Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια κι εγώ για 2-3 μήνες έτσι ήμουνα με το θέμα του σεχ(αποχή) .Έλεγα αμάν τώρα θα έρθει να κάνει γούτσου γούτσου και δεν ήθελα καθόλου!!!!!!!Τώρα τελευταία όμως θέλω πολύ!!!!!Άρα ετοιμαστείτε θα σας έρθει η όρεξη.

Εγώ είχα φασόλια φούρνου, του έβρασα και λίγα λουκανικάκια και μόλις φούσκωσε το ζυμαράκι μου και πάω να ετοιμάσω πίτσα για το βράδυ.Όταν με πιάνει προκοπή, ανεβαίνουν και οι θερμίδες στο φουλ.

Α, για δώστε ιδέες εκτός από τυροπιτάκια, πεινιρλάκια,πιτσάκια τι άλλο μπορώ να ετοιμάσω έτσι για ποτάκι; Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια...

vre xrisoxera!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχετικά με τους παιδίατρους έχω να πω ότι είναι αποδεδειγμένο ότι γενικά όλοι οι γιατροί δωροδοκούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες με καθόλου ευκαταφρόνητα δώρα… οπότε μια μάνα που θηλάζει δεν είναι καλή πελάτισσα πρώτον γιατί δεν αγοράζει τη σκόνη που της συστήνει ο γιατρός και δεύτερον έχει ένα παιδί με αντισώματα δλδ λιγότερη ανάγκη από το γιατρό!

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω ....

Εμενα η παιδιατρος μου το ειπε απο την αρχη οτι δεν ειναι ευκολη υποθεση και ακομα με στηριζει με το θεμα θηλασμου....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Εμενα η παιδιατρος μου το ειπε απο την αρχη οτι δεν ειναι ευκολη υποθεση και ακομα με στηριζει με το θεμα θηλασμου....

Ζωή θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάντα με επιβραβεύει όποτε πάω και με στηρίζει απ' την πρώτη μέρα.Ίσως γιατί και η ίδια έχει θηλάσει τα τρία κοριτσάκια της.Δεν είναι εύκολη υπόθεση είναι σίγουρο, ειδικά τις πρώτες μέρες.Απλά διαφωνώ με κάποιες μανούλες (στο παλιό parents,στο τοπικ του θηλασμού που λέτε κι εσείς)που είναι πολύυυυυυυ πορωμένες. Ο θηλασμός δε σημαίνει ότι μια μάνα αγαπάει περισσότερο το παιδί της. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις, δεν μπορούν να κατακρίνουν καμιά μανούλα για το θέμα αυτό.

vre xrisoxera!!!

Να 'σαι καλά βρε Λιτσάκι, αλλά έτυχε σήμερα.Γενικά δεν έχω καλή σχέση με την κουζίνα, περισσότερο μ' αρέσουν οι άλλες δουλειές του σπιτιού, ειδικά το σίδερο!!!!!!Αλήθεια λέω!

Να 'σαι καλά βρε Λιτσάκι, αλλά έτυχε σήμερα.Γενικά δεν έχω καλή σχέση με την κουζίνα, περισσότερο μ' αρέσουν οι άλλες δουλειές του σπιτιού, ειδικά το σίδερο!!!!!!Αλήθεια λέω!

kala den paizsai esi paidi mou , mia kai monadiki prepei na eisai esi pou sou aresei to sidero!!!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

Ζωή θα συμφωνήσω μαζί σου. Πάντα με επιβραβεύει όποτε πάω και με στηρίζει απ' την πρώτη μέρα.Ίσως γιατί και η ίδια έχει θηλάσει τα τρία κοριτσάκια της.Δεν είναι εύκολη υπόθεση είναι σίγουρο, ειδικά τις πρώτες μέρες.Απλά διαφωνώ με κάποιες μανούλες (στο παλιό parents,στο τοπικ του θηλασμού που λέτε κι εσείς)που είναι πολύυυυυυυ πορωμένες. Ο θηλασμός δε σημαίνει ότι μια μάνα αγαπάει περισσότερο το παιδί της. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις, δεν μπορούν να κατακρίνουν καμιά μανούλα για το θέμα αυτό.

με καλυψες βουλα!!κ εμενα ο δικος μου υποστηριζει το θηλασμο-οταν κ οπου αυτο ειναι εφικτο βεβαια.εμεινε αφωνος με οσα του ειπα σημερα γ αυτο κ η συζητηση ξεφυγε...του ειπα κ για επαναγαλακτισμο δεν ειπε οχι αλλα ξερω εγω?θα εχει επιτυχια η τζαμπα θα βασανιζομαι με το θηλαστρο?αχ δε ξερω τι θα κανω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

kala den paizsai esi paidi mou , mia kai monadiki prepei na eisai esi pou sou aresei to sidero!!!!

χαχχαχα κ εγω του σιδερου ειμαι!!με μαγειρικη καμια σχεση ομως:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

και καλά θα κάνεις να διαφωνήσεις δεν θα έπρεπε να γράψω ολοι γιατί πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις... ειδικά οι παιδίατροι που είναι και σύμβουλοι θηλασμού είναι ιδανικοί... αλλά δεν είναι πολλοι σε αυτή την κατηγορία ... που δλδ στηρίζουν το θηλασμό!

Το ότι συμβαίνει όμως αυτό, είναι γεγονός και το ξέρω απο γνωστό γιατρό μας που μου το έχει παραδεχτεί! Συνεργάζονται και γράφουν φαρμακα εταιρειών που τους κάνουν δώρα... αστα να πανε!

και καλά θα κάνεις να διαφωνήσεις δεν θα έπρεπε να γράψω ολοι γιατί πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις... ειδικά οι παιδίατροι που είναι και σύμβουλοι θηλασμού είναι ιδανικοί... αλλά δεν είναι πολλοι σε αυτή την κατηγορία ... που δλδ στηρίζουν το θηλασμό!

Το ότι συμβαίνει όμως αυτό, είναι γεγονός και το ξέρω απο γνωστό γιατρό μας που μου το έχει παραδεχτεί! Συνεργάζονται και γράφουν φαρμακα εταιρειών που τους κάνουν δώρα... αστα να πανε!

θα συμφωνησω με το πρωτο ελαχιστοι ειναι.γ αυτο ειπα οτι βρηκα το σουπερ παιδιατρο;)

για το δευτερο που λες κ παλι συμφωνω αλλα εγω προσωπικα δε το εχω συναντησει.αυτο βεβαια δε σημαινει οτι δε συμβαινει κιολας, πραγμα σιγουρα κατακριτεο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ston antra mou na ta peis pou exei sinexeia orexeis.... ti na kanoun kai aftoi me tosi peina tosous mines....

και στον δικο μου πεστα:P;)

ειχαμε να το κανουμε εδω και-κατσε να θυμηθω...7 μηνες!το σκ δοκιμασαμε..ε τρογωντας ηρθε κ η ορεξη:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

...του ειπα κ για επαναγαλακτισμο δεν ειπε οχι αλλα ξερω εγω?θα εχει επιτυχια η τζαμπα θα βασανιζομαι με το θηλαστρο?αχ δε ξερω τι θα κανω...

γιατί να μην έχει επιτυχία; αν το θέλεις, μπορεί να γίνει ;)

Πραγματικα, είναι αλήθεια αυτό. Παίρνουν μπόνους απ' τις φαρμακευτικές. Κι αυτές τη δουλειά τους κάνουν.Και φυσικά θησαυρίζουν

γιατί να μην έχει επιτυχία; αν το θέλεις, μπορεί να γίνει ;)

λεω να το δοκιμασω μαρακι.πηρα στην εταιρεια με τα θηλαστρα αλλα δεν ειχαν διαθεσιμο θα μου πουν τη παρασκευη.μακαρι να πετυχει:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

λεω να το δοκιμασω μαρακι.πηρα στην εταιρεια με τα θηλαστρα αλλα δεν ειχαν διαθεσιμο θα μου πουν τη παρασκευη.μακαρι να πετυχει:)

θα πετύχει αφου το θες τόσο!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...