Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kούκου!!! Καλημέρες! Δεν ξέρω αν παρατήρησες Σοφάκι μόνο το ΣΚ κάνω 1-2 με το ποτό μου εδώ και 7 χρόνια!!! Ε, αυτό το λίγο....ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩΩΩΩΩ.......

χαχαχαχα

Καλημέρα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

μα βρε συ αφού καπνιζεις τόσο λίγο, άνετα μπορείς να το κόψεις!!!

είδες??? το χαβά μου εγω!!!!

συμπι καλη επιτυχια! εχεις φρικαρει ετσι; ψαξε τα επιστημονικα συγγραμματα να μου πεις και εμενα :)))

για τον ερχομο του δευτερου παιδιου παιζει κανενα καλο βιβλιο;

ο Κων/νος πλεον με κοιταει στο στομα να δει τι θα πω αν καταλαβει οτι μιλαω για το μωρο. αν ειναι σε αλλο δωματιο στηνει αυτι και πανταει αυτος σε οτι και αν λεω ;)

καλα Ζωη και ο Αρης θεωρει οτι δεν του βαζω ορια του μικρου αλλα σε πληροφορω πως οταν του απαγορευσω κατι στο 90% των περιπτωσεων υπακουει αμεσως ενω στον Α που ειναι "ο κακος μπατσος" με τα ορια κλπ κλπ στο 90% των περιπτωσεων δεν ακουει, κανει την κουτσουκελα του και μετα κρυβεται στην αγκαλια μου :tongue:

εγω καμια φορα σε καταστασεις εκτος ευατου του ριχνω καμια ξυλια την οποια σκυλομετανιωνω βεβαια οποτε καλα κανετε εσεις και συγκρατειστε!

όχι απλά έχω φρικαρει σύμπι....

τα εχω χαμένα...

δεν ξερω πως να τη χειριστω....

την πιάνω με το καλό....τίποτα....

της αγριευω....τρεχει στον πατέρα της....

για να μην πω πως μου μιλάει.....

"παρατα μας...."

"άσε με τωρα εσύ..."

λες και έχω έφηβη στο σπίτι!:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι μην απελπιζεσαι!!!!!!!!!!!!

ΠΑρε τον ελεγχο....Πες δεν θα περασει το δικο της.....Δοκιμασε αλλαγες....Μην της λες να αλλαξετε πανα...Πατε να διαβασετε ενα βιβλιο και μετα αλλαξε την πανα....Εξηγησε της για πιο λογο πρεπει να κοιμομαστε....Πες πως και εσεις θα κοιμηθειτε....Βαλε τραγουδια στο δωματιο της ....Θα τα καταφερεις.....Και συντομα θα το ξεπερασει και η βαλ....Φαση ειναι......

τα εχω δοκιμασει όλα αυτα Ζωή....

καλα αν κανουμε το λάθος και της πούμε οτι θα κοιμηθούμε κι εμείς....

εκεί να δεις!!!! χαμός!!!

θέλει να πιστευει οτι όταν πάει για ύπνο εμείς απλα καθόμαστε στον καναπέ και περιμένουμε να κοιμηθεί!!!!

τωρα ξερεις τι έκανε???

πήγε και κούνησε ένα πινακα στο σααλόνι αρκετα μεγάλο....και μόλςι της είπεα ήρεμα:

"σε παρακαλώ μην το κουνάς γιατί είναι επικίνδυνο..."

ξέρεις τι απάντησε?????

"μην το λες έτσι....θέλω να μου φωνάζεις!!!"

δηλαδη να μην της κάνω παρατηρηση ηρεμα αλλά να της βάλω τις φωνές....τι της λες τωρα??????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ψηνόμουν κάποια στιγμη να της πάρω κατι παρόμοιο της Βαλ αλλά η δικιά μου είναι τεμπέλα!!! δε θα το χρησιμοποιεί!!!

χαχαχαχαχα!!!!

Κι εμένα είναιιιιιιιι..... ειδικά αν δει ότι δεν τα καταφέρνει με τη δεύτερη τρίτη....άντε γειαααα.....

βρηκα ωραια και πανευκολη συνταγη για μηλόπιτα να φτιάξω το απόγευμα!!!

ελπίζω να βγει καλή!!!!

Δέ σε πρόλαβα ρε γμτ!! Και έκανα παιδιά μια μηλόπιτα από τις "συνταγές τις παρέας" με κραμπλ από πάνω... που γίνεται τριφτό δηλαδή το καπάκι της "τάρτας", περνάς τη ζύμη από τον τρίφτη και λιώνει στο ψήσιμο και ξεροψήνεται ελαφρά και ξεχυλίζει και λίγο η γέμιση και καραμελώνει......σλουρππππππππππ...τι έχω πάθει τελευταία με τη μηλόπιτα...και να φανταστείς δε μου αρέσουν τα μήλα!

ααααααααααα! Δέ σας είπα...ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ! αααααααα-μηηηηηηηηηηηηηην

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Κι εμένα είναιιιιιιιι..... ειδικά αν δει ότι δεν τα καταφέρνει με τη δεύτερη τρίτη....άντε γειαααα.....

Δέ σε πρόλαβα ρε γμτ!! Και έκανα παιδιά μια μηλόπιτα από τις "συνταγές τις παρέας" με κραμπλ από πάνω... που γίνεται τριφτό δηλαδή το καπάκι της "τάρτας", περνάς τη ζύμη από τον τρίφτη και λιώνει στο ψήσιμο και ξεροψήνεται ελαφρά και ξεχυλίζει και λίγο η γέμιση και καραμελώνει......σλουρππππππππππ...τι έχω πάθει τελευταία με τη μηλόπιτα...και να φανταστείς δε μου αρέσουν τα μήλα!

κι αυτη που έκανα βγηκε πολύ καλή!!!

απλα την επόμενη φορά θα την κάνω σε μικρότερο ταψί για να βγει πιο χοντρη η ζυμη!!!

αυτη ειναι:

http://www.megatv.com/pareastinkouzina/default.asp?catid=24816#toppage

άντε αδιαθετησες???? επιτέλους!!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπραβο στεβυ!επιτελους!

σοφακι αν παρεις το βιβλιο και λεει τιποτε χρησιμο να μας πεις και μας να ξερουμε...κ εγω εχω βαρεθει να της φωναζω οταν την πιανουν τα πεισματα...βασικα με χαλαει γινομαι συνεχεια εγω η κακια κ ο αλλος να κανει σα να μη συμβαινει τιποτε...και βεβαια μετα η ελλη αναζητα παρηγορια στο μπαμπα που αλλου?:-(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μηλοπιτα μμμ τελεια!!

εγω εχω φαει ενα κολλημα τις τελευταιες μερες με τα παστελια...τρωω απαραιτητως ενα καθε βραδυ(σα χαπι ενα πραγμα:lol:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

τα εχω χαμένα...

"παρατα μας...."

"άσε με τωρα εσύ..."

τ

"σε παρακαλώ μην το κουνάς γιατί είναι επικίνδυνο..."

ξέρεις τι απάντησε?????

"μην το λες έτσι....θέλω να μου φωνάζεις!!!"

δηλαδη να μην της κάνω παρατηρηση ηρεμα αλλά να της βάλω τις φωνές....τι της λες τωρα??????????

ΕΦΗΒΗ εχεις !!!!!!!!!!!!!!! απλα δεν το εχεις καταλαβει! σε εχει κανει παιχνιδακι της συν του οτι παιζει και να βαριεται καθε μερα μαζι σου! εγω εχω παρατηρησει οτι ο μικρος ειναι μες τα νευρα οταν ειμαστε συνεχεια μαζι και κανουμε τα ιδια και τα ιδια.... δηλαδη τιποτα !

αντε βρε! επιτελους! πιστευα οτι ειχες παθει ανεμογκαστρι :tongue:

Ουφ τα διάβασα όλα! Προσπαθώ να κάνω και δουλειά παράλληλα (είμαι και στο γραφείο βλέπεις...)

Σόρυ που απαντάω λίγο άκαιρα αλλά τα παίρνω με τη σειρά και χασκογελάω ενώ εσείς μιλάτε σοβαρά...

Έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις και σε καταλαβαίνω...Για πότε περνάνε από τη φάση το τέλειο παιδί σε διαβολο-συμπεριφορές...! Και αναρρωτιέσαι εκείνη την ώρα.... αυτόν τον εαυτό τον είχε από πριν μέσα της? Ή μόλις γεννήθηκε?

Κουράγιο και συνέπεια έχω να συμβουλέψω...σε αυτά που λες και κάνεις. Γιατί έχει καταλάβει ότι έχεις πάθει πανικό και αλλάζεις συνέχεια αντιμετώπιση δοκιμάζοντας ποια θα πετύχει. Πιστεύω πλέον ότι καταλαβαίνουν τα τερατάκια. Και συμφωνώ μ'αυτό που φοβάσαι...ότι το έχει κάνει ρουτίνα..Κι εμένα αν φάει ένα τέτοιο σκάλωμα έτσι κάνει. Πάρε μια απόφαση και με μια ανάσα κάνε το. Χωρίς να ξέρω τη ρουτίνα σας λέω εγώ τώρα τι θα έκανα. Προετοιμασία 30'ώρα πριν "Ναι, Πάρτο αυτό/Παίξε μ'αυτό αλλά γρήγορα γιατί σε μισή ώρα πάμε για ύπνο."......"Σε 15 λεπτάκια πάμε για ύπνο μην το ξεχνάς!" .....Και τέλος "Ήρθε η ώρα για ύπνοοοο..." Χέρι και αποφασιστικά μέσα...

Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....αγέροχο βλέμα εσύ... πυτζάμα...δοντάκια...φως...πόρτα...καληνύχτααααα....

Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....

Επιστροφή στο δωμάτιο για σύντομες κοφτές εξηγήσεις, επιλογή κούκλας (να διαλέξει μια από τις δυο για παρέα) με το ίδιο αγέροχο βλέμα.

Α, οκ αφού δε θες κοιμήσου μόνη. Εγώ δεν ξανάρχομαι, νυστάζω και θέλω να κοιμηθώ. Αν εσύ δε θες δεν πειράζει. Κάτσε έτσι μέχρι το πρωί. Καληνύχτα.

Και τέλος...Αλλά τέλος! Για όλους! και οι κουβέντες και οι διαπραγματεύσεις και το καλό και οι αγριάδες...

Και βέβαια....Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....

Αυτό άντε να το κάνεις άλλη μια βραδιά και τέλος. Και την άλλη θα πάρει και μια από τις 2 κούκλες....

συμπι καλη επιτυχια! εχεις φρικαρει ετσι; ψαξε τα επιστημονικα συγγραμματα να μου πεις και εμενα :)))

για τον ερχομο του δευτερου παιδιου παιζει κανενα καλο βιβλιο;

ο Κων/νος πλεον με κοιταει στο στομα να δει τι θα πω αν καταλαβει οτι μιλαω για το μωρο. αν ειναι σε αλλο δωματιο στηνει αυτι και πανταει αυτος σε οτι και αν λεω ;)

καλα Ζωη και ο Αρης θεωρει οτι δεν του βαζω ορια του μικρου αλλα σε πληροφορω πως οταν του απαγορευσω κατι στο 90% των περιπτωσεων υπακουει αμεσως ενω στον Α που ειναι "ο κακος μπατσος" με τα ορια κλπ κλπ στο 90% των περιπτωσεων δεν ακουει, κανει την κουτσουκελα του και μετα κρυβεται στην αγκαλια μου :tongue:

εγω καμια φορα σε καταστασεις εκτος ευατου του ριχνω καμια ξυλια την οποια σκυλομετανιωνω βεβαια οποτε καλα κανετε εσεις και συγκρατειστε!

και εμενα σε γενικες γραμμες με ακουει και πολλες φορες με φοβαται...Οταν ειδικα σπασουν τα νευρα μου και αρχιζω να φωναζω.....Και τον Κοσμα τον ακουει αλλα παντα οταν τον μαλωνει κοιταει και εμενα ο μικρος να δει αν συμφωνω ή οχι.....

Και εγω μπορω να σου πω Μαρια οτι υπαρχουν στιγμες που πραγματικα θελω να τον χτυπησω και εγω δεν ξερω πως συγκρατούμαι.....2 φορες μου εχει ξεφυγει να πω την αληθεια και του εδωσα σφαλιαρα και μετα του ζητουσα 100 φορες συγνωμη.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα!!τι κανετε???χχαλια νυχτα περασαμε και εμεις.μερι τα ξημερωματα ξυπνουσε και εκλαιγε γιατι τον πονουσε ο λαιμος του:-(δεν την γλιτωσαμε την αντιβιωση τελικα:-(:sad:το πρωι πηρα τη γιατρο...το περιμενα μου λεει..παρε amoxil.τεσπα....

Σοφακι υπομονη...φαση ειναι θα περασει.μονο μια προσωπικη εκτιμηση -αποψη θα πω.εφοσον ο αντρας σου της ριχνει καμια μην την χτυπαει στα ποδια και τα χερια.περνανε ολα τα νευρα του σωματος:-(μην της κανει κατα λαθος καμια ζημια.στο ποπο καλυτερα.πανω απο την πανα.το τελειο θα ηταν να μην το κανει αλλα ανθρωποι ειμαστε και καποιες φορες χανουμε τον ελεγχο:-(και εγω του εχω ριξει κανα δυο φορες αλλα γενικα το αποφευγω.εχω περιπτωση στο περιββαλον που χτυπησαν το παιδακι τοσο δυνατα στο κεφαλι που του προξενησαν βλαβη...αστα :-( δραμα η κατασταση τους.οταν νευριαζω πολυ και μου ερχεται να τον κοπανησω αυτο σκεφτομαι και κακκαλωνω στο δευτερολεπτο.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

μα βρε συ αφού καπνιζεις τόσο λίγο, άνετα μπορείς να το κόψεις!!!

είδες??? το χαβά μου εγω!!!!

τα εχω χαμένα...

"παρατα μας...."

"άσε με τωρα εσύ..."

Σοφακι εγω εδω θα της ελεγα προσεχε πως μου μιλας γιατι θα φας τιμωρια την επομενη φορα....και μετα θα ετρωγε τιμωρια στον καναπε μεχρι να σταματησει να κλαιει....και μετα πηγαινω και του λεω οτι δεν πρεπει να μιλαει ετσι ουτε εγω του μιλαω ετσι κτλ κτλ.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ευχαριστώ έβρι-μπάντι για τα συγχαρίκια! Κι εγώ ηρέμισα που αδιαθέτησα...Μάλλον είχα κρυώσει που βγαίναμε με τον χιονιά κάθε πρωί 7.30 με τη μικρή για το σταθμό με τα πόδια! (Ο ανήρ στρατιωτικός φεύγει απ'το μαύρο χάραμα)

Ουφ τα διάβασα όλα! Προσπαθώ να κάνω και δουλειά παράλληλα (είμαι και στο γραφείο βλέπεις...)

Σόρυ που απαντάω λίγο άκαιρα αλλά τα παίρνω με τη σειρά και χασκογελάω ενώ εσείς μιλάτε σοβαρά...

Έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις και σε καταλαβαίνω...Για πότε περνάνε από τη φάση το τέλειο παιδί σε διαβολο-συμπεριφορές...! Και αναρρωτιέσαι εκείνη την ώρα.... αυτόν τον εαυτό τον είχε από πριν μέσα της? Ή μόλις γεννήθηκε?

Κουράγιο και συνέπεια έχω να συμβουλέψω...σε αυτά που λες και κάνεις. Γιατί έχει καταλάβει ότι έχεις πάθει πανικό και αλλάζεις συνέχεια αντιμετώπιση δοκιμάζοντας ποια θα πετύχει. Πιστεύω πλέον ότι καταλαβαίνουν τα τερατάκια. Και συμφωνώ μ'αυτό που φοβάσαι...ότι το έχει κάνει ρουτίνα..Κι εμένα αν φάει ένα τέτοιο σκάλωμα έτσι κάνει. Πάρε μια απόφαση και με μια ανάσα κάνε το. Χωρίς να ξέρω τη ρουτίνα σας λέω εγώ τώρα τι θα έκανα. Προετοιμασία 30'ώρα πριν "Ναι, Πάρτο αυτό/Παίξε μ'αυτό αλλά γρήγορα γιατί σε μισή ώρα πάμε για ύπνο."......"Σε 15 λεπτάκια πάμε για ύπνο μην το ξεχνάς!" .....Και τέλος "Ήρθε η ώρα για ύπνοοοο..." Χέρι και αποφασιστικά μέσα...

Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....αγέροχο βλέμα εσύ... πυτζάμα...δοντάκια...φως...πόρτα...καληνύχτααααα....

Επιστροφή στο δωμάτιο για σύντομες κοφτές εξηγήσεις, επιλογή κούκλας (να διαλέξει μια από τις δυο για παρέα) με το ίδιο αγέροχο βλέμα.

Α, οκ αφού δε θες κοιμήσου μόνη. Εγώ δεν ξανάρχομαι, νυστάζω και θέλω να κοιμηθώ. Αν εσύ δε θες δεν πειράζει. Κάτσε έτσι μέχρι το πρωί. Καληνύχτα.

Και τέλος...Αλλά τέλος! Για όλους! και οι κουβέντες και οι διαπραγματεύσεις και το καλό και οι αγριάδες...

Και βέβαια....Κλάμα-Οδυρμός-Κλαυθμός.....

Αυτό άντε να το κάνεις άλλη μια βραδιά και τέλος. Και την άλλη θα πάρει και μια από τις 2 κούκλες....

συμφωνω με αυτην την τακτικη και εγω το κανω κατα καιρους οταν ξεφευγει.κοφτα και εξηγημενα παραγματα και παντα τα ιδια για να ξερι τι να περιμενει:wink:

XWF8p2.png

εμενα ο Κων/νος την τρεμει την τιμωρια. καλυτερα στα κατεργα στο Βλαδιβοστοκ παρα στον καναπε τιμωρια. μελανιαζει από το κλαμα (τα χειλια του γινονται μπλε-μωβ) αλλα δεν το κουναει από εκει μεχρι να του πω :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...