Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πριν από 30 χρονια οι υπερηχοι ηταν για κλωτσιες!:tongue: ασε που ειναι και το ενστικτο της μανας! παντα "φοβομουν" οτι προοριζομαι για αγορομανα! χα χα χα

μωρε και εγω παναθηναικος ειμαι αλλα οχι φανατικος. για το γιο μου ομως αλλαζω και ομαδα! αμε πως! μονο μη βγει ο αλλος παναθηναικος και κοπω στα δυο η μανα!

συμπι φαση ειναι της μικρης και ευχομαι να μην κρατησει πολύ. κατα καιρους τα κανει και ο Κων/νος αλλα ειναι θεμα ημερων! παντως οταν του φωναζω και εγω παγωνει και κλαψουριζει σαν την Βαλ δεν τον παιρνει να κλαψει χα χα χα.... τωρα αν η μικρα κακομαθαινει θα της κοπει ο βηχας με την καινουργια αφιξη!:P

Μακάρι να ειναι φαση συμπι γιατι βαριεμαι ολη μερα κλάμα και φωνες....

πριν δεν ηθελε να της αλλάξω με τιποτα τρο πάμπερς με τα κακά....να εχω και μια ανακατωσουρα να έχω και τη μυρωδιά....άσε....

εγω παλι σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω πολυ ορεξη για φαγητο. θελω πολλες τηγανητες πατατες, κετσαπ, γλυκα.... ολα τα υγιεινα. αααα και φυστικια! αυτο το παιδι δεν την γλιττωνει την αλλεργια θα το δειτε. εχθες μου ειχε μεινει μια χουφτα αραπικα και ειπα να κερασω και τον γιο μου! οκ... δεν εφαγα παρα μονο 2 ... τα αλλα τα τσακισε! ευτυχως αυτος δεν ειναι αλλεργικος! τον κοιτουσα μην πρηστει :tongue::P

κι εγω προς το παρόν δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για φαγητό....

αλλά επιφυλάσσομαι λόγω της εντονης δυσπεψίας που εχω....

απαξ και μου περάσει, σίγουρα δε θα είμαι εγκρατης!!!

εγω βρε παιδια δεν της εχω δωσει ποτέ ξηροκάρπια....

έχει δοκιμασει καρυδι σε καρυδόπιτα όμως...

έχω διαβασει οτι δεν επιτρεπεται να δωσουμε ολόκληρο ξηρό καρπό σε παιδί κατω των 4-5 ετων γιατι υπάρχει κινδυνος πνιγμού...

και η Βαλ πιστευω οτι και να της έδινα, δε θα ετρωγε....όπως εχω ξανπεί έχει θέμα με τις υφές των τροφιμων...

Κι εμένα έχει φάει μια φρίκη με τα φυστίκια. Έχω μια τρέλα με τα ξηροκάρπια κι εγώ βέβαια κ ότι βλέπει το παιδί...και ο άντρας μου (αν δεν του το κόλλησα εγώ). Καρύδια τους δίνετε? εκανα ένα γλυκό και έβαξζα μέσα και μου ζήτησε και κόλλωσα...Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι γλυκό έφαγε όταν ψήθηκε...οπότε μπούρδες?

Καλά έφτιαξα μια σοκολατόπιτα για τα γενέθλια του άντρα μου. Αν θελήσετε να κάνετε εύκολο και "γεμάτο" σοκολατένιο γλυκό σας το προτείνω και το έχω ψάξει πολύ καλά! Αλλά να το κάνετε μαζί με το γλάσο όχι άνευ!Είναι σημαντικό! Λοιπόν στις συνταγές της παρέας είναι η σοκολατόπιτα της Τράγας. Έτσι λέγεται και έχει ψηφιστεί στο διαγωνισμό γλυκών του site ως το καλύτερο με διαφορά, έχει 5 πηρουνάκια εννοείται και γύρω στα 600 άτομα ψηφοφόρους....Την κάνω χρόνια γιατί μου την είχε δόσει μια φίλη μου ως δικιά της αλλά έτυχε και την πέτυχα στο νετ ψάχνοντας το απόλυτο σοκολατογλυκό για τον άντρα μου τον σοκολατά! νιεχ νιεχ...(εγώ φανατική κρεμού-σιροπού-μπουρεκού!ΑΧ-ΒΑΧ) Και μια συμβύλή που δεν έτυχε να τη διαβάσω στα σχόλια και τις παραλαγές, προτιμήστε πλατύ και σχετικά ρηχό σκεύος για να ψηθεί ομιόμορφα. Το έκανα σε ταρτιέρα την τελευταία φορά και βγήκε απίστευτο. Σαν αυτά τα γλυκά του ΙΚΕΑ. Μιαμ μιαμμμμ

λοιπόν αυτη τη σοκολατόπιτα τη χαζευω καιρό τωρα αλλά δεν την εχω κάνει γιατι έχω βολευτει με την πανευκολη συνταγη της Αργυρώς!!!

εσυ Στεβη την προτείνεις ε? αν αντικαταστησω την ποσότητα της σοκολάτας γάλακτος με κουβερτούρα, θα βγει βαριά λες?

γιατι εχει την αλλεργία η Βαλ και αν φτιάξω θέλω να φάει κι εκείνη....

σύμπι για να μην ψαχνεσαι αυτη ειναι η συνταγη:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatopita.html

την ειχα φυλαγμενη στα αγαπημενα μου!

Στεβη μια και εισαι κρεμού, έλα να φας γαλακτομπούρεκο απο τα χέρια του αντρούλη μου!!!

εγω ειμαι σοκολατού πάντως!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

:twisted::twisted:Τα νευρα μου.....τσαμπα μαζευω πραγματα τοσες μερες.....θελει ολοκληρη διαδικασια παλι για να παω στο αλλο μαγαζι....περα δωθε με πανε!!!!!αυτες οι γραφειοκρατιες πια........

Στεβη μια και εισαι κρεμού, έλα να φας γαλακτομπούρεκο απο τα χέρια του αντρούλη μου!!!

εγω ειμαι σοκολατού πάντως!!!

καλε εμοιασε ο γαμπρος στον πεθερο.......τι τυχερη καλε που εισαι!!!!εμενα με μουντζωσε στην κυριολεξια ο Θεος.........

:twisted::twisted:Τα νευρα μου.....τσαμπα μαζευω πραγματα τοσες μερες.....θελει ολοκληρη διαδικασια παλι για να παω στο αλλο μαγαζι....περα δωθε με πανε!!!!!αυτες οι γραφειοκρατιες πια........

Λενιώ αν θες καμια βοηθεια αν αφορά σε λογιστικό κομμάτι, ρωτα εεε???

τι τον έχουμε το λογιστη εδω???????;)

καλε εμοιασε ο γαμπρος στον πεθερο.......τι τυχερη καλε που εισαι!!!!εμενα με μουντζωσε στην κυριολεξια ο Θεος.........

δεν έχω παράπονο....

ευτυχως ο άντρας μου ειναι σε όλα του σούπερ....

και τωρα με την εγκυμοσύνη δε με αφηνει να κάνω τίποτα....

βαζει σκούπα, σφουγγαρίζει, πλένει μπαλκόνια, μαζευει τα πιατα....τα πάντα όλα!!!

και απο μαγειρικη/ζαχαροπλαστικη το έχει!!!

φυσικα το καλύτερο προσόν του είναι οτι όταν μαγειρευει δεν αφηνει ούτε κουταλάκι άπλυτο!!!

έλα βρε που σε μούτζωσε ο Θεός....

εγω πιστευω οτι τον εχεις κι εσυ λίγο πασά....

όπως τους μάθεις είναι....και αμα τους καλομάθεις, μετα δεν υπάρχει γυρισμός!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αυτο με την πανα το περασαμε για μηνες συμπι. μεχρι που του ειπα :"αμαν, μαθε να τα κανεις στη λεκανη να μη σε βασανιζω και εγω"! τωρα εχει ηρεμησει αλλα νομιζω οτι τον παγωναν και τα μωρομαντηλα. τωρα του τα ζεσταινω στα χερια μου πρωτα!

αλλαζεις μαγαζι ελενιτσα;

τωρα θα δω τη σοκολατοπιτα. κατσε να βρω και εναν κορμο. ολο παγωμενα θελω να τρωω... τυπου παγωτο!

Λενιώ αν θες καμια βοηθεια αν αφορά σε λογιστικό κομμάτι, ρωτα εεε???

τι τον έχουμε το λογιστη εδω???????;)

δεν έχω παράπονο....

ευτυχως ο άντρας μου ειναι σε όλα του σούπερ....

και τωρα με την εγκυμοσύνη δε με αφηνει να κάνω τίποτα....

βαζει σκούπα, σφουγγαρίζει, πλένει μπαλκόνια, μαζευει τα πιατα....τα πάντα όλα!!!

και απο μαγειρικη/ζαχαροπλαστικη το έχει!!!

φυσικα το καλύτερο προσόν του είναι οτι όταν μαγειρευει δεν αφηνει ούτε κουταλάκι άπλυτο!!!

έλα βρε που σε μούτζωσε ο Θεός....

εγω πιστευω οτι τον εχεις κι εσυ λίγο πασά....

όπως τους μάθεις είναι....και αμα τους καλομάθεις, μετα δεν υπάρχει γυρισμός!!!;)

ο αρης οταν ηταν ερωτευμενος εκανε τα παντα. μεχρι μπανανες με σοκολατα εφτιαχνε τις οποιες μου σερβιρε με σαμπανια παρακαλω! τωρα ουτε αβγο δε μου βραζει!:tongue:

ο αρης οταν ηταν ερωτευμενος εκανε τα παντα. μεχρι μπανανες με σοκολατα εφτιαχνε τις οποιες μου σερβιρε με σαμπανια παρακαλω! τωρα ουτε αβγο δε μου βραζει!:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue

αυτο με την πανα το περασαμε για μηνες συμπι. μεχρι που του ειπα :"αμαν, μαθε να τα κανεις στη λεκανη να μη σε βασανιζω και εγω"! τωρα εχει ηρεμησει αλλα νομιζω οτι τον παγωναν και τα μωρομαντηλα. τωρα του τα ζεσταινω στα χερια μου πρωτα!

τωρα θα δω τη σοκολατοπιτα. κατσε να βρω και εναν κορμο. ολο παγωμενα θελω να τρωω... τυπου παγωτο!

μπα δεν ειναι θεμα να κρυωνει....

ιδιοτροπία ειναι....

απλά για να περνάει το δικό της....

και είμαι τόσο γκαντεμω που εχει κάνει ως τωρα 3 φορές κακά!!!

ευτυχως τις άλλες 2, αλλάξαμε με λιγότερα παρακάλια....

κι εγω ένα παγωτακι θα το έτρωγα αλλά φοβαμαι μην αρρωστησω ρε γμτ....

να και σε αυτη την περιπτωση αυτό που ειπα και στη Λενιω νομιζω οτι ισχυει....

οτι τους αφηνετε και χαλαρωνουν και αμα δεν το έχει ο άλλος και πολύ, μετα τα ξεχνάει όλα....

εγω δεν τον έχω στην τσιτα απλά είναι ο άντρας μου σαν ανθρωπος πολύ της τάξης και της καθαριότητας και αν δει οτι κάτι δεν προλαβαινω να το κανω, στανταρ θα το κάνει απο μόνος του!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αλλαζω μαγαζι ναι...παω πιο κεντρικα.....αλλα δεν παω οικειοθελως.....το θελουν για ιδιοχρησια....ο λογιστης ειπε να ρωτησουμε δικηγορο οτι λογικα δικαιουμαστε αποζημιωση επειδη μας "διωχνει"....

μπα δεν ειναι θεμα να κρυωνει....

ιδιοτροπία ειναι....

απλά για να περνάει το δικό της....

και είμαι τόσο γκαντεμω που εχει κάνει ως τωρα 3 φορές κακά!!!

ευτυχως τις άλλες 2, αλλάξαμε με λιγότερα παρακάλια....

κι εγω ένα παγωτακι θα το έτρωγα αλλά φοβαμαι μην αρρωστησω ρε γμτ....

να και σε αυτη την περιπτωση αυτό που ειπα και στη Λενιω νομιζω οτι ισχυει....

οτι τους αφηνετε και χαλαρωνουν και αμα δεν το έχει ο άλλος και πολύ, μετα τα ξεχνάει όλα....

εγω δεν τον έχω στην τσιτα απλά είναι ο άντρας μου σαν ανθρωπος πολύ της τάξης και της καθαριότητας και αν δει οτι κάτι δεν προλαβαινω να το κανω, στανταρ θα το κάνει απο μόνος του!!!

1ον παγωτα πολλα ετρωγα στην Ευη μου......:rolleyes:

2ον αυτο με τα μωρομαντηλα ειναι αληθεια...ξερεις τι τραβαω και εγω για να αλλαξουμε......τον παγωνουν οντως!!!!

3ον καλε η αναισθησια στο μεγαλειο της λεμε.......δεν τον νοιαζει τιποτα....ή μαλλον να ειναι ολα στην εν τελεια αλλα ταυτοχρονως δεν κανω και τιποτα.......σιγα μην καθομαι να γλειφω τους τοιχους σαν την μανα του!!!!αστο να παει αστο που λεει και ο Χατζηγιαννης.....

η Βαλέρια γενικα έχει αντοχή στο κρυο....

προχθες την έκανα μπάνιο....κλασικα μόλςι τελειωσουμε το σαπούνισμα/ξέβγαλμα, κλεέινει τις πόρτες της ντουζιέρας για να πλένεται μόνη της....μετα απο ωρα, της λέω άντε βγες τωρα....

όχι...όχι....

ανοίγω την πόρτα της ντουζιέρας και τι βλέπω???

οτι το νερό είχε κρυωσει αλλά εκείνη προκειμένου να μη βγει, καθόταν και πλενόταν με κρύο νερό!!!!

βρε άσε τα σκουπίδια στην πόρτα της εισόδου και μην τα πετάς.....

άσε κανενα πιατο άπλυτο και κάνε οτι έχεις ζαλάδα....

γενικά άσε οτι ξέρεις οτι θα τον ενοχλήσει να μην είναι όπως πρέπει και ζητα του να το κάνει εκείνος γιατι εσυ δεν είσαι καλά,δεν προλαβαίνεις,κλπ....

ε τι θα κάνει??? 1-2-3 στο τέλος θα το κάνει!!!

πωπω έχω μπριαμ στο φούρνο και μου έχει σπάσει τη μυτη!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλλαζω μαγαζι ναι...παω πιο κεντρικα.....αλλα δεν παω οικειοθελως.....το θελουν για ιδιοχρησια....ο λογιστης ειπε να ρωτησουμε δικηγορο οτι λογικα δικαιουμαστε αποζημιωση επειδη μας "διωχνει"....

οταν ειναι για ιδιοχρηση χμμμ.... ναι νομιζω κατι δικαιουσαι ως αποζημιωση. αν θες το κοιταω αυριο γιατι τωρα φευγω. παω για ψωνια και μετα σπιτακι φαγακι!

αααα καλα.... το πρωι με το που ανοιξε τα ματια του ο Κων/νος (8.30πμ) τι μου ειπε; "μαμα παμε ζεστανουμε φαγακι μας να φαμε". ηθελε γιουβετσι!!!!!!! οπου εχθες που το εφτιαχνε η μανα μου της λεει: "Ο Κωταντινος δε θελει γιουβετσι. δεν τρωει σατσα (σαλτσα)" του ειπαμε οτι ειναι μπριζολες με κριθαρακι για να το δοκιμασει! εκτοτε το εχει τσακισει. το βραδυ εφαγε ενα βαθυ πιατο! παναγιτσα μου να ξεκινησει να τρωει.

παω τραπεζα και ερχομαι!

οταν ειναι για ιδιοχρηση χμμμ.... ναι νομιζω κατι δικαιουσαι ως αποζημιωση. αν θες το κοιταω αυριο γιατι τωρα φευγω. παω για ψωνια και μετα σπιτακι φαγακι!

αααα καλα.... το πρωι με το που ανοιξε τα ματια του ο Κων/νος (8.30πμ) τι μου ειπε; "μαμα παμε ζεστανουμε φαγακι μας να φαμε". ηθελε γιουβετσι!!!!!!! οπου εχθες που το εφτιαχνε η μανα μου της λεει: "Ο Κωταντινος δε θελει γιουβετσι. δεν τρωει σατσα (σαλτσα)" του ειπαμε οτι ειναι μπριζολες με κριθαρακι για να το δοκιμασει! εκτοτε το εχει τσακισει. το βραδυ εφαγε ενα βαθυ πιατο! παναγιτσα μου να ξεκινησει να τρωει.

παω τραπεζα και ερχομαι!

άντε μπράβο!!!

ειδες???

πήρε μπρος ο Κωταντίνος!!!

μου θυμισε την αδερφη μου που μπορεί να φάει οτιδήποτε, οποιαδηποτε ωρα!!! μεχρι και στιφαδο για πρωινο την εχω δει να τρωει!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...