Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λεω να το δοκιμασω μαρακι.πηρα στην εταιρεια με τα θηλαστρα αλλα δεν ειχαν διαθεσιμο θα μου πουν τη παρασκευη.μακαρι να πετυχει:)

και μεις είμαστε εδώ για παντός είδους υποστήριξη οκ; και αν έχεις και απορίες και μπορούμε να βοηθήσουμε, εδώ είμαστε πάλι :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωή θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάντα με επιβραβεύει όποτε πάω και με στηρίζει απ' την πρώτη μέρα.Ίσως γιατί και η ίδια έχει θηλάσει τα τρία κοριτσάκια της.Δεν είναι εύκολη υπόθεση είναι σίγουρο, ειδικά τις πρώτες μέρες.Απλά διαφωνώ με κάποιες μανούλες (στο παλιό parents,στο τοπικ του θηλασμού που λέτε κι εσείς)που είναι πολύυυυυυυ πορωμένες. Ο θηλασμός δε σημαίνει ότι μια μάνα αγαπάει περισσότερο το παιδί της. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις, δεν μπορούν να κατακρίνουν καμιά μανούλα για το θέμα αυτό.

Καλα εννοειτε εγω θεωρω θεμα τυχης που θηλασα και δεν ειχα και κανενα προβλημα να μην θηλασω.Και εγω ενα παιδι του ξενου ειμαι............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

και δεν το ξέραμε που είχες τόσο γάλα να φέρουμε και τα δικά μας να φάνε :tongue:

Α καλά φιλενάδα, εγώ πόνο δεν αντέχω! Και voltaren έκανα και amoxil πήρα...ο Νικόλας γεννήθηκε 15:30 και στις 20:00 θήλασε...δυστυχώς άκουσα την ηλίθια μαία και έπλενα τις θηλές και με πλήγωσε πολύ στη μια...αυτό πονούσε πιο πολύ και από τη γέννα :mad: και έκανε να περάσει 1 μήνα!

Για το mitrotan δεν ξέρω (το δίνουν μόνο στην καισαρική;) αλλά ξέρω ότι με το θηλασμό επανέρχεται άμεσα η μήτρα (4-5 μέρες είχα συσπάσεις και τέλος).

Έδωσα ξένο γάλα στο Νικόλα το πρώτο βράδυ γιατί είχε πιει το πρωτόγαλα, δεν είχε κατέβει ακόμα το γάλα και πεινούσε το δεινοσαυράκι!

Την επόμενη μέρα πήγα πάλι να του δώσω να μην πεινάει αλλά αρνήθηκε! Έκλεισε το στόμα και τέλος! Και θήλαζε με μανία να κατεβάσει το γάλα του!

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι και θέμα παιδιού...σε αυτό ήμουν τυχερή...

θεμα παιδιου ειναι σιγουρα...να σου πω τι εκανε η δικια μου.την πρωτη μερα αφου γεννησα μου τη φερανε υστερα απο 5 ωρες την εβαλα στο στηθος δυσκολευτηκε να πιασει τη θηλη καθοτι ψιλοεπιπεδη αλλα τα καταφερε κ αρχισε να ρουφαει...ελα ομως που γαλα δε κατεβαινε..σταγονες..πρωτογαλα.ηπιε οσο ειχα κ μετα κλαμα.τι να κανω της εδωσα ξενο.τη δευτερη φορα που μου τη φερνουν...μια απ τα ιδια δυστυχως.αυτο εγινε κ την επομενη μερα κ τη μεθεπομενη..μεχρι να βγω απ το μαιευτηριο γαλα δεν ειχα κατεβασει...ε μου λεει η μαλακισμενη η μαια να παρω χαπια...της ελεγα κλαιγοντας δε θελω κ θα προσπαθησω κ αλλο.ηρθε ο γιατρος μου μιλησε απ οτι μου ειπε καταλαβα οτι δε προκειται να κατεβασω γαλα απογοητευτηκα..πηρα τα χαπια:confused:

στο σπιτι γινεται το εξης...αρχισε να τρεχει γαλα(την 6 μερα απ τη γεννα)..δεν ηξερα τι να κανω...να της δωσω?να μην της δωσω εφοσον ειχα παρει τα χαπια??καπου εκει εχασα το παιχνιδι...εντωμεταξυ η μικρη οταν την επαιρνα αγκαλια εψαχνε στηθος..ε τι να κανα την εβαλα..ρουφηξε λιγο αλλα παλι τπτ...παλι κλαματα..παλι ξενο.ε τις επομενες μερες την επαιρνα αγκαλια με το που εβλεπε το στηθος μου γυρνουσε το κεφαλι απ την αλλη...λες κ ηξερε οτι δεν ειχα γαλα:(οταν την επαιρνε ο αντρας μου κ η μανα μου εκει να δεις κλαμα..δικο μου οχι της μπεμπας...η μικρη να ψαχνει στηθος να ρουφηξει...:(

αστα τα θυμαμαι κ με παιρνουν τα ζουμια.παλι καλα που πηρε εστω κ λιγο πρωτογαλα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη!!να ειστε καλα!

θα παρω το θηλαστρο κ θα σας πω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

λεω να το δοκιμασω μαρακι.πηρα στην εταιρεια με τα θηλαστρα αλλα δεν ειχαν διαθεσιμο θα μου πουν τη παρασκευη.μακαρι να πετυχει:)

Αφου το θες θ απετυχει κοριτσακι , υποστηριξη και κουραγιο απο εμας εδω...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Εμενα δεν επιανε τις θηλες μου με τιποτα οταν μου τον εφεραν , παιδευομουν ποσην ωρα ηρθε και η μαια που μου εκανε τα μαθηματα να μου δειξει και παλι τιποτα ο μπεμπης ωσπου θυμηθηκα ότι ιχα παρει μαζι μου , για καλη μου τυχη , θηλες απο σιλικονη ,γιατι ηαν μικρες οι δικες μου κι ελεγα μηπως και δεν τις πιασει!!Αυτο με εσωσε , εκτος του οτι μεχρι να φυγω ειχαν αγορασει ολες που ηταν στο δωματιο!!

Αυτο συνεχισε και στο σπιτι μεχρι που καποια μερα τις μεταξε απο μονος του και δεν τις ξαναηθελε, βεβαια το θεμα το δικο μας ειναι οτι δεν πιανει με τιποτα το αριστερο στηθος , μονο το δεξι επομενως στο αριστερτο παιζει μονο θηλαστρο!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

θεμα παιδιου ειναι σιγουρα...να σου πω τι εκανε η δικια μου.την πρωτη μερα αφου γεννησα μου τη φερανε υστερα απο 5 ωρες την εβαλα στο στηθος δυσκολευτηκε να πιασει τη θηλη καθοτι ψιλοεπιπεδη αλλα τα καταφερε κ αρχισε να ρουφαει...ελα ομως που γαλα δε κατεβαινε..σταγονες..πρωτογαλα.ηπιε οσο ειχα κ μετα κλαμα.τι να κανω της εδωσα ξενο.τη δευτερη φορα που μου τη φερνουν...μια απ τα ιδια δυστυχως.αυτο εγινε κ την επομενη μερα κ τη μεθεπομενη..μεχρι να βγω απ το μαιευτηριο γαλα δεν ειχα κατεβασει...ε μου λεει η μαλακισμενη η μαια να παρω χαπια...της ελεγα κλαιγοντας δε θελω κ θα προσπαθησω κ αλλο.ηρθε ο γιατρος μου μιλησε απ οτι μου ειπε καταλαβα οτι δε προκειται να κατεβασω γαλα απογοητευτηκα..πηρα τα χαπια:confused:

στο σπιτι γινεται το εξης...αρχισε να τρεχει γαλα(την 6 μερα απ τη γεννα)..δεν ηξερα τι να κανω...να της δωσω?να μην της δωσω εφοσον ειχα παρει τα χαπια??καπου εκει εχασα το παιχνιδι...εντωμεταξυ η μικρη οταν την επαιρνα αγκαλια εψαχνε στηθος..ε τι να κανα την εβαλα..ρουφηξε λιγο αλλα παλι τπτ...παλι κλαματα..παλι ξενο.ε τις επομενες μερες την επαιρνα αγκαλια με το που εβλεπε το στηθος μου γυρνουσε το κεφαλι απ την αλλη...λες κ ηξερε οτι δεν ειχα γαλα:(οταν την επαιρνε ο αντρας μου κ η μανα μου εκει να δεις κλαμα..δικο μου οχι της μπεμπας...η μικρη να ψαχνει στηθος να ρουφηξει...:(

αστα τα θυμαμαι κ με παιρνουν τα ζουμια.παλι καλα που πηρε εστω κ λιγο πρωτογαλα.

αχ γι'αυτό τα παίρνω με τους γιατρούς!!! :mad: Θα έπρεπε να ξέρει ότι η κάθε γυναίκα δεν κατεβάζει γάλα την ίδια μέρα και ώρα! Και γω άργησα (4η μέρα νομίζω) και είχα πολύ λίγο ενώ η Ελευθερία παρόλη την καισαρική είχε αμέσως και σε απίστευτη ποσότητα!

Αν το αποφασίσεις, στο τοπικ του θηλασμού μπορούν να σε βοηθήσουν. Να ξέρεις μόνο ότι και ο Νικόλας έκλαιγε γιατί πεινούσε πολλές φορές, αλλά τους έγραφα όλους και τον κράταγα αγκαλιά να ρουφάει ξανά και ξανά να κατεβάσει το γάλα του με τις ώρες!

Α και δε γύρναγε συνειδητά ρε το κεφάλι της από την άλλη :rolleyes: Έλεος βρεφάκι είναι...αντανακλαστική κίνηση είναι όταν πινούν πολύ και δεν ξέρουν κατά που να κάνουν...ακόμα το κάνει ο δικός μου λαχανιάζοντας σαν σκυλάκι που διψά :)

αχ γι'αυτό τα παίρνω με τους γιατρούς!!! :mad: Θα έπρεπε να ξέρει ότι η κάθε γυναίκα δεν κατεβάζει γάλα την ίδια μέρα και ώρα! Και γω άργησα (4η μέρα νομίζω) και είχα πολύ λίγο ενώ η Ελευθερία παρόλη την καισαρική είχε αμέσως και σε απίστευτη ποσότητα!

Αν το αποφασίσεις, στο τοπικ του θηλασμού μπορούν να σε βοηθήσουν. Να ξέρεις μόνο ότι και ο Νικόλας έκλαιγε γιατί πεινούσε πολλές φορές, αλλά τους έγραφα όλους και τον κράταγα αγκαλιά να ρουφάει ξανά και ξανά να κατεβάσει το γάλα του με τις ώρες!

Α και δε γύρναγε συνειδητά ρε το κεφάλι της από την άλλη :rolleyes: Έλεος βρεφάκι είναι...αντανακλαστική κίνηση είναι όταν πινούν πολύ και δεν ξέρουν κατά που να κάνουν...ακόμα το κάνει ο δικός μου λαχανιάζοντας σαν σκυλάκι που διψά :)

ειχα γραψει στο τοπικ του θηλασμου παλιιοτερα.δε θελω να ξαναγραψω με ορισμενες ποθ κυκλοφορουν εκει μεσα...:(

παντως οτι απορια εχω θα σας ρωταω κοριτσια.ευχαριστω κ παλι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μακ φιλολογος ειμαι καλε λες να μην μπορω να συμπεριλαβω σε λιγες λεξεις ολη την ουσια;;; χαχαχα... Λοιπον επειδη συζητατε παλι το θεμα του θηλασμου, να σας πω και τη δικη μου ιστορια. Εγω που λετε ως προωρομανα, στα προθυρα της καταθλιψης δεν κατεβασα ποτε γαλα αρκετο. Πηρα αμεσως θηλαστρο και αρχισα να αντλω απο την πρωτη μερα αλλα πανω απο 10 μλ δεν εβγαζα απο καθε στηθος. Προσπαθησα πολυ για τουλαχιστον 15 μερες και το γαλα αντι να αυξανεται μειωνοταν μεχρι που τελειωσε τελειως. Οσο για την παιδιατρο μου, ειναι η γιατρος της μοναδας που ηταν η μπεμπα. Θα πω μονο οτι η γυναικα ηταν και ειναι καταπληκτικη. Ενω το μωρο σιτιζοταν με σωληνακι, δεν ειχε παρει ακομα ουτε μπιμπερο με εβαζε στη μοναδα για να της δωσουμε στηθος. Το καναμε πολλες φορες σε ενα μωρακι που δεν ηξερε καν να πιπιλιζει. Ηθελε πολυ να θηλαζουν τα μωρακια, ειδικα οταν η μπεμπα δε χωνευε το ξενο που της εδιναν, με πιεζε να παω να θηλασω γιατι το μητρικο ειναι πιο ευπεπτο. Πολλες φορες πηγα με το θηλαστρο γαλα που ειχα αντλησει, αλλα δε μου εκατσε ο θηλασμος και δε θεωρω το παιδι μου υστερημενο σε σχεση με καποιο παιδι που θηλαζει. Το αγαπω πολυ και θα εκανα τα παντα γι αυτο. Προσπαθησα να το θηλασω αλλα σε εμενα δεν ετυχε. Θεωρω πολυ καλο να θηλαζουν τα παιδια αλλα και αν δεν κατσει οκ θα ειναι και παλι.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

θεμα παιδιου ειναι σιγουρα...να σου πω τι εκανε η δικια μου.την πρωτη μερα αφου γεννησα μου τη φερανε υστερα απο 5 ωρες την εβαλα στο στηθος δυσκολευτηκε να πιασει τη θηλη καθοτι ψιλοεπιπεδη αλλα τα καταφερε κ αρχισε να ρουφαει...ελα ομως που γαλα δε κατεβαινε..σταγονες..πρωτογαλα.ηπιε οσο ειχα κ μετα κλαμα.τι να κανω της εδωσα ξενο.τη δευτερη φορα που μου τη φερνουν...μια απ τα ιδια δυστυχως.αυτο εγινε κ την επομενη μερα κ τη μεθεπομενη..

Σοφακι εγω με καισαρικη γεννησα στις 9 το βραδυ στις 9 την αλλη μερα τον ειδα και προσπαθησα να τον θηλασω.την τριτη μερα ειχα και εγω το αφθονω γαλα.Δεν ζητησα ποτε αποκλειστικο θηλασμο.του διναν δηλαδη και ξενο εκει και μαλιστα την τελευταια μερα τους ζητησα εγω α του δωσουν γιατι δεν ειχε φαει απο εμενα.οταν πηγαμε σπιτι δεν του εδωσα ποτε ξενο και στην αρχη και εγω θηλασα με ψευδοθηλες.Και ολα καλα πηγαν.Δηλαδη θελω να πω οτι τα περισσοτερα που λενε ειναι μυθος.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Και συμφωνω με τη Σοφια για το τοπικ του θηλασμου, αφου κατηγορουν και χλευαζουν ολες οσες δε θηλαζουν. Και που ξερουν αυτες την ιστορια καθε γυναικας που δε θηλαζει;;; Το να ειναι κανεις κοντοφθαλμος και δογματικος ειναι πολυ πολυ κακο ακομα και οταν γινεται για καλα πραγματα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σοφία απ' οτι κατάλαβες εδω θα βρεις στήριξη... ενα μόνο έχω να προσθέσω, γιατί με κάλυψαν οι υπόλοιπες, σου αξίζει ένα μπράβο και μόνο που θα προσπαθήσεις και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εσυ θα έχεις κάνει οτι περνα απο το χέρι σου!

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

σας ευχαριστω πολυ!!

κοριτσακια παω για ταισμα κ υπνο.τα λεμε το πρωι.φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...