Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα χα... να σου πω τι δινει σε μενα που ειμαι 35;

1:170! στα 33 που εκανα τον κων/νο μου εδινε πανω από 300! αλλαζουν δραματικα τα ποσοστα!

καλα ο Νικολαιδης από οτι μας εχεις περιγραψει εχει μια ροπη στο να βλεπει τα παντα με συνδρομο νταουν! :tongue:

ας την κοψετε την ασφαλεια και πριν το κανετε να τους ενημερωσει ο αντρας σου οτι θα το κανει .... μπορει και να αλλαξουν γνωμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι το παπ α στατιστικη ειναι μη δινεις τοσο βαση...μεγαλθτερο ρολο παιζει η αυχενικη..αφου βγηκε καλη μην ανησυχεις!και το ποσοστο του παπ α μια χαρα μου φαινεται!

μαρια γουρουνια 2 πακετα γαριδακια?μονο?αυτο δεν ειναι τιποτε...εγω χθες εφαγα μισο τσουρεκι(απ αυτα τα μεγαλα) και ενα μπωλ παγωτο για βραδινο:D

αυτες οι ασφαλειες ειναι δραμα...εμενα μου την αλλαξε ο πατερας μου περισυ σε πιο οικονομικο πακετο και ετσι τωρα δε θα παρω επιδομα τοκετου απ την ασφαλεια:( και πρεπει να το ψαξω το θεμα γιατι η ασφαλεια της ελλης ειναι πανακριβη...

φιλια πολλα!!

τσουρέκι Σοφάκι εεε???

πωπω.....τέλεια!!!

αυριο μεθαυριο θα φτιάξω μάλλον....

σημερα θα φτιάξουμε πασχαλινά κουλουράκια με τη Βαλέρια!

μας έφεραν φρέσκα αυγουλάκια και λέω να τα χρησιμοποιήσω πριν μπαγιατεψουν!

καλά οι ασφάλειες έχω καταλήξει οτι είναι μουφες....

δηλαδή είναι χρήσιμες μόνο αν σου τυχει κάτι πολύ πολυ σοβαρό (φτου φτου μακριά απο εμάς)....

η δικιά μου κοστίζει 800 ευρώ το εξαμηνο...1600 ευρω το χρονο δηλαδή...

και μου δινει επιδομα τοκετού 800 ευρώ!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμας η ασφαλεια της ελλης καλυπτει ολες τις διαγνωστικες εξετασεις σε ιδιωτικη κλινικη(αυτο με νοιαζει πιο πολυ απ ολα) εχει νοσοκομειακη καλυψη σε περιπτωση εισαγωγης και καλυπτει και επισκεψεις παιδιατρου νομιζω μεχρι 500 ευρω το χρονο...ακομα και ομοιοπαθητικη καλυπτει...δε λεω πολυ καλη ασφαλεια αλλα 1700 το χρονο ειναι παρα μα παρα πολλα λεφτα..η δικια μου ειναι πιο απλη νοσοκομειακη καλαυψη, εξετασεις και επισκεψεις σε γαιτρους μονο συμβεβλημενους ομως...ευτυχως μου καλυπτει ολες τις επισκεψεις της εγκυμοσυνης...κατι ειναι κ αυτο...και δινω(ο πατερας μου δηλαδη) γυρω στα 1000 το χρονο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

τσουρέκι Σοφάκι εεε???

πωπω.....τέλεια!!!

αυριο μεθαυριο θα φτιάξω μάλλον....

σημερα θα φτιάξουμε πασχαλινά κουλουράκια με τη Βαλέρια!

μας έφεραν φρέσκα αυγουλάκια και λέω να τα χρησιμοποιήσω πριν μπαγιατεψουν!

καλά οι ασφάλειες έχω καταλήξει οτι είναι μουφες....

δηλαδή είναι χρήσιμες μόνο αν σου τυχει κάτι πολύ πολυ σοβαρό (φτου φτου μακριά απο εμάς)....

η δικιά μου κοστίζει 800 ευρώ το εξαμηνο...1600 ευρω το χρονο δηλαδή...

και μου δινει επιδομα τοκετού 800 ευρώ!!

εμεις στο δικηγορικο συλλογο εχουμε ομαδικη ασφαλιση δινω περιπου 200ευρω το χρονο και παιρνω επιδομα τοκετου κοντα στο χιλιαρικο (αν και νομιζω οτι τωρα το μειωσαν στα 800)!

εμεις στο δικηγορικο συλλογο εχουμε ομαδικη ασφαλιση δινω περιπου 200ευρω το χρονο και παιρνω επιδομα τοκετου κοντα στο χιλιαρικο (αν και νομιζω οτι τωρα το μειωσαν στα 800)!

μια χαρα μου φαινεται!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

χα χα χα... να σου πω τι δινει σε μενα που ειμαι 35;

1:170! στα 33 που εκανα τον κων/νο μου εδινε πανω από 300! αλλαζουν δραματικα τα ποσοστα!

καλα ο Νικολαιδης από οτι μας εχεις περιγραψει εχει μια ροπη στο να βλεπει τα παντα με συνδρομο νταουν! :tongue:

ας την κοψετε την ασφαλεια και πριν το κανετε να τους ενημερωσει ο αντρας σου οτι θα το κανει .... μπορει και να αλλαξουν γνωμη!

τωρα την πληρωσαμε την ασφαλεια και δεν κόβεται....

α καταλαβα.....αρα οκ δε δινω σημασια στο ποσοστό!!!

πάντως μου έγραψε να παρω και υπογλώσσσια ο γιατρός για το στομάχι μου! δεν ψηνομαι να τα δοκιμασω αλλά θα τα παρω να βρισκονται....

εν τω μεταξύ ακομα δνε έχω ξεκινησει ασβεστιο....

μου εγραψε ο γιατρός μασωμενα, πυο δεν παιζει να πάρω....

και χθες που πήγε ο άντρας μου του είπε οτι δε θέλω μασωμενα και μου έγραψε αυτα που τα διαλύεις σε νερό....μπλιαχ!!!

δε θυμαμαι πως λένε αυτα που έπαιρνα στη Βαλ που ηταν χάπια ρε γμτ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμας η ασφαλεια της ελλης καλυπτει ολες τις διαγνωστικες εξετασεις σε ιδιωτικη κλινικη(αυτο με νοιαζει πιο πολυ απ ολα) εχει νοσοκομειακη καλυψη σε περιπτωση εισαγωγης και καλυπτει και επισκεψεις παιδιατρου νομιζω μεχρι 500 ευρω το χρονο...ακομα και ομοιοπαθητικη καλυπτει...δε λεω πολυ καλη ασφαλεια αλλα 1700 το χρονο ειναι παρα μα παρα πολλα λεφτα..η δικια μου ειναι πιο απλη νοσοκομειακη καλαυψη, εξετασεις και επισκεψεις σε γαιτρους μονο συμβεβλημενους ομως...ευτυχως μου καλυπτει ολες τις επισκεψεις της εγκυμοσυνης...κατι ειναι κ αυτο...και δινω(ο πατερας μου δηλαδη) γυρω στα 1000 το χρονο.

αυτο το πρόγραμμα που λες για την Έλλη, λέγαμε να το κάνουμε κι εμείς στη Βαλ....αλλά τα βάλαμε κάτω και καταλήξαμε οτι 1700 ευρω το χρόνο σε γιατρούς, δεν τα φτάνουμε με τίποτα μέσα στο χρόνο....

οπότε προτιμότερο να πληρωσουμε οτι ποσό είναι απο την τσέπη μας παρά να δινουμε 1700+ για την ασφαλεια!!!

μια χαρα ειναι τα ευρουλάκια....δινεις 200 παίρνεις 800....

εμεις δίνουμε 1600 και παίρνουμε 800!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αυτο το πρόγραμμα που λες για την Έλλη, λέγαμε να το κάνουμε κι εμείς στη Βαλ....αλλά τα βάλαμε κάτω και καταλήξαμε οτι 1700 ευρω το χρόνο σε γιατρούς, δεν τα φτάνουμε με τίποτα μέσα στο χρόνο....

οπότε προτιμότερο να πληρωσουμε οτι ποσό είναι απο την τσέπη μας παρά να δινουμε 1700+ για την ασφαλεια!!!

μια χαρα ειναι τα ευρουλάκια....δινεις 200 παίρνεις 800....

εμεις δίνουμε 1600 και παίρνουμε 800!!!:tongue::tongue::tongue:

αυτο μου λεει και ο πατερας μου...δεν αξιζει...θα ψαξω για καποιο αλλο προγραμμα...αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι οι διαγνωστικες εξετασεις που ειναι και πανακριβες...ασε που θα θελει ασφαλεια και το δευτερο παιδι...ουφφφ

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αυτο μου λεει και ο πατερας μου...δεν αξιζει...θα ψαξω για καποιο αλλο προγραμμα...αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι οι διαγνωστικες εξετασεις που ειναι και πανακριβες...ασε που θα θελει ασφαλεια και το δευτερο παιδι...ουφφφ

ποιές εννοείς διαγνωστικές εξετάσεις Σοφάκι?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τωρα την πληρωσαμε την ασφαλεια και δεν κόβεται....

α καταλαβα.....αρα οκ δε δινω σημασια στο ποσοστό!!!

πάντως μου έγραψε να παρω και υπογλώσσσια ο γιατρός για το στομάχι μου! δεν ψηνομαι να τα δοκιμασω αλλά θα τα παρω να βρισκονται....

εν τω μεταξύ ακομα δνε έχω ξεκινησει ασβεστιο....

μου εγραψε ο γιατρός μασωμενα, πυο δεν παιζει να πάρω....

και χθες που πήγε ο άντρας μου του είπε οτι δε θέλω μασωμενα και μου έγραψε αυτα που τα διαλύεις σε νερό....μπλιαχ!!!

δε θυμαμαι πως λένε αυτα που έπαιρνα στη Βαλ που ηταν χάπια ρε γμτ!!!

μωρα και εγω κατι χαπια επαιρνα γιατι και εμενα ο γιατρος μου ειχε δωσει αναβραζοντα και ειπα no way!

θα τα κοιταξω να στα πω, ακομα εχω... ουτε εγω παιρνω ακομα, τωρα θα τον ρωτησω. μαλλον θα με βαλει να κανω και καμια γενικη αιματος, σιδηρο κλπ!

Διαφημίσεις

ποιές εννοείς διαγνωστικές εξετάσεις Σοφάκι?

ολες αυτες που κανουμε προληπτικα..πχ αιματος αλλα και πιο ειδικες διαφορα αντισωματα κτλ...στην ελλη χρειαστηκαμε αρκετες και δε πληρωσαμε τιποτε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

για ασβεστιο αυτα που επερνα εγω νομιζω λεγονταν neo-dicalets η καπως ετσι.τωρα δεν εχω παρει ακομα μονο με το φυλλικο ειμαι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μωρα και εγω κατι χαπια επαιρνα γιατι και εμενα ο γιατρος μου ειχε δωσει αναβραζοντα και ειπα no way!

θα τα κοιταξω να στα πω, ακομα εχω... ουτε εγω παιρνω ακομα, τωρα θα τον ρωτησω. μαλλον θα με βαλει να κανω και καμια γενικη αιματος, σιδηρο κλπ!

Κοίταξε τα βρε συμπι όταν μπορέσεις να μου πεις...

εγω θυμμαια οτι βρωμουσαν σα σκυλοτροφη εκείνα που έπαιρνα αλλά τουλάχιστον το καταπινες και τέλος!!!

κι εγω μάλλον θα πρέπει να κανω καμια εξεταση...να δω το θυρεοειδη μου....

θα τον ρωτησω στο τέλος του μηνα που θα κλείσω ραντεβού...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ολες αυτες που κανουμε προληπτικα..πχ αιματος αλλα και πιο ειδικες διαφορα αντισωματα κτλ...στην ελλη χρειαστηκαμε αρκετες και δε πληρωσαμε τιποτε.

το ταμείο σας δεν τις καλύπτει???

εμεις οτι κι αν εχουμε κάνει ως τωρα, απλα πληρωνουμε μια μικρη συμμετοχη...

εντάξει εκτός απο τα ραστ για την αλλεργία δεν έχουμε κάνει κάτι πιο εξειδικευμένο για να δω αν το κόστος φτανει ψηλά.

για ασβεστιο αυτα που επερνα εγω νομιζω λεγονταν neo-dicalets η καπως ετσι.τωρα δεν εχω παρει ακομα μονο με το φυλλικο ειμαι.

νααιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!

μπράβο Σοφάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο το ασβεστιο έπαιρνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το ταμείο σας δεν τις καλύπτει???

εμεις οτι κι αν εχουμε κάνει ως τωρα, απλα πληρωνουμε μια μικρη συμμετοχη...

εντάξει εκτός απο τα ραστ για την αλλεργία δεν έχουμε κάνει κάτι πιο εξειδικευμένο για να δω αν το κόστος φτανει ψηλά.

νααιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!

μπράβο Σοφάκι!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο το ασβεστιο έπαιρνα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

ικα εχουμε...νομιζω δε χρειαζεται να γραψω περισσοτερα..καταλαβαινεις...δε λεω θα μπορουσαμε να τις κανουμε στο παιδων(καποιες αναγκαστικα εκει τις καναμε) αλλα εχει μεγαλο χρονο αναμονης.

ελα ρε αυτα επαιρνες?χαιρομαι που βοηθησα τοτε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...