Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλη επιτυχια Σοφακι μου με τις εξετασεις σας! οντως πολύ αγχος πρεπει να περνας! της σπιτονοικοκυρας μου το παιδι ειχε θεμα με την αυξητικη ορμονη και κανει ενεσεις εδω και χρονια καθε βραδυ (νομιζω στο ποδι). ειναι διδυμος με την αδερφη του και τωρα την εχει περασει στο υψος! ευχομαι να μην ειναι κατι τετοιο αλλα αν ειναι το εχετε ανακαλυψει πολύυυυυ νωρις και ολα καλα! μια αλλη συναδελφος μου το ανακαλυψε οταν το παιδι ηταν στην εφηβεια και τωρα αν και αγορι ειναι 1.55 και δεν μπορουν να κανουν τιποτα :-(

καλά για να φτάσουν σε σημείο να χορηγησουν αυξητική, ήταν σοβαρό το πράγμα γιατί αλλιως τη χορηγούν πολύ δύσκολα....

δεν ξερω αν έχεις δει φωτο απο τα διδυμάκια της Γατούλας στο παρεντς.....

εκεί να δεις διαφορά!!!!

ωστόσο την παρακολουθεί ενδοκρινολόγος και απλά είναι στις κατωτατες φυσιολογικές καμπύλες!

με τον αδερφούλη της η μικρη μοιάζουν λες και έχουν 2-3 χρόνια διαφορά!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω για τις ευχες!σοφακι δυστυχως δε παιρνουμε 6π το χρονο...ειδικα αυτο το χρονο σκ@τα τα χει παει..2π στο εξαμηνο...δε ξερω τι εξετασεις θα της κανουν το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανουμε τη καμπυλη γι ατην αυξητικη...οστικη πυκνοτητα δεν εχουμε κανει...οστικη ηλικια καναμε δεν ειναι το ιδιο ε?καλα για να σου εγκρινουν αυξητικη ειναι δυσκολα τα πραγματα...θελουν 2 καμπυλες που να δειχνουν ελλειψη νομιζω...εχουμε περιθωριο παντως να επεμβουμε μεχρι την εφηβεια αν χρειαστει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σας ευχαριστω για τις ευχες!σοφακι δυστυχως δε παιρνουμε 6π το χρονο...ειδικα αυτο το χρονο σκ@τα τα χει παει..2π στο εξαμηνο...δε ξερω τι εξετασεις θα της κανουν το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανουμε τη καμπυλη γι ατην αυξητικη...οστικη πυκνοτητα δεν εχουμε κανει...οστικη ηλικια καναμε δεν ειναι το ιδιο ε?καλα για να σου εγκρινουν αυξητικη ειναι δυσκολα τα πραγματα...θελουν 2 καμπυλες που να δειχνουν ελλειψη νομιζω...εχουμε περιθωριο παντως να επεμβουμε μεχρι την εφηβεια αν χρειαστει.

μην ανησυχεις....είμαι σιγουρη οτι είναι όλα καλά αλλά καλά κάνετε φυσικα και το ελέγχετε!

το ίδιο λέμε για την οστικη ηλικία!!!

πόσο της βγήκε?

ενημερωτικά την ειχα κάνει κι εγω όταν ήμουν 10 ετών....

και ξέρεις πόσο με είχε δείξει?????? 7!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

με είχαν πάει οι δικοί μου στο Αγία Σοφία και με είχαν ξετινάξει!!!

μου είχαν δωσει και είχα πιεί ξυλόζη και μετα με είχαν ξετινάξει στις εξετάσεις!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τη καναμε οταν ηταν 25 μηνων και εδειξε 18 μηνων...6-7 μηνες πισω.καλο αυτο εχει περιθωριο να ψηλωσει;)

εσυ ειχες νοσηλευτει για τις εξετασεις τοτε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

όχι δεν ειχα νοσηλευτεί!

είχαμε πάει πρωί και φυγαμε αργα το μεσημέρι....

πωπω ακόμα το θυμάμαι....ποιά εγω που απο μνήμη....χρυσόψαρο!

ενταξει ρε συ δεν ειναι πολύ πίσω!!!

και η Βαλ μη νομιζεις....εκεί κινείται!!!

προχθες βγηκαμε βόλτα και επαιζε στην πλατεία με ένα κοριτσάκι, ίσα στο ύψος....ρωτησα τη μαμά του πόσο είναι και μου είπε 22 μήνων!!!

γκουχ γκουχ!!!

εν τω μεταξυ εκείνο μίλαγε απίστευτα καλά!!!

ήταν πολύ μπροστά!!!

λέει κάποια στιγμη στη μαμα της:

"μαμά κοίτα θα κυνηγησω το κοριτσάκι να παίξουμε!!!"

22 μηνων εεε???????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, σχόλασα πριν λιγο, μαζευω το σπιτι και εχω βαλει κ φαγητο στο φουρνο.

Σοφακι κριμα που δεν πηγε καλα η εγκυμοσυνη της κουνιαδας. Το θελει πολυ ενα 2ο μωρακι ? Θα βαλει ξανα μπρος μολις της δωσουν το οκ ?

Σοφακι 2 , καλα αποτελεσμα στις εξετασεις της Ελλης σου. Ολα καλα θα ειναι απλα ειναι λιγο μινιον το κοριτσι σου. Παντως καλα κανετε κ το τσεκαρετε να ειστε σιγουροι. Εγω τη λατρευω ειναι μια μικροκαμωμενη θεά.

Ζωηηη, δε νομιζω να θελει να μπουσουλησει, τις δυναμεις της τσεκαρει χαχα.

Μαρακι , εμενα μου αρεσουν κ τα δυο ονοματα με μια μικρη προτιμηση στο Βαγγελης, ωραιοτατο αντρικο ονομα.

Μολις τον δεις ομως θα βρεις αμεσως ποιο του ταιριαζει καλλιτερα για να τον φωναζεις.

Και ενταξει ακομη γελαω σα το χαζο μονη μου με την ατακα του Κωνσταντινου χαχα , τι θες να σκεφτεται το παιδι ? Καραμελες .... αυτα ειναι προβληματα !!! χαχα , μου εφτιαξες τη διαθεση.

XwAPp3.png

καλημερα!!τι κανετε?

κατερινακι μου σ ευχαριστω πολυ και για τις ευχες και για τα καλ σου λογια!

εγω δε κοιμηθηκα καλα το βραδυ...πολυ αγχος..εχει αγχωθει και ο αντρας μου πιο πολυ απο μενα με το θεμα της εισαγωγης και δε βοηθαει καθολου...βρηκαμε μια ακρη μεσω του ιδιωτη ενδοκρινολογου για το αγια σοφια(αφου σχεδον μ εβρισε που δε περιμενω κι αλλο...ελεος δηλαδη δε καταλαβαινουν ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο το περιμενε?τι ακριβως να περιμενω δηλαδη??μηπως ξαφνικα γινει κανα θαυμα κ αρχισει να ψηλωνει?μ εκανε χαλια εχω και τις ορμονες μου να με τρελαινουν αφου αρχισα να σκεφτομαι οτι τελικα πρεπει να ειμαι πολυ σκυλα που βασανιζω ετσι το παιδι μου...ουφ τα πα και ξεσπασα!!σορρυ για το παραμιλητο:P) εκει γινεται η εξεταση χωρις εισαγωγη του παιδιου...μας εδωσε ενα τηλ πηραμε σημερα το πρωι μας το επιβεβαιωσε η κυρια που μιλησαμε οτι οντως γινεται...αλλα μας ειπε να παρουμε 12-14 για ραντεβου....αν ειμαστε τυχεροι μπορει να βρουμε σε κανα μηνα.μακαρι παναγια μου να μας εξυπηρετησουν εκει!θα σας γραψω νεα μολις βρω ακρη.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

με έχει συγχίσει τα μάλα ο καιρός!!!

που είναι η άνοιξη οέο????????

αργότερα θα έρθει η μαμά μου!!! της εχω 2 βουνα σίδερο!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

έχω καλή εγκυμοσύνη αλλα βαριέμαι ρε γμτ!!!

καλά τι είπε η Βαλ χθες σον μπαμπά της μόλις επέστρεψε απο τη δουλειά?????

"ήρθες γλυκό μου λουλούδι???"

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Γεια σας, σχόλασα πριν λιγο, μαζευω το σπιτι και εχω βαλει κ φαγητο στο φουρνο.

Σοφακι κριμα που δεν πηγε καλα η εγκυμοσυνη της κουνιαδας. Το θελει πολυ ενα 2ο μωρακι ? Θα βαλει ξανα μπρος μολις της δωσουν το οκ ?

άσε Κατερινάκι....η κουνιάδα είναι διαταραγμένο άτομο....

δε ρωτάω καν αν θα ξαναπροσπαθήσουν....

σημασία έχει οτι απέφυγε τα χειρότερα...απο κει και πέρα ας κάνουν οτι τους φωτίσει ο Θεός....

καλά χθες πήγε και για τρίτη γνώμη σε άλλο γιατρό!!!

αυτός κι αν ήταν επιστημονας....της είπε οτι δεν ήταν ποτέ έγκυος και οτι ο θυρεοειδής δημιουργησε όλη αυτη την ορμονικη κατασταση....

οτι να'ναι....:tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!τι κανετε?

κατερινακι μου σ ευχαριστω πολυ και για τις ευχες και για τα καλ σου λογια!

εγω δε κοιμηθηκα καλα το βραδυ...πολυ αγχος..εχει αγχωθει και ο αντρας μου πιο πολυ απο μενα με το θεμα της εισαγωγης και δε βοηθαει καθολου...βρηκαμε μια ακρη μεσω του ιδιωτη ενδοκρινολογου για το αγια σοφια(αφου σχεδον μ εβρισε που δε περιμενω κι αλλο...ελεος δηλαδη δε καταλαβαινουν ποσο ψυχοφθορο ειναι αυτο το περιμενε?τι ακριβως να περιμενω δηλαδη??μηπως ξαφνικα γινει κανα θαυμα κ αρχισει να ψηλωνει?μ εκανε χαλια εχω και τις ορμονες μου να με τρελαινουν αφου αρχισα να σκεφτομαι οτι τελικα πρεπει να ειμαι πολυ σκυλα που βασανιζω ετσι το παιδι μου...ουφ τα πα και ξεσπασα!!σορρυ για το παραμιλητο:P) εκει γινεται η εξεταση χωρις εισαγωγη του παιδιου...μας εδωσε ενα τηλ πηραμε σημερα το πρωι μας το επιβεβαιωσε η κυρια που μιλησαμε οτι οντως γινεται...αλλα μας ειπε να παρουμε 12-14 για ραντεβου....αν ειμαστε τυχεροι μπορει να βρουμε σε κανα μηνα.μακαρι παναγια μου να μας εξυπηρετησουν εκει!θα σας γραψω νεα μολις βρω ακρη.

φιλια πολλα σε ολες!

Σοφάκι μου μην αγχωνεσαι ρε συ....

Φυσικά και θες να γινουν το συντομότερο οι εξετάσεις και εννοείται οτι δεν είσαι σκύλα που ταλαιπωρείς το παιδί σου!!!

ο ενδοκρινολόγος ίσως σου είπε να περιμένεις για να παρακολουθησει λίγο την ανάπτυξη της Έλλης και να μπορεί να κρινει καλύτερα...

είδες που σου είπα και χθες οτι αποτι έχω διαβασει στο πάρεντς, τα παιδάκια τα παρακολουθούν και πέρα απο την οστική , δεν τα παραπέμπουν εύκολα σε άλλες εξετάσεις...φανταζομαι κάποιος λόγος θα υπάρχει...

εσυ φυσικα καλά κάνεις που θες να το τσεκάρεις το παιδί αλλά μην τρελαίνεσαι....

ευχομαι να βρείτε συντομα ραντεβού πάντως!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι μου εχω παρει τοσες γνωμες απο ενδοκρινολογους για την ελλη που εχω καταμπερδευτει...ο ενας λεει περιμενε...η αλλη ναι ειναι κοντη να το ψαξουμε...και ο τριτος χωρις καμια αμφιβολια καντης εισαγωγη να γινει η εξεταση αυξητικης...κοτσαρει και μια διαγνωση στο παραπεμπτικο υποφυσιοειδης νανισμος κ αντε εσυ να βγαλεις ακρη...τι να πω μπορει ν ακουγομαι υπερβολικη αλλα εδω που φτασαμε για μενα δεν υπαρχει αλλη λυση θα κανουμε την ρημαδοεξεταση να δουμε τι συμβαινει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι μου εχω παρει τοσες γνωμες απο ενδοκρινολογους για την ελλη που εχω καταμπερδευτει...ο ενας λεει περιμενε...η αλλη ναι ειναι κοντη να το ψαξουμε...και ο τριτος χωρις καμια αμφιβολια καντης εισαγωγη να γινει η εξεταση αυξητικης...κοτσαρει και μια διαγνωση στο παραπεμπτικο υποφυσιοειδης νανισμος κ αντε εσυ να βγαλεις ακρη...τι να πω μπορει ν ακουγομαι υπερβολικη αλλα εδω που φτασαμε για μενα δεν υπαρχει αλλη λυση θα κανουμε την ρημαδοεξεταση να δουμε τι συμβαινει.

μωρε μαζί σου είμαι κι εγω να την κάνεις να ξέρεις τι σου γίνεται....

απλά μην αγχώνεσαι....

ίσως το έγραψε αυτό στο παραπεμπτικό για να δικαιολογήσει την εισαγωγη...

και καλύτερα να καταλήξεις σε έναν ενδοκρινολόγο γιατι μπερδευεσαι με τους πολλούς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μωρε μαζί σου είμαι κι εγω να την κάνεις να ξέρεις τι σου γίνεται....

απλά μην αγχώνεσαι....

ίσως το έγραψε αυτό στο παραπεμπτικό για να δικαιολογήσει την εισαγωγη...

και καλύτερα να καταλήξεις σε έναν ενδοκρινολόγο γιατι μπερδευεσαι με τους πολλούς....

ναι μαλλον γι αυτο θα το εγραψε..απλα χθες κ εγω κ ο αντρας μου οταν μας ειπε για εισαγωγη κοκαλωσαμε...καμια αντιδραση...μας ηρθε αποτομα..εγω νομιζα κιολας οτι θα μας βαζαν μεσα εδω και τωρα...να σου πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να ψαξω γι αλλο ενδοκρινολογο...θα μενα στον ιδιωτη...μπορει να ειναι αποτομος εως και εκνευριστικος πολλες φορες αλλα εχει εμπειρια...οταν ομως τεθηκε το θεμα της ελλειψης αυξητικης ηταν απαραιτητο ν απευθυνθουμε στο παιδων μιας και μονο εκει γινεται η εξεταση...οποτε επρεπε ν ανοιξουμε φακελο και να μας παρακολουθουν κ εκει...τη πρωτη φορα μας ειδε η διεθυντρια ολα οκ ...θεωρησα κ εγω οτι αυτη θα μας εβλεπε απο δω και περα...χθες μας ειδε αλλος γιατρος που συνεργαζεται μαζι της...ε και καπως ετσι μπλεξαμε τα μπουτια μας:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα ομορφες!

η ανοιξη ειναι εδω σημερα συμπι! καταπληκτικος καιρος, πεντακαθαρη ατμοσφαιρα, ψυχρουλα! μια χαρα δηλαδη!

Σοφακι εχεις δικιο που ανησυχεις και αγχωνεσαι! και εγω στη θεση σου επειδη ειμαι υπερβολικη από κουνια (με εχετε μαθει πια) θα ειχα παρει τα ορη σκουζοντας και τα βουνα ρωτώντας! το γοργον και χαριν εχειν τελος! μακαρι να κανετε εξετασουλες χωρις εισαγωγή και να εχετε καλα , πολύ καλα αποτελεσματα! παντως για πιο εξειδικευμενη γνωση επί του θεματος απευθυνσου στις κοπελες στο παρεντς που ειπε η συμπι. αυτες εχουν γινει εξπερτς! θα σου συστησουν και τους καταλληλους γιατρους!

καλα συμπεθερα εγω παντως που διαβασα λιγο σχετικα με το "προβλημα" αυτων των μαμαδων αρρωστησα! με επιασε τρελο αγχος. αφου εψαχνα να βρω τι υψος ειχε ο μικρος στα 2 του χρονια να το πολλαπλασιασω επί 2 να δω πανω κατω τι υψος θα εχει! αμαν....φιου δηλαδη.... :tongue:

η Θεα η Βαλ παλι εγραψε εχθες ετσι; "λουλουδι" αποκαλει τον πατερα; ο Κων/νος μια φορα του ειχε πει του Αρη "εισαι καλο παιζακι"! χα χα χα...

τωρα προσπαθει να καταλαβει τη διαφορα μεταξυ ανδρων γυναικων. "εισαι γυναικα, μου λεει. Και η γιαγια ειναι γυναικα. ο μπαμπας ειναι αγορακι" κλπ

καλα εχθες τι μου ειπε;

"εισαι κοντη και μικη (μικρη)" "κοιτα....του λεω, για το "μικρη" ευχαριστω αλλα το "κοντη" δεν το δεχομαι" 'εντατσει. εισαι μονο μικη" χα χα χα χα:tongue:

μαρακι το εχω υποψη το θεμα που λες στο παρεντς...καπως ετσι ξεκινησα κ εγω να ψαχνομαι και τα κοριτσια μ εχουν βοηθησει πολυ;)

βρε το κωνσταντινο χαχαχχα καλα αν λεει κοντη εσενα τι να πω:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαρακι το εχω υποψη το θεμα που λες στο παρεντς...καπως ετσι ξεκινησα κ εγω να ψαχνομαι και τα κοριτσια μ εχουν βοηθησει πολυ;)

βρε το κωνσταντινο χαχαχχα καλα αν λεει κοντη εσενα τι να πω:tongue:

αρα στανταρακι θελει οφθαλμιατρο το δικο μου το παιδι :tongue:

αληθεια για κρετακια στη μυτη ποτε τα ψαχνουμε; ο μικρος στανταρντ δεν αναπνεει καλα τη νυχτα και ροχαλιζει συν τοις αλλοις!

λοιπον εχω ευχαριστα νεα....μιλησε ο αντρας μου με τον χθεσινο γιατρο που μας εδωσε το χαρτι για την εισαγωγη...τον ρωτησε αν ειναι απαραιτητο να μεινει μεσα το βραδυ κ αν γινεται να κανουμε μονο το ενα τεστ για την αυξητικη(κανονικα χρειαζονται 2 διαφορετικες δοκιμασιες για τον ελεγχο της ανεπαρκειας) τη πεμπτη να περιμενουμε να βγουν τ αποτελεσματα(κανουν 1-2 μηνες) κ αν δειξει προβλημα τοτε το καλοκαιρι να κανουμε και τη δευτερη δοκιμασια παλι χωρις εισαγωγη.μας ειπε οτι γινεται κ αν θελουμε μπορουμε να το κανουμε ετσι!αυτος χθες που μας ειπε να μεινουμε 1-2 μερες μεσα ειχε σκοπο να κανουμε και τις 2 δοκιμασιες μια κ εξω.φταιμε κ εμεις που με το που ακουσαμε εισαγωγη κοκαλωσαμε και δε ζητησαμε διευκρινησεις...γυρνωντας σπιτι και αφου αναστατωσαμε ενα σωρο κοσμο μαθαμε ακριβως τη διαδικασια ελεγχου.ουφφφφφ οποτε μπαινουμε πεμπτη και θα βγουμε αυθημερον!!ας ελπισουμε να της βρουν ευκολα φλεβες και να γινει η εξεταση οσο πιο ανωδυνα γινεται.

μαρακι για τα κρεατακια σας ειπε τιποτε ο παιδιατρος?απ οσο ξερω μεγαλωνοντας το παιδι μπορει να βελτιωθει το προβλημα και μονο σε περιπτωσεις που κανει απνοιες το παιδι και επηρεαζεται ο υπνος του τα βγαζουν..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...