Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι συμπι αυτο λεω... γυμναζει πολύ καλα τα ποδια και ειδα ενα παιδακι τις προαλλες στην παραλια με αυτο και πηγαινε σφαιρα.... δεν ξερω αλλα μου αρεσε...

αχ στεβη... και ο Κων/νος μιλαει σαν μωρο πια... ασε που ξεκινησε τα "μαμ" και τα "νανι"... σε αυτο φταιει ομως πιο πολυ ο Αρης... ξεκινησε να του τα λεει πρωτος: "και τι τα εκανε τα γουρουνακια ο λυκος Κων/νε; μααααααααααααααμμμμμ"... τα νευρα μου...

εδω καναμε αμαν να μιλησει το παιδι, το παμε πισω τωρα... τι να πεις....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στεβυ μου αν μπορειτε να το αντιμετωπισετε με φυσικους τροπους ειναι οτι καλυτερο!!εμας μας εχει βοηθησει παρα πολυ η ομοιοπαθητικη...φετος 2-3 φορες αρρωστησε ψιλοπραματα ομως....καλα μας πηγε.αν και φοβαμαι περισσoτερο τις ιωσεις τις ανοιξης.

σοφακι εβρασα νερο χθες και την εβαλα να εισπνευσει υδρατμους...της ανοιξα και λιγο το παραθυρο στο δωματιο της το βραδυ...μαλλον βοηθηθηκε και απ αυτα.

μαρακι πολυ καλο δωρο το ποδηλατο...εγω δεν εχω σκεφτει ακομα τι δωρο θ ατης φερει ο μπεμπης.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και κάτι άσχετο...που βρίσκεται τις φατσούλες? Θέλω κι εγώ! Αυτές που σου δίνει κάτω από το κείμενο που γράφεις τις κολλάει σαν θέμα μηνύματος. Πρiν έστειλα μία χειροκίνητα(δηλ έγραψα : παύλα και D)..έχει πουθενά έτοιμες?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

http://www.amazon.co.uk/Kidzmotion-Jiggy-Wooden-Balance-Bike/dp/B004LM06L6/ref=pd_sim_k_h_b_cs_2

αυτο ειναι τελειο! εχει και κρανος και επιγονατιδες! θα τρελαθω :)))... παει ενα τετοιοο θα του παρω. αυτο με τα πεταλια ας το παρει ο παππους του!

http://www.amazon.co.uk/Kidzmotion-Jiggy-Wooden-Balance-Bike/dp/B004LM06L6/ref=pd_sim_k_h_b_cs_2

αυτο ειναι τελειο! εχει και κρανος και επιγονατιδες! θα τρελαθω :)))... παει ενα τετοιοο θα του παρω. αυτο με τα πεταλια ας το παρει ο παππους του!

αχ ειναι πολυ ομορφο!!!

στεβυ φατσουλες εχει δεξια εκει που γραφεις την απαντηση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ωραίο αυτό με το δωράκι το έχω ξανακούσει! Κι εγώ θα το κάνω!

Άστα Μαράκι ανησύχησα πολύ με το μπεμπέκισμα.Τη δεύτερη βδομάδα το έκανε πάαααααααααααααρα πολύ. Σε ότι έλεγε ΄και από τη στιγμή που ξυπνούσε. Μα δεν το ξεχνάει έλεγα? Άρα...μήπως? Αλλά τελικά τα άτιμα μας κάνουν και παιχνίδια....

Αχχχχ...αυτό το Σαββατοκύριακο μου μεγάλωσε..δεν ξέρω...Αυτή τη βδομάδα είχα πολλή δουλειά και το ΠΣΚ της το αφιέρωσα και έκανε πολλά καινούρια. Στο σπίτι του κουμπάρου μας την πήραμε πρώτη φορά και ήταν κι ένα μωρό και το φρόντιζε το έπαιζε το χάιδευε...Πρώτη φορά ήταν "η μεγάλη" και μου φάνηκε πολύ περίεργο...Και την Κυριακή πήγαμε σε ταβερνάκι και καθόταν όλη την ώρα σε κανονική καρέκλα και έτρωγε χωρίς να μας ενοχλεί και χωρίς να λερωθεί και τέτοια. Έπινε και μόνη της με το γυάλινο ποτήρι... Άρχισα να κάνω όνειρα να βγαίνουμε μαζί τα Σάββατα και να μην την αφήνω στους γονείς μου! Αχχχχ....τι τέλεια! Κάνω όμως κανά τσιγαράκι το ΣΚ ρε κορίτσια και δε θέλω να με βλέπει...Τι θα κάνω αν βγαίνουμε μαζί έξω μόνοι μας? Μέχρι τώρα αν τύχει να είναι μαζί μου κρύβομαι, είμαστε παρέα με παιδιά και απασχολείται (1 κάνω άλλωστε προλαβαίνω) ή περιμένω να πάει για ύπνο (αν είμαστε σπίτι). Οι τρεις μας μόνοι που να κρυφτείς! χαχα! Εσείς καπνίζετε μπροστά τους?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Ωραίο αυτό με το δωράκι το έχω ξανακούσει! Κι εγώ θα το κάνω!

Άστα Μαράκι ανησύχησα πολύ με το μπεμπέκισμα.Τη δεύτερη βδομάδα το έκανε πάαααααααααααααρα πολύ. Σε ότι έλεγε ΄και από τη στιγμή που ξυπνούσε. Μα δεν το ξεχνάει έλεγα? Άρα...μήπως? Αλλά τελικά τα άτιμα μας κάνουν και παιχνίδια....

Αχχχχ...αυτό το Σαββατοκύριακο μου μεγάλωσε..δεν ξέρω...Αυτή τη βδομάδα είχα πολλή δουλειά και το ΠΣΚ της το αφιέρωσα και έκανε πολλά καινούρια. Στο σπίτι του κουμπάρου μας την πήραμε πρώτη φορά και ήταν κι ένα μωρό και το φρόντιζε το έπαιζε το χάιδευε...Πρώτη φορά ήταν "η μεγάλη" και μου φάνηκε πολύ περίεργο...Και την Κυριακή πήγαμε σε ταβερνάκι και καθόταν όλη την ώρα σε κανονική καρέκλα και έτρωγε χωρίς να μας ενοχλεί και χωρίς να λερωθεί και τέτοια. Έπινε και μόνη της με το γυάλινο ποτήρι... Άρχισα να κάνω όνειρα να βγαίνουμε μαζί τα Σάββατα και να μην την αφήνω στους γονείς μου! Αχχχχ....τι τέλεια! Κάνω όμως κανά τσιγαράκι το ΣΚ ρε κορίτσια και δε θέλω να με βλέπει...Τι θα κάνω αν βγαίνουμε μαζί έξω μόνοι μας? Μέχρι τώρα αν τύχει να είναι μαζί μου κρύβομαι, είμαστε παρέα με παιδιά και απασχολείται (1 κάνω άλλωστε προλαβαίνω) ή περιμένω να πάει για ύπνο (αν είμαστε σπίτι). Οι τρεις μας μόνοι που να κρυφτείς! χαχα! Εσείς καπνίζετε μπροστά τους?

εγω καπνιζα (τωρα για ευνοητους λογους δεν καπνιζω) αλλα ειχα τρομερες τυψεις. ο αντρας μου καπνιζει μπροστα του και τωρα οταν ο μικρος βγαινει στο μπαλκονι με την μανα μου της λεει "περιμενε γιαγια να παρω τα τσιγαρα και τον αναπτηρα μου και ερχομαι":sad:

Στέβη για το τσιγάρο θα στο πω με τον ήρεμο και ευγενικό τρόπο που μόνο εγω ξέρω να τα λέω:

ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

όπως καταλαβες δεν είμαι και φαν του καπνίσματος!!!

αν και είμαι πρωην καπνίστρια!!!:rolleyes:

σύμπι ωραιο το ποδηλατακι που έβαλες!!

καλα επιγονατιδες δε σου συνιστω να του φορέσεις!!!

δε θα μπορεί να κουνηθεί το παιδί!!!!:tongue:

ψηνόμουν κάποια στιγμη να της πάρω κατι παρόμοιο της Βαλ αλλά η δικιά μου είναι τεμπέλα!!! δε θα το χρησιμοποιεί!!!

χαχαχαχαχα!!!!

βρηκα ωραια και πανευκολη συνταγη για μηλόπιτα να φτιάξω το απόγευμα!!!

ελπίζω να βγει καλή!!!!

ωχχχχ.......άντε να πείσω τη Βαλ τωρα να πάει για ύπνο.....

καλό μου κουράγιο......:-(

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπεραααα:Dτι κανετε?????

αυτο με τα φλεματα παιζει πολυ βλεπω:-(μια αποτα ιδια και εμεις:-(τον πηγα παιδιατρο σημερα οχι στον δικο μας γιατι ελειπε σε μια αλλη.ηταν φοβερη:Dο Α την λατρεψε!!!!μεχρι που την φιλησε....αχνα δεν εβγαλε,ακουνητος αφου η γιατρος απορησε πραγματικα.με τον αλλο με το που εβλεπε την πορτα του ιατρειου τσιριζε κανονικα...μου φαινεται θα την κρατησω ηταν πολυ καλη.

το γουργουρητο τελικα ειναι κρυωμα με φλεματα .εχει και κοκκινο λαιμο μου ειπε αρα ειναι και ιωση.επισης εχει και αλλεργικη ρινιτιδα και επειδη ροχαλιζει παρα πολυ να κανουμε και ακτινογραφια για κρεατακια καποια στιγμη:confused:ολα τα ωραια εχουμε εεε??τεσπα...το θετικο ειναι οτι δεν μας φορτωσε φαρμακα οπως ο αλλος:Dσταγονες για την μυτη και σιποπι για την ρινιτιδα ....αυτα και βλεπουμε:(αν κανει πυρετο παμε για αντιβιωση για μπορει να μας το γυρισει σε βρογχιτιδα η ακροαστικα!!!!τελεια εεεεεεεεεεε?????το μετρησε κιολας κοριτσια...1.02!!!Τον κοιταζε και τον ξανακοιταζε λες και δεν εχει ξαναδει 2χρονο ψηλο:confused:χαχαχα

Σοφακι υπομονη...βαλε πιο σφιχτα ορια.τα ιδια μου εκανε και ο μικροσ καποια φαση μεχρι που εγινα κερβερος:(1-2 και τα εκοψε.αλλα μαλλον το κοριτσι σου ειναι πιεσμενο:-(προσπαθησε να καταλαβεις τι την ενοχλει και αντιδραει ετσι...

οι υπολοιπες καλα???

Σοφια περαστικα στην ελλη σου:Dπροθες το βραδυ ο Α εκανε εμετο μονο φλεματα...:-(τιποτα αλλο και ασ ειχε φαει τοστ και γαλα...υπομονη ,ιωσεις τις ανοιξης ειναι αυτες.....

αυτα τα νεα μας...

Μαρακι καποια στιγμη θα σου στειλω πμ.θελω νομικη συμβουληβ:-(...αν μπορεις:-)

XWF8p2.png

καλησπεραααα:Dτι κανετε?????

αυτο με τα φλεματα παιζει πολυ βλεπω:-(μια αποτα ιδια και εμεις:-(τον πηγα παιδιατρο σημερα οχι στον δικο μας γιατι ελειπε σε μια αλλη.ηταν φοβερη:Dο Α την λατρεψε!!!!μεχρι που την φιλησε....αχνα δεν εβγαλε,ακουνητος αφου η γιατρος απορησε πραγματικα.με τον αλλο με το που εβλεπε την πορτα του ιατρειου τσιριζε κανονικα...μου φαινεται θα την κρατησω ηταν πολυ καλη.

το γουργουρητο τελικα ειναι κρυωμα με φλεματα .εχει και κοκκινο λαιμο μου ειπε αρα ειναι και ιωση.επισης εχει και αλλεργικη ρινιτιδα και επειδη ροχαλιζει παρα πολυ να κανουμε και ακτινογραφια για κρεατακια καποια στιγμη:confused:ολα τα ωραια εχουμε εεε??τεσπα...το θετικο ειναι οτι δεν μας φορτωσε φαρμακα οπως ο αλλος:Dσταγονες για την μυτη και σιποπι για την ρινιτιδα ....αυτα και βλεπουμε:(αν κανει πυρετο παμε για αντιβιωση για μπορει να μας το γυρισει σε βρογχιτιδα η ακροαστικα!!!!τελεια εεεεεεεεεεε?????το μετρησε κιολας κοριτσια...1.02!!!Τον κοιταζε και τον ξανακοιταζε λες και δεν εχει ξαναδει 2χρονο ψηλο:confused:χαχαχα

Σοφακι υπομονη...βαλε πιο σφιχτα ορια.τα ιδια μου εκανε και ο μικροσ καποια φαση μεχρι που εγινα κερβερος:(1-2 και τα εκοψε.αλλα μαλλον το κοριτσι σου ειναι πιεσμενο:-(προσπαθησε να καταλαβεις τι την ενοχλει και αντιδραει ετσι...

οι υπολοιπες καλα???

Σοφια περαστικα στην ελλη σου:Dπροθες το βραδυ ο Α εκανε εμετο μονο φλεματα...:-(τιποτα αλλο και ασ ειχε φαει τοστ και γαλα...υπομονη ,ιωσεις τις ανοιξης ειναι αυτες.....

αυτα τα νεα μας...

Μαρακι καποια στιγμη θα σου στειλω πμ.θελω νομικη συμβουληβ:-(...αν μπορεις:-)

Περαστικα του μωλέ.....

Σοφάκι την καινουρια παιδιατρο την ερωτευτηκε ο Αναστάσης γιατι δεν του έχει κάνει εμβόλιο έχω να σου πω!!!

καλά μετράει βεβαια και η συμπεριφορά της αλλά σκέψου οτι απο τον άλλο δεν έχει καλές αναμνήσεις!!!:tongue:

φανταζομαι ο Αναστάσης δεν είναι σαν τη Βαλ που γουστάρει τις ενέσεις!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

και να σχολιάσω....

1,02??????????????????????????

και το λες έτσι απλά????????????

θα μας τρελάνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλικάρι σωστό καλέ το αγόρι σου!!!!

κι εγω πρέπει να την πάω παιδιατρο τη Βαλ....

2 μήνες τωρα βηχει κάθε βραδυ μόλις πέσει στο κρεβάτι....

έχει και κάτι λίγες μυξούλες....

θα την πάω να τη δει ο "γιατούλης ο Αντώνης"!!!

τωρα εχουν πάει πατέρας και κόρη να χαζεψουν τις βάρκες!!!

κι εγω κλασικά χαζευω....

μου έκαναν ζημια τα κορίτσια δίπλα....

δεν τον ήξερα τον Χαρούλη τον τραγουδιστή και τωρα δε χορταίνω να τον ακούω στο youtube...

τι απίστευτη φωνή.....τι χροιά.....

έχω πολύ καιρό να ακούσω τραγουδιστη και να μην μπορώ να ξεκολλήσω!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σοφακι μου οποτε θες στειλε πμ να με ρωτησεις δεν υπαρχει κανενα προβλημα εννοειται!

περαστικα στο μαναρακι σου :).... μας βλεπω και εμας για εξεταση κρεατακιων :) πολυ ροχαλητο λεμε!

καλημερα!!!

τι κανετε πως ειστε;

εγω καλα αν εξαιρεσουμε το +0,5κιλο που ειδα παλι σημερα το πρωι στη ζυγαρια! +5,5 δηλαδη και το ονειρο για λιγα κιλα σε αυτη την εγκυμοσυνη εξανεμιζεται! εχω απογοητευτει. εχω μια κοιλια τεραστια (αληθεια δεν υπερβαλω όλοι μου το λενε). στον Κων/νο στις ιδιες εβδομαδες σχεδον δεν το εβλεπαν οτι ειμαι εγκυος. ελπιζω το μικρο να φτασει τα 5 κιλα για να το δικαιολογησω :tongue:

τελοσπαντων πειναω συνεχεια αλλα και ανακατευομαι συνεχεια, δεν ξερω τι πραγμα ειναι αυτο.ομως.... εχθες με κλωτσησε ο μπομπος μου για τα καλα. εβαλα το χερι του Αρη επανω στην κοιλια μου και το καταλαβες και αυτος. χεστηκα από την χαρα μου, αληθεια :P

ΚΑλημεραααααααααααααααααααααααα

Χαθηκα το ξερω....Ανοιξε ο καιρος βρε....ΕΙμαστε καθε πρωι εξω!!!!!

Ο μικρος εχει ξεσαλωσει βρηκαμε και τα αλλα παιδακια και εχει γινει χαμος....τον ψαχνουμε καθε μεσημερι!!!Βεβαια ξαναεχουμε το ιδιο προβλημα.....Του πεφτουν λιγο μεγαλα και καταληγει να παιζει μονος του με την αμμο σε καποιο σπιτι.....

Εχει βεβαια και ενα αγορακι 1 χρονο μεγαλυτερο αλλα ειναι ενα παιδι αλλο πραγμα...Το εχουν παρατησει και μεγαλωνει μονο του και ειναι μεσα στη βρωμα κυκλοφορει ξυπόλητος και ο χαρακτηρας του ειναι.....κωλοπαιδο...Να φανταστειτε καποια στιγμη βρηκα αυτον και τον θοδωρη στην πισω αυλη ενος γειτονα να κραταει ο θοδωρης ενα καλεμι (νομιζω ετσι λεγεται) και ο γιαννης να το χτυπαει με ενα σκεπαρνι...φρικαρα!!!!!!!!

ΕΤσι παιζουμε με τα μεγαλα παιδακια ηλικιας απο 5 ετων και πανω και ας μην καταλαβαινουμε τι ακριβως παιζουν....:P:p:p:p

ΚΑτα τα αλλα η μικρη παιδευεται με τις αλλεργιες..Εχω πατησει γερη φρικη μαζι της...Εχω αγχωθει τρελλα....Μολις χθες ανακαλυψα οτι μμμαλλον την πειραζζουν ολοι οι χυυμοι...κανει διαρροια.....και επισης μου φαινεται οτι δεν εχει παρει γραμμαριο απο τον προηγουμενο μηνα εγω τρωω πλεον μονο μακαρονια γιατι δεν ξερω πια τι την ενοχλει ...Και σκεφτομαι την αλλη εβδομαδα να αρχισω σιγα σιγα να δινω ενα γευμα σκονη αφου ετσι και αλλιως μπαινουμε στα στερεα.... μπας και παρει και κανενα γραμμαριο και ηρεμισω.....Μπας και φτιαξουν αυτα τα κακα που δεν αντεχω......Οπως και να εχει σε 2 εβδομαδες παμε παδιατρο και θα δουμε τι θα μας πει τωρα ολο υποθεσεις κανω και οσο περναει ο καιρος τοσο σκεφτομαι το χειροτερο....Ελπιζω μονο να μην ειναι ουρολοιμωξη.....:confused::confused::confused:

Αληθεια ρε Σοφια ξερεις πως ειναι η διαρροια στα μωρα που θηλαζουν?Εμενα δεν μου εκανε πρασινα κακα απλα εκει που εχεζε μια φορα στις 2 μερες αρχιζε να μου χεζει 3-4 φορες την ημερα εντελως υδαρη κιτρινα κακα.....

Εννοειτε βεβαια οτι την αλλεργια στο πορτοκαλι λεμονι την εχουμε στο τσεπακι μας.....Δεν θυμαμαι να σας το εγραψα αυτο...

Σοφακι εμενα αυτο με τα πεισματα πηγε να το ξεκινησει πολυ μικρος οταν ταν αλλα δεν του εδωσα καμια απολυτως σημασια...σαν να μην συνεβαινε τιποτα....ετσι δεν το ξαναεκανε τωρα καμια φορα βαζει κατι ψευτικα κλαμματα οταν θελει κατι και ουρλιαζει αλλα παντα οτυ λεω με ηρεμο τροπο θα σταματησεις να κλαις και θα μιλσουμε μετα....και περιμενω...Συνηθως σταματαει αμεσωςς και μετα λυνουμε την διαφωνια μας....Τιμωρια για πεισματα δεν θυμαμαι να τον εχω βαλει.....

ΠΑντως νομιζω οτι με αυτα που κανει προσπαθει να βρει την καινουρια της θεση στην οικογενεια μια και τωρα ολα αλλαζουν και κυριως προσπαθει να βρει και τα καινουρια ορια της οικογενειας....Πιστευω οτι θα σου ξαναπερασει τη φαση αυτη και οταν γεννηθει και το μωρο.....ΚΑι ακομα και αν δεν αναφερεις την εγκυμοσυνη καταλαβαινει την αλλαγη ...Δεν την παιρνεις αγκαλια εισαι πιο πολυ κουρασμενη και αλλες τετοιες λεπτομερειες που σε εσενα περνανε απαρατηρητες!!!!

Αυτααααααααααα

ΠΑω να αλλαξω διαρρύθμιση το σαλονι!!!!ΦΙα 4η φορα φετος!!!!!Οταν δεν ειμαι καλα καποια ανακαινιση κανω......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι περαστικα στον ανασταση!

μαρακι μεγεια το αβαταρ!μην ανησυχεις θα τα χασεις τα κιλα σιγουρα και θα γυρνας στις παραλιες με κορμαρα ακριβως οπως αυτη του αβαταρ σου;)

κ εμεις χαλια...χειροτερεψε η ελλη τωρα εχει και μυξες εκανε και κατι δεκατα χθες(ευτυχως μονο για λιγο δεν ανεβασε πυρετο) και ο βηχας χειροτερεψε βηχει ολη τη μερα...ευτυχως κοιμαται καλυτερα το βραδυ.οποτε σπιτι και σημερα δε ξερω ποτε θα ξαναπαει παιδικο το βλεπω ολη τη βδομαδα να μενει σπιτι.

ξυπνησε η κυρια το πρωι τη βαζει ο αντρας μου στη λεκανη κ αρχιζει αυτη...θελω πανα δε θελω βρακι...πρεπει οπωσδηποτε να παρω καποιο βιβλιο να δω και γω πως να το αντιμετωπισω ολο αυτο το παλιμπαιδισμο...προς το παρον το αγνοω...

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ζωιτσα καλημερα!ανησυχησαμε τοσο καιρο!το ριξατε στις βολτες ε?μπραβο βρηκε και ο θοδωρης παρεα εστω και μεγαλυτερα παιδακια δε πειραζει.

μεγαλη ταλαιπωρια οι αλλεργιες τις μικρης σου...κουραγιο ...μακαρι να περασουν γρηγορα...περιμενουμε και νεα απ τη παιδιατρο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...