Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

τι κάνετε κορίτσια μου?

πως περάσατε το ΣΚ???

εμεις κυριως μεσα λόγω καιρού...

Σοφάκι ελπίζω να είναι καλύτερα ο Αναστάσης....

Λία μου 500 η ΔΕΗ ε? πωπω πολλά ρε συ.....

βγαζει δοντακι η μπουμπού??? νωρίς νωρίς ε?

Ζωίτσα προσπάθω με τη yahoo να βρω άκρη....δεν εχει τιποτα ο υπολογιστης μου και μάλον κάποιος χακαρε το μέιλ μου....

καλά αισθάνομαι τις ίδιες ακριβως τυψεις με σένα και δεν έχω και 2ο παιδί εγω...απλά με πιανουν ζαλάδες και ξαπλώνω συχνά και το Βαλεριάκι παίζει μόνο του με τις ωρες...

το Λυδιάκι οδεύει προς μπουσούλημα!!!!

βεβαια το κάνει νωρίς νωρίς αλλά γιατί σου κάνει εντυπωση???

και τα 2 σου παιδάκια είναι πρωτοπόρα!!!

εμεις εδώ σημερα είμαστε σε αγωνία.....

περιμένουμε τα αποτελέσματα μιας β χοριακής που θα καθορίσουν πολλά....

η κουνιάδα μου τελικά έμεινε έγκυος αμέσως....όμως δυστυχως οι πιθανότητες να συνεχιστεί αυτη η εγκυμοσύνη είναι πολύ μικρές....

και απλά περιμένουμε τη χοριακή για να δουμε αν παλινδρόμησε ή είναι εξωμήτριο....ο γιατρός μου που την είδε ως 2η γνωμη, αποτι καταλαβα θεωρεί πιθανότερο να είναι εξωμητριο και εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα....αν ειναι όντως έτσι, θα κάνει χειρουργείο να της αφαιρέσουν τη μια σάλπιγγα....δύσκολη κατασταση δυστυχώς....

η κουνιάδα κλαίει ασταματητα....ήρθε ο άντρας της χθες σπιτι μας να του πω ακριβως τι είπε ο γιατρός γιατι είχα πάει εγω μαζί της και τα ήξερα απο πρώτο χέρι....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα:Dτι κανετε????τι χαλια καιρος:-(και κρυοοοοοο..ευτυχως απο αυριο φτιαχνει:D

ο Αναστασης ευτυχως καλα ειναι ...μαλλον φοβος ηταν !!!!!χορευει ολη μερα:lol:

κριμα για την κουνιαδα σου βρε Σοφακι:-(δεν φτανει που δεν μπορει να συνεχιστει η εγκυμοσυνη ,θα κανει και χειρουργιο....δυσκολη κατασταση πολυ:-(πραγματικα λυπαμαι παλθ οταν ακουω τετοιες καταστασεις

Λια η μικρη ταλαιπωρειται με τα δοντακια ε???υπομονη.....

Ζωη η μικρη σου ειναι ετοιμη να φυγει:Dαντε...καλο τρεξιμο...:D

και εγω θα ηθελα να παιζω περισσοτερο με το παιδι....αλλα δυστυχως πρεπει να γινονται κια αλλες δουλειες κατα τη διαρκεια της ημερας......φανταζομαι εσας που δουλευετε η εχετε 2 παιδια η και τα 2 μαζι....δεν σας φτανει το 24ωρο :-(

ελενιτσα δεν σε ξεχασα....εσυ με 3 παιδια και μαγαζι και ολα μονη σου εισαι ηρωας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XWF8p2.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε?

Εμεις εδω καλα....Η μικρη με ξυπνσε μια στις 3 οπου την ταισα εκανε κακα την αλλαξα δεν κοιμοοτανε και τελικα με λιγη γκρινια κοιμηθηκε μονη στο κρεβατι της στις 4:20!!!!

Ξπνησε ομως χεσμενη!!!Ποτε δεν μπορω να καταλαβω ποτε κανει κακα αυτο το κοριτσι......

Λοιπον κοριτσια ρωταω για το μπουσουλημα γιατι ποτε ο θοδωρης δεν το εκανε αυτο τοσο νωρις και ας περπατησε νωρις....Τωρα αν αρχισει να μπουσουλαει θα ειναι τοσο δυσκολα...ουτε τι θα πει οχι δεν ξερει.....Πως θα την σταματαω...

ΘΑ αρχισω να την εχω ολη μερα αγκαλια μου φφαινεται μπας και το καθυστερησουμε λιγο....:tongue::tongue:

Σοφακι λυπαμαι παρα πολυ για την κουνιαδα σου ειδικα αν ειναι εξωμητριο η ταλαιπωρια της και η στεναχωρια της θα ειναι μεγαλη.....Κριμα....Οπως και αν μεγαλωνει τα παιδια της δεν θα επρεπε να της συμβει κατι τετοιο.....

Παω να ριξω καμια ματια στο καιρο να δω ποτε θα δουμε ηλιο....Μουχλιασαμε....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

παλιοκαιρος και σημερα τι πρωτοτυπια!

ενα βημα πριν τη σχιζοφρενεια ειμαι!

εχθες περασα μια αθλια μερα. ενα 24ωρο ολοκληρο σερνομουν, ειχα αναγουλες, νυσταζα, νευρα, δεν ηθελα να μιλαω σε ανθρωπο!

ευτυχως που ο Κων/νος μου εχει γινει σαν τον Θοδωρακη πια. παιζει και μοναχουλι του με τα κουκλακια του, κανει τις φωνουλες τους (σαν κουκλοθεατρο), προσποιεται οτι μιλανε μεταξυ τους δηλαδη! ειναι παιδακια ολοκληρα πια και ειναι τοσο συγκινητικο αυτο!

Ζωουλα το βλεπω απιθανο το να μπουσουλησει από τωρα η Λυδια. θεωρω οτι ειναι πολύ δυνατο μωρακι και κανει αυτες τις κινησεις αλλα για να μπουσουλησει δεν το πιστευω μωρε....ασ'την και θα δεις που το παει χα χα χα χα

ρε συ Ζωή όλο εξαντλημενα βιβλια ποσταρεις. πηγα να παρω τον Πιπη και εχει εξαντληθει! και το αλλο με το αρκουδακι, εξαντλημενο λεει!

Συμπι μου στεναχωρα πραγματα αυτα με την κουνιαδα σου αλλα... δυστυχως συμβαινουν.... το οτι μπορει να χασει μια σαλπιγγα δε σημαινει παντως ότι δεν θα ξανακανει παιδι. και με μια κανεις! περαστικα της, ας ευχηθουμε να μην ειναι εξωμητριο και ας το αναβαλει λιγο το παιδι δεν ειναι κακο! παντως η ατιμη; μητρα ταχυτητος (που λεει και μια φιλη μου)! στο αστραμα το πιανει :confused:

Διαφημίσεις

εχω την εντυπωση ότι αυτο μου το παιδι θα βγει πολύ απαιτητικο και διεκδικητικο (αν σκεφτουμε οτι θα ειναι και κατα πασα πιθανοτητα ΛΕΩΝ, καταλαβαινετε!). νομιζω ότι με εχει ταραξει στην αναγουλα για να του δινω σημασια μιας και ασχολουμαι μονο με τον Κων/νο :tongue:

εντωμεταξυ εχουν ξεκινησει οι περισσοτεροι και λενε "ερχεται ο Βαγγελης ε;" οπου Βαγγελης = ο πατερας μου... εγω δεν απανταω διοτι εχω αλλα πλανα... εχω αδυναμια στην μανα μου και θελω το παιδι μου να το ονομασω Σταυρο (Σταυρουλα). επειδη η κοινωνια ομως εδω ειναι μικρη, ο πατερας μου ηταν γνωστος και πολύ αγαπητος και ολοι αναμενουν την "αφιξη " του σκεφτομαι να κανω το εξης: να το πω (να ερθει βεβαια πρωτα με το καλο το μαναρακι μου) Ευαγγελο-Σταυρο και να το φωναζω Σταυρο. Βρηκα και ποτα θα κανω τα βαφτισια 14/9/2013 ανημερα του Σταυρού. Τελειο; αααα δεν την παλευω κανω μακροπροθεσμα σχεδια....

ασχετο: μου εχουν κολλησει σαρδελες λαδοριγανη και δεν βρισκω σαρδελες. κατι η κακοκαιρια, κατι η πανσεληνος ναδα....

σε αυτη την εγκυμοσυνη ολο ψαρια θελω να τρωω. στον κων/νο ηθελα φρουτα. τα παιδια μου ειναι της υγιεινης διατροφης απ'οτι φαινεται :P

μπειτε να πουμε τιποταααααααααααααααα....

με πήρε ο άντρας μου τηλ....έπεσε η χοριακή 100 μονάδες οπότε ο γιατρός της είπε οτι πιθανότατα παλινδρόμησε....

ευτυχως αποτι φαίνεται το γλιτώνει το χειρουργείο...

συμπι που λες για τη συλληψη....αν σκεφτεις οτι την κόρη της έκανε 2 χρόνια να τη συλλάβει, τωρα μας εξέπληξε όλους!!! πέρα απο την εξελιξη έτσι???

βεβαια ακόμα και σε όλο αυτό η κουνιαδα παραμένει αψυχολόγητη....

δε στεναχωρηθηκε καθόλου που δεν πάει καλά η εγκυμοσύνη....όλος ο φόβος της ήταν για το χειρουργείο....

μάλιστα το Σαββατο που την πήγα στο γιατρό μου, της είπε να συνεχίσει να παίρνει τα ουτροτζεσταν που της ειχε πει ο γιατρός της και εκεινη του έλεγε να τα κόψει....δεν ήθελε καν να προσπαθησει για τη συνεχιση της εγκυμοσύνης....τι να πω....

επίσης το άλλο κουφό...παρόλο που ο γιατρός μου της τα ειπε πολύ πιο σωστα και αναλυτικά απο το δικό της και τον χαρακτηρισε πάρα πολύ καλό, επέλεξε να συνεχίσει με τον δικό της για ποιό λόγο λέτε???????

Γιατί ο δικός μου είνασι πιο νέος και πιο ωραίος και ντράπηκε που την εξέτασε!!!! ζντοινγκκκκκ!!!!!!!!!!!

Ζωή η Λυδία μπορεί να το κάνει αυτό και 2 μήνες οπότε μην αγχωνεσαι!!!

η Βαλ το έκανε, δε θυμαμαι σε ποιό μήνα ωστόσο δε μπουσούλησε ποτέ!!!

7,5 μηνων έκοβε βόλτες στο παρκο και μετα σε όλο το σπίτι τοίχο τοίχο!!!

συμπι μου εγω ψιλοδιαφωνω με το διπλό όνομα σε αγόρι....βασικά και σε κορίτσι διαφωνουσα αλλά ας όψεται ο άντρας μου και ευτυχως που έβγαλα το υποκοριστικό που περιέχει και τα 2!!!

το σκέφτηκες καλά για τα βααφτίσια ανημερα του Σταυρού???

θα πρέπει να τα κάνεις όλα νηστίσιμα τέτοια μέρα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

με πήρε ο άντρας μου τηλ....έπεσε η χοριακή 100 μονάδες οπότε ο γιατρός της είπε οτι πιθανότατα παλινδρόμησε....

ευτυχως αποτι φαίνεται το γλιτώνει το χειρουργείο...

συμπι που λες για τη συλληψη....αν σκεφτεις οτι την κόρη της έκανε 2 χρόνια να τη συλλάβει, τωρα μας εξέπληξε όλους!!! πέρα απο την εξελιξη έτσι???

βεβαια ακόμα και σε όλο αυτό η κουνιαδα παραμένει αψυχολόγητη....

δε στεναχωρηθηκε καθόλου που δεν πάει καλά η εγκυμοσύνη....όλος ο φόβος της ήταν για το χειρουργείο....

μάλιστα το Σαββατο που την πήγα στο γιατρό μου, της είπε να συνεχίσει να παίρνει τα ουτροτζεσταν που της ειχε πει ο γιατρός της και εκεινη του έλεγε να τα κόψει....δεν ήθελε καν να προσπαθησει για τη συνεχιση της εγκυμοσύνης....τι να πω....

επίσης το άλλο κουφό...παρόλο που ο γιατρός μου της τα ειπε πολύ πιο σωστα και αναλυτικά απο το δικό της και τον χαρακτηρισε πάρα πολύ καλό, επέλεξε να συνεχίσει με τον δικό της για ποιό λόγο λέτε???????

Γιατί ο δικός μου είνασι πιο νέος και πιο ωραίος και ντράπηκε που την εξέτασε!!!! ζντοινγκκκκκ!!!!!!!!!!!

Ζωή η Λυδία μπορεί να το κάνει αυτό και 2 μήνες οπότε μην αγχωνεσαι!!!

η Βαλ το έκανε, δε θυμαμαι σε ποιό μήνα ωστόσο δε μπουσούλησε ποτέ!!!

7,5 μηνων έκοβε βόλτες στο παρκο και μετα σε όλο το σπίτι τοίχο τοίχο!!!

συμπι μου εγω ψιλοδιαφωνω με το διπλό όνομα σε αγόρι....βασικά και σε κορίτσι διαφωνουσα αλλά ας όψεται ο άντρας μου και ευτυχως που έβγαλα το υποκοριστικό που περιέχει και τα 2!!!

το σκέφτηκες καλά για τα βααφτίσια ανημερα του Σταυρού???

θα πρέπει να τα κάνεις όλα νηστίσιμα τέτοια μέρα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

κοιτα..... την κουνιαδα σου δεν μπορω να την ψυχολογησω οποτε δεν θα το κανω ουτε τωρα! ευτυχως που γλιττωσε το χειρουργειο και τιποτα αλλο. αντε και καλα μυαλα της ευχομαι!

εμενα ουτε κρυο ουτε ζεστη δεν μου κανουν τα 2 ονοματα. δεν με απασχολησε ποτε. τωρα ομως για να τα εχω καλα με το σοι του πατερα μου και με την αμαλιαδα ολοκληρη (που τον ειχανε θεο) θα βγαλω μεν και το ονομα του πατερα μου ομως θα τον αποκαλω σαν την μανουλα μου που της εχω αδυναμια και μεχρι σημερα κανει τα παντα να με βοηθησει! βεβαια με τον Αρη δεν εχω συζητησει τιποτα ακομα αλλα και ουτε προκειται γιατι εγω καμια αντιρρηση δεν εφερα να παρει ο Κων/νος το ονομα του πεθερου. αυτο το παιδι θα παρει οτι ονομα διαλεξω εγω παει και τελειωσε!:cool:

Διαφημίσεις

εσυ μπορεί να μη νηστευεις κοπελιά αλλά οι υπόλοιποι?????

Εννοώ οτι εσύ μπορεί αν έχεις κάνει ετοιμασίες με μη νηστίσιμα και οι καλεσμένοι να νηστευουν και να μην τιμησουν τους κόπυος σου....

και στο λέω εγω που δε νηστευω ποτέ....

αν νηστεψω το κρέας Μεγάλη Εβδομάδα το θεωρω κατόρθωμα!!!

δεν τη μπορώ τη νηστεία καθόλου!!!

όσο για τα ονόματα....τωρα που το ξανασκλεφτομααι,....εσύ θα δωσεις 2 και απλά θα χρησιμοποιείς το ένα....οπότε μια χαρά...δεν ειναι οτι θα τον φωνάζεις και με τα 2!!!

Βεβαια εννοείται οτι θα σου σπάνε κάποιοι τα νευρα που θα τον φωνάζουν Βαγγελάκη αλλά τι να κάνεις.....

ε ο Άρης δε νομιζω να φέρει αντιρρηση!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το Βαγγελης δεν μου αρεσει καθολυ! του πατερα μου του πηγαινε γιατι ηταν μουστακαλης! αλλα το παιδακι μου;

αν τον εβγαζα απλα Ευαγγελο θα τον φωναζα Αγγελο! καλα και τον πατερα μου αγγελο θα τον βγαζανε αλλα τελευταια στιγμη ο κουμπαρος ειπε Ευαγγελος! ευτυχως που ηταν το 5ο παιδι!

για τον Αρη... το καλο που του θελω!

καλημερα κ απο μενα!

σοφακι χαιρομαι που ο αναστασης ειναι καλα!δεν ηταν τιποτε τελικα ε?

ζωιτσα τα παιδια σου ειναι πολυ μπροστα δε θα μου εκανε εντυπωση αν η λυδια προσπαθουσε να μπουσουλησει απο τωρα:P

σοφια ευτυχως για τη κουνιαδα σου που γλιτωσε το χειρουργειο...κριμα για το μωρακι που εχασε:(

μαρακι μια χαρα το σκεφτηκες με τα ονοματα!εγω σ αυτη την εγκυμοσυνη ολο αλμυρα θελω...προχθες τσακισα μονη μου ενα τεταρτο γραβιερα!

τα νεα μας τωρα...πηγαμε σημερα σε ενδοκρινολογο στο παιδων...την μετρησε παλι...σκ@τα 81 ποντους...πηρε μολις 2 ποντους σε 6 μηνες...μας ειπε να κανουμε εισαγωγη για εξετασεις..αυξητικης κτλ...η τωρα η το καλοκαιρι...και κανονισαμε να μπουμε τη πεμπτη μιας και καλοκαιρι με το καλο θα χουμε γεννητουρια....να τελειωνουμε και μ αυτο το θεμα κιολας...ουφφφφ πολυ αγχος...μας ειπε 1-2 μερες θα κατσουμε...αλλα σκ δε κρατανε μεσα παιδια...οποτε υποθετω θα μπουμε πεμπτη πρωι και μεχρι το βραδυ της παρασκευης θα χουμε βγει.

φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλη επιτυχια Σοφακι μου με τις εξετασεις σας! οντως πολύ αγχος πρεπει να περνας! της σπιτονοικοκυρας μου το παιδι ειχε θεμα με την αυξητικη ορμονη και κανει ενεσεις εδω και χρονια καθε βραδυ (νομιζω στο ποδι). ειναι διδυμος με την αδερφη του και τωρα την εχει περασει στο υψος! ευχομαι να μην ειναι κατι τετοιο αλλα αν ειναι το εχετε ανακαλυψει πολύυυυυ νωρις και ολα καλα! μια αλλη συναδελφος μου το ανακαλυψε οταν το παιδι ηταν στην εφηβεια και τωρα αν και αγορι ειναι 1.55 και δεν μπορουν να κανουν τιποτα :-(

Σοφάκι καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

πάντως πολύ γρηγορα σας βάζει να τα κάνετε αυτά....

αποτι εχω διαβασει στο αντιστοιχο θέμα στο πάρεντς, τα παρακολουθούν αρκετό καιρό τα παιδάκια πριν προχωρήσουν σε εξετασεις αυξητικης....

το επιθυμητό είναι να παίρνουν τουλάχιστον 6 πόντους το χρόνο...

εξεταση οστικής πυκνότητας κάνατε???

πρωτα κάνουν αυτη και μετα προχωρούν στα υπόλοιπα απ'όσο γνωρίζω....

μην αγχωνεσαι πάντως! όλα καλά θα είναι!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...