Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Expand  

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λια1111 είπε:
Εεεεεε βρε Ζώιτσα όσο κ να πεις για μια μανούλα ακόμη κ αυτο είναι πρόβλημα!!! Εγω Στεναχωριεμαι δαν θέλω να ταλαιπωρηθεί με σπυρακια κ ακμή... Και φυσικά την προορίζεται γα μοντέλο ΧαχαχαχΑ Χαχα αχαχαχα

Χαχαχαχα!!!

ΚΑι εμενα ο δικος μου τον παω για διαφημιση στα εσωρουχα του calvin Klein......χιχιχιχιχι!!!!!!!

Μην στεναχωριεσαι Λιακι μου....Τιποτα απο οσα φανταζεσαι δεν θα εχει η Χρυσοβαλαντουλα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εώς. Αυτα τα προβλήματα κ τις σκέψεις είχα πριν γεννησω.. Όντως στην δεύτερη εγκυμοσυνη δεν ήμουν τόσο συναισθηματικά δεμένη με την κοιλιτσα κ το περιεχόμενο... Ίσα που την χαιδευα οπότε θυμωμουνα!! Ένιωθα τύψεις, δεν θα το αγαπάω τόσο όσο την χρυσοβαλαντουλα.. Αλλα μολις βγήκε κ μου την δώσανε ήταν πως να το εξηγήσω.. Το λατρεία.. Περιττό να σας πω πως σε αυτη την γέννα δεν κοιμήθηκα καθόλου στο μαιευτήριο.. Περίμενα να μου την φέρουν.. Πήγαινα μπροστά στην υποδοχή κ έκανα παράπονα αν δεν μου την φερνανε στις 2 ώρες.. Άκουγα τα ροδακια απο τα κρεβατακια τους κ έλεγα ερχεταιιιιι..; Πιο έντονα το ζησαα αυτη την φορα.. Την πρώτη ήμουνα φοβισμένη.. Αλλα κ στις δυο ε υ τ υ χ ι σ μ ε ν η και ε ρ ω τ ε υ μ ε ν η!!!!!

Όσα παιδάκια κ να κάνουμε θα τα αγαπάμε το ίδιο.. Τέλος!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

λιακι μια χαρα η μικρη σου πολυ καλες αναλογιες!!οσο για τα σπυρακια σε βρισκω λιιιγο υπερβολικη ενα σπυρακι εβγαλε-δε σημαινει οτι θα κανει και ακμη μεγαλωνοντας..κριμα για το αυτοκινητο της αδερφης σου δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει?για τα μαλλια ψηφιζω κ εγω ξανθο!

με συγκινησε πολυ η περιγραφη σου...μοναδικες στιγμες!

ζωιτσα ε οχι και μετριοτητα μην ακουω βλακειες!!μια χαρα τα καταφερνεις μονη σου και με τα 2!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μακάρι ζωη.. Να τη κ η τσακερδονα ξύπνησε η μεγάλη...

Ξέρετε τι λέει;;

Μπαμπαααα φέρε μας ακόμη ένα μωρακι;;

Ένα αγοράκι λέω εγω!

Οχιιιιιιιι κοριτσάκιιιιιιι

Θέλει κ άλλο χαχα

Τελικα για την δουλεια που έλεγε νομίζω τον έχω προσγειωσει.. Πολυ τσακωνος όμως.. 3 μέρες μόνο μαλωναμε.. Αλλιώς δεν μιλούσαμε καν

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Καλε τι το κανες το κοριτσι και το κουρασες τοσο????:tongue::tongue::tongue:

ΚΑλο ξενυχτι......χαχαχα

Λιακι απο οσα λιγα ξερω οτι και να κανεις αν εχει λιπαρο δερμα δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να το αποφυγεις...ΚΑι παλι αυτο δεν σημαινει οτι θα γεν=μισει σπυρακια παντου ετσι?

Θελω να κανω μια ερωτηση ρε κοριτσια...Πριν λιγο η Λυδια μου εκανε καταπρασινα κακα και συγκαηκε....ΔΙαγνωση? Αλλεργια και μαλλον στις φραουλες αφου δεν εχω αλλαξει τιποτα στην διατροφη μου πλην τα κεσεδακια με τις φραουλες που καταβροχθησα 2 μερες τωρα.....Δεν πηρα την γιατρο την παρασκευη ετσι και αλλιως θα παω...αλλα θελω να ρωτησω τωρα που εχω φαει ηδη φραπυλες πρεπει να σταματησω να την θηλαζω ή δεν θα βγαλει αλλο προβλημα?

Εχω ψιλοφρικαρει......

Λια1111 είπε:
Φοβερά φορέματα και Μαρακι.. Κ μερικά όντως πανάκριβα.. Την μπεμπουλα μου ξεχάσεις όμως χαχαχα

εχεις δικιο , παραλειψη τεραστια... μπαινω τωρα στα βρεφικα να βρω:

http://www.childrensalon.com/girls-white-cotton-pique-sailor-dress-knickers-set.html

αυτο για το ζουμπουρλουδικο μας! δεν ειναι τελειο;

Λια1111 είπε:
Εεεεεε βρε Ζώιτσα όσο κ να πεις για μια μανούλα ακόμη κ αυτο είναι πρόβλημα!!! Εγω Στεναχωριεμαι δαν θέλω να ταλαιπωρηθεί με σπυρακια κ ακμή... Και φυσικά την προορίζεται γα μοντέλο ΧαχαχαχΑ Χαχα αχαχαχα
  Λια1111 είπε:
Και εώς. Αυτα τα προβλήματα κ τις σκέψεις είχα πριν γεννησω.. Όντως στην δεύτερη εγκυμοσυνη δεν ήμουν τόσο συναισθηματικά δεμένη με την κοιλιτσα κ το περιεχόμενο... Ίσα που την χαιδευα οπότε θυμωμουνα!! Ένιωθα τύψεις, δεν θα το αγαπάω τόσο όσο την χρυσοβαλαντουλα.. Αλλα μολις βγήκε κ μου την δώσανε ήταν πως να το εξηγήσω.. Το λατρεία.. Περιττό να σας πω πως σε αυτη την γέννα δεν κοιμήθηκα καθόλου στο μαιευτήριο.. Περίμενα να μου την φέρουν.. Πήγαινα μπροστά στην υποδοχή κ έκανα παράπονα αν δεν μου την φερνανε στις 2 ώρες.. Άκουγα τα ροδακια απο τα κρεβατακια τους κ έλεγα ερχεταιιιιι..; Πιο έντονα το ζησαα αυτη την φορα.. Την πρώτη ήμουνα φοβισμένη.. Αλλα κ στις δυο ε υ τ υ χ ι σ μ ε ν η και ε ρ ω τ ε υ μ ε ν η!!!!!

Όσα παιδάκια κ να κάνουμε θα τα αγαπάμε το ίδιο.. Τέλος!!!

:P:p:p:p εγω στον Κων/νο ακουγα τα ροδακια και ελεγα "αχ Παναγια μου ΠΑΛΙ τα φερνουν! ηθελα να ξεκουραστωωωω χα χα χα χα

zoi_m είπε:
Καλε τι το κανες το κοριτσι και το κουρασες τοσο????:tongue::tongue::tongue:

ΚΑλο ξενυχτι......χαχαχα

Λιακι απο οσα λιγα ξερω οτι και να κανεις αν εχει λιπαρο δερμα δεν νομιζω οτι θα μπορεσεις να το αποφυγεις...ΚΑι παλι αυτο δεν σημαινει οτι θα γεν=μισει σπυρακια παντου ετσι?

Θελω να κανω μια ερωτηση ρε κοριτσια...Πριν λιγο η Λυδια μου εκανε καταπρασινα κακα και συγκαηκε....ΔΙαγνωση? Αλλεργια και μαλλον στις φραουλες αφου δεν εχω αλλαξει τιποτα στην διατροφη μου πλην τα κεσεδακια με τις φραουλες που καταβροχθησα 2 μερες τωρα.....Δεν πηρα την γιατρο την παρασκευη ετσι και αλλιως θα παω...αλλα θελω να ρωτησω τωρα που εχω φαει ηδη φραπυλες πρεπει να σταματησω να την θηλαζω ή δεν θα βγαλει αλλο προβλημα?

Εχω ψιλοφρικαρει......

παιζει αλλεργια αλλα προσεχε... οι φραουλες πριν τον Μαιο παιζει να εχουν πολλα φυροφαρμακα. απεφυγε τις αν μπορεις! κατι το πειραξε το μικρουλι σιγουρα, εξ'ου και η πρασινιλα!

Λια χαλαρωσε... αν η μικρη εχει λιπαρο δερμα δεν φαινεται από τα 2,5. εγω που ειχα καραλιπαρο στην εφηβεια εγινα χαλια (χαχα σε ταραζω τωρα). ΟΜΩΣ το λιπαρο δερμα αγαπητη μου δν κανει ευκολα ρυτιδες σε αντιθετα με το ξηρο που σπαει ευκολα! οκ ταλαιπωρεισαι στην εφηβεια, δεν σε πλησιαζει αγορι ουτα στα 10 μετρα αλλα μετα σε κηνυγανε και τους φτυνεις εσυ! χα χα χα χα

Καλημέρα κορίτσια! Δε γνωρίζω για αλλεργίες μη σας πάρω στο λαιμό μου...μόνο στην εγκυμοσύνη μου είχε δόσει κάποιες οδηγίες ο ντοκ για να περιορίσω τις πιθανότητες να έχει αλλεργίες η μικρή μελλοντικά. Δεν ξέρω αν ισχύουν εφόσον το παιδί έχει προδιάθεση. Όποια πάντως την ενδιαφέρει για καλό και για κακό μου είχε πει να μην τρώω μπαχαρικά. Ίσως και άλλα που δεν τα θυμάμαι. Για μετά....δεν έχω ιδέα. Τα κλασικά.

Εγώ τσούπρες δεν αγωνιώ για κάτι, δεν έχω κάνει ελεύθερα! δηλαδή δεν έγινε και ατύχημα. Αν πιάσω σ'αυτή την ηλικία από προ-σπερματικά τι να πω!Δοξάστε με! Αν ξεκινήσουμε θα σας το πω...άν προλάβω...χαχα.....γιατί την Έλλη την πιάσαμε σουτ και γκολ! Έχουμε κανά χρονάκο ακόμα μπροστά μας όμως πιστεύω (αν αντέξω δηλαδή). Έχω κι εσάς εδώ μέσα να με βουρλίζετε! Δηλαδή μετά θα τα λέω μόνη μου που εσείς θα έχετε γεννήσει??? ΣΝΙΦ! ΚΛΑΨ!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

Αχ τι είπατε τώρα για τα ροδάκια!!!! Δεν το πιστεύω ότι κι εσάς σας έχει μείνει. Το λέω κι εγώ και με κοιτάνε περίεργα!. (οι πιο πολλοί δεν έχουν παιδάκια ακόμα..οι υπολοιπες είναι του τύπου που σας έχω περιγράψει οπότε δεν μου κάνει όρεξη να συζητάω τέτοια θέματα με ξινόφατσες). ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΑ! Πονούσα φρικτά με το θηλασμό και ευχόμουν να μην τα ακούσω ακόμα που οι θηλές πονούσαν σαν να είχαν καεί από τον ήλιο 8 ώρες κάτω από 50 βαθμούς κελσίου....και όταν τα άκουγα ως δια μαγείας ευχόμουν να έρχονται στο δωμάτιό μου...χτύπαγε γρήγορα η καρδιά μου σαν να πλησιάζει η ώρα να πάω στο πρώτο μου εφηβικό πάρτυ.....ανασηκωνόμουν στο κρεβάτι...ίσιωνα γρήγορα τοα σεντόνια και καθάριζα τα χέρια μου με τα υγρά μαντιλάκια και οινόπνευμα....και μόλις την έβλεπα...σαν έγκυος σε ζαχαροπλαστείο να πλησιάζει καλοκαίρι ένα τεράαααστιο παγωτό με 7 μπάλες...και σαντιγύ...και αμύγδαλα....και σιρόπια....Και μετά αυτά τα ματάκια μες στο σκοτάδι....να χάνεται μες στην αγκαλιά σου και να θες να χαθεί όλος ο υπόλοιπος κόσμος και να μείνετε έτσι οι δυό σας για μήνες...

Τα ροδάκια........

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

εγω παλι ημουν στην κατηγορια της Μαριας.....ηθελα να ξεκουραστω....και οταν χτυπουσε το τηλ του δωματιου ή ερχοταν καποια μαια και ελεγε..."κα Κ. το μωρο σας ξυπνησε και πειναει"......και εγω απο μεσα μου ελεγα..."και εγω νυσταζω'.....ελεγα αμαν να παω σπιτι μου!!!!μονο στο πρωτο ειχα ροδακια αλλα τοτε ηταν πρωτογνωρα συναισθηματα....και μου αρεσε.....

Καλημέρα!!!

μαζευτηκαμε κι εμεις!!!

είχαμε πάει για εξετάσεις αίματος οικογενειακώς!!!

εντάξει η Βαλ πάλι ατραξιόν έγινε!!!

όχι μόνο δεν έβγαλε κιχ αλλά γελούσε κιόλας όταν της έπαιρναν αίμα!!!

μας έδωσαν ένα σκασμό καραμέλες και μου ζήτησαν οι κοπέλες να τους την πηγαίνω κάθε πρωί να τους φτιάχνει το κέφι!!!

πολύ γέλιο!!!

της λέει η κυρία που θα έκανε την αιμοληψία:

"άμα η φλέβα σου είναι σαν τη γλώσσα σου δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα!"

εν τω μεταξύ είχε πάρα πολύ κόσμο το μικροβιολογικό και είχαν μαζευτει όλοι και κοιτούσαν τη Βαλ που ήταν ατάραχη όταν της έπαιρναν αίμα!:D:D:D

καλά ο άντρας μου είχε φουσκωσει απο το καμάρι!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

εγω αυτό με τα ροδάκια δεν το έζησα γιατι τη Βαλ απο τη στιγμή που μου την έφεραν στο δωμάτιο δεν την ξαναπήραν!!!

την ειχα αποκλειστικά εγω!!!

Λιάκι κριμα για το τουτού της αδερφης σου ρε γμτ....

να ξερεις πάντως οτι υπάρχει πιθανότητα να σας πάρουν τηλ σε 2-3 μέρες και αν σας πουν οτι σας το έχουμε κλεψει, φέρτε μας 2-3 χιλιαδες ευρω να σας το επιστρέψουμε...εχει τυχει σε φιλο μας...

μην αγχωνεσαι απο τωρα για το δερμα του παιδιου καλέ!!!

σιγα μη δειξει απο τωρα πως θα ειναι σε 10 χρόνια!!!!

για το χνουδάκι της μπέμπας τι σας είπε ο ντοκτορ???

Ζωίτσα μη σταματησεις το θηλασμό...οκ μάλλον την πείραξαν οι φράουλες αλλά απλά μην ξαναφάς....θα καθαρίσει ο οργανισμός σου σύντομα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα κοριτσακια και απο εδω!!!!

Ελενιτσα μου μαλωσες ξελαφρωσες και τωρα αλλαξε και η διαθεση σου !!!!!

ΜΑρακι οταν εχεις ενα παιδι με αλλεργια στο δευτερο οτι περιεργο και να του συμβει ξερεις σιγορα πως ειναι αλλεργια!!!!Εννοειτε πηρα γιατρο....δεν αντεξα...Πιστευα οτι α την γλιτωνε η μικρη με τις αλλεργιες αλλα εκανα λαθος....Μου ειπε να συνεχισω θηλασμο και βλεπουμε πως θα παει....Τρομαξε βεβαια και αυτη...Μεχρι τωρα η μικρη εκτος απο τα πρασινα κακα και το συγκαμα που φαινεται να υποχωρει δεν εμφανισε κατι αλλο....ΜΑκαρι να την γλιτωσουμε....

Ρε σοφακι ποτε θα φυγει απο τον οργανισμο της γνωριζεις?

Το αγχος και την αγωνια που τραβαω απο τις αλλεργιες δεν λέγεται...

Και κατι αλλο που θυμηθηκα...ΕΙπες τις δινεις κουβερτουρα...Τι μαρκα περνεις ρε συ γιατι εγω οσες εχω κοιταξει ολες γαλακτοματοποιητες εχουν....ΕΚτος και αν δεν εχετε προβλημα πια...

Αληθεια το εχεις κοιταξει προσφατα?

Εμεις ξανα εξετασεις θα κανουμε Απριλιο αλλα ξερω οτι δεν περασε....Τουλαχιστον στο γαλα.....:(:(:(

Απαπαπαπα πολυ στεναχωρεθηκα παλι.....

Λοιπον για τα ροδακια που λετε και εγω περιμενα και στα δυο παιδια μου να τα ακουσω....Στο δευτερο μαλιστα ειχα πιο εκπαιδευμενο αυτι και τα ακουγα απο μακρια!!!!!!Εννοειτε οταν πλησιαζε η ωρα να τα φερουν εγω ημουν παντα ξυπνια απο πριν και ετοιμη σε σταση θηλασμου στο κρεβατι.....χαχχαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...