Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κοριτσια δεν ξερω τι να κανω....εδω και 15 μερες οταν κοιμαται ρουθουνιζε πολυ ...ξερεται αυτο το χρχρχρ πριν κατεβει η μυξα.εδω και 2 μερες την ακουω που κατεβαινει αλλα δεν εχει καταρροη ουτε μπουκωμενη μυτη καθολου ..την ημερα ειναι μια χαρα σαν να μην εχει τιποτα και το βραδυ τον πιανει..τον εχουμε ταραξει στον ορο πρωι- μεσημερι -βραδυ τοσες μερες και τιποτα....και οταν βγαινει ο ορος απο την μυτη ειναι καθαρος .χωρις μυξες..εχεται να προτεινεται κατι αλλο εκτος απο φαρμακο????εαν παρω τον παιδιατρο θα μου πει για φαρμακο στανταρ και μετα θα τον πιασει και βηχας...ετσι μου την κανει καθε φορα :mad::-xλετε να ειναι αλλεργικο???.γιατι και εγω εχω αλλεργικη ρινιτιδα.

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!

2) Ο ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ Κ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΦΑΤΣΑ!

3) ΚΙ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΙΤΑ!

4) ΠΙΠΙΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΥΠΝΟ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ!!

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

καλημερα σας!!1ειπα να κανω εγω ποδαρικο σημερα.....τι νεα?

Λια την παρατηρουσα με τι καμαρι κοιταει τον γιο της......τι σου εκανε καλε ο Ν.?

Σοφια 2 λοιπον εγω λεω να πας σε εναν ΩΡΛ καλυτερα να σου πει....εμενα ο Μαρινος που το κανει αυτο το ρουθουνισμα εως ροχαλητο θα το ελεγα ειναι κρεατακια...μας το ειπαν στο νοσοκομειο την τελευταια φορα.....κληρονομικο απ τον μπαμπα....κανενας δεν γλιτωσε!!!!αλλα καλυτερα να παρεις την γνωμη ενος γιατρου......

Σοφακι μπραβο στον μπαμπα.......και ο δικος μου μαγειρευει αλλα οχι πιτες....ο δικος σου ειναι πολυ μπροστα!!!!!

εγκυουλες κοιταξτε τι διαβαζα εχτες......http://www.eimaimama.gr/2012/03/mageiriki-soda.html

και αλλο ενα θεμα....http://www.eimaimama.gr/2012/03/to-daxtylaki.htm

καλημερααααα:Dτι κανετε???

ελενιτσα τι κανουν τα ζουζουνια σου????σχολειο ε???την εκανες την μετακομιση που ελεγες??καλα θυμαμαι??λεσ να ειναι κρεατακια???:(τοτε ισως να επαιρνα τον γιατρο να δω τι θα πει.....προβληματιστικα πρωι πρωι.δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο αυτο...αλλεργια σκεφτομουν:-(

XWF8p2.png

καλημεραααααααααααααα!

δε νομιζω να μεινω πολυ στην παρεα σας σημερα (οχι γιατι βρωμαν τα ποδια σας :tongue:) γιατι εχω δουλειες και ολο τις παραταω.....

τρελο ροχαλητο και ο Κων/νος το βραδυ. αλλεργικη ρινιτιδα εχει ο Αρης, υπερμεγεθη κρεατακια ειχα εγω!

το πρωι ειναι μια χαρα, καθαριζουμε τη μυτη με ορο αλλα.... το βραδυ..... κοιμομαστε και μαζι οταν λειπει ο Α. φευγει το ενα κομπρεσερ, ερχεται το αλλο.

εχθες του λεει η μανα μου του Κων/νου:

"κων/νε τι ομαδα εισαι";

"ολυμπιακος"

"η μαμα δεν ειναι ολυμπιακος, ειναι παναθηναικος" Σημειωση: ο Α ειναι ολυμπιακος

ο Κων/νος γουρλωνει το ματι και με κοιταει:

"μαμα... ολυμπιακος εισαι!!!"

"ολυμπιακος ειμαι καμαρι μου;"

"ναι μαμα"

"ενταξει Κων/νε μου ο,τι πεις!"

κοιτα που για παρτη του θα αλλαξω και ομαδα στα γεραματα χα χα χα χα

Διαφημίσεις

εγκυουλες κοιταξτε τι διαβαζα εχτες......http://www.eimaimama.gr/2012/03/mageiriki-soda.html

τι να την κανουμε τη σοδα! εδω εχουμε ντοκουμεντααααααααααα!

καλα ειναι τα ζουζουνια οπως το ειπες........σχολειο ολα τους.....αχ ποσο θα ηθελα να παω με καποιον για καφε.......

κοιτα το παντως Σοφακι...να εισαι σιγουρη!!!!ειδες εχουμε και αλλα κομπρεσερακια:tongue: εγω.....βρε ειδες Μαρακι τι παιδι εχεις?για να μην σου λειπει ο Αρης το παιδι αντιγραφει σε ολα του τον μπαμπα.......αλλα ομαδα μην αλλαξεις.......ειναι ιεροσυλια!!!:D

Καλημέρεςςςςς.....

τι κάνετε???

εγω εδω....ελαφρως απελπισμένη με τη συμπεριφορά της Βαλ...

φοβάμαι μήπως θεωρωντας το φάση αυτό που περνάει τη δικαιολογώ ενω εκεινη απλά μετατρέπεται σε κακομαθημένο....

κλάμα κλάμα κλάμα....

κλάμα γιατί δε θέλεί να της αλλάξω παμπερς, κλάμα γιατί δε θέλει να της φορέσω πυζάμες, κλάμα γιατι έτσι της ήρθε....

χθες μας πήρε 12:30 να κοιμηθεί....

23:45 την πήγα μέσα (αργησαμε γιατι....έκλαιγε!:rolleyes:), μέχρι τις 12:15 στριφογυρνούσε...καλά της λέω εγω φευγω και εσυ κοιμησου....άρχισε το κλάμα...

της πάτησα μια φωνη: κοιμησου γιατι έχεις παραγίνει και με κούρασες.

Τότε κλαψούρισε λίγο και μέχρι να πάω στο δωμάτιο μου ξεράθηκε....

δε μου αρεσει να της φωναζω αλλά δε γινεται αλλιως....

νομίζω οτι τσεκάρει τα όρια μας...

Σοφακιιιιι μόνο την σπανακιπιτα κράτησα κ τον χαμό που έκανε η βάλ με τα παιχνίδια... Εγω εκτός αυτα που τα έχω στάνταρ κάθε μέρα έχω κ να μαζεύω 100 στρουμφακια κ 40 πλειμομπιλ τα αποια βγάζει συνεχώς μαλλια χέρια κ άντε να τα συναρμολογησω!!σπανακοπιτα η αδυναμία μου,, με φρέσκο σπανάκι κ φύλλο χωριάτικο ,,, ποιος καθαρίζει το σπανάκι όμως...

Κοιμηθηκαν κ τα δυο πάω να ξαπλωσε κ εγω είμαι πτωμα

να δω πότε θα τη φτιάξω τη σπανακόπιτα!!!

καλά τη λιγουρευτηκα!!!

βρε μηπως να παρω τηλ τον πατέρα μου να φτιάξει καμία να μου στείλει??? χαχαχαχαχαχα!!!!

όσο για τα παιχνίδια....καλά....έχει και η Βαλ κάτι μικρούλια ανθρωπάκια απο τα κουκλόσπιτα της,τα οποία είναι τα "παιδιά" της και τα πηγαινοφέρνει όλη τη μερα!!!

Σοφακι οτι και να πω για την κουνιαδα σου ειναι λιγο:-(το δευτερο παιδι τις λειπει ....τι ναπω..

πιπιλα εε???ενα μεγαλο ωχχχχχχχ απο μενα :-(λατρεια εχει με την πιπιλα ....αν και τις τελευταιες μερες την εχει μονο στον υπνο.

τον λυπαμαι τον καημενο :-(ειναι η παρηγορια του με τα δοντια....βρε κοριτσια απο το καλοκαιρι εχει φουσκωσει ο πρωτος τραπεζιτης και ακομα να βγει... φτασαμε στο αλλο καλοκαιρι και τπτ.....και θα εχει και τους υπολοιπους ακομα:-(με τι καρδια να του την παρω????την εχει στην ακρη του στοματος και την μασαει, την μασαει και χαμος απο τα σαλια:-(:-(μας εχουν ταλαιπωρησει τα δοντια πολυ και ακομα τον ταλαιπωρουν....να του παρω και την παρηγορια του?????και σε μας συνεχεια το λενε<<χαχα ακομα πιπιλα εχει???να του την παρετε>><<εγω τον θελω με πιπιλα μεχρι να γυρισει απο φανταρος >>απαντω <<εχεις εσυ προβλημα??>>και οι περισσοτεροι γνωστες του θεματος οσοι δεν εχουν παιδια:mad:γιατι οσοι εχουν σκεφτονται λιγο πριν μιλησουν................

γλυκα εμενα τρωει μονο σοκολατα κιντερ....δεν του αρεσει τιποτα αλλο ...και αυτην οχι καθε μερα .....αν και χθες του εδωσε η μητερα μου λιγη σοκολατα υγειας και του αρεσε οποτε θα του περνω αυτην καλυτερα:wink:αυτο με τον μελλον και τα γλυκα μου το λεει και η κουμπαρα μου και πολυ με τσαντιζει και εχει και 2 παιδια!!!!πειραζει να μην τα φαει απο τωρα??? λεω...μα ετσι κι αλλιως θα τα φαει οποτε δινε του απο τωρα ,μου απανταει:-(αυτο απο το ετος μου το ελεγε:mad:σοκολατα πρωτο εφαγε ο Α.πριν ενα μηνα.

δεν θυμαμαι αλλα ....θα ξαναδιαβασω

Σοφάκι η κουνιάδα μου είναι είδος προς εξαφανιση που σιγουρα κανένας δε θα ασχολούνταν με την προστασία του!!!

μωρε άστη την πιπίλα αφού τον ανακουφίζει με τα δόντια....είναι και ζόρικοι οι τραπεζίτες....εμας μας λείπουν οι 2 πάνω!

αυτό που σου είπε η κουμπάρα σου το είχε πει και η κουνιαδα μου στον άντρα μου!!!

οτι και καλά αφού θα φάνε κάποια στιγμη γιατί αν μη φάνε απο τωρα!

και της λέει ο άντρας μου:

"άρα αφού μπορεί και να καπνίσει κάποια στιγμη στη ζωη της, να αρχισω αν της παίρνω τσιγάρα απο τωρα εεε???"

καλημερα σας!!1ειπα να κανω εγω ποδαρικο σημερα.....τι νεα?

Λια την παρατηρουσα με τι καμαρι κοιταει τον γιο της......τι σου εκανε καλε ο Ν.?

Σοφια 2 λοιπον εγω λεω να πας σε εναν ΩΡΛ καλυτερα να σου πει....εμενα ο Μαρινος που το κανει αυτο το ρουθουνισμα εως ροχαλητο θα το ελεγα ειναι κρεατακια...μας το ειπαν στο νοσοκομειο την τελευταια φορα.....κληρονομικο απ τον μπαμπα....κανενας δεν γλιτωσε!!!!αλλα καλυτερα να παρεις την γνωμη ενος γιατρου......

Σοφακι μπραβο στον μπαμπα.......και ο δικος μου μαγειρευει αλλα οχι πιτες....ο δικος σου ειναι πολυ μπροστα!!!!!

Λενιω το 2ο λινκ δεν το ανοιγει!!!

όσο για το πρωτο ευτυχως που δε με νοιαζει το φυλο!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

να κανω πειράματα με ούρα και σόδα!!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημεραααααααααααααα!

δε νομιζω να μεινω πολυ στην παρεα σας σημερα (οχι γιατι βρωμαν τα ποδια σας :tongue:) γιατι εχω δουλειες και ολο τις παραταω.....

τρελο ροχαλητο και ο Κων/νος το βραδυ. αλλεργικη ρινιτιδα εχει ο Αρης, υπερμεγεθη κρεατακια ειχα εγω!

το πρωι ειναι μια χαρα, καθαριζουμε τη μυτη με ορο αλλα.... το βραδυ..... κοιμομαστε και μαζι οταν λειπει ο Α. φευγει το ενα κομπρεσερ, ερχεται το αλλο.

εχθες του λεει η μανα μου του Κων/νου:

"κων/νε τι ομαδα εισαι";

"ολυμπιακος"

"η μαμα δεν ειναι ολυμπιακος, ειναι παναθηναικος" Σημειωση: ο Α ειναι ολυμπιακος

ο Κων/νος γουρλωνει το ματι και με κοιταει:

"μαμα... ολυμπιακος εισαι!!!"

"ολυμπιακος ειμαι καμαρι μου;"

"ναι μαμα"

"ενταξει Κων/νε μου ο,τι πεις!"

κοιτα που για παρτη του θα αλλαξω και ομαδα στα γεραματα χα χα χα χα

χαχαχαχαχα!!!

θες δε θες Ολυμπιακός θα γίνεις!!!

η Βαλ τον Ολυμπιακό τον λέει: Ομπυλιακό!!! χαχαχα!!!

κι εγω ΠΑΟ είμαι αλλά όχι απο πεποίθηση....απλά για να πηγαίνω κόντρα στον άντρα μου που είναι γαυρος!!!

Τη Βαλ απο μωρό τη νανούριζε με τον ύμνο του Ολυμπιακού!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

δεν αμφιβαλλω οτι εχετε ντοκουμεντα αλλα ετσι ελεγαν και στην μανα μου και βγηκα εγω.......χιχιχιχιχιχιχι!!!!

πριν από 30 χρονια οι υπερηχοι ηταν για κλωτσιες!:tongue: ασε που ειναι και το ενστικτο της μανας! παντα "φοβομουν" οτι προοριζομαι για αγορομανα! χα χα χα

χαχαχαχαχα!!!

θες δε θες Ολυμπιακός θα γίνεις!!!

η Βαλ τον Ολυμπιακό τον λέει: Ομπυλιακό!!! χαχαχα!!!

κι εγω ΠΑΟ είμαι αλλά όχι απο πεποίθηση....απλά για να πηγαίνω κόντρα στον άντρα μου που είναι γαυρος!!!

Τη Βαλ απο μωρό τη νανούριζε με τον ύμνο του Ολυμπιακού!!!

μωρε και εγω παναθηναικος ειμαι αλλα οχι φανατικος. για το γιο μου ομως αλλαζω και ομαδα! αμε πως! μονο μη βγει ο αλλος παναθηναικος και κοπω στα δυο η μανα!

συμπι φαση ειναι της μικρης και ευχομαι να μην κρατησει πολύ. κατα καιρους τα κανει και ο Κων/νος αλλα ειναι θεμα ημερων! παντως οταν του φωναζω και εγω παγωνει και κλαψουριζει σαν την Βαλ δεν τον παιρνει να κλαψει χα χα χα.... τωρα αν η μικρα κακομαθαινει θα της κοπει ο βηχας με την καινουργια αφιξη!:P

εγω παλι σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω πολυ ορεξη για φαγητο. θελω πολλες τηγανητες πατατες, κετσαπ, γλυκα.... ολα τα υγιεινα. αααα και φυστικια! αυτο το παιδι δεν την γλιττωνει την αλλεργια θα το δειτε. εχθες μου ειχε μεινει μια χουφτα αραπικα και ειπα να κερασω και τον γιο μου! οκ... δεν εφαγα παρα μονο 2 ... τα αλλα τα τσακισε! ευτυχως αυτος δεν ειναι αλλεργικος! τον κοιτουσα μην πρηστει :tongue::P

Κι εμένα έχει φάει μια φρίκη με τα φυστίκια. Έχω μια τρέλα με τα ξηροκάρπια κι εγώ βέβαια κ ότι βλέπει το παιδί...και ο άντρας μου (αν δεν του το κόλλησα εγώ). Καρύδια τους δίνετε? εκανα ένα γλυκό και έβαξζα μέσα και μου ζήτησε και κόλλωσα...Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι γλυκό έφαγε όταν ψήθηκε...οπότε μπούρδες?

Καλά έφτιαξα μια σοκολατόπιτα για τα γενέθλια του άντρα μου. Αν θελήσετε να κάνετε εύκολο και "γεμάτο" σοκολατένιο γλυκό σας το προτείνω και το έχω ψάξει πολύ καλά! Αλλά να το κάνετε μαζί με το γλάσο όχι άνευ!Είναι σημαντικό! Λοιπόν στις συνταγές της παρέας είναι η σοκολατόπιτα της Τράγας. Έτσι λέγεται και έχει ψηφιστεί στο διαγωνισμό γλυκών του site ως το καλύτερο με διαφορά, έχει 5 πηρουνάκια εννοείται και γύρω στα 600 άτομα ψηφοφόρους....Την κάνω χρόνια γιατί μου την είχε δόσει μια φίλη μου ως δικιά της αλλά έτυχε και την πέτυχα στο νετ ψάχνοντας το απόλυτο σοκολατογλυκό για τον άντρα μου τον σοκολατά! νιεχ νιεχ...(εγώ φανατική κρεμού-σιροπού-μπουρεκού!ΑΧ-ΒΑΧ) Και μια συμβύλή που δεν έτυχε να τη διαβάσω στα σχόλια και τις παραλαγές, προτιμήστε πλατύ και σχετικά ρηχό σκεύος για να ψηθεί ομιόμορφα. Το έκανα σε ταρτιέρα την τελευταία φορά και βγήκε απίστευτο. Σαν αυτά τα γλυκά του ΙΚΕΑ. Μιαμ μιαμμμμ

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Κι εμένα έχει φάει μια φρίκη με τα φυστίκια. Έχω μια τρέλα με τα ξηροκάρπια κι εγώ βέβαια κ ότι βλέπει το παιδί...και ο άντρας μου (αν δεν του το κόλλησα εγώ). Καρύδια τους δίνετε? εκανα ένα γλυκό και έβαξζα μέσα και μου ζήτησε και κόλλωσα...Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι γλυκό έφαγε όταν ψήθηκε...οπότε μπούρδες?

Καλά έφτιαξα μια σοκολατόπιτα για τα γενέθλια του άντρα μου. Αν θελήσετε να κάνετε εύκολο και "γεμάτο" σοκολατένιο γλυκό σας το προτείνω και το έχω ψάξει πολύ καλά! Αλλά να το κάνετε μαζί με το γλάσο όχι άνευ!Είναι σημαντικό! Λοιπόν στις συνταγές της παρέας είναι η σοκολατόπιτα της Τράγας. Έτσι λέγεται και έχει ψηφιστεί στο διαγωνισμό γλυκών του site ως το καλύτερο με διαφορά, έχει 5 πηρουνάκια εννοείται και γύρω στα 600 άτομα ψηφοφόρους....Την κάνω χρόνια γιατί μου την είχε δόσει μια φίλη μου ως δικιά της αλλά έτυχε και την πέτυχα στο νετ ψάχνοντας το απόλυτο σοκολατογλυκό για τον άντρα μου τον σοκολατά! νιεχ νιεχ...(εγώ φανατική κρεμού-σιροπού-μπουρεκού!ΑΧ-ΒΑΧ) Και μια συμβύλή που δεν έτυχε να τη διαβάσω στα σχόλια και τις παραλαγές, προτιμήστε πλατύ και σχετικά ρηχό σκεύος για να ψηθεί ομιόμορφα. Το έκανα σε ταρτιέρα την τελευταία φορά και βγήκε απίστευτο. Σαν αυτά τα γλυκά του ΙΚΕΑ. Μιαμ μιαμμμμ

σε κοβω για μεγαλη λιχουδω και σενα! θα μπω να την δω τη σοκολατοπιτα! :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...