Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και απο εδω!!!!

Ελενιτσα μου μαλωσες ξελαφρωσες και τωρα αλλαξε και η διαθεση σου !!!!!

ΜΑρακι οταν εχεις ενα παιδι με αλλεργια στο δευτερο οτι περιεργο και να του συμβει ξερεις σιγορα πως ειναι αλλεργια!!!!Εννοειτε πηρα γιατρο....δεν αντεξα...Πιστευα οτι α την γλιτωνε η μικρη με τις αλλεργιες αλλα εκανα λαθος....Μου ειπε να συνεχισω θηλασμο και βλεπουμε πως θα παει....Τρομαξε βεβαια και αυτη...Μεχρι τωρα η μικρη εκτος απο τα πρασινα κακα και το συγκαμα που φαινεται να υποχωρει δεν εμφανισε κατι αλλο....ΜΑκαρι να την γλιτωσουμε....

Ρε σοφακι ποτε θα φυγει απο τον οργανισμο της γνωριζεις?

Το αγχος και την αγωνια που τραβαω απο τις αλλεργιες δεν λέγεται...

Και κατι αλλο που θυμηθηκα...ΕΙπες τις δινεις κουβερτουρα...Τι μαρκα περνεις ρε συ γιατι εγω οσες εχω κοιταξει ολες γαλακτοματοποιητες εχουν....ΕΚτος και αν δεν εχετε προβλημα πια...

Αληθεια το εχεις κοιταξει προσφατα?

Εμεις ξανα εξετασεις θα κανουμε Απριλιο αλλα ξερω οτι δεν περασε....Τουλαχιστον στο γαλα.....:(:(:(

Απαπαπαπα πολυ στεναχωρεθηκα παλι.....

Λοιπον για τα ροδακια που λετε και εγω περιμενα και στα δυο παιδια μου να τα ακουσω....Στο δευτερο μαλιστα ειχα πιο εκπαιδευμενο αυτι και τα ακουγα απο μακρια!!!!!!Εννοειτε οταν πλησιαζε η ωρα να τα φερουν εγω ημουν παντα ξυπνια απο πριν και ετοιμη σε σταση θηλασμου στο κρεβατι.....χαχχαχαχχα

μην αγχωνεσαι ρε συ....

οι φράουλες έτσι κι αλλιως θεωρούνται πολύ αλλεργιογόνες.

αν ισχυει το ίδιο με το γάλα, τότε χρειάζεται ένα μήνα για να καθαρίσει ο οργανισμός...15 μέρες να καθαρίσεις εσυ και άλλες 15 η μικρη...

αλλά δεν ειμαι σιγουρη για το αν ισχυει το ίδιο με το γάλα και υποπτευομαι οτι πρέπει να είναι πιο απλά τα πράγματα....

εμεις την αλλεργία την τσεκάραμε πριν ένα 6μηνο και είχε μειωθεί πάρα πολύ....τόσο που ο παιδίατρος μας είπε να της δοκιμάσουμε αγελαδινά...άσχετα αν δεν το έχω κάνει ακόμα επίσημα!!!

Επειδη θήλαζα, ξεκίνησα εγω να τρωω γαλακτοκομικά για να δω αν έμμεσα την πειράξουν και ευτυχως δεν είχαμε θέμα....

και τωρα μπορεί να μην της δίνω κανονικά αγελαδινά αλλά δε διαβαζω πλεόν ετικέτες για ύποπτα συστατικά...

είμαστε πιο ελαφριά περίπτωση εμείς απ'οτι φαίνεται....

πάντως αν σε ενδιαφερει για σοκολάτα πουλάνε στα βιολογικά με 70% κακάο που μπορεί να φάει ο Θοδωράκης...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λενιώ...power!!!

μη μασάς πουθενά!!!

εγω εδω γυρω ειμαι....κοιτάω να παραγγείλω πάμπερς απο αμαζον αλλά τα εχει ανεβασμένα τωρα....

η Βαλ έβγαλε την πάνα μόνη της, έβαλε βρακί και πήγε στο γιογιό!

άβυσσος.....

μάλλον επηρρεάστηκε γιατι το πρωί που φευγαμε για το μικροβιολογικό, ήταν διπλα στο σπίτι ένας πιτσιρικος που περίμενε το σχολικό αν τον παέι στον παιδικό και της ειπα οτι το παιδάκι κάνει τσισα κια κακά στη λεκάνη γιαυτό πάει σχολείο! μάλλον ζηλεψε το παιδί μου!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εοπεστρεψα για λιγο και παω να κουρευτω! μαλλον γουλι πρεπει νγια να δυναμωσουν αλλα δεν κοβω και το σβερκο μου ότι θα μου πηγαινουν! :tongue:

Αχ τι είπατε τώρα για τα ροδάκια!!!! Δεν το πιστεύω ότι κι εσάς σας έχει μείνει. Το λέω κι εγώ και με κοιτάνε περίεργα!. (οι πιο πολλοί δεν έχουν παιδάκια ακόμα..οι υπολοιπες είναι του τύπου που σας έχω περιγράψει οπότε δεν μου κάνει όρεξη να συζητάω τέτοια θέματα με ξινόφατσες). ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΑ! Πονούσα φρικτά με το θηλασμό και ευχόμουν να μην τα ακούσω ακόμα που οι θηλές πονούσαν σαν να είχαν καεί από τον ήλιο 8 ώρες κάτω από 50 βαθμούς κελσίου....και όταν τα άκουγα ως δια μαγείας ευχόμουν να έρχονται στο δωμάτιό μου...χτύπαγε γρήγορα η καρδιά μου σαν να πλησιάζει η ώρα να πάω στο πρώτο μου εφηβικό πάρτυ.....ανασηκωνόμουν στο κρεβάτι...ίσιωνα γρήγορα τοα σεντόνια και καθάριζα τα χέρια μου με τα υγρά μαντιλάκια και οινόπνευμα....και μόλις την έβλεπα...σαν έγκυος σε ζαχαροπλαστείο να πλησιάζει καλοκαίρι ένα τεράαααστιο παγωτό με 7 μπάλες...και σαντιγύ...και αμύγδαλα....και σιρόπια....Και μετά αυτά τα ματάκια μες στο σκοτάδι....να χάνεται μες στην αγκαλιά σου και να θες να χαθεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος και να μείνετε έτσι οι δυό σας για μήνες...

Τα ροδάκια........

εισαι ετοιμη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

Καλημέρα!!!

μαζευτηκαμε κι εμεις!!!

είχαμε πάει για εξετάσεις αίματος οικογενειακώς!!!

εντάξει η Βαλ πάλι ατραξιόν έγινε!!!

όχι μόνο δεν έβγαλε κιχ αλλά γελούσε κιόλας όταν της έπαιρναν αίμα!!!

μας έδωσαν ένα σκασμό καραμέλες και μου ζήτησαν οι κοπέλες να τους την πηγαίνω κάθε πρωί να τους φτιάχνει το κέφι!!!

πολύ γέλιο!!!

της λέει η κυρία που θα έκανε την αιμοληψία:

"άμα η φλέβα σου είναι σαν τη γλώσσα σου δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα!"

εν τω μεταξύ είχε πάρα πολύ κόσμο το μικροβιολογικό και είχαν μαζευτει όλοι και κοιτούσαν τη Βαλ που ήταν ατάραχη όταν της έπαιρναν αίμα!:D:D:D

καλά ο άντρας μου είχε φουσκωσει απο το καμάρι!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

εγω αυτό με τα ροδάκια δεν το έζησα γιατι τη Βαλ απο τη στιγμή που μου την έφεραν στο δωμάτιο δεν την ξαναπήραν!!!

την ειχα αποκλειστικά εγω!!!

Λιάκι κριμα για το τουτού της αδερφης σου ρε γμτ....

να ξερεις πάντως οτι υπάρχει πιθανότητα να σας πάρουν τηλ σε 2-3 μέρες και αν σας πουν οτι σας το έχουμε κλεψει, φέρτε μας 2-3 χιλιαδες ευρω να σας το επιστρέψουμε...εχει τυχει σε φιλο μας...

μην αγχωνεσαι απο τωρα για το δερμα του παιδιου καλέ!!!

σιγα μη δειξει απο τωρα πως θα ειναι σε 10 χρόνια!!!!

για το χνουδάκι της μπέμπας τι σας είπε ο ντοκτορ???

Ζωίτσα μη σταματησεις το θηλασμό...οκ μάλλον την πείραξαν οι φράουλες αλλά απλά μην ξαναφάς....θα καθαρίσει ο οργανισμός σου σύντομα...

θεαααααααααααααααααααα αγαπη μου, θεα! θελω να την γνωρισω ενταξει;

ο δικος μου τι εκανε εχθες; παμε σουπερ μαρκετ και κραταει στα χερια τυου ενα δελτα advance (δυστυχως του αρεσει πολύ αυτο τεσπα....) παει να του το παρει η κοπελα του σουπερμαρκετ από τα χερια για να το 'χτυπησει". της λεει ο μικρος : " Ο κωταντινος θα το ανεβασει επανω"

"ενταξει Κωνσταντινε" λεει αυτη.

το "χτυπαει" λοιπον και της λεει: "Ο κωταντινος ειναι ζουζουνιαρης και κανει ζουζουνιες"!

εβαλαν τα γελια στο σουπερ.....:P

Καλημερα κοριτσακια και απο εδω!!!!

Ελενιτσα μου μαλωσες ξελαφρωσες και τωρα αλλαξε και η διαθεση σου !!!!!

ΜΑρακι οταν εχεις ενα παιδι με αλλεργια στο δευτερο οτι περιεργο και να του συμβει ξερεις σιγορα πως ειναι αλλεργια!!!!Εννοειτε πηρα γιατρο....δεν αντεξα...Πιστευα οτι α την γλιτωνε η μικρη με τις αλλεργιες αλλα εκανα λαθος....Μου ειπε να συνεχισω θηλασμο και βλεπουμε πως θα παει....Τρομαξε βεβαια και αυτη...Μεχρι τωρα η μικρη εκτος απο τα πρασινα κακα και το συγκαμα που φαινεται να υποχωρει δεν εμφανισε κατι αλλο....ΜΑκαρι να την γλιτωσουμε....

Ρε σοφακι ποτε θα φυγει απο τον οργανισμο της γνωριζεις?

Το αγχος και την αγωνια που τραβαω απο τις αλλεργιες δεν λέγεται...

Και κατι αλλο που θυμηθηκα...ΕΙπες τις δινεις κουβερτουρα...Τι μαρκα περνεις ρε συ γιατι εγω οσες εχω κοιταξει ολες γαλακτοματοποιητες εχουν....ΕΚτος και αν δεν εχετε προβλημα πια...

Αληθεια το εχεις κοιταξει προσφατα?

Εμεις ξανα εξετασεις θα κανουμε Απριλιο αλλα ξερω οτι δεν περασε....Τουλαχιστον στο γαλα.....:(:(:(

Απαπαπαπα πολυ στεναχωρεθηκα παλι.....

Λοιπον για τα ροδακια που λετε και εγω περιμενα και στα δυο παιδια μου να τα ακουσω....Στο δευτερο μαλιστα ειχα πιο εκπαιδευμενο αυτι και τα ακουγα απο μακρια!!!!!!Εννοειτε οταν πλησιαζε η ωρα να τα φερουν εγω ημουν παντα ξυπνια απο πριν και ετοιμη σε σταση θηλασμου στο κρεβατι.....χαχχαχαχχα

γιατι τοσες αλλεργιες μωρε τα μικρα σου; εχεις εσυ ή ο Κ? ειχατε σαν παιδια; ταλαιπωρια ειναι αλλα τουλαχιστον εχεις φαγανά παιδακια από ότι φαινεται!

εοπεστρεψα για λιγο και παω να κουρευτω! μαλλον γουλι πρεπει νγια να δυναμωσουν αλλα δεν κοβω και το σβερκο μου ότι θα μου πηγαινουν! :tongue:

εισαι ετοιμη λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

θεαααααααααααααααααααα αγαπη μου, θεα! θελω να την γνωρισω ενταξει;

ο δικος μου τι εκανε εχθες; παμε σουπερ μαρκετ και κραταει στα χερια τυου ενα δελτα advance (δυστυχως του αρεσει πολύ αυτο τεσπα....) παει να του το παρει η κοπελα του σουπερμαρκετ από τα χερια για να το 'χτυπησει". της λεει ο μικρος : " Ο κωταντινος θα το ανεβασει επανω"

"ενταξει Κωνσταντινε" λεει αυτη.

το "χτυπαει" λοιπον και της λεει: "Ο κωταντινος ειναι ζουζουνιαρης και κανει ζουζουνιες"!

εβαλαν τα γελια στο σουπερ.....:P

γιατι τοσες αλλεργιες μωρε τα μικρα σου; εχεις εσυ ή ο Κ? ειχατε σαν παιδια; ταλαιπωρια ειναι αλλα τουλαχιστον εχεις φαγανά παιδακια από ότι φαινεται!

ε είπαμε.....πρέπει κάπως να συναντηθούμε βρε παιδί μου!!!

να γνωριστεί και το ζευγαρι.....χαχαχαχαχα!!!

αν και ο κωταντίνος θα τρεχει να γλιτωσει απο την πολυλογία της Βαλ!!!

χαχαχαχαχα!!!

ο ζουζουνιάρης!!!! τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι δυστυχως που του αρεσει το δελτα advance? τι ειναι? γιαουρτι ή γάλα???

μη γελάσεις δεν τα ξέρω!!!:tongue::tongue::tongue:

η Βαλ τις τελευταίες μερες και μαζί κι εγώ, έχει τρελαθεί με το πρόβειο γιαούρτι!!!

καλά πάντα της έδινα προβειο αλλά της εριχνα λίγο μέλι ή λιωμένη μπανάνα...τωρα το τρωει σκέτο και το γλυφει το μπωλ!!!

και παραδόξως τρελαίνομαι κι εγω!!!

και χθες μου τελείωσε και έφαγα ένα τοτάλ και ξενερωσα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

το γαλα μωρε της Δελτα!

η greenpeace το εχει στο πυρ το εξωτερον όπως ολα τα δελτα προιοντα!

του δινω και ολυμπος αλλα οποτε παμε στο σουπερ "σελω κουκουβαζα (κουκουβαγια)" λεει γιατι εχει σημα την κουκουβαγια αυτο το γαλα....

αχ τι καλα που τρωει προβειο η Βαλ. ο δικος μου απο γιαουρτι τιποτα (ακομα τουλαχιστον). καναμε ομως αλλη μια προοδο. τρωμε μαρουλι! επιτελους κατι πρασινο :)

κοιταξτε τι καλο ειναι το μαρουλι!

http://www.clickatlife.gr/story/diatrofi/marouli-to-agapimeno-ton-romaion-autokratoron?id=1954205

σημερα σα να το νιωθω το μωρακι μου μου φαινεται! αυτη την αισθηση περιμενω να νιωσω! ααααχχχχχ... ειναι αλλιως οταν το νιωθεις! συμπι εκλεισες για αυχενικη διαφανεια;

Κορίτσια κι εγώ πιστεύω ότι η ζήλια δούλεψε πολύ με την πάνα. Από τη μέρα που άρχισα να της λέω ονόματα συμμαθητών της που πάνε "στη λεκάνη" τσίμπισε. Το χρησιμοποιώ και για άλλα και πιάνει. Ήδη σκέφτομαι να το δοκιμάσω και για την πιπίλα! Είχα ρωτήσει τη δασκάλα να μου πει κανα-δυο ονόματα παιδιών που δε φοράνε πάνα επειδή στα παιδιά μετράει πολύ η σύγκριση και προς το παρόν όλα τα θαυμάζουν.

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα:Dτι κανετε??????πολυ υποφερει το παιδακι μου με τα δοντια γμτ:-(ειχαμε απαισια νυχτα...πρωτη φορα ξυπνησε 7 το πρωι και δεν ηθελε να ξανακοιμηθει.γκρινιααααααααααα και αφαγιαααααααα.να δω πως θα την βγαλουμε παλι σημερα.....3 μερες τωρα...

και εγω τον Ανασταση τον ειχα μαζι μου στο δωματιο ολη την ωρα:D:D

Στεβη πολυ μου αρεσε η περιγραφη σου με τα ροδακια:D:D

Σοφακι ετοιμη για το γιογιο η Βαλ. εε?????

Η κορη σου ειναι φοβερη:D:Dπως να μην καμαρωνει ο μπαμπας????:D

ζωιτσα μου σε καταλαβαινω απολυτα με την αλλεργια:-(εγω ειμαι φουλ ....με πειραζει και ο αερας που αναπνεω:-(προσπαθησε να μην αγχωνεσαι....το πιο πιθανο εναι μεγαλωνοντας να την ξεπερασουν:Dυπομονη θελει:D:D:Dτον πιανει και φαγουρα και ξυνεται??????

Λια σου χρωσταω μια απαντηση .Συγνωμη τοσες μερες αλλα τρεχω με τον μικρο..το κρεβατι μαζι με του δευτερου συρομενου κρεβατιου το στρωμα 360Εκαι το κομοδινο 100Ε.βεβαια υπηρχαν και πολυ πιο φτηνα κομοδινα αλλα αυτο ηταν απο μια συνθεση που μας αρεσε για αργοτερα και πρεπει να στηρηχθει πανω εκει οποτε το πηραμε και αυτο....συνολο οπως βλεπεις 460 ευρουλακια...το δωματιο του εγινε πολυ ωραιο:D:D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

το γαλα μωρε της Δελτα!

η greenpeace το εχει στο πυρ το εξωτερον όπως ολα τα δελτα προιοντα!

του δινω και ολυμπος αλλα οποτε παμε στο σουπερ "σελω κουκουβαζα (κουκουβαγια)" λεει γιατι εχει σημα την κουκουβαγια αυτο το γαλα....

αχ τι καλα που τρωει προβειο η Βαλ. ο δικος μου απο γιαουρτι τιποτα (ακομα τουλαχιστον). καναμε ομως αλλη μια προοδο. τρωμε μαρουλι! επιτελους κατι πρασινο :)

εχεις προχειρη τη λιστα της greenpeace???

προσφατα εγινε νεα θέμα με τη μεταλλαγμένη σόγια που ταιζουν τα ζωα οι εταιρειες γάλακτος και το έκαναν όλες οι εταιρείες συμπεριλαμβανόμενου και του Όλυμπου που πίνουμε κι εμείς....

υπέγραψα για αν διαμαρυτρηθω αλλά έδωσαν απαντησεις οι εταιρείες και δε βγαζεις άκρη....

καλά δεν τρεχει και τιποτα αν δεν τρωει γιαουρτι ο κωταντινος!!!

ειδες που τρωει και αμρούλι???

η Βαλ δεν το τρωει....δεν της αρεσει βρε παιδι μου να μασαει τετοια πραγματα...ευτυχως τρωει αρακά, μπρόκολο και διάφορα άλλα και το ισοσταθμιζουμε λίγο....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοιταξτε τι καλο ειναι το μαρουλι!

http://www.clickatlife.gr/story/diatrofi/marouli-to-agapimeno-ton-romaion-autokratoron?id=1954205

σημερα σα να το νιωθω το μωρακι μου μου φαινεται! αυτη την αισθηση περιμενω να νιωσω! ααααχχχχχ... ειναι αλλιως οταν το νιωθεις! συμπι εκλεισες για αυχενικη διαφανεια;

αχ εμφανιστηκε πάλι το κτήνος??????? τέλεια!!!!!

όχι δεν έκλεισα ακομα!!! απο δευτερα θα παρω τηλ!!!

εχω ολη την λιστα της GREENPEACE......και τι δεν εχει μεσα!!!μπραβο στον Κωνσταντινο μας.....αντε το παιδι....απ ολα θα τρωει σε λιγο ο ζουζουνιαρης!!!!!

βάλτη βρε λενιω αν την εχεις πρόχειρη!!!

καλημερα:Dτι κανετε??????πολυ υποφερει το παιδακι μου με τα δοντια γμτ:-(ειχαμε απαισια νυχτα...πρωτη φορα ξυπνησε 7 το πρωι και δεν ηθελε να ξανακοιμηθει.γκρινιααααααααααα και αφαγιαααααααα.να δω πως θα την βγαλουμε παλι σημερα.....3 μερες τωρα...

και εγω τον Ανασταση τον ειχα μαζι μου στο δωματιο ολη την ωρα:D:D

Στεβη πολυ μου αρεσε η περιγραφη σου με τα ροδακια:D:D

Σοφακι ετοιμη για το γιογιο η Βαλ. εε?????

Η κορη σου ειναι φοβερη:D:Dπως να μην καμαρωνει ο μπαμπας????:D

ζωιτσα μου σε καταλαβαινω απολυτα με την αλλεργια:-(εγω ειμαι φουλ ....με πειραζει και ο αερας που αναπνεω:-(προσπαθησε να μην αγχωνεσαι....το πιο πιθανο εναι μεγαλωνοντας να την ξεπερασουν:Dυπομονη θελει:D:D:Dτον πιανει και φαγουρα και ξυνεται??????

Λια σου χρωσταω μια απαντηση .Συγνωμη τοσες μερες αλλα τρεχω με τον μικρο..το κρεβατι μαζι με του δευτερου συρομενου κρεβατιου το στρωμα 360Εκαι το κομοδινο 100Ε.βεβαια υπηρχαν και πολυ πιο φτηνα κομοδινα αλλα αυτο ηταν απο μια συνθεση που μας αρεσε για αργοτερα και πρεπει να στηρηχθει πανω εκει οποτε το πηραμε και αυτο....συνολο οπως βλεπεις 460 ευρουλακια...το δωματιο του εγινε πολυ ωραιο:D:D

κουράγιο Σοφάκι.....

περνάτε δυσκολα όλοι μαζί....

πως το βλεπεις....εχει σκάσει καθόλου το δοντάκι???

τωρα για το αν είναι έτοιμη η Βαλ για το γιογιο θα δείξει....

την αφηνω και βλέπουμε....

με τις αλλεργίες σε καταλαβαινω γιατι το περνάει ο άντρας μου....τωρα αρχισε προληπτικα τα φαρμακα....

και βάλε οτι εκτος των άλλων εχει και αλλεργια στη γυρη της ελιάς....

και μενουμε στη Μεσσηνια που όπου γυρίσεις βλεπεις ελιές!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Η ΠΡΩΤΗ ΛΙΣΤΑ

Προσοχή στα εξής προϊόντα: ακολουθεί λίστα με μεταλλαγμένα προϊόντα και με προϊόντα που περιλαμβάνουν καρκινογόνες χρωστικές ουσίες.

Αλλαντικά :

ΑΝΑΝΙΑΔΗ

Γιαούρτια – Επιδόρπια:

Γιαούρτι After School Choco (ΦΑΓΕ)

FruYo γιαούρτι με δημητριακά (ΦΑΓΕ)

Nouvelle, (ΦΑΓΕ)

Caramele (ΦΑΓΕ)

Corn Flakes (Tasty)

Επεξεργασμένες ντομάτες:

Brava Ketchup (Med Foods)

Ζυμαρικά και σάλτσες ζυμαρικών:

La Mediterranea (Γιουριμάκ)

Pasta Italia (Γιουριμάκ)

Μάκβελ Ζυμαρικά (Γιουριμάκ)

Τορτελίνια (ΑΒΕΖ)

Κονσέρβες:

Παλίρροια Βοδινό με αρακά (Παλίρροια)

Παλίρροια Γίγαντες γιαχνί (Παλίρροια)

Παλίρροια Ντολμαδάκια Γιαλαντζί (Παλίρροια)

Παλίρροια Σπετζοφάι (Παλίρροια)

Σπορέλαια – Μαργαρίνες:

Corolla (Κορέ)

Standard Σπορέλαια (Standard)

Union Σογιέλαιο (Παπουτσάνης)

Εύα (Ελληνικές Δημιουργίες)

Μάνα Αραβοσιτέλαιο (Παπουτσάνης)

Μάνα Βαμβακέλαιο (Παπουτσάνης)

Σογιόλα (Κορέ)

Σορίνα (Ελληνικές Δημιουργίες)

Το Λαμπερό (μύλοι Σόγιας)

Σαλάτες – Σάλτσες – Σούπες:

17 Delicatessen Farma (Olympus Foods)

17 Delicatessen Mustard Sauce (Olympus Foods)

17 Delicatessen Μελιτζανοσαλάτα (Olympus Foods)

17 Delicatessen Ρώσικη Σαλάτα (Olympus Foods)

17 Delicatessen Τυροσαλάτα (Olympus Foods)

Brava Μουστάρδα (Med Foods)

Chef Grec Τυροσαλάτα (Κούτρας)

Chef Grec Ρώσικη Σαλάτα (Κούτρας)

Chef Grec Ταραμοσαλάτα (Κούτρας)

Chef Grec Τζατζίκι (Κούτρας)

Delicia Μουστάρδα (Med Foods)

BEM Μελιτζανοσαλάτα (BEM)

BEM Ρώσικη Σαλάτα (BEM)

BEM Ταραμοσαλάτα (BEM)

BEM Τζατζίκι (BEM)

Σοκολάτες – Καραμέλες:

Oscar Σοκολάτες (Oscar)

Παγωτά:

ΑΓΝΟ

Τσιπς – Σνακς:

Cheetos (Tasty)

Doritos (Tasty)

Φουντούνια (Tasty)

Lay ʼs (Tasty)

Pitsinia (Tasty)

Ruffles (Tasty)

Tasty Snacks (Tasty)

Tsakiris Chips με αλάτι – πάπρικα (Τσακίρης)

Tsakiris Chips με αλάτι – ρίγανη (Τσακίρης)

Ψωμί – Φρυγανιές:

Ferro Κριτσίνια με σκόρδο (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)

Ferro Κριτσίνια με σουσάμι (Αθ. Οικ. Αρτοποιία)

Η παρακάτω είναι λίστα με χρωστικές ουσίες και πρόσθετα που υπάρχουν στα τυποποιημένα τρόφιμα. Η λίστα εκδόθηκε από το νοσοκομειακό κέντρο του Chaumont της Γαλλίας, βασισμένη σε πληροφορίες που δόθηκαν από το ερευνητικό νοσοκομείο του Villajuir, για να επιστήσει την προσοχή των καταναλωτών στις επιπτώσεις που δημιουργούν οι πρόσθετες ουσίες που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες τροφίμων.

Ε100 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε214 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε322 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε101 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε215 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε325 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε102 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ε217 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε326 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε103 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε220 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β 12 Ε327 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε104 ΥΠΟΠΤΟ Ε221 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ε330 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ

Ε105 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε222 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ε331 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε110 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ε223 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ε332 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε111 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε224 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ε333 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε120 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ε226 ΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ Ε334 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε121 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε230 ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ Ε335 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε122 ΥΠΟΠΤΟ Ε231 ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ Ε336 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε123 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ε232 ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ Ε337 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε124 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ε233 ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ Ε338 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε125 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε236 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε339 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε126 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε237 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε340 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε127 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ε238 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε341 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε130 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε239 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε400 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε131 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε240 ΥΠΟΠΤΟ Ε401 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε132 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε241 ΥΠΟΠΤΟ Ε402 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε140 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε250 ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΙΕΣΗΣ Ε403 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε141 ΥΠΟΠΤΟ Ε251 ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΙΕΣΗΣ Ε404 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε142 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε252 ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΙΕΣΗΣ Ε406 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε150 ΥΠΟΠΤΟ Ε260 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε407 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε151 ΥΠΟΠΤΟ Ε261 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε408 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε152 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε262 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε410 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε153 ΥΠΟΠΤΟ Ε263 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε411 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε160 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε270 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε413 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε161 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε280 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε414 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε163 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε281 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε420 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε170 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε282 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε421 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε171 ΥΠΟΠΤΟ Ε300 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε422 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε173 ΥΠΟΠΤΟ Ε301 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε450 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε174 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε302 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε461 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε175 ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε462 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε180 ΥΠΟΠΤΟ Ε304 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε463 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε181 ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ Ε305 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε465 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε200 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε306 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε466 ΠΕΠΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Ε201 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε307 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε471 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε202 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε308 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε472 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε203 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε309 ΑΚΙΝΔΥΝΟ Ε473 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε210 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε311 ΕΚΖΕΜΑ Ε474 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε211 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε312 ΕΚΖΕΜΑ Ε475 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Ε212 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε320 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Ε477 ΥΠΟΠΤΟ

Ε213 ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Ε321 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Ε480 ΑΚΙΝΔΥΝΟ

Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12 αφορα την ισορροπια του νευρικου συστηματος.

Ε123 – πολυ επικινδυνο απαγορευμενο στις ΗΠΑ και Ρωσία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ – από το γαλλικό υπουργείο υγείας 1/1/77

ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ – ουσία που μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη καρκι

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ

Carnation Nestlι

Dolca Nestlι

Lurpak Arla

Mister Cheez Τυρί – Τριγωνάκια Friesland

NʼJoy ΦΑΓΕ

Neslac Nestlι

Αγνό Κρέμα Γάλακτος Αγνό

Αγνό Τυροκομικά Αγνό

Αγνό Φρέσκο Γάλα Αγνό

Βίγλα Τυροκομικά Βίγλα

Δέλτα Κρέμα Γάλακτος Δέλτα

Δέλτα Μilko Δέλτα

Δέλτα Φέτα Δέλτα

Δέλτα Φρέσκο Γάλα Δέλτα

ΔΩΔΩΝΗ Φέτα ΔΩΔΩΝΗ

ΔΩΔΩΝΗ Φρέσκο Γάλα ΔΩΔΩΝΗ

Ήπειρος Φέτα Ήπειρος

Κολιός Τυρoκομικά Κολιός

Κολιός Φρέσκο Γάλα Κολιός

Κρέμα Τυριού Νatural Buko Arla

ΜΕΒΓΑΛ Κρέμα Γάλακτος ΜΕΒΓΑΛ

ΜΕΒΓΑΛ Τοπίνο ΜΕΒΓΑΛ

ΜΕΒΓΑΛ Φέτα ΜΕΒΓΑΛ

ΜΕΒΓΑΛ Φρέσκο Γάλα ΜΕΒΓΑΛ

Νουνού Γάλα Friesland

Νουνού Κρέμα Γάλακτος Friesland

Πίνδος Τυροκομικά Πίνδος

Ροδόπη Τυροκομικά Ροδόπη

Ροδόπη Φρέσκο Γάλα Ροδόπη

Τελεμές Γκλίτσα Ήπειρος

Τύρκο Τυροκομικά

Τυροκομικά Θάσου Τυροκομική Θάσου-Τρουλιάρης

Τυροκομικά Προϊόντα Νάξου Κουφόπουλος-Τυροκομικά Προϊόντα “Νάξος”

ΦΑΓΕ Κρέμα Γάλακτος ΦΑΓΕ

ΦΑΓΕ Φέτα ΦΑΓΕ

ΦΑΓΕ Φρέσκο Γάλα ΦΑΓΕ

ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ-ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Advance ΔΕΛΤΑ

After School Choco ΦΑΓΕ

Beautiful MEΒΓΑΛ

Chocomania MΕΒΓΑΛ

Danette Επιδόρπια ΔΕΛΤΑ

Duettino ΜΕΒΓΑΛ

FruYo ΦΑΓΕ

Harmony ΜΕΒΓΑΛ

Nouvelle ΦΑΓΕ

Vitaline ΔΕΛΤΑ

Αγνό Γιαούρτια Αγνό

Αφοι Στάμου Γιαούρτια Αφοι Στάμου

ΔΕΛΤΑ Γιαούρτια ΔΕΛΤΑ

Δημητρίου Γιαούρτια Δημητρίου

ΕΛ ΓΑΛ Γιαούρτια ΕΛ ΓΑΛ ΡΗΓΑ

ΚΑΡΑΛΗΣ Βιομ. Γάλακτος Ηπείρου Γιαούρτι ΚΑΡΑΛΗΣ Βιομ. Γάλακτος Ηπείρου

Καραμελέ ΦΑΓΕ

Κολιός Γιαούρτια Κολιός

Κρι-Κρι Γιαούρτια Κρι-Κρι

ΜΕΒΓΑΛ Γιαούρτια ΜΕΒΓΑΛ

Νεογάλ Γιαούρτια Νεογάλ

Όλυμπος Γιαούρτια Όλυμπος

ΣΕΡΓΑΛ Γιαούρτια ΣΕΡΓΑΛ

Σικάγο ΦΑΓΕ

Τυράς Γιαούρτια ΤΥΡΑΣ

Τυροκομικά Θάσου Γιαούρτι Τυροκομική Θάσου-Τρουλιάρης

ΦΑΓΕ Γιαούρτια ΦΑΓΕ

Φάρμα Κουκάκη Γιαούρτια Φάρμα Κουκάκη

Αλλαντικά :

ΑΝΑΝΙΑΔΗ

Γιαούρτια – Επιδόρπια:

Γιαούρτι After School Choco (ΦΑΓΕ)

FruYo γιαούρτι με δημητριακά (ΦΑΓΕ)

Nouvelle, (ΦΑΓΕ)

Caramele (ΦΑΓΕ)

Corn Flakes (Tasty)

ειχα δει την λιστα αλλα τωρα προστεθηκε η Δωδωνη και τα γιαουρτια του Ολυμπος .Να δουμε τι θα αγοραζουμε στο τελος:confused:

Σοφακι αστα και εγω με αντισταμινικα και κορτιζονη ζω:-(για αυτο δεν μου ειναι και ευκολο να ασω και κιλα γμτ:mad::-(:sad:

φαντασου στο κτημα που μενουμε εχουμε γυρω γυρω ελιες και πορτοκαλιε ς και λεμονιες...οτι πρεπει να αποφευγω δλδ!!!!!μαιο και ιουνιο ειμαι ενα χαλι μαυρο...ειδικα στο προσωπο και στο λαιμο:-(ποσο τον καταλαβαινω τον αντρα σου και τον Θοδωρακη μας!!!!!αν δεν το ζεις δεν μπορεις να καταλαβεις!!!!!

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...