Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νομιζω τοτε καλο ειναι το τικερακι σου γιατι και εγω εχω 30-8 οποτε ενα μηνα ακριβως διαφορα! εγω δεν εχω ρωτησω ουτε πότε ουτε πως θα γεννησω! στον προσεχη υπερηχο...

πειναω...

τι στο καλό υπολογίζει τότε ο γιατρός????

τεσπα....5 μέρες πάνω, 5 κάτω!!! χαχαχαχα!!!

εμένα απο το 1ο ραντεβού μου τα είχε πει για το πότε θα γεννησω!

το έχει γραψει και στην καρτέλα μου για 18/09!

καλά η καισαρική είναι σίγουρη....δεν τον ρωτάω καν για φυσιολογικό γιατί ξέρω την απαντηση!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε εσένα λογικά λίγο πριν ή λίγο μετα το 15Αυγουστο θα σε βάλει!!!

πάντως και οι 2 θα γεννήσουμε κοντά στη γιορτη μας!!!!:D

κι εγω πεινάω και ψηνω ψαρακι!!!

μυλοκοπι για μας και τσιπούρα για τη Βαλ μια και την προηγούμενη φορά δεν το τίμησε ιδιατέρως το μυλοκόπι....

και την Κυριακή θα φτιαξω μπακαλιάρο σκορδαλιά!!!

γιαμι γιαμι!!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο μπακαλιαρος από παιδακι δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ! την σκορδαλια την τσακιζω. εμεις μπιφτεκακια για μεσημερι , να δω πως θα πεισω τον γιοκα μου να φαει κιμα :(

ο μπακαλιαρος από παιδακι δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ! την σκορδαλια την τσακιζω. εμεις μπιφτεκακια για μεσημερι , να δω πως θα πεισω τον γιοκα μου να φαει κιμα :(

εμένα τα γούστα μου στο φαγητό απο παιδάκι έχουν αλλάξει ριζικά!!!!!

βασικά τότε έτρωγα επιλεγμενα πράγματα και τωρα τρωω τα πάντα!!!!

δεν τρωει κιμα ο γαμπρούλης μου???

πες του οτι είναι μαλακιά μπριζόλα!!!!

χααχαχαχαχαχα!!!!

έλα να κεράσω σκορδαλιά!!!

την κάνω τέλεια!!!!!!

αν και κανονικά εγω λόγω χαμηλής πίεσης δεν πρέπει να φάω, θα την τιμήσω!!!

είναι και ο μπακαλιάρος αλμυρός οπότε θα το ισοσταθμίσει το όλο θέμα!!!

πάω να καθαρίσω τα αψράκια μου!!!

φιλάκια!!!

(και εσείς οι άλλες που είστε εξαφανισμένες, παρακαλώ να δώσετε το παρόν να μην ανησυχούμε!!!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλοοοοοοοοο!!!!!! τι κανετε???ωραιες μερες......

Σοφακι ολα τελεια με το μπεμπακι!!!!!!!μπραβο κουκλα :D.

καλα.....η κορη σου ειναι φοβερη...ο δικος μου μπροστα της ειναι εντελως ακοινωνητος:D

Μαρακι και τα αγορια σου μια χαρα διαβαζω .....μπραβο πολυ χαιρομαι βρε κοριτσια...Σοφια και για σενα :D:Dολα τελεια μεχρι το τελος και για τις 3 ευχομαι!!!

εμεις καλα ειμαστε ...ο Αναστασης ολη μερα εξω στον κηπο....εχει θεριεξει κοριτσιααααααααααα ....λιγο ακομα και δεν θα τον κανω <<καλα>>

το ρουθουνισμα ακομα το εχει ...τωρα και την ημερα....χωρις καταρροη η μπουκωμα για να πω οτι κρυωσε...:-(την δευτερα ειμαστε για γιατρο!!!ενα μηνα το εχει και δεν του εχει φυγει γμτ.μαλλον για αλλεργικη ρινιτιδα το κοβω....

φτιαχνουμε τειχια και κουλουρια στα δεντρα εξω στον κηπο ,κιοσκι και γκαζον

γι αυτο δεν μπαινω συχνα αυτες τις μερες:(μου λειπετε αλλα δεν προλαβαινω να μπαινω .επικρατει χαος εδω. δεν ξερω τι να πρωτομαξεψω και κυνηγαω και τον Α ολη μερα!!!.ελπιζω και οι υπολοιπες να ειναι καλα:D....φιλια πολλα σε ολες...

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

αλό!!!!

συμπι φοβερό το αβαταρ σου!!!

καλε πες μου για τις αιματολογικες σας με την Βαλ; πως ειστε ; σε ειχα ξαναρωτησει

με ειχες ξαναρωτησει??? χαμπάρι δεν πήρα!!!!

η Βαλ ακριβως τα ίδια που ήταν πριν....χαμηλά όλα....ακόμα δεν τις εχω πάει στον παιδίατρο να τις δει τις εξετάσεις γιατι περιμένω να της φύγει ο βηχας να πάμε και για εμβόλιο!

τωρα δεν ξερω αν θα μας δωσει σίδηρο....

την άλλη φορά με ακριβως τα ίδια νούμερα δε μας είχε δωσει....

αλοοοοοοοοο!!!!!! τι κανετε???ωραιες μερες......

Σοφακι ολα τελεια με το μπεμπακι!!!!!!!μπραβο κουκλα :D.

καλα.....η κορη σου ειναι φοβερη...ο δικος μου μπροστα της ειναι εντελως ακοινωνητος:D

Μαρακι και τα αγορια σου μια χαρα διαβαζω .....μπραβο πολυ χαιρομαι βρε κοριτσια...Σοφια και για σενα :D:Dολα τελεια μεχρι το τελος και για τις 3 ευχομαι!!!

εμεις καλα ειμαστε ...ο Αναστασης ολη μερα εξω στον κηπο....εχει θεριεξει κοριτσιααααααααααα ....λιγο ακομα και δεν θα τον κανω <<καλα>>

το ρουθουνισμα ακομα το εχει ...τωρα και την ημερα....χωρις καταρροη η μπουκωμα για να πω οτι κρυωσε...:-(την δευτερα ειμαστε για γιατρο!!!ενα μηνα το εχει και δεν του εχει φυγει γμτ.μαλλον για αλλεργικη ρινιτιδα το κοβω....

φτιαχνουμε τειχια και κουλουρια στα δεντρα εξω στον κηπο ,κιοσκι και γκαζον

γι αυτο δεν μπαινω συχνα αυτες τις μερες:(μου λειπετε αλλα δεν προλαβαινω να μπαινω .επικρατει χαος εδω. δεν ξερω τι να πρωτομαξεψω και κυνηγαω και τον Α ολη μερα!!!.ελπιζω και οι υπολοιπες να ειναι καλα:D....φιλια πολλα σε ολες...

εμένα Σοφάκι η Βαλ έχει ένα μηνα βήχα που την πιάνει μόνο όταν ξαπλώνει!!!

και υποψιάζομαι μήπως είναι τίποτα αλλεργικό που σε συνδιασμό με την αυξημένη υγρασία στο δωμάτιο της, δεν την αφηνει να το ξεπεράσει....

α ωραίος θα γίνει ο κήπος σας!!!

και πόσο τυχερός ο Αναστάσης που μπορεί και βγαίνει να ξεσαλώνει!!!

ζουζουνιζει το αγορι σου εεε???

κουράγιο!!! τα πρώτα 18 χρόνια είναι δύσκολα!!!!

χαχαχαχαχα!!!

αχ η γειτονοπούλα μας ψήνεται 3 μέρες με 40άρια πυρετό....

το καημενάκι μωρέ.....ίωση βαρβάτη!!!

η Βαλέρια μέχρι 38,5 έχει φτάσει και τα'χα παίξει!!!

η μαμά της τα'χει παίξει.....και δουλευει και βραδυνη η κοπέλα στο νοσοκομείο....να δω πως θα την παλέψει....

τωρα περιμένουμε να έρθει η νονά της Βαλ!!!

και ήδη ετοιμάζει λίστα τι θα της ζητησει....

προς το παρόν λέει οτι θέλει μια μωβ λαμπάδα που να έχει πανω κόκκινα παπούτσια και ένα παντελόνι!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

νυσταγμενες καλημερες! τι κανετε;πω πω εγω δεν την παλευω, κουρασμενη κοιμαμαι, χωμα σηκωνομαι!

συμπι η κοιλια αυτη ειναι η συγκεκριμενη που θα αποκτησω μολις γεννησω και το 2ο με 3 πολλή προσπαθεια , 3 πλαστικες και 2 θαυματα! μετα θα οργωσω τις πλαζ των ελληνικων νησιων, θα πινω μαργαριτες και θα κανω θραυση! οπως καταλαβες με αυτο το ονειρο ζω! χα χα χα χα

Σοφακι μου στην Κερκυρα πρεπει να ειναι ονειρο τωρα εξ'ου και το ξεσαλωμα του τζουνιορ! που να μαζευτει το παιδακι, χαρα θεου!

συμπι σε ρωτησα παλι για τις εκετασεις γιατι την αλλη εβδομαδα πρεπει να κανω και τις επαναληπτικες του Κων/νου και το εχω ενα αγχος. φεριτινη, σιδηρο ποσο εχει η Βαλ;

μωβ λαμπαδα θελει η Βαλ; ευκολακι! ο δικος μου που εχει φαει κολλημα με τους λυκους και θελει η λαμπαδα να εχει επανω λυκο;

Χαίρεται χαίρεται!!!

απολαύσατε τον ήλιο, τη ζέστη και την παρέλαση???

εμείς ωραία περάσαμε....σήμερα.....Γιατί χθες....

Η Βαλ με έκανε να την περάσω στο κρεβάτι απο τη στεναχωρια μου....δεν ξέρω τι να κάνω με τη συμπεριφορά της....

την πήρα και βγηκαμε βόλτα και πήγαμε στο φούρνο, στο σούπερ μάρκετ και περπατησαμε λίγο....

καθώς επιστρέφαμε σπίτι ,δίπλα απο το σπίτι μας υπάρχει ένας πολιτιστικός σύλλογος όπου μαθαινουν χορούς και την ωρα που περνούσαμε οι κοπελίτσες 12-15 ετων, έκαναν πρόβα το "ai se eu te pego"...

Το ακούει η Βαλ και τρεχει να μπει μεσα που χορεύουν τα κορίτσια....

της εξηγω οτι δεν επιτρέπεται και μπορούμε μόνο να κοιτάμε, το δέχεται και κάθεται και τις χαζευει...τελειώνουν τα κορίτσια και αρχιζει το δράμα μου....

έλα να φυγουμε της λέω....ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

έλα και μας περιμένει ο μπαμπάς, μπλα μπλα.....

τιποτα......

τεσπα με τα πολλά την παίρνω να φυγουμε....

20 μέτρα πιο κάτω αρχιζει τη γκρίνια και να μη με ακούει με τίποτα....

πέφτει κάτω στην ασφαλτο και χτυπιόταν και έκλαιγε!!!

βρε καλή μου βρε χρυση μου.....το χαβα της....

ε τη βουτάω κι εγω και την παίρνω σηκωτη....ανεβαινω τα σκαλιά και φτανω στην εισοδο της πολυκατοικίας μας....μέχρι να βρω τα κλειδιά μου, κατεβαινει τα σκαλιά και αρχίζει να χτυπιέται σαν το τρελό κατω....κυλιόταν....ούρλιαζε....χαμός!

απελπίστηκα....παίρνω τηλ τον άντρα μου και κατεβαίνει και την παίρνει σηκωτη στο σπίτι....

εντάξει....δεν ξερω τι να κάνω.....

Είμαι και επισήμως απελπισμένη!!!

έχει γίνει τρομερά αντιδραστική....

οτι κι αν πω, όχι λέει....

τιμωρια δεν μπαίνει με τίποτα.....

αν έχετε κανένα καλό βιβλίο για θέματα συμπεριφοράς καλοδεχούμενο!!!

και σημερα ήταν το ακριβως αντιθετο!!!

όπου κι αν πήγαμε κυρία!!!

είδαμε την παρέλαση, πήγαμε βόλτα στην παραλία για μπυρίτσα και ποικιλία....ήταν τέλεια!

είμαι πολύ πολύ πολύ προβληματισμένη.....

σκέφτομαι να τη βάλω εντατικά σε πρόγραμμα να κόψουμε την πάνα να τη στείλω σχολείο μήπως και δω βελτίωση....:(

συμπι τωρα δεν ξερω που εχει βάλει ο άντρας μου τις εξετάσεις...θα σου πω αύριο!

τωρα για το όργωμα των πλαζ δεν ξερω αν θα τα καταφέρεις αλλά κορμάρα έχεις οπότε ούτε θαύματα χρειάζεσαι ούτε πλαστικές!!!;)

λαμπάδα με λύκο θέλει ο Κων/νος??????

good luck νονά!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Βρε Βρε Βρε και ξανα Βρε

τη λέξη tantrum είμαι σίγουρη ότι τη ξέρεις!

Την ηλικία του παιδιού σου επίσης!

Τι στεναχωριέσαι? Η μάλλον, τι στεναχωριέσαι τόσο πολύ? Εντάξει, εννοείται θα στεναχωρεθείς, αλλά ξέρεις ότι thats the way it is συνήθως με τα 2-3χρονα!

Ουουουουου από τέτοιες υστερίες εδώ να δεις! αμέεεεε

αλίμονο!

Είπαμε,

όχι πολλύ μπίρι μπίρι κ μπλα μπλα, λέμε κατι 1 φορά κ το εννοούμε, χαμηλώνουμε κ το λέμε με άκρα σοβαρότητα face to face

αν αρχίσει η υστερία (που θα αρχίσει κ πιο έντονη λογικά!) την κάνουμε επιτόπου

σταθερότης! και ξανασταθερότης!

και όταν περάσει η μπόρα λέμε λίγα πράγματα περί αυτού, σύντομα και περιεκτικά!

Κρίσεις είναι κ περνανε αν δε δίνεις κ συ πολλήηηηη σημασία αλλά συνεχίζεις απτόητη το χαβά σου

οσο για το σταθμό,

σου λέω τη δική μας "φάση" που ήρθε κ έφυγε

στο σχολείο το καλύτερο παιδί

σπίτι κρίσεις αντίδρασης αδιανοητες

είναι λογικό και φυσιολογικό!

αν δεν υπάρχει αντίδραση ανησυχείς!

καλύτερα στείλτη αρκετά πριν έρθει το μωρό σταθμό

Believe me!

AYTAAAAAA!!

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Σας αφηνω κοριτσάκια!!!

πάω να ετοιμαστω για το καφεδάκι!!!

η Βαλ ξύπνησε και έχει πάρει τον Κεν αγκαλιά και του λέει:

"τι κάνεις μάγκα μου?????" :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

του λιμανιού το παιδί μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

συμπι μου... σε νοιωθω! τα ιδια κανει και ο Κων/νος ολο και πιο συχνα πια με μονη διαφορα οτι δεν πεφτει κατω ουρλιαζοντας καθοσον ειμαστε και αντρες και ουχι γυναικες που μια υστερια και εναν μελοδραματισμο τον εχουμε στη φυση μας! εγω τα εχω φτυσει! ειμαι και μονη μου ειμαι και πολύ εγκυος και καταλαβαινεις! οπως λες και εσυ πχ ο Κων/νος 23-24 Μαρτιου μας εκανα ΤΑ γυμνασια με τον Αρη μας ειχε στο ενα ποδι (ο Α κανει και το λαθος να του λεει πολλες φορες "θα πας τιμωρια" και να μην τον πηγαινει καμια τεσπα)

ο Αρης επισης οταν βλεπει τον μικρο να κανει πεισματα αντι να θυμωνει του φαινεται αστειο και γελαει ενω του εχω πει χιλιαδες φορες να μην τον κανει αυτο γιατι ο μικρος παιρνει θαρρος!

τι να σε συμβουλευσω τωρα; θα συμφωνησω απολυτα με την Κλεοπάτρα και θα ευχομαι να βρεις υπομονη και δυναμη να αντιμετωπισεις το ταλιμπανακι. αν δεν εχετε και μεγαλο οικονομικο προβλημα στειλτε την μικρη παιδικο εστω καποιες ωρες την ημερα. ξερεις εχω σκεφτει οτι πρεπει κα να βαριουνται πολλες φορες γι αυτο συμεριφερονται ετσι. ειδες; εγω συου ειπα 23-24 ητνα θεριο ανημερο (μειναμε σπιτι) .... εχθες ημασταν από το πρωι μεχρι αργα το απογευμα εξω, κοιμηθηκε για μεσημερι ενα μισαωρο (χτυπαει διωρα κανονονικα) και δεν τον πειραξε καθολου! ηταν αστερι, υποδειγμα, μια χαρα παιδακι! ομως... επαιξε με χωματα, με λασπες , με αμμο, με φυκια κλπ κλπ κλπ εγινε γουρουνι, βρηκα αμμο μεχρι και στην πανα αλλα το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ και δεν γκρινιαξε!

Καλημέρα!!!

Βρε Βρε Βρε και ξανα Βρε

τη λέξη tantrum είμαι σίγουρη ότι τη ξέρεις!

Την ηλικία του παιδιού σου επίσης!

Τι στεναχωριέσαι? Η μάλλον, τι στεναχωριέσαι τόσο πολύ? Εντάξει, εννοείται θα στεναχωρεθείς, αλλά ξέρεις ότι thats the way it is συνήθως με τα 2-3χρονα!

Ουουουουου από τέτοιες υστερίες εδώ να δεις! αμέεεεε

αλίμονο!

Είπαμε,

όχι πολλύ μπίρι μπίρι κ μπλα μπλα, λέμε κατι 1 φορά κ το εννοούμε, χαμηλώνουμε κ το λέμε με άκρα σοβαρότητα face to face

αν αρχίσει η υστερία (που θα αρχίσει κ πιο έντονη λογικά!) την κάνουμε επιτόπου

σταθερότης! και ξανασταθερότης!

και όταν περάσει η μπόρα λέμε λίγα πράγματα περί αυτού, σύντομα και περιεκτικά!

Κρίσεις είναι κ περνανε αν δε δίνεις κ συ πολλήηηηη σημασία αλλά συνεχίζεις απτόητη το χαβά σου

οσο για το σταθμό,

σου λέω τη δική μας "φάση" που ήρθε κ έφυγε

στο σχολείο το καλύτερο παιδί

σπίτι κρίσεις αντίδρασης αδιανοητες

είναι λογικό και φυσιολογικό!

αν δεν υπάρχει αντίδραση ανησυχείς!

καλύτερα στείλτη αρκετά πριν έρθει το μωρό σταθμό

Believe me!

AYTAAAAAA!!

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ!

να σου πω την αλήθεια Κλεό μου δεν το ηξερα το tantrum...

το έψαξα λίγο όμως χθες και τελικά όντως αυτό είναι....

τουλάχιστον τωρα ξέρω οτι είναι κάτι που συμβαίνει και οτι δεν έχω κάνει το παιδί μου κακομαθημένο όπως πίστευα...

οι αντιδρασεις μου αυτες που περιέγραψες ήταν αλλά η Βαλ δε χαμπάριασε....

πρέπει να βρω τους λόγους που συμβαίνει αυτό....γιατί έχει πιεστεί τόσο το κορίτσι μου...

καλά 2 λόγους τους ξέρω...

1ον οτι δεν έχω υπομονή όση είχα και της φωνάζω αρκετα συχνά και 2ον νομίζω οτι την εχει αναστατωσει και λίγο η εγκυμοσύνη...

τεσπα....όπως είπες....

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!! :D:D:D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

είδες Στέβη??? να δω πότε θα αρχίσει να μου μιλάει και μένα έτσι!!!:rolleyes:

καλημερα!!!!!!!!!!!!

συμπι μου... σε νοιωθω! τα ιδια κανει και ο Κων/νος ολο και πιο συχνα πια με μονη διαφορα οτι δεν πεφτει κατω ουρλιαζοντας καθοσον ειμαστε και αντρες και ουχι γυναικες που μια υστερια και εναν μελοδραματισμο τον εχουμε στη φυση μας! εγω τα εχω φτυσει! ειμαι και μονη μου ειμαι και πολύ εγκυος και καταλαβαινεις! οπως λες και εσυ πχ ο Κων/νος 23-24 Μαρτιου μας εκανα ΤΑ γυμνασια με τον Αρη μας ειχε στο ενα ποδι (ο Α κανει και το λαθος να του λεει πολλες φορες "θα πας τιμωρια" και να μην τον πηγαινει καμια τεσπα)

ο Αρης επισης οταν βλεπει τον μικρο να κανει πεισματα αντι να θυμωνει του φαινεται αστειο και γελαει ενω του εχω πει χιλιαδες φορες να μην τον κανει αυτο γιατι ο μικρος παιρνει θαρρος!

τι να σε συμβουλευσω τωρα; θα συμφωνησω απολυτα με την Κλεοπάτρα και θα ευχομαι να βρεις υπομονη και δυναμη να αντιμετωπισεις το ταλιμπανακι. αν δεν εχετε και μεγαλο οικονομικο προβλημα στειλτε την μικρη παιδικο εστω καποιες ωρες την ημερα. ξερεις εχω σκεφτει οτι πρεπει κα να βαριουνται πολλες φορες γι αυτο συμεριφερονται ετσι. ειδες; εγω συου ειπα 23-24 ητνα θεριο ανημερο (μειναμε σπιτι) .... εχθες ημασταν από το πρωι μεχρι αργα το απογευμα εξω, κοιμηθηκε για μεσημερι ενα μισαωρο (χτυπαει διωρα κανονονικα) και δεν τον πειραξε καθολου! ηταν αστερι, υποδειγμα, μια χαρα παιδακι! ομως... επαιξε με χωματα, με λασπες , με αμμο, με φυκια κλπ κλπ κλπ εγινε γουρουνι, βρηκα αμμο μεχρι και στην πανα αλλα το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ και δεν γκρινιαξε!

άλλο παιδί ο Κων/νος σύμπι....

αμα δε ζήσεις αυτό που έζησα το Σάββατο δε μπορείς να καταλάβεις.....

άστα Μαράκι....ιδιωτικός παιδικός δεν παίζει με τίποτα.....

άμα σου πω που έχει φτάσει ο μισθός του άντρα μου δε θα το πιστευεις....

αν δεν είχε και δικούς του πελάτες, θα είχα βγάλει τη Βαλ στα φανάρια!!!

πιστευω οτι πρέπει να βρω κανένα βιβλίο να διαβασω για να χειρίζομαι τη Βαλ καλύτερα....

και άλλο ένα για τον ύπνο που τον έχει χαλάσει τελείως...

έχω αρχίσει και ανησυχω αρκετα για το Ελενάκι....

2 μηνυματα της εχω στείλει και δεν έχει απαντήσει....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω παλι θελω να μου πει καποιος (βιβλιο, ψυχολογος; δεν ξερω) πως να προετοιμασω τον Κων/νο για το καινουργιο μελος! ηδη μπεμπεκιζει τρελα! θελει να τον κραταω σαν μωρο, ξεκινησε να πινει νερο από το μπιμπερο, οταν του λες οτι ειναι μεγαλο παιδακι λεει "οχι εμαι μικουλης, ειμαι μωρο, ειμαι μπεμπης", φωναζει "μαμα μαμα " λεπταινοντας τη φωνη του, θελέι να του λεω ιστοριες από οταν ηταν μωρο.... καταλαβαινετε τι γινεται! αν κοψει την πανα τρυπηστε μου την μυτη :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...