Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!

έχετε χαιρετισματα απο την Ελενίτσα!

άστα τα κιλά σύμπι!!!!

μην ασχολείσαι βρε παιδί μου!!!!

εδωσε γερη κλωτσιά ο μπεμπέκος ε??? αυτά είναι!!!!

αυτό το πειναω συνεχεια αλλά ανακατευομαι έχω κι εγω και δε μπορώ να φάω.....

συν τη στεναχωρια με τη συμπεριφορά της Βαλ....

κάθε φορά που πρέπει να της βάλω πυτζάμες για να πάει για ύπνο γίνεται της τρελής εδω μέσα....

χθες το μεσημέρι απο τις 3:30, μας έφτασε 5 παρα τέταρτο για να κοιμηθεί....

με κλάματα, φωνές, άνοιγε την πόρτα να φύγει....

χαμός.....

καλά το βραδυ δεν το συζητώ.....ξεκινησα στις 11 να την αλλάξω.....άρχισε να χτυπιέται και να κλαίει, χαμός παλι....

την αφησα στον άντρα μου ο οποίος δυστυχως δε συμφωνεί μαζί μου ως προς το γεγονός οτι δε θέλω να τη χτυπάμε και εφαγε μερικές ξυλιές στα πόδια....εγω έκλαιγα....πήγα να τη "σώσω" αλλά αυτη εκεί....δε με ήθελε με τίποτα....

μπαμπα μου και μπαμπάκα μου φωναζε....

ε της λέω αφού σου αρεσει κάτσε να τις τρως!!!

και στις 12 παρα εικοσι καταφερε να την ηρεμήσει ο άντρας μου και ήρθε στο κρεβάτι της που την περιμενα....τη χαιδεψα 10 λεπτά και ξεράθηκε....

αυτό που περνάω όμως κάθε φορά δε μπορώ να το περιγράψω....

στεναχωριέμαι πολύ....

τι της φταίει και κάνει έτσι ρε γμτ.....:(:(:(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Σοφακι τι περνας και εσυ!!!!

Αλλαξε τις συνηθειες του υπνου...Εμεις καθε φορα πριν τον υπνο τον βαζουμε να δει παιδικα και μετα παμε και του διαβαζουμε βιβλιο παντα......Επισης βαλτην να επιλεξει τις πιτζαμες της.....δως της κινητρα....τι να πω...Δυσκολα ειναι.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα Ζωουλα, καλημερα Σοφακι!

περαστικα στην Ελη μας! τωρα που εφτιαξε ο καιρος δεν το περιμενα να κυκλοφορουν ακομα ιωσεις αληθεια!

Ζωή μια χαρα παιζει ο Τεο μας ε; μπραβο που βρηκε παρεα εστω και αν καποιες φορες παιζει μονος του. δεν βαριεσαι... δεν τον πολυ καταλαβαινουν τα αλλα παιδακια μωρε και δεν τα καταλαβαινει και αυτος. θα κοινωνικοποιηθει απιστευτα ομως.

τωρα για τα κακα της μικρης δεν εχω ιδεα. νομιζω παντως οτι λιγο "νερουλά" βγαινουν οταν ειναι βρεφη. ρωτα την γιατρο μηπως κανει σιγα σιγα να βαζεις καμια κουταλια ρυζαλευρο στο γαλα. το ρυζι βοηθαει και στην διαρροια (αν εχει κανει τετοιο). καλε γιατι να εχει το παιδι ουρολοιμωξη; μπορει να μην εχει παρει βαρος επειδη κανει κακα πολλες φορες την ημερα.

καλημερα Ζωουλα, καλημερα Σοφακι!

περαστικα στην Ελη μας! τωρα που εφτιαξε ο καιρος δεν το περιμενα να κυκλοφορουν ακομα ιωσεις αληθεια!

Ζωή μια χαρα παιζει ο Τεο μας ε; μπραβο που βρηκε παρεα εστω και αν καποιες φορες παιζει μονος του. δεν βαριεσαι... δεν τον πολυ καταλαβαινουν τα αλλα παιδακια μωρε και δεν τα καταλαβαινει και αυτος. θα κοινωνικοποιηθει απιστευτα ομως.

τωρα για τα κακα της μικρης δεν εχω ιδεα. νομιζω παντως οτι λιγο "νερουλά" βγαινουν οταν ειναι βρεφη. ρωτα την γιατρο μηπως κανει σιγα σιγα να βαζεις καμια κουταλια ρυζαλευρο στο γαλα. το ρυζι βοηθαει και στην διαρροια (αν εχει κανει τετοιο). καλε γιατι να εχει το παιδι ουρολοιμωξη; μπορει να μην εχει παρει βαρος επειδη κανει κακα πολλες φορες την ημερα.

ξερεις βρε Μαρια πως ειναι.....καθε μερα ολο και κατι βρισκω να ανησυχω.....Τωρα που εκοψα το χυμο μηλο εχει να χεσει απο χθες το μεσημερι.....καλα ειμαστε.....την εχω πεθανει και στο φαι.....αντε να δουμε.....

συμπι και ο Κων/νος εχθες εκλαιγε ενα μισαωρο πριν κοιμηθει. δεν ηθελε να βγαλει τα ρουχα του, δεν ηθελε να βαλει πυτζαμες, δεν ηθελε να βγαλει τις καλτσες του, δεν ηθελε, δεν ηθελε....

καποια στιγμη τα πηρα και εγω, τον τσουβαλιασα, τον αλλαξα με το ζορι (σφαδαζε στο μεταξυ) ο Α στη δικη μας περιπτωση πηγαινε να τον σωσει αλλα δεν τον ηθελε με τιποτα. εκει το μαζοχακι με εμενα κολλημενος. και ολα αυτα γιατι λες; γιατι στις 11 το βραδυ θυμηθηκε οτι ηθελε να παρει μια κατσαρολα να μαγειρεψει. του ειπα οχι φυσικα και εγινε ο κακος χαμος :tongue: εχω συνηθισει πια αλλα υπαρχουν στιγμες που και εγω κλαιω.

επισης μια συμβουλη: οταν ανακατευεται ο αντρας σου και την μαλωνει μην επεμβαινεις οσο και να σε πειραζει....δεν ειναι καλο μπερδευεται και το παιδι!

Διαφημίσεις

επισης μια συμβουλη: οταν ανακατευεται ο αντρας σου και την μαλωνει μην επεμβαινεις οσο και να σε πειραζει....δεν ειναι καλο μπερδευεται και το παιδι!

Σ'αυτο θα συμφωνήσω και εγω....

Συνηθως εγω τον αφηνω και μετα μονοι μας του λεω την δικη μου αποψη ......

άσε ρε συ Ζωίτσα....

εχω απελπιστεί με όλο αυτό.....

εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά απλά η Βαλ με το που θα της πω έλα να αλλάξουμε πάμπερς για να πάμε για ύπνο, σεληνιάζεται!!!

πανικός....

Είναι σα να της έχει γίνει ρουτίνα οτι πριν πάμε για ύπνο πρέπει να κλαίει και να ουρλιάζει....

άσε όλο κλαίω με αυτό το θέμα....

εσείς πάτε βολτίτσες ε?

ε καιρός σας ήταν να ξεσαλώσετε!!!

η διάρροια είναι να βγαίνουν τα κακα σαν νερό...σορι για την περιγραφη....

να σου πω.....

κοίτα πρώτα να φτιάξουν τα κακα της και μετα ξεκίνα της το ξένο....

μην τυχει και έχει αλλεργία και στο αγελαδινό και τη θερίσει...

Σοφάκι περαστικά στην Έλλη...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ξερεις βρε Μαρια πως ειναι.....καθε μερα ολο και κατι βρισκω να ανησυχω.....Τωρα που εκοψα το χυμο μηλο εχει να χεσει απο χθες το μεσημερι.....καλα ειμαστε.....την εχω πεθανει και στο φαι.....αντε να δουμε.....

πως δεν ξερω; φυσικα και ξερω....

απλα παιρνε τηλ την γιατρο για το οτιδηποτε. αυτο θα σε ξεαγχωσει αρκετα. πω πω και εγω τα εχω ξεχασει ολα αυτα με τα κακα, με το βαρος, με τη διατροφη. φτου ξανα μανα τωρα :tongue:

άσε ρε συ Ζωίτσα....

εχω απελπιστεί με όλο αυτό.....

εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά απλά η Βαλ με το που θα της πω έλα να αλλάξουμε πάμπερς για να πάμε για ύπνο, σεληνιάζεται!!!

πανικός....

Είναι σα να της έχει γίνει ρουτίνα οτι πριν πάμε για ύπνο πρέπει να κλαίει και να ουρλιάζει....

άσε όλο κλαίω με αυτό το θέμα....

εσείς πάτε βολτίτσες ε?

ε καιρός σας ήταν να ξεσαλώσετε!!!

η διάρροια είναι να βγαίνουν τα κακα σαν νερό...σορι για την περιγραφη....

να σου πω.....

κοίτα πρώτα να φτιάξουν τα κακα της και μετα ξεκίνα της το ξένο....

μην τυχει και έχει αλλεργία και στο αγελαδινό και τη θερίσει...

Σοφάκι περαστικά στην Έλλη...

Εννοειτε Σοφια οτι αρχιζουμε με υποαλλεργικο!!!!!!Εχουμε πλεον και επισημα την αλλεργια στην κληρονομια μας!!!!!

Μαρακι φοβαμαι να παρω την γιατρο τηλεφωνο γιατι τωρα παρηγορούμαι οτι μπορει να ειμαι εγω παραλογη και φοβαμαι αν την παρω οτι θα με αγχωσει πιο πολυ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συμπι και ο Κων/νος εχθες εκλαιγε ενα μισαωρο πριν κοιμηθει. δεν ηθελε να βγαλει τα ρουχα του, δεν ηθελε να βαλει πυτζαμες, δεν ηθελε να βγαλει τις καλτσες του, δεν ηθελε, δεν ηθελε....

καποια στιγμη τα πηρα και εγω, τον τσουβαλιασα, τον αλλαξα με το ζορι (σφαδαζε στο μεταξυ) ο Α στη δικη μας περιπτωση πηγαινε να τον σωσει αλλα δεν τον ηθελε με τιποτα. εκει το μαζοχακι με εμενα κολλημενος. και ολα αυτα γιατι λες; γιατι στις 11 το βραδυ θυμηθηκε οτι ηθελε να παρει μια κατσαρολα να μαγειρεψει. του ειπα οχι φυσικα και εγινε ο κακος χαμος :tongue: εχω συνηθισει πια αλλα υπαρχουν στιγμες που και εγω κλαιω.

εσυ βρε συμπι ήξερες όμως γιατι κάνει έτσι ο Κων/νος....

εμενα ξεκινάει χωρίς λόγο κι άντε να βγάλω άκρη!!!!

ξέρω οτι δεν έπρεπε να ανακατευτω όταν τη μάλωνε αλλά δε μπορώ να τη χτυπάει βρε παιδιά....δεν το αντέχω....

του έχω πει χίλιες φορές οτι δε θέλω να το κάνει αυτό αλλά άμα τον τσαντίσει η Βαλ, την ξυλιά στο πόδι την έχει σίγουρη....

αλλα οποτε του λέω να μην το κάνει, ισχυρίζεται οτι ο δικός μου τρόπος δεν πιάνει οπότε θα κάνει το δικό του...

είχε διαγωνισμό χθες για ένα βιβλίο στο είμααι μαμα και αν δεν το κερδίσω:tongue: λέω να το παραγγείλω μήπως και δω προκοπη....

http://www.eimaimama.gr/2012/03/apo-to-oxi-sto-nai.html

Σ'αυτο θα συμφωνήσω και εγω....

Συνηθως εγω τον αφηνω και μετα μονοι μας του λεω την δικη μου αποψη ......

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εσυ βρε συμπι ήξερες όμως γιατι κάνει έτσι ο Κων/νος....

εμενα ξεκινάει χωρίς λόγο κι άντε να βγάλω άκρη!!!!

ξέρω οτι δεν έπρεπε να ανακατευτω όταν τη μάλωνε αλλά δε μπορώ να τη χτυπάει βρε παιδιά....δεν το αντέχω....

του έχω πει χίλιες φορές οτι δε θέλω να το κάνει αυτό αλλά άμα τον τσαντίσει η Βαλ, την ξυλιά στο πόδι την έχει σίγουρη....

αλλα οποτε του λέω να μην το κάνει, ισχυρίζεται οτι ο δικός μου τρόπος δεν πιάνει οπότε θα κάνει το δικό του...

είχε διαγωνισμό χθες για ένα βιβλίο στο είμααι μαμα και αν δεν το κερδίσω:tongue: λέω να το παραγγείλω μήπως και δω προκοπη....

http://www.eimaimama.gr/2012/03/apo-to-oxi-sto-nai.html

Και εγω το ξυλο το εχω απαγορεψει να σου πω την αληθεια!!!!Και σε αυτο ειναι συμφωνος και ο Κοσμας....Εκει που δεν συμφωνουμε και μαλωνουμε ειναι στα ορια που βαζω....Θεωρει οτι δεν εχω......:tongue::tongue::tongue:

εμενα ο άντρας μου μεχρι πρόσφατα συμφωνούσε για το ξύλο...

τωρα που η Βαλ περνάει τη φάση της όμως....άλλαξε γνωμη....

εγω του λέω πως δε θέλω, αυτός εκεί...

τεσπα....

θα δω τι θα κάνω.....εχω απελπιστεί...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Στέβη για το τσιγάρο θα στο πω με τον ήρεμο και ευγενικό τρόπο που μόνο εγω ξέρω να τα λέω:

ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

όπως καταλαβες δεν είμαι και φαν του καπνίσματος!!!

αν και είμαι πρωην καπνίστρια!!!:rolleyes:

(

Kούκου!!! Καλημέρες! Δεν ξέρω αν παρατήρησες Σοφάκι μόνο το ΣΚ κάνω 1-2 με το ποτό μου εδώ και 7 χρόνια!!! Ε, αυτό το λίγο....ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩΩΩΩΩ.......

χαχαχαχα

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

συμπι καλη επιτυχια! εχεις φρικαρει ετσι; ψαξε τα επιστημονικα συγγραμματα να μου πεις και εμενα :)))

για τον ερχομο του δευτερου παιδιου παιζει κανενα καλο βιβλιο;

ο Κων/νος πλεον με κοιταει στο στομα να δει τι θα πω αν καταλαβει οτι μιλαω για το μωρο. αν ειναι σε αλλο δωματιο στηνει αυτι και πανταει αυτος σε οτι και αν λεω ;)

καλα Ζωη και ο Αρης θεωρει οτι δεν του βαζω ορια του μικρου αλλα σε πληροφορω πως οταν του απαγορευσω κατι στο 90% των περιπτωσεων υπακουει αμεσως ενω στον Α που ειναι "ο κακος μπατσος" με τα ορια κλπ κλπ στο 90% των περιπτωσεων δεν ακουει, κανει την κουτσουκελα του και μετα κρυβεται στην αγκαλια μου :tongue:

εγω καμια φορα σε καταστασεις εκτος ευατου του ριχνω καμια ξυλια την οποια σκυλομετανιωνω βεβαια οποτε καλα κανετε εσεις και συγκρατειστε!

Σοφακι μην απελπιζεσαι!!!!!!!!!!!!

ΠΑρε τον ελεγχο....Πες δεν θα περασει το δικο της.....Δοκιμασε αλλαγες....Μην της λες να αλλαξετε πανα...Πατε να διαβασετε ενα βιβλιο και μετα αλλαξε την πανα....Εξηγησε της για πιο λογο πρεπει να κοιμομαστε....Πες πως και εσεις θα κοιμηθειτε....Βαλε τραγουδια στο δωματιο της ....Θα τα καταφερεις.....Και συντομα θα το ξεπερασει και η βαλ....Φαση ειναι......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...