Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λενιώ για διαβασε εδω:

http://www.capital.gr/law/articles.asp?id=576576&pg=1

δεν τα πάω καλά με αυτά αλλα γράφει:

"εκτός αυτού όμως, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 1 και 2 του ίδιου διατάγματος, σε περίπτωση καταγγελίας της μίσθωσης για ιδιόχρηση ο εκμισθωτής οφείλει στο μισθωτή αποζημίωση ίση με το κατά τον χρόνο της καταγγελίας καταβαλλόμενο μίσθωμα δέκα έξι (16) μηνών. Ωστόσο το δικαστήριο, μπορεί, κατʼ εκτίμηση των τυχόν ειδικών συνθηκών και ύστερα από αίτημα του μισθωτή, να αυξήσει το ποσό της αποζημίωσης έως τα τριάντα (30) μηνιαία μισθώματα."

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άντε μπράβο!!!

ειδες???

πήρε μπρος ο Κωταντίνος!!!

μου θυμισε την αδερφη μου που μπορεί να φάει οτιδήποτε, οποιαδηποτε ωρα!!! μεχρι και στιφαδο για πρωινο την εχω δει να τρωει!!!

ειδικα μετα από ξενυχτι ειναι το στιφαδο εξαιρετικο! ααααχχχχ τι μου θυμισες τωρα!

Λενιώ για διαβασε εδω:

"εκτός αυτού όμως, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 1 και 2 του ίδιου διατάγματος, σε περίπτωση καταγγελίας της μίσθωσης για ιδιόχρηση ο εκμισθωτής οφείλει στο μισθωτή αποζημίωση ίση με το κατά τον χρόνο της καταγγελίας καταβαλλόμενο μίσθωμα δέκα έξι (16) μηνών. Ωστόσο το δικαστήριο, μπορεί, κατʼ εκτίμηση των τυχόν ειδικών συνθηκών και ύστερα από αίτημα του μισθωτή, να αυξήσει το ποσό της αποζημίωσης έως τα τριάντα (30) μηνιαία μισθώματα."

εισαι θεα! Λενιω οριστε στο αψε σβησε!

ειδικα μετα από ξενυχτι ειναι το στιφαδο εξαιρετικο! ααααχχχχ τι μου θυμισες τωρα!

εισαι θεα! Λενιω οριστε στο αψε σβησε!

α εγω για πρωινο απο φαγητα μόνο γουρνοπούλα μπορώ να φάω!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

τρελαίνομαι!!!!!!!

κριση έχουμε βρε συμπι....θα με προσλάβεις για βοηθό?????????:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λενιώ για διαβασε εδω:

σε ευχαριστω.....κατι τετοιο μας ειπαν και εμας.....Μαρακι κοιτα το εσυ αυριο!!

αααα για το αλλο δεν παιρνει χαμπαρι ακου τι σου λεω.....ερχεται η ωρα του πεναλτυ!!!!;)

α εγω για πρωινο απο φαγητα μόνο γουρνοπούλα μπορώ να φάω!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

τρελαίνομαι!!!!!!!

κριση έχουμε βρε συμπι....θα με προσλάβεις για βοηθό?????????:tongue::tongue::tongue:

εννοειται οτι σε προσλαμβανω!

ελενιτσα επειδη καπου παει το ξανθο μυαλο μου...

αφιερωμενο και σχετικο με πεναλτυ:

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα! Μου άρεσε το βρισίδι!

Τυγχανει τις περισσότερες φορές να έχω μόνο μαύρη κουβερτούρα γιατί τήν τρώει ο ανήρ κ έτσι έχω να σο6 πω ότι γίνεται θεική! Και την προηγ.βδομάδα έτσι την έκανα. Σε τι έχει αλεργία; γιατί το γλάσο θέλει γάλα. Επίσης την εκανα με καρυδια τωρα..μμμμμμμ

Αυτή της αργυρώς είναι πιο γρήγορη;;;

Τελευταίο και καλύτερο........ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; το γλυκό που τα συνδυάζει όλα! Αρκεί να ειναι πολύ γλυκια η κρέμα, μαστιχωτή και θέλω κ πολυ σιρόπι παρακαλω! Βαϊ Βάϊ! πωπω περιμένω period, φαίνεται;;;;;

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Γεια σας …. Τι κανετε κοριτσακια ?? Πως πανε οι κοιλιτσες φουσκωνουν ???

Ζωηηη εστω κ αργα να χαιρεστε το Θοδωρακο σας !!! Το Λυδιακι τι κανει ?Πως τα πατε με τον υπνο ? Την αφηνεις μπρουμητα τελικα ?

Stevy , για την πιπιλα αυτό που λεει η Σοφια είναι μια καλη τακτικη , εμεις βεβαια δε χρειαστηκε να του την ψαλιδισουμε , την ειχε σακατεψει μονος του, οποτε δεν εβρισκε πια καμια ευχαριστηση , και μαλιστα τον αφησαμε να την πεταξει μονος του στα σκουπιδια. Μια –δυο φορες που τη θυμηθηκε του ειπαμε ότι την ειχε πεταξει , το δεχτηκε απροσμενα καλα, ουτε κλαματα ουτε γκρινια , αν σκεφτεις πως εμας ο Νικολας την ειχε κ καμια φορα κατά τη διαρκεια της ημερας.

Σοφια κ εμενα ο Νικος «ομπιλιακος»είναι χιχιχι Για τη πανα που λες και γενικα για τη συμπεριφορα της Βαλ, νομιζω φαση είναι που την περναμε κ εμεις . Μην ανυσηχεις βρε, σιγουρα σε φερνει στα ορια σου , αλλα στην κατασταση σου μη ταραζεσε, μας δοκιμαζουν τα τερατακια

Ασε που βλεπω ότι την πανα θα την κοψουμε πολυυυυυ αργα, να φανταστειτε του εχω εξηγησει δεκαδες φορες όταν κανει κακα να τα λεει να αλλαξουμε κ αν δεν τον παρω μυρωδια η δεν τον τσεκαρω , δε το λεει, προτιμα να μενει λερωμενος αρκει να μην αφησει το παιχνιδι. Τι θα κανω οεο ? που του χρονου θελω να παει παιδικο ? Σε δημοσιο κ στην ηλικια του νομιζω δε παιρνουν αν δεν εχουν κοψει τη πανα.

Για τους ξηρους καρπους , εμεις εχουμε φαει μονο αμυγδαλα , πολύ του αρεσαν αλλα επειδη γενικα δεν πολυπερνουμε εχει φαει μονο μια φορα 3-4 κομματια. Και γλυκακια τρωει με μετρο, και τη καθαρη Δευτερα εφαγε κ γαριδα, όμως επειδη τα θαλασσινα είναι αλλεργιογονα , όταν φτιαγναμε γαριδομακαροναδα με τον αντρα μου του εδινα μονο μακαρονια που ειχαν όμως την ουσια της γαριδας , να δω αν εχουμε καμια αντιδραση, μια δυο φορες δοκιμασε μακαρονια, τη τριτη φορα του εδωσα μιση γαριδα , κ τη καθαρη Δευτερα εφαγε κριθαροτο με 2-3 ολοκληρες γαριδες.

XwAPp3.png

Περιμένω παιδιατρο..

Πήγα κομμωτήριο κουρευτηκα.. Και ψηνομαι να αλλάξω χρώμα στα μαλλια.. Αλλα δεν το βλέπω, πάλι ξανθιά θα μείνω

Με το. Άντρα μου είμαστε στα τσακωματα ελενακι γιατι δεν συμφωνώ σε ένα ' ανοιγμα' που θέλει να κάνει.. Με εκνευριζει που δεν ζητά την γνώμη μου κ αποφασίζει μόνος.. Μας βλέπω να γινόμαστε μαλλια κουβάρια!

Θα ξαναμπω να πω νέα..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Λιααααααα! ξανθια εισαι θεα, μην τα βαψεις αλλο χρωμα σε εφαγα!

επίσης πες τον αντρα σου ότι μια φιλη σου δικηγορος εχει δει μονο κανονια να σκανε αυτην την περίοδο και ΚΑΜΙΑ επιχειρηση δυστυχως να ανθει! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!

αν ψηνεται για κατιο τετοιο μην φερεις αντιρρηση!:P

Κατερινα μου και εγω με την πανα εχω αγχωθει δεν σου κρυβω. δεν τον βλεπω να εχει καιμια διαθεση να την κοψει. ολο μου λεει οτι ειναι μωρο και θελει πανα. που να δει και το μωρο! πιπιλα, πανα, θα φρικαρει κανονικα!

Καλημερα!!!!!

Δεν επιασε το σχεδιο υπνου στην μικρη.....

ΞΑνα γυρισαμε στο 2-5.....Και σαν να μην εφτανε αυτο ξυπνησε 7:30 και ο θοδωρης και περιμενε με τα παιχνιδια του στις σκαλες να κατεβει κατω..........

ΚΑι το προβλημα μου ειναι οτι εχω 3 μερες ενα φρικτο πονοκεφαλο που δεν περναει με τιποτα...και ηλπιζα οτι με εναν καλο υπνο ισως τα καταφερω......Αλλα τα παιδια οπως παντα ειχαν αλλα σχεδια για μενα.....

Λιακι και εγω δεν μπορω να σε φανταστω σε αλλο χρωμα πλην ξανθιας!!!!!!

ΚΑι εγω μετα τον αποθηλασμο θα σουλουπωθω....Θα κανω και την τεραστια αλλαγη να βαψω τα μαλλια μου μαυρα με μπλε και μοβ ανταύγειες και θα τα εχω και σπαστα!!!!!!

ΘΑ καταστρεψω την τριχα μουυ βεβαια αλλα θελω μια αλλαγη εδω και τωρα!!!!!

Να δουμε και ποια κομμωτρια βεβαια θα δεχτει να μου το κανει....

Εγω εννοειτε οτι δεν εδωσα ξηρους καρπους στον μικρο.....Λογω αλλεργιας φσικα αν και στα prick τεστ που καναμε βγηκε οτι δεν εχει αλλεργια παρολα αυτα ο δεικτης Ige ειναι τοσο ανεβασμενος που τρεμω οτιδηποτε καινουριο να του δοκιμασω.....Ακομα και αν αυτο ειναι μπαχαρικο.....

ΠΑντως εχω διαβασει οτι οι ξηροι καρποι επιδεινωνουν το αλλεργικο ασθμα...γι αυτο αν ειαι ασθματικος δεν κανει να τρως....κατι τετοιο τελοσπαντων...και για να μην σπερνω τον πανικο θα ψαξω να δω που το διαβασα και θα σας το γραψω.....

Χθες ειχαμε την εξης συζητηση με τον μικρο...

-Χαρα μου σημερα θα παμε στο μουσικη και χαρα?

-Οχι δεν θελω (κλασσικη απαντηση σε ολα)

-Γιατι αγαπη μου δεν θελεις?

-εν μ'αρεσει

-γιατι χαρα μου?

-ειναι λιγο πατικοι (σπαστικοι)

χαΧΑΧΑΧΑΧΑ

αντε απαντσε τωρα......

Ελενιτσα ακομα δεν μας ειπες γιατι δεν εισαι καλα....

η μκρη τσιριζει κλασσικα...καιρος να την μαζεψω...

Καλημερα και παλι

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα Ζωουλα, καλημερα φιλεναδες!

Ζωη γιατι δεν παιρνεις ντεπον; απαγορευεται και αυτο; 3 μερες πονοκεφαλος ειναι πολυ!

οσον αφορα στο μαλλι σου... αν τα βαψεις μαυρα θα αργησεις πολυ να το ξεφορτωθεις σαν χρωμα διοτι το μαυρο δεν φευγει ευκολα και ξερναει συνεχεια 9σαν το κοκκινο ενα πραγμα). μπλε και μωβ ανταυγειες μαζι....μμμμ....too much. ή μπλε ή μωβ θα ελεγα. παντως το ολο concept οπως το περγραφεις μου θυμιζει μια σειρα κινουμενων σχεδίων το monster high χα χα χα χα

κοιτα http://monsterhighdolls.net/

κατα τα αλλα εμεις ειμαστε σουπερ, ο μικρος τρωει ακαταπαυστα πια και ειμαι πολύ ευχαριστημενη. εχει ξαναγινει το ροζ παιδακι που ειχα :P

εγω παλι σημερα το πρωι εκανα εμετο, μια επιβεβαιωση οτι ολα πανε μαλλον καλα γιατι εναν φοβο τον εχω επειδη δεν το εχω ακουσει καλα καλα ακομα το μικρο!

παντως το τι τυψεις εχω γι αυτο το παιδι ..... δεν ασχολουμαι καθολου μαζι του! αντε να χαιδεψω λιγο την κοιλια το βραδυ οταν ξαπλωνω και ως εκει :-(

Ζωη...

μην το παρεις κατακαρδα αλλα νομιζω ότι ο Τεο εχει τοση σχεση με τις τεχνες όσο εσυ με τα ινστιτουτα αισθητικης! δηλαδη ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! (μην παρεξηγηθω αλλα νομιζω οτι εχεις πει πως δεν το'χεις γενικως με αυτα εεεεεε; αν κανω λαθος διορθωσε με :confused:)

τεσπα... το παιδι ειναι πιο πρακτικο σαν φυση και αυτο το ελαφρυ της τεχνης..δεν... ειναι "πατικό"!

χα χα χα χα χα

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

χθες δε μπηκα γιατι ημουν χαλια...το στομαχι μου με πεθανε ολη μερα...και βλεπω σημερα αυτα που γραφατε για πιτες και σοκολατοπιτες και μου τρεχουν τα σαλια!!προς το παρον εφαγα μια σοκολατα της ιον γι αργοτερα βλεπουμε..:tongue:

λιακι ελπιζω να τα βρηκατε με το συζυγο!

ζωιτσα μεγαλη αλλαγη αυτη που θες να κανεις στα μαλλια σου...χαρα στο κουραγιο σου:P

ερωτηση...θυμαστε ποτε κανουμε καμπυλη σακχαρου?ποια εβδομαδα?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα σας.....καλος καιρος σημερα.....Μαρακι ακρως αυτο εννοω και εγω.....σφυριξα και εληξες!!!σουπερ....θα αρχισω να χορευω μονη μου πρωι πρωι ......

Λια θα συμφωνησω με την Μαρια.....ειναι το χρωμα σου το ξανθο....αλλα εμενα θα μου αρεσες και με ενα καστανο φουντουκι..λεω εγω τωρα.!!....αν επρεπε να διαλεξω ομως θα ελεγα ξανθο....

Κατερινακι ενα μεγαλο φιλι στον Νικολα σου και ας ειναι και "ομπυλιακος".

Ζωη αυτο με τον πονοκεφαλο...ειναι ιωση.....νομιζεις οτι θα σου φυγει το κρανιο κατι ωρες....περαστικα!!τωρα για την μικρη δεν ξερω τι να πω.....αλλα σε καταλαβαινω ποσο πολυ θελεις να ξεκουραστεις.....!!!το μαλλι τωρα ....μ αρεσουν οι ανταυγιες που θελεις να κανεις αλλα το μαυρο σαν βαση μηπως ειναι πολυ σκουρο......????

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

χθες δε μπηκα γιατι ημουν χαλια...το στομαχι μου με πεθανε ολη μερα...και βλεπω σημερα αυτα που γραφατε για πιτες και σοκολατοπιτες και μου τρεχουν τα σαλια!!προς το παρον εφαγα μια σοκολατα της ιον γι αργοτερα βλεπουμε..:tongue:

λιακι ελπιζω να τα βρηκατε με το συζυγο!

ζωιτσα μεγαλη αλλαγη αυτη που θες να κανεις στα μαλλια σου...χαρα στο κουραγιο σου:P

ερωτηση...θυμαστε ποτε κανουμε καμπυλη σακχαρου?ποια εβδομαδα?

φιλια πολλα σε ολες!

καλημερα Σοφια.....νομιζω μετα στην 28η εβδομαδα.....και τωρα που τι αναφεραμε που ηρθε αναγουλα....οποτε μαθαινα πως ειμαι εγκυος αμεσως σκεφτομουν αυτη την αηδιαστικη εξεταση!μπλιαχ:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...