Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bonjour!!!

μα τι γαιδουρα ειμαι....

είχε βάλει ο άντρας μου ξυπνητηρι σημερα για να πάμε για εξετάσεις αίματος που δεν προλάβαμε την προηγούμενη εβδομαδα και του λέω κλέιστο νυσταζω!!!

ελπίζω αυριο να αξιωθω να σηκωθω!!!

Χαχαχαχα! Μου άρεσε το βρισίδι!

Τυγχανει τις περισσότερες φορές να έχω μόνο μαύρη κουβερτούρα γιατί τήν τρώει ο ανήρ κ έτσι έχω να σο6 πω ότι γίνεται θεική! Και την προηγ.βδομάδα έτσι την έκανα. Σε τι έχει αλεργία; γιατί το γλάσο θέλει γάλα. Επίσης την εκανα με καρυδια τωρα..μμμμμμμ

Αυτή της αργυρώς είναι πιο γρήγορη;;;

Τελευταίο και καλύτερο........ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; το γλυκό που τα συνδυάζει όλα! Αρκεί να ειναι πολύ γλυκια η κρέμα, μαστιχωτή και θέλω κ πολυ σιρόπι παρακαλω! Βαϊ Βάϊ! πωπω περιμένω period, φαίνεται;;;;;

Στέβη εδω το καλό γαλακτομπούρεκο!!!

όπως ακριβως το περιγράφεις το φτιάχνει ο συζυγος!!!

η Βαλ έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα αλλά δε μας πειράζει....στο γλάσο βαζω κατσικισιο που πίνει!

Σοφια κ εμενα ο Νικος «ομπιλιακος»είναι χιχιχι Για τη πανα που λες και γενικα για τη συμπεριφορα της Βαλ, νομιζω φαση είναι που την περναμε κ εμεις . Μην ανυσηχεις βρε, σιγουρα σε φερνει στα ορια σου , αλλα στην κατασταση σου μη ταραζεσε, μας δοκιμαζουν τα τερατακια

Ασε που βλεπω ότι την πανα θα την κοψουμε πολυυυυυ αργα, να φανταστειτε του εχω εξηγησει δεκαδες φορες όταν κανει κακα να τα λεει να αλλαξουμε κ αν δεν τον παρω μυρωδια η δεν τον τσεκαρω , δε το λεει, προτιμα να μενει λερωμενος αρκει να μην αφησει το παιχνιδι. Τι θα κανω οεο ? που του χρονου θελω να παει παιδικο ? Σε δημοσιο κ στην ηλικια του νομιζω δε παιρνουν αν δεν εχουν κοψει τη πανα.

Κατερινάκι φαση ειναι θέλω να πιστευω....

γιατι αν υποψιαστω οτι το παιδι μου μεταλάσσεται σε κακομαθημένο....δε θα το αντέξω!!!

και να σου πω το κουφό? στην όλη φάση δε με ταραζει η συμπεριφορά της Βαλ αλλά του άντρα μου που χάνει την υπομονή του....καλός, χρυσός αλλάα με την υπομονη δεν εχει καλές σχεσεις...εκνευρίζεται εύκολα και το εκδηλώνει και μόλις το αντιλαμβάνεται αυτό η Βαλ είναι λες και της πατάς το κουμπί για να κλαίει πιο πολύ!!!

για την πάνα μη σε αγχώνει....απο άνοιξη ξεκίνα σιγά σιγά...μπορεί να σε εκπλήξει ο μικρός!!!;)

Περιμένω παιδιατρο..

Πήγα κομμωτήριο κουρευτηκα.. Και ψηνομαι να αλλάξω χρώμα στα μαλλια.. Αλλα δεν το βλέπω, πάλι ξανθιά θα μείνω

Με το. Άντρα μου είμαστε στα τσακωματα ελενακι γιατι δεν συμφωνώ σε ένα ' ανοιγμα' που θέλει να κάνει.. Με εκνευριζει που δεν ζητά την γνώμη μου κ αποφασίζει μόνος.. Μας βλέπω να γινόμαστε μαλλια κουβάρια!

Θα ξαναμπω να πω νέα..

μεγεια το κούρεμα Λιάκι!!!

τι σας ειπε ο παιδιατρος τελικά???

όσο για τον άντρα σου συμφωνω με την απάντηση της συμπι μου!!!!

τωρα ειναι καιροί για κλεισίματα όχι για ανοίγματα....:rolleyes:

Καλημερα!!!!!

Δεν επιασε το σχεδιο υπνου στην μικρη.....

ΞΑνα γυρισαμε στο 2-5.....Και σαν να μην εφτανε αυτο ξυπνησε 7:30 και ο θοδωρης και περιμενε με τα παιχνιδια του στις σκαλες να κατεβει κατω..........

ΚΑι το προβλημα μου ειναι οτι εχω 3 μερες ενα φρικτο πονοκεφαλο που δεν περναει με τιποτα...και ηλπιζα οτι με εναν καλο υπνο ισως τα καταφερω......Αλλα τα παιδια οπως παντα ειχαν αλλα σχεδια για μενα.....

Λιακι και εγω δεν μπορω να σε φανταστω σε αλλο χρωμα πλην ξανθιας!!!!!!

ΚΑι εγω μετα τον αποθηλασμο θα σουλουπωθω....Θα κανω και την τεραστια αλλαγη να βαψω τα μαλλια μου μαυρα με μπλε και μοβ ανταύγειες και θα τα εχω και σπαστα!!!!!!

ΘΑ καταστρεψω την τριχα μουυ βεβαια αλλα θελω μια αλλαγη εδω και τωρα!!!!!

Να δουμε και ποια κομμωτρια βεβαια θα δεχτει να μου το κανει....

Εγω εννοειτε οτι δεν εδωσα ξηρους καρπους στον μικρο.....Λογω αλλεργιας φσικα αν και στα prick τεστ που καναμε βγηκε οτι δεν εχει αλλεργια παρολα αυτα ο δεικτης Ige ειναι τοσο ανεβασμενος που τρεμω οτιδηποτε καινουριο να του δοκιμασω.....Ακομα και αν αυτο ειναι μπαχαρικο.....

ΠΑντως εχω διαβασει οτι οι ξηροι καρποι επιδεινωνουν το αλλεργικο ασθμα...γι αυτο αν ειαι ασθματικος δεν κανει να τρως....κατι τετοιο τελοσπαντων...και για να μην σπερνω τον πανικο θα ψαξω να δω που το διαβασα και θα σας το γραψω.....

Χθες ειχαμε την εξης συζητηση με τον μικρο...

-Χαρα μου σημερα θα παμε στο μουσικη και χαρα?

-Οχι δεν θελω (κλασσικη απαντηση σε ολα)

-Γιατι αγαπη μου δεν θελεις?

-εν μ'αρεσει

-γιατι χαρα μου?

-ειναι λιγο πατικοι (σπαστικοι)

χαΧΑΧΑΧΑΧΑ

αντε απαντσε τωρα......

Ελενιτσα ακομα δεν μας ειπες γιατι δεν εισαι καλα....

η μκρη τσιριζει κλασσικα...καιρος να την μαζεψω...

Καλημερα και παλι

Ζωίτσα πάρε κανένα ντεπονάκι να συνέλθεις βρε!!!

το Λυδιάκι θα στρωσει σιγά σιγά....μην αγχωνεσαι....

καλά πολύ προχω το βρισκω το μαλλί που θες να κάνεις!!!

δε θα το τολμούσα ποτέ!!!

αφού ειναι πατικοί στο μουσική και χαρά βρε παιδί μου....'αστο το παιδί!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

καλημερα Ζωουλα, καλημερα φιλεναδες!

Ζωη γιατι δεν παιρνεις ντεπον; απαγορευεται και αυτο; 3 μερες πονοκεφαλος ειναι πολυ!

οσον αφορα στο μαλλι σου... αν τα βαψεις μαυρα θα αργησεις πολυ να το ξεφορτωθεις σαν χρωμα διοτι το μαυρο δεν φευγει ευκολα και ξερναει συνεχεια 9σαν το κοκκινο ενα πραγμα). μπλε και μωβ ανταυγειες μαζι....μμμμ....too much. ή μπλε ή μωβ θα ελεγα. παντως το ολο concept οπως το περγραφεις μου θυμιζει μια σειρα κινουμενων σχεδίων το monster high χα χα χα χα

κοιτα http://monsterhighdolls.net/

κατα τα αλλα εμεις ειμαστε σουπερ, ο μικρος τρωει ακαταπαυστα πια και ειμαι πολύ ευχαριστημενη. εχει ξαναγινει το ροζ παιδακι που ειχα :P

εγω παλι σημερα το πρωι εκανα εμετο, μια επιβεβαιωση οτι ολα πανε μαλλον καλα γιατι εναν φοβο τον εχω επειδη δεν το εχω ακουσει καλα καλα ακομα το μικρο!

παντως το τι τυψεις εχω γι αυτο το παιδι ..... δεν ασχολουμαι καθολου μαζι του! αντε να χαιδεψω λιγο την κοιλια το βραδυ οταν ξαπλωνω και ως εκει :-(

ειδες συμπι που πήρε φόρα ο Κων/νος???

άντε καλές μάσες τωρα!!!!

μα τι να κάνεις άλλο στο έμβρυο βρε παιδί μου?????

χαιδεψε κοιλίτσα και μαι χαρά....απο τον άλλο μήνα πιάσε του και κουβέντα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Ζωουλα, καλημερα φιλεναδες!

Ζωη γιατι δεν παιρνεις ντεπον; απαγορευεται και αυτο; 3 μερες πονοκεφαλος ειναι πολυ!

οσον αφορα στο μαλλι σου... αν τα βαψεις μαυρα θα αργησεις πολυ να το ξεφορτωθεις σαν χρωμα διοτι το μαυρο δεν φευγει ευκολα και ξερναει συνεχεια 9σαν το κοκκινο ενα πραγμα). μπλε και μωβ ανταυγειες μαζι....μμμμ....too much. ή μπλε ή μωβ θα ελεγα. παντως το ολο concept οπως το περγραφεις μου θυμιζει μια σειρα κινουμενων σχεδίων το monster high χα χα χα χα

κοιτα http://monsterhighdolls.net/

κατα τα αλλα εμεις ειμαστε σουπερ, ο μικρος τρωει ακαταπαυστα πια και ειμαι πολύ ευχαριστημενη. εχει ξαναγινει το ροζ παιδακι που ειχα :P

εγω παλι σημερα το πρωι εκανα εμετο, μια επιβεβαιωση οτι ολα πανε μαλλον καλα γιατι εναν φοβο τον εχω επειδη δεν το εχω ακουσει καλα καλα ακομα το μικρο!

παντως το τι τυψεις εχω γι αυτο το παιδι ..... δεν ασχολουμαι καθολου μαζι του! αντε να χαιδεψω λιγο την κοιλια το βραδυ οταν ξαπλωνω και ως εκει :-(

χαχαχαχα τωρα που το λες....και εμενα αυτο μου θυμισε.......

μπραβο στον Κωνσταντη....του ανοιξε η ορεξη τωρα με την ανοιξη.....ροδαλα μαγουλακια!!!!:DΕιδες Μαρακι μην στεναχωριεσαι αδικα....θα το ζηταγε απο μονος του.......τωρα για το σπορι .....μην εχεις τυψεις......και εγω τα ιδια εκανα:rolleyes:.......αλλα και το χαιδεμα που κανεις στην κοιλια σου φτανει......και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...θα γεννηθει το παιδι πιο αγχωμενο απο σενα.....μπας σε καλο σου!!:tongue:

συμπι αυτα συμβαινουν ακομα και στην Κρητη που οι συντεκνοι ειναι 2 μετρα αντρες μαλλιαροι και μελαχρινοι (φουλ τεστοστερονη δηλαδη)! εδω δε θα γινονται; καλα λεει ο αντρας μου "που...δες και παλληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια"! χα χα χα χα

καλημερα Ελενακι και Σοφια!

μπλιαξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ... καμπυλη; επειδη ηταν σουπερ η δικη μου την πωτη φορα μηπως να μη ξανακανω; και το αμνιακο μου υγρο σουπερ! δεν θα την παλεψω... ειχα κανει και την μεγαλη θυμαμαι. τρεις ωρες ακινητη χωρις το δικαιωμα ουτε να κατουρησω βρε αδερφε!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα τωρα που το λες....και εμενα αυτο μου θυμισε.......

μπραβο στον Κωνσταντη....του ανοιξε η ορεξη τωρα με την ανοιξη.....ροδαλα μαγουλακια!!!!:DΕιδες Μαρακι μην στεναχωριεσαι αδικα....θα το ζηταγε απο μονος του.......τωρα για το σπορι .....μην εχεις τυψεις......και εγω τα ιδια εκανα:rolleyes:.......αλλα και το χαιδεμα που κανεις στην κοιλια σου φτανει......και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...θα γεννηθει το παιδι πιο αγχωμενο απο σενα.....μπας σε καλο σου!!:tongue:

κατι ειπες τωρα... "μην αγχωνεσαι"! βρε εδω φοβαμαι μηπως δεν αγαπαω το παιδι μου ή μηπως δεν το αγαπαω αρκετα! κλαψ σνιφφφφ...

ρωταω επειδη στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα κανει σακχαρο κυησης μηπως πρεπει να την κανω νωριτερα τωρα....θα ρωτησω βεβαια και το γιατρο μου την αλλη βδομαδα.κ εγω ειχα κανει τη μεγαλη και μου ερχοταν να λιποθυμησω στο τελος...απαισια εξεταση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

κατι ειπες τωρα... "μην αγχωνεσαι"! βρε εδω φοβαμαι μηπως δεν αγαπαω το παιδι μου ή μηπως δεν το αγαπαω αρκετα! κλαψ σνιφφφφ...

εγω παλι ειμαι σιγουρη οτι το δευτερο παιδι δε θα το αγαπαω οσο το πρωτο...μου φαινεται αδιανοητο:confused:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

συμπι αυτα συμβαινουν ακομα και στην Κρητη που οι συντεκνοι ειναι 2 μετρα αντρες μαλλιαροι και μελαχρινοι (φουλ τεστοστερονη δηλαδη)! εδω δε θα γινονται; καλα λεει ο αντρας μου "που...δες και παλληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια"! χα χα χα χα

καλά τα λέει ο άντρας σου!!!

εγω τι να πω στη σχολή που μόλις έλεγα οτι είμαι απο Καλαμάτα, όλοι μου έκαναν την ίδια ερωτηση:

"τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα???"

Μόλις τους εδινα όμως εγω την απαντηση μου, το βούλωναν!!!

καλημερα Ελενακι και Σοφια!

μπλιαξξξξξξξξξξξξξξξξξξξξ... καμπυλη; επειδη ηταν σουπερ η δικη μου την πωτη φορα μηπως να μη ξανακανω; και το αμνιακο μου υγρο σουπερ! δεν θα την παλεψω... ειχα κανει και την μεγαλη θυμαμαι. τρεις ωρες ακινητη χωρις το δικαιωμα ουτε να κατουρησω βρε αδερφε!

χαχαχαχαχα!!!

δεν ειχα δει τα προηγουμενα μηνυματα των κοριτσιων και λέω πάει τρελάθηκε η συμπι!!! πως της ήρθε και λέει στο ξεκάρφωτο για την καμπύλη!!!

εμένα πάντως στη Βαλ δε μου είχε δωσει καμπύλη!!!

ευτυχως!!!

ελπίζω να μη ζητησει ούτε τωρα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω παλι ειμαι σιγουρη οτι το δευτερο παιδι δε θα το αγαπαω οσο το πρωτο...μου φαινεται αδιανοητο:confused:

κοριτσάκια....η αγάπη της μάνας δε μοιράζεται....πολλαπλασιάζεται....

οπότε ούτε να αγχωνεστε ούτε να πιστευετε οτι δε θα αγαπάτε τα 2α όσο τα πρώτα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλα λεω εγω μακακιες μην λες και εσυ πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε δε λενε οτι οποιο δαχτυλο να κοψεις το ιδιο ποναει; ρωτα την Ελενη που εχει 3! αντι να με βαλεις στη θεση μου λες χειροτερα!

εγω τις κανω αυτες τις σκεψεις αλλα προσπαθω να τις διωχνω γιατι ξερω οτι ειναι λαθος!

γι αυτο λεω και τον πονο μου εδω μεσα να μου δωσετε ιντερνετικα χαστουκια να συνελθω! λες να εκανα 2ο ή 3ο παιδι εχοντας στο μυαλο μου οτι σιγουρα δεν θα το αγαπαω σαν το πρωτο; ποτε!

μαρακι εμεις ειμαστε για να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη:tongue:

φανταζομαι οτι οταν με το καλο γεννηθουν θ αλλαξουν και τα συναισθηματα μας...οταν τα παρουμε για πρωτη φορα αγκαλιτσα..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μωρε κ εγω ξερω οτι ειναι λαθος αυτες οι σκεψεις...και αδικες για το μωρο που ερχεται και που στο κατω κατω ηταν και επιλογη μου δεν ηρθε τυχαια...ελα ομως που δε μπορω και να τις αποφυγω...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαρακι εμεις ειμαστε για να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη:tongue:

φανταζομαι οτι οταν με το καλο γεννηθουν θ αλλαξουν και τα συναισθηματα μας...οταν τα παρουμε για πρωτη φορα αγκαλιτσα..

ναι.. αστο καλυτερα.... οταν κανουμε μαυρες σκεψεις καλυτερα να απευθυνομαστε στις αλλες!

οταν ειχα γεννηθει εγω όλοι μου ειχαν μεγαλη αδυναμια. οι γονεις μου φυσικα, οι θειοι κλπ κλπ κλπ. οταν εμεινε εγκυος η μανα μου στην αδερφη μου, η αδερφη του πατερα μου ειπε στη μανα μου: "γιατι κανεις κι αλλο παιδι; θα παρει την αγαπη της μαριας, το μισω από τωρα"!

σας πληροφορω ότι την αδερφη μου η συγκεκριμενη ειδικα θεια, την λατρεψε η δε αδερφη μου μικροτερη που ηταν την ρωτουσες αν αγαπαει πιο πολυ τη μαμα της ή τη θεια τη Μινα και απαντουσε "τη θεια τη Μινα";)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...