Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλό!!!

Καλό μήνα!!!!

είδατε καλό καιρό και εξαφανιστήκατε όλες ε???

εμείς εδω κλεισούρα.....

δεν τη βγαζω ακόμα έξω....να περάσει λίγο ο βήχας....

μου έκανε και κάτι 39άρια πυρετούς....

οπότε στη φωλιά μας λίγες μέρες ακόμα!:tongue:

κατα τα άλλα καλά!!!

το στομάχι μου δε μπορεί να αποφασισει αν θα με αφησει να φαω ή όχι....

προς το όχι κλίνει προς το παρόν αλλά δεν το βάζω κάτω!!!:D:D:D

άντε να γίνει καλά η Βαλ γιατι το Σάββατο έχει το πάρτυ της η κόρη της αδερφης μου και δε γίνεται να λείπουμε!!!

Της πήρα 5 μπλουζακια κοντομάνικα, 2 με ραντάκι, 2 σορτσάκια και 2 καπέλα απο μάντκο! με 50 ευρω όλα μαζί!

θα της πάρω και ένα παιχνιδάκι μια και θα της ψωνιζα κατι και για Πάσχα και νομίζω μια χαρά την έβγαλα!

αν ψωνιζα απο Ελλάδα με 50 ευρω ζητημα να της έβρισκα ένα σετάκι...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλό!!!

Καλό μήνα!!!!

είδατε καλό καιρό και εξαφανιστήκατε όλες ε???

εμείς εδω κλεισούρα.....

δεν τη βγαζω ακόμα έξω....να περάσει λίγο ο βήχας....

μου έκανε και κάτι 39άρια πυρετούς....

οπότε στη φωλιά μας λίγες μέρες ακόμα!:tongue:

κατα τα άλλα καλά!!!

το στομάχι μου δε μπορεί να αποφασισει αν θα με αφησει να φαω ή όχι....

προς το όχι κλίνει προς το παρόν αλλά δεν το βάζω κάτω!!!:D:D:D

άντε να γίνει καλά η Βαλ γιατι το Σάββατο έχει το πάρτυ της η κόρη της αδερφης μου και δε γίνεται να λείπουμε!!!

Της πήρα 5 μπλουζακια κοντομάνικα, 2 με ραντάκι, 2 σορτσάκια και 2 καπέλα απο μάντκο! με 50 ευρω όλα μαζί!

θα της πάρω και ένα παιχνιδάκι μια και θα της ψωνιζα κατι και για Πάσχα και νομίζω μια χαρά την έβγαλα!

αν ψωνιζα απο Ελλάδα με 50 ευρω ζητημα να της έβρισκα ένα σετάκι...

Καλημέρα καλή βδομάδα και καλό μήνα!

Τέλειο αυτό το "στη φωλιά μας"!

Δεν κατάλαβα από που τα πήρες τα ρούχα?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα κ απο μενα!καλη μας εβδομαδα και καλο μηνα!

σοφακι πως ειναι η βαλ?μεγεια τα ρουχαλακια σας!

εγω της πηρα απο τζαμπο σορτσακια και μπλουζακια για τον παιδικο τα κανει ετσι κ αλλιως χαλια οποτε δε λεει να της παρω καλυτερα...

βολταραμε αρκετα το σκ ωραια ηταν βγηκε κ αυτη εξω μετα απο τοσες μερες κλεισουρας..και σημερα κανονικα στο παιδικο.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα Σοφάκι!

ευτυχως είναι καλύτερα η Βαλ!

θα τη γλιτωσουμε την αντιβιωση αποτι φαίνεται και πολύ χαίρομαι!

καλά έκανες και της πήρες απο τζαμπο!!!

βλέπω κι εγω την ανιψιά στον παιδικο....όλα τα ρούχα χάλια!

βασικά να σου πω την αλήθεια και στη Βαλ που δεν πηγαινει παιδικό, δε θέλω να παίρνω καλά ρούχα γιατί τα λυπάμαι!!!

πότε βγαινουν τα αποτελέσματα απο τις εξετασεις της Ελλης?

να σε ρωτησω....όρθια ή ξαπλωμένη τη μετράνε στο υψος?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαιρομαι που ειναι καλυτερα!

οσο για τα ρουχα αυτο λεω κ εγω εχει τοσες μαρκες και που να τις φορεσει δηλαδη?αντε σε καμια γιορτη γενεθλια κτλ...για κουνιες και σταθμο δε λεει..

11 απριλιου βγαινουν οι εξετασεις της...το μονο που ευχομαι ειναι να εχουμε ενα ξεκαθαρο αποτελεσμα...ειτε αρνητικο ειτε θετικο να ναι ξεκαθαρο...δεν αντεχω αλλα αμφιλεγομενα αποτελεσματα!!

τη μετρανε και με τους 2 τροπους...αν κ απο οτι εχω ρωτησει σ αυτη την ηλικια το σωστο ειναι ορθια...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημεεεερρρααααα!

Σοφακι- συμπεθερακι μου περαστικα στο κοριτσι μας! 39 πυρετο ε; που την πατησατε βρε παιδι μου;

εμενα ο μικρος εβηξε λιγο εχθες και τρομοκρατηθηκα. ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι την παρασκευη ανεβαινω αθηνα και θελω να ειμαστε περδικια. Μ Δευτερα εχω υπερηχο, Μ Τριτη αγγειολογο και μετα διακοπες! θα παμε και κανενα εμπορικο να ψωνισω στο ζουζουνι για το Πασχα, ανυπομονω!

Στέβη, Σοφακι2 ειστε καλα ετσι;

καλημερα μαρακι!

ερχεσαι αθηνα ε?με το καλο..σκεφτομουν αν βρεις χρονο να κανονιζαμε καμια συναντηση τι λες?και οποιο αλλο κοριτσακι μπορει εννοειται!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

χαιρομαι που ειναι καλυτερα!

οσο για τα ρουχα αυτο λεω κ εγω εχει τοσες μαρκες και που να τις φορεσει δηλαδη?αντε σε καμια γιορτη γενεθλια κτλ...για κουνιες και σταθμο δε λεει..

11 απριλιου βγαινουν οι εξετασεις της...το μονο που ευχομαι ειναι να εχουμε ενα ξεκαθαρο αποτελεσμα...ειτε αρνητικο ειτε θετικο να ναι ξεκαθαρο...δεν αντεχω αλλα αμφιλεγομενα αποτελεσματα!!

τη μετρανε και με τους 2 τροπους...αν κ απο οτι εχω ρωτησει σ αυτη την ηλικια το σωστο ειναι ορθια...

όλα καλά θα είναι Σοφάκι!!! μην αγχωνεσαι!!!

μια χαρα θα είναι το Ελλάκι!

εμάς ο παιδάτρος τη μετράει όρθια αλλά μας είπε οτι οι καμπύλες αφορούν σε μετρησεις για ξαπλωμένα τα παιδάκια και να προσθετουμε 3-4 εκατοστα στην όρθια μετρηση.

καλημεεεερρρααααα!

Σοφακι- συμπεθερακι μου περαστικα στο κοριτσι μας! 39 πυρετο ε; που την πατησατε βρε παιδι μου;

εμενα ο μικρος εβηξε λιγο εχθες και τρομοκρατηθηκα. ελπιζω να μην ειναι τιποτα γιατι την παρασκευη ανεβαινω αθηνα και θελω να ειμαστε περδικια. Μ Δευτερα εχω υπερηχο, Μ Τριτη αγγειολογο και μετα διακοπες! θα παμε και κανενα εμπορικο να ψωνισω στο ζουζουνι για το Πασχα, ανυπομονω!

Στέβη, Σοφακι2 ειστε καλα ετσι;

μου αποκάλυψε ο συζυγος οτι την τεταρτη το απόγευμα που την πήγε βόλτα στη θάλασσα η μανταμ έβγαζε το μπουφάν της και έτρεχε....

οπότε μάλλον κάπου εκεί την πατησε....

ευτυχως απο χθες το βραδυ είναι απύρετη και καλυτερευσε και ο βηχας!

αχ τέλεια θα περάσετε στην Αθηνα!!!

εμείς κατα το Μάη βλέπω να ανεβαινουμε για τη Β' επιπέδου....

νωρίτερα δεν το βλέπω!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εμάς ο παιδάτρος τη μετράει όρθια αλλά μας είπε οτι οι καμπύλες αφορούν σε μετρησεις για ξαπλωμένα τα παιδάκια και να προσθετουμε 3-4 εκατοστα στην όρθια μετρηση.

μου αποκάλυψε ο συζυγος οτι την τεταρτη το απόγευμα που την πήγε βόλτα στη θάλασσα η μανταμ έβγαζε το μπουφάν της και έτρεχε....

νωρίτερα δεν το βλέπω!

δε το ηξερα αυτο για τις καμπυλες...φανταζομαι οτι ειναι για τις πρωτες 0-30 μηνων ε?θα ρωτησω κ εγω οταν παω...αυτοι του παιδων(και ο παιδιατρος μας δηλαδη) εχουν αλλες καμπυλες δε χρησιμοποιουν αυτες του βιβλιαριου...αν ειναι ετσι ειμαστε σχεδον 84 ποντους...δεν ειναι ασχημα;)

με το καλο να ερθεις κ εσυ σοφακι!!μαιο θα χει ακομα καλυτερο καιρο..οτι πρεπει για βολτες:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

νωρίτερα δεν το βλέπω!

3-4 εκατοστα στην ορθια μετρηση; εγω ειχα ακουσει για 2εκ αλλα ποτε δεν του προσθετα :)

τωρα λογικα πρεπει να το εχουμε ξεπερασει το μετρο γιατι κονταινουν τα παντελονια μας αποτομα :D

βρε το παιδι μου εχει πει ο γιατρος δεν αρρωσταινει ετσι, αν γδυνεται δηλαδη. πρεπει να κολλησει ιο από καπου... μαλλον από παιδακι η καποιον ενήλικο εγινε η δουλεια :)

ναι και εγω πιστευω μέσα με τελη απριλη θα κανω β επιπεδου

δε το ηξερα αυτο για τις καμπυλες...φανταζομαι οτι ειναι για τις πρωτες 0-30 μηνων ε?θα ρωτησω κ εγω οταν παω...αυτοι του παιδων(και ο παιδιατρος μας δηλαδη) εχουν αλλες καμπυλες δε χρησιμοποιουν αυτες του βιβλιαριου...αν ειναι ετσι ειμαστε σχεδον 84 ποντους...δεν ειναι ασχημα;)

με το καλο να ερθεις κ εσυ σοφακι!!μαιο θα χει ακομα καλυτερο καιρο..οτι πρεπει για βολτες:P

γιατι έχουν άλλες καμπύλες εκείνοι?????

δεν ισχυουν οι ιδιες με του βιβλιαρίου??

ναι θα εχει τέλειο καιρό πιστευω τότε και της εχω υποσχεθεί της Βαλ βόλτα στο Αττικό παρκο!

3-4 εκατοστα στην ορθια μετρηση; εγω ειχα ακουσει για 2εκ αλλα ποτε δεν του προσθετα :)

τωρα λογικα πρεπει να το εχουμε ξεπερασει το μετρο γιατι κονταινουν τα παντελονια μας αποτομα :D

βρε το παιδι μου εχει πει ο γιατρος δεν αρρωσταινει ετσι, αν γδυνεται δηλαδη. πρεπει να κολλησει ιο από καπου... μαλλον από παιδακι η καποιον ενήλικο εγινε η δουλεια :)

ναι και εγω πιστευω μέσα με τελη απριλη θα κανω β επιπεδου

ναι 3-4 μου είπε....

εγω τα προσθετω γιατι έτσι μας συμφέρει!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

87 εκατοστα μας μετρησε ο γιατρος οπότε εγω λέω 90 για ψυχολογικούς λόγους!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τα φοράει κάπρι τα πνατελόνια ο Κων/νος!!!

χαχαχαχαχα!!!!!

εμας τουλάχιστον μας κάνει οικονομία σε ρούχα και παπούτσια!!!

άσε που έχω και την κόρη της αδερφης μου που έχει τρομερή αναπτυξη οπότε έχουμε ρούχα μπόλικα να λάβουμε απο εκεί!!!

η Βαλ είχε προδιαθεση με ελαφρυ βηχαλάκι, ίδρωσε μέσα στον αέρα....δεν ήθελε πολύ....

που θα πας για Β' επιπέδου συμπι μου?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι εχουν αλλες καμπυλες...τις εχω δει...αλλα δε ξερω τι διαφορες εχουν απ αυτες του βιβλιαριου...καπου ειχα διαβασει οτι αυτες του βιβλιαριου ειναι πειραγμενες(και καλα για να κρυβουν το προβλημα παχυσαρκιας που εχουμε στην ελλαδα) αληθεια η ψεμα δε ξερω...μου το χει πει και ο παιδιατρος αυτο.

αττικο παρκο ε?τελεια ιδεα!!

εγω β επιπεδου λογικα αρχες μαιου θα κανω.περιμενω να μου πει ο γιατρος στο επομενο ραντεβου μας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...