Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα απο την ταλαιπωρημένη μάνα με το άρρωστο παιδί!

Πήγαμε χθες παιδιατρο....λίγο απ'όλα είχε η Βαλ...

τραχειοβρογχίτιδα, κόκκινο λαιμό, λίγα ακροαστικά σπαστικά όπως τα είπε ο ντόκτορ....

εισπνοές και αερολίν και αν δε δούμε βελτίωση αντιβίωση...

έκανε 2 εμετούς το βραδυ απο το βηχα....σεντόνια, κουβέρτες,χαλί....χαμός....

και μετα συνέχεια έβηχε....έκανε και ένα 37,5...

μας είχαν κόψει και το ρεύμα απο τις 4 μέχρι πριν λίγο....

με το κινητο στο χέρι πήγαινα μεσα στη νυχτα να τη δω γιατι μέσα σε όλα μου έχει κρυψει και 2 φακούς που είχα!

ρωτησα τον ντόκτορ για τη συμπεριφορά της...

μου είπε οτι είναι άκρως φυσιολογική...

μου είπε επίσης οτι σε αυτη την ηλικία έχει δημιουργηθεί πλήρως το Εγώ τους αλλά όχι το Υπερεγώ τους και κάτι τέτοια....

και οτι να ιαλέγω τις μάχες μου μαζί της....να μη χρησιμοποιώ το όχι για ψύλλου πήδημα παρά μόνο για σημαντικά θέματα και όταν θα λέω όμως όχι, να είναι όχι....χωρίς καμία διαπραγμάτευση...

αν και το είδα στην πράξη...

της ζητησα να μαζέψει τα παιχνίδια της....όλο όχι και δε μπορώ έλεγε....

της το είπα 3 φορές και την προειδοποίησα οτι αν δεν το κάνει θα τα βάλω σε σακούλα και θα τα βγάλω έξω απο το σπίτι...και το έκανα αλλά άφησα επίτηδες 2-3...πήγε και τα πήρε και μου λέει:

"κοίτα μαμά μου....τα μαζεύω..."

τεσπα...καλύτερα είμαστε τελευταία...και με τον ύπνο....φτου φτου μη τη ματιάσω....

την έβαλε χθες ο μπαμπάς της στο κρεβάτι και του λέει:

"φύγε τωρα....θέλω να χαλαρώσω!!!"

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Επίσης ο παιδίατρος μου συστησε να τη στείλω παιδικό πριν γεννήσω...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

σοφακι πηγατε παιδιατρο χθες?τι σας ειπε?

εμεις τα ιδια...χθες ηταν μια πολυ δυσκολη μερα...λες και ειχε σεληνιαστει το παιδι μου...δε τη χωρουσε ο τοπος...εχει λαλησει τοσες μερες κλεισμενη σπιτι..καλα το βραδυ ουρλιαζε στον υπνο της...πηγαινα να τη παρω αγκαλια και εκανε σα δαιμονισμενη...τι ηταν αυτο δε ξερω...σημερα θα παμε για ψωνια και τιποτε κουνιες.λεω να μη τη παω ακομα παιδιατρο ιωση ειναι απ οτι φαινεται θα κανει το κυκλο της...αυτος ο βηχας μονο με ανησυχει αλλα πιστευω οτι ειναι επειδη καταπινει φλεμματα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

περαστικα σας σοφια!

συμφωνω με το παιδιατρο καλυτερα να απει παιδικο πριν γεννησεις να μη νομισει το παιδι οτι τη διωχνετε επειδη ηρθε το μωρο;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

συμπι τα αποτελέσματα των αιματολογικών που σου χρωστάω:

αιματοκρίτης: 34

σιδηρος: 24

φεριτίνη: 25

δε μας έδωσε σίδηρο.

μας είπε οτι εφόσον η φεριτίνη είναι ικανοποιητική και αν κάνουμε διατροφή που καθημερινά να περιέχει είτε αυγό, είτε πράσινα λαχανικά είτε κόκκινο κρέας, θα είναι οκ! Γιατί σε αυτές τις τροφές περιέχεται σίδηρος...και οι φακές έχουν πάρα πολύ αλλά δυστυχώς είναι δυσκολα απορροφησιμος!

η Βαλ τρωει καθημερινα κάτι απο αυτα ή και όλα αυτά οπότε μια χαρά!!!

πολύ χαίρομαι που αυτός ο γιατρός δε μας φορτώνει φάρμακα!

Στην ουσία βασικά η Βαλ πρέπει να κάνει τη διατροφή που μου έχει προτείνει και μένα τωρα ο γυναικολόγος!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

περαστικα σας σοφια!

συμφωνω με το παιδιατρο καλυτερα να απει παιδικο πριν γεννησεις να μη νομισει το παιδι οτι τη διωχνετε επειδη ηρθε το μωρο;)

και μένα αυτη ήταν η πρόθεση μου αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποιες προυποθεσεις για να γίνει....

1) να κόψει την πάνα μέσα στο επόμενο τρίμηνο...

2) να υπάρχει θέση σε δημόσιο παιδικό

3) να μην κλείνει για καλοκαίρι ο παιδικός!

δεν ξέρω και πότε κλέινουν εδώ...

γιατι της αδερφης μου πχ δεν έκλεισε καθόλου πέρσι!

το Ελλάκι απο την κλεισούρα λάλησε μωρέ....βάλε και το βήχα που τη δυσκολεύει....της δίνεις τίποτα Σοφάκι?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

και μένα αυτη ήταν η πρόθεση μου αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποιες προυποθεσεις για να γίνει....

1) να κόψει την πάνα μέσα στο επόμενο τρίμηνο...

2) να υπάρχει θέση σε δημόσιο παιδικό

3) να μην κλείνει για καλοκαίρι ο παιδικός!

δεν ξέρω και πότε κλέινουν εδώ...

γιατι της αδερφης μου πχ δεν έκλεισε καθόλου πέρσι!

το Ελλάκι απο την κλεισούρα λάλησε μωρέ....βάλε και το βήχα που τη δυσκολεύει....της δίνεις τίποτα Σοφάκι?

σοφακι αν ειναι δημοσιος ο παιδικος συνηθως κλεινουν ολο τον αυγουστο και ξεκινανε 1η σεπτεμβρη.ρωτησε παντως για να ξερεις τι γινεται.αιτησεις γινονται γυρω στα μεσα μαιου.

για τις πανες νομιζω ειναι μια καλη εποχη για να δοκιμασεις.

ναι κ εγω ετσι λεω απ τη κλεισουρα αντιδρα ετσι...εμ τα θελε κ ο κωλος της...μου κυκλοφορουσε με σορτσακια(μες στο σπιτι-εχει μαθει και αλλαζει μονη της το απο κατω η σκατουλα) και μου ξεβρακωνοταν συνεχεια...πολυ θελει να αρπαξει κρυωμα?απο δευτερα παιδικο κανονικα.

αερολιν μασκα της κανω 3-4 φορες την ημερα...της εδωσα και 2 καψουλες ομοιοπαθητικες απο μονη μου(το ιδιοσυγκρασιακο της) προσωρινα ειχε σταματησει λιγο ο βηχας αλλα χθες ηταν το κατι αλλο..λιγο τ αφλεμματα λιγο το κλαμα της ηρθε κ εδεσε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα ταλαιπωρακια μου! πολλα περαστικα στα κοριτσια μας και εσεις εγκυουλες προσοχη μην κολλησετε!

συμπι η φεριτινη σας ειναι σουπερ αλλα ο σιδηρος χαμηλος. καλα ο Κων/νος φεριτινη ειχε 5!!!!! τερματισε το παιδι μου!

χμμμμ θα του ξαναρχισω το καθημερινο μοσχαρι μου φαινεται. το ειχαμε ελαττωσει λιγο γιατι δεν ηθελα να μαθει καθε μερα στο κρεας. από λαχανικα μονο μαρουλι τρωει αλλα ακλο ειναι και αυτο γιατι εχει βιταμινη c. τωρα ειναι να του κανουμε και εξετασεις, να δουμε τι θα δειξει!

σοφακι αν ειναι δημοσιος ο παιδικος συνηθως κλεινουν ολο τον αυγουστο και ξεκινανε 1η σεπτεμβρη.ρωτησε παντως για να ξερεις τι γινεται.αιτησεις γινονται γυρω στα μεσα μαιου.

για τις πανες νομιζω ειναι μια καλη εποχη για να δοκιμασεις.

ναι κ εγω ετσι λεω απ τη κλεισουρα αντιδρα ετσι...εμ τα θελε κ ο κωλος της...μου κυκλοφορουσε με σορτσακια(μες στο σπιτι-εχει μαθει και αλλαζει μονη της το απο κατω η σκατουλα) και μου ξεβρακωνοταν συνεχεια...πολυ θελει να αρπαξει κρυωμα?απο δευτερα παιδικο κανονικα.

αερολιν μασκα της κανω 3-4 φορες την ημερα...της εδωσα και 2 καψουλες ομοιοπαθητικες απο μονη μου(το ιδιοσυγκρασιακο της) προσωρινα ειχε σταματησει λιγο ο βηχας αλλα χθες ηταν το κατι αλλο..λιγο τ αφλεμματα λιγο το κλαμα της ηρθε κ εδεσε.

τωρα μόλις γίνει καλά, θα δω τις προθέσεις της και θα ξεκινησω αν δω οτι θέλει....γιατι αλλάζει κάθε μέρα γνωμη!!!

τη μια μερα θέλει να φοράει βρακί και να πηγαινει στο γιογιό και την άλλη θέλει να φοράει πάμπερς!!!

άντε βγάλε άκρη!

α και η Έλλη του ξεβρακώματος είναι ε???

ενταξει....δεν έχω μόνο εγω την τσιτσιολίνα!!!

εμενα βγάζει όλα τα ρούχα και γυρνάει....μερικές φορές φοράει μόνο μια φανέλα και για να φτιάξει το σετ φοράει και τις μπότες της!!!

κούκλα!!!:tongue::tongue::tongue:

μήπως να της έδινες κανένα σιροπάκι να σπάσει τα φλέματα??? αυτα κάνουν τη ζημιά...εμας μας έδωσε το προσπαν που είναι φυτικό...

τωρα για τα ομοιοπαθητικά δε γνωρίζω....

ελπίζω με τον παιδικό να βρούμε άκρη!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα ταλαιπωρακια μου! πολλα περαστικα στα κοριτσια μας και εσεις εγκυουλες προσοχη μην κολλησετε!

συμπι η φεριτινη σας ειναι σουπερ αλλα ο σιδηρος χαμηλος. καλα ο Κων/νος φεριτινη ειχε 5!!!!! τερματισε το παιδι μου!

χμμμμ θα του ξαναρχισω το καθημερινο μοσχαρι μου φαινεται. το ειχαμε ελαττωσει λιγο γιατι δεν ηθελα να μαθει καθε μερα στο κρεας. από λαχανικα μονο μαρουλι τρωει αλλα ακλο ειναι και αυτο γιατι εχει βιταμινη c. τωρα ειναι να του κανουμε και εξετασεις, να δουμε τι θα δειξει!

ναι αυτό μου είπε και ο γιατρός....οτι χαμηλός ο σίδηρος αλλά εφόσον η φεριτινη κινείται σε καλά επίπεδα, δε δίνουμε συμπλήρωμα...

συμπληρωμα είπε δινουμε οπωσδήποτε αν η φεριτινη ειναι κατω απο 7.

αν του φτιάξεις καμια ομελέτα με λίγο μπροκολο μέσα, δε θα τη φάει λες??? είναι πεντανόστιμη!

η Βαλ προχθες έφαγε στη γιαγια της κοτόπουλο με σπαράγγια!

δε χρειαζεται κάθε μερα κρεας βρε!!!

αν τη μια μερα φαει αυγουλάκι, είναι οκ μου είπε ο γιατρός!

σου στέλνω πμ για κατι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαχχαχα σοφια αυτο με τις μποτες το κανει και μενα...πολυ γελιο!!

καλη επιτυχια με το σταθμο και τις πανες!

μαρακι οπως τα λεει η σοφι αειναι δε χρειαζεται καθε μερα κρεας...και μαζι με τις τροφες που περιεχουν σιδηρο καλο ειναι να τρωνε και κατι με βιταμινη c βοηθαει την απορροφηση του σιδηρου.

εφυγα...παω για ψωνια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αυγο τρωει καθε μερα ομελετα ΟΧΙ με τιποτα...

τωρα δειλά δειλα εχει αρχισει να μου ζηταει να δοκιμασει πραγματα πχ τις προαλλες μου ζητησε γιαουρτι. ετρωγα ενα φαγε δεν ενθουσιαστηκε, ξινισε και τωρα καθε φορα που του λεω να φαει αν θελει γιαουρτακι μου λεει ενα ΟΧΙ σαν του μεταξα!:tongue:

ε αφού τρωει αυγουλάκι, δεν είναι απαραιτητο το κρεας καθημερινά!!!

και αυτό με τη βιταμίνη c που είπε το Σοφάκι είναι σωστό...

κι εγω το 2ο χαπάκι σίδηρο, με χυμό πορτοκάλι το πίνω...

αν σου πω οτι η Βαλ τρελαίνεται με το πρόβειο γιαούρτι????????

καλά δεν έχει δοκιμάσει αγελαδινό αλλά και το πρόβειο που πριν το έτρωγε είτε με μέλι είτε με λιωμένη μπανανα, τωρα το τρωει σκέτο!!!

της ξινιζει λίγο στην αρχη αλλά μετα οκ!!!

αργησαμε χθες στον παιδιατρο και δεν πρόλαβα να πάω στο γυναικολόγο ρε γμτ για το ασβέστιο....

είχε πριν απο μας ο γιατρός ένα νεογέννητο αγοράκι....μια σταλίτσα ηταν μωρέ....10 ημερων μπεμπίνι!!!!

τέτοιο κλάμα που έκανε....και μόλις τελειωσαν με το γιατρό είχε ξεραθει στον ύπνο στο καθισματακι του το γλυκό μου!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε αφού τρωει αυγουλάκι, δεν είναι απαραιτητο το κρεας καθημερινά!!!

και αυτό με τη βιταμίνη c που είπε το Σοφάκι είναι σωστό...

κι εγω το 2ο χαπάκι σίδηρο, με χυμό πορτοκάλι το πίνω...

αν σου πω οτι η Βαλ τρελαίνεται με το πρόβειο γιαούρτι????????

καλά δεν έχει δοκιμάσει αγελαδινό αλλά και το πρόβειο που πριν το έτρωγε είτε με μέλι είτε με λιωμένη μπανανα, τωρα το τρωει σκέτο!!!

της ξινιζει λίγο στην αρχη αλλά μετα οκ!!!

αργησαμε χθες στον παιδιατρο και δεν πρόλαβα να πάω στο γυναικολόγο ρε γμτ για το ασβέστιο....

είχε πριν απο μας ο γιατρός ένα νεογέννητο αγοράκι....μια σταλίτσα ηταν μωρέ....10 ημερων μπεμπίνι!!!!

τέτοιο κλάμα που έκανε....και μόλις τελειωσαν με το γιατρό είχε ξεραθει στον ύπνο στο καθισματακι του το γλυκό μου!!!:D

αντε και στα δικα μας!!!!!!!!!!!!!

αντε και στα δικα μας!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα!!!

έλεγα του άντρα μου χθες:

"καλομάθαμε τωρα με τη Βαλ που κοιμαται τόσες ωρες σερι το βραδυ και θα παθουμε ταρακουλο με το μωρό πάλι με τα ξενυχτια...."

ε ρε χιλιόμετρα που έχουμε να γράψουμε πάλι!!!!:tongue::tongue::tongue:

ρε συ συμπι να σε ρωτησω....

εσυ όταν έκανες την καισαρικη έκανες και αντιπηκτικες ενεσεις μετά???

εγω δεν είχα κάνει αλλα τωρα μου ειπαν οτι οι περισσότεροι γιατροί εδω πλέον κάνουν....

θα ρωτησω και το γιατρό μου στο άλλο ραντεβού μας να δω....

ελπίζω να μη μου πει οτι κάνει...

έχω θέμα με τις ενεσεις....πάρε μου όσο αιμα θες, δεν εχω προβλημα....αλλά όταν πρόκειται να μου ρίξεις φάρμακο.....τρέμω!!!!

όταν έπαθα κολικό του νεφρού στον 5ο στη Βαλ και μου έκαναν παυσιπονη, τα ειδα όλα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...