Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!τι κανετε???χχαλια νυχτα περασαμε και εμεις.μερι τα ξημερωματα ξυπνουσε και εκλαιγε γιατι τον πονουσε ο λαιμος του:-(δεν την γλιτωσαμε την αντιβιωση τελικα:-(:sad:το πρωι πηρα τη γιατρο...το περιμενα μου λεει..παρε amoxil.τεσπα....

Σοφακι υπομονη...φαση ειναι θα περασει.μονο μια προσωπικη εκτιμηση -αποψη θα πω.εφοσον ο αντρας σου της ριχνει καμια μην την χτυπαει στα ποδια και τα χερια.περνανε ολα τα νευρα του σωματος:-(μην της κανει κατα λαθος καμια ζημια.στο ποπο καλυτερα.πανω απο την πανα.το τελειο θα ηταν να μην το κανει αλλα ανθρωποι ειμαστε και καποιες φορες χανουμε τον ελεγχο:-(και εγω του εχω ριξει κανα δυο φορες αλλα γενικα το αποφευγω.εχω περιπτωση στο περιββαλον που χτυπησαν το παιδακι τοσο δυνατα στο κεφαλι που του προξενησαν βλαβη...αστα :-( δραμα η κατασταση τους.οταν νευριαζω πολυ και μου ερχεται να τον κοπανησω αυτο σκεφτομαι και κακκαλωνω στο δευτερολεπτο.

Σοφακι μου θα σου το πω και απο εδω...ΠΕραστικα βρε Κοριτσακι μου!!!!!Αντε ισως με την αντιβιωση να περασει να ησυχασετε.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ...κι εγώ τον χάνω τον έλεγχο...και φωνάζω έξω φωνή τελείως! κι ας ξέρω ότι πετυχαίνω το αντίθετο απ'αυτό που θέλω...όλη η γειτονιά με ακούει και ντρέπομαι μετά. Αφού καταλάβω ότι ματαιοπονώ καταφεύγω σε λύσεις σαν τις παραπάνω που θα έπρεπε να είχα κάνει από την αρχή..

Και μετά την άλλη μέρα ξεσπάει κάποια γρίππη....να το πω κι αυτό να το λάβεις υπ'όψιν...μπας και!

Πάντως κι έτσι να μην είναι φάση είναι. Όσο δεν αποφασίζεται να αντιδράσετε σε κοινό μέτωπο όμως το παρατείνει για να σας τρέχει. Λοιπόν κοίτα να δεις που θα το κάνει για την εγκυμοσύνη το σκατουλάκι...Όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πιθανό μου φαίνεται...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

εμενα ο Κων/νος την τρεμει την τιμωρια. καλυτερα στα κατεργα στο Βλαδιβοστοκ παρα στον καναπε τιμωρια. μελανιαζει από το κλαμα (τα χειλια του γινονται μπλε-μωβ) αλλα δεν το κουναει από εκει μεχρι να του πω :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

εμενα ο Κων/νος την τρεμει την τιμωρια. καλυτερα στα κατεργα στο Βλαδιβοστοκ παρα στον καναπε τιμωρια. μελανιαζει από το κλαμα (τα χειλια του γινονται μπλε-μωβ) αλλα δεν το κουναει από εκει μεχρι να του πω :P

χαχαχαχαχαχα!!!!!

Εμενα με το που θα τον βαλω σταματαει και φωναζει μαμα ελα σταματησα τωρα....

Διαφημίσεις

ΕΦΗΒΗ εχεις !!!!!!!!!!!!!!! απλα δεν το εχεις καταλαβει! σε εχει κανει παιχνιδακι της συν του οτι παιζει και να βαριεται καθε μερα μαζι σου! εγω εχω παρατηρησει οτι ο μικρος ειναι μες τα νευρα οταν ειμαστε συνεχεια μαζι και κανουμε τα ιδια και τα ιδια.... δηλαδη τιποτα !
Ουφ τα διάβασα όλα! Προσπαθώ να κάνω και δουλειά παράλληλα (είμαι και στο γραφείο βλέπεις...)

Σόρυ που απαντάω λίγο άκαιρα αλλά τα παίρνω με τη σειρά και χασκογελάω ενώ εσείς μιλάτε σοβαρά...

Έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις και σε καταλαβαίνω...Για πότε περνάνε από τη φάση το τέλειο παιδί σε διαβολο-συμπεριφορές...! Και αναρρωτιέσαι εκείνη την ώρα.... αυτόν τον εαυτό τον είχε από πριν μέσα της? Ή μόλις γεννήθηκε?

Κουράγιο και συνέπεια έχω να συμβουλέψω...σε αυτά που λες και κάνεις. Γιατί έχει καταλάβει ότι έχεις πάθει πανικό και αλλάζεις συνέχεια αντιμετώπιση δοκιμάζοντας ποια θα πετύχει. Πιστεύω πλέον ότι καταλαβαίνουν τα τερατάκια. Και συμφωνώ μ'αυτό που φοβάσαι...ότι το έχει κάνει ρουτίνα..Κι εμένα αν φάει ένα τέτοιο σκάλωμα έτσι κάνει. Πάρε μια απόφαση και με μια ανάσα κάνε το. Χωρίς να ξέρω τη ρουτίνα σας λέω εγώ τώρα τι θα έκανα. Προετοιμασία 30'ώρα πριν "Ναι, Πάρτο αυτό/Παίξε μ'αυτό αλλά γρήγορα γιατί σε μισή ώρα πάμε για ύπνο."......"Σε 15 λεπτάκια πάμε για ύπνο μην το ξεχνάς!" .....Και τέλος "Ήρθε η ώρα για ύπνοοοο..." Χέρι και αποφασιστικά μέσα...

Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....αγέροχο βλέμα εσύ... πυτζάμα...δοντάκια...φως...πόρτα...καληνύχτααααα....

Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....

Επιστροφή στο δωμάτιο για σύντομες κοφτές εξηγήσεις, επιλογή κούκλας (να διαλέξει μια από τις δυο για παρέα) με το ίδιο αγέροχο βλέμα.

Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....

Α, οκ αφού δε θες κοιμήσου μόνη. Εγώ δεν ξανάρχομαι, νυστάζω και θέλω να κοιμηθώ. Αν εσύ δε θες δεν πειράζει. Κάτσε έτσι μέχρι το πρωί. Καληνύχτα.

Και τέλος...Αλλά τέλος! Για όλους! και οι κουβέντες και οι διαπραγματεύσεις και το καλό και οι αγριάδες...

Και βέβαια....Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....

Αυτό άντε να το κάνεις άλλη μια βραδιά και τέλος. Και την άλλη θα πάρει και μια από τις 2 κούκλες....

καλημερα!!τι κανετε???χχαλια νυχτα περασαμε και εμεις.μερι τα ξημερωματα ξυπνουσε και εκλαιγε γιατι τον πονουσε ο λαιμος του:-(δεν την γλιτωσαμε την αντιβιωση τελικα:-(:sad:το πρωι πηρα τη γιατρο...το περιμενα μου λεει..παρε amoxil.τεσπα....

Σοφακι υπομονη...φαση ειναι θα περασει.μονο μια προσωπικη εκτιμηση -αποψη θα πω.εφοσον ο αντρας σου της ριχνει καμια μην την χτυπαει στα ποδια και τα χερια.περνανε ολα τα νευρα του σωματος:-(μην της κανει κατα λαθος καμια ζημια.στο ποπο καλυτερα.πανω απο την πανα.το τελειο θα ηταν να μην το κανει αλλα ανθρωποι ειμαστε και καποιες φορες χανουμε τον ελεγχο:-(και εγω του εχω ριξει κανα δυο φορες αλλα γενικα το αποφευγω.εχω περιπτωση στο περιββαλον που χτυπησαν το παιδακι τοσο δυνατα στο κεφαλι που του προξενησαν βλαβη...αστα :-( δραμα η κατασταση τους.οταν νευριαζω πολυ και μου ερχεται να τον κοπανησω αυτο σκεφτομαι και κακκαλωνω στο δευτερολεπτο.

Σοφακι εγω εδω θα της ελεγα προσεχε πως μου μιλας γιατι θα φας τιμωρια την επομενη φορα....και μετα θα ετρωγε τιμωρια στον καναπε μεχρι να σταματησει να κλαιει....και μετα πηγαινω και του λεω οτι δεν πρεπει να μιλαει ετσι ουτε εγω του μιλαω ετσι κτλ κτλ.....

απο όλα όσα γραφετε βγαινουν τα εξης συμπερασματα:

1) έχω χάσει τον έλεγχο

2) η Βαλέρια μας δουλεύει ψιλό γαζί

3) πρέπει να συντονιστω με τον άντρα μου για κοινη αντιμετωπιση γιατι αλλιως θα κάνουμε μια τρυπα στο νερό.....

επίσης η Βαλ δε μπαίνει τιμωρία με τίποτα!!!

σας τα'πα και χθες....πέφτει κάτω, κυλιέται κι εγω πρέπει να τη σηκώνω 100 φορές και πιστεψτε με δεν έχω το κουράγιο....:(

Στεβη ωραια τα λες για την αντιμετωπιση κι εγω μπορώ ανετα να την κάνω....σου ειπα ειμαι Χιτλερακος και δεν εχω μεγαλο θεμα να ακουω κλαματα και οδυρμούς...αντεχω....ο άντρας μου ωστόσο δεν αντέχει....

οπότε οτι και να κανω, τιποτα δε θα βγει στο τέλος αφού θα επέμβει είτε με το καλο είτε με το αγριο....

Σοφάκι μου περαστικά στον Ανασταση....ε τι να κάνεις για την αντιβιωση αφού χρειαζεται....

συμπι ξερω σου χρωσταω να σου πω για τις αιματολογικές αλλά ο άντρας μου δε θυμάται που τις έχει βάλει!!!!

καλό εεεε????

πόσο κουρασμένη και αποτυχημένη αισθανομαι με όλα αυτά....:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βρε Σοφακι δεν εισαι αποτυχυμενη με τιποτα :Dκουρασμενη εισαι λογω ορμονων και πεισματων της Β.εγω φιλη αγαπημενη το παρκοκρεβατο το εχω στημενο ακομα μεσα στο δωματιο του.ειναι η τιμωρια του,ξερει οτι αν θα κανει ζημια η διαολια θα μπει εκει χωρις δευτερη σκεψη.ειναι ψηλο και δεν μπορει να βγει οσο και να προσπαθησει.με το που του λεω θα μπεις παρκο κοβονται ολα σπαθι...

τα ιδια εκανε και ο Τ στην αρχη ...αλλα εγω ,τα δικα του εκεινος μεχρι που ειδαμε οτι το παιδι ειχε μπερδευτει και συντονιστηκαμε.....πρεπει οπωςδηποτε να καταφερετε να λετε τα ιδια και να συντονιστητε:wink:

XWF8p2.png

σε καταλαβαινω αλλα σταματα γιατι δεν μπορω να σε "ακουω" ετσι..

μια χαρα μανα εισαι απλα η Βαλ εχει φρικαρει! οκ και τι εγινε; το πρωτο ή το τελευταιο διχρονο ειναι; τριχ'της λιγο τα δοντια και μην φοβασαι δεν θα σε μισησει, μανα της εισαι. εχω ενα βιβλιο στο σπιτι αλλα δεν θυμαμαι τιτλο... θα στο πω αυριο, βοηθαει να καταλαβεις πραγματα....

Σοφακι καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις.....

Αλλα δεν ειναι ετσι....Και το ξερεις...Εχεις προσφερει πολλα στην Βαλερια...και αν τωρα κανει ετσι συντομα θα την περασει αυτη τη φαση....Θα καταλαβει ποια ειναι τα ορια σας και θα παμε για αλλα....

Δεν εχει να κανει με το αν εισαι καλη μανα......

Επισης θελω να σου πω οτι εγω καμια φορα οταν μου ελεγε δεν θελω να παω για υπνο τον αφηνα να μην κοιμηθει...Δεν ηθελα να τον κανω να μισησει τον υπνο και μετα να εχουμε αλλα.....

Αυτα....Παρε τα πανω σου Σοφακι!!!!

Φαση ειναι....θα περασει......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εγω πεινάω πολύ αλλά ανακατευομαι και δε μπορώ να φάω ρε γμτ...

χθες η μέρα ήταν καλύτερη όσον αφορά τη Βαλέρια....

για να δούμε σήμερα....

ενταξει το μεσημέρι πηγαινοερχόμουνα μιση ωρα στο δωμάτιο της για να κοιμηθεί αλλά δεν είχαμε ούτε κλάματα ούτε τίποτα....

το ίδιο και το βράδυ ευτυχως....

ελπίζω να μην ήταν τυχαίο....

χθες μου είχε σηκώσει τη μπλούζα και τραγουδούσε στο μωρό το φεγγαράκι μου λαμπρό και το τραγούδι των γενεθλίων:tongue:!!!

και μετα μου ζήτησε να ανοίξω την κοιλιά μου για να μπει μέσα να κάνει παρέα στο μωρό!!!!:shock::shock::shock:

και έχει αποφασίσει οτι είναι κορίτσι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η κουνιάδα μου δεν είναι στα καλά της.....

ο γυναικολόγος της είπε οτι περνάει κάποια μορφη επιλοχειου καταθλιψης και της είπε οτι αν σε μια εβδομάδα δεν καλυτερευσει, θα της δώσει αγχολυτικά χάπια...

εγω της πρότεινα να επισκεφτεί κάποιον ψυχολόγο να μιλήσει...

καλά της το είχα προτείνει και παλιότερα:rolleyes: αλλά τωρα το θεωρω απαραίτητο! βεβαια με τον άντρα που διαθετει, δε βλέπω να πηγαίνει πουθενά...τεσπα....

επίσης πρέπει να κλείσω ραντεβού στον παιδιατρο....η Βαλ έχει πολύ φλέμα και βηχει....

πωπω....που να πάει και σχολείο τι έχουμε να δούμε απο αρρωστιες!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααα!

ανακατευεσαι συμπεθερακι; τελικα οι δευτερες εγκυμουσνες μας ειναι πιο ζορικες :). κατσε να δουμε τι παιδια θα βγαλουμε. και εγω να σου πω ανακατευομαι ελαφρως ακομα αλλα ειμαι σαφως πολυυυυυ καλυτερα....

τελικα εχω φτασει να την λυπαμαι την κουνιαδα σου. ηταν και σκληρο αυτο που της ετυχε. ο ψυχολογος ειναι πολυ καλη λυση αλλα... εχει και αυτο το κοστος του. ο αντρας της δε ειναι και γαιδουρι δε βοηθαει καθολου με τη συμπεριφορα του.... βραστα. οσο μπορεις μιλα της να την βοηθησεις. τωρα βεβαια θα ζηλευει και σενα με το μωρο. δυσκολα πραγματα.

αααα καλα... και ο Κων/νος μπεμπα νομιζει οτι εχουμε ή μπεμπα μαλλον θελει :tongue:

καθε μερα που περναει δεν ειναι υπεροχα τα σκατουλια; ουτε που θυμαμαι πια τις καθημερινες ατακες. ειναι τοσες πολλες...

εχθες τον μαλωσε ο Α και μαλιστα του εδωσε και κατι ξυλιες στα ποδια πριν το βαλει τιμωρια(:(). οποτε λεει ο Κων/νος: "μπαμπα γιατι με χτυπας στα ποδια; γιατιιιι;" (σπλαχνακι μου). τον βαζει ο Α στον καναπε τιμωρια "μπαμπα ειναι καλυτερα να σηκωθω. να σηκωθω τωρα μπαμπα;" και κλαααααμααααα το μωρο μου....

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι χαιρομαι που τα πραγαματα ειναι καλυτερα με τη βαλ...μακαρι να συνεχισετε ετσι!περαστικα της κιολας!

μαρακι μπεμπα θελει ο καωνσταντινος?λες να εχουμε καμια ανατροπη κ ο μπεμπης να ειναι μπεμπα τελικα?λενε τα μωρα εχουν διαισθησηicon_biggrin.gif

εμεις σπιτι και σημερα...ανεβασε ενα 37,9 χθες η ελλη και ο βηχας καλα κρατει...της εδωσα ντεπον σημερα το πρωι που ξυπνησε δεν ειχε ευτυχως...ολη τη βδομαδα θα την κρατησω σπιτι...βαριεται κ αυτη εδω μεσα αλλα τι να κανουμε?ουτε στο μπαλκονι δε τη βγαζω μη γινει χειροτερα...θα περιμενω μεχρι τη παρασκευη κ αν επιμεινει ο βηχας θα τη παω παιδιατρο.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημεραααααα!

ανακατευεσαι συμπεθερακι; τελικα οι δευτερες εγκυμουσνες μας ειναι πιο ζορικες :). κατσε να δουμε τι παιδια θα βγαλουμε. και εγω να σου πω ανακατευομαι ελαφρως ακομα αλλα ειμαι σαφως πολυυυυυ καλυτερα....

τελικα εχω φτασει να την λυπαμαι την κουνιαδα σου. ηταν και σκληρο αυτο που της ετυχε. ο ψυχολογος ειναι πολυ καλη λυση αλλα... εχει και αυτο το κοστος του. ο αντρας της δε ειναι και γαιδουρι δε βοηθαει καθολου με τη συμπεριφορα του.... βραστα. οσο μπορεις μιλα της να την βοηθησεις. τωρα βεβαια θα ζηλευει και σενα με το μωρο. δυσκολα πραγματα.

αααα καλα... και ο Κων/νος μπεμπα νομιζει οτι εχουμε ή μπεμπα μαλλον θελει :tongue:

καθε μερα που περναει δεν ειναι υπεροχα τα σκατουλια; ουτε που θυμαμαι πια τις καθημερινες ατακες. ειναι τοσες πολλες...

εχθες τον μαλωσε ο Α και μαλιστα του εδωσε και κατι ξυλιες στα ποδια πριν το βαλει τιμωρια(:(). οποτε λεει ο Κων/νος: "μπαμπα γιατι με χτυπας στα ποδια; γιατιιιι;" (σπλαχνακι μου). τον βαζει ο Α στον καναπε τιμωρια "μπαμπα ειναι καλυτερα να σηκωθω. να σηκωθω τωρα μπαμπα;" και κλαααααμααααα το μωρο μου....

ανακατευομαι αλλά κάπως περίεργα....

δεν έχω τάση για εμετό,κλπ....

απλά αφού φάω κάτι και μετα, αισθανομααι την ανακατωσούρα....

άντε βγάλε άκρη!!!

όχι στη Βαλ ήμουν χειρότερα!!!

είχα ανακατωσούρες έντονες!

πιστευω τωρα που μπαίνω στο 2ο τρίμηνο, να περάσουν και να τρώω με την ησυχία μου οτι θέλω!!!!

άσε με την κουνιαδα δε μπορώ να ανακατευτω....

κάθε φορά πάω να κάνω το καλό και βρίσκω το μπελά μου!

οτι είναι να πω τα λέω στον άντρα μου και εκείνος όταν βρισκει την ευκαιρία της τα πασάρει ως δικα του!!!!:tongue:

εμενα με ζηλευε πάντα η συγκεκριμένη οπότε τωρα με την εγκυμοσύνη σίγουρα δε θα θέλει συμβουλές απο μένα...

ο άντρας της στην κοσμάρα του.....

όχι μόνο δε βοηθάει σε τίποτα αλλά επιβαρύνει κιόλας την κατασταση....

και τρεχει όπου του σφυρίξουν οι ξένοι και για το σπίτι του τίποτα....

αν βγει και η σαλπιγγογραφία και δειξει οτι είναι βουλωμένη και η δεξιά σάλπιγγα, πιστευω μέσα μου οτι είναι θέμα χρόνου το να χωρίσουν....

πράγμα το οποίο θα είχε κάνει πολύ καιρό πριν η κουνιαδα αν δεν ήταν χαζή και δε φοβόταν οτι θα της πάρει το παιδί ο άντρας της!

ρε συ δεν είναι απίστευτο το πως μιλάνε τωρα τα παιδάκια μας???

πόσο ώριμη ήταν η ατάκα του Κων/νου σου???????

και μένα η Βαλ αν υψώσω λίγο τη φωνή μου λέει:

"μαμα μου μη φωνάζεις παρακαλώ....δε μπορώ...."

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κ εγω εχω ακομα ανακατοσουρες...ποτε θα περασουν?αλλα το χειροτερο μου ειναι η δυσπεψια:cry:

αχ ρε σοφακι πολυ στεονοχωριεμαι γι ατη κουνιαδα σου...ας γινει το καλυτερο γι αυτην!

μολις γυρισε απο το ικα ο αντρας μου ευτυχως μου εδωσαν αλλη μια αδεια μεχρι το πασχα!οποτε 17 απριλη θα γυρισω για δουλεια.υπαρχει μια πολυ καλη προοπτικη οταν θα γυρισω ευχηθειτε μου να γινουν ολα οπως τα φανταζομαι:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...