Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

καταρχην θελω να ευχηθω στην ελενιτσα μας να πανε ολα καλα και οπως τα θελει εκεινη!σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια:P

σοφακι για γιο σε βλεπω κ εσενα...στην ελλη ηθελα ολο γλυκα ενω τωρα εχω μια εντονη ταση προς αλμυρα;)το ενστικτο μου ελεγε απ την αρχη οτι ειναι γιος αλλα διατηρουσα την ελπιδα για ενα δευτερο κοριτσακι!

λυπαμαι πολυ για τη κουνιαδα σου... βγηκε αποτο χειρουργειο?

στεβυ περαστικα για το δοντι και καλα αποτελεσματα!

μαρακι τι γλυκος που ειναι ο κων/νος!νομιζω θα τα παει περιφημα με το νεο μελος!

αχ αυτο με τους κλεφτες ειναι απ τους μεγαλυτερους φοβους μου...μη μπουν και ειμαστε μεσα...αν λειπουμε δε με νοιαζει...ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!

τα νεα μας τωρα...τα αντιγραφω απ το διπλα για να μη τα ξαναγραψω

λοιπον...την καναμε την εξεταση..το ενα τεστ μονο προς το παρον..καναμε εισαγωγη της βαλαν φλεβοκαθετηρα(αφου αρπαχτηκαμε με τη προισταμενη που δε μας αφηνε να ειμαστε μεσα στο δωματιο) ευτυχως βρηκαν ευκολα φλεβα μετα ηρθε η γιατρος της πηρανε αιμα(μας ξαναεβαλε να κανουμε εξετασεις αντισωματων για κοιλιοκακη και σωματομεδινη) της δωσανε ενα μικρο χαπακι(το οποιο υποτιθεται θα της εφερνε υπνηλια και θα κοιμοταν συνεχεια αλλα η δικια μου ισα που γλαρωσε κ αυτο για λιγο-βεβαια τωρα που γυρισαμε σπιτι ειναι κομματια-και ριχνει τη πιεση) και ανα μιση ωρα της επαιρναν αιμα(5 ληψεις συνολικα).η ολη διαδικασια κρατησε γυρω στις 2 ωρες.περιμεναμε ομως μεχρι το μεσημερι να ερθουν οι επικεφαλεις να μας δουν και να μας δωσουν οδηγιες.ηρθε η διεθυντρια ειδε την οστικη ηλικια που ειχαμε κανει στους 26μηνες(τοτε η οστικη της ηλικια ηταν 6 μηνες πισω) και μας ειπε εχει μικρο περιθωριο να παρει υψος βαση οστικης ηλικιας οτι οι 6 μηνες δεν ειναι τιποτε(περιττο να σας πω ποσο απογοητευτηκα) θα περιμενουμε να βγει η εξεταση της αυξητικης κ αν ειναι χαμηλη θα κανουμε και το δευτερο τεστ.εντωμεταξυ μας εξηγησε οτι χρειαζονται 2 θετικα τεστ για την επιβεβαιωσγ της ελλειψης η 2 αρνητικα γαι τον αποκλεισμο της...δηλ αν το ενα τεστ βγει θετικο και το δευτερο αρνητικο πρεπει να γινει και τριτο τεστ.μας εκλεισε ραντεβου για 11 απριλη να δουμε τ αποτελεσματα.το χειροτερο τ αφησα για το τελος...μας ειπε οτι το βαρος της ειναι πολυ για το υψος που εχει(10600 ειναι μη φανταστειτε κανα τρελο νουμερο!) και να της δινουμε λιγοτερο φαγητο και κομμενα τα γλυκα..τραγικη ειρωνια...το παιδι μεχρι τα 2 δεν ετρωγε και τωρα που ξεκινησε να τρωει πρεπει να ελαττωσουμε το φαγητοconfused.gif

τελος παντων...εν αναμονη των αποτελεσματων.

παντως οσο αργοτερα γινει αυτη η εξεταση τοσο καλυτερα(για το παιδι καταλαβαινει καλυτερα)-πριν την εφηβεια βεβαια.ισως και να βιαστηκα να την κανω τελικαicon_confused.gif

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!

Σοφακι ευχομαι τα καλυτερα για την Ελλη μας που τοσο ταλαιπωρηθηκε εχθες το ψυχακι μου! οσο για τη "διαιτα" προσπαθησε να διατηρησεις τα κιλα της σε αυτο το επιπεδο απλα προσεχε δηλαδη μην παρει αλλο. Και ο Κων/νος μου όταν ειχε το υψος της Ελλης 10 κιλα ήταν! μην του κοψεις τη φορα του παιδιου τωρα που ξεκινησε. αν τρωει ζαχαρη ή γλυκα αυτα ανετα περιορισε τα, κρατα τα υγιεινα. επίσης δε νομιζω ότι βιαστηκες. το γοργον και χαριν εχειν. σου ειπα για μια συναδελφο μου που το ανακαλυψε στην εφηβεια το προβλημα και ο γιος της εμεινε 1.55 διοτι αν και ηταν το παιδι 16 νομίζω η οστικη του ηλικια ήταν 18 (ή καπου εκει) και δεν επαιρνε τιποτα πια από αναπτυξη !

κατα τα αλλα πως ειστε; εμεις καλα δοξα τω θεω. αποψε περιμενω και την αδερφουλα μου. Ο Α. λογω υπηρεσιας δεν θα ερθει ΣΚ οποτε προσβλεπω στη βοηθεια της αδερφης μου! εχθες εβλεπα το βιντεο από τα βαφτισια του Κων/νου. δεν το ειχα δει. εβαλα τα κλαματα (στη μια τη νυχτα :tongue:) τι κουκλι που ηταν... στρουμπουλο και ροζ με μακρυ μαλλακι! δεν ειχα συνειδητοποιησει ποσο ομορφος ειναι. αφου και τωρα οταν τον βγαζω εξω και μου λενε οτι ειναι πολύ ομορφος απλα νομιζω ότι υπερβαλλουν ή ειναι πολύ ευγενικοι!

αχ το μωρο μουουουουουου!

αυτα! κριση αγαπης ηταν και περασε!

για μαζευτειτε τωρα σιγα σιγα!

καλημερα!!τι κανετε?

μαρακι μου η αληθεια ειναι το τελευταιο καιρο το εχουμε παρακανει με τα γλυκα...οι παππουδογιαγιαδες κυριως αλλα και εμεις με αποτελεσμα καθε μερα να τρωει ειτε μπισκοτα ειτε κεικ ειτε καποιο αλλο γλυκο...αυτα σιγουρα πρεπει να τα περιορισουμε.κατα τ αλλα δε θεωρω οτι τρωει πια τοσο μεγαλες ποσοτητες φαγητου ωστε να χρειαζεται να τις ελαττωσουμε...ενα ειναι σιγουρο παντως..αν καμια φορα δε θελει να φαει δε προκειται να στενοχωρηθω ουτε να επιμεινω;) οσο για την εξεταση ισως να ταν καλυτερα να την εκανα γυρω στα 7-8 οπωσδηποτε πριν την εφηβεια πιστευω θα ηταν μικροτερη ταλαιπωρια για την ελλη...ευτυχως της βρηκαν ευκολα φλεβα να φανταστεις σημερα που βλεπω το χερακι της δεν ειναι ουτε μαυρισμενο ουτε τιποτε...ενα πολυ μικρο σημαδακι εχει.

καλα ο κωνσταντινος ειναι πανεμορφο αγορι δε το συζηταμε!

σημερα ειναι μερα ξεκουρασης...πονανε τα ποδια μου πολυ...ανεβοκατεβαινα χθες απ τον τεταρτο στο ισογειο με τις σκαλες γιατι τα ασανσερ ηταν παντα γεματα!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

τέλειος καιρός και έστειλα τη μικρη βόλτα με τη γιαγιά!

πήγαμε χθες στην κλινική να δούμε την κουνιαδα....καλά ήταν σε γενικές γραμμές...την πείραξε λίγο η νάρκωση αλλά την βρηκα πολύ καλύτερα αποτι περίμενα...

δυστυχώς όμως της έκατσε οτι χειρότερο....:(

αφαιρεσαν την αριστερη σάλπιγγα και της καθάρισε και τη δεξιά και της είπε σε 2 μήνες να κάνει σαλπιγγογραφία γιατί πιθανότατα έπαθε ζημιά και η δεξιά σάλπιγγα....

2500 ευρώ το κουστουμάκι της κλινικής....

η Βαλέρια στην κλινικη κυνηγούσε απο πίσω τη νοσοκόμα για να της πάρει αίμα!!!!

"κοπέλα....έλα να μου κάνεις τσίμπι!!!"

εννοείται οτι αναστατωσε όλο τον όροφο με την πολυλογία της!!!!

κάποια στιγμη μας εβγαλε η νοσοκομα απο το δωματιο και ημασταν στο σαλονάκι και κάποια γιαγια σε ένα δωμάτιο φταρνίστηκε και της φωνάζει η Βαλ:

"Γείτσες!!!"

χαχαχαχα!!!

αχ Σοφάκι την ταλαιπώρησαν την Έλλη ε?

τι να κάνεις....εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

τωρα για το βαρος, αντικατέστησε τα γλυκά με φρουτάκια ή γιαουρτάκια...

αν και εγώ υπερβολική τη βρίσκω τη γιατρό....νομιζω οτι ειναι σε λογικά πλαίσια το βάρος της....

μα συμπι ο γαμπρός μου είναι κούκλος....δεν τίθεται θέμα!!!

και ο 2ος κουκλί θα είναι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστω βρε που λετε το παιδι μου κουκλο!

εγω νομιζα ότι μονο επειδη ειμαι μανα του τον βλεπω ετσι! σκεφτομουν οτι ειναι ενα νορμαλ παιδακι εμφανισιακα αλλα τωρα εχω αρχισει να πιστευω ότι εκανα τον Μπραντ Πιτ 2 :tongue:

η Βαλ δεν εχει το θεο της ειναι υπεροχη! θελω πολύ να την δω. θα τον κομπλαρει τον Κων/νο αλλα νομιζω ειναι ιδανικη για το παιδι μου που αργει λιγο να παρει θαρρος! θα τον βαλει η μικρα στα κολπα χα χα χα

για την κουνιαδα τι να πω; ελπιζω να μην εγινε μεγαλη ζημια!

αληθεια τα λεφτα που θα τα βρουν για την κλινικη;:confused:

Διαφημίσεις

ευχαριστω βρε που λετε το παιδι μου κουκλο!

εγω νομιζα ότι μονο επειδη ειμαι μανα του τον βλεπω ετσι! σκεφτομουν οτι ειναι ενα νορμαλ παιδακι εμφανισιακα αλλα τωρα εχω αρχισει να πιστευω ότι εκανα τον Μπραντ Πιτ 2 :tongue:

η Βαλ δεν εχει το θεο της ειναι υπεροχη! θελω πολύ να την δω. θα τον κομπλαρει τον Κων/νο αλλα νομιζω ειναι ιδανικη για το παιδι μου που αργει λιγο να παρει θαρρος! θα τον βαλει η μικρα στα κολπα χα χα χα

για την κουνιαδα τι να πω; ελπιζω να μην εγινε μεγαλη ζημια!

αληθεια τα λεφτα που θα τα βρουν για την κλινικη;:confused:

είναι κουκλί!!!

μπορείς να είσαι περήφανη!!!! χαχαχαχαχα!!!!

η Βαλ είναι τρελοκομείο και θα τον τρελάνει τον Κων/νο!!!

άμα του την πέσει, θα τρέχει να φυγει ο δικός σου!!!

Παρολαυτα αν βρεθεί παιδάκι που είναι πιο κοινωνικό απο εκεινη μαζευεται!!! χαχαχαχαχα!!!

φερτον τον Κων/νο και θα στον κάνει η Βαλ έτοιμο για PR!!!

Για την κουνιαδα....να σου πω την αλήθεια μετα απο αυτό που πέρασε δε νομίζω να έχει καν στα πλάνα της να προσπαθησει για 2ο πάλι....

τα λεφτά για την κλινική....χμμμμμ.....

τα περισσότερα θα τα καλύψει η ασφάλεια ζωής που της έχει κάνει και πληρώνει ο άντρας μου....ίσως να τα καλύψει και όλα....θα δούμε αν θα καταφερει να κάνει υπερτιμολόγηση η κλινική....

εν τω μεταξυ ο άντρας της ανεκδιηγητος....

χθες το βραδυ στην κλινικη έμεινε η μητέρα της και στο σπίτι ο άντρας της κρατούσε τη μικρή....κρατούσε.....τρόπος του λέγειν....

αυτός έβλεπε τον Ολυμπιακό και προκειμένου να μην τον ενοχλεί, την άφησε και έτρωγε οτι της κατέβει....

έφαγε λοιπόν γυρω στα 6 μπωλάκια κρέμα ανθος αραβοσιτου εκτός απο κάτι σουβλάκια!!!

και σημερα ξερνάει σαν το γατί η μικρη....

και τον πήρε τηλ στη δουλειά η μητερα της και του λέει έλα ναπάμε τη μικρησ το γιατρό και της λέει:

άστη μωρέ....σιγά....θα τον παρουμε τηλ να μας πει....

μου λέει ο άντρας μου :

"όταν με το καλό βγει απο την κλινική, θα τη ρωτησω την αδερρφή μου:

Με αυτό τον άντρα ήθελες να κάνεις 2ο παιδί????"

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραια..... μια χαρα... θα ειναι αμαρτια να πω... ασε δε λεω τιποτα!

ι αξεστος τυπος ειναι αυτος; για τι ηλικιες μιλαμε σοφακι; ποσων ετων ειναι κουνιαδα- μπατζανακης;

ωραια..... μια χαρα... θα ειναι αμαρτια να πω... ασε δε λεω τιποτα!

ι αξεστος τυπος ειναι αυτος; για τι ηλικιες μιλαμε σοφακι; ποσων ετων ειναι κουνιαδα- μπατζανακης;

ξερω τι θες να πεις....εμεις τα λέμε μεταξύ μας....

ο άνθρωπος βαζει όλους τους άλλους πάνω απο την οικογένεια του....

μικροί είναι σύμπι μου....

32 αυτός κ 34 η κουνιάδα....

σκέψου οτι προχθες που βγηκε η χοριακή ανεβασμένη και ο γιατρός διαπίστωσε οτι τελικά είναι εξωμήτριο, τον πήρε τηλ και του το είπε πριν το πει στην κουνιάδα και αυτός ενω το ήξερε τι θα της πει ο γιατρός, την άφησε και πήγε μόνη της....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ξερω τι θες να πεις....εμεις τα λέμε μεταξύ μας....

ο άνθρωπος βαζει όλους τους άλλους πάνω απο την οικογένεια του....

μικροί είναι σύμπι μου....

32 αυτός κ 34 η κουνιάδα....

σκέψου οτι προχθες που βγηκε η χοριακή ανεβασμένη και ο γιατρός διαπίστωσε οτι τελικά είναι εξωμήτριο, τον πήρε τηλ και του το είπε πριν το πει στην κουνιάδα και αυτός ενω το ήξερε τι θα της πει ο γιατρός, την άφησε και πήγε μόνη της....

οκ..... για πολλες κλωτσιες!!!!!!!!!!!!!

αυτο το τραγουδακι το ποσταρα και στο φεις και το αφιερωνω στον πριγκηπά μου! δεν το ηξερα μεχρι χθες (δεν ακουω Ηλιαδη) αλλα εχει τοσο ωραιο στιχο για το μαναρακι μου :P

οκ..... για πολλες κλωτσιες!!!!!!!!!!!!!

αυτο το τραγουδακι το ποσταρα και στο φεις και το αφιερωνω στον πριγκηπά μου! δεν το ηξερα μεχρι χθες (δεν ακουω Ηλιαδη) αλλα εχει τοσο ωραιο στιχο για το μαναρακι μου :P

ναι ρε συ....ο άνθρωπος δεν παλευεται....

να σου πω και το κορυφαίο...

πηγαμε χθες στην κλινικη να δούμε την κουνιάδα....

και επειδη δεν κάνει να φάει τίποτα, είπα του άντρα μου να μην πα΄ρουμε γλυκά αλλά μια ωραία γλάστρα...

ε μόλις πήγαμε τι μας είπε αυτός?????????

"καλά κανένα γλυκό δε φέρατε?????? τι να την κάνουμε τη γλάστρα???"

ευτυχως του απάντησε ο άντρας μου:

"εμείς ηρθαμε για τη Γ. όχι για να ταίσουμε εσένα...."

και ήταν μπροστα και η μάνα του και στραβομουτσούνιασε που μιλησε έτσι ο αντρας μου στον κανακάρη της!!!!:tongue::tongue::tongue:

ωραιο το τραγουδάκι....

την κοπελιά πως είπαμε τη λένε???

Δέσποινα Ηλιαδη ή Αγγελική Βανδή????

καλέ κλώνος της Βανδή είναι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε συ....ο άνθρωπος δεν παλευεται....

να σου πω και το κορυφαίο...

πηγαμε χθες στην κλινικη να δούμε την κουνιάδα....

και επειδη δεν κάνει να φάει τίποτα, είπα του άντρα μου να μην πα΄ρουμε γλυκά αλλά μια ωραία γλάστρα...

ε μόλις πήγαμε τι μας είπε αυτός?????????

"καλά κανένα γλυκό δε φέρατε?????? τι να την κάνουμε τη γλάστρα???"

ευτυχως του απάντησε ο άντρας μου:

"εμείς ηρθαμε για τη Γ. όχι για να ταίσουμε εσένα...."

και ήταν μπροστα και η μάνα του και στραβομουτσούνιασε που μιλησε έτσι ο αντρας μου στον κανακάρη της!!!!:tongue::tongue::tongue:

ωραιο το τραγουδάκι....

την κοπελιά πως είπαμε τη λένε???

Δέσποινα Ηλιαδη ή Αγγελική Βανδή????

καλέ κλώνος της Βανδή είναι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα ειπε ρε συ ο ανθρωπος! τι να φαει το ζωον; τη χλοη;

ασε με μωρε με δαυτον.... μην λες τιποτε αλλο γιατι το παιδακι λυπαμαι ειλικρινα. δεν πηγαινες και εσυ κανενα πιτογυρο με μπολικο κρεμμυδι; σε νοσοκομειο πηγες οχι σε εγκαινια :tongue:

αντε βρε που ειναι κλωνος της Βανδη! πιο ωραια ειναι η κοπελα!

οι στιχοι δεν ειναι ωραιοι παντως; :P

καλα ειπε ρε συ ο ανθρωπος! τι να φαει το ζωον; τη χλοη;

ασε με μωρε με δαυτον.... μην λες τιποτε αλλο γιατι το παιδακι λυπαμαι ειλικρινα. δεν πηγαινες και εσυ κανενα πιτογυρο με μπολικο κρεμμυδι; σε νοσοκομειο πηγες οχι σε εγκαινια :tongue:

αντε βρε που ειναι κλωνος της Βανδη! πιο ωραια ειναι η κοπελα!

οι στιχοι δεν ειναι ωραιοι παντως; :P

μα τι χαζή είμαι....είδες????

κάθισα τωρα εγω η τρελή και σκέφτηκα οτι δε θα είναι ωραίο να πάω γλυκά και να τρωμε όλοι και η κουνιαδα να κοιτάει....

έπρεπε να πάω κανένα κοντοσούβλι να γουσταρουμε!!!!

αυτός ωστοσο δεν είχε πάρει τίποτα να κερνάει όποιον πηγαινει επίσκεψη...έστω μια πορτοκαλάδα...:rolleyes:

κάποια στιγμή δίψασα και τον ρωτησα μήπως εχουν λίγο νερο στο ψυγείο και τι μου είπε???

"καλέ τι να το κάνουμε το νερό....για αν αγοράζουμε εμφιαλωμένα είμαστε???στο δίπλα διάδρομο έχει έναν ψυκτη!!!":tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε συ ίδια είναι!!!

αν δεις και κάτι άλλες φωτο της, πρέπει να κοιτάξεις καλά καλά για να σιγουρευτείς ποιά είναι απο τις 2!!!!

ναι εχει πολύ ωραίο στίχο!!!

δε στο είχα οτι ακούς και Ηλιάδη!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

εγώ ακούω απ'όλα πάντως!!!

απο Αλκινοο Ιωαννίδη μέχρι Κατερίνα Στικούδη που λέει ο λόγος!!!:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μην με προσβαλλεις καλε! απλα εχθες στη μια το βραδυ αποφασισα να δω το βιντεο από τη βαπτιση του Κων/νου για πρωτη φορα. εεεε σε ενα κλιπακι που ειχαν φτιαξει ειχαν βαλει αυτο το τραγουδι και μου αρεσε :) καταλαβα τη φωνη της Ηλιαδη, το βρηκα και το ποσταρα! :P

ηθελε και 2ο παιδι ο τσιπης. καλε αυτος δε μπορει να αγορασει εμφιαλωμενο! που πας ρε Καραμητρο;

ανυπομονω να παω σπιτι να τσακισω τις σαρδελες λαδοριγανη!:P:p:p:p:p:p

Καλημέρες!!!

επιτέλους ήρθε η άνοιξη!!!!!

τι τέλειος καιρός!!!!

βολτάραμε ασυστόλως το ΣΚ!!!

η Βαλ είχε καιρό να δει τον παππού και έπαθε εμμονή.....όταν ήταν να φυγει, καθυστερησε 3 ώρες την αναχωρηση του γιατί δεν τον άφηνε!

πολύ μου άρεσε που ήταν έτσι μαζί του!!!

χθες πήγαμε για καφεδάκι και να'ναι καλά ένα κοριτσάκι, αναλαβε τη Βαλ και κάτσαμε με την ησυχία μας!χαχαχαχα!!!

την είχε πάρει στο δίπλα μαγαζί(!) και κάθονταν σε ένα τραπέζι και έπαιζαν!

εν τω μεταξύ το κοριτσάκι ήταν 7-8 ετών αλλά την πρόσεχε σαν τα μάτια της και η δικιά μου την είχε θεά!!!:D

σύμπι τις απόλαυσες τις σαρδελίτσες σου??????

καλά αν σου πω κι άλλα γεγονότα με τον άντρα της κουνιάδας.....θα φρίξεις!!! ειχαμε φρέσκα χθεσινά που βγήκε απο την κλινική!

ένα θα σου πω:

το απόγευμα ήρθαν σπίτι να δουν τον αγωνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ....

ήρθαν αλλά όχι όλοι μαζί.....

ο άντρας της ειχε φυγει απο το σπίτι απο τις 4 το μεσημέρι για να πάει στο γήπεδο να δει μπάλα κάτι ομάδες της κακιάς ώρας και ήρθε στις 7 κατευθείαν στο σπίτι μας....του λέει ο άντρας μου άντε να φέρεις τη Γ. με τη μικρή ρε συ....

"Σιγά μην πάω να τη φέρω....να περπατησει να έρθει...."

4 μέρες χειρουργημένη και την άφησε να έρθει με τα πόδια!!!:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!

κ εμεις το ριξαμε στις βολτες το σκ ηταν τοσο ωραια!

σοφακι καλα τα χω χασει μ αυτα που διαβαζω για τον αντρα της κουνιαδας σου...απαραδεκτος και λιγα λεω!!

κανα νεο απ την ελενιτσα εχουμε?ελπιζω να ειναι καλυτερα!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...