Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

και επισημως το δηλωνω: μεχρι να γενησω θα τα φτασω τα 18 τουλαχιστον κιλα να μου το θυμαστε!

+7 σημερα το πρωι και εντελως φυσιολογικο μετα το χθεσινο οργιο φαγητου που εκανα! προσευχομαι μονο να φτασει το παιδι τα 4,5 κιλα για να εχω και μια δικαιολογια! αχ παναγια μου εχω αγχωθει! αφηστε που εχω πρηστει. με κοιταω στον καθρεπτη και βλεπω μια χοντρη! εχω γινει τοφαλος από τις αρχες του 5ου μηνα οιμεεεεεεεεεεεεεεεεε!

επαθα και το αλλο πρωι πρωι.

ειχα 2 (ολοκληρα) ευρω στο πορτοφολι μου

σκεφτηκα λοιπον να τα ριξω στον κουμπαρα μου και να βγαλω από την τραπεζα ερχομενη στο γραφειο. σταματησα σε ολες τις τραπεζες που βρηκα στο διαβα μου (κυπρου, εμπορικη, πειραιως) και ΚΑΜΙΑ δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει! πειναω και δεν εχω 1,40 για να παρω ενα κρουασααααααννννννν!:tongue:

τι τραβαω η γκαστρωμενη. θα φυγω σε λιγο να παω να στηθω στο ταμειο, τι αλλο να κανω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερούδια!!!

α δεν ξέρω Αγγελική μου τι παίζει με το ταμείο στρατού...

ωραια γυμναστικη το ποδήλατο!

πάει και ο άντρας μου κάθε μέρα....κάνει μια διαδρομή 10 χιλιόμετρα!

απο του χρόνου, θα βρω παρέα να πήγαινω κι εγω!

αν προλαβαίνω φυσικά!!!

εσείς εν τω μεταξυ που είστε κορμάρες και οι δυο, συζητάτε για πλαστικές....τι να σας πω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ μάλλον κρυωσα ρε γμτ....τρεχει η μυτη μου και ψιλοπονάει ο λαιμός μου....

απο καραμέλες για το λαιμό, ξέρετε αν επιτρέπονται οι strepsils?

καλά έχει ξεχάσει ο άντρας μου εδω το κινητό του....το τι γινεται απο κλήσεις...και μου τα λέει και δεν τον πιστευω οτι τον ζαλίζουν όλοι κάθε μέρα!!!

ως τώρα έχει 21 κλήσεις! απαπαπαπαπαπαπα!!!

τα νευρα θα μου έσπαγαν να πρέπει να μιλάω με τόσο κόσμο!

καλημερααααααααααααααα!

ναι επιτρεπονται οι στρεπσιλς

καλε που την πατησες παλι;

εμενα ο παιδιατρος μου εδωσε το οκ μετα το πασχα να παω τον μικρο σε παιδοτοπο!

αλληλουια :D

εχουν εκλειψει οι ιωσεις ηδη μου ειπε!

καλημερα!

και επισημως το δηλωνω: μεχρι να γενησω θα τα φτασω τα 18 τουλαχιστον κιλα να μου το θυμαστε!

+7 σημερα το πρωι και εντελως φυσιολογικο μετα το χθεσινο οργιο φαγητου που εκανα! προσευχομαι μονο να φτασει το παιδι τα 4,5 κιλα για να εχω και μια δικαιολογια! αχ παναγια μου εχω αγχωθει! αφηστε που εχω πρηστει. με κοιταω στον καθρεπτη και βλεπω μια χοντρη! εχω γινει τοφαλος από τις αρχες του 5ου μηνα οιμεεεεεεεεεεεεεεεεε!

επαθα και το αλλο πρωι πρωι.

ειχα 2 (ολοκληρα) ευρω στο πορτοφολι μου

σκεφτηκα λοιπον να τα ριξω στον κουμπαρα μου και να βγαλω από την τραπεζα ερχομενη στο γραφειο. σταματησα σε ολες τις τραπεζες που βρηκα στο διαβα μου (κυπρου, εμπορικη, πειραιως) και ΚΑΜΙΑ δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει! πειναω και δεν εχω 1,40 για να παρω ενα κρουασααααααννννννν!:tongue:

τι τραβαω η γκαστρωμενη. θα φυγω σε λιγο να παω να στηθω στο ταμειο, τι αλλο να κανω;

το οτι εχεις πρηστει κοπελιά δείχνει κατακρατηση....

οπότε το +7 δεν είναι κιλά όλα....

καλά δε με πείθεις κιόλας οτι βλεπεις μια χοντρη....:tongue:

πήγαινε στο φούρνο και πες τους να σου δωσουν κρουασαν βερεσέ!!!!

για ψάξου μήπως έχεις αφησει πουθενα κανένα ψιλό!!!

καλημερααααααααααααααα!

ναι επιτρεπονται οι στρεπσιλς

καλε που την πατησες παλι;

εμενα ο παιδιατρος μου εδωσε το οκ μετα το πασχα να παω τον μικρο σε παιδοτοπο!

αλληλουια :D

εχουν εκλειψει οι ιωσεις ηδη μου ειπε!

βγηκα χθες το απόγευμα να παώ στο γραφείο μου που δούλευα που με ηθελε κάτι η πρώην αφεντικίνα...

και φόρεσα μόνο ένα μπλουζάκι μακό εμ ένα ζακετάκι λεπτό...

ε δεν υπολόγισα οτι θα καθόμουν τόση ωρα και θα νυχτωνε...πήγα και σούπερ μαρκετ και την αρπαξα αποτι φαίνεται...

εγω της Βαλ της ξεκίνησα αντιβίωση πάντως γιατι δεν έβλεπα προκοπή με το βήχα της....

παιδοτοπο δεν το βλέπω...

μόλις γίνει καλά με το καλό, όποτε μπορεί ο άντρας μου θα πηγαινουμε παιδική χαρά...

σε παιδοτοπο κλειστο δεν την έχω πάει ποτέ!

όχι οτι εχω κάτι απλά δεν έχει τυχει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμεις εδω δυστυχως παιδικες χαρες εχουμε κανα δυο της κακιας ωρας! τις προαλλες μαλιστα μου ελεγε η φιλη μου από τον Πυργο που μου κανει τους υπερηχους οτι ειχε παει πριν κανα χρονο ο αντρας της τα παιδια σε μια παιδικη χαρα εδω στην αμαλιαδα και ο μεγαλος της επαθε πεφτοντας καταγμα κρανιου! καταλαβαινεις τι παιζει από ασφαλεια λοιπον! θα τον παω στον παιδοτοπο και ο θεος βοηθος!

εμεις εδω δυστυχως παιδικες χαρες εχουμε κανα δυο της κακιας ωρας! τις προαλλες μαλιστα μου ελεγε η φιλη μου από τον Πυργο που μου κανει τους υπερηχους οτι ειχε παει πριν κανα χρονο ο αντρας της τα παιδια σε μια παιδικη χαρα εδω στην αμαλιαδα και ο μεγαλος της επαθε πεφτοντας καταγμα κρανιου! καταλαβαινεις τι παιζει από ασφαλεια λοιπον! θα τον παω στον παιδοτοπο και ο θεος βοηθος!

απαπαπαπα....

αν ειναι έτσι οι παιδικές χαρές....μακριάαα!!!!

μια χαρα είναι ο παιδότοπος άλλωστε!!!

τωρα που πέρασε και το κύμα των ιώσεων...μια χαρα θα ειναι ο Κωνσταντινούλης!!!

εμας εδω έχει αρκετες....αλλά και σε παιδική να μην πάμε και κάτσουμε στην πλατεια για καφε πάντα βρισκει η Βαλ παιδάκια να παίξει! που αυτό είναι το ζητούμενο!!!

αυτό το διάβασες?????

http://www.iefimerida.gr/news/44442/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%8A%CF%86%CE%B5%CE%BB

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

απαπαπαπα....

αν ειναι έτσι οι παιδικές χαρές....μακριάαα!!!!

μια χαρα είναι ο παιδότοπος άλλωστε!!!

τωρα που πέρασε και το κύμα των ιώσεων...μια χαρα θα ειναι ο Κωνσταντινούλης!!!

εμας εδω έχει αρκετες....αλλά και σε παιδική να μην πάμε και κάτσουμε στην πλατεια για καφε πάντα βρισκει η Βαλ παιδάκια να παίξει! που αυτό είναι το ζητούμενο!!!

αυτό το διάβασες?????

http://www.iefimerida.gr/news/44442/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%8A%CF%86%CE%B5%CE%BB

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

μια χαρα ειμαστε! αφου ασχολειται το παρισι με τα φιλιατρα! χα χα χα χα....

καλοοοοο!

εμενα παλι ο Κων/νος που ΔΕΝ θελει παιδια για να παιζει! τα φοβαται βρε παιδι μου; δεν ξερω!

καλα εχθες ηρθε ενας ντελιβερας να μου παραδωσει την μακαροναδα μου 9το οργιο φαγητου που λεγαμε) οποτε ο Κων/νος περιμενε στην πορτα και του λεει:

"κωταντινος κωνης (το επωνυμο στη γλωσσα του κωνσταντινου) ειμαι ολυμπιακος"!

χα χα χα χα.... τα; ειπε προκαταβολικα γιατι ολοι οι ντελιβεραδες , τους οποιους περιμενει στην πορτα, τον ρωτανε "πως σε λενε κα;ι τι ομαδα εισαι;" χα χα χα χα

μια χαρα ειμαστε! αφου ασχολειται το παρισι με τα φιλιατρα! χα χα χα χα....

καλοοοοο!

εμενα παλι ο Κων/νος που ΔΕΝ θελει παιδια για να παιζει! τα φοβαται βρε παιδι μου; δεν ξερω!

καλα εχθες ηρθε ενας ντελιβερας να μου παραδωσει την μακαροναδα μου 9το οργιο φαγητου που λεγαμε) οποτε ο Κων/νος περιμενε στην πορτα και του λεει:

"κωταντινος κωνης (το επωνυμο στη γλωσσα του κωνσταντινου) ειμαι ολυμπιακος"!

χα χα χα χα.... τα; ειπε προκαταβολικα γιατι ολοι οι ντελιβεραδες , τους οποιους περιμενει στην πορτα, τον ρωτανε "πως σε λενε κα;ι τι ομαδα εισαι;" χα χα χα χα

πετυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα πάντως!!!

μα που το σκέφτηκε ο άτιμος!!!

γιαυτό σου λέω....

φέρτον μια βόλτα προς τα εδω τον Κων/νο...

θα του παραδωσει η Βαλ ταχύρρυθμα σεμινάρια κοινωνικότητας!!!

ή που θα πιασουν ή που θα βλέπει ο Κων/νος τη Βαλ και θα φευγει τρέχοντας!!!

τι μακαρονάδα έφαγες???

εγω πλάκωσα 2 πιτόγυρα χθες βράδυ!!!

ωραιος ο μικρός!!!

σου λέει πάλι θα με ρωτάνε....ας τα πω μόνος μου να τελειώνω!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πετυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα πάντως!!!

μα που το σκέφτηκε ο άτιμος!!!

γιαυτό σου λέω....

φέρτον μια βόλτα προς τα εδω τον Κων/νο...

θα του παραδωσει η Βαλ ταχύρρυθμα σεμινάρια κοινωνικότητας!!!

ή που θα πιασουν ή που θα βλέπει ο Κων/νος τη Βαλ και θα φευγει τρέχοντας!!!

τι μακαρονάδα έφαγες???

εγω πλάκωσα 2 πιτόγυρα χθες βράδυ!!!

ωραιος ο μικρός!!!

σου λέει πάλι θα με ρωτάνε....ας τα πω μόνος μου να τελειώνω!!!!

πες το ψεματα.... τα θελει τα σεμιναρια του επειγοντως!

αραμπιατα, πικαντικη με μπεικον και σκ@τα γμτ παλι :?:?:?

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σοφακι κ εγω ξερω μπορεις να πρεις στρεπσιλς αφοβα.περαστικα σου!

μαρακι για τις πλαστικες δε θα σχολιασω...αν εχεις εσυ αναγκη απο πλαστικη η η αγγελικη τι να πουμε εμεις?:tongue:παντως το ποδηλατο ειναι πολυ καλη γυμναστικη!

εγω εχω πολυ καιρο να ζυγιστω σιγουρα εχω παρει αλλα δε ξερω ποσα!επιτελους φουσκωσε λιγο και η κοιλια μου.

εμεις αφου ανοιξε ο καιρος πλεον σε παιδικες χαρες θα τη βγαζουμε η καμια βολτα στη θαλασσα...κλεινει κ παιδικος για δεκα μερες...ευτυχως της περασε κ οβηχας της ελλης ειμαστε ετοιμες για ανοιξιατικες εξορμησεις...θελω να παμε και καμια βολτα ναυπλιο..να δω τι δωρο θα παρω για πασχα και τι θα μεινει και βλεπουμε.εχω και την ασφαλεια του αυτοκινητου τον αλλο μηνα και δεν εχω βαλει τιποτε στην ακρη:cry:

που λετε πηγε σημερα ο αντωνης στο ικα να γραψει εμβολιο...δε γραφουνε λενε αυτη τη βδομαδα...εχουν κοψει τη πιστωση τα φαρμακεια στον εοππυ...τα νευρα μου τσαταλια λεμε!!κλεισαμε για μεγαλη δευτερα μπας και..αλλιως μετα το πασχα.

πηρα και στο παιδων οι εξετασεις της ελλης ειναι ετοιμες(οχι της αυξητικης αυτες θα τις παρουμε μεγαλη τεταρτη-οι υπολοιπες,αντισωματα κοιλιοκακης και σωματομεδινη) να δω αν θα πεισω τον αντωωνη να παει σημερα η αυριο να της παρει...θα πηγαινα μονη μου αλλα δεν εχει να παρκαρω(ασε που δε ξερω να παρκαρω λεμε τωρα:tongue:)

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

α οκ!

δε ζηλεύω!!!

δεν τα τρωω τα πικάντικα εκτός κι αν πρόκειται για ελαφρως πικάντικό σαγανάκι γαρίδας!!!:tongue:

πωπω περιμένω πως και πως να έρθει το καλοκαιράκι!

εχω πει του μπαμπα μου να πάμε 3-4 μέρες στο σπίτι μας στην Ευβοια και έχω κάνει παραγγελιές....

ημέρα 1η: αστακομακαρονάδα και πετροσωλήνες σαγανάκι στο στέκι μας!

ημερα 2η: κατσικάκι στη σουβλα στο σπίτι μας

ημέρα 3η: παϊδάκια στον Κάραβο και φλογερες γεμιστες με τυρια!

ο πεινάλας ο ίδιος είμαι!!!

κανονιζω διακοπές με βάση το φαγητό!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα αποτελεσματα Σοφακι μου να εχετε!

από το τηλ δε λενε αποτελεσματα ε;

μεσα στο νοσοκομειο δεν εχει παρκινγκ;

ευχαριστω μαρακι!οχι δε τα λενε απ το τηλ δυστυχως!

εχει παρκινγκ μεσα στο νοσοκομειο αλλα δε νομιζω οτι σαφηνουν να παρκαρεις εκει.

δεν εχει και συγκοινωνια να πας ρε γμτ!ασχετο...πρεπει να μαθω να παρκαρω επιτελους!εχει πλακα γιατι οποτε παμε καπου εγω συνηθως οδηγω...και μολις φτανουμε το παραταω στη μεση του δρομου δινω τα κλειδια τον αντωνη και το παρκαρει αυτος:D

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σοφακι κ εγω ξερω μπορεις να πρεις στρεπσιλς αφοβα.περαστικα σου!

μαρακι για τις πλαστικες δε θα σχολιασω...αν εχεις εσυ αναγκη απο πλαστικη η η αγγελικη τι να πουμε εμεις?:tongue:παντως το ποδηλατο ειναι πολυ καλη γυμναστικη!

εγω εχω πολυ καιρο να ζυγιστω σιγουρα εχω παρει αλλα δε ξερω ποσα!επιτελους φουσκωσε λιγο και η κοιλια μου.

εμεις αφου ανοιξε ο καιρος πλεον σε παιδικες χαρες θα τη βγαζουμε η καμια βολτα στη θαλασσα...κλεινει κ παιδικος για δεκα μερες...ευτυχως της περασε κ οβηχας της ελλης ειμαστε ετοιμες για ανοιξιατικες εξορμησεις...θελω να παμε και καμια βολτα ναυπλιο..να δω τι δωρο θα παρω για πασχα και τι θα μεινει και βλεπουμε.εχω και την ασφαλεια του αυτοκινητου τον αλλο μηνα και δεν εχω βαλει τιποτε στην ακρη:cry:

που λετε πηγε σημερα ο αντωνης στο ικα να γραψει εμβολιο...δε γραφουνε λενε αυτη τη βδομαδα...εχουν κοψει τη πιστωση τα φαρμακεια στον εοππυ...τα νευρα μου τσαταλια λεμε!!κλεισαμε για μεγαλη δευτερα μπας και..αλλιως μετα το πασχα.

πηρα και στο παιδων οι εξετασεις της ελλης ειναι ετοιμες(οχι της αυξητικης αυτες θα τις παρουμε μεγαλη τεταρτη-οι υπολοιπες,αντισωματα κοιλιοκακης και σωματομεδινη) να δω αν θα πεισω τον αντωωνη να παει σημερα η αυριο να της παρει...θα πηγαινα μονη μου αλλα δεν εχει να παρκαρω(ασε που δε ξερω να παρκαρω λεμε τωρα:tongue:)

φιλια πολλα!!

Καλημέρα Σοφάκι!

ε να παέι να τις παρει τις εξετάσεις ο Αντωνης....φανταζομαι θα εχει κι εκείνος μια κάποια αγωνία, αν και όλα καλά θα είναι!

αχ αυτη η ασφαλεια του αυτοκινητου...

εγω τα βλέπω απο την αντιστροφη μεριά απο εσας γιατι το τι φέσι τρωει ο άντρας μου που ασχολείται και με αυτό, δε λέγεται....

άστο βρε το εμβόλιο για μετα το πασχα...

μη σκας!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εκει θα πατησω μου φαινεται σοφακι στην αγωνια του για τ αποτελεσματα;)

αν ηταν μονο ενα εμβολιο δε θα σκαγα...ειναι 2 που εχουμε αφησει και το καλοκαιρι εχει να κανει αλλο ενα...προσπαθω να τα μοιρασω ανα τριμηνο αλλα μαλλον θα τα καθυστερησω κι αλλο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...