Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε τόσες μέρες τις έψαχνες!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

εγω χθες είπα στον άντρα μου και μου έφερε ρέγγα!!!

στανιαρα λέμε με την αλμύρα!!!! ήρθε η πίεση στα ίσα της!!!!

θελω ρεγγα τωρααααααααααααααααα!

τρωγε αλμυρά εσυ! παστά και αγιος ο θεος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θελω ρεγγα τωρααααααααααααααααα!

τρωγε αλμυρά εσυ! παστά και αγιος ο θεος!

η ρεγγα πραγματικα με στάνιαρε!!!

το κακό είναι οτι πλέον οτι κι αν φάω, όσο κι αν το απολαύσω, 10 λεπτά μετα το φαγητό με πιανει μια περιεργη ανακατωσούρα που με χαλάει απίστευτα....

και ρε γμτ ανακουφιζομαι μόνο με οτι περιέχει ανθρακικό και δε θέλω να πίνω αναψυκτικά....

έστειλα βόλτα τη Βαλ με τη μαμά μου...

θα φτιαξω ψαρονέφρι γεμιστο με φετα, ντομάτα και πιπεριές....

εν τω μεταξυ αυριο μεσημερι θα φυγει η μαμα μου και το βραδυ θα ερθει ο μπαμπάς μου!!!

overdose παπουδογιαγιάδων θα πάθει η Βαλ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

α καλα και εγω από δυσπεψια φουλ! καθε απογευμα πινω μισο ποτηρι κοκα κολα. εχω τυψεις και γι αυτο αλλα βοηθαει!

καλη σας ορεξη, ωραιο φαγητο!

ωραια, με το καλο να δεχτεις τον μπαμπακα σου!

Πωπω! Ακουσα ρεγγα και εμφανίστηκα..! χαχα...Γελάω αλλά άμα με βλέπατε, είμαι σε κακό χάλι... ΄Εβγαλα έναν φρονιμήταρο...είμαι τούμμμμμπανο.. Αυτή τη φορά πονάω ομολογώ... Εκείνη την ώρα όμως και πάλι τίποτα. Βασικά ακόμα καθυστέρηση οπότε για καλό και για κακό δε μου έδωσε αντιβίωση οπότε γι'αυτό έχω πιο οδυνηρή ανάρρωση... Αφήστε κορίτσια έχω μπλέξει... Προχθές όπως σας είπα έκανα τις ορμονικές, βγήκαν χθες βράδυ τα αποτελέσματα αίματος (υπέρηχος οκ) και είναι επίσης καλές... Στενεύουν τα περιθώρια. Έγραψα χθες και έκλεισα ρβ για υπέρηχο κοιλίας για αύριο μπας κι έχω καμιά κυστούλα όπως μου είπε η κυτταρολόγος μου που είδα στο δρόμο και μας μένει η β'χοριακή που έκανα σήμερα το πρωιιιιιι.......... Αργά το μεσημέρι θα τους πάρω τηλ να μου πουν παρότι είπαν μετά τις 7. Έτσι είχα κάνει και την προηγ. φορά και τα είχαν ήδη βγάλει.

Μιλάμε τα 'χω κάνει πάνω μου. Αν είμαι έγκυος χάνω και για μόλις 2 μήνες κάποια προνόμοια του συλλόγου μου για μειωμένες εισφορές κατά χιλιάρικα! Και γενικώς έχω ήδη ομολογήσει ότι είναι bad timing... Σας έχω πει ότι τα Χριστούγεννα μας λήστεψαν όσο λείπαμε διακοπές? Πόρτα ασφαλείας την ξεκλείδωσαν κανονικά....τη μέρα που φύγαμε. Έχουμε φίλο στην ασφάλεια και μας είπε ότι πλέον αν βρουν 15' ησυχίας ξεκλειδώνουν και την πόρτα του Παραδείσου..δεν πα να ναι ατσάλινη με 50 μπάρες.. Μέχρι και στο πατάρι μπήκαν με τα παπούτσια. Βρήκαμε πατημασιές. Άντε βάλε άλλες πόρτες, άντε βάλε συναγερμούς, άντε τα χαράτσια...γι'αυτό σας λέω θα είναι bad timing.. Ευτυχώς τουλάχιστον που συναισθηματικά ήμουν ώριμη. Εκεί ελπίζω στο να μην το πάρω αρνητικά. Ουφφφφφ....τρελή αγωνία και για τα αποτελέσματα και για την αντίδρασή μου...

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

α καλα και εγω από δυσπεψια φουλ! καθε απογευμα πινω μισο ποτηρι κοκα κολα. εχω τυψεις και γι αυτο αλλα βοηθαει!

καλη σας ορεξη, ωραιο φαγητο!

ωραια, με το καλο να δεχτεις τον μπαμπακα σου!

απο κιλά πως πας συμπι?

εγω ειμαι περιεργη να δω τι θα δειξει η ζυγαρια την άλλη εβδομαδα στο γιατρό!!!

γιατι δεν τρωω τιποτα παραπάνω απο οτι πριν την εγκυμοσύνη!

πολύ θα το ηθελα αλλά το στομάχι μου δεν το επιτρέπει!!!

και δε μπορω να φάω γλυκό με τίποτα!!!

ποιά εγώ???????????

που αν δεν ετρωγα τουλάχιστον 2 γλυκά τη μέρα δε μπορούσα!!!

τωρα όλο πιτόγυρα ονειρευομαι!!!

έφαγα προχθες 2 πίτες γυρο αλλά μετα το στομάχι μου ήταν ένα βημα πριν το μπαμ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αυτές τις ανακατωσούρες ακριβώς είχα κι εγώ Σοφυ.

Επίσης το γεμιστό ψαρονέφρι είναι σούπερ..θα το κάνω κι εγώ έτσι. Το έχω κάνει μόνο με δαμάσκηνα και κίτρινα τυριά....α και φιλετάκια ψαρονέφρι περασμένα σε σάλτσα γιαούρτι-μουστάρδα-πιπέρι...πολύ καλό γρήγορο νόστιμότατο και χωρίς λάδια..

συγγνωμη το ιντερνετ εχει γενικως προβλημα; δε μου εμφανιζει ποσες σελιδες!

εμενα το φεις δεν ανοιγει αλλά δε δοκιμασα και τιποτα άλλο!!!!:D

Πωπω! Ακουσα ρεγγα και εμφανίστηκα..! χαχα...Γελάω αλλά άμα με βλέπατε, είμαι σε κακό χάλι... ΄Εβγαλα έναν φρονιμήταρο...είμαι τούμμμμμπανο.. Αυτή τη φορά πονάω ομολογώ... Εκείνη την ώρα όμως και πάλι τίποτα. Βασικά ακόμα καθυστέρηση οπότε για καλό και για κακό δε μου έδωσε αντιβίωση οπότε γι'αυτό έχω πιο οδυνηρή ανάρρωση... Αφήστε κορίτσια έχω μπλέξει... Προχθές όπως σας είπα έκανα τις ορμονικές, βγήκαν χθες βράδυ τα αποτελέσματα αίματος (υπέρηχος οκ) και είναι επίσης καλές... Στενεύουν τα περιθώρια. Έγραψα χθες και έκλεισα ρβ για υπέρηχο κοιλίας για αύριο μπας κι έχω καμιά κυστούλα όπως μου είπε η κυτταρολόγος μου που είδα στο δρόμο και μας μένει η β'χοριακή που έκανα σήμερα το πρωιιιιιι.......... Αργά το μεσημέρι θα τους πάρω τηλ να μου πουν παρότι είπαν μετά τις 7. Έτσι είχα κάνει και την προηγ. φορά και τα είχαν ήδη βγάλει.

Μιλάμε τα 'χω κάνει πάνω μου. Αν είμαι έγκυος χάνω και για μόλις 2 μήνες κάποια προνόμοια του συλλόγου μου για μειωμένες εισφορές κατά χιλιάρικα! Και γενικώς έχω ήδη ομολογήσει ότι είναι bad timing... Σας έχω πει ότι τα Χριστούγεννα μας λήστεψαν όσο λείπαμε διακοπές? Πόρτα ασφαλείας την ξεκλείδωσαν κανονικά....τη μέρα που φύγαμε. Έχουμε φίλο στην ασφάλεια και μας είπε ότι πλέον αν βρουν 15' ησυχίας ξεκλειδώνουν και την πόρτα του Παραδείσου..δεν πα να ναι ατσάλινη με 50 μπάρες.. Μέχρι και στο πατάρι μπήκαν με τα παπούτσια. Βρήκαμε πατημασιές. Άντε βάλε άλλες πόρτες, άντε βάλε συναγερμούς, άντε τα χαράτσια...γι'αυτό σας λέω θα είναι bad timing.. Ευτυχώς τουλάχιστον που συναισθηματικά ήμουν ώριμη. Εκεί ελπίζω στο να μην το πάρω αρνητικά. Ουφφφφφ....τρελή αγωνία και για τα αποτελέσματα και για την αντίδρασή μου...

περαστικα με το δόντι βρε Στέβη!

τωρα για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη....όλα να έρθουν όπως τα θέλετε...

σας έκλεψαν ε???

πωπω.....πόσο το φοβάμαι αυτό!!!!

εμάς πάντως αποκλείεται να έρθουν να μας κλέψουν!!!

ούτε οι κλέφτες δε θα πιστευουν οτι αφηνουμε τόσο χυμα ανοιχτό το σπίτι!!!

ανοιχτα πατζουρια και μπαλκονόπορτες, μόνο τις σίτες κλειστές και φευγουμε για καφέ!!!

άντε να πιστεψει ο άλλος οτι ειμαστε τόσο αφελείς που αφηνουμε έτσι το σπίτι και φευγουμε και οτι δεν είναι κανένας μέσα!!!!

χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αυτές τις ανακατωσούρες ακριβώς είχα κι εγώ Σοφυ.

Επίσης το γεμιστό ψαρονέφρι είναι σούπερ..θα το κάνω κι εγώ έτσι. Το έχω κάνει μόνο με δαμάσκηνα και κίτρινα τυριά....α και φιλετάκια ψαρονέφρι περασμένα σε σάλτσα γιαούρτι-μουστάρδα-πιπέρι...πολύ καλό γρήγορο νόστιμότατο και χωρίς λάδια..

παρακληση:

μη με λες Σόφη!!!!

με έλεγε έτσι κάποια πυο αντιπαθούσα πολύ και το έχω μισήσει!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

με φτεα και πιπεριές και ντοματούλα γίνεται πολυ ωραιο και γενικά προτιμω αυτες τις γευσεις απο τα κιτρινα τυριά!

φιλετάκια ψαρονέφρι βρασμένα σε χυμό πορτοκάλι και μουστάρδα με συνοδεία ρυζάκι....γιαμ γιαμι!!!! στο προτεινω ανεπιφυλακτα!!!

εμενα μου αρεσει το γιαουρτι σε σος γιατι ειναι ελαφρυ και νόστιμο αλλά αν δωσω στον άντρα μου γιαούρτι, θα με κυνηγάει 3 μέρες!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου Στεβη μου και οσον αφορα στην καθυστερηση οτι γινει ας ειναι για καλο ευχομαι!

αυτο με την κλοπη το τρεμω σαν τη συμπεθερα μου. αν μου συμβει δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξανακοιμηθω ησυχη μεσα στο σπιτι μου στη ζωη μου ολη!

συμπιιιιιι ασε με.... ζυγιζομαι μια φορα την εβδομαδα, καθε πεμπτη που αλλαζω εβδομαδα δηλαδη. ειμαι στα +4. καλουτσικα αλλα δεν θελω να παρω πολλα. μεχρι την 25 εβδομαδα εχω στοχο να εχω παρει το πολύ αλλα 3! το θεμα ειναι οτι μιλαμε για αλλες 9 εβδομαδες, δηλαδη 2 μηνες γεματους! θα μπορεσω να παρω μονο 1,5 κιλο το μηνα; με εχουνε ζωσει τα φιδια!

χμμμ αλμυρα θελεις τωρα; βρε μπας και ερχεται.... ο διαδοχος;:tongue:

Διαφημίσεις

καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου Στεβη μου και οσον αφορα στην καθυστερηση οτι γινει ας ειναι για καλο ευχομαι!

αυτο με την κλοπη το τρεμω σαν τη συμπεθερα μου. αν μου συμβει δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξανακοιμηθω ησυχη μεσα στο σπιτι μου στη ζωη μου ολη!

συμπιιιιιι ασε με.... ζυγιζομαι μια φορα την εβδομαδα, καθε πεμπτη που αλλαζω εβδομαδα δηλαδη. ειμαι στα +4. καλουτσικα αλλα δεν θελω να παρω πολλα. μεχρι την 25 εβδομαδα εχω στοχο να εχω παρει το πολύ αλλα 3! το θεμα ειναι οτι μιλαμε για αλλες 9 εβδομαδες, δηλαδη 2 μηνες γεματους! θα μπορεσω να παρω μονο 1,5 κιλο το μηνα; με εχουνε ζωσει τα φιδια!

χμμμ αλμυρα θελεις τωρα; βρε μπας και ερχεται.... ο διαδοχος;:tongue:

μια χαρα εισαι ρε συ!!!

και σιγα μωρε τι εγινε αν αντι για 3 πάρεις 4 μέχρι την 25η!!!

εσυ έχεις αγχος για όλα....μην εχεις και για τα κιλά!!!!

λες τα αλμυρα να δειχνουν διαδοχο????

οτι κι αν ειναι....δε με πειράζει!!!

πωπω αμα είναι αγόρι πρέπει να φτιάξω προίκα απο την αρχη!!!

δεν εχω κανεναν γνωστό με γιο να συνδράμει!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι να σου κανω που δεν μου εκατσε (μαλλον) η κορη!

θα καναμε ανταλλαγη προικων! unisex δεν εχεις τιποτα της Βαλ; εγω τα περισσοτερα (βρεφικα) τα επαιρνα ουδετερα χρωματα. μετα που εγινε "παιδακι" οκ τα περισσοτερα ειναι μπλε!

Σόφη φωνάζουν τη μαμυ μου κι άμα κάνω 2η κόρη έτσι θα την πω μου αρέσει πολύ! Βέβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε σε ξαναλέω εσένα...μη φάω καμιά μπούφλα!! χαχαχα

Το καλό επίσης είναι ότι το φύλο "δε με μέλει". Είμαι κοριτσομάνα και να ρθει δεύτερο θα ξετρελαθώ. Αν είναι αγόρι το δεύτερο (όχι τώρα! μην κακομελετάτε!) πάλι θα χαρώ, πρώτον για τη διαφορετική εμπειρία..να δω τι είναι αυτό τελος πάντων που λένε για τις μανάδες και τους γιους...και δέυτερον γιατί πιστεύω ότι ενδόμιχα το θέλει πολύ ο ανήρ μου. κι ας το παίζει κουλ! χαχα. Αυτός ήθελε απεγνωσμένα να γίνει μπαμπάς οπότε ό,τι και να 'ναι ΝΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΕΙ! χαχαχα.....

Για την κλοπή...μας έχουν ξαναλησ΄τέψει 2 φορές. Μία στο πατρικό και μία πέρισυ τους γονείς μου απέναντι. Και τώρα η έρμη η μάνα μου το βρήκε το σπίτι την άλλη μερα που ήρθε να ποτίσει λέλουδα... Έχει πάθει σοκ η κακομοίρα πια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...