Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι εχουν αλλες καμπυλες...τις εχω δει...αλλα δε ξερω τι διαφορες εχουν απ αυτες του βιβλιαριου...καπου ειχα διαβασει οτι αυτες του βιβλιαριου ειναι πειραγμενες(και καλα για να κρυβουν το προβλημα παχυσαρκιας που εχουμε στην ελλαδα) αληθεια η ψεμα δε ξερω...μου το χει πει και ο παιδιατρος αυτο.

αττικο παρκο ε?τελεια ιδεα!!

εγω β επιπεδου λογικα αρχες μαιου θα κανω.περιμενω να μου πει ο γιατρος στο επομενο ραντεβου μας.

καλά οτι είναι πειραγμένες οι καμπύλες....δεν το συζητώ.....

το είχα διαβασει παλιότερα....

ναι της εχω υποσχεθει να δούμε τα ζωάκια στο αττικό και το περιμένει πως και πως!!!

μου κανει πρωτα ο γιατρος μου και μετα παω στο ιασω σε οποιον λαχει!:P

σου κάνει ο γιατρός σου Β' επιπεδου ή υπέρηχο???

δεν καταλαβα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

β επιπεδου Σοφακι μου!

στο αττικο πηγαμε εμεις περισυ νταλα καλοκαιρι και ο μικρος δεν ευχαριστηθηκε τιποτα :cry:

ε μωρε μέσα στη ζέστη, ήταν και πιο μικρούλης....δυσκολάκι ήταν να ευχαριστηθεί!!!

να σου πω....αφηνουν να ταισεις τα ζωάκια υπο την επίβλεψη τους έστω??

θέλει η Βαλ να ταίσει τις μαιμουδες λέει!!!

καλά καινούρια ατακα της Βαλ:

της λέω χθες το μεσημέρι, φώναξε το μπαμπά να έρθει να φάμε και τι του λέει?????

"Παναγιώτη μου αγόρι μου έλα να φάμε!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε μωρε μέσα στη ζέστη, ήταν και πιο μικρούλης....δυσκολάκι ήταν να ευχαριστηθεί!!!

να σου πω....αφηνουν να ταισεις τα ζωάκια υπο την επίβλεψη τους έστω??

θέλει η Βαλ να ταίσει τις μαιμουδες λέει!!!

καλά καινούρια ατακα της Βαλ:

της λέω χθες το μεσημέρι, φώναξε το μπαμπά να έρθει να φάμε και τι του λέει?????

"Παναγιώτη μου αγόρι μου έλα να φάμε!!!"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

χα χα χα χα.... τελεια!

οχι δεν αφηνουν να ταισεις απαγορευεται σε ολα τα ζωα!

Διαφημίσεις

αχ κρίμα....

θα απογοητευτει!!!!

αφού μου λέει να φτιάξουμε μια τσαντα με μπανανες και φυστικια για τις μαιμούδες!!!

τεσπα!!!

νομιζω οτι θα εχει τόσα να δει που δε θα την απασχολήσει αν ταισε τις μαιμουδες!!!

αλλά πρέπει να βρω τι θα την κάνω όταν θα πάω για τη Β' επιπεδου γιατι δε θα την παλέψει ο ντοκτορ με την πολυλογία της!!!:tongue::tongue::tongue:

δεν υπάρχει λέμε!!!

προχθες μιλούσε με τη μαμα μου 25 λεπτά στο τηλέφωνο!!!

τι της έλεγε?????????

απο το ένα ασχετο θέμα στο άλλο πήγαινε, αρκεί να μιλάει!!!

θα στον τρελάνει τον Κων/νο σου!!!!

και έχει τη συνηθεια όταν μιλάει στο τηλ αν περιγραφει οτι βλέπει μπροστα της!!!

άντε να βγαλει άκρη ο συνομιλητης της όταν τη μια στιγμη μιλάει για τα ρούχα στην ντουλάπα και μετα λέει για τη Μπάρμπι που είναι μέσα στο αμαξι της!!!!:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλό!!!

καλησπέρα!!!

περιμένω με αγωνια το συζυγο να φέρει τα αποτελέσματα του Papp-A!!!

τα πήγε και στο γιατρό ο χρυσός μου, του είπε και για το στομάχι μου....χωρίς να του έχω πει τίποτα!!!

Εγω στην κυριολεξία κοιμόμουν!!!:D:D:D

συμπι, Σοφάκι θυμάστε τα αποτελέσματα του Papp-A σας να κάνω συγκριση????

αν και είπε ο συζυγος οτι ο γιατρός τα βρηκε μια χαρά!!!

ουφ έφαγα τωρα 4 κρεπες σοκολάτα και δεν τις ευχαριστηθηκα ρε γμτ....

κάθε φορά που τρωω κάτι μετα ανακατευομαι!

το μεσημέρι έφαγα 3 πιάτα φακές!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι εγω δε τα εχω παρει ακομα τα ειχα ξεχασει!!θα τα ζητησω την αλλη βδομαδα που θα παω στο γιατρο.

εμενα μου τη δινει που μετα απο οτι φαω πρεπει να πλενω τα δοντια μου...εχω ακομα αυτη την απαισια μεταλλικη γευση στο στομα...ακομα και μια μπουκια να φαω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημεεεεερρρρρρρρααααααααα!

αλό!!!

καλησπέρα!!!

περιμένω με αγωνια το συζυγο να φέρει τα αποτελέσματα του Papp-A!!!

τα πήγε και στο γιατρό ο χρυσός μου, του είπε και για το στομάχι μου....χωρίς να του έχω πει τίποτα!!!

Εγω στην κυριολεξία κοιμόμουν!!!:D:D:D

συμπι, Σοφάκι θυμάστε τα αποτελέσματα του Papp-A σας να κάνω συγκριση????

αν και είπε ο συζυγος οτι ο γιατρός τα βρηκε μια χαρά!!!

ουφ έφαγα τωρα 4 κρεπες σοκολάτα και δεν τις ευχαριστηθηκα ρε γμτ....

κάθε φορά που τρωω κάτι μετα ανακατευομαι!

το μεσημέρι έφαγα 3 πιάτα φακές!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω μωρε δεν τα κοιταζω ξεχωριστα του παπ α αλλα νομιζω και τα δικα μου ηταν πολύ καλα. γενικα παντως τα αποτελεσματα για συνδρομο νταουν (παναγια μου) 1:1300 και για τρισωμια 18 1:33.000 ή κατι τετοιο.

συγγνωμη εσυ με 3 πιατα φακε πως περιμενεις να χωνεψεις; εγω κοριτσια εκανα τρελη γουρουνια εχθες το βραδυ. εφαγα στις 12 τα μεσανυχτα ενα σακουλακι πακοτινια και ενα εξτρα τυρογαριδακι. τις μικρες συσκευασιες ομως ενταξει; εεεεε... σημερα το πρωι πηγα να κανω εμετο αλλα δεν τα καταφερα!

σοφακι εγω δε τα εχω παρει ακομα τα ειχα ξεχασει!!θα τα ζητησω την αλλη βδομαδα που θα παω στο γιατρο.

εμενα μου τη δινει που μετα απο οτι φαω πρεπει να πλενω τα δοντια μου...εχω ακομα αυτη την απαισια μεταλλικη γευση στο στομα...ακομα και μια μπουκια να φαω!

χμμμμ εμενα η γευση αυτη μου εχει φυγει αλλα εχει μεινει ενα "γλυψιμο" στο στομαχι γμτ!

Bonjour!!!

αγαπητη συμπι δεν ειναι γουρουνιά 2 μικρά σακουλάκια γαριδάκια....

Γουρουνιά είναι στις 11:30 το βραδυ να τηγανίζεις πατατες και αν τις τρως συνοδεία κοτοπουλου κοκκινιστού, φέτας και στο καπάκι να φας και παγωτό....

κατάλαβες?????????????:tongue::tongue::tongue:

και μετά βογγούσα μέχρι τις 2!!!

αφού την ξέρω τη συνεχεια, γιατι τρωω έτσι μπορείτε να μου πείτε??????

σημερα ειναι παγκόσμια μερα παγωτού....οι Αθηναίες σπεύσατε στα Ben&Jerry's κερνάνε τσάμπα παγωτάκι σήμερα!!!

μια μετρηση στο Papp-A μου βγηκε λίγο κάπως αλλά θα την αγνοήσω εφόσον ο γιατρός είπε οκ....

καθώς επίσης πιστευω οτι είναι και θέμα του κέντρου που τη στέλνουν....

δε θα αγχωθώ!

η κοιλιά μου πάντως τα'χει παίξει!!!

τη μια με λες 5 μηνών έγκυο και την άλλη όπως τωρα πχ δεν καταλαβαίνεις με τίποτα οτι είμαι εγκυος!

και χθες μάθαμε και το δυσάρεστο οτι η ασφάλεια δε θα καλύψει μάλλον την εγχείρηση της κουνιάδας....:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

τι λεει το παπ α παιδι μου που σε ψιλοαγχωσε;

γιατι δεν την καλυπτουν; επειδη σχετιζεται με εγκυμοσυνη;

στην τρισωμία 21 μου γραφει οτι ο προυπάρχων κίνδυνος ήταν 1/668 και ο τροποποιημένος κίνδυνος 1/620.

μικρό μου φαίνεται αλλά αφού ο γιατρός είπε οκ....

είπε στον άντρα μου οτι για κατω απο 1/300 ανησυχουμε...

θα τον εμπιστευτω πάντως!

μάλλον δε θα την καλύψουν γιατί ενω είχαμε συνεννοηθεί εμ το γιατρό να της κάνει εισαγωγη και όλα τα δικαιολογητικά να είναι για αφαίρεση υδροσάλπιγγας, η βιοψία που ήρθε απο Αθήνα γράφει οτι πρόκειται για εξωμήτριο κύηση...

και αυτη δεν την καλύπτει η ασφάλεια...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

στην τρισωμία 21 μου γραφει οτι ο προυπάρχων κίνδυνος ήταν 1/668 και ο τροποποιημένος κίνδυνος 1/620.

μικρό μου φαίνεται αλλά αφού ο γιατρός είπε οκ....

είπε στον άντρα μου οτι για κατω απο 1/300 ανησυχουμε...

θα τον εμπιστευτω πάντως!

μάλλον δε θα την καλύψουν γιατί ενω είχαμε συνεννοηθεί εμ το γιατρό να της κάνει εισαγωγη και όλα τα δικαιολογητικά να είναι για αφαίρεση υδροσάλπιγγας, η βιοψία που ήρθε απο Αθήνα γράφει οτι πρόκειται για εξωμήτριο κύηση...

και αυτη δεν την καλύπτει η ασφάλεια...

μια χαρα ειναι το ποσοστό οντως! εμας μας φαινονται μικρα (ειδες εγω ρωτουσα αν με 1:1300 θα πρεπει να κανω αμνιοκενηση) αλλα οι γιατροι μονο αν δουν κατω από 1:300 σου λενε για αμνιο. Μια συναδελφος στο πρωτο της παιδακι ειχε πιθανοτητες 1:6!!!!!!!!! εκανε αμνιο φυσικα αλλα εκανε μια χαρα κορη. στο δευτερο οι πιθανοτητες ηταν παλι κατι του τυπου 1:20; εεε ο γιος της μια χαρα! ειχαν μεγαλες μετρησεις στην αυχενικη διαφανεια αυτα τα παιδια. πανω από 2 καθε φορα!

αμαν και αυτες οι ασφαλιστικες.....ψαχνονται να μην πληρωσουν....

μια χαρα ειναι το ποσοστό οντως! εμας μας φαινονται μικρα (ειδες εγω ρωτουσα αν με 1:1300 θα πρεπει να κανω αμνιοκενηση) αλλα οι γιατροι μονο αν δουν κατω από 1:300 σου λενε για αμνιο. Μια συναδελφος στο πρωτο της παιδακι ειχε πιθανοτητες 1:6!!!!!!!!! εκανε αμνιο φυσικα αλλα εκανε μια χαρα κορη. στο δευτερο οι πιθανοτητες ηταν παλι κατι του τυπου 1:20; εεε ο γιος της μια χαρα! ειχαν μεγαλες μετρησεις στην αυχενικη διαφανεια αυτα τα παιδια. πανω από 2 καθε φορα!

αμαν και αυτες οι ασφαλιστικες.....ψαχνονται να μην πληρωσουν....

να σου πω την αλήθεια πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το ποσοστό που δίνει ως προυπάρχων κίνδυνο 1/668, με βάση την ηλικία μου...

δηλαδη αν στα 29 μου δίνει τόσο, αν έκανα παιδί στα 40 τι θα έδινε????

1/10?????????

μάλλον είμαι επηρρεασμένη γιατί είδα οτι τις εξετάσεις τις έστειλε ο γιατρός στον Νικολαίδη στην Αθήνα....αυτόν τον πανέξυπνο που μου έκανε τη Β' επιπέδου στη Βαλ!!!:shock::shock::shock:

το θέμα είναι οτι αν το ξέραμε οτι δε θα πληρωσουν, δε θα έσκαγε ο άντρας μου τα 600 ευρώπουλα να της πληρωσει την ασφάλεια....

τι νόημα έχει να κραταμε μια ασφαλεια που δεν καλύπτει?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι το παπ α στατιστικη ειναι μη δινεις τοσο βαση...μεγαλθτερο ρολο παιζει η αυχενικη..αφου βγηκε καλη μην ανησυχεις!και το ποσοστο του παπ α μια χαρα μου φαινεται!

μαρια γουρουνια 2 πακετα γαριδακια?μονο?αυτο δεν ειναι τιποτε...εγω χθες εφαγα μισο τσουρεκι(απ αυτα τα μεγαλα) και ενα μπωλ παγωτο για βραδινο:D

αυτες οι ασφαλειες ειναι δραμα...εμενα μου την αλλαξε ο πατερας μου περισυ σε πιο οικονομικο πακετο και ετσι τωρα δε θα παρω επιδομα τοκετου απ την ασφαλεια:( και πρεπει να το ψαξω το θεμα γιατι η ασφαλεια της ελλης ειναι πανακριβη...

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...