Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τις ειδα τις ειδα!!!!!!!!!!!

Μουτρακι υπεροχο ο μικρος!!!!!

ουρεμενος ειναι φυσικα καλυτερος!!!!

εγω δεν καταλαβαινω αυτο με το μακρυ μαλλι στα αγορια!!!!

Και ας ειναι ο μπαμπας μας μακρυμαλλης!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω τον κουρευω για να μην τον ενοχλουν και οταν μεγαλωσει και μου πει πως θελει μακρια μαλλια φυσικα και θα τον αφησω!!!!!!!!!

Και για να μην παρεξηγουμε ειπαμε να δινουμε με μετρο οταν το ζητανε...οχι να τα μαθαινουμε και οχι να τα καταπιεζουμε!!!!!!!!!

Σ'ευχαριστω που με καταλαβαινεις και με υποστηριζεις Ελενιτσα.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμεις στον υπνο με ππιλα ειμαστε stevy!!!!!!!!!!Αλλα εμεις παντα μονο στον υπνο την ειχαμε την πιπιλα!!!!ποτε δεν την πηρε ξυπνιος.....Τωρα τον προετοιμαζω σιγα σιγα να την κοψουμε....Εμας περιμενουν τα τερατακια (που για εμας ειναι καλο πραγμα το τερατακι!!!:rolleyes::rolleyes:) να τους τις δωσει ο θοδωρης......αλλα δεν βιαζομαι κιολας!!!!Συνολικα ουτε μιση ωρα δεν πιπιλαει την ημερα

http://www.koraisbooks.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=282903&category_id=4151&manufacturer_id=40171&option=com_virtuemart&Itemid=54&vmcchk=1&Itemid=54

Μαρακι αυτο ειναι το βιβλιο///Εμεις ακομΑ το διαβαζουμε!!!!Πολυ του αρεσει!!!!

Ζωή κουράγιο μ τις τσιρίδες!!!

μια χαρα το Λυδιάκι!!!

πάντα τέτοιους ύπνους να κάνει να ξεκουράζει τη μανούλα!!!!

οσο γραφεις για την κουνιαδα σου τοσο τσαντιζομαι! θελει και 2ο παιδι η μεγαλη παιδαγωγος! ηθελα να ηξερα πως βγηκε νορμαλ ο αντρας γιατι μεχρι τωρα από κουνιαδα και πεθερα εχεις ψωνισει από σβερκο!

ευχαριστω συμπι μου. εμενα μου αρκει που ειναι πολύ καλο παιδακι! του το μακραινα το μαλλι αλλα τωρα που τον κουρεψα φανηκε το μουτρακι του. μεχρι να φτασουν τα μαλλια του στο επιπεδο που ηθελα περναγε πολυ αχαρη φαση και δεν αντεξα! :)

ναι η κουνιαδα μου είναι μεγάλος ξερόλας....

για τον άντρα μου κι εγω απορώ που βγηκε οκ απο το κλουβί με τις τρελές!!!

μάλλον έμοιασε του μπαμπα του!!!

η μάνα του όταν ηταν μικρός του είχε σπασει μια κουτάλα ξύλινη στην πλάτη χτυπώντας τον....

Εννοείται αν δεν πετύχει δοκιμάζω και τη νεράιδα. Καλό ακούγεται και το έχω διαβάσει. Για αρχή σαν να μου ταίριαξε περισσότερο το άλλο. Ο τρόπος με εντυπωσίασε! Αυτή θα δεχόταν τέτοιες συμπεριφορές? Whatever! Λέτε πάντως πρέπει να το κάνω? Λένε για στράβωμα δοντιών κλπ. αλλά η δικιά μου μόνο μέχρι να την πάρει ο ύπνος την έχει και μετά τη φτύνει. Λέτε πρέπει να το κόψω? Δεν έχω κάνει προσπάθεια ακόμα γιατί της λέμε για νάνι? "Ναι! πάμε στην μπιμπικα!" Να το ρισκάρω να μη μου κοιμηθεί και να μείνω ξάγρυπνη? Δεν ακούγεται και πολύ καλή δικαιολογία από μέρους μου κι αν χρειαστεί θα το κάνω αλλά χρειάζεται....? Δώστε φώτα!

εγω λέω οτι αφού την έχει μόνο μέχρι να κοιμηθεί να της την κόψεις....

εγω της Βαλ της έκοψα ένα ολόκληρο κομμάτι....τη χάλασε απίστευτα αλλά το πάλευε να πιπιλίσει....της έκοψα κι αλλο κομμάτι και τέλος...δεν την ξαναέβαλε στο στόμα της!!!

κι εγω πίστευα οτι δε θα μπορεί να κοιμηθεί αλλά μπα....απλά της πήρε λιγη παραπάνω ωρα να νανουριστεί...

εγω λεω τελικα πως η κουνιαδα θελει μπουφλες και οχι το παιδι οπως εκεινη πιστευει.....αλλα αυτο που λεει με τα γλυκα ειναι αυτο που επαθε και η δικη μου κουνιαδα...οχι οτι συμφωνω μαζι της αλλα καταλαβαινω πως "συμφωνησε " η Ζωη......

Μαρακι ωραιο το νεο τικερακι....αλλα πολυ μαυρο μωρε.....

καλά η κουνιαδα δε θέλει μόνο μπουφλες.....τεσπα....

τωρα σχεδον δε μας μιλάει γιατι δεν της είπαμε νωρίτερα για την εγκυμοσύνη....και μάλλον ζηλευει και λίγο γιατι θέλει κι αυτη....

χθες ημασταν εξω για καφε και τους συναντησαμε τυχαία και ούτε γεια δεν είπε!!!

με τα γλυκά μην παίρνουμε τα άκρα....

ναι φυσικά και θα φάνε τα παιδάκια μας γλυκά....

το θέμα είναι πότε και πόσα.....

δηλαδη έπρεπε εγω στη Βαλ να δωσω 12 μηνων γλειφιτζούρι???

θα ειναι στερημένο το παιδί μου αν το φάει αργότερα??? δε νομίζω.....

όπως σε όλα δε χρειάζονται υπερβολές....

και γλυκά θα φάει κι απ'όλα....αλλά γιατι να τα μαθει απο νωρίς???

έχει ολη τη ζωη μπροστά της να τα δοκιμάσει και να φάει όσα θέλει!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μαράκι απεργία σήμερα και αύριο (δε φαίνεται;) Και 15 και 16!

Κούκλος ο μικρός σου! Και στις δύο μ'αρέσει! Σαν να είναι αλλο παιδάκι στην καθεμιά βέβαια. Αν δεν το ξερα ότι είναι ο ίδιος έτσι θα νόμιζα! Κουκλί να το χαίρεσαι!

Ζωή φρουτάκια για απόγευμα?

Αυτό με τα γλυκά και το μέλλον μου το λέει όλο το σόι του άντρα μου! Χριστέ μου! Το χω σιχαθεί ακόμα κι αν είναι σωστό! χαχα... Δεν νομίζω όμως. Όπως μάθει κανείς νομίζω. Άλλωστε θα τα φάει μια και καλή στο σχολείο. Ήδη στο σταθμό στα γενέθλια μοιράζουν μεταξύ τους κανα σοκολατένιο και αναγκαστικά το τρώει (δεν μπορώ να της το πάρω τη λυπάμαι!). Άλλωστε σιγά σιγά βλέπω ότι αλλάζει ο μεταβολισμός της (ΑΜΗΝ). Αλλά το σόι ρε παιδιά δεν το πονούσε το κακόμοιρο? Βλέπεις ότι είναι φούσκα! Ακούς ότι η άλλη μας βάζει ορμονικές και παλεύουμε να τις αποφύγουμε. Περνάμε αγωνίες να μην αντιμετωπίζει σε όλη τη ζωή της παχυσαρκίες (γιατί λένε ότι αν "γράψει" στο dna του πριν τα 3 δεν ξεγράφει). Τι χαζομάρες λες! Ενός έτους και να του δίνω γλυκά χωρίς να τα ζητάει κι όλας? Δηλαδή αν της λέω τώρα να μην πιει καφέ θα πλακωθεί στους καφέδες μετά? Ή μήπως να τους δίνουμε και κοκα κόλα; Τέλος πάντων εγώ διαφωνώ κάθετα. Ίσως γιατί έχω περάσει αγωνίες κι έχω βασανιστεί με το βάρος της μικρής και δεν έχω ψυχραιμία να ακούω τέτοια. Εντάξει τώρα που ζητάνε σιγά σιγά οκ...με μέτρο αλλά οκ...Να το ακούς αυτό όμως από τότε που ήταν μωρό????Δηλαδή εσύ ως γιαγιά δε συμμετέχεις στα προβλήματα υγείας του εγγονιού σου? Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι έχει θέμα με ΔΜΣ 20? Ελεος....

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

http://www.koraisbooks.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=282903&category_id=4151&manufacturer_id=40171&option=com_virtuemart&Itemid=54&vmcchk=1&Itemid=54

Μαρακι αυτο ειναι το βιβλιο///Εμεις ακομΑ το διαβαζουμε!!!!Πολυ του αρεσει!!!!

αααα θα το παρουμε και εμεις....υπαρχει και μια αλλη σειρα βιβλιων με διαφορα τετοια θεματακια...οπως οταν τρωνε τα νυχια τους ή πιπιλανε το δαχτυλο(οπως η ευη) ή κατουριουνται την νυχτα.......διαφορα τετοια....θα το βρω και θα σας τα δειξω........

Σοφια αυτο με την κουταλα καθε φορα που το αναφερεις μου ρχεται να λυποθυμησω απ την στεναχωρια.......:(τον καημενο....

Λια ηθελα να σε ρωτησω.....σε μια φωτο του γαμου ειναι μια κυρια με ταγερ θαλασσι.....ειναι η πεθερα σου?

Stevy τρωμε φρουτο κρεμα το πρωι

Θα συμφωνησω με την Σοφια και θα πω τα παντα θελουν μετρο.....

Δεν λεω να της μαθεις αλλα δεν μπορεις να της το παρεις οταν βλεπει τα αλλα παιδια και θελει και αυτη....

Οσο για τις ορμονικες και το βαρος θα πω οτι η παιδιατρος σου ειναι μαλλον υπερβολικη!!!Εμεις ειμαστε πανω απο καθε καμπυλη σε ολα αλλα ποτε δεν μας ειπε τιποτα που να μας προσβαλει αρχικα ή να την ανησυχησει....Το βαρος του μικρου ηταν παντα πολυ με θηλασμο χωρις καμια κρεμα και χωρις γλυκα κκαθολο μεχρι τα 2 του χρονια!!!!

Αλλα ετσι ηταν και ο μπαμπας του...μπουλης μικρος μεχρι 3 χρονων και μετα εγινε στεκα!!!!!!

ΚΑι για να μην παρεξηγηθω παλι δεν εννοω να την αφησεις...και εγω τον ελεγχω στο φαγητο του μικρες ποσοτητες με προγραμμα διατροφης γιατι αλλιως θα ηταν ακομα πιο βαρυς!!!!!!!!!!!!!

Πρεπει λιγο να καταλαβαινεται πως αλλιως ειναι οταν τα γραφεις και αλλιως οταν μιλας ετσι?

Συμφωνω με τη Ζωή....λίγο υπερβολική η παιδιατρος σας Στέβη....

λίγη προσοχη θέλει απλά αν αισθανεσαι οτι μπορεί να ξεφυγει....

τους παππούδες και τις γιαγιάδες μην τους παρεξηγεις μωρε....

αυτοί υπάρχουν για να κακομαθααίνουν τα παιδάκια μας....γιαυτό και είναι υπέρ των γλυκών,κλπ...βάλε και λίγο το κατοχικό σύνδρομο που κουβαλάνε....ας τρωει το παιδι κι ας ειναι και γλυκά...σημασια έχει να τρωει!

δε θα ξεχασω το συγχωρεμένο τον παππούλη μου που το είχε άγχος που ήμουν αδυνατούλα και μου κουβαλαγε συνεχεια μέλι με το κιλό και το μεσημέρι προσπαθούσε να μου δωσει να φαω το φαι του!!!

λες και η γιαγια μου δε μου έβαζε εμένα να φάω!!!!

χαχαχαχαχα!!!

καλά αν δειτε το σαλόνι μου τωρα.....θα γελάτε 3 μέρες....

έχει πεταξει κατω όλα τα μαξιλάρια του καναπέ, έχει φερει όλα της τα μωρα και τα εχει βάλει να ξαπλωσουν στο πατωμα, το ξυλινο αλογάκι της ειναι αναποδογυρισμένο και ο Κεν ξεβράκωτος μέσα στο κάμπριο με τη Μπάρμπι!!!

πωπω μου ήρθε όρεξη να φτιάξω σπανακόπιτα!!!

θα στείλω τον άντρα μου να παρει τα υλικά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλε στειλε κανενα κομματι προς τα δω......

Κάτσε να τη φτιάξω!!!

προς το παρόν την ονειρεύομαι!!!!:D:D:D

κορυφαια χορτοπιτα φτιαχνει ο μπαμπας μου!!!

βεβαια αν τον δειτε όταν τη φτιάχνει....

έχει αναγάγει το θέμα σε επιστημη!!!

έχει φτιαξει μεχρι και ξυλινη βάση για να τη γυρναει στη μεση του ψησίματος τούμπα ωστε να ψηνεται ομοιόμορφα η πιτα και απο τις 2 πλευρές, χωρις να του διαλυθει στο ελάχιστο!!!

δεν παίζει να έρθει να μας δει και να μη φέρει και πίτα!!!

αλλά γενικα ο μπαμπας μου μαγειρευει φοβερά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αμα παρατηρησατε...οταν τα ελεγαν αυτα η μικρή δεν ήταν "αδυνατούλα" αλλά παχύσαρκη (ιατρικώς) κ το βάρος στο δείκτη μάζας συναρτάται από το ύψος. Δηλαδή δεν ήταν και ψηλή για να δικαιολογείται...τεσπα εκνευρίζομαι όταν το συζητάω γιατί κορόιδευαν κι όλας κ έδιναν κ κρυφά κ τέτοια. Μην αρχισω να λεω κ περιστατικά...θα φουντώσω!

ΑΜΑΝ ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΑΑΑΑ....ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΛΟ ΜΟΥ ΠΑΤΑΤΕΕΕΕΕ!ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ...Μπραβο ο μπαμπάς τεχνη.....! Να τον χαιρεστε! Φτου φτου! Χαχαχα

eNortjKzUjI0NDUxNlOyBlwwFXIC0Q,,99.png

Πολλα γραψατε κ δεν έχω δύναμη να σχόλιασω πολλα

Στεβυ α π α ρ α δ ε κ τ η η κυρά που σου μίλησε έτσι.. Εγω θα αντιδρούσα διαφορετικα, ίσως κ την ξεμαλλιαζα δεν ξέρω!! Μπράβο στην υπομονη σου αλλα κάτι τέτοιες θέλουν στολισμα!!!

Μαρακι δεν μπορω να δώ φωτο του γιοκα σου.. Ίσως φταίει που μπαίνω κ απο κινητο κ δεν έχω πολλές επιλογές, δεν ξέρω!! Στο στόμα μας φίλουσε κ η χρυσοβαλαντουλα ώσπου παρατήρησα κάτι σπυρακια κ το κοψαμε!! Δεν ξέρω αν ήταν απο φιλια αλλα δεν τα ξανα βγαλε!!

Ελενακι ναι η πεθερομαρμαγκα είναι όπως έλεγε κ η Μαρία την δικια της!! Τι καλός άνθρωπος φενεται εεεεα ;;;; Χαχαχα

Είμαι πτώμα..... Εκνευρισμένη με σύζυγο, απο χθες το βράδυ δεν του μιλάω,, αντέχω για πολυ ακόμη... Να ηρεμήσω κιόλας χαχα

Ζωηηηηηηη κοιμήθηκε το μπουμπούκακι σου;;; Τι καλα;; Ευχομαι να το συνεχίσει έτσι απο δώ κ πέρα!! Η δικια μου χτυπάει 2 μισά ώρα απο το πρωι στις 9 που θα ξυπνήσει μέχρι τις 3. .. Μετα κοιμάται το 2ωρο η 3 ωρο μέχρι το απγευμα κ μετα κοιμάται πάλι βράδυ στις 10 μιση με 11!! Ασε, ευχαριστώ τον Θεό που μου δώσε ήσυχο παιδι, αλλιώς το ξανα είπα θα είχα παει στην μάνα μου!!

Σοφακιιιιι μόνο την σπανακιπιτα κράτησα κ τον χαμό που έκανε η βάλ με τα παιχνίδια... Εγω εκτός αυτα που τα έχω στάνταρ κάθε μέρα έχω κ να μαζεύω 100 στρουμφακια κ 40 πλειμομπιλ τα αποια βγάζει συνεχώς μαλλια χέρια κ άντε να τα συναρμολογησω!!σπανακοπιτα η αδυναμία μου,, με φρέσκο σπανάκι κ φύλλο χωριάτικο ,,, ποιος καθαρίζει το σπανάκι όμως...

Κοιμηθηκαν κ τα δυο πάω να ξαπλωσε κ εγω είμαι πτωμα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

αλοοοοοοοοο!!!!!!τι κανετε???πω πω 4 σελιδεσ γεμισατε:D

ΖΩΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ:D:D

ΣΤΕΒΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ:D:D

Απαραδεκτη η διευθυντρια:mad:στανταρ θα της την ελεγα....σε ιδιωτικο την εχεις η δημοσιο?????

Μαρακι κουκλι ο Κωνσταντινος σου:Dψηλο παιδι θα γινει:D:Dεμενα μου αρεσει με τα κοντα μαλλακια...φαινεται το ομορφο μουτρακι του:D

Σοφακι οτι και να πω για την κουνιαδα σου ειναι λιγο:-(το δευτερο παιδι τις λειπει ....τι ναπω..

πιπιλα εε???ενα μεγαλο ωχχχχχχχ απο μενα :-(λατρεια εχει με την πιπιλα ....αν και τις τελευταιες μερες την εχει μονο στον υπνο.

τον λυπαμαι τον καημενο :-(ειναι η παρηγορια του με τα δοντια....βρε κοριτσια απο το καλοκαιρι εχει φουσκωσει ο πρωτος τραπεζιτης και ακομα να βγει... φτασαμε στο αλλο καλοκαιρι και τπτ.....και θα εχει και τους υπολοιπους ακομα:-(με τι καρδια να του την παρω????την εχει στην ακρη του στοματος και την μασαει, την μασαει και χαμος απο τα σαλια:-(:-(μας εχουν ταλαιπωρησει τα δοντια πολυ και ακομα τον ταλαιπωρουν....να του παρω και την παρηγορια του?????και σε μας συνεχεια το λενε<<χαχα ακομα πιπιλα εχει???να του την παρετε>><<εγω τον θελω με πιπιλα μεχρι να γυρισει απο φανταρος >>απαντω <<εχεις εσυ προβλημα??>>και οι περισσοτεροι γνωστες του θεματος οσοι δεν εχουν παιδια:mad:γιατι οσοι εχουν σκεφτονται λιγο πριν μιλησουν................

γλυκα εμενα τρωει μονο σοκολατα κιντερ....δεν του αρεσει τιποτα αλλο ...και αυτην οχι καθε μερα .....αν και χθες του εδωσε η μητερα μου λιγη σοκολατα υγειας και του αρεσε οποτε θα του περνω αυτην καλυτερα:wink:αυτο με τον μελλον και τα γλυκα μου το λεει και η κουμπαρα μου και πολυ με τσαντιζει και εχει και 2 παιδια!!!!πειραζει να μην τα φαει απο τωρα??? λεω...μα ετσι κι αλλιως θα τα φαει οποτε δινε του απο τωρα ,μου απανταει:-(αυτο απο το ετος μου το ελεγε:mad:σοκολατα πρωτο εφαγε ο Α.πριν ενα μηνα.

δεν θυμαμαι αλλα ....θα ξαναδιαβασω

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...