Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια να θιξω το "αλλο" το θεμα? Τι μεθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιητε???? Καθως ειναι πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος κατα την περιοδο της γαλουχιας, το φοβαμαι πολυ...

αποχή δυστυχώς (και όχι απόχη)

αμάν κακή δουλειά αυτή! ένα δικαστήριο να γινόταν στην ώρα του και τι στον κόσμο! κωλοβαράτε οι δικηγόροι στο φατσοβιβλίο και μετά ζητάτε αναβολές :tongue:

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΜΑΤΣ!

μα τι κακια που εισαι. την αναβολή την ζήτησε ο αντίδικος δικηγόρος ετων 50, ασχετος με φεις μπουκ! ασε που ηθελα να παρω και κανενα φραγκο και τελικα πηρα τα..... τελος παντων... αααα και να σου λειπουν τα "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" :cool:

Γεια σου κουκλίτσα μου! Προφυλακτικό δυστυχώς! Ο γυναικολόγος μου απαγόρευσε το χάπι όσο θηλάζω! Και έχω ένα άγχος :(

κανεις και εσυ σεξ ετσι; ευγε και εις ανωτερα. (παει δεν την γλιτωνω την καταθλιψη)

Καλημερες...Εχω εδω τη μαμα μου χθες και σημερα και βλεπει την μπεμπα γιατι δε θελω να την πολυπλησιαζω, εχω λοιπον χρονο, σας διαβαζω και αρχιζω να σχολιαζω. Σοφια και μεις αυτο το μηνα στις 27 που θα γινουμε 5 μηνων θα την κοψουμε την αποστειρωση, οπως τουλαχιστον μας ειπε η γιατρος την τελευταια φορα που μας ειδε. Ειναι ματαιο αφου γλυφει συνεχως τα χερια της τα οποια εχουν πανω καθε ειδους χνουδι και τριχες απο τα μαλλια μας που μαδανε!!!!! Α επισης τρωμε σαλιαρες, πανες, σεντονια και κουβερτες και γενικα ο,τι κινειται και το φτανουμε τρωγεται!!!!!!!!! Με το Θηλασμο τυψεις ειχα και γω που δε θηλασα την μπουμπου και που ποτε δεν ειχα γαλα...Αλλα τωρα που τη βλεπω να αφρατευει σαν να ειμαι καλυτερα...Οσο για το τοπικ του θηλασμου, μια φορα το επισκεφτηκα και κοντεψα να παθω καταθλιψη...Απαπα τι ειναι αυτες καλε;;;; Οχι απλα πορωμενες ειναι μ.....νες!!!!!!!! Τη Θεσσαλονικη τη λατρευω...Σπουδασα στα Γιαννενα αλλα την επισκεπτομουν πολυ συχνα γιατι η κολλητη μου σπουδαζε στη Θεσσ. Τεφα και απλα τη λατρεψα...Σας ζηλευω Σαλονικιες!!!! Αλλο: Ο τριανταφυλλοπουλος ειναι γνωστος μ...ας!!!! Εμεις χρησιμοποιουμε προφυλακτικο!!!! Θελω και γω σοκολατοπιτα...

καλέ πόσα θεματα εθιξες σε τόσο λίγες λέξεις;;;; αποστειρωση, θηλασμο, θεσσαλονικη, τριανταφυλλόπουλος, σεξ και σοκολατόπιτα :)

α ναι... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!

Βρε κοριτσια να θιξω το "αλλο" το θεμα? Τι μεθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιητε???? Καθως ειναι πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος κατα την περιοδο της γαλουχιας, το φοβαμαι πολυ...

αποχή δυστυχώς (και όχι απόχη)

μα τι κακια που εισαι. την αναβολή την ζήτησε ο αντίδικος δικηγόρος ετων 50, ασχετος με φεις μπουκ! ασε που ηθελα να παρω και κανενα φραγκο και τελικα πηρα τα..... τελος παντων... αααα και να σου λειπουν τα "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" :cool:

κανεις και εσυ σεξ ετσι; ευγε και εις ανωτερα. (παει δεν την γλιτωνω την καταθλιψη)

καλέ πόσα θεματα εθιξες σε τόσο λίγες λέξεις;;;; αποστειρωση, θηλασμο, θεσσαλονικη, τριανταφυλλόπουλος, σεξ και σοκολατόπιτα :)

α ναι... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!

a re Maraki!!!ti kanei o kouklos sou??

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

ti mageirepsate stous antres sas? pali gia souvlakia mas vlepo !!! den exei tipota i katapsixiti na mageirepso???

μόλις ηρθε ο Γιώργος και πάω να φτιάξω σνιτσελ με πατάτες...δεν έχω καθόλου διάθεση αλλά έχω ξεπαγώσει το κρέας από την Κυριακή...

όχι δεν κάνω...έχουμε αγοράσει προφυλακτικά και λιπαντικό και όλο του΄βρίσκω δικαιολογίες :tongue:

Καλά είναι Λιτσακι μου, ηρεμος μεχρι στιγμής. Ο δικός σου μια χαρα ε; με τα κακακια του τι γινεται; εγω μπριζολες με πιλαφι ειχα το μεσημερι. τα βραδυα και εμεις σουβλάκια και πίτσες, αστα.

Διαφημίσεις

Καλά είναι Λιτσακι μου, ηρεμος μεχρι στιγμής. Ο δικός σου μια χαρα ε; με τα κακακια του τι γινεται; εγω μπριζολες με πιλαφι ειχα το μεσημερι. τα βραδυα και εμεις σουβλάκια και πίτσες, αστα.

emena o antras mou mono to vradi troei giati tote erxete spiti. oso gia ton antrako mou xipnise kai eklaige sto rilax kai sinexizei stin agalia mou tora . nai exei diorthothei to thema me ta kakakia mas pali kala:)

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

κορίτσια κι εγώ για 2-3 μήνες έτσι ήμουνα με το θέμα του σεχ(αποχή) .Έλεγα αμάν τώρα θα έρθει να κάνει γούτσου γούτσου και δεν ήθελα καθόλου!!!!!!!Τώρα τελευταία όμως θέλω πολύ!!!!!Άρα ετοιμαστείτε θα σας έρθει η όρεξη.

Εγώ είχα φασόλια φούρνου, του έβρασα και λίγα λουκανικάκια και μόλις φούσκωσε το ζυμαράκι μου και πάω να ετοιμάσω πίτσα για το βράδυ.Όταν με πιάνει προκοπή, ανεβαίνουν και οι θερμίδες στο φουλ.

Α, για δώστε ιδέες εκτός από τυροπιτάκια, πεινιρλάκια,πιτσάκια τι άλλο μπορώ να ετοιμάσω έτσι για ποτάκι; Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...