Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω δε μπορεις να χωνεψεις το μεσημεριανο σου το παιδι χωνεψες; μια χαρα ειναι γιατι οπως λεει και ο Α "μην ανησυχεις, αν δεν ηταν καλα το παιδι θα το ειχες καταλαβει!". ειχε δικιο....

καλα το ποσο σε ζηλευω για την κοιλια πλακα δεν λεγεται! εμενα ειναι σαν 5-6 μηνων!

πλεον ολοι οσοι μου λενε καλημερα με κοιτανε στην κοιλια!

αυτο με το σταθμο με εχει προβληματισει και εμενα...

δεν θελω να τον στειλω πριν την επομενη ανοιξη....

προτιμω να παει σε ιδιωτικο από τον απριλιο και για λιγους μηνες , να εχει ξεπεταχτει και το αλλο παρα από σεπτεμβρη. μην ξεχνας οτι και ο δικος μου εχει χαλια αναπνευστικο και πιθανον και ασθμα... ε τι θα γινει δηλαδη; θα ειναι συνεχεια αρρωστο; με τον Α θα σκοτωθω το βλεπω... θελει να παει ο μικρος από Σεπτεμβρη αλλα εγω δενθα την παλεψω με τον Κων/νο αρρωστο και τη φροντιδα του μικρου :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω δε μπορεις να χωνεψεις το μεσημεριανο σου το παιδι χωνεψες; μια χαρα ειναι γιατι οπως λεει και ο Α "μην ανησυχεις, αν δεν ηταν καλα το παιδι θα το ειχες καταλαβει!". ειχε δικιο....

καλα το ποσο σε ζηλευω για την κοιλια πλακα δεν λεγεται! εμενα ειναι σαν 5-6 μηνων!

πλεον ολοι οσοι μου λενε καλημερα με κοιτανε στην κοιλια!

αυτο με το σταθμο με εχει προβληματισει και εμενα...

δεν θελω να τον στειλω πριν την επομενη ανοιξη....

προτιμω να παει σε ιδιωτικο από τον απριλιο και για λιγους μηνες , να εχει ξεπεταχτει και το αλλο παρα από σεπτεμβρη. μην ξεχνας οτι και ο δικος μου εχει χαλια αναπνευστικο και πιθανον και ασθμα... ε τι θα γινει δηλαδη; θα ειναι συνεχεια αρρωστο; με τον Α θα σκοτωθω το βλεπω... θελει να παει ο μικρος από Σεπτεμβρη αλλα εγω δενθα την παλεψω με τον Κων/νο αρρωστο και τη φροντιδα του μικρου :(

και μένα στην κοιλιά με κοιτάνε σύμπι γιατί την ψάχνουν!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κοίτα για τον Κων/νο δεν ξέρω κατα πόσο θα σσς κάτσει καλά να πάει Σεπτέμβρη εφόσον θα γεννησεις Αύγουστο....θα αισθανθει οτι ήρθε το μωρό και τον διώχνετε....

εγω γιαυτό σκέφτομαι για τη βαλ μήπως πάει απο καλοκαίρι....

ε και το χειμωνα αν δω οτι μου αρρωσταίνει τη σταματάω για λίγο....

τουλάχιστον θα έχει εγκλιματιστεί και θα ξέρει οτι είναι κάτι που το έκανε πριν το μωρό....

θα δω βέβαια πως θα πάμε με τις πάνες, αν υπάρχουν θεσεις σε δημόσιο παιδικό....υπάρχουν πολλά αν στη μέση!!!!

τωρα ζητησε να φορέσει βρακι και έκανε τσισα στο γιογιο...

οπότε της έρθει το κάνει έτσι!!!

καλά τι μου είπε τωρα η σκατούλα?????

"αχ μαμά πονάει η κοιλίτσα μου....μάλλον κλαίει το μωρό μου...."

επειδη της εχω πει να προσεχει μη με χτυπήσεις στην κοιλιά γιατι θα κλαίει το μωρό μέσα!!!!

βιωνει και το παιδι μου εγκυμοσύνη!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εδω θελει να κανει ο Κων/νος μωρο και η Βαλ;

εχθες μου λεει "μαμα ο Κωταντινος θα μεγαλωσει και θα γινει μαμα θα εχει μακρια μαλλια" :tongue:

"οχι, του λεω, Ο Κων/νος θα μεγαλωσει, θα γινει μπαμπας και αμα θελει θα εχει μακρια μαλλια. Αλλα θα γινει μπαμπας οχι μαμα". ο Αρης εγκεφαλικο οταν του ειπα για τα μακρια μαλλια! χα χα χα... εμενα παλι μου αρεσουν τρελα οι αντρες με μακρυ μαλλι!

εδω θελει να κανει ο Κων/νος μωρο και η Βαλ;

εχθες μου λεει "μαμα ο Κωταντινος θα μεγαλωσει και θα γινει μαμα θα εχει μακρια μαλλια" :tongue:

"οχι, του λεω, Ο Κων/νος θα μεγαλωσει, θα γινει μπαμπας και αμα θελει θα εχει μακρια μαλλια. Αλλα θα γινει μπαμπας οχι μαμα". ο Αρης εγκεφαλικο οταν του ειπα για τα μακρια μαλλια! χα χα χα... εμενα παλι μου αρεσουν τρελα οι αντρες με μακρυ μαλλι!

ωραίος ο Άρης!!!

δεν τον πείραξε που ο Κων/νος θέλει να γίνει μαμά....το μακρυ μαλλί τον μάρανε!!!

καλά να δεις τον άντρα μου τι έκφραση παίρνει όταν λέω στη Βαλ οτι δεν της επιτρέπω να τρυπήσει τα αυτιά της για να βάλει σκουλαρίκια....και οτι της επιτρέπω αν θέλει να κάνει τρυπα στη μύτη, στο φρυδι ή όπου αλλού θέλει!!!

και το ωραιο είναι οτι το εννοώ κιόλας!!!!

μόνο τατού δε θέλω να κάνει....ή μάλλον να μην το κάνει νωρίς....να είναι κατασταλλαγμένη στο τι θέλει αν το αποφασίσει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν τον πειραξε γιατι του ειπα οτι μαμα δεν θα γινει ποτε ενω το μαλλι το επετρεψα! :tongue:

στα αυτια γιατι δεν θες σκουλαρικι καλε; εγω στο φρυδι και αλλου το σιχαινομαι , μονο στη μυτη μου αρεσει ενα διακριτικο!

το τατοο παλι οκ αλλα συμφωνω με οσα λες!

αααααχχχχχχχχχχ πειναω σα λυκος και σκεφτομαι τα +5. θα φροντισω να τρωω καλα μεχρι τις 8 το βραδυ και μετα ΤΙΠΟΤΑ η γουρουνα!

Διαφημίσεις

δεν τον πειραξε γιατι του ειπα οτι μαμα δεν θα γινει ποτε ενω το μαλλι το επετρεψα! :tongue:

στα αυτια γιατι δεν θες σκουλαρικι καλε; εγω στο φρυδι και αλλου το σιχαινομαι , μονο στη μυτη μου αρεσει ενα διακριτικο!

το τατοο παλι οκ αλλα συμφωνω με οσα λες!

αααααχχχχχχχχχχ πειναω σα λυκος και σκεφτομαι τα +5. θα φροντισω να τρωω καλα μεχρι τις 8 το βραδυ και μετα ΤΙΠΟΤΑ η γουρουνα!

ναι σωστό κι αυτό!!!

το μακρυ μαλλί θα υπάρχει ως ενδεχόμενο....

εμενα μ'αρεσει πάντως το μακρυ μαλλί σε αντρα!

δε μου αρεσουν τα σκουλαρίκια στα αυτιά!!!

ούτε εγω φοράω!

είχα στη μυτη αλλά μόλις πήγα για δουλειά το έβγαλα γιατι το ένα αφεντικό δεν το έλεγες και πολύ μοντέρνο....

στο φρυδι μου αρεσει πιο πολύ σε άντρα....

σε κορίτσι μου αρεσει στο κατω χείλος στο πλάι....

ανωμαλίες δικές μου!!!

έλα ρε σταματα να αγχωνεσαι με τα κιλά!!!

ναι να μην τρως μετα τις 8 το βραδυ και κατα τις 2 να κάνεις επιδρομές στο ψυγείο!!!

απλά αν θες πρόσεχε λίγο παραπάνω το τι τρως....

δηλαδή να φας και το δρακουλίνι σου αλλά μετα για να σου κοπεί η πείνα προτίμησε ένα γιαουρτάκι ή ένα φρούτο...

εγω είμαι περίεργη αν έχω παρει κανένα γραμμάριο τωρα.....

το απόγευμα θα μάθω!!!

άντε να περάσει αυτό το πράγμα με τη δυσπεψία, να αρχίσω να τρωω σαν άνθρωπος!!!

έφαγα χθες ένα παγωτο απο το ζαχαροπλαστείο, φυστίκι-σοκολάτα, στις 7 το απόγευμα και μέχρι τις 10 υπέφερα....όλο ήμουν ένα βήμα πριν τα βγάλω....χάλια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερούδια!!!

τι κάνετε???

εδώ συννέφιασε σήμερα αλλά ευτυχως έχει ζέστη!

κάναμε την αυχενική μας χθες!!!

μια χαρα το μπεμπίνι!!!

1,6 η αυχενική και σε 10 μέρες περίπου τα αποτελέσματα του Papp-A!

6,5 εκατοστά το νινί μου!!!!

μας είχε γυρισμένη την πλατούλα και έδινε κάτι κλωτσίτσες....πολύ γέλιο!!!

μας το έβαλε και σε 3D να το βλέπουμε για να καταλαβαίνει καλύτερα η Βαλ τι βλέπει!

φύλο ο γιατρός είδε αλλά του είπα να μη μου πει....τον άλλο μήνα πιο σίγουρα!!! μην την πατήσουμε πάλι!!! χαχαχαχαχαχα!!!

η πίεση μου 10!!! σούπερ!!!

και απο κιλά....52,6!

έχω παρει δηλαδή 1,5 κιλό ως τωρα!!!

άντε να γίνει οκ το στομάχι μου να ανακάμψω!!!

μόνο που ο ντόκτορ με βγαζει σε άλλες εβδομάδες απ'οτι το τικεράκι μου!!!

12w+2d μου είπε οτι είμαι χθες!!! θα το διερευνήσω!!!:tongue::tongue::tongue:

Εντάξει να αρχίσω πάλι να κουκουβαγίζω για τη Βαλ??????

τι να πω.....πάλι σόου κανονικό έδωσε!!!

και ήταν πριν απο εμάς στο γιατρό ένα ζευγάρι που μου είπαν οτι έχουν μια κορούλα 2 ετών αλλά η Βαλ τους πήρε τα μυαλά με αυτα που έλεγε και εκανε!!!

μέχρι και ένας ιατρικός επισκέπτης που ήταν εκεί, είχε κατουρηθεί στα γέλια ο άνθρωπος!!!

αφού τους χόρευε το σουργελάκι μου το "οντίζιακ απο την οβίζιον!!!"

=aphrodisiac απο τη eurovision!!!!

Ο γιατρός μου ζήτησε να του τη δώσω να την παρει σπίτι του!!!:D:D:D

μιλήσαμε και για το οικονομικό....

3300 θα κοστίσει το δωμάτιο μαζί με την αμοιβή του γιατρού....

συν οτι φάρμακα χρειαστω και ο παιδίατρος....

οπότε γυρω στα 4000 υπολογίζουμε....

ωχ αμάν....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!

σοφακι μου σουπερ η αυχενικη ολα καλα και για σενα μπραβο!καλα εγω θα τον ειχα πρηξει το γιατρο να μου πει φυλο ετσι να χω μια ιδεα δε θα το δενα και κομπο.

κανα νεο απο τα εξαφανισμενα κοριτσακια εχουμε?ζωη,λια ειστε καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα!!

σοφακι μου σουπερ η αυχενικη ολα καλα και για σενα μπραβο!καλα εγω θα τον ειχα πρηξει το γιατρο να μου πει φυλο ετσι να χω μια ιδεα δε θα το δενα και κομπο.

κανα νεο απο τα εξαφανισμενα κοριτσακια εχουμε?ζωη,λια ειστε καλα?

Καλημέρα Σοφάκι!!!!

εγώ σκάω γάιδαρο με την υπομονή μου γιαυτό και επέλεξα να μάθω το φύλο μια και καλή!!!

δεν έχω καθόλου αγωνία!!!

χάρηκα που το είδα καλά το νινάκι μου που έριχνε τις κλωτσίτσες του!!!

ο άντρας μου μια αγωνία την έχει η αλήθεια είναι!!!

η Βαλ πάντως είπε του γιατρού οτι θέλει κοριτσάκι!!!

κι εγω αναρωτιέμαι για τα κοριτσάκια μας!!!!

και η Στέβη τι να κάνει? αδιαθετησε άραγε???

και για το Ελενάκι ανησυχω....θα της ξαναστείλω μήνυμα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ειχα δικαστηριο συμπιιιιιιιιιιιιιι!

ολα καλα ολα ανθηρα! παντως για να ειδε φυλο ο γιατρος oh boy! χα χα χα :tongue: ελατε να γινουμε πολλες οι αγορομανες!

αντε καλα αποτελεσματα με τις αιματολογικες...

να σου πω συμπεθερακι ποτε ειχες τελευταια περιοδο; ρωταω για τη διαφορα στις μερες. ΠΗΤ ποτε σου εδωσε; θα λεει και ο υπερηχος επανω για κοιτα!

ειχα δικαστηριο συμπιιιιιιιιιιιιιι!

ολα καλα ολα ανθηρα! παντως για να ειδε φυλο ο γιατρος oh boy! χα χα χα :tongue: ελατε να γινουμε πολλες οι αγορομανες!

αντε καλα αποτελεσματα με τις αιματολογικες...

να σου πω συμπεθερακι ποτε ειχες τελευταια περιοδο; ρωταω για τη διαφορα στις μερες. ΠΗΤ ποτε σου εδωσε; θα λεει και ο υπερηχος επανω για κοιτα!

βρε λες να είναι αγόρι?????

δεν ξερω καθόλου!!!

και το ρημάδι το ένστικτο μου κοιμάται!!!!

ούτε πρόβλεψη δε μπορώ να κάνω!!!!

ο άντρας μου λέει κορίτσι πάντως!!!

τελευταία περιοδο είχα 23/12...

ΠΗΤ έχω 30/09 αλλά λόγω καισαρικής μου είπε θα πάμε στις 18!

θα το παζαρέψω μήπως το πάμε στις 21 γιατί θέλω να γεννησω Παρασκευη και αν είμαι μέσαα ΣΚ που έχει ησυχία στην κλινική....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

νομιζω τοτε καλο ειναι το τικερακι σου γιατι και εγω εχω 30-8 οποτε ενα μηνα ακριβως διαφορα! εγω δεν εχω ρωτησω ουτε πότε ουτε πως θα γεννησω! στον προσεχη υπερηχο...

πειναω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...