Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ , πόσους σεισμούς έχει στην Καλαμάτα σε συχνότητα δηλαδή, να ανησυχώ?

Καλά Μακ, κι εμένα η τελευταία μου γουρουνιά δρακουλίνια περιείχε, δυστυχώς γενικότερα δεν τρώω υγιεινά πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη, μια με τις ανακατωσούρες , και μετά με κάποιες επιθυμίες μου για τροφές με πολλά συντηρητικά( πχ.κάθομαι και τρώω με το κουταλάκι τοματοχυμούς κονσέρβας όπου βάζω και αλάτι,δεν λες πάλι καλά που δεν το κάνω και bloody mary!! χαχαχαχαχα).

Εσύ Σοφάκι, με την κοιλιά πλακα, μου φάινεται οτι έτσι είναι το σουλούπι σου και είσαι μια θεά και μην μιλάς καθόλου...(Κι εγώ μισώ την άμμο..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά Μακ, κι εμένα η τελευταία μου γουρουνιά δρακουλίνια περιείχε, δυστυχώς γενικότερα δεν τρώω υγιεινά πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη, μια με τις ανακατωσούρες , και μετά με κάποιες επιθυμίες μου για τροφές με πολλά συντηρητικά( πχ.κάθομαι και τρώω με το κουταλάκι τοματοχυμούς κονσέρβας όπου βάζω και αλάτι,δεν λες πάλι καλά που δεν το κάνω και bloody mary!! χαχαχαχαχα).

Εσύ Σοφάκι, με την κοιλιά πλακα, μου φάινεται οτι έτσι είναι το σουλούπι σου και είσαι μια θεά και μην μιλάς καθόλου...(Κι εγώ μισώ την άμμο..)

όχι μην ανησυχείς!!!

δεν κάνει συνεχεια!!!

απλά πέρσι για παραδειγμα που είχε "ξυπνήσει" ο Εγκελαδος στο Μελιγαλά, έκανε κάθε μέρα για 10 μερες!

όχι τίποτα εξωφρενικούς έτσι???

απλά έτσι για να κουνιόμαστε!!!

ψυχραιμια θέλει και συνηθίζεται!!!

τοματοχυμό με αλάτι????????????

απαπαπαπαπαπα!!!!

ευτυχως δε μου έχουν έρθει τέτοιες επιθυμίες προς το παρόν!!!!

εγω απλά θέλω μόνο αλμυρα!!!

γλυκά ούτε για αστείο!!!

τα δρακουλίνια βλέπω είναι μαστ γουρουνιά!!! κι εγω το κανω....και πατατακια....και πιτσινια....αχχχχ.....

η κοιλιά Βελουδάκι τόσες μέρες ήταν φουσκωμένη!!!

τωρα εγινε πλάκα γιαυτό ανησυχησα....

τεσπα....αυριο θα μαθουμε τι γίνεται!!!:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σας αφηνω κοριτσάκια!!!

πάω να ετοιμαστω για το καφεδάκι!!!

η Βαλ ξύπνησε και έχει πάρει τον Κεν αγκαλιά και του λέει:

"τι κάνεις μάγκα μου?????" :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

του λιμανιού το παιδί μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σου απαντησε η συμπι για τους σεισμους! κοιτα... κανει καθε χρονο, η συχνοτητα παιζει και τα ριχτερ! υπαρχει ποικιλια χα χα χα...θα συνιθισεις ομως!

τι τρως λεει; απα πααα..... καλα Βελ σε αυτη την εγκυμοσυνη και εγω τρωω τρελο συντηρητικο. στον Κων/νο ουτε γι αστειο... τωρα πινω ενα ποτηρακι (μικρο) κοκα κολα σχεδον καθημερινα, θελω πολύ κετσαπ (ειδες;), πατατα τηγανιτη, πιτσα.... σκατολοιδια... μονο που θελω και ψαρια ενω πριν δεν τα ετρωγα... το μονο υγιεινο που τραβαει η ορεξη μου!

βρε μπ0ας και εχω κοριτσι;

Σας αφηνω κοριτσάκια!!!

πάω να ετοιμαστω για το καφεδάκι!!!

η Βαλ ξύπνησε και έχει πάρει τον Κεν αγκαλιά και του λέει:

"τι κάνεις μάγκα μου?????" :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

του λιμανιού το παιδί μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

χα χα χα .... φανταζεσαι να δει τον κων/νο και να του πει "γεια σου μαγκα μου τι κανεις"... κοκκαλο ο δικος μου!:P

ο παιδαρος μου ειναι θεριο ανημερο! κωλοτουμπας τρελος! ειναι κουκλος :tongue: με μακρια ποδια και νομιζω μοιαζει του Κων/νου :P:p:p:p

περα από την πλακα ειναι μια χαρα και μεγαλος! σωστο το "κτηνακι" που ειχε πει ο γιατρος. να φανταστειτε οτι ηταν τα ποδια του στο κατω δεξι μερος της κοιλιας μου (εκει που ειναι ο σκωληκοειδίτις περιπου) και το κεφαλι του στο πανω αριστερο μερος της κοιλιας μου στα αριστερα πλευρα 9κατω από το στομαχι). διαγωνια δηλαδη επιανε ολη την κοιλια! τωρα το εχω τοσο πολυ αποδεχτει οτι ειναι αγορακι που θα στεναχωριομουν αν μου ελεγε κοριτσι :P:p:p:p

ειμαι τρελη....

Διαφημίσεις

καλημερααααααααα!

+5 κιλα φτουουουουουουου!

σταματησανε τα πολλα ανακατεματα και να οι γουρουνιες και να τα μπισκοτακια σοκολατα βραδυατικα, ηρθαν και φωλιασανε! πρεπει να το ραψω. μεχρι την 25η εβδομαδα αντε να παρω αλλα 2 κιλα, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ!

κατα τα αλλα τι μου κανετε;

συμπι για σε παρακαλω πολύ να μπαινεις εσυ να καλημεριζει πρωι πρωι γιατι δεν μπορει να μπαινω εγω στις 10 και να ειναι τα πατζουρια ακομα κλειστα.:tongue:

πωπω εχθες κοιμομουν από τις 22.30 μαζι με τον Κων/νο. πρηστηκαμε από τον υπνο. μου την ειχε κανει ο κυριος και κοιμηθηκε 12.30με 14.00 για μεσημερι οποτε τα παιξαμε. πηγαμε και με τη μαμα μου και μαζεψαμε χορτα... καλα ο Κων/νος βουταγε τα χερια του στις λασπες, πεταγε χωματα πετρες, το καταευχαριστηθηκε! μετα τον μπουγαδιασα κανονικα. να φανταστειτε οτι το "πρωτο χερι" σαμπουαν δεν αφριζε χα χα χα...

εδωσα και το αυτοκινητο για πλυσιμο... γουρούνια σας λεω κανονικα :P

Καλημέρεςςςς!!!!!

αχ τυχερη συμπι!!!

εσένα σου έχει φτιάξει η όρεξη και η δική μου αρνείται!!!!

τρωω το φαγητο μου μια χαρα και μετα νομίζω οτι θα σκάσω....

απαπαπαπαπα.....απο τα λίγα πράγματα που δεν αντέχω καθόλου....

μια χαρα το αγοράκι σου εεε???

εμας μας άλλαξε το ραντεβού ο γιατρός για τις 7 αντί για τις 6!

δεν πειράζει....θα υποστούν περισσότερη ώρα την πολυλογία της Βαλέριας μια και θα πάμε εννοείται λίγο νωρίτερα!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

α εσείς είστε προκομμένοι καλέ....μαζευετε και χόρτα....

εγω όχι μόνο δεν τα ξεχωρίζω αλλά πολλε΄ς φορές που αγοράζουμε, αν δω κανένα που να μοιάζει λίγο διαφορετικό απο τα άλλα το πετάω μην τυχει και ειναι διαβολόχορτο!!!

του γιατρού είμαι....το ξέρω!!!!

χθες περάσαμε πολύ όμορφα με τη φίλη μου και την κόρη της!!!

ξεσάλωσαν τα μικρά!!!!

μέχρι τις 2 καθίσαμε!!!!

μετα μου έκανε κάτι ζοριλίκια η Βαλ αλλά την πήρα σηκωτη....μα ήθελε να τρέχει μόνη της στη μέση του δρόμου μέσα στα αυτοκίνητα και επειδή δεν την αφησα, έκατσε κάτω στο δρόμο και έκλαιγε!!!

σαν κακομαθημένο!!! έλεος!!!

την πήρα σηκωτη κι εγω και τελειωσε το παραμύθι!!!

πρέπει να βρω μια λύση με τη Βαλ γιατι ανταρτευει πολύ και άμα αρχισει το κλάμα δε σταματάει....

πεισματαρα πολύ έχει γίνει....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ερωτηση: σημερα μπαινω στον 5ο η οχι;

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα

9oς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρεςςςς!!!!!

αχ τυχερη συμπι!!!

εσένα σου έχει φτιάξει η όρεξη και η δική μου αρνείται!!!!

τρωω το φαγητο μου μια χαρα και μετα νομίζω οτι θα σκάσω....

απαπαπαπαπα.....απο τα λίγα πράγματα που δεν αντέχω καθόλου....

μια χαρα το αγοράκι σου εεε???

εμας μας άλλαξε το ραντεβού ο γιατρός για τις 7 αντί για τις 6!

δεν πειράζει....θα υποστούν περισσότερη ώρα την πολυλογία της Βαλέριας μια και θα πάμε εννοείται λίγο νωρίτερα!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

α εσείς είστε προκομμένοι καλέ....μαζευετε και χόρτα....

εγω όχι μόνο δεν τα ξεχωρίζω αλλά πολλε΄ς φορές που αγοράζουμε, αν δω κανένα που να μοιάζει λίγο διαφορετικό απο τα άλλα το πετάω μην τυχει και ειναι διαβολόχορτο!!!

του γιατρού είμαι....το ξέρω!!!!

χθες περάσαμε πολύ όμορφα με τη φίλη μου και την κόρη της!!!

ξεσάλωσαν τα μικρά!!!!

μέχρι τις 2 καθίσαμε!!!!

μετα μου έκανε κάτι ζοριλίκια η Βαλ αλλά την πήρα σηκωτη....μα ήθελε να τρέχει μόνη της στη μέση του δρόμου μέσα στα αυτοκίνητα και επειδή δεν την αφησα, έκατσε κάτω στο δρόμο και έκλαιγε!!!

σαν κακομαθημένο!!! έλεος!!!

την πήρα σηκωτη κι εγω και τελειωσε το παραμύθι!!!

πρέπει να βρω μια λύση με τη Βαλ γιατι ανταρτευει πολύ και άμα αρχισει το κλάμα δε σταματάει....

πεισματαρα πολύ έχει γίνει....

καλημερα συμπι μου!

καλα η μανα μου τα ξερει ολα. εγω ξεχωριζω τους τζοχους και τα χειροβοτανα.... δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τα ραδικια :)

εγω να δεις τι τραβαω με τον Κων/νο τον τελευταιο καιρο. ολο να σας τα γραψω και ολο βαριεμαι. και τωρα βαριεμαι αλλα θα σου πω μονο πως καθε βραδυ πεφτουμε για υπνο τσακωμενοι χωρις να μιλιομαστε , ουτε καληνυχτα. κατι οι ορμονες οι δικες μου, κατι οι δικες του εχουμε γινει κουλουβαχατα! αφου σημερα πρωτη φορα αναζητησε τον πατερα του!

τον περιμενω τον Α σαν τη Μεγαλη Λαμπρη αυριο..... θελω να αραξω μονη μου (να δω θα τα καταφερω;)

το τι ξυλια στον πισινο εχει φαει ο Κων/νος μια βδομαδα τωρα, το τι τιμωρια εχει μπει, το τι κλαμα εχω ριξει εγω δε λεγεται!

τεσπα... αντε Σοφακι να μας πεις νεα από το γιατρο σημερα... ανυπομονω :)

καλημερα συμπι μου!

καλα η μανα μου τα ξερει ολα. εγω ξεχωριζω τους τζοχους και τα χειροβοτανα.... δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τα ραδικια :)

εγω να δεις τι τραβαω με τον Κων/νο τον τελευταιο καιρο. ολο να σας τα γραψω και ολο βαριεμαι. και τωρα βαριεμαι αλλα θα σου πω μονο πως καθε βραδυ πεφτουμε για υπνο τσακωμενοι χωρις να μιλιομαστε , ουτε καληνυχτα. κατι οι ορμονες οι δικες μου, κατι οι δικες του εχουμε γινει κουλουβαχατα! αφου σημερα πρωτη φορα αναζητησε τον πατερα του!

τον περιμενω τον Α σαν τη Μεγαλη Λαμπρη αυριο..... θελω να αραξω μονη μου (να δω θα τα καταφερω;)

το τι ξυλια στον πισινο εχει φαει ο Κων/νος μια βδομαδα τωρα, το τι τιμωρια εχει μπει, το τι κλαμα εχω ριξει εγω δε λεγεται!

τεσπα... αντε Σοφακι να μας πεις νεα από το γιατρο σημερα... ανυπομονω :)

εγω δεν ξέρω ουτε αυτα που ανεφερες!!!!

εγω ξέρω μόνο τα διάσημα χόρτα!!!

βλήτα, ραδίκια!!!

χαχαχαχα!!!

καλά η Βαλ μπορεί να φάει και ένα μπωλ χόρτα στην καθισιά της!!

εμένα η μανταμ δε δέχεται να μπει τιμωρία....

έτσι και πω τη λέξη τιμωρία γίνεται της τρελής το πανηγυρι!!!

εχω θορυβηθεί λίγο να πω την αλήθεια γιατί αισθάνομαι οτι έχω αρχίσει και χάνω το παιχνίδι....

και σκέφτομαι και προβληματίζομαι επίσης για το πότε να τη στείλω σχολείο....

να τη στείλω το καλοκαίρι αν με το καλό έχουμε κόψει τις πάνες ώστε να μην αισθανθεί οτι τη διώχνουμε αν τη στείλω μετα τη γέννα???

ή να το αφησω για Γενάρη για να έχει πάει και 3 μηνων το μικρό, να είμαστε λίγο πιο ήσυχοι στο θέμα των ιώσεων....:confused::confused::confused:

άσε για τον ύπνο μη μου λες.....θέλει αν της χαιδεύω την πλα΄τη μιση ωρα για να κοιμηθεί....και τα μεσημέρια τις 3 τελευταίες μέρες ξαπλώνει μαζί μου στο διπλό, γυρνάει μιση ωρα σα τη σβούρα και μετα την πάμε στο κρεβάτι της....

αχ αυτό το παιδί....όσα δε μου έκανε μικρούλα που ήταν τα κάνει τωρα....

βρε μήπως έπρεπε να έχω κάνει κι εγω το 2ο νωρίτερα όπως η κλεό και η Νεκ, τότε που η Βαλ ήταν αγγελούδι???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ααααααααααααα ευχαριστω! αρα την αλλη εβδομαδα ε; μια χαρα....

η Ολίβια στο ειμαι μαμα τα εχει αυτά....

αν ψάξεις σε άλλα σάιτ, μπορεί να βρεις και διαφορετικούς υπολογισμούς!!!

έχω πολλή αγωνία για το γιατρό σήμερα!!!

μα είναι δυνατόν να μπαίνω στον 4ο και η κοιλιά πλάκα???????

το χώνεψα το παιδί??????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...