Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα η μανταμ δε δέχεται να μπει τιμωρία....

έτσι και πω τη λέξη τιμωρία γίνεται της τρελής το πανηγυρι!!!

εχω θορυβηθεί λίγο να πω την αλήθεια γιατί αισθάνομαι οτι έχω αρχίσει και χάνω το παιχνίδι....

Κοριτσάκι πλάκα κάνεις? Ξέρεις κανέναν να "δέχεται" να μπει τιμωρία??

Πες ότι δεν αντέχει η δικιά σου καρδούλα, κι άσε τα σάπια!!!χαχα

Σοβαρά τώρα 2-3 φορές θα της στερήσεις κάτι και θα σφήξεις τα δόντια όσο χτυπιέται να σε "λυγίσει" και μετά θα δεις φοβερά αποτελέσματα. Μου έχει περάσει κι εμένα τέτοιες φάσεις που λες...τσάμπα χτυπιέται κι αυτή κι εγώ τσάμπα κακιά γίνομαι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ, κι όμως.... πιάνει! Πίστεψέ με...σφίξε δόντια και κάντο με συνέπεια όμως. Χωρίς να φαίνεσαι ότι πτοείσαι και χωρίς να κάνεις πισωγυρίσματα με αγκαλιές και τέτοια. Γιατί κάνουν τα πάντα εκείνη την ώρα για να επιβεβαιώσουν ότι πιάνει ακόμα η μπογιά τους. Αλλάζουν από νεύρα σε δράμα και πάλι μέχρι να λυγίσεις. Μη νοιώθεις άσχημα...και μας δε μας έβαλαν όρια οι γονείς μας? Εκείνη τη στιγμή να σκέφτεσαι πχ "αν τώρα έκανε έτσι για να της δώσω ένα τσιγάρο πώς θα αντιδρούσα? και πόσο απόλυτα θα της έλεγα όχι?" Εγώ αυτό φαντάζομαι όταν θέλω να κρατηθώ ακέραιη! χαχα...τι να γίνει αφού φαίνεται στη φάτσα μας ότι κολώνουμε αλλιώς που τα βλέπουμε να "υποφέρουν"!!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι θελω να μου πει καποιος (βιβλιο, ψυχολογος; δεν ξερω) πως να προετοιμασω τον Κων/νο για το καινουργιο μελος! ηδη μπεμπεκιζει τρελα! θελει να τον κραταω σαν μωρο, ξεκινησε να πινει νερο από το μπιμπερο, οταν του λες οτι ειναι μεγαλο παιδακι λεει "οχι εμαι μικουλης, ειμαι μωρο, ειμαι μπεμπης", φωναζει "μαμα μαμα " λεπταινοντας τη φωνη του, θελέι να του λεω ιστοριες από οταν ηταν μωρο.... καταλαβαινετε τι γινεται! αν κοψει την πανα τρυπηστε μου την μυτη :-(

αυτό μάλλον είναι κάτι που δε μπορείς να αποφύγεις σύμπι....

ίσως να δοκίμαζες να μην αναφέρεσαι στην εγκυμοσύνη και στο μωρό καθόλου?

δηλαδή να μην το κάνεις να δείχνει σαν κάτι εξαιρετικό,κλπ....

να δείχνεις εσύ πιο χαλαρή για να το παρει και ο Κων/νος πιο χαλαρά...

εγω δε μιλάω σχεδόν καθόλου στη Βαλ για την εγκυμοσύνη....

λίγα πράγματα σε στιγμές που χρειάζεται...

χθες είπε στο μπαμπά της οτι θα μαζέψει λεφτά να αγοράσει εκείνη την κούνια στο μωρό!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοβαρά τώρα 2-3 φορές θα της στερήσεις κάτι και θα σφήξεις τα δόντια όσο χτυπιέται να σε "λυγίσει" και μετά θα δεις φοβερά αποτελέσματα. Μου έχει περάσει κι εμένα τέτοιες φάσεις που λες...τσάμπα χτυπιέται κι αυτή κι εγώ τσάμπα κακιά γίνομαι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ, κι όμως.... πιάνει! Πίστεψέ με...σφίξε δόντια και κάντο με συνέπεια όμως. Χωρίς να φαίνεσαι ότι πτοείσαι και χωρίς να κάνεις πισωγυρίσματα με αγκαλιές και τέτοια. Γιατί κάνουν τα πάντα εκείνη την ώρα για να επιβεβαιώσουν ότι πιάνει ακόμα η μπογιά τους. Αλλάζουν από νεύρα σε δράμα και πάλι μέχρι να λυγίσεις. Μη νοιώθεις άσχημα...και μας δε μας έβαλαν όρια οι γονείς μας? Εκείνη τη στιγμή να σκέφτεσαι πχ "αν τώρα έκανε έτσι για να της δώσω ένα τσιγάρο πώς θα αντιδρούσα? και πόσο απόλυτα θα της έλεγα όχι?" Εγώ αυτό φαντάζομαι όταν θέλω να κρατηθώ ακέραιη! χαχα...τι να γίνει αφού φαίνεται στη φάτσα μας ότι κολώνουμε αλλιώς που τα βλέπουμε να "υποφέρουν"!!

μπα Στέβη εγω δε μασάω.....

έχω λίγο το Χιτλερικό μέσα μου....

απαξ και πω κάτι θέλω να γίνεται....δεν της χαρίζομαι επειδη χτυπιέται....

αν της πω θα πας τιμωρία, φυσικά δε θα θέλει....

θα τη βάλω στο καρεκλάκι της με το ζόρι....

θα πέσει κάτω και θα κυλιέται....

θα την ξαναβάλω στο καρεκλάκι και θα γίνεται το ίδιο μια ωρα!!!

ε εμ τηνε γκυμοσύνη δεν έχω το κουράγιο να σηκωνω μια ωρα τη Βαλ!

και έχω και το μπαμπά της που τη μαλώνει και στο καπάκι τη χαιδευει!!!

άντε βγάλε άκρη!!!!

θα πα΄ρω κανένα βιβλίο στρατιωτικής πειθαρχίςα και για τους δυο μου φαίνεται!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμφωνω απόλυτα! παντως και στον Κων/νο πιανει η τιμωρια και μετα γινεται αρνι! οτνα παω να τον παρω από τον καναπε (εκει μπαινει τιμωρια :tongue:) μου λεει: "γιατι εβαλες κωταντινο μωρία;" και του εξηγω αλλη μια φορα....

αυτό μάλλον είναι κάτι που δε μπορείς να αποφύγεις σύμπι....

ίσως να δοκίμαζες να μην αναφέρεσαι στην εγκυμοσύνη και στο μωρό καθόλου?

δηλαδή να μην το κάνεις να δείχνει σαν κάτι εξαιρετικό,κλπ....

να δείχνεις εσύ πιο χαλαρή για να το παρει και ο Κων/νος πιο χαλαρά...

εγω δε μιλάω σχεδόν καθόλου στη Βαλ για την εγκυμοσύνη....

λίγα πράγματα σε στιγμές που χρειάζεται...

χθες είπε στο μπαμπά της οτι θα μαζέψει λεφτά να αγοράσει εκείνη την κούνια στο μωρό!!!

μωρε δεν ξερω... καλα δεν του λεω συνεχεια για το μωρο απλα για να μην ξεχνιεται... αχχχ δεν ξερω τι να κανω.... θα διαβασω μαλλον κατι σχετικο....

τι ψυχακι που ειναι η Βαλ; μια χαρα η γλυκουλα μου! τι δωρο να παρω του Κων/νου ταχα οτι θα του το φερει το μωρο;:confused:

οσον αφορα στην Ελενη, γιατι δεν την [παιρνεις ενα τηλ; κολλάς;

κολλάω μωρέ γιατι δεν ξέρω τι γίνεται....

δε μπορώ να φανταστω τι μπορεί να συμβαίνει και δεν απαντάει....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω απόλυτα! παντως και στον Κων/νο πιανει η τιμωρια και μετα γινεται αρνι! οτνα παω να τον παρω από τον καναπε (εκει μπαινει τιμωρια :tongue:) μου λεει: "γιατι εβαλες κωταντινο μωρία;" και του εξηγω αλλη μια φορα....

μωρε δεν ξερω... καλα δεν του λεω συνεχεια για το μωρο απλα για να μην ξεχνιεται... αχχχ δεν ξερω τι να κανω.... θα διαβασω μαλλον κατι σχετικο....

τι ψυχακι που ειναι η Βαλ; μια χαρα η γλυκουλα μου! τι δωρο να παρω του Κων/νου ταχα οτι θα του το φερει το μωρο;:confused:

είδες? ο Κων/νος μπαίνει τιμωρία!!!

η Βαλ ούτε για πλάκα!!!

ένα ποδηλατο να του πάρεις!!!

εγω για τη Βαλ σκέφτομαι έναν ζουρλομανδύα!!!! χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!!

σοφακι συμφωνω με οσα εγραψε η κλεο ετσι ειναι φαση ειναι κ αυτη...υπομονη σταθεροτητα σε οτι της λες και θα περασει.

μαρακι την ιδια αντιδραση με τον αρη εχει και ο αντρας μου αντι να τη βαλει τιμωρια καθεται και γελαει με τα καμωματα της...με αποτελεσμα να της φωναζω εγω να τη μαλωνω και να γινομαι εγω η κακια:-( οσο γι ατη προετοιμασια για το νεο μελος περιμενω να πληρωθω να παω να παρω κανενα βιβλιο να ξεστραβωθω...κ εμενα η ελλη εχει πισωγυρισματα και δε ξερω πως να τα χειριστω...αφου σκεφτομαι να μη μπω καν στη διαδικασια να της κοψω τωρα τη βραδυνη πανα αφου μολις ερθει το μωρο σιγουρα θα τα κανει πανω της...

στεβυ πως εισαι?αδιαθετησες τελικα?

εμεις το σκ το περασαμε μεσα...μονο το σαβατο πηγε κουνιες με το μπαμπα της...εχει 2 μερες που την πιανει βηχας το βραδυ-μονο το βραδυ ολη μερα ειναι μια χαρα-ειναι σαν να της κοβεται η ανασα πνιγεται και απ τα φλεματα...πηραμε χθες τον παιδιατρο λαρυγγιτιδα ειπε να κανουμε αερολιν κ αν δε περασει σε 2 μερες να του τη παμε να τη δει...χθες κοιμηθηκε καλυτερα...αλλα εβηχε το πρωι που ξυπνησε..ισως πνιγηκε και απο το μπισκοτο που της εδωσε ο αντωνης...τωρα ειναι μια χαρα!θα περιμενω πως θα παει και σημερα.δεν πηγε και παιδικο γιατι εχουνε συνελευση.

φιλια πολλα σε ολες!

δε μου λετε το λιακι μας γιορταζε χθες?δε θυμαμαι καθολου απο που βγαινει τ ονομα της...λιακι μου αν γιορταζες πολυχρονη!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ποδηλατο σκεφτομαι και εγω και θα του το παρω... τσαντιστηκα γιατι οταν ειπα για ποδηλατο ειπε η πεθερα μου "μα θα του παρει ο παππους ποδηλατο" οπου ο παππους τα Χριστουγεννα εδωσε στον Κων/νο 20 ευρω ενταξει; θα μου πεις μην εισαι κακια, δε θα ειχε ο ανθρωπος... δεν ξερω με πειραξε ... ειδικα οταν σκεφτομαι οτι θειος του Αρη εδωσε στον μικρο 50 ευρω για μποναμα... συμπι ξερεις πως θα βρω εκεινα τα ποδηλατακια που ειναι χωρις πεταλια και τα σπρωχνουν τα μικρα με τα ποδια τους; ειχε βαλει καποτε η Ελε λινκ;

παψε που θα παρεις ζουρλομανδυα στο παιδι....

Απαντούσα και λίγο άκαιρα γιατί είχα πολλά αδιάβαστα και τα πήρα με τη σειρά

Λοιπόν κατ'αρχήν δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα!!!ΤΟΙΟΙΟΙΟΙΝ....αλλά σας είπα έκανα κα β'χοριακή και ορμονικές και υπέρηχο (ΠΑΠ είχα κάνει τον Νοέμβρη και υπέρηχο υγιή, έκανα άλλον έναν τώρα στο έκτακτο) και ήταν όλα οκ...μια κανονική ωορρηξία είδε ο γιατρός μου σαν να περιμένω περίοδο, μάλλον αργοπορημένη ωορρηξία ήταν δηλαδή..τι να πω θα δείξει..

Λοιπόν έχω ξεχάσει να σας πω ότι εδώ και 2 βδομάδες είχα ντράβαλα με τη μικρή η οποία είχε ξεκινήσει ένα σχοινί-κορδόνι να μιλάει σαν να τραυλίζει..σαν να μπεμπεκίζει... Π.χ. "Μαμάαα....αυτό αυτό αυτό...τι είναιιιι?" Είχα αρχίσει να ανησυχώ και ρώτησα τη δασκάλα της. Μου λέει εδώ δεν το κάνει καθόλου. Μην της το αναφέρετε και θα το κόψει. Περνάει μια βδομάδα χειροτέρευε. Λέω μπας και δεν την παρακολουθούν σχολείο και δεν το χουν παρατηρήσει..είναι και πολλά παιδάκια. Στο μεταξύ οι γονείς μου της την έλεγαν γιατί η μάνα μου είχε την άποψη ότι μόνο γιατρός μπορεί να δώσει σωστή συμβουλή αν πρέπει δηλ. να το αγνοούμε ως αντιμετώπιση. Τσατίστηκα που παράκουσαν την επιθυμία μου για ενιαία αντιμετώπιση και πήρα επί τόπου τη γιατρό (ήμουν σίγουρη ότι θα έλεγε το ίδιο). Είπε 2 βδομάδες να κάνουμε σαν να μην υπάρχει καν αλλιώς βουρ για παιδοψυχολόγο και λογοθεραπευτή. Τους λέω κανονίστε να τρέχουμε τσάμπα σε γιατρούς. Το κόψανε κι αυτοί και η Έλλη ακριβώς σε μία βδομάδα. Μένει άλλη μία τώρα αλλά δεν το κάνει καθόλου. Και τώρα να σας πω γιατί το αναφέρω? Έχω ρε κορίτσια την υποψία ότι όλα ξεκίνησαν από 2-3 φορές μαζεμένες που της έκανα κουβέντα ότι θα έχει κι αυτή νέο αδερφάκι κάποια στιγμή σύντομα...και θα θελες ένα κι εσύ (όπως 2 φίλοι της αδερφάκια) και θα παίζετε και θα κάνετε παρέα..."γιατί σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να της το αναφέρω που και που να μην της έρθει ξαφνικό όταν το αποφασίσουμε! Πλάκα έχει τελικά να ήταν αυτό. Πάντως απ'ότι βλέπω κι εσάς με μπεμπέκισμα αντέδρασαν. Και να μη σου φαίνεται και πολύ μακρινό Σοφάκι ότι ίσως φταίει αυτό για τις αναποδιές της Βαλ! Παίζει πολύ τελικά. Τα άτιμα καταλαβαίνουν πολύυυυυυυυυυυυυυυυ περισσότερα απ'όσα νομίζουμε.

Υ.Γ. Η γνώμη μου να της βάλεις από τώρα πιο σφιχτά όρια παραμένει. Με τα πρώτα ξυπνήματα του μωρού φοβάμαι ότι θα έχεις και νέο "νεογέννητο" πιο τσιριχτό! χαχαχα

Αφήστε κι εγώ πολύ πιθανό το βλέπω να αντιδράσει και η δικιά μου έτσι και ένας Θεός ξέρει και πόσο χειρότερα που είναι και το μόνο εγγόνι ΟΛΗΣ της οικογένειας...

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη μας εβδομαδα!!

σοφακι συμφωνω με οσα εγραψε η κλεο ετσι ειναι φαση ειναι κ αυτη...υπομονη σταθεροτητα σε οτι της λες και θα περασει.

μαρακι την ιδια αντιδραση με τον αρη εχει και ο αντρας μου αντι να τη βαλει τιμωρια καθεται και γελαει με τα καμωματα της...με αποτελεσμα να της φωναζω εγω να τη μαλωνω και να γινομαι εγω η κακια:-( οσο γι ατη προετοιμασια για το νεο μελος περιμενω να πληρωθω να παω να παρω κανενα βιβλιο να ξεστραβωθω...κ εμενα η ελλη εχει πισωγυρισματα και δε ξερω πως να τα χειριστω...αφου σκεφτομαι να μη μπω καν στη διαδικασια να της κοψω τωρα τη βραδυνη πανα αφου μολις ερθει το μωρο σιγουρα θα τα κανει πανω της...

στεβυ πως εισαι?αδιαθετησες τελικα?

εμεις το σκ το περασαμε μεσα...μονο το σαβατο πηγε κουνιες με το μπαμπα της...εχει 2 μερες που την πιανει βηχας το βραδυ-μονο το βραδυ ολη μερα ειναι μια χαρα-ειναι σαν να της κοβεται η ανασα πνιγεται και απ τα φλεματα...πηραμε χθες τον παιδιατρο λαρυγγιτιδα ειπε να κανουμε αερολιν κ αν δε περασει σε 2 μερες να του τη παμε να τη δει...χθες κοιμηθηκε καλυτερα...αλλα εβηχε το πρωι που ξυπνησε..ισως πνιγηκε και απο το μπισκοτο που της εδωσε ο αντωνης...τωρα ειναι μια χαρα!θα περιμενω πως θα παει και σημερα.δεν πηγε και παιδικο γιατι εχουνε συνελευση.

φιλια πολλα σε ολες!

δε μου λετε το λιακι μας γιορταζε χθες?δε θυμαμαι καθολου απο που βγαινει τ ονομα της...λιακι μου αν γιορταζες πολυχρονη!!!

Σοφάκι για το βήχα το βραδυ δοκίμασε το χαμομηλόλαδο!!!

έκανε θαυματα σε εμάς!!!

για τη βραδυνη πάνα αν τη βλέπεις έτοιμη δοκίμασε το....

μπορεί να σε εκπλήξει το παιδί σου....;)

ποδηλατο σκεφτομαι και εγω και θα του το παρω... τσαντιστηκα γιατι οταν ειπα για ποδηλατο ειπε η πεθερα μου "μα θα του παρει ο παππους ποδηλατο" οπου ο παππους τα Χριστουγεννα εδωσε στον Κων/νο 20 ευρω ενταξει; θα μου πεις μην εισαι κακια, δε θα ειχε ο ανθρωπος... δεν ξερω με πειραξε ... ειδικα οταν σκεφτομαι οτι θειος του Αρη εδωσε στον μικρο 50 ευρω για μποναμα... συμπι ξερεις πως θα βρω εκεινα τα ποδηλατακια που ειναι χωρις πεταλια και τα σπρωχνουν τα μικρα με τα ποδια τους; ειχε βαλει καποτε η Ελε λινκ;

παψε που θα παρεις ζουρλομανδυα στο παιδι....

μωρε δίκιο έχεις....

ρε φίλε 20 ευρω του δωσατε και τωρα θα του πάρετε ποδηλατο???

πες τους οτι κάνουν γυρω στα 70-80 ευρω το ποδηλατο και ίσως το μετανιώσουν!!! χααχαχαχαχαχαχα!!!!

κάτι τέτοιο θες???

http://www.amazon.co.uk/Branching-Out-First-Bike-Red/dp/B001F7K1QA/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1332746738&sr=8-10

balance bikes λέγονται αν θες να ψαξεις για πιο πολλά!!!

αλλά γιατι να μην του πάρεις με πεντάλ κανονικό??

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Απαντούσα και λίγο άκαιρα γιατί είχα πολλά αδιάβαστα και τα πήρα με τη σειρά

Λοιπόν κατ'αρχήν δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα!!!ΤΟΙΟΙΟΙΟΙΝ....αλλά σας είπα έκανα κα β'χοριακή και ορμονικές και υπέρηχο (ΠΑΠ είχα κάνει τον Νοέμβρη και υπέρηχο υγιή, έκανα άλλον έναν τώρα στο έκτακτο) και ήταν όλα οκ...μια κανονική ωορρηξία είδε ο γιατρός μου σαν να περιμένω περίοδο, μάλλον αργοπορημένη ωορρηξία ήταν δηλαδή..τι να πω θα δείξει..

Λοιπόν έχω ξεχάσει να σας πω ότι εδώ και 2 βδομάδες είχα ντράβαλα με τη μικρή η οποία είχε ξεκινήσει ένα σχοινί-κορδόνι να μιλάει σαν να τραυλίζει..σαν να μπεμπεκίζει... Π.χ. "Μαμάαα....αυτό αυτό αυτό...τι είναιιιι?" Είχα αρχίσει να ανησυχώ και ρώτησα τη δασκάλα της. Μου λέει εδώ δεν το κάνει καθόλου. Μην της το αναφέρετε και θα το κόψει. Περνάει μια βδομάδα χειροτέρευε. Λέω μπας και δεν την παρακολουθούν σχολείο και δεν το χουν παρατηρήσει..είναι και πολλά παιδάκια. Στο μεταξύ οι γονείς μου της την έλεγαν γιατί η μάνα μου είχε την άποψη ότι μόνο γιατρός μπορεί να δώσει σωστή συμβουλή αν πρέπει δηλ. να το αγνοούμε ως αντιμετώπιση. Τσατίστηκα που παράκουσαν την επιθυμία μου για ενιαία αντιμετώπιση και πήρα επί τόπου τη γιατρό (ήμουν σίγουρη ότι θα έλεγε το ίδιο). Είπε 2 βδομάδες να κάνουμε σαν να μην υπάρχει καν αλλιώς βουρ για παιδοψυχολόγο και λογοθεραπευτή. Τους λέω κανονίστε να τρέχουμε τσάμπα σε γιατρούς. Το κόψανε κι αυτοί και η Έλλη ακριβώς σε μία βδομάδα. Μένει άλλη μία τώρα αλλά δεν το κάνει καθόλου. Και τώρα να σας πω γιατί το αναφέρω? Έχω ρε κορίτσια την υποψία ότι όλα ξεκίνησαν από 2-3 φορές μαζεμένες που της έκανα κουβέντα ότι θα έχει κι αυτή νέο αδερφάκι κάποια στιγμή σύντομα...και θα θελες ένα κι εσύ (όπως 2 φίλοι της αδερφάκια) και θα παίζετε και θα κάνετε παρέα..."γιατί σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να της το αναφέρω που και που να μην της έρθει ξαφνικό όταν το αποφασίσουμε! Πλάκα έχει τελικά να ήταν αυτό. Πάντως απ'ότι βλέπω κι εσάς με μπεμπέκισμα αντέδρασαν. Και να μη σου φαίνεται και πολύ μακρινό Σοφάκι ότι ίσως φταίει αυτό για τις αναποδιές της Βαλ! Παίζει πολύ τελικά. Τα άτιμα καταλαβαίνουν πολύυυυυυυυυυυυυυυυ περισσότερα απ'όσα νομίζουμε.

Υ.Γ. Η γνώμη μου να της βάλεις από τώρα πιο σφιχτά όρια παραμένει. Με τα πρώτα ξυπνήματα του μωρού φοβάμαι ότι θα έχεις και νέο "νεογέννητο" πιο τσιριχτό! χαχαχα

Αφήστε κι εγώ πολύ πιθανό το βλέπω να αντιδράσει και η δικιά μου έτσι και ένας Θεός ξέρει και πόσο χειρότερα που είναι και το μόνο εγγόνι ΟΛΗΣ της οικογένειας...

βρε μη βιάζεσαι....άσε να έρθει το σποράκι με το καλό και της μιλάς τότε σιγά σιγά!!!!

μην της προσθέτεις σκοτούρες απο το πουθενά!!!:tongue:

εμένα μιλάει κινεζικα εδω και μια εβδομάδα....αλλά το κάνει για πλακα....δεν προσπαθει να επικοινωνησει έτσι οπότε δεν ασχολούμαι!!!

να της τα βάλω τα πιο σφιχτά όρια Στέβη μου....

πως όμως????

αυτό είναι το δύσκολο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κι εμένα τρελό φλέμμα φέτος το χειμώνα!! Τα τρεμπόν τα παίρνουμε χοντρική πλέον από τα φαρμακεία! χαχα Ακριβώς έτσι κι εμάς πνίγεται από το φλέμμα...και τρέεεεχουμε μέσα στη νύχτα να τη δούμε.... Κατά τ'άλλα δεν είχαμε πυρετούς και τέτοια ιδιαίτερα. Αλλά το αναπνευστικό έπαιξε δυνατά. Μάσκες και τέτοια και αερολίν δεν κάναμε παρότι τα προτείνει η γιατρός. Αλλά επειδή είναι λίγο φαρμακομανής δεν την εμπιστεύομαι και πολύ ότι χρειάζονταν...

Γνώμες??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...