Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον εχω ευχαριστα νεα....μιλησε ο αντρας μου με τον χθεσινο γιατρο που μας εδωσε το χαρτι για την εισαγωγη...τον ρωτησε αν ειναι απαραιτητο να μεινει μεσα το βραδυ κ αν γινεται να κανουμε μονο το ενα τεστ για την αυξητικη(κανονικα χρειαζονται 2 διαφορετικες δοκιμασιες για τον ελεγχο της ανεπαρκειας) τη πεμπτη να περιμενουμε να βγουν τ αποτελεσματα(κανουν 1-2 μηνες) κ αν δειξει προβλημα τοτε το καλοκαιρι να κανουμε και τη δευτερη δοκιμασια παλι χωρις εισαγωγη.μας ειπε οτι γινεται κ αν θελουμε μπορουμε να το κανουμε ετσι!αυτος χθες που μας ειπε να μεινουμε 1-2 μερες μεσα ειχε σκοπο να κανουμε και τις 2 δοκιμασιες μια κ εξω.φταιμε κ εμεις που με το που ακουσαμε εισαγωγη κοκαλωσαμε και δε ζητησαμε διευκρινησεις...γυρνωντας σπιτι και αφου αναστατωσαμε ενα σωρο κοσμο μαθαμε ακριβως τη διαδικασια ελεγχου.ουφφφφφ οποτε μπαινουμε πεμπτη και θα βγουμε αυθημερον!!ας ελπισουμε να της βρουν ευκολα φλεβες και να γινει η εξεταση οσο πιο ανωδυνα γινεται.

μαρακι για τα κρεατακια σας ειπε τιποτε ο παιδιατρος?απ οσο ξερω μεγαλωνοντας το παιδι μπορει να βελτιωθει το προβλημα και μονο σε περιπτωσεις που κανει απνοιες το παιδι και επηρεαζεται ο υπνος του τα βγαζουν..

αντε μπραβο Σοφακι! αφου αυτα τα νεα ειναι που θα θελατε ολα καλα! ξεαγχωσου τωρα αλλωστε τα αποτελεσματα αργουν οποτε....

εχω την αισθηση οτι του επηρεαζουν τον υπνο του μικρου.... θελω να τον παω σε ΩΡΛ αλλα σκεφτομαι μην ειναι πολύ νωρις. θα ρωτησω και θα δω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δε χανεις τιποτε να τον πας σε ωρλ...να παρεις μια γνωμη.ευχομαι να ειναι ολα καλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσια κι εγωμια ερωτηση ιατρικής φύσης...καταρχήν εύχομαι να μην έχει τίποτα μη-αντιμετωπίσιμο το Ελλακι! Καταλαβαίνω την αγωνία σου όμως..θέλουμε να είναι άθικτα. Δυστυχώς πρεπει να οπλιστούμε με υπομονη ομως κοριτσακια. Ειναι κ αυτα ανθρωπακια κ ολο κ κατι θα μας τρεχουν!

Ξ

Η ερωτηση..μετα την εγκυμοσυνη αλλαξε η περιοδος σας; Συχνοτητα..ποσοτητα..διαρκεια...πονος...αιμα; Ακομα να αδθαθετησω κ δεν εγινε ατυχημα. Και μου εχει ξανασυμβει. Πριν ημουν καθε 28, 4 μερες αιμα, 1 καθαρισμα. Τοσο σιγουρα.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Κοριτσια κι εγωμια ερωτηση ιατρικής φύσης...καταρχήν εύχομαι να μην έχει τίποτα μη-αντιμετωπίσιμο το Ελλακι! Καταλαβαίνω την αγωνία σου όμως..θέλουμε να είναι άθικτα. Δυστυχώς πρεπει να οπλιστούμε με υπομονη ομως κοριτσακια. Ειναι κ αυτα ανθρωπακια κ ολο κ κατι θα μας τρεχουν!

Ξ

Η ερωτηση..μετα την εγκυμοσυνη αλλαξε η περιοδος σας; Συχνοτητα..ποσοτητα..διαρκεια...πονος...αιμα; Ακομα να αδθαθετησω κ δεν εγινε ατυχημα. Και μου εχει ξανασυμβει. Πριν ημουν καθε 28, 4 μερες αιμα, 1 καθαρισμα. Τοσο σιγουρα.

να σαι καλα στεβυ!

ναι αλλαξε η περιοδος μετα τη γεννα κυριως ως προς την ποσοτητα...σα να ειχα κανονικη αιμορραγια...(αυτο κρατησε για 6-7 μηνες μετα επανηλθε στη κανονικη ροη-που ειχα και πριν)η διαρκεια σταθερη 7 μερες...η συχνοτητα..χμ σχετικα σταθερος κυκλος 30-35 μερες αλλα υπηρχαν μηνες που ειχα και 10 μερες καθυστερηση χωρις να παιζει ενδεχομενο εγκυμοσυνης.αφου σου εχει ξανασυμβει μην ανησυχεις θα σου ερθει..ισως να παιζει τιποτε ορμονικο...ισως αγχος...ποση καθυστερηση εχεις τωρα?μηπως να πηγαινες στο γιατρο να σε δει ετσι για να σου φυγει το αγχος?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εχω 12 μερες! Πηγα σημερα κ εκανα ορμονικες εξετασεις γιατι απο την εγκυμοσυνη κ εξης παρακολουθω τον θυροειδη (εχουμε ενα ιστορικο φλεγμονης κ τασης για υπερθυρεοειδισμο...τιποτα σπουδαιο). Που κ που πεταει κατι τρελες τιμες. Να δω αν απορρυθμιστηκε. Αυριο τα αποτελεσματα. Ο υπερηχος καθαρος. Αυριο (απουσιαζε σημερα) θα παω να γραψω κ εναν υπερηχο κατω κοιλιας να δω τιποτα πολυκυστικες...κ αν δεν εχω αδιαθετησει θα γραψω κ μια β'χοριακη να υπαρχει...αφου παω που παω...ε τι αλλο ξερω γω; Ειδα κ την κυτταρολογο μου στο δρομο. Τη ρωτησα μου λεει καμια κυστουλα μπορει..αν οχι αργοπωρημενη ωορρηξια....αλλα εγκυμοσυνη απο προ-σπερματικα το βλεπει χλωμο. Ειδωμεν!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

καλημεεεεερρρρρααααααααα!

τι ωραιος καιρος, τι ωραιος καιροςςςςςςςς! επιτελους ανοιξη! συμπι μη μου πεις! σημερα πρεπει και η Καλαματα να ειναι ηλιολουστη!

ολες καλα; Στεβη μου και εμενα αλλαξε η περιοδος οχι ως προς την ποσοτητα ή τη διαρκεια, η οποια ηταν παντα μεγαλη (7μερες) αλλα ως προς την συχνοτητα. ήταν από 28-31 ημερες και εγινε καθε 25! μαρτυρησα η γυναικα. καθε 25 μερες επί 7ημερο! φαντασου!

τεσπα τωρα να δουμε!

αααχχχχχ αυριο κλεινω την 16η εβδομαδα! θελω να το ξαναδω το παιδακι μου και τον χανω τον υπερηχο αυτου του μηνα. τι θα κανω μεχρι 9/4;

τον ακουω ομως τωρα καθε μερα :P

Στεβη η μαμα μου παντα μου ελεγε οτι αν κανω κοριτσι και το ονομασω σταυρουλα να το φωναζω Στεβη! το ειχε ακουσει και της αρεσε (μεταξυ μας;Σταυρουλα δεν θα τη φωναζα ποτε! δε μου αρεσει :-(:tongue:)

συμπι χανεις ωρες πτησης .... που εισαι;

καλημερα κ απο μενα!

μολις ξυπνησα:P του δωσα και καταλαβε σημερα:tongue:

εδω εχει συννεφια και κρυο γμτ...χαλια μερα!

κ εγω νομιζω οτι το ακουσα χθες το μωρο-πρωτη φορα οταν ημουν καθιστη-συνηθως το ακουω το βραδυ οταν ξαπλωνω...βεβαια δεν ειμαι και 100% σιγουρη οτι ηταν το μωρο νωρις μου φαινεται!σημερα θα παω στο γυναικολογο να με δει.

στεβυ καλα αποτελεσματα στις εξετασεις ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

το αφιερωνω στον πονοκεφαλο μου!:tongue: με ξυπνησε μια πελατισσα σημερα στις 7.30 το πρωι να με ρωτησει αν πρεπει να κατεβει Αμαλιαδα για ενα Δικαστηριο το οποιο την ειχα ενημερωσει οτι βασει του νεου νομου που ισχυει από τον 2/2012 φευγει από το πινακιο και δεν θα γινει αγκρρρρρρρρ :mad::mad::mad:

Εδω ειμαιιιι...

Τι κάνετε;;;;;

Σοφάκι στεναχωρηθηκα πολυ που διάβασα για την ελλη.. Το ειχεσ ξαναπει έσω μέσα;; Δεν το θυμάμαι!! Ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πανε καλα!! Μην στεναχωριεσαι.. ότι κ να είναι θα το αντιμετωπίσετε!! Δωστης ένα φιλακι στο μαγουλακι!!!

Δεν έχω νέα.. Ησυχία.. Πήγα έκανα ανταυγιες χθες να σπάσει λίγο το πορτοκαλι χρώματα που απέκτησα λόγω φυτικών βαφων.. ΚΑλες έγιναν.. Ένα ένα σιγα σιγα να γίνονται..

Μαρακιιιιιιιιι τι κάνει η κοιλιτσα;;;

Ο Κωνσταντίνος με έκανε κ λυθηκα στο γέλιο..... ΧαχαχαχΑ " καραμέλες" τι σκέφτεται αυτο το μυαλουδακι... Θα θέλατέστω 5 λεπτα να μπω εκει μέσα.. Η δικια μου όλο παρα μιλάει τι να βλέπει άραγε το καυμενο στον ύπνο του.. Όλο για κακουμελ λέει, δρακουμελ.....σήμερα ξύπνησε κ φώναζε τον ντιεγκο,,, ντιεγκοοοοο τι θα φάμε σήμερα;;;; Χαχαχαχαεθναθ ερωτευμένη με τον ντιεγκο, θα κάνουν κ παιδάκι κοριτσάκι... Τα λέει κ ντρέπεται χαχα!! Μαλωνεις κ με την ξαδερφε της γιατι της λέει πως είναι δικός της ο ντιεγκο... Οχιιιιιιιιιιιι κομου ο ντιεγκο!!! Τι μας περιμενειιιιιι

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

λιακι μου σ ευχαριστω πολυ!μεγεια το μαλλι!

μαρακι μα καλα 7.30 η ωρα σε πηρε?στον υπνο της σ εβλεπε?:tongue:

εβγαλε λιγο ηλιο κι εδω...επιτελους!ανοιξη ειναι αυτη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Εδω ειμαιιιι...

Τι κάνετε;;;;;

Σοφάκι στεναχωρηθηκα πολυ που διάβασα για την ελλη.. Το ειχεσ ξαναπει έσω μέσα;; Δεν το θυμάμαι!! Ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου όλα να πανε καλα!! Μην στεναχωριεσαι.. ότι κ να είναι θα το αντιμετωπίσετε!! Δωστης ένα φιλακι στο μαγουλακι!!!

Δεν έχω νέα.. Ησυχία.. Πήγα έκανα ανταυγιες χθες να σπάσει λίγο το πορτοκαλι χρώματα που απέκτησα λόγω φυτικών βαφων.. ΚΑλες έγιναν.. Ένα ένα σιγα σιγα να γίνονται..

Μαρακιιιιιιιιι τι κάνει η κοιλιτσα;;;

Ο Κωνσταντίνος με έκανε κ λυθηκα στο γέλιο..... ΧαχαχαχΑ " καραμέλες" τι σκέφτεται αυτο το μυαλουδακι... Θα θέλατέστω 5 λεπτα να μπω εκει μέσα.. Η δικια μου όλο παρα μιλάει τι να βλέπει άραγε το καυμενο στον ύπνο του.. Όλο για κακουμελ λέει, δρακουμελ.....σήμερα ξύπνησε κ φώναζε τον ντιεγκο,,, ντιεγκοοοοο τι θα φάμε σήμερα;;;; Χαχαχαχαεθναθ ερωτευμένη με τον ντιεγκο, θα κάνουν κ παιδάκι κοριτσάκι... Τα λέει κ ντρέπεται χαχα!! Μαλωνεις κ με την ξαδερφε της γιατι της λέει πως είναι δικός της ο ντιεγκο... Οχιιιιιιιιιιιι κομου ο ντιεγκο!!! Τι μας περιμενειιιιιι

για ερωτες διαβαζω και απορω τελικα με το πόσο μπροστα ειναι αυτα τα κοριτσια! ο Κων/νος κατι εφηβες βλεφαριαζει μονιμως. οταν δει κοριτσακι γυρω στα 15 κανει ό,τι μπορει για να τραβηξει την ποσοχη τους. περναει από μπροστα τους, τους λεει "ειμαι ο Κων/νος ο ζουζουνης" και αλλα τετοια :tongue::tongue::tongue:. κινουμενο σχεδιο δεν εχουμε ερωτευτει ακομα! με την στρουμφιτα κατι γινεται..... απλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα χα χα χα χα χα....

και ο Κων'νος παραμιλαει και λεει διαφορα ασχετα οταν ξυπναει....

Αχ Σοφακι μαλλον στον υπνο της με εβλεπε η κακουργααααααααα... ευτυχως που ειχε αρχισει ο Κων/νος και αναδευοταν εκεινη την ωρα και δεν κοιμομουν εντελως αλλα ανησυχησα βρε παιδι μου... ελεγα οτι κατι εγινε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...