Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερες!!!!!!!!!

εγω δεν αντεξα.... στις 12 το μεσημερι εκλεισα υπερηχο να δω το μπεμπε μου. πολύ στην ακρη το εχω και μου λειπει. θελω να βεβαιωθω ότι ειναι καλα το μαναρι μου. θα παω σε μια φιλη ακτινοδιαγνωστρια να δουμε τα βασικα, παλμους, αμνιακο κλπ

ελπιζω να ειναι καλα το πουλακι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια.... θα ξεσηκωσω το Βελουδακι να ερθετε Αμαλιαδα! χα χα χα

Καλημέρα γειτόνισσες, ελπίζω όλα ΟΚ.

Μακ,τι καλά που θα είναι..θα τις οργανώσουμε τις εκδρομούλες μας σίγουρα, δεν έχω έρθει Πύργο, και μια Ολυμπία θα ήθελα να πάω..όλα με τον καιρό τους θα γίνουν!

Ο Κούρτης πολύ καλός, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες θετικά αποτελέσματα.

μπραβο μαρακι που θα δεις το παλικαρι σου!περιμενουμε νεα!εγω λεω να περιμενω με χρι την αλλη βδομαδα να δουμε τι θα γινει κια με την αδεια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερες!!!!!!!!!

εγω δεν αντεξα.... στις 12 το μεσημερι εκλεισα υπερηχο να δω το μπεμπε μου. πολύ στην ακρη το εχω και μου λειπει. θελω να βεβαιωθω ότι ειναι καλα το μαναρι μου. θα παω σε μια φιλη ακτινοδιαγνωστρια να δουμε τα βασικα, παλμους, αμνιακο κλπ

Ολα καλά θα πάνε Μακ

Καλημέρα!!!

αχ τέλεια θα ήταν Σοφάκι στην παραλία!!!

εμείς έχουμε δίπλα μας τεράστια παραλία με άμμο και δεν έχουμε αξιωθεί να πάμε καμια βόλτα!!!

Βέβαια δεν ξέρω πως θα είναι φέτος οι σχέσεις της Βαλ με την άμμο γιατί πέρσι δεν ήθελε ούτε να την αγγίξει!!!

με πολύ κόπο την κάναμε να παίζει λίγο με το κουβαδάκι της στα τελευταία μας μπάνια!

Μου έμοιασε το παιδί μου!!!

κι εγω δεν τη θέλω την άμμο!!!

ανατριχιάζω!!!!

σε λίγο θα την ξυπνήσω να ετοιμαστούμε γιατι θα βγούμε για καφεδάκι με μια φίλη και τη μικρή της!!!

για το Ελενάκι ανησυχω λίγο...της εχω στειλει μήνυμα και δεν έχει απαντήσει...ελπίζω να είναι όλα καλά...

Η Ζωίτσα και το Λιάκι χάθηκαν τελείως καλέ!!!!

μάλλον άρχισαν τις εξορμησεις με τα μπεμπόνια τώρα που έφτιαξε ο καιρός!!!!

εγω χθες διαπίστωσα οτι η Βαλ έχει βγάλει κι άλλο τραπεζίτη και επιτέλους ετοιμάζεται και ο τελευταίος!!! άντε να τελειώνουμε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μακ,τι καλά που θα είναι..θα τις οργανώσουμε τις εκδρομούλες μας σίγουρα, δεν έχω έρθει Πύργο, και μια Ολυμπία θα ήθελα να πάω..όλα με τον καιρό τους θα γίνουν!

Ο Κούρτης πολύ καλός, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες θετικά αποτελέσματα.

Καλημέρα!!!

έλα κάτω Βελ και θα οργανωθούμε!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

εγω βρε κορίτσια είδατε που χθες σας έλεγα οτι δεν έχωάγχος πλέον με την εγκυμοσύνη....ε τι ήθελα κια το έλεγα....

εκεί που είχε φουσκώσει λίγο η κοιλίτσα μου, χθες ξεφούσκωσε!!!

μη γελάσετε....

απο χθες η κοιλιά μου είναι πλάκα, το βράδυ κοιμηθηκα κανονικά μπρούμυτα και μπορώ και να τη ρουφήξω και μέσα που τόσες μέρες δε μπορούσα....

ε είναι να μην αγχώνομαι τωρα??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι ναι ναι.... μονο που μας βλεπω από την επομενη ανοιξη χα χα χα... να βολευτειτε να ξεπεταξουμε και τα μικρα και θα βρεθουμε σιγουρα! τι καλα! αχ Βελ μου θα ανανεωθειτε στην επαρχια και η Καλαματα ειναι πραγματικα ομορφη πολη (εξαιρουνται οι σεισμοι βεβαια). η μαμα μου ειναι από τα Φιλιατρα οποτε ξερω και εγω από καλο λαδι χα χα χα χα :tongue:

μπραβο μαρακι που θα δεις το παλικαρι σου!περιμενουμε νεα!εγω λεω να περιμενω με χρι την αλλη βδομαδα να δουμε τι θα γινει κια με την αδεια.
Ολα καλά θα πάνε Μακ

ευχαριστωωωωωω μακαρι μωρε το εχω αγχος τρελο!

Καλημέρα!!!

αχ τέλεια θα ήταν Σοφάκι στην παραλία!!!

εμείς έχουμε δίπλα μας τεράστια παραλία με άμμο και δεν έχουμε αξιωθεί να πάμε καμια βόλτα!!!

Βέβαια δεν ξέρω πως θα είναι φέτος οι σχέσεις της Βαλ με την άμμο γιατί πέρσι δεν ήθελε ούτε να την αγγίξει!!!

με πολύ κόπο την κάναμε να παίζει λίγο με το κουβαδάκι της στα τελευταία μας μπάνια!

Μου έμοιασε το παιδί μου!!!

κι εγω δεν τη θέλω την άμμο!!!

ανατριχιάζω!!!!

σε λίγο θα την ξυπνήσω να ετοιμαστούμε γιατι θα βγούμε για καφεδάκι με μια φίλη και τη μικρή της!!!

για το Ελενάκι ανησυχω λίγο...της εχω στειλει μήνυμα και δεν έχει απαντήσει...ελπίζω να είναι όλα καλά...

Η Ζωίτσα και το Λιάκι χάθηκαν τελείως καλέ!!!!

μάλλον άρχισαν τις εξορμησεις με τα μπεμπόνια τώρα που έφτιαξε ο καιρός!!!!

εγω χθες διαπίστωσα οτι η Βαλ έχει βγάλει κι άλλο τραπεζίτη και επιτέλους ετοιμάζεται και ο τελευταίος!!! άντε να τελειώνουμε!!!

καλημερα συμπι!!!!!!!!!!!

εναποθετω τις ελπιδες μου στην Βελ για να συναντηθουμε ολες μαζι!

καλημερες!!!!!!!!!

σε έπαιζα στοιχηματάκι πότε θα κλείσεις ραντεβού για υπέρηχο.....

απο Δευτερα σε υπολόγιζα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά έκανες!!!

κι εγω μετραω ώρες μέχρι αυριο στο ραντεβού με το γιατρό!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βρε συμπι μηπως δεν τρως; εγω με τις γουρουνιες που κανω δεν ξεφουσκωνει.... εχθες από το απογευμα ως το βραδυ (18.00-24.00) εφαγα τα εξης (σε μικρες ποσοτητες βεβαια):

φραουλες, αρακα, πατατες τηγανητες, μια βραστη αγκιναρα, δρακουλινια, μπισκοτα γεμιστα παπαδοπουλου (μικρο πακετο ολο)

σοφακι ολα καλα θα ναι θα δεις!περιμενουμε κ απο σενα νεα!

βελ με το καλο να μετακομισετε!ειστε πολυ τυχεροι που θα μεινετε επαρχια!ολα καλα ευχομαι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ναι ναι ναι.... μονο που μας βλεπω από την επομενη ανοιξη χα χα χα... να βολευτειτε να ξεπεταξουμε και τα μικρα και θα βρεθουμε σιγουρα! τι καλα! αχ Βελ μου θα ανανεωθειτε στην επαρχια και η Καλαματα ειναι πραγματικα ομορφη πολη (εξαιρουνται οι σεισμοι βεβαια). η μαμα μου ειναι από τα Φιλιατρα οποτε ξερω και εγω από καλο λαδι χα χα χα χα :tongue:

ευχαριστωωωωωω μακαρι μωρε το εχω αγχος τρελο!

καλημερα συμπι!!!!!!!!!!!

εναποθετω τις ελπιδες μου στην Βελ για να συναντηθουμε ολες μαζι!

μωρέ ζαλίζεται η Βαλ στο αμάξι αλλιώς θα είχα ήδη έρθει να σας δω!!!

το καλοκαίρι που μας πέρασε δε στο είχα πει αλλά έψαχνα να κλείσω για διακοπές εκεί κοντά για να συναντηθούμε!!!

μας πρόλαβαν τα γεγονότα με τον πεθερό μου αλλιώς θα καναμε μαζί τα μπανακια μας!!!

οι σεισμοί είναι οκ ρε συ!!!

συνηθίζονται!!!

εγω σηκωνομαι απλά για να τσεκάρω τη Βαλ....αλλιώς πλευρό γυρίζω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σε έπαιζα στοιχηματάκι πότε θα κλείσεις ραντεβού για υπέρηχο.....

απο Δευτερα σε υπολόγιζα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά έκανες!!!

κι εγω μετραω ώρες μέχρι αυριο στο ραντεβού με το γιατρό!!!!

μμμμμμμμμ τελικα εχουμε παραγνωριστει εδω μεσα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P

βρε συμπι μηπως δεν τρως; εγω με τις γουρουνιες που κανω δεν ξεφουσκωνει.... εχθες από το απογευμα ως το βραδυ (18.00-24.00) εφαγα τα εξης (σε μικρες ποσοτητες βεβαια):

φραουλες, αρακα, πατατες τηγανητες, μια βραστη αγκιναρα, δρακουλινια, μπισκοτα γεμιστα παπαδοπουλου (μικρο πακετο ολο)

όχι η αλήθεια είναι οτι δεν τρωω όσο θα ήθελα....δε μπορώ....έχω τρομερη δυσπεψία...

τρωω το μεσημεριανό και δεν έχω χωνέψει μέχρι το βραδυνό....

δηλαδή χθες έφαγα το μεσημέρι Κοτόπυολο κοκκινιστο με χυλοπίτες στο φούρνο, το απόγευμα ήπια ένα τσάι και έφαγα 2 κομμάτια κέικ και το βραδυ 2 αυγα τηγανιτα με πατατες τηγανιτες και σαγανάκι...

αυτα για μένα ήταν υπερπολλά....δε μπορούσα να κοιμηθω το βραδυ....ήπια και ένα ποτηρι κοκα κόλα μήπως και χωνέψω!!!

σοφακι ολα καλα θα ναι θα δεις!περιμενουμε κ απο σενα νεα!

βελ με το καλο να μετακομισετε!ειστε πολυ τυχεροι που θα μεινετε επαρχια!ολα καλα ευχομαι!

μακάρι να'ναι όλα καλά!!!

καλά αρνούμαι να πιστεψω το αντιθετο απλα απορώ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...