Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Πριν λιγο σχολασα , (αφου η βαρδια μου σημερα ηταν 0630 το πρωι !!) Προσπαθω να μαζεψω τον ασυμαζευτο χαμο, εβαλα κ ένα πλυντηριο. Με βλεπω να ταβλιαζομαι από τις 10.

Καταρχην , τι κριμα ρε Λιακι για το αυτοκινητο, ελπιζω να το βρειτε συντομα

– παιζει κ αυτό- να το πηραν για καμια ληστεια ή για βολτα (!) όπως πριν μερικα χρονια το αγροτικο του μπαμπα μου..

μολις τελειωσε η βενζινη το παρατησαν μπροστα από πυλωτη , οι ενοικοι πηραν τηλ την αστυνομια και ετσι το βρηκαμε, τη στιγμη που μπαμπας μου τα ειχε παιξει μιας κ με αυτό εκανε τη δουλεια του.

Οσο για το αν η Χρυσοβαλαντουλα θα εχει λιπαρο δερμα, είναι κατι που δεν μπορεις να ξερεις, τι αγχεσε (το σκοτωσα ειμαι σιγουρη) από τωρα ?

Και συμφωνω με Μαρια το λιπαρο δερμα σε ταλαιπωρει αλλα δε «σπαει» , εμεις Μαρακι δε θα κανουμε ρυτιδες ποτεεεε χαχαχα:tongue::tongue:

Ζωηηηη, εμενα τα μαλλια σου μου αρεσουν πολύ κοκκινα (στη φωτο βαφτισης του Θοδωρη)

Τωρα, σχετικα με τη πανα, θα δουμε, ουτως η αλλως από ανοιξη –καλοκαιρι που θα προσπαθησουμε συστηματικη εκπαιδευση (λεω εγω τωρα) σημειωσα και το βιβλιο που εβαλες.

Εντωμεταξυ, προσπαθω τουλαχιστον, να καταλαβω ποσο μανικι είναι να εχεις αλλεργια σε τοσες πολλες τροφες, να πρεπει να τσεκαρεις κ το παραμικρο πριν του το δωσεις κ να προσπαθεις να βρεις εναλλακτικες λυσεις. Ευχομαι να του περασει πολύ συντομα (ετσι τουλαχιστον λενε , ότι μεγαλωνοντας σου περνανε)

Το καλοκαιρι που μας περασε , δοκιμασα να δωσω στον Νικο φρεσκο γαλα, και προφανως δε το δεχτηκε καλα το πεπτικο του, μιας κ εκανε διαροιες κλπ. Εσεις ρε κοριτσια τι γαλα δινετε τωρα ?

Σοφακι, καλα το Βαλεριακι είναι μεγαλο αστερι.

Τι λες τωρα , της πηραν αιμα και δεν μιλησε ? Μπραβο της !

Εχω την αισθηση ότι περα από τις «κακες» της μερες , όπως συμβαινει με οοολους μας κ όχι μονο με τα παιδακια μας πρεπει να είναι ένα πολύ καλοβολο παιδακι.

Αυτό πια με το τι λεει το στομα τους είναι απιστευτο, γεια σου Κωνσταντινε ζουζουνιαρη, χαχαχα .

Αχ τι ωραια ξεκινησες να ακους τον λεβεντακο σου Μαρακι ?? Σουπερ !

Ενταξει εχω κανει μεγαλη βλακεια που δε τα σημειωνω, τα δυο πιο προσφατα : πριν μια εβδομαδα τρωγαμε, ο Β. κανα δυο φορες γυρισε το κεφαλι του να δει ειδησεις, και ξαφνικα ρωταει ο Νικος : ποια τα νεα στη Γαλλια ??? Ντοινγκκκκ

Εχτες το απογευμα του ειχα βαλει στο πιατακι του να φαει πατατακια, τα τσακισε και μου φωναζει “άλλο ένα κ τελος αρχηγε» κ ξανα ντοινγκκκκ

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις Σοφακι προς το παρον εχουμε μονο τροφικες αλλεργιες....Αργοτερα υπολογιζω οτι το ασθμα θα μας χτυπησει και εμας την πορτα.....

Ετσι ο θοδωρης οταν τρωει κατι που δεν κανει βγαζει κοκκινιλες γυρω απο το στομα που σε μιση ωρα περνανε...Αλλες φορες ομως π.χ. αν φαει σε μεγαλη ποσοτητα ειχε κοκκινησει ολη πλατη και η κοιλια του.....ΑΠο τις πιο φρικιαστικες στιγμες της ζωης μου....

Ρε Σοφακι δεν κανετε ραστ τεστ εσεις? Δεν σας γραφουν σε ποια κλιμακα βρισκετε η αλλεργια σας? και το ige αυτα τα κοιτατε?

Εμας ο Κοσμαας μωροο ειχε αλλεργια στο γαλα...που τοτε φυσικα δεν το γνωριζαν και απλα λεγανε οτι δεν του ταιριαζε το γαλα που επινε!!!!!

Ετσι ο μικρος ειχε 20% πιθανοτητα να εμφανισει....και αφου εμφανισε ο μικρος η μικρη πλεον εχει 40% πιθανοτητα να παρουσσιασει αλλεργια!!!Τελεια ε?

ΒΕβαια εμενα κλασικα με τρωνε ο τυψεις γι;ατι εχω διαβασει οτι και η προγεστερονη που επαιρνα στο θοδωρη θεωρειτε υποπτη για αλλεργιες στα βρεφη....Οποτε με καθε σπυρι αρχιζουν και εμενα οι τυψεις για το τι εκανα το παιδι μου....:confused::confused::confused:

Ελπιζουμε μεχρι τα 3 να εχουν περασει....Αλλιως....δυσκολα τα πραγματα.....

Τεσπα να μην σας ζαλιζω και εγω....

Σοφακι μου πολυ ταλαιπωρια με αυτα τα δοντια ο μικρος......Μαλλον σκλήρυναν πολυ τα ουλα του και τωρα υποφερει ο καημενουλης....Τι να πω υπομονη και παλι υπομονη.......

Εμεις μαρουλι δεν τρωμε....γεννικα τρωμε τα παντα...λιγα ειναι αυτα που δεν τρωμε...οπως μαρουλι και πιπεριες....Ευτυχως δηλαδη γιατι με τις αλλεργιες κανω ολο κατι περιεργα φαγητα αν δεν τα ετρωγε κιολας θα ημουν για να με κλεισουν σε κανενα ιδρυμα.....:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Εμεις Σοφακι προς το παρον εχουμε μονο τροφικες αλλεργιες....Αργοτερα υπολογιζω οτι το ασθμα θα μας χτυπησει και εμας την πορτα.....

Ετσι ο θοδωρης οταν τρωει κατι που δεν κανει βγαζει κοκκινιλες γυρω απο το στομα που σε μιση ωρα περνανε...Αλλες φορες ομως π.χ. αν φαει σε μεγαλη ποσοτητα ειχε κοκκινησει ολη πλατη και η κοιλια του.....ΑΠο τις πιο φρικιαστικες στιγμες της ζωης μου....

Ρε Σοφακι δεν κανετε ραστ τεστ εσεις? Δεν σας γραφουν σε ποια κλιμακα βρισκετε η αλλεργια σας? και το ige αυτα τα κοιτατε?

Εμας ο Κοσμαας μωροο ειχε αλλεργια στο γαλα...που τοτε φυσικα δεν το γνωριζαν και απλα λεγανε οτι δεν του ταιριαζε το γαλα που επινε!!!!!

Ετσι ο μικρος ειχε 20% πιθανοτητα να εμφανισει....και αφου εμφανισε ο μικρος η μικρη πλεον εχει 40% πιθανοτητα να παρουσσιασει αλλεργια!!!Τελεια ε?

ΒΕβαια εμενα κλασικα με τρωνε ο τυψεις γι;ατι εχω διαβασει οτι και η προγεστερονη που επαιρνα στο θοδωρη θεωρειτε υποπτη για αλλεργιες στα βρεφη....Οποτε με καθε σπυρι αρχιζουν και εμενα οι τυψεις για το τι εκανα το παιδι μου....:confused::confused::confused:

Ελπιζουμε μεχρι τα 3 να εχουν περασει....Αλλιως....δυσκολα τα πραγματα.....

Τεσπα να μην σας ζαλιζω και εγω....

Σοφακι μου πολυ ταλαιπωρια με αυτα τα δοντια ο μικρος......Μαλλον σκλήρυναν πολυ τα ουλα του και τωρα υποφερει ο καημενουλης....Τι να πω υπομονη και παλι υπομονη.......

Εμεις μαρουλι δεν τρωμε....γεννικα τρωμε τα παντα...λιγα ειναι αυτα που δεν τρωμε...οπως μαρουλι και πιπεριες....Ευτυχως δηλαδη γιατι με τις αλλεργιες κανω ολο κατι περιεργα φαγητα αν δεν τα ετρωγε κιολας θα ημουν για να με κλεισουν σε κανενα ιδρυμα.....:tongue::tongue::tongue:

ζωη δεν μας ζαλιζει.....ειναι κριμα γιατι διαφορετικα το αντιμετωπιζει ενας ενηλικας και διαφορετικα ενα παιδι:-(εγω συν της αλλης εχω και φαρμακευτικη αλλεργια....στο νοσοκομειο οταν ειχα το προβλημα με την εγκυμοσυνη οταν μπηκα μου εβαλαν προληπτικα αντιβιωση amoxil.εγινα απο το κεφαλι ως τα νυχια σαν πατζαρι...:-(ετρεχαν πανικοβλητοι...........

πιστευω οτι πραγματικα θα το ξεπερασει ο μικρος σου:D

εμενα σε ακομη χειροτερη μορφη εχει την ιδια αλλεργια και ο κουνιαδος μου....φαντασου οτι ξεφλουδιζει παντου:-(οταν εμεινα εγκυος μου ειχε πει ο αλλεργιολόγος οτι ο Α εχει πιθανοτητα για αλλεργια 70%-80%....αλλα ευτυχως ακομη τιποτα:D

αλλεργια πρωτο εμφανισα στα 26...:-(:-(:-(μεχρι τοτε δεν με πειραζε τιποτα απολυτως!!!:-(:sad:οποτε μην στεναχωριεσαι.......αλλαζουν τα πραγματα:D

XWF8p2.png

Γεια σας κοριτσια. Πριν λιγο σχολασα , (αφου η βαρδια μου σημερα ηταν 0630 το πρωι !!) Προσπαθω να μαζεψω τον ασυμαζευτο χαμο, εβαλα κ ένα πλυντηριο. Με βλεπω να ταβλιαζομαι από τις 10.

Καταρχην , τι κριμα ρε Λιακι για το αυτοκινητο, ελπιζω να το βρειτε συντομα

– παιζει κ αυτό- να το πηραν για καμια ληστεια ή για βολτα (!) όπως πριν μερικα χρονια το αγροτικο του μπαμπα μου..

μολις τελειωσε η βενζινη το παρατησαν μπροστα από πυλωτη , οι ενοικοι πηραν τηλ την αστυνομια και ετσι το βρηκαμε, τη στιγμη που μπαμπας μου τα ειχε παιξει μιας κ με αυτό εκανε τη δουλεια του.

Οσο για το αν η Χρυσοβαλαντουλα θα εχει λιπαρο δερμα, είναι κατι που δεν μπορεις να ξερεις, τι αγχεσε (το σκοτωσα ειμαι σιγουρη) από τωρα ?

Και συμφωνω με Μαρια το λιπαρο δερμα σε ταλαιπωρει αλλα δε «σπαει» , εμεις Μαρακι δε θα κανουμε ρυτιδες ποτεεεε χαχαχα:tongue::tongue:

Ζωηηηη, εμενα τα μαλλια σου μου αρεσουν πολύ κοκκινα (στη φωτο βαφτισης του Θοδωρη)

Τωρα, σχετικα με τη πανα, θα δουμε, ουτως η αλλως από ανοιξη –καλοκαιρι που θα προσπαθησουμε συστηματικη εκπαιδευση (λεω εγω τωρα) σημειωσα και το βιβλιο που εβαλες.

Εντωμεταξυ, προσπαθω τουλαχιστον, να καταλαβω ποσο μανικι είναι να εχεις αλλεργια σε τοσες πολλες τροφες, να πρεπει να τσεκαρεις κ το παραμικρο πριν του το δωσεις κ να προσπαθεις να βρεις εναλλακτικες λυσεις. Ευχομαι να του περασει πολύ συντομα (ετσι τουλαχιστον λενε , ότι μεγαλωνοντας σου περνανε)

Το καλοκαιρι που μας περασε , δοκιμασα να δωσω στον Νικο φρεσκο γαλα, και προφανως δε το δεχτηκε καλα το πεπτικο του, μιας κ εκανε διαροιες κλπ. Εσεις ρε κοριτσια τι γαλα δινετε τωρα ?

Εχω την αισθηση ότι περα από τις «κακες» της μερες , όπως συμβαινει με οοολους μας κ όχι μονο με τα παιδακια μας πρεπει να είναι ένα πολύ καλοβολο παιδακι.

Αυτό πια με το τι λεει το στομα τους είναι απιστευτο, γεια σου Κωνσταντινε ζουζουνιαρη, χαχαχα .

Ενταξει εχω κανει μεγαλη βλακεια που δε τα σημειωνω, τα δυο πιο προσφατα : πριν μια εβδομαδα τρωγαμε, ο Β. κανα δυο φορες γυρισε το κεφαλι του να δει ειδησεις, και ξαφνικα ρωταει ο Νικος : ποια τα νεα στη Γαλλια ??? Ντοινγκκκκ

Εχτες το απογευμα του ειχα βαλει στο πιατακι του να φαει πατατακια, τα τσακισε και μου φωναζει “άλλο ένα κ τελος αρχηγε» κ ξανα ντοινγκκκκ

εγω Κατερινα μου από 14 μηνων φρεσκο του δινω...ολυμπος και advance τελευταια!

καλα ο Νικολας ειναι πολιτικοποιημενος και πολύ προχω χα χα χα α... να'ναι καλα!

καλημερα!!τι κανετε?

κ εγω φρεσκο γαλα της δινω ολυμπος και δειχνει να της αρεσει.σχετικα με τη λιστα διατηρω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο ειναι ετσι τα πραγματα...ο ολυμπος και η φαρμα κουκακη εχω ακουσει οτι ειναι απ τις πιο "καθαρες" εταιρειες...μου κανει μεγαλη εντυπωση που ειναι στη λιστα..

κατερινακι οτι και να πω για το νικολα ειναι λιγο...το παιδι εχει αποψη για τα παντα...ευγε του!!

εμεις ολοι καλα μολις εφυγε η ελλη με τον πατερα της να πανε παιδικο...αργησανε σημερα σηκωθηκε με ορεξη η ελλη ουτε γαλα ηπιε και γκρινια και πεισμα στο φουλ...σηκωθηκα εγω να την ντυσω γιατι αν την αφηνα ο πατερας της ακομα θα παλευε μαζι της...μα το βλεπεις ρε χριστιαννε μου το παιδι ξυπνησε στραβα τι καθεσαι και τη ρωτας τι θελει να φορεσει?οχι το ενα οχι το αλλο...αρπαξα οτι βρηκα μπροστα μου και σε 2 λεπτα ηταν ετοιμη!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

σημερα δε θα πολυκυκλοφορώ εδω γιατι εχω δουλειές με φούντες να κάνω!!! εκτός πια κι αν τις τελειωσω γρηγορα!!!:tongue::tongue::tongue:

ειχα δει την λιστα αλλα τωρα προστεθηκε η Δωδωνη και τα γιαουρτια του Ολυμπος .Να δουμε τι θα αγοραζουμε στο τελος:confused:

Σοφακι αστα και εγω με αντισταμινικα και κορτιζονη ζω:-(για αυτο δεν μου ειναι και ευκολο να ασω και κιλα γμτ:mad::-(:sad:

φαντασου στο κτημα που μενουμε εχουμε γυρω γυρω ελιες και πορτοκαλιε ς και λεμονιες...οτι πρεπει να αποφευγω δλδ!!!!!μαιο και ιουνιο ειμαι ενα χαλι μαυρο...ειδικα στο προσωπο και στο λαιμο:-(ποσο τον καταλαβαινω τον αντρα σου και τον Θοδωρακη μας!!!!!αν δεν το ζεις δεν μπορεις να καταλαβεις!!!!!

αμάν.....εσένα πρέπει να είναι η χειρότερη εποχή η άνοιξη πυο ανθίζουν όλα βρε Σοφάκι....

το βλέπω με τον άντρα μου....

εγω της δινω κατσικισιο Όλυμπος της Βαλ και το πίνει μια χαρά!!!

της το άρχισα γιατι έτσι κι αλλιως λόγω αλλεργίας δεν έκανε αγελαδινά αλλά ούτως ή άλλως δεν τρέφω μεγάαλη εκτίμηση στα αγελαδινά οπότε και χωρίς αλλεργία θα το προτιμούσα...

ο Νικόλας μήπως είχε δυσανεξία στη λακτόζη? θα μου πεις δε θα το πάθαινε και με το άλλο γάλα? μπορείς να του δοκιμάσεις ένα φρεσκο με λιγότερη λακτόζη να δεις πως θα πάει....

εγω θα σου πρότεινα και κατσικίσιο απλά για κάποιους μήνες του χρόνου είναι λίγο δυσευρετο...

Το Βαλεριάκι μου είναι καλό είναι χρυσό και γενικά καλόβολο παιδί αλλά τωρα τελευταία έχει ξυπνησει ο κακός της εαυτός και πολύ με παιδεύει....

χθες το μεσημερι ενω νυσταζε φοβερά, αρνιόταν να πάει για ύπνο και έκλαιγε...την άφησα μιση ωρα και έκλαιγε και μετα τη βρηκα με αναμενα φωτα στο δωμάτιο της να έχει ξεραθεί στον ύπνο!!!

καλά τρομερός ο Νικόλας!!!

μα τι είπε το παιδί!!!!

με τα νεα στη Γαλλία μου θύμισε τη Βαλ που της έλεγε ο άντρας μου οτι θα γίνουν εκλγές στο ΠΑΣΟΚ για να φυγει ο Παπανδρέου και μάλλον θα βγει ο Βενιζέλος και φωναζε η Βαλ:

"όχιιιιιι!!!! Παπαντρέου εδω!!! Βενιζέλο πιτι του!!!"

χαχαχαχαχαχαχααχαχα!!!!

ναι Ζωίτσα εμείς κάνουμε ραστ απο 6μηνων και κάθε 6 μήνες!!!

το τελευταίο που καναμε μας έδειξε οτι ειμαστε στο σκαλοπάτι πριν φύγει η αλλεργία! δε θυμαμαι τιμές!

ο καινιύριος παιδιατρος δε θεωρει απαραίτητο να το επαναλάβουμε και είχε συστησει απο τότε δοκιμές με αγελαδινά άσχετα αν εγω δεν τις έκανα γιατι φοβάμαι....είπα να της δωσω περισσότερο χρόνο μήπως και φυγει τελείως...οπότε σε κανένα 2μηνο λέω να πάω να στηθω κάτω απο το ιατρίο του και να της δωσω εκεί μια κουταλιά παγωτό να δούμε αντιδράσεις...

να σου πω την αλήθεια φοβαμαι γιατι μια γνωστη μας ενω το μωρό της ήταν οκ, 8 μηνων του έδωσε μια κουταλιά γιαούρτι και το πήρε με το αμάξι να πάνε βόλτα...γυρνάει πίσω να το τσεκάρει και είχε παραμορφωθεί απο το πρήξιμο το παιδί....στο τσακ το πρόλαβε και ευτυχως έτυχε και ήταν κοντά στο νοσοκομείο...

καλημερα!!τι κανετε?

κ εγω φρεσκο γαλα της δινω ολυμπος και δειχνει να της αρεσει.σχετικα με τη λιστα διατηρω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο ειναι ετσι τα πραγματα...ο ολυμπος και η φαρμα κουκακη εχω ακουσει οτι ειναι απ τις πιο "καθαρες" εταιρειες...μου κανει μεγαλη εντυπωση που ειναι στη λιστα..

κατερινακι οτι και να πω για το νικολα ειναι λιγο...το παιδι εχει αποψη για τα παντα...ευγε του!!

εμεις ολοι καλα μολις εφυγε η ελλη με τον πατερα της να πανε παιδικο...αργησανε σημερα σηκωθηκε με ορεξη η ελλη ουτε γαλα ηπιε και γκρινια και πεισμα στο φουλ...σηκωθηκα εγω να την ντυσω γιατι αν την αφηνα ο πατερας της ακομα θα παλευε μαζι της...μα το βλεπεις ρε χριστιαννε μου το παιδι ξυπνησε στραβα τι καθεσαι και τη ρωτας τι θελει να φορεσει?οχι το ενα οχι το αλλο...αρπαξα οτι βρηκα μπροστα μου και σε 2 λεπτα ηταν ετοιμη!

φιλια πολλα σε ολες!

μπήκε στη μέση η μάνα και το έλυσε το θέμα εεε??? οι μεγάλες δυνάμεις!!!

χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!

εγω συμφωνω μαζί σου αλλά απο τν αντιθετη άποψη όσον αφορά τη λίστα της Greenpeace....

πιστευω οτι λείπουν και πολλά άλλα ονοματα εταιρειών απο εκεί...

θεωρω οτι είτε λιγότερο είτε περισσότερο, όλες οι εταιρείες "νοθεύουν" τα προιόντα τους στο βωμό του κέρδους....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χμ στη χωρα που ζουμε αυτο που λες δεν ειναι καθολου απιθανο...εννοω ολες οι εταιρειες να νοθευουν...δε μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος για το γαλα που περνεις...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑλημερα και απο εμενα!!!!!

Αυτος ο καιρος ποτε θα φτιαξει?

Σοφακι απο Κερκυρα τι να πω....Κοραγιο και παλι κουραγιο....Ετσι και η μαμα μου την ανοιξη με τις αλλεργιες...Και εχει ανακαλυψει οτι την πειραζει η παχνη το πρωι!!!!!:confused::confused::confused:Αντε βγαλε ακρη......

Σοφακι και εμεις τωρα πια καθε εξαμηνο κανουμε.....Απλα οταν καναμε πρωτη φορα στο χρονο ειχαμε μια αμελητεα ποσοτητα αλλεργιας στο γαλα....Και ετσι το αφησαμε...Στο 2ο χρονο ομως αυξηθηκε Σημαντικα.....

ΕΓω αυτο που γνωριζω ειναι οτι η αλλεργια η τροφικη ανεβοκατεβαινει καποια στιγμη πιανει υψηλες τιμες και μετα εξαφανιζεται .....ΚΑι αυτα βεβαια απο το ιντερνετ ετσι μη φανταστεις οτι ειναι καμια επιστημονικη αποψη....

αλλα εσσεις λογικα δεν πρεπει να εχετε ανεβασμενη ige γι αυτο και δεν ανησυχει ο γιατρος σας....Εμεις εχουμε οσο εχει ενας ενηλικας!!!!Ειμαστε στο θεο ανεβασμενοι γι αυτο τρομαζω με το παραμικρο......

ΟΣο για την φιλη σου καλυτερα να μην μου το ελεγες....Εχω αρκετο φοβο και απο μονη μου δεν χρειαζεται να ξερω περιστατικα.......:rolleyes::rolleyes:

Δεν ξερω αν εκανε εξετασεις και ειδε οτι δεν ειχε αλλεργια στο γαλα αλλα ξερω οτι εξετασεις απο τον 9ο μηνα και μετα μπορουν να γινουν......

ΚΑτερινακι παραλιγο να σε ξεχασω!!!!!

Θεος ο Νικολας!!!Σε λιγο θα σας κανει και αναλυση της πολιτικης καταστασης.....χεχεχεχεχεχε..........

Το διαβασα στον αντρα μου και γελουσαμε με τις ωρες.....

εγω συμφωνω μαζί σου αλλά απο τν αντιθετη άποψη όσον αφορά τη λίστα της Greenpeace....

πιστευω οτι λείπουν και πολλά άλλα ονοματα εταιρειών απο εκεί...

θεωρω οτι είτε λιγότερο είτε περισσότερο, όλες οι εταιρείες "νοθεύουν" τα προιόντα τους στο βωμό του κέρδους....

Καλημέρες κι από μένα. Μπαίνω κι εγώ κάθε χρόνο και τσεκάρω τη λίστα. Η Όλυμπος μπήκε φέτος οπότε κάποιος λόγος θα υπήρχε φαντάζομαι. Όπως και πολλές είναι οι φοβίες μου για τη λίστα βέβαια. Αν παίζεουν χρηματισμοί και ύποπτα κριτήρια κλπ. Κατά καιρούς βέβαια αποκαθίσταται και η "φήμη" κάποιων. Τις βγάζουν από τη λίστα και το ανακοινώνουν. Εγώ για καλό και για κακό προσπαθώ να την ακολουθώ. Παίρνω Creta από αλλαντικά (μέχρι να βγεί κάτι και γι'αυτήν) και αποφεύγω ΔΕΛΤΑ και ΑΓΝΟ...Νεστλέ και ΝΟυνου ομοίως...και γενικά πλέον αποφεύγω τα γιαούρτια με χρώματα κλπ και κάθε τι συσκευασμένο και πλαστικοποιημένο."Αποφεύγω" είπα έτσι; όπου μπορώ και δε μου είναι κόπος. Προσπαθώ επίσης πολλά που μπορώ, να τα φτιάχνω εγώ. Πχ γιατί να πάρω μια έτοιμη κρέμα γιώτης και να μη φτιάξω εγώ μια με γάλα-νισεστέ-βανίλια? ούτε κορν φλάουρ παίρνω αφού είναι νισεστές ακριβώς, δηλ άμυλο καλαμποκιού. Γενικά προσπαθώ να διαβάζω τα προιόντα και αν μπορώ να συνθέσω εγώ τη μορφή του να το κάνω εγώ για να ξέρω τι τρώω. Φυσικά δε γίνεται παντού...και τόνο κονσέρβα θα πάρω...και κατεψυγμένα λαχανικά και μουστάρδα κλπ και δεν αγχώνομαι και ιδιαίτερα ούτε παίρνω τρελά υλικά για να συνθέσω κάτι. Πχ αντί για πουμαρό παίρνω ντομάτες τις πολτοποιώ τις βράζω λίγο και τις βάζω σε βάζα. Που ξέρω τι ντομάτες βάζουν? Δεν είναι και δύσκολο άλλωστε να το κάνω. Φυσικά αν δεν προλαβαίνω οκ...αλλά το είχαμε παρακάνει με την εμπιστοσύνη που δείχναμε ρε παιδιά σε συσκευασμένες τροφές που μπορούσαμε να κάνουμε και μόνοι μας. Νομίζω ότι η αγορά φτιάχνεται από τους καταναλωτές όπως η προσφορά εξαρτάται από τη ζήτηση. Κι επίσης πιστεύω στο "είμαστε ότι τρώμε". Δεν μπορείς να τρως συνέχεια ντελίβερι και να αγοράζεις συσκευασμένα φουλ που θα μπορούσες να φτιάξεις εσύ και μετά να παραπονιέσαι για την εξάπλωση του καρκίνου. Κάπου φταίμε κι εμείς δηλ. Η ευκολία έχει και το τίμημά της.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Καλημερα:Dτι κανετε???\

ΑΧ βρε κοριτσια:-(χθες επεσε ο μικρος και χτυπησε λιγο στον αστραγαλο....οκ εχει ξανασυμβει....το θεμα ειναι οτι ενω δεν πρηστηκε και το κουναει κανονικα φοβαται να το πατησει μηπως πονεσει......να πω οτι χθεσ το απογευμα χορευε και περπατουσε κανονικα ....αυτο εγινε το μεσημερι...του εδωσα λιγο algofren και οκ κοιμηθηκε το μεσημερι ξυπνησε μια χαρα ,επαιζε ολο το απογευμα και κατα τις 21.30 το θυμηθηκε παλι:confused:το βραδυ κοιμηθηκε κανονικα χωρις να διαμαρτυρηθει καθολου και χωρις φαρμακα.και πριν μια ωρα που ξυπνησε αρχισε τα κλαματα παλι:confused:ποναει...ποναει και δεν θελει να το πατησει.....ενω στεκεται ορθιος πανω στο καναπε και το κουναει δεξια αριστερα:confused:δεν πηρα τον γιατρο γιατι θα γελαει ο ανθρωπος....τι να του πω ...μια ποναει μια χορευει.......μαλλον πηρε φοβια:confused:λιγο τα δοντια λιγο αυτο ....ωραια θα περασουμε σημερα:D

XWF8p2.png

Καλημεραααα!!

Σοφία πως είναι ο μικρός;;; Εγω λέω να τον πας μια βολτα στον γιατρό.. Δεν θα κλαίει χωρίς λόγο, θα πονάει!!μακαρι να μην είναι τπτ φίλη μου!!

Ευχαριστώ κ για την απάντηση.. Πολυ οικονομικά το πειρατέ το κρεβατακι.. Θα πάω να δώ κ ικεα φυσικά να αποφασίσω!!

500 ευρω ΔΕΗ μας ήρθε..μέχρι να πληρώσεις τις υποχρεώσεις του μήνα έρχονται του επόμενου.. Πολυ στεναχωρηθηκα..

Δεν διάβασα τα νέα σας μπαίνω να διαβάσω κ όλο κάτι γίνεται

Η χρυσοβαλαντουλα χθες χτύπησε το πάνω χειλακι της.. Πολυ αίμα.. Μέχρι να σταματήσει είδαμε κ πάθαμε.. Πριστηκε λιγάκι κ φοβάμαι μην μολυνθηκε η είναι απλά απο το χτύπημα;;

Αυτα.. Μ έχει πιάσει κ μια βαρεμαρα άλλο πραμα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπερα!!!

Ενα τριημερο μεσα στις βολτες!!!!

Τελεια ηταν....Απο αυριο τα κεφαλια μεσα παλι μεχρι επιτελους να φτιαξει ο παλιοκαιρος....Τι πραγμα και αυτο....

Σοφακι μου υποθετω μεχρι τωρα ο Αναστασης να περπαταει κανονικα ετσι?Νομιζω και εγω απο φοβοο τοεκανε παρα γιατι πονουσε......

Stevy σου εχω ενα βιβλιο οτι πρεπει για την μικρη και το γιογιο....

http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showbook&bookid=128235

Μιλαει για ενα αρκουδακι που δεν εκανε κακα στο γιογιο μεχρι που ενα κοριτσακι του ειπε οτι δεν θα μπορει να παει παιδικο αν δεν μαθει να το χρησιμοποιει.....

ΚΑτα τα αλλα καλα...Πηγαμε ΠΑρασκευη στο γιατρο...Ειμαστε 7570 και 69 ποντους....Εγω ανησυχω για τα κιλα η παιδιατρος οχι....Μονο 400 γρ πηρε απο τον προηγουμενο μηνα....Και μαλιστα μου ειπε συνεχιζουμε με τον θηλασμο μεχρι τον αλλο μηνα αφου αναπτυσετε καλα η μικρη και για λογους αλλεργιας.....Αντε ακομα ενα μηνα κουραγιο δηλδαη.....:tongue::tongue::tongue:

Το προβλημα μου ειναι μονο οτι μετα Θα μπει ο ΜΑιος και εγω δεν θα εχω προλαβει να αδυνατισω ρε γμτ...ΚΑι εννοειτε θαλασσα δεν παω αν δεν χασω τα κιλα μου....Αλλιως μονο με κελεμπια.........

Η αλλεργια στα ματια μου ειτε το πιστευετε ειτε οχι τωρα εφυγε!!!!!

Αυριο θα δοκιμασω να βαφω να δω μηπως ξαναεμφανιστει....Υποψιαζομαι βεβαια οτι εφταιγε η υδατικη μου.....Που πηρα μια καινουρια να δοκιμασω....Δεν μου εφτανε η παλια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τωρα θα δουμε...Αλλα τουλαχιστον επιτελους να αρχισω να βαφομαι πηρα ενα σωρο καινουρια καλλυντικα και δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω!!!!!

Ο θοδωρης μου εχει εξελιχτει σε ενα τοσο τρομερο παιδακι που με κανει να νιωθω τυψεις.....Καθεται πλεον και παιζει μονος του και μιλαει τοσο ομοορφα.....Πλεον τολμησαμε να κανουμε και βολτα εξω χωρις πανα!!!!

Και για να εξηγουμε τυψεις νιωθω γιατι πλεον παιζει μονος του και νιωθω οτι τον παρατησα και αναγκαστηκε να παιξει μονος του το αγοαρκι μου......

ΑΥτααααα

Άρχισαν κ τα δοντακια της μικρης.. Πολυ πονάει.. Ευτυχώς την πιάνει το ντεπον κ ηρεμει

Εμεις δοντια οχι ακομα.....Ειναι λεει σκληρα ακομα τα ουλα της.....

Α και θελω να ρωτησω κατι ακομα κυριψως στις κοριτσομανουλες...Η μικρη μου εχει κανα δυο εβδομαδες τωρα που την βαζω κατω μπρουμυτα και αυτη εκτος του οτι προχωραει προς τα πισω στεκεται στα τεσσερα και κουνιεται μπρος πισω....Δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβετε τι ακριβως κανει....Ειναι σαν να ειναι ετοιμη να μπουσουλησει....Και ηθελα να ρωτησω δεν ειναι ακομα νωρις για να μπουσουλησει?Ειναι ακομα 5 μηνων....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...