να φανταστείς πόσοι με καλούν στο σπίτι τους για να τους εξηγω!!!

μέχρι και στην εφορία έχω πάει!!!

οι εφοριακίνες με έχουν θεά!!!

ειδικά απο τότε που βρηκα σε μια τα συμπληρωματα διατροφής που επαιρνε απο το φαρμακείο 250 ευρω φιλική τιμή:shock:, απο εξωτερικό 50 ευρώ, έγινα διάσημη!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

βεβαια υπάρχουν και οι ενοχλητικοί σε αυτόν τον τομέα που αρνούνται να μάθουν πως γίνονται αυτά και έχουν την απαίτηση να κάθομαι εγω να τους κάνω παραγγελίες,κλπ...αλλά αυτούς τους έχω απο μακριά πλεόν!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α Σοφάκι ήθελα να σε ρωτησω....

απο προχθές ξεκίνησα στη Βαλ να κόψουμε την πάνα...

καλά τα πάει αν εξαιρέσεις που της ξεφευγει καμία σταγονίτσα μέχρι να πάμε στη λεκάνη....

αλλά κακά δεν κάνει με τίποτα!!!

ή που δε θα κάνει καθόλου ή που θα τα κάνει πάνω της...

τεσπα...θα τη βρούμε την άκρη...

τα ατυχηματακια με τις σταγονίτσες πότε περίπου θα τα σταματησει???

ή εσείς δεν είχατε?

καλά μεσημέρι-βραδυ στον ύπνο εννοείται οτι φοράει πανα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α Σοφάκι ήθελα να σε ρωτησω....

απο προχθές ξεκίνησα στη Βαλ να κόψουμε την πάνα...

καλά τα πάει αν εξαιρέσεις που της ξεφευγει καμία σταγονίτσα μέχρι να πάμε στη λεκάνη....

αλλά κακά δεν κάνει με τίποτα!!!

ή που δε θα κάνει καθόλου ή που θα τα κάνει πάνω της...

τεσπα...θα τη βρούμε την άκρη...

τα ατυχηματακια με τις σταγονίτσες πότε περίπου θα τα σταματησει???

ή εσείς δεν είχατε?

καλά μεσημέρι-βραδυ στον ύπνο εννοείται οτι φοράει πανα!

δομπεριδονη εχω διαβασει οτι δινουν στον επαναγαλακτισμο...ασχετο μαλλον!αφου τα καατφερνεις χωρις φαρμακα μια χαρα!

ατυχηματακια θα εχετε φυσιολογικο ειναι...μεχρι ποτε δε ξερω...εξαρταται απ τη βαλ..εμεις ειχαμε αρκετα για 3-4 μηνες...στην αρχη περισσοτερα προς το τελος ελαχιστα.ακομα και τωρα αν ξεχαστει με το παιχνιδι καμια φορα μπορει να τις φυγουν σταγονιτσες...σπανιο μεν αλλα συμβαινει.

τωρα για τα κακα αν δε θελει να τα κανει στο γιογιο η στη λεκανη αστην...ας τα κανει στη πανα...μη γινει και δυσκοιλια...οταν νιωσει ετοιμη θα σου ζητησει να τη βγαλει.

αφου τα πατε τοσο καλα με τα τσισα συνεχισε...το να της φευγουν σταγονιτσες δεν ειναι τιποτε...

εγω με τη βραδυνη δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω...υπαρχουν μερες που ξυπναει στεγνη κ αλλες οχι...και πινει γαλα πριν κοιμηθει...μαλλον πρεπει να της το κοψω πρωτα το βραδινο γαλα και μετα ν ατης βγαλω τη πανα...τη κακομαθε ο αντρας μου...εγω της εδινα παντα γιαουρτι για βραδινο...αλλα επειδη εκεινος δε μπορει να την ταισει προτιμα την ευκολη λυση του γαλακτος:mad:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

επισης μπορεις να τη βαζεις στο γιογιο η στη λεκανη συγκεκριμενες ωρες....πχ μετα το πρωινο γαλα, μετα το φαγητο κτλ...αν θυμαμαι καλα τις πρωτες μερες την πηγαινα καθε μια ωρα...μετα καθε 2ωρο κτλ...απο μονη μου δε το ζηταγε αυτη...μετα που το ελεγχε το θεμα καλυτερα πηγαινε απο μονη της οποτε ηθελε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

δομπεριδονη εχω διαβασει οτι δινουν στον επαναγαλακτισμο...ασχετο μαλλον!αφου τα καατφερνεις χωρις φαρμακα μια χαρα!

ατυχηματακια θα εχετε φυσιολογικο ειναι...μεχρι ποτε δε ξερω...εξαρταται απ τη βαλ..εμεις ειχαμε αρκετα για 3-4 μηνες...στην αρχη περισσοτερα προς το τελος ελαχιστα.ακομα και τωρα αν ξεχαστει με το παιχνιδι καμια φορα μπορει να τις φυγουν σταγονιτσες...σπανιο μεν αλλα συμβαινει.

τωρα για τα κακα αν δε θελει να τα κανει στο γιογιο η στη λεκανη αστην...ας τα κανει στη πανα...μη γινει και δυσκοιλια...οταν νιωσει ετοιμη θα σου ζητησει να τη βγαλει.

αφου τα πατε τοσο καλα με τα τσισα συνεχισε...το να της φευγουν σταγονιτσες δεν ειναι τιποτε...

εγω με τη βραδυνη δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω...υπαρχουν μερες που ξυπναει στεγνη κ αλλες οχι...και πινει γαλα πριν κοιμηθει...μαλλον πρεπει να της το κοψω πρωτα το βραδινο γαλα και μετα ν ατης βγαλω τη πανα...τη κακομαθε ο αντρας μου...εγω της εδινα παντα γιαουρτι για βραδινο...αλλα επειδη εκεινος δε μπορει να την ταισει προτιμα την ευκολη λυση του γαλακτος:mad:

κι έλεγα που την έχω ξανακούσει τη δομπεριδόνη!

τι να πω....έτσι κι αλλιως δε θα το παρω!!!

χαχαχαχαχα!!!!

ευτυχως τα ατυχηματακια περιορίζονται σε σταγονίτσες...δεν έχει κατουρηθει προς το παρόν πολυ πανω της....

το κακό είναι οτι χθες έκανε κακά πάνω της...

θα δούμε....πιστευω θα την καταφέρω....

σα να φοβαται να κάνει κακά στη λεκάνη...:rolleyes:

κι εγω λέω να αρχισω να της δινω το γάλα της το απόγευμα που ξυπναει και το βραδυ να τρωει το φαγητό της...έτσι κι αλλιως πίνει πολυ νερό με το φαγητό...

όχι οτι σκοπευω συντομα να κόψουμε τη βραδυνη αλλά για να μπαίνει σε μια ρουτίνα σιγά σιγά...

και το καλοκαίρι που δε θα έχουμε κουβέρτες,κλπ δοκιμάζω....γιατι αν κατουρηθεί στο κρεβάτι τωρα άντε να τα αλλάζεις όλα!:tongue::tongue::tongue:

η Έλλη δεν τρωει βραδυνο φαγητό?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δες κ εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26248

εγω ειχα βοηθηθει πολυ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

επισης μπορεις να τη βαζεις στο γιογιο η στη λεκανη συγκεκριμενες ωρες....πχ μετα το πρωινο γαλα, μετα το φαγητο κτλ...αν θυμαμαι καλα τις πρωτες μερες την πηγαινα καθε μια ωρα...μετα καθε 2ωρο κτλ...απο μονη μου δε το ζηταγε αυτη...μετα που το ελεγχε το θεμα καλυτερα πηγαινε απο μονη της οποτε ηθελε.

τη ρωτάω: θες τσισα?

και μου απανταει αναλόγως κι αν θέλει πάμε...

τα ατυχηματακια γινονατι αν ξεχαστω και δε τη ρωτησω κι εκεινη με το παιχνίδι ξεχαστει τελείως και δε μου το πει!

αλλιως μου το λέει κι απο μονη της και μάλιστα κάνει οτι τρέχει τζοκινγκ προς το μπανιο και φωναζει μαμα μαμα τσισααααααα!!!!

φροντιζω πάντως να τη ρωταω συχνά...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κι έλεγα που την έχω ξανακούσει τη δομπεριδόνη!

τι να πω....έτσι κι αλλιως δε θα το παρω!!!

χαχαχαχαχα!!!!

ευτυχως τα ατυχηματακια περιορίζονται σε σταγονίτσες...δεν έχει κατουρηθει προς το παρόν πολυ πανω της....

το κακό είναι οτι χθες έκανε κακά πάνω της...

θα δούμε....πιστευω θα την καταφέρω....

σα να φοβαται να κάνει κακά στη λεκάνη...:rolleyes:

κι εγω λέω να αρχισω να της δινω το γάλα της το απόγευμα που ξυπναει και το βραδυ να τρωει το φαγητό της...έτσι κι αλλιως πίνει πολυ νερό με το φαγητό...

όχι οτι σκοπευω συντομα να κόψουμε τη βραδυνη αλλά για να μπαίνει σε μια ρουτίνα σιγά σιγά...

και το καλοκαίρι που δε θα έχουμε κουβέρτες,κλπ δοκιμάζω....γιατι αν κατουρηθεί στο κρεβάτι τωρα άντε να τα αλλάζεις όλα!:tongue::tongue::tongue:

η Έλλη δεν τρωει βραδυνο φαγητό?

χαχαχχα καλο αυτο με το βραδινο φαγητο...εδω δε τρωει μεσημεριανο!2-3 μπουκιες αυο ειναι το φαγητο της.και το απογευμα φρουτα,ενα αχλαδι μισο μηλο(αν εχει κεφια) και μιση μπανανα.τρωει ομως μεσημεριανο στο παιδικο.

ασε που τωρα δεν ανησυχω καθολου για το φαγητο της...και νηστικη να μεινει δε με νοιαζει...απο τοτε που μας εβαλε χερι η ενδοκρινολογος γι ατο βαρος δεν ασχολουμαι καθολου με το τι τρωει...ο πατερας της ανησυχει ομως μη παθει τιποτε το κοριτσι αν κοιμηθει χωρις γαλα:tongue: ρε τι παθαμε!!

για το κρεβατι εγω χρησιμοποιω πλαστικο καλυμμα(το ειχα παρει μαζι με το στρωμα) και απο πανω υποσεντονα(της τενα νομιζω) ειδικα τα υποσεντονα κανουν καλη δουλεια(δοκιμασμενα:D)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...