Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Expand  

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Expand  

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

5 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Expand  

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Expand  

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

μα τι τέλεια μέρα είναι αυτή???

ευτυχως έχω φαγητό....θα πάρω τη Βαλ να πάμε να περπατησουμε λίγο και ο Θεός βοηθός.....το πολύ πολύ αν κουραστεί και ζητησει αγκαλιά, παίρνω τηλ τον άντρα μου!!!

Ζωίτσα, Λιάκι που χαθήκατε καλέ???

και η Στέβη...

Καλά μια απο αυτές τις μέρες θα σας βάλω φωτό να δείτε να γελάσετε.....

μου έφερε ο πατέρας μου κάτι παλιές φωτο δικές μου....μια εξ αυτών είναι στην 6η δημοτικού....να δείτε την υψομετρική διαφορά με τους συμμαθητές μου!!!!

ο άντρας μου όταν την είδε, μου είπε:

"τόσο καιρό είχα λίγο άγχος για το ύψος της Βαλέριας.....τώρα πλέον δεν ανησυχώ!!!"

είναι πολύ αστείο!!! φαίνομαι λες και έχω πάει εκδρομή με τα παιδιά που είναι 3 χρόνια μεγαλύτερα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααα!

καλες βολτιτσες συμπι, αξιζει και σημερα! εγω ειμαι στο γραφειο και χαζολογαω.... σε λιγακι ομως θα στρωθω στη δουλεια γιατι δεν παει αλλο!

ναι μωρε χαθηκαν τα κοριτσια και θα ηθελα να μαθω νεα τους!

το Ελενακι τι κανει; δωσε χαιρετισματα :)

της έστειλα μήνυμα της Λενιώς αλλά απάντηση δεν έλαβα....

ελπίζω να είναι καλά....

ναι μωρέ θα τη βγάλω μια βολτίτσα και αυριο έχω κανονίσει καφέ με μια φίλη με τη μικρη της....

24 βαθμούς λέει θα έχει αυριο!!!

πωπω....οτι πρέπει για παραλία, ποικιλία, μπυρίτσα.....

ενταξει τη μπυρίτσα θα την παραλείψω αλλά την ποικιλία.....αχχχχ....ευχαρίστως θα τσάκιζα μια τωρα!!!!

χθες κοιμήθηκα το μεσημέρι και μόλις ξύπνησα, άνοιξα την τιβι και έτρωγαν κάποιοι κλαμπ σάντουιτς και μου έτρεξαν τα σάλια και έστειλα τον άντρα μου να μου φέρει!!!

μετα βέβαια το στομάχι μου χόρευε καρσιλαμά αλλά τεσπα....το προσπερνάω!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι πολυ ωραιο το λινκ με τα βιβλια θελω κ εγω να της παρω οπωσδηποτε καποιο.

εγω εχω αγχωθει-τι πρωτοτυπο!-χθες το βραδυ ειχε πετρωσει η κοιλια μου κ ενιωθα πιεση χαμηλα...δεν εχω ξανανιωσει κατι τετοιο...απ οτι διαβασα μαλλον συσπαση ηταν:confused: μιλησα με το γιατρο μου σημερα με ρωτησα αν εχω καθολου αιμα(ευτυχως οχι) και μου ειπε ειναι φυσιολογικο να μην ανησυχω και αν ξανασυμβει να παρω μπουσκοπαν...εχω να νιωσω το μωρο 2 μερες κιολας...του το πα και μου λεει ειναι νωρις για να το νιωθω καθε μερα..

μαρακι εσυ το νιωθεις καθε μερα?

ουφ...

λεμε να παμε να παρουμε νωρις την ελλη σημερα απ το σταθμο και να παμε καμια βολτα...τι ωραια μερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σοφάκι σύσπαση ήταν αυτό που ένιωσες....

να προσπαθείς να μην κουράζεσαι....

είναι πολύ νωρίς για να αισθάνεσαι το μωρό καθημερινά ρε συ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

fairytale είπε:
Σοφάκι σύσπαση ήταν αυτό που ένιωσες....

να προσπαθείς να μην κουράζεσαι....

είναι πολύ νωρίς για να αισθάνεσαι το μωρό καθημερινά ρε συ!!!

σ ευχαριστω σοφακι για την απαντηση!

ημουν ξαπλωμενη οταν συνεβη ρε γμτ δε μπορω να πω οτι κουραζομαι...ολα ο αντρας μου τα κανει..

πλακωθηκα στις σοκολατες και στα παγωτα χθες καποια στιγμη τ απογευμα νομιζω το ενιωσα αλλα δεν ειμαι και σιγουρη..

ανυπομονω να με δει ο γιατρος να ησυχασω...μαλλον την αλλη βδομαδα θα παω...σκεφτομαστε ν αμε βαλει μια μερα στο ρεα(εισαγωγη) να μπορεσω να παρω κι αλλη αδεια...εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα στο ικα ειδικα με την ιστορια που εσκασε τωρα τελευταια με τα επιδοματα...οπως και να χει μετα το πασχα θα γυρισω στη δουλεια.δε θελω με τιποτε πιο πριν!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ουτε εγω το αισθανομαι καθε μερα... ειχα κανα 2ημερο να το ακουσω και εχθες μου φανηκε σαν "καποιος να χτυπουσε την πορτα" χαμηλα αριστερα! ειχε πολύ πλακα. απλα ευχομαι να ηταν το μωρο και οχι το εντερο μου1 ανησυχω που δεν το εχω δει τοσο καιρο. εχασα τον υπεηχο αυτου του μηνα και μου φαινεται αιωνας!

ουφ ανακουφιστηκα καπως..πηρα και τη μαμα μου τηλεφωνο και της το πα...το ιδιο μου ειπε κ αυτη οτι ειναι πολυ νωρις για να το ακουω καθημερινα...αυτη βεβαια λεει οτι αποκλειεται να το εχω νιωσει απο τοσο νωρις...τι να πω δε ξερω.αυτο το αγχος δε τελιωνει ποτε ρε γμτ!μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας μεχρι τελους!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσούδια!

Δύσκολη βδομάδα η προηγούμενη. Γύρισα όλες τις ειδικότητες έκανα και τη β'χοριακή...όλα φυσιολογικά ρε κορίτσια..Στον υπέρηχο ο ντοκ (που μου κάνει χρόνια και του έχω πολλή εμπιστοσύνη) μου είπε ότι βλέπει μόνο ένα ωοθηλάκιο σε ετοιμότητα για περίοδο..ίσως λέει άργησε η ωορηξία. Και οι ορμονικές μια χαρά..χοριακή αρνητική..και περίοδος άφαντη ακόμα! 18 μέρες! Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω αν φταίει το γυμναστήριο..ψιλοσκίζομαι η αλήθεια... Η διατροφή μου όμως είναι προσεχτική αλλά με τα όλα της. Κρέατα (λευκά και ψάρια), φρούτα, όσπρια, σαλάτες...και κανα γιαουρτάκι με μέλι και βέβαια γάλα το πρωι...Έχετε καμιά ιδέα? είχα πάντα κάθε 28 μέρες. Σκληρή γυμναστική κάνω πράγματι το τελευταίο δίμηνο αλλά μέρα παρά μέρα και τρώω και πριν και μετά. Τόσο πολύ πια λες..?

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Α, επίσης την προηγούμενη βδομάδα που έβγαλα το δόντι δεν πήγαινα gym..

Όσο για τα μωράκια σας...κι εμένα ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ νωρίς ΚΑΙ να τα ακούτε ΚΑΙ να μαθαίνετε φύλο. Ξέρω ότι το έχω ξαναπεί αλλά εγώ πάτησα τον πέμπτο μήνα για να μου συμβούν και τα δύο! (ο,πότε και σταμάτησαν και οι αναγούλες..)

καλως τη στεβυ!

σιγουρα η εντονη ασκηση επηρεαζει τη περιοδο αλλα για τοσο πολυ δε ξερω...κοιτα εφοσον εχεις κανει ολες τις εξετασεις και ειναι καλες χαλαρωσε και θα ρθει...μηπως εχεις αγχωθει τωρα τελευταια με κατι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλώς σας βρήκα βρε! Χαχα..δεν ήμουν κ πολύ ακμαία την προηγ.βδομάδα..

Νέγκατιβ για το άγχος..χαλαρή είμαι..

Τι να πω..τρελη καθυστέρηση...το μόνο ότι φάγαμε τρελά κρύα αυτό το μήνα που πήγαινα 8 το πρωί την Ελλη σχολείο μες στο χιονιά. Η μικρή βέβαια μέσα στο πλαστικό κ εγώ έτρωγα όλο το μπουγάζι γιατί κατεβαίνω μια τεράστια κατηφόρα-δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Βέβαια σαν αρκούδα ντυμένη..

Τι να πω...

αλό!!!

Στέβη αφού ψάχτηκες και δε βρηκες κάτι, τυχαίο γεγονός θα είναι....χαλάρωσε και θα έρθει!!!

εμείς πήγαμε τη βολτίτσα μας το πρωί....ευτυχως ο μπαμπάς μας δεν είχε πολλή δουλειά και πήγαμε στο γραφείο του και τους τρέλανε όλους!!!

την ειχαν βάλει πάνω στο γραφείο και χόρευε η σουρλουλού μου!!!

Μετά επέστρεψα εγω σπίτι να ετοιμασω το τραπέζι και η Βαλ πήγε με το μπαμπά της στην τράπεζα....έδωσε κι εκεί σόου και μου ήρθε σπίτι με ένα γλειφιτζούρι που της έδωσε μια υπάλληλος....που δεν ηθελα να φάει αλλά μετα απο πολλη γκρίνια με καταφερε....σαν τρελό έκανε απο τη χαρά της!!! πρώτη φορά δοκίμασε!!!

την αφησα έγλειψε λίγο και μετα το έκρυψα και το έφαγα εγω μόλις κοιμηθηκε!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

τωρα την έστειλα βόλτα με το μπαμπά της!!!

έμαθα και για μια κοπέλα, γυναίκα ένός πελάτη του άντρα μου, οτι είναι έγκυος και χάρηκα πάρα πολύ γιατί παιδεύονταν 4 χρόνια γιαυτο το μωράκι!!! είναι στον 5ο και περιμένει κοριτσάκι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σοφακι ευχομαι να πανε ολα καλα με τη γνωστη σου και να παρει ενα γερο μωρο στην αγκαλια της!

εμεις χθες πηγαμε παραλια...ειχε σουπερ μερα!η ελλη επαιξε με την αμμο βουτηξε τα χερια της στη θαλασσα εφαγε και μια τουμπα ευτυχως οχι μεσα στο νερο αλλα ειχε πολυ γελιο!ανυπομονω να ερθει το καλοκαιρακι ν αρχιζουμε τα μπανια!λατρευω τη θαλασσα!ψηνομαι ν απαμε αν οχι σημερα σιγουρα τη παρασκευη παλι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...