Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ιδιαιτερο θα το ελεγα...και ειναι και νυφικο!!!νομιζω εινα αμερικη αλλα διαλεγεις νουμερα....

Μαυρα τα ειχα οταν ημουν μικρο κοριτσακι!!!!

20 χρονων...

Τωρα αν τα βαψω σκετα μαυρα θα με αγριευουν και θα με μεγαλωνουν...ΚΑι στην ηλικια που ειμαι δεν ειναι να μεγαλωνω κι αλλο....:tongue::tongue:

Ετσι σκεφτηκα τις ανταυγειες..

Κοκκινα δεν θελω να τα βαψω...νομιζω δεν μου πανε και δεν με ενθουσιαζουν...

ξανθα δεν το συζητω δεν υπαρχει αυτο το χρωμα για εμενα

και καστανα ποια η διαφορα απο αυτα που εχω τωρα????

Οποτε κατεληξα στο μαυρο.......με ανταυγειες.....

ΚΑλε ΜΑρακι γιατι να παρεξηγηθω? νομιζεις δεν το βλεπω οτι δεν εχουμε καμια κλίση στις τεχνες?

Απλα το παω για κανα μηνα μεχρι να ανοιξει λιγο ο καιρος και να γαινομε στην αυλη να παιζουμε με τα αλλα παιδακια....

Και για τους αισθητικους εχεις δικιο......Ενα κκομμωτηριο στα 2 χρονια παω....:tongue::tongue::tongue:

Μια φορα εκανα μανικιουρ στο γαμο μου και μετα τα ειχα με χανσαπλαστ γιατι ηταν ολα τα νυχια ματωμενα...Απο τοτε ειπα ποτε ξανα μανικιουρ.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Μαυρα τα ειχα οταν ημουν μικρο κοριτσακι!!!!

20 χρονων...

Τωρα αν τα βαψω σκετα μαυρα θα με αγριευουν και θα με μεγαλωνουν...ΚΑι στην ηλικια που ειμαι δεν ειναι να μεγαλωνω κι αλλο....:tongue::tongue:

Ετσι σκεφτηκα τις ανταυγειες..

Κοκκινα δεν θελω να τα βαψω...νομιζω δεν μου πανε και δεν με ενθουσιαζουν...

ξανθα δεν το συζητω δεν υπαρχει αυτο το χρωμα για εμενα

και καστανα ποια η διαφορα απο αυτα που εχω τωρα????

Οποτε κατεληξα στο μαυρο.......με ανταυγειες.....

ΚΑλε ΜΑρακι γιατι να παρεξηγηθω? νομιζεις δεν το βλεπω οτι δεν εχουμε καμια κλίση στις τεχνες?

Απλα το παω για κανα μηνα μεχρι να ανοιξει λιγο ο καιρος και να γαινομε στην αυλη να παιζουμε με τα αλλα παιδακια....

Και για τους αισθητικους εχεις δικιο......Ενα κκομμωτηριο στα 2 χρονια παω....:tongue::tongue::tongue:

Μια φορα εκανα μανικιουρ στο γαμο μου και μετα τα ειχα με χανσαπλαστ γιατι ηταν ολα τα νυχια ματωμενα...Απο τοτε ειπα ποτε ξανα μανικιουρ.....

καλε δεν ειπα να παρεξηγηθεις γι αυτο. φοβηθηκα μην παρεξηγηθεις που ειπα οτι δεν εχεις καμια σχεση με τα ινστιτουτα αισθητικης! αλλωστε δεν τα εχεις αναγκη! το εννοω αυτο!

το φορεμα που αφιερωσα στην κορη σου σου αρεσει; θα ειναι ασορτι με το μαλλακι σου!:P

χαχαχαχα

Ξεχασα να το δω αυτο....

Τα διαβαζω και ολα τοσο γρηγορα για να προλαβω...

ΚΑλο ειναι αλλλα μαρακι εμενα μου αρεσουν τα πιο πολυχρωμα ρεεεεεεεεε

Ευχαριστω για το κομπλιμέντο αλλα μετα απο 2 παιδια χρειαζομαι ενα "φτιαξιμο" να το πω......Μια ολικη αλλαγη.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Στέβη εδω το καλό γαλακτομπούρεκο!!!

όπως ακριβως το περιγράφεις το φτιάχνει ο συζυγος!!!

η Βαλ έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα αλλά δε μας πειράζει....στο γλάσο βαζω κατσικισιο που πίνει!

για την πάνα μη σε αγχώνει....απο άνοιξη ξεκίνα σιγά σιγά...μπορεί να σε εκπλήξει ο μικρός!!!;)

Καλημερες!! Αχ με στοιχειώνει μέρες τώρα να φτιάξω κι εγώ ένα πρώτη μου φορά αλλά δεν το κάνω γιατί αν πετύχει θα το φάω όλο και είμαι σε κάθοδο κιλών για το Πάσχα (κοινώς....κάνω χώρο...!) και 52 κιλά άνθρωπος θέλει πολύ κόψιμο για να χάσεις 2 κιλά. Δεν έχω και πολλά περιθώρια....ααααααχχχ....αλλά είμαι πολύ λιχούδα ρε παιδιά...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ! Μέχρι να μου 'ρθουν θα χω φάει τα σάντουιτς όλου του κόσμουυυ"

Λοιπόν το γλάσο έχει κρέμα γάλακτος οπότε για να συμπληρωθεί η λιπαρή ουσία και να πήξει θα πρέπει να βάλεις γάλα και λίγο βούτυρο με την κουβερτούρα (αν της επιτρέπεται το βούτυρο)

Συμφωνώ με το "όχι άγχος" και ειδικά με το "μπορεί να σε εκπλήξει!!"

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Διαφημίσεις

αλό!!!

αχ το κορίτσι μου πολύ με παιδεύει....

θέλει πολλή υπομονή και μπουρου μπουρου για να συνεννοηθούμε....

αν κάνω το λάθος και της μιλήσω λίγο απότομα κλαίει με μαύρο δάκρυ!!!

συμπι ωραιο το φορεμα που μας διάλεξες!!!!!

και ωραια και τα άλλα που έβαλες!

άσε γιατι απο το σαιτ που έβαλε η Ελενίτσα χαλβαδιάζω πάνω απο 5 μήνες κάτι παπουτσάκια....αλλά ήρθε η εγκυμοσύνη και είναι με τακούνι οπότε τα αφηνω....

καλά και ατ ρουχα εγκυμοσύνης αλλά στη Βαλ την εβγαλα με κανονικά ρούχα σε μεγαλύτερο μέγεθος και μετα τα χάρισα στη μαμά μου!!!

καλά το κορυφαίο είναι όταν μπήκα στο μήνα μου που διαπίστωσα πόσο είχα παχυνει γιατί αγόρασα ένα παντελόνι και απο 34 νούμερο που φορούσα προ εγκυμοσύνης, το πήρα 42!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Στέβη εγω φτιαχνω το γλάσο μόνο με κουβερτούρα και γαλατάκι και βγαινει σούπερ!!! ρίχνω ελάχιστο βούτυρο απλά για να γυαλίσει!!!

βούτυρο βαζω το Βιταμ ΒΙΟ που κάνει για τη Βαλ.

χμμμ....καθυστερηση έχεις????????? βρε λες??????

Ζωή την ίδια σχεση εχουμε με το κομμωτηριο!!!

κάθε 2 χρόνια πάω κι εγω για κούρεμα!!!

απο σένα συμπι ακομα περιμενουμε φωτο με την περμανάντ!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

3 φορές άρχισα να γράφω κ σταμάτησα!!

Όλα καλα με την μικρη.. 66 πόντοι 7200 1 κιλό ακριβώς πήρε!!δαν έκλαψε σχεδόν καθόλου!

Η μεγάλη είχε κρυφτεί στο δωμάτιο της κ δεν κουνιοταν!! Είδε το σπυρακι στο μαγουλακι κ λέει μικρο καλε είναι που το είδες;; Αλλα όντως έχει σμηγμα μέσα!! Στεναχωριεμαι πολυ.. Μην έχει λιπαρά δέρμα όσο μεγαλώνει.. Είναι κληρονομικό;; Ο άντρας μου έχει λιπαρο, και μικρός είχε θέμα με την ακμή!! Θα πεθάνω.. Απο τόσο μικρη να βγάλει σπυρακι;; Συμβαίνει λέει δεν είναι τπτ... Αλλα Στεναχωριεμαι πολυ!!

Το πρωι κλεψζνε κ το αυτοκ. Της αδερφής μου μπροστά απο το σπίτι τους.. Δεν είδε δεν κατάλαβε κανείς τπτ.. 13μιση χίλ σματακι.. 3 μήνες το είχε 10 χιλιόμετρα το κανε.. Αφήστε τα

Τα μαλλιά μου πρότειναν να τα κάνω χάλκινα.. Δαν το συζητώ με τπτ.. Ένα καστανο σοκολατι θα τα ήθελα αλλα κ πάλι φοβάμαι μην το μετάνιωσω,, πρέπει όμως να τα επαναφέρω στο χρώματα τους γιατι τα άφησα πολυ καιρο αβαφα κ έχουν γίνει τριχρωμα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

μπραβο Λιακι για την μπεμπου!!!Τελειες αναλογιες.....Νομιζω καπου τοσο ειμαστε και εμεις....:rolleyes::rolleyes:

Δεν καταλαβαινω ομως το αγχος σου για την Χρυσοβαλλαντω....Καταρχην επειδη εβγαλε τωρα ενα σπυρακι δεν σημαινει οτι θα γεμισει σπυρια και θα εχει ακμη σε αυτη την ηλικια!!!Κατα δευτερο και αν εχει λιπαρη επιδερμιδα και αν εχει ακμη στην εφηβια δεν χαθηκε ο κοσμος...ΕΓω δεν βρισκω τιποτα κακο σε ολα αυτα....Εκτος και αν προοριζεις το παιδι σου για το next top model....:tongue::tongue:

Ειναι φυσιολογικα πραγματα που καθε παιδακι θα μπορουσε να εχει.....

Μην στεναχωριεσαι βρε για τοσο μικρα πραγματα.....

Λυπαμαι πολυ για την αδερφη σου!!!!!Ετσι με συναγερμο το κλεψανε το αμαξι και δεν ακουστηκε καθολου η σειρηνα?

Και εμας πριν ενα μηνα οταν ειχαμε παει την μικρη στο γιατρο πηγαν να μπουν στο σπιτι μας....ΕΙναι και μεζονετα ειμαστε και ατρομητοι εμεις αφησαμε τα παντζουρια ανοιχτα....ε ειδαν κλειτο φως ειπανε να μπουνε απο το παραθυρο....Απογευμα κατα της 6:30....Τους ειδε η γειτονισσα και τους κυνηγησε.....ΒΑσικα αν εμπαιναν οταν γυριζαμε εμεις θα τους βρισκαμε σπιτι!!

ΚΑ ευτυχως επισης που ειχαν παρει οι γονεις του Κοσμα το αμαξι μου γιατι αλλιως μπορει να μην το ειχα τωρα....ΚΑι το αγαπαω πολυ αυτο το αμαξι...:(:(

Τωρα φυσικα και κλειδωνουμε και τα παντζουρια απο τις 11 το βραδυ τα κατεβαζουμε....και φως ανοιχτο αφηνουμε στην εξωπορτα.....:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχαχα

Με αυτα και μ'αυτα ξεχασα να πω Μπραβο στο Λιτσακι που θα πει το καμαρι της ποιημα!!!ΞΕρεις Λιτσακι ειναι και στο παιδι....Δεν μπορουν ολα σε αυτη την ηλικια να πουνε ποιημα!!!!Για αυτο καμαρωνε οσο μπορεις!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΚΑτερινακι!!!!!!!!!!!!!!Θυμαμαι οτι εγραψες για την πανα αλλα μην ανησυχεις!!!ΜΕχρι το καλοκαιρι θα δεις τεραστια διαφορα!!!!ΠΑρε και κανενα βιβλιο να δει που τα αλλα ζωακια τα κανουν στο γιογιο τους......:tongue::tongue::tongue:

Ειδατε ρε γμτ.....Γραφεται τοσα πολλα και θελω να σχολιασω αλλα ποτε δεν τα θυμαμαι.....:confused::confused:

Ειπατε καποια στιγμη και για την αγαπη στο δευτερο παιδι!!!!

Σοφακι εσυ υπερβαλλεις δεν το συζητω....ΘΑ δεις που θα το αγαπησεις με το που θα το δεις....ΚΑλα με την καισαρικη οχι αμεσως....Μολις το φερουν στο δωματιο σου τελοσπαντων.....:tongue::tongue::tongue:

ΚΑι εγω θυμαμαι εκλαιγα επειδη παραμελουσα την Λυδια στην κοιλια μου.....ΚΑι να πω την αληθεια ακομα δεν εχω ξεπερασει το σοκ πως επαψα να ασχολουμαι με το Θοδωρη οπως πριν γεννησω την Λυδια!!!!

ΝΑ την παραμελλω την Λυδια πια δεν παιζει....ΕΙναι τοσο διεκδικητική ξερει να σε κανει να την προσεξεις....

Ηθελα την Τελειοτητα και για τα δυο παιδια μου και πρεπει να συνηθισω στην μετριοτητα αφου πια βλεπω οτι ειναι αδύνατο να τα καταφερω....

Εεεεεε βρε Ζώιτσα όσο κ να πεις για μια μανούλα ακόμη κ αυτο είναι πρόβλημα!!! Εγω Στεναχωριεμαι δαν θέλω να ταλαιπωρηθεί με σπυρακια κ ακμή... Και φυσικά την προορίζεται γα μοντέλο ΧαχαχαχΑ Χαχα αχαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...