Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεραααααααααα!

και εμεις περασαμε πολύ ωραια το ΣΚ αν και χωρις το μπαμπα μας!

ηρθε η αδερφουλα μου και εχθες που εφυγε πηγαμε στον κουνιαδο μου στο χωριο (36 ετων κουκλος και ελευθερος για οσες ενδιαφερονται, φιλες σας εννοειται!). επαιξε τον μικρο, πηγαμε για χορτα, ηταν με μια φιλη του και εναν φιλο του, φτιαξαμε αυγα με σπαραγγια.... μια χαρα!

ο μικρος με στεναχωρησε μονο γιατι παιρνει ενα μανταλακι και το κανει για αναπτηρα. "εχω και τσιγαρα, μου λεει και καπνιζω"! κοντεψα να πεθανω, του εκανα μια κουβεντα και οταν καταλαβε οτι ειχα τσαντιστει ερχοταν και μου ελεγε "μαμα το εκοψα το τσιγαρο, στα ψεματα καπνιζα..." εσκασα κοριτσια σας λεω εσκασα.... εβαλα ποστο τον Αρη να μην καπνιζει μπροστα του....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έλα ρε μην αγχώνεσαι....

εντάξει για το τσιγάρο, αυτό βλεπει αυτό κάνει....

δεν είναι τίποτα!!!

εσύ είσαι τυχερή που σε είδε οτι τσαντίστηκες και σου είπε οτι το έκοψε....

η Βαλ αν με έβλεπε τσαντισμένη, θα άναβε κανονικό τσιγάρο για να με φουντώσει περισσότερο!!!:tongue::tongue::tongue:

χθες έπινε νερό και της λέω πρόσεχε μη σου χυθεί....

η επόμενη κίνηση της ήταν να το χύσει στο χαλί επίτηδες!!!

εφηβεία κανονικη περνάει το παιδί μου....

βεβαια μετα τα άκουσε κανονικά, πιθανότατα να με άκουσε και η γειτονιά:rolleyes: και έπεσε για ύπνο...

πωπω δεν περνάνε οι μέρες μέχρι την Πέμπτη για την αυχενική!!!

επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μίλησα με το Βελουδάκι απο δίπλα και ο Κούρτης στον οποίο πήγε για τη Β' επιπέδου και που μετά και απο έρευνα είναι και η δική μου επιλογή όταν έρθει με το καλό εκείνη η ώρα, είναι πολύ καλός!

ειδικά μετα το στραπάτσο που ειχα φάει με τον άλλο το βλάκα στη Βαλ....

καλά φυσικά είμαι και χαρούμενη που μετακομίζει Καλαματα η Βελ!!!:D

με το Ελενάκι δεν έχω μιλήσει....δε θέλω και να την ενοχλώ....

ίσως της στείλω κανένα μήνυμα αργότερα....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ερώτηση:

Πως αρνούμαστε ευγενικά κουμπαριά???

έχουμε αντιληφθεί οτι ένας φίλος, όχι πολύ κοντινός και πελάτης του άντρα μου, μάλλον θα μας προτείνει να βαφτίσουν με τη γυναίκα του το μπεμπέ....

εγώ όμως δε θέλω παρόλο που τον συμπαθώ πολύ....

Γιατί η γυναίκα του είνααι ξινή και γιατι με τη δουλειά που κάνει, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ εκτός να κάνουμε παρέα....

τα λέμε όποτε πάμε στο μαγζί του ή στα πάρτι των παιδιών του,κλπ....

ε δε θέλω τέτοιο νονό για το μπεμπέ....

άσε που το θεωρω και νωρίς να συζητάω τέτοια πράγματα....

οπότε όταν το προτείνει πως αρνούμαστε ευγενικά οέο????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραια.... θα ξεσηκωσω το Βελουδακι να ερθετε Αμαλιαδα! χα χα χα

αντιδραστικη η Βαλ ετσι; και ο δικος μου ετσι κανει ειδικα οταν εχει "πλατες"! το ΣΚ που ηταν εδω η αδερφη μου μεχρι που εβαλα τα κλαματα. δε με λογαριαζε, μεχρι που εφαγε και ξυλιες στον κωλο! οταν πηγαινε να τον "βουτηξω" ετρεχε στην αδερφη μου "νονα νοναααα"... η αδερφη μου μου ελεγε μην μαλωσεις το παιδι μπροστα μου και μας καβαλησε ο Κωστακης καταλαβες;

Διαφημίσεις

ερώτηση:

Πως αρνούμαστε ευγενικά κουμπαριά???

έχουμε αντιληφθεί οτι ένας φίλος, όχι πολύ κοντινός και πελάτης του άντρα μου, μάλλον θα μας προτείνει να βαφτίσουν με τη γυναίκα του το μπεμπέ....

εγώ όμως δε θέλω παρόλο που τον συμπαθώ πολύ....

Γιατί η γυναίκα του είνααι ξινή και γιατι με τη δουλειά που κάνει, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ εκτός να κάνουμε παρέα....

τα λέμε όποτε πάμε στο μαγζί του ή στα πάρτι των παιδιών του,κλπ....

ε δε θέλω τέτοιο νονό για το μπεμπέ....

άσε που το θεωρω και νωρίς να συζητάω τέτοια πράγματα....

οπότε όταν το προτείνει πως αρνούμαστε ευγενικά οέο????

εχει αγορακι ή κοριτσακι;

αναλογα με το φυλο του παιδιου εσεις θα πειτε πως βαφτιζετε του αντιθετου φυλου παιδακια συν του οτι θα επικαλεστειτε και τους χαλεπους καιρους της κρισης που ζουμε!θα πειτε οτι ειστε πολύ ζορισμενοι οικονομικα αυτον τον καιρο ειδικα τωρα που περιμενετε και το 2ο και μπλα μπλα μπλα

παντως αυτο με τους κουμπαρους ειναι ενα θεμα....

εμενα το παιδακι μου ποιος θα το βαφτισει; δεν μπορεις να προτεινεις και σε ανθρωπο ετσι οπως ειναι η κατασταση...

σε αυτο το παιδι εντωμεταξυ θα αφησω τον Α να ψαχνει για κουμπαρο οποτε καταλαβαινετε.... στα 18 και βλεπουμε :tongue:

ωραια.... θα ξεσηκωσω το Βελουδακι να ερθετε Αμαλιαδα! χα χα χα

αντιδραστικη η Βαλ ετσι; και ο δικος μου ετσι κανει ειδικα οταν εχει "πλατες"! το ΣΚ που ηταν εδω η αδερφη μου μεχρι που εβαλα τα κλαματα. δε με λογαριαζε, μεχρι που εφαγε και ξυλιες στον κωλο! οταν πηγαινε να τον "βουτηξω" ετρεχε στην αδερφη μου "νονα νοναααα"... η αδερφη μου μου ελεγε μην μαλωσεις το παιδι μπροστα μου και μας καβαλησε ο Κωστακης καταλαβες;

η Βαλ είναι με τα φεγγάρια της....

ή θα είναι πολύ υπάκουη ή θα μου βγάζει το λάδι!!!

αυτό με το νονά το έκανε η Βαλ με τον παππού και τη γιαγιά οπότε εγω έκανα τον κακό μπάτσο....:rolleyes:

καλα για τον γιατρο που ειχες παει αστο... δε νομιζω να υπαρχει και χειροτερος!

πραγματικά όμως....

σκέψου οτι μου έκανε εντύπωση που μου είπε η Βελ οτι κράτησε μια ώρα η Β' επίπεδου....εμάς 5 λεπτά με το ζόρι τότε.....γκρρρρρρ.........

εχει αγορακι ή κοριτσακι;

αναλογα με το φυλο του παιδιου εσεις θα πειτε πως βαφτιζετε του αντιθετου φυλου παιδακια συν του οτι θα επικαλεστειτε και τους χαλεπους καιρους της κρισης που ζουμε!θα πειτε οτι ειστε πολύ ζορισμενοι οικονομικα αυτον τον καιρο ειδικα τωρα που περιμενετε και το 2ο και μπλα μπλα μπλα

όχι δεν κατάλαβες!!!

να μας βαφτίσει το δικό μας μπεμπέ θέλει!!!!!

αυτός έχει 3 παιδάκια ωστόσο και παρά την κρίση δε θα είχ εθέμα να το κάνει!!!

εμένα δε μου ταιριάζει αυτη η κουμπαριά....

και γενικά δε θέλω να το σκέφτομαι απο τώρα....

παντως αυτο με τους κουμπαρους ειναι ενα θεμα....

εμενα το παιδακι μου ποιος θα το βαφτισει; δεν μπορεις να προτεινεις και σε ανθρωπο ετσι οπως ειναι η κατασταση...

σε αυτο το παιδι εντωμεταξυ θα αφησω τον Α να ψαχνει για κουμπαρο οποτε καταλαβαινετε.... στα 18 και βλεπουμε :tongue:

έλα....αφού ξέρουμε ποιός θα βαφτίσει το μπέμπη σου.....

θα στο φέρω απ'έξω απ'έξω....και θα σου πω απλά οτι και τα 2 παιδιά σου θα έχουν νονές τις θείες τους....:rolleyes:

το'πιασες??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χα χα χα χα... εισαι θεα!

μακαρι να ειναι η αδερφη του που θα το βαφτισει αλλα νομιζω οτι θα το κραταει μανιατικο που δεν του εδωσα το πρωτο και δε νομιζω να της το προτεινει...

αααα δεν το καταλαβα με την κουμπαρια... θα πειτε οτι το εχετε δωσει αλλου το παιδι μωρε σιγα το δυσκολο....

παντως και εμας η β επιπεδου στο ιασω αντε να κρατησε 15 λεπτα ή τοσ μου φανηκε. για ωρα δεν το πιστευω με τιποτα! εχω αγχος παντως... αυτη η εγκυμοσυνη μου με αγχωνει πιο πολύ η μου φαινεται;:confused:

χα χα χα χα... εισαι θεα!

μακαρι να ειναι η αδερφη του που θα το βαφτισει αλλα νομιζω οτι θα το κραταει μανιατικο που δεν του εδωσα το πρωτο και δε νομιζω να της το προτεινει...

αααα δεν το καταλαβα με την κουμπαρια... θα πειτε οτι το εχετε δωσει αλλου το παιδι μωρε σιγα το δυσκολο....

παντως και εμας η β επιπεδου στο ιασω αντε να κρατησε 15 λεπτα ή τοσ μου φανηκε. για ωρα δεν το πιστευω με τιποτα! εχω αγχος παντως... αυτη η εγκυμοσυνη μου με αγχωνει πιο πολύ η μου φαινεται;:confused:

ε άμα δεν της το προτείνει της αδερφής του....οικονομία θα σας κάνει....

θα κάνετε τη βάφτιση του 2ου μαζί με το γάμο του Κων/νου αν κρινω απο το πόσο καιρό του πήρε του Α. να αποφασίσει για τη νονά στο 1ο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

αυτός μας το είχε προτείνει να γίνει νονός απο πριν μείνω έγκυος....γιαυτό είναι δύσκολη η θέση μας....

τεσπα....καπως θα αρνηθούμε ευγενικά....:rolleyes:

ναι ρε συ....μου έλεγε η Βελ οτι μέτραγε αυτάκια, σαγόνι,κλπ και είχα κουφαθεί....εμας μέσα σε 5 λεπτά ούτε τα βασικά δε μέτρησε ο αχρείος!!!

εγω πάντως άγχος δεν έχω!

ανυπομονησια θα έλεγα αλλά άγχος όχι τόσο!!!

ηρθε η κουκλα μου τωρα και με πήρε αγκαλίτσα και μου λέει:

"μαμα μου είσαι πολύ καλή!!!"

και με φίλησε!!!

λιώνωωωωωω!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!!!τι κανετε?????τελειος καιρος:Dκαι εμεις ολο βολτες ειμαστε:D

Σοφακι πες οτι εδωσες την κουμπαρια σε σε φιλο κολλητο η συγγενη πριν την εγκυμοσυνη και πριν το ζητησουν αυτοι:wink:προηγουνται αλλοι....και αφου δεν κανετε και τοση παρεα δεν υπαρχει θεμα;)λογικα θα καταλαβουν!!!

Μαρακι τσιγαρα ο Κωνσταντινος ε???:Dειναι να τα φας:Dπου τα σκεφτονται βρε παιδι μου ????και ο δικος μου ολο αταξιες κανει!!!!!!!!

οι υπολοιπες καλα?????παω να τον κουρεψω....χαμος θα γινει παλι:-(

XWF8p2.png

Καλημερααααα!!!!!τι κανετε?????τελειος καιρος:Dκαι εμεις ολο βολτες ειμαστε:D

Σοφακι πες οτι εδωσες την κουμπαρια σε σε φιλο κολλητο η συγγενη πριν την εγκυμοσυνη και πριν το ζητησουν αυτοι:wink:προηγουνται αλλοι....και αφου δεν κανετε και τοση παρεα δεν υπαρχει θεμα;)λογικα θα καταλαβουν!!!

Μαρακι τσιγαρα ο Κωνσταντινος ε???:Dειναι να τα φας:Dπου τα σκεφτονται βρε παιδι μου ????και ο δικος μου ολο αταξιες κανει!!!!!!!!

οι υπολοιπες καλα?????παω να τον κουρεψω....χαμος θα γινει παλι:-(

καλο κουρεμα! δωσ'του μια καρπαζιτσα και από εμενα!

εγω στεναχωρηθηκα πολύ Σοφια.... κρεμασα μια μουρη μεχρι το πατωμα λες και μου φταιει το παιδι!:-(

Σοφάκι με το καλό το κουρεμα!!!!

κι εγω όλο λέω να την πάω τη Βαλ αλλά δεν το αποφασίζω!!!!

Ραπουνζέλ θα την κάνω έτσι όπως πάω!!!

μόνο μια φορά την έχω κουρέψει απο τότε που γεννήθηκε!!!

σκέφτομαι να παρω κανένα βιβλίο για να προετοιμάσω τη Βαλ για την έλευση του νέου μέλους....

τι λέτε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω λεω να το ψαξεις και να μου το προτεινεις και μενα :tongue:

δε σε έχω απογοητευσει ποτέ εεε???

διάλεξε και πάρε!!!!

http://www.eimaimama.gr/2012/03/vivlia-gia-to-paidi-pou-perimenei-adelfaki.html

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...