Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και δεν το ξέραμε που είχες τόσο γάλα να φέρουμε και τα δικά μας να φάνε :tongue:

Α καλά φιλενάδα, εγώ πόνο δεν αντέχω! Και voltaren έκανα και amoxil πήρα...ο Νικόλας γεννήθηκε 15:30 και στις 20:00 θήλασε...δυστυχώς άκουσα την ηλίθια μαία και έπλενα τις θηλές και με πλήγωσε πολύ στη μια...αυτό πονούσε πιο πολύ και από τη γέννα :mad: και έκανε να περάσει 1 μήνα!

Για το mitrotan δεν ξέρω (το δίνουν μόνο στην καισαρική;) αλλά ξέρω ότι με το θηλασμό επανέρχεται άμεσα η μήτρα (4-5 μέρες είχα συσπάσεις και τέλος).

Έδωσα ξένο γάλα στο Νικόλα το πρώτο βράδυ γιατί είχε πιει το πρωτόγαλα, δεν είχε κατέβει ακόμα το γάλα και πεινούσε το δεινοσαυράκι!

Την επόμενη μέρα πήγα πάλι να του δώσω να μην πεινάει αλλά αρνήθηκε! Έκλεισε το στόμα και τέλος! Και θήλαζε με μανία να κατεβάσει το γάλα του!

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι και θέμα παιδιού...σε αυτό ήμουν τυχερή...

το σωματικό πόνο τον αντέχω... της καρδιας με τπτ... (πως τα λεω η π.... )... εκείνη η "ζωγραφιά" που είδες στις φωτο μου ξέρεις πόσες ώρες χρειάστηκαν να τελειώσει? 17 σύνολο και έγινε σε 2 δόσεις... και χωρις αναισθησία... αααα και ειναι γυρω γυρω :P

επειδή δεν αντέχει ρε φιλενάδα, γι'αυτό σου λέω πρόσεχε! Δεν το ξέρει ο οργανισμός από μόνος του όμως για να εμποδίσει εγκυμοσύνη, οπότε πρόσεχε εσύ :tongue:

Ston antra mou na ta peis pou exei sinexeia orexeis.... ti na kanoun kai aftoi me tosi peina tosous mines....

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

αυτοί ας κάνουν υπομονή και εμείς τις κινέζες... χιχι χι:D

tora pou exoume pai ton mikro kai sto domatio ou den exo kai dikaiologia , mono an klapsei!!!!!!!outa protara otan imoun etsi pou tha paei tha perasei kai kpoia stigmi tha erthei kai se emas i apolafsi..........

το σωματικό πόνο τον αντέχω... της καρδιας με τπτ... (πως τα λεω η π.... )... εκείνη η "ζωγραφιά" που είδες στις φωτο μου ξέρεις πόσες ώρες χρειάστηκαν να τελειώσει? 17 σύνολο και έγινε σε 2 δόσεις... και χωρις αναισθησία... αααα και ειναι γυρω γυρω :P

οεο? φιλενάδα, σ'έχασα...εκεί στο γύρωγύρω....

kopelia 3 minon simera??????????ax ki emeis se 1 evdomada! pote pate gia emvolia??

Ναι σήμερα ολοκληρώθηκε το πιο όμορφο τρίμηνο της ζωής μου ;) την πέμπτη πάμε...άντε να δούμε πόσο ψήλωσε ο μπαγασάκος! τον ζύγισα σήμερα και ήταν 6660...

Διαφημίσεις

Ναι σήμερα ολοκληρώθηκε το πιο όμορφο τρίμηνο της ζωής μου ;) την πέμπτη πάμε...άντε να δούμε πόσο ψήλωσε ο μπαγασάκος! τον ζύγισα σήμερα και ήταν 6660...

εγω γυρω στ 6000 τον κοβω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...